>>212272111nie rób takich zdjęć sobie
ma mtrzynaście minut żeby uratować Ziemię
sąsiad od dwóch miesięcy powstrza że zrobi sobie remont łazienki i nadal nie zrobił
>>212272060 (OP)never seen sea in my life
>>212272211imagine zalew zasławski but like 5 times larger
file
md5: e4ed88df13e2f5b37de057cea2fda790
🔍
>>212272231never been there. that a lake?
biggest lake I've seen was this:
ehh, znowu wszyscy w złej postują
>>212272149propo obrazka, zastanawiam się nad kupnem dziewczęcych majteczek w superrynku w celach asekuracji zbira
>>212272211nuda, może jakby było widać dno, ale takiego nigdy nie widziałem
>>212272111cycki za duze. Teto do decha
Znalazłam kurwa gacie i koszulkę mojego brata pod łóżkiem
Ja w szpitalu a on sobie panienkę obraca na moim łóżku
Idiota jebany
będę rzygać chyba
>>212272269you should go there, it's not far and there's lots of hot girls with big boobs wearing only bikinis
>>212272373don't have the money to buy anything there.
I could shuffle around with buckwheat in my termos, then go back because I'd get tired in an hour.
wróciłem z pracy i nie mam co robić
moje życie dosłownie nie ma sensu od lat ale dopiero teraz sobie to uświadomiłem
>>212272403>don't have the money to buy anything there.nigga it's a lake, there's nothing to buy there just bring your own beer
>>212272460I don't drink beer. makes me want to sleep immediately, also isn't nutritious.
I'd rather buy a pack of peanuts.
ja czerpię
redbulka do brzuszka :3
majgorsze jest to, że jak przeglądam różnego rodzaju eskortki to mimo świadomości, że ojebałyby kiełbasy naprawdę obrzydliwym kosmitą, to ja i tak wstydziłbym się rozebrać
musiałbym być najebany nieźle żeby tak pójść, ale wtedy wacek nie stanie
od dzisiaj zmieniam nastawienie do ludzi
koniec miłosierdzia dla bliźniego swego tak jak pan Jezus powiedział
teraz tylko brutalna walka o zasoby
ocean na tych zdjęciach zawsze wygląda tak pięknie i hipnotyzująco, ale potem przypominasz sobie, że w tych miejscach są odchody ryb i pasożyty