https://n1info.rs/vesti/sve-vreme-je-saradjivao-sa-njima-studentkinja-opisala-kako-je-odveden-njen-kolega-stefan-tomic/
Kako treba silovati ovakve kurvetine, uff, rado bih ratovao za kalifat ili neku slicnu organizaciju da mi da ovakvu woman rights, liberal devojku da je silujem i porodi mi decu
Inace:
"Nisu se predstavitil. Mi ih nismo pitali da oni pokažu svoje značke. Pitali su nas ko smo, šta smo, odakle smo. Ja sam rekla da sam iz Beograda, kolega je rekao da je iz Negotina pa su ga više ispitivali kako je on u Beogradu, da li su mu tu roditelji, šta mu roditelji rade. Kada su došla kola, ne policijska nego obična, njemu su samo rekli da uđe u kola, meni su rekli da ja ne moram", dodala je ona.
Pretpostavljaju da su to pripadnici neke bezbednosne službe, ali nisu sigurni.
"Bili smo zbunjeni i zatečeni. Stefan je samo sarađivao sa njima i ušao je u kola. Meni su rekli da ne moram da uđem i ja sam se vratila na raskrsnicu... Nisu bili neprijatni, ali samo su kupovali vreme dok ne dođu kola", rekla je ona.
Pa ovi studenti su teski debili, tesko nama sa ovakvom generacijom koja treba da vodi zemlju ubuduce, mozda samo da odem sa kombijem i da kazem nekoj da udje i ona me poslusa, teski retardi