>>211700322 (OP)Are you a white Muslim
>>211700422no, I am green muslim
SDA do groba
>>211700523Fuck does that mean?
>>211700820It means you are a racist retard. We are all white here, fuck off americuck.
>>211700820https://youtu.be/3_loP4wHfZg?si=nn5x5onxrXZsap6-
watch this for explanation
>>211701285>>211701162misljenje o neli i seji
>>211701323volim sve srbe podjednako
Jedina i prava istina jest da zidovi trenutno dominiraju i ispunjavaju svoje ciljeve no cini mi se samo kratkorocno. Na racun toga ce zidovi u tom podrucju godinama morati prihvatiti poluvojni zivot da bi se donekle odrzali. U medjuvremenu ce zivjeti u okruzju izrazite mrznje i jednom kad se okolnosti poklope ne preostaje im nista drugo nego preplivati mediteran. To je evolucija ljudske sudbine a poglavito zidova koja je puno puta vidjena kroz povijest. Britanci su to radili drugacije, potaracali bi domoroce jos onda kada nije bilo ni interneta ni novinara ni televizije pa se je pola toga sakrilo a pola zaboravilo. Danas je drugacije vrijeme a zidov to jednostavno ne moze odraditi.
Podrska pradomovini iranu!
šta god se desi izmedju izraela i irana mi i dalje nikad nismo jebali
prije ce svjetski rat nego cu ja jebat a kamoli naci gf
Ummet se mora sabrati pod jednom zastavom - ovo je rat svih muslimana! Nadam se da će biti upućen poziv na masovnu regrutaciju muslimana; mnogi će se rado pridružiti.
Joj da hoce rat da se porokamo opet
nosit cu nikad nisam jebao majicu
rokat cemo se 30 minuta
inace je ovo sve zidovska distrakcija od prave revolucije koja se odvija a to je vruca gaysex revolucija
kazu riba i po sam
a pola me nema
Jeл caдa видитe кoлики cy кpeтeни oви нaши бaлaвци нa yлицaмa a кoлики cy гaдoви, cтoкe, издaјници CBИ пpoфecopи, дeкaни peктopи кoји их вoдe? И oвa ИЗДAJHИЧКA ГOBBBHA из oпoзицијe?
Eнглeзи, Швaбe, Бpиceл и Aмepикaнци cy нaтepaли Укpaјинy y paт и УБИЛИ BИШE OД MИЛИOH ЉУДИ!
Ta иcтa пceтa плaћaјy CКOTOBE пpoфecope, дeкaнe, peктope и oпoзицијy y Cpбији!
Ta иcтa ПCETA ћe ca тepитopијe Cayдијcкe Aeбијe или нeкoг дpyгoг њихoвoг caтeлитa ATOMCКИM БOMБAMA гaђaти Иpaн! Иpaн ћe yзвpaтити aтoмcкoм бoмбoм! Пoгинyћe вишe љyди нeгo y Укpaјини!
TA ИCTA ПCETA ПЛAЋAJУ CPПCКA ИЗДAJHИЧКA ПCETA:ПPOФECOPE, ДEКAHE, PEКTOPE, OПOЗИЦИJУ!!!!
ЊAК! ЊAК! ЊAК!
ЊAК! ЊAК! ЊAК!
ЊAК! ЊAК! ЊAК!
ЖИBEO AЛEКCAHДAP BУЧИЋ, ЧУBAP CPБИJE И CPПCTBA!
1
md5: a280945c9b93b041bfaa058382455ac2
🔍
>>211704045Ugggggglyyyyy granny
>>211706119Good morning hellenian baby. She is not ugly she is beautiful
>>211706211Hello bro, hope you're doing well
>>211706277Yes, i'm fine. Thank you. How is you? How things going on balk?
>>211706298Good, Sashko is talking to himself again, you should visit sometime
>>211706488I thought he is dead. I remember there was pic in your thread where he is dead in his bed.
Also thank you for inviting i will visit maybe when i will be boring.
kako da objasnim gfu da ne igram igrice niti gledam serije nego samo zurim u eksju iz dana u dan
imam osjecaj da ce mi iduci izlazak ce biti za godisnjicu mature. jos ne znam koje ce to godine biti
Zamisli koliki weakmind moraš da budeš da ideš u kladionicu ja bih se obesio kad bi mi život dotle došao
>>211705408>>211705450Ubij se retardu
Napao me demon tjeskobe i straha od smrti
Također i demon proširenih vena na nogama
Gotovo je
jebote nisam otvorio eks ju cijeli dan
zamisli da ti je ovo jebeni domet sa tri banjole
jel realno da je 99% ljudi ovolko nezanimljivo
Hey ho lets go,
ovdje jedinka sveprisutnog muškog spola, fenotipski obilježena visinom 183 cm, masom još uvijek žive vage od 68 kg - ma ljudska verzija arapskog punokrvnjaka zelenih očiju. Po vokaciji veterinar, a u ono malo slobodnog vremena opsesivni - trkač bi se valjda reklo :P i biciklist. Jednom riječju ovisnik o onom jedinstvenom "uzvišenom" osjećaju koji je induciran fizičim naporom. Čim više patnje i nazovimo je pozitivne boli (ako takva postoji) tim više guštanja i spiritualnog posjećivanja cloud 9-a nakon toga. Dok se ne družim s divnim četveronožnim i raznim kožnatim tvorevinama pokrivenim bićima ili uzurpiram divljač šumama te bakice nakon podizanja penzije u gradovima svojim imitiranjem Kipchogea opuštam se upijanjem pisanih misli od Ayn Rand pa sve do Stevoja Kinga . Ateist, zaljubljenik u znanost - empirija ko i dopamin iznad svega. Sarkazam, ironija uz dodatak malo crnog humora su odličan recept za dobro provedenu večer uz neko craft pivo . Budući da već dugo kohabitiram s nekoliko hiperaktivnih maltezera vjerojatno zaslužujem i počasnu titulu "šaptača maltezerima", tak da besplatno dijelim savjete aka "Sretan maltezer, mirna ...kuća.". Što tražim? Jedinku ženskog spola za razglabanja o zajedničkim temama u besane ljetne večeri/noći ka nečemu ili ničemu .
>>211711142dobro otkud si to izvuko bog te jebo
Kolika vam je plaća?
S obzirom da nije pristojno pitati prijatelje ili poznanike, pitam ovdje. Kolika vam je plaća i koji posao radite da imate takvu plaću? Mislite da će vam plaća samo rasti gore i gore svake godine.
Koja cifra je baš baš bolesna da biste rekli e da uspio sam u životu.
Ja radim po labosima, očekivao sam nakon faksa da ću bit bogat čovjek. Realnost me uradila kada sam krenuo raditi za 1200e mjesečno. Kada poplaćam stanarinu i režije ostane mi 500 eura. Živi se skromno. A akademski sam građanin. Realnost me udarila jače od bilo koje boli.
>>211714529To što nisi nikad jebo ne treba te obeshrabrivat. Svi moji jarani koji su se oženili su bili inceli, zaprosili su bukvalno prvu ženu koja im je osgovorila na poruku. Ono što im je svima zajedničko je da su iz jake porodice sa brukom para.
S druge stranevecina Chadova koji su imali gomilu cura su ili ostali sami ili završili sa nekom budalom koja je probušila kondom i uvalila im djete pa sad proklinju i žale što su se rodili.
>>211714529incelologija ladno postaje mejnstrim vise necu bit incel
jebes bit incel kad je to popularno
Krenulo je! Vojni rok kod Hrvata a mobilizacija kod nas.
>>211715702Nikad nisam mislio
Sretan on koji oče da se spasi iz ovog. A kukala majka onome koji neče da se vrati.
Jevreji započeli i treči svetski. Pa jel ovo moguče?
Samo ti sinko radi svoj pos-ACK
>>211715804No, thanks. I don't want it. I swear it.
Swearing his fate that he's a yankeessary
>>211715998Plašite se jel?
klasicna propast konca kad mene nema
srica san sad tu pa ce van bit jos gore
>>211716164razjedi se od rsočne breskvice
koji je eksju odobreni dorucak
>>211716226odmrznuti kruh i banana, zimi
>>211716226przena jaja, sir i suhomesnato jedini pravi odgovor. kora od hleba uz to. moze i jogurt
Capture5
md5: 06a58a3d41517bd495160d95918d7b01
🔍
vi jedete smrzunti kruh a slikopovezani ne zapocinju dan bez kobasica i ne zavrsavaju ga bez kulena. u ducan obavezno idu svaki dan jer ako ih unuci nisu naucili kako da komentiraju na indexu nemaju sta pametnije za raditi nego se vozikati od ducana do ducana po 1-2 stvari koje su bas tamo na akciji
>>211716888cifre. penzose u gasne komore. normalno da se juga raspala kad si imao tako nevaspitanu i neotesanu populaciju
>>211716888u sljedecoj jugoslaviji svako ko navrsi 30 godina biti bachen mamutima
665
md5: 56dadaaa328d5fcf0bbb227c6289a6da
🔍
krece dupla penetracija
ustasoidi na apartima
ma sad ce bit demokratski izbori o imigrantima pa cemo ih zaustaviti haha jesam li u pravu braco hrvati zivio tudman
>>211717025brilliant, 10 trillion free tomson tickets to nepalsrael
>>211714364Zasto ocekujes da ce te neko zasipati bogatstvom? Radi svoje i imaces, akademija pruza znanje, ne bogatstvo. Isto tako posao je samo moderan izraz za ropstvo, ne budi rob.
zavidim crvatima sto su izabrali da budu deo civilizovanog sveta a ne kao mi orci osovina putin erdogan vucic kim jong un
Da se sad zarati išao bi u plavu gardu. Znači Slovenački četnikčki vojvoda.
Treba malo, da se prizemlji Hrvate. Posobno gradžane Al-zagrepa.
misljenje o obrijanim prsima?
cuo sam da pederi to vole a i lijepi mi se radna kosulja za skembu
alternativni naziv /ex-yu/ tred parada
neka ih, što ih je više to više slobodnih žena.
ekjsu rekreacija filma parada
pedera vec imamo
zapalit cu dva tri pederska staba
da ja nisam dolazio djaba
>trošarina na 1ml tekućine 0.2€
danke plenky
Nadam se da nisam na krivom mjestu za ovo jer trebam savjet za neke stvari. Imam 20g, jednom imao curu, na kraju otisla s frendom. Kako volim da kazem - leptiricu ako ti ne pase mozes slobodno da odleprsas.
Treniram vise od 9g street workout, nemam problema sa samopouzdanjem i nije mi problem prici curi. Isto je ko s likovima da pricas (bar iz mojeg kuta gledanja) Sa svima se isto razgovaram, nema nikakve razlike kod cura.
U zadnje vrijeme imam osjecaj da je tesko se upoznat s curama. Inace lagano se mogu upoznat s drugima. Frendovi mojih godina dobivaju djecu, vjencaju se. S nekim frendovima sam prekinuo kontakt jer su me odjebali od kad su nasli nekog.. Oni koji su dobri prema meni, ja sam dobar prema njima. Za ostale me zaboli.
Nailazim na cure od 14,15,16..
Upoznam koje zele paznju i koje izlaze svako malo s nekim drugim likom.
Ne odgovara na poruke, i kasnije daje izgovore.
Dogovorim se da odemo van, poslje se pravi kao nema pojma..
Pozovem van i pocne se ljubit s likom koji je dosao s curom...
I mislim koji k???
Upoznas se normalno i na kraju dobijes to. Onda nek si mislim da je u meni problem... Ja nisam za kratke zabave ili da lovim cure.. Iskreno nemam volje za igrice.
Gdje naci nekog dobrog razmisljanja i ponasanja? Ponasanje mi je bitnije od izgleda. Ja sam netko tko zeli provesti vrijeme s curom i imat obitelj u buducnosti ako bude prilike.
Curama dam jednu priliku u pocetku (2-3 tjedna) ako sjebe, nema druge prilike kod mene misko.
nepostovanje
laganje
varanje
izgovori
Prosao sam puno losih stvari i dozivo nesto sto nisam trebao sa svojih 20g. Mozda sam u krivu za ovo -> sve vise kako sam stariji, mislim da je najbolje da nemam nikog.
>>211718197kvalitetno prosipanje
Dakle kao što je poznato u mnogim stanovima gde higijenski uslovi nisu savršeni dešava se da se ti mirisi pojačaju po velikim vrućinama, pretpostavljam da je aktivnost bakterija osnovni uzrok.
Ono što sam ja otkrio, budući da često menjam smeštaj i u prilici sam da eksperimentišem, je da nisu u pitanju samo vrućine - jednako bitan faktor je elektromagnetno zračenje kućnih instalacija! Naime kada pogasim osigurače dok ne boravim unutra i vratim se zateknem normalnu situaciju iako je vrućina napolju, i obrnuto.
Kada uključim samo nekoliko (koliko je potrebno recimo za tv i bojler) situacija se postepeno pogoršava i nakon otprilike pola sata oni se opet jave, i to, da čudo bude vece, baš oko tih mesta gde je prisutno zračenje (reklo bi se da bakterija inače ima svuda i vrebaju priliku gde da se aktiviraju).
Moguće objašnjenje je da se radi o ionizaciji zraka, kao i uticajima na brzinu kretanja iona što utiče kako na širenje mirisa tako i bakterija.
inache 65.5 (prije crijevnog pokreta)
6258038
md5: 8b938819fa0f11ce2a1c6b7f5cbd316d
🔍
mature goddess
Prevarila sam muža sa 35 ljudi. Čak sam imala i tri paralelne veze uz brak . Dve po godinu dana i jednu od 4. S njim sam sveukupno 10 godina. I sad shvatam nekako da mi on još i najbolje paše....
https://www.24ur.com/novice/tujina/med-nocnim-napadom-na-tel-aviv-ranjena-tudi-hrvaski-konzul-in-njegova-zena.html
Samo jako.
>>211719726jel mrziš više ustaše ili balije?
jebote sinoc sanjam kako sednem na solju se iserem a nisam skinuo cega i samo ispustim prolivcinu u njih i iz nekog razloga je solja u otvorenom prostoru i gleda me 5 ljudi
dal da kupim fiat punto 1.2 2004.
kolko bi dali za fiat punto 1.2 2004. u dobrom stanju znaci nema hrdje nije udaran oko 100 000km
>>211720995jebem ti hrvatska bebo
ovdje smo
https://www.youtube.com/watch?v=HdM3FiXXUyc
Is Helmut Kohl a slovenian / croatian heroj?
stigo paket sa aliexpressa do hrvatske u 5 dana sad ce me hpexpress zajebavat jos tolko
>>2117211691400-1500€, jel 1.2 8v il 16v
>>211721302al to ak je u stvarno dobrom stanju u skladu sa 100kkm i ima opreme tipa abs servo centralno klima
>>211721329ima klimu i abs, prodaje frendica od stare, prvi vlasnik, kao pocetna cijena je 1200 al auto je registriran do 8.mj
>>211721430pa onda tak negdje pogledaj njuskalo i skini 100-250€ sa cijene za realnu
>>211721466ponudi 1100 onda, jel servisiran?
momci jel osjecate tenziju u zraku (u geopolitickom smislu)
>>211721510da
reko mi je kompic da provjerim remen, da to vjv nikad nije mijenjano a zna bit sjebano
>>211721887to se lagano promijeni ali ako je 100k vjerojatno je dobar
http://www.youtube.com/watch?v=xjwkq2iRe_o&t=29s
kolach
md5: 9567809cdafd0ee3560b35e0e1a34e89
🔍
https://youtu.be/ds_M4gTLo9s?si=Gs5DZpIERgkqqKqV
gasi se ex-yu jer je gf naredila
samo da bude sranja na tompsonovom koncertu
Zvanično: Zatvoreni granični prelazi sa Hrvatskom! Hrvati se bunu.
ja isto nisam imao s kim ici na thompsona pa hocu da onima koji idu bude lose
inache sanjo sam da je neki brazilac napiso da sam mu najdrazi poster na /int/
fakat strasno
>>211721887mislim da ti fire motori nemogu zaribat nisu interferentni pa bar to
misljenje o nacionalnim drzavama?
stavio sam kontroler na penis dok igram igre i evo svrsio sam
>jel servisiran?
>da
>reko mi je kompic da provjerim remen, da to vjv nikad nije mijenjano
sto je onda tocno servisirano na tom autu? remen se mjenja svakih 4-5 godina bez obzira na kilometre
bjezi od fire motora, nadi si punto 2 dizela 1.9 jtd to je jedino sto valja od fiata
znaci ne postoji auto na svijetu za kojeg ce se "car guys" slozit da valja
ni jedan jebeni auto na citavom svijetu
samo govori koliko je ta zajednica puna napuhanih egomanijaka od kojih svako misli da je popio svu pamet svijeta
>>211724818golf 3 1.9 sdi
>>211724818zbog toga pronades community ljubitelja ili marke ili modela auta kojeg ti vozis i stvoris si drkokrug i jekokomoru
>>211724882tako je, dobar je i golf 5 2.0 sdi
>>211721252Ide ona stvar helmuta kola karo sam do bola
scenario: vozim svog novog fiat punta 1.2 2004. na romanticni zemunica getaway u kninskom zaledju
>>211724818neces valjda slusat ovog kojem je svaka treca rijec na engleskom
>>211725413Good advice. I use bongacams sometimes and watch some milfaras there
scenario: posaljem mamute da ti uniste punta
>>211725420to je nas alfach pedercina je al je dobar
>>211716888>>211716916>>211717003balkan ima staru populaciju
kako vrijeme vise odmice ovog ce biti sve vise i vise
gotovo je
>>211718163posjedovat ces nista i bit ces sretan
>>211725891pa ti si kriv za to kad neces da imas seks
>>211717394sta ti je to na nozi
>>211725974oznaka za pedera
>>211726175krivi poredak rijeci anze
Za dvadeset godina biti će ogroman broj nekretnina u Hrvatskoj čiji su vlasnici u EU izvan Hrvatske. Servisirati će im nekretnine ogroman broj poslužitelja iz trećih zemalja. Nama ostaje folklor i fotozapisi kako je šetnja gradom nekad izgledala i tko je u toj šetnji sudjelovao. Nema nazad.
zasto pederi nose zastave jugoslavije znaju li oni politiku partine prema pederima
danas je pederska parada u zagrebu i zato je konac mrtav
zasto se gej parada sad zove prajd
playstationi top lista:
>ps2
>ps3
>ps4
>psp
>ps1
>ps5
>>211726175oj mudri Anže povedi nas putem samoubistva amin
>>211726817Fakat hoču inshallah.
ispred ledza anze
iza ledza strikonja
>>211727133She created for jebem. Sexo
>>211725226neko jezero
>>211724968nema 2.0 sdi al je dobar 1.9tdi
2.0tdi pogotovo sa dsgjem je kurcina
>>211725974fleksibilna bandaza
Iza ledža (znači kad me nema medžu njima) ljudi me zovu štrikonja.
https://youtu.be/a08941DDOVg?si=A8P07DwIi-cbTGtS
>>211727365>znači kad me nema medžu njimakako onda znas kako te zovu
>>211727313alfachu ja bi rado al te se bojin
>>211727313>nema 2.0 sdijebem ti mater konjino glupa. glup si ko kurac. nemas blage veze a seres. ubij se
Dajte neku pastu. Zašto ste oladili?
>>211727449E sad si me pogodio iz Al-Zagrepa u Novo mesto.
Osječam to promjenu u energiji prema meni. Da se mnogo priča o meni a da ja ne znam dolazi i do promjene vrijemena. Prave so oluje i grom grmi udara strela i slično.
>>211727619Jebem ti al-mater, El Ante.
>>211727682smiri se malo
zasto odma tako grubo anze
>>211727705Šta me vredjaš onda? Naravno da se branim napada uskoka.
>>211727760ma kako te vredjam
nesto krivo mislis
>>211727470u pravu si jbg zaboravio sam da to postoji
>>211727449kaj bum ti napravio
>>211727848Ništa je krivo ne mislin. Hrvat je naravni neprijatelj Slovenaca i Slovenije. Samo gledaj šta ste uradila sa Srbima u /ex-yu/. Gde su te pitam, gde?!
>>211728435>Gde su te pitam, gde?!Prosvjeduju protiv Vučića
>>211728478Več neko vrijeme.
Evo ovako,
Odem jučer na bazene s dvije prijateljice i stol do nas sjedi grupica od 5-6 muškaraca u dobi tako 30 do 50 i kusur godina. U početku prilično očito zure u nas što mi pokušavamo ignorirati. Iduća scena je da se ustajemo s tog stola i prolazimo kraj dotične gospode na što čujemo uzvike tipa "uuuu" "čista desetka" "vidi vidi" i sl. Ovo nije izolirana situacija, često se takve stvari događaju i nije mi jasno.
Dragi moji muškarci, što vas potiče na takvo ponašanje? Što pokušavate postići? Mislite li da je ženama u takvim situacijama ugodno? Biste li voljeli da se isto događa vašim suprugama i kćerima? Među tim muškarcima je bilo par likova koji mi mogu biti očevi po godinama. Apsolutno mi nije ugodno uopće prolaziti kraj grupica muškaraca jer su te stvari redovna pojava, grozim se šetnje jer se događa da mi ekipa trubi iz auta. Čast iznimkama, ne kažem da su svi muškarci takvi, vjerujem da većina zapravo nije, ali sam ogorčena količinom krkanluka s kojom se susrećem na dnevnoj bazi.
NORMALIZIRAJMO DOKURNJAKE ZA ZGODNE DECKE KOJI IZGLEDAJU KO CURE KOJE IZGLEDAJU KO DECKI
> DECKE KOJI IZGLEDAJU KO CURE KOJE IZGLEDAJU KO DECKI
fakat mittel europa jebote
>>211727997ne znan brale odvedes me u sumu i pokusas mi popusit kurac
>>211729002nisam jos tolko poremecen al mogo bi bit kroz par mjeseci
>>211729051vidis da je moj strah opravdan
>>211729151nebudi picka di da te skupim imam jebenog skanka
Lol, zamisli sediš s nekim akademicima i visoko obrazovanim profesionalcima za stolom.
Diskutujete o Jungovim arhetipovima, prodje lepa žena, ti kažeš "pardon gospodo... DJE SI MALA ROG TE UBIO POCEPAĆU TE KO PRASAC MASAN DŽAK... dakle moje stanovište je da Jung nije dovoljno zastupljen..."
>>211729171aj dobro ko ga jebe
znas di su oni neboderi na srednjacima
zamisli tolko si spaljen znas tamo neka nemacka imena
Ljudi me prate mislim i da znaju za moj brak sa konopcem i istoriju medžu nama. Vidim im u očima kad me pogledu. Čujem ih iza ledža kada prodžem pješke. Kažu gledaj jo štrkonjo sa konopcem po gradu pa najlakše tako bi i ja. Istraumatizirao si nam decu pšeto jadno jedno.
Neču da kažejo u novinama ali narod se ujedinio za špricu više kao za nezavisnost.
Kada čete vi shvatiti moje riječi koje dijelim sa vama? Nikada ako ovako nastavite.
Evo. Sve sam vam reko. Kontaj ko može shvatit.
Balija? On neče. Ali dobro dijeli on mnogo toga ko zna gde pa če možda neko drugi primjetiti ove riječi.
>>211729822imam u stvari posla sad dodaj me na discord
tephania0381
zelio bih pronaci jednu lezbijku koja nikada nije imala sex i ispraviti ju na pravu stranu. to je dbi moja najveca zelja
E sad je zaista krenulo. Preletuju nas HATO aviojoni u formaciji >. Petarde so im bombe. Znači bacaju petarde iz pilot kabine na nič hudega sluteči radni i boga mi i jadni narode Slovenački.
ljudino - OBESI SE BOLAN. Pravi petlje. Petlje ti izazivaju tugu, skidaju maniju, imas razloga za smrt. Ozbiljno ti kazem.
Nema nas više mnogo. A deca ko da konspirišu prov natalitete. Biče još gore kaže baba vanga.
>>211730000zasto uvijek glupi posteri uhvate najbolje cifre?
>>211730135Nisam babo da ovo radim šta ti je bolan? Nisi valjda iz Al-zagrep hrada? Ako si treba te bombardovat.
>>211730143Jebem ti ja mater glupo glupane čoravi. Ti češ da vredjaš starog matora? Nečeš.
https://youtu.be/vNNG_mn_9DU?si=g2URgWc5Zqlb_xbv
Serbi su shizofreni i ratni narode.
Šta je pičketine gadne? Umuknili kad je kreno stari mator?
>>211730218vojno redarstvenom operacijom smo ih otjerali s konca
Vi niste glupi ko kurac.
Kurac je za vas vanzemaljska intelehencija.
Vaš mozag traži se mikroskopskom kamerom.
Al-zagrep - stalica zemlje Hrvata.
Ruski sleng bajo. Nisi na toj razini.
Mrzin to veju Slavenskog dreva. Hrv*ti.
ibn abdul mohammed abduharman al-zagrep
>>211700322 (OP)Pun kurac mi je normalnog zivota nedostajete mi bracho, zelim neetat opet jebes sve
Gazi Hrvate. Ima mržnje u meni još.
>>211730683u tebi samo ima pederske sperme i dopa
>>211730728smiri se malo
zasto odma tako grubo ante
>>211730925nisan to ja anze
ne bi te ja vredjao
>>211730952Novopederi onda. Pa ovo je previše.
>>211730982to se dogodi kad u koncu nema varnosnika
>>211730982mater ti je novopeder
ovaj novopeder je spreman da ga security izbaci iz konca
>>211730585a više je zagrebabad na rijeci jang-cava
ali dobro
Dajte nešto iz regijona da slušam.
>>211732493Hrvat Vitomir Maričić zadržao dah pod vodom čak 29 minuta i oborio Guinnessov rekord
https://youtu.be/WZazAAodqtQ?si=qscTOBBec364OnhH
>>211732940pish pish jama
>>211720427Nedo bog rata i fiata
nikad nisam jebo dvaput zaredom
>>211733256E ovo je postina.
J. Rozga nudes summer 2025
>>211733440i ti si malo babodrk
>>211733486Sram te bilo! Jelena je nacionalni zaklad republike Hrvaške i Hrvata!12
images
md5: 35a77e2abc054d67032719913abdf65b
🔍
>i ti si malo babodrk
>>211733506mišljenje o imanju sexa?
na mome imanju uzgaja se sekx
scheissen in gajben
jawohl alles špass
Sa triglava vila kliče
Puši kurac varnostniče
>>211733918zasto tako grubo odma vito
zaboravio sam kako je jebozovna penny u ovim ranim epizodama
zašto alžazera balkan ne prenosi falestinski zg pride?
haha
zamisli ozenis ne-devicu
rodi ti decu
kupujete zajedno u marketu a ona u drugom redu vidi lika koji ju je jebo zivotinjski i svrsavo u sve rupe u srednjoj skoli/faksu
>>211734505da burki ali ako ona tebe voli dzaba njemu sve punjenje rupa
>>211734505Ubio bih se smesta
jeste
md5: 9b55ebe1aa45c5d29f386dbb13b0326a
🔍
>>211734581pa jeste, dzaba je njemu.
>>211735423ljudino - OZENI SE BOLAN. Pravi djecu. Djeca ti izazivaju osmjeh, skidaju depresiju, imas razloga za zivot. Ozbiljno ti kazem.
>>211733918E ovo ti nije trebalo al-zagrepko.
jedva cekam da si kupim punta pa se krstim puntach
lulzman
md5: c9ba88cc7547deb9a8da7e5231adc856
🔍
lamborghini puntach
Punt reši nas tlačanskih muk.
>spava mi se
>pojebem
>ne spava mi se
>Kaksne so to cene na Hrvaskem?
>Gledam Pulo letos za ene 10 dni. Apartman nic >posebenega. Pa koji je to kurec po par jurjev za posran >apartma?
>Kar je prevec je prevec. Dejmo govorte lokacije v Italiji, >da jim jebem mater s takimi cenami. Ce bi bilo iz zlata >ne grem za ta kes.
kolejo mi se hrvati iz Pulo
subota navecer u exyu koncu
bez prijatelja
bez obitelji
bez gf
samo exyu konac
https://www.reddit.com/r/t5_6z0spq/s/kexYkqVlBa
>>211736621Drži se ljudino! Vidi se da si pošten i da tražiš iskrenu ljubav, to i zaslužuješ! Shvati samo da si ti savršen takav kakav jesi i da nisi ti kriv što si se rodio u ovako truloj močvari od države i društva! Zaslužuješ sreću, pa makar je našao i preko granice
Rezultat glasovanja na vprašanje o evtanaziji je bilo na zadnjem referendumu soglasno.
>>211737448Nisi jedini. Ali i oni hoču nas.
IMG_1589
md5: f49c9ce7a58607f3ea85893453ae2702
🔍
haven gained a angle today
sit sam ovnujskih paljenica i pretiline gojne teladi. i krv mi se ogadi bikova
>>211740739kultni eksju mim
>>211740739kultni eksju mim
>>211740739e OVO se cekalo
cuo sam sad vlak u prolazu da je lego na trubu moguce da se neko odlucio okoncati
Bio sam vani ali uzalud
Nisam jebo
stvaraju mi stres stvari za koje bi me realno trebao bolit kurac
help me out
i am looking for a SLOVENIAN song, it's a bit rock-y in style
the text is about how one shouldn't worry about life even if it's hard and you have no prospects or money
there's names mentioned in there
it's by a band and the singer was a girl (i think)
the video clip is from a town/city
>>211744127also, it's quite modern from what i remember
jedina slovenska pjesma koju znam je "u kaka ritka". cak i senidah pjeva na srpskom jer je slovenski prekrindz
>>211744127also also i remember just this from the text
'v tlo'
it was referring to something being all the way down, like life gets you down
and there was also names mention about young people being unhappy, like one guy just spent his days smoking and playing the guitar and one young girl being pregnant
im off to sleep now i hope someone remembers it by tomorrow
>>211744297ja znam onu tipi so picke
gnus
mislim da cu ipak igrat wow privatne server i lilpeepmaxxat
>>211745140Koju klasu igraš?
>igrat wow privatne server i lilpeepmaxxat
koja je godina jebote
Volio bi da sam sve ovo sanjao i da se probudim u godini 1990.
>>211745647za mjesec dana izlazi custom server project epoch koji se ceka vec par godina pa cu odluciti kad vidim sta su sve izmijenili. vjerojatno cu bit healslut i igrat zenskog nightelf druida ili priesta
>>211745695to sam radio 2018 i to mi je bilo jedino razdoblje nakon srednje na koje imam lijepe uspomene
>>211745863Priest je bolji za heal bar sam tako čuo nisam nikad hilao
Drvio sam frost mejđa samo jedno dugme klikćeš
>>211745914lil peep je bio teski jazavac
napravite novi ovaj konac je za konopac
>>211745930inace je al jedine promjene kod priesta na ovom serveru ce biti da moze djeliti neki consumable, lakse davat buffove i imati neki mid holy dps spec,a druge klase ce dobiti bolje spellove. druida je zabavnije levelat a upitno dal cu uopce doci do max lvla tako da mi je to mozda bolja opcija