Kruzic-1
md5: 6b92716818bb01117f85ccbed5008170
🔍
cpпcки pekmez
Jedna riba me danas zvala da trčimo zajedno. Ja, naravno, odmah prist’o, pošto sam nešto kao poluprofesionalni trkač na duge staze.
Dođem na dogovoreno mesto, brate, 20 minuta ranije – Hoka patike, kompresione čarape, lagano se zagrejao, puls 42, k’o reptil. Ona došeta 5 minuta kasnije, u nekim H&M helankama i patikama k’o za šetnju po Ušću.
Predložim joj finih 12 km, laganica, tempo 4:40 po kilometru, čisto da ćaskamo uz trčanje. Ona kaže: “Pa ja baš i ne trčim toliko…” Htela, kaže, samo par krugova oko parkića. Rekoh – ajde, neka ti bude.
Krenemo mi. Gledam sat, 6:30 po kilometru, puls mi još uvek u zoni 1, bukvalno mi telo misli da se oporavljam. Posle 500 metara kaže: “Moram malo da hodam, nisam još u kondiciji.”
Predložim joj kolena visoko, par ubrzanja, a ona me pita: “Je l’ ti ovo ozbiljno shvataš?” Ona mi priča o serijama s Netfliksa, ja gledam svoj Garmin i analiziram podatke.
Posle 1.8 km, kaže: “To mi je maksimum. Ajde da sednemo na klupu.” Sednemo. Ona se znoji k’o da je istrčala maraton, ja srčem elektrolite, puls mi već opet na 45.
Kaže: “Super je bilo, baš mi je drago što nisi trčao prebrzo.” Na kraju pita može li da me taguje na TikToku uz #RunningDate. Rekoh joj: “Nemam TikTok, to ti remeti san.”
Dođem kući, blokiram je. Pa izđipam još 15 km tempom da izbacim sve to iz glave
>>212930912 #
reko mi je taj lik da su tablete gro bolje da te odma radi ujutro i ne traje predugo da mos spavat
taj SR su spansule ja mislim, moras ih zdrobit one su same po sebi SR ne kapsula, bar mislim da je tak
u svakom slucaju cim sam ga popio prva stvar koju sam osjetio je da mi je kita otpala i onda se vratila kad me pustilo tak da reko batali to
narednih par dana dok mi psih nije odobrio micanje sam ga steko i davo drugim komunistima
to je bio zadnji antidep koji sam mislio probat tak da je gotovo za mene kaj se tice tog
dosad sam koristio
>brintellix (vortioksetin)nis ne radi
>coaxil (tianeptin)nis ne radi ak ne uzmes cijelu tablu za solidan opioid high
>calixta (mirtazapin)samo nocne more katastrofa
>cipralex (escitalopram)kita nije radila mjesecima uzas
>wellbutrinne svidja mi se ta prljava stimulacija i ne zelim pusit na njemu
>velafaxsve sam reko
>trittico i seroquelpio sam dozu za spavanje
>tramalnajbolji antidepresiv ikad u malim dozama al tesko odrzivo, ko velafax sam kaj nije za kurac (a i kemijski su jako jako bliski)
>>212931350 (OP)First time I've seen foreigners do pancakes the same way we do, usually I see either american fat pancakes or the french folded crepes
>>212931576čuo sam da gledate na nas kao što ameri gledaju na meksikance
jel to istina
>>212931576dođi u bosnu i jebi mi sestru
>>212931576well it's the classic method of folding/rolling them, I think most of Europe does it like that
>>212931576It's old serbian method of rolling pancakes you probably picked it up from sorbs
>>212931576Folded or rolled and very thin is common here. Do you also have the more savory ones with meat and cheese?
i 1μD pretpostavljam da bar znas za celica, lik mi je za neuropatsku bol prvo htio dat tegretol+mianserin pa sam mu reko aj radije cu 1 tabletu pit daj mi lamal i dao mi je
imam srece sa psihijatrima realno stavim karte na stol kazem koju realisticnu terapiju ocu i prakticki uvijek mi daju
nazico sam liriku vise puta ko iz picke
>>212931764pusi kurac napisi nes pa nebumo morali dudlat
alfach ne moze izdrzat bez da dudla to mu je u genima
hronicna venozna insuficijencija
Zakaj cure tak lepo vonjaju, jebemu?
Sedim ti v knjižnici, preda mnom jedna cura (naravno, s dečkom, kak drugač), i tak fino vonja da mi se mozak resetira. I to ne ono “ok vonj”, neg fakat prefino. I nije to neki slučajni hit – skoro svaki put kad mi neka cura sjedne blizu, ko da sam upalil reklamu za parfeme.
A mi dečki? Mi se znojimo ko da smo kopali vinograd, dezodorans nestane za pol sata. "Brate, kam je otišel moj Rexona?" – pogle me i druge, svi smo izgubljeni.
Kaj je to, neka njihova čarolija? Cure imaju tu igru s mirisima na totalno drugom levelu. Ne blejim ja ko neki čudak, samo sam iskreno zbunjen i oduševljen.
ne poznam ni jednog pedera da nije na nekim tabletama za glavu
a poznam nekoliko pedera
chatgpt mi dao 22-23g i 7.5 al mislim da precjenjuje za bar jedan bod
znaci megaautist sam al bar izgledam mlado njezno sretno I, I popusio sam kurac
>>212932051nisam na tabletama za glavu
ma ja san ti njezan pa zato ne jeben
>>212931842evo i mene, kod velafaxa mi je najveća i apsolutna prednost da od njega jednostavno nemam napade panike i ništa me ne može razjebat. ono što najviše volim je da mogu slobodno duvat bez da se plašim da će me prevrnut u paranoju pa sad duvam ko veliki, nažalost to nemogu spomenut svojoj dr.
baš taj kombo da me tableta tako fino iznivelira i ne dozvoljava da mi osjećaji odu u ekstreme, i to kaj me ta tableta ne provocira, nije moglo bolje ispast.
Ljudi ne kapiraju. Vidi Nagatoro i kažu: „haha, smeđa anime gremlinka maltretira sojboja, baš smešno“, i potpuno im promakne prava politička dinamika koja se prikazuje.
Nagatoro je, u suštini, priča o hijerarhiji, polnom dimorfizmu i ponovnom uspostavljanju prirodnog poretka naspram feminizirane modernosti. Senpai na početku jeste oličenje postmodernog muškarca — nesiguran, slab, izolovan, opsednut eskapističkim hobijima — i Nagatoro ga ne mazi. Ismeva ga, zadirkuje, ponižava… i postepeno ga tera da ojača. Kroz ritualno poniženje, ona ga primorava da se vrati muškoj arhetipskoj ulozi. To nije zlostavljanje — to je inicijacija.
I da se razumemo — ovo nema veze s feminizmom. Ona poštuje snagu. Kad Senpai počne da se zauzima za sebe, to joj se sviđa. Nagatoro ne želi da bude vođa. Ona hoće da zadirkuje muškarca dok ne postane vredan toga da mu se potčini. To je veoma "tradicionalno", ako znaš išta više od površnih mimova.
Nagatoro je parabola o tome kako muškarac mora da pati, da se bori i muči da bi povratio svoju mušku energiju — a žene će ga slediti ako im daš razlog. Samo je sve to upakovano u anime estetiku.
Smejte se koliko hoćete, ali ona radi više za budućnost zapadne muškosti nego što će iko od vas ikada uraditi.
>>212932707dobra pasta
i jebemu mater vita i mene nema sat vremena (duvao sam) i tred se osuši ko moj skrotum ofunjali
>>212932516zanimljivo inace velafax dosta stimulira posto je SNRI, cak na 300mg i dopamin dira
ma meni su benzaci najbolji, meni je problem kaj se nemrem opustit i uvijek razmisljam i kombiniram i uvijek je neki kurac
uglavnom sam suprotno od chilla
MP Tonson - Sinj
ili bolje na
Anthrax - Vrlika ?
sisanje u srijedu kak da se osisam
mislio sam ovak opet sam dosta visi fade
>>212933301naso si gde ces da pitas jbm te u usta
>>212933391imaju ona dva bosandjerosa plavusan i masnokosi
ja placam 10 evra za sisanje al radim najobicniji fejd i masinica 3 gore
>>212933621pa je, 35 ak u kesu placam ostavim bakse
u svakom slucaju pokusavam nac idealnu frizuru, na ovak nekaj bi iso mozda malo nize iza
>baksis frizeru
jednom sam dao 200 kinti vise i zena me pita dal sam se prebrojao ja reko nisam i gleda me ko da sam sa marsa pao. bilo neprijatno zapravo, od tad ne pokusavam ista ostaviti
koju biolosku mutaciju imate i kakav benefit imate od toga
ja imam jako duge ruke i onda mogu svasta dosegnuti
ja u zivotu nisam platio vise od 5€ za zurku jer nisam jebena zena
>>212933888ma pusti ga lik je kurcopushach klasichni
>>212933876188cm sam visok i ne osecam se kao kepec. jos da sam nizak uz prosecni kurac i 5/10 izgled bio bi crna rupa nesigurnosti u sebe. makar imam visinu
>>212933888burazeru moj danas i ovi seoski frizeri sto sisaju po garazama traze vise od 5 eura
Jel ovo za jebanje točna informacija?
srbi antraksuju stoku po vrlici
antraksujem ti picku materinu
>>212934493jebem ti bioteror bebo
stvarno ima ljudi koji viruju da srbi pale po obali jer nan zele unistit sezonu ili ko zna sta
vec dva lita ih slusan
https://www.youtube.com/watch?v=PEnI3cziiVA
uvek imam knedlu u grlu kad gledam ovo iako je o smrdljivim amerima. znaju propagandu da naprave ko niko
>>212934709To be fair it's a good movie. Complete horseshit but a good movie.
>>212934822gledo sam dosta intervjua/podkestova sa likovima koji su bili tu i kazu da je dosta tacno makar iz perspektive onih u samoj borbi
>>212934873I'd be curious to see those interviews. My understanding of the events is that it didn't go down like that at all. Not to mention all the sensationalized idealogical talk.
>>212934822daj dokazi da si amer
>>212934950https://www.youtube.com/watch?v=SSA69A6A13s
https://www.youtube.com/watch?v=b3wEEAF4zIY
tbqh i watched these a while ago so i could be misremembering what they said about the movies accuracy. there are probably literally 100+ podcast episodes with the guys that were on the ground considering the "brovet" podcast circuit is a big thing nowadays but ritland is the best interviewer in the space
>>212935029K U Č K O J E B
U
Č
K
O
J
E
B
mijenja se stil pisanja malo a
>>212935101i dalje ne znam ko je to al kapiram da je nemoguce ubediti vas
>>212935131hej ljudi nije ovo kuchkojeb pogreshili ste ovo je neki drugi dechko iz amerike ne zna on za kuchkojeba
A kuchkojeb nije nikad stvarno silovao bizu to je samo zezanje
>>212934960Do you want a picture of my circumcized cock fag?
>>212935029I'll check it out, although I'm doubtful. The special forces grift is pretty strong right now and almost all of them are full of shit. I'll try to keep an open mind. Also you don't have to speak English, I can translate well enough I just can't speak well. A couple years more hopefully.
>>212935207ja sam onaj sto je postavio sliku brade pre neki dan pa ste mi rekli da mi cale cigan jer nosim zlatnu ogrlicu
>>212935224ritland je jedini kojeg vredi gledati, lik je fantasticni intervjuer
>>212935224>Do you want a picture of my circumcized cock fag?yes, I have a fetish for cut cocks
>circumcizednice misspell, Americans who fuck up and write it phonetically would typically write "circumsize", never see anyone write "circumcize"
>although I'm doubtfulI would rather use "but" here
>A couple years more hopefully."A couple more years, hopefully".
kako ga je EKSPOUZAO uz pomoć GRAMATIKE i SEMANTIKE
i onda om prica po kvartu da ima c2 i iq 143 (veci od dezica)
>>212935391You only need to ask; preferably nicely
>nice misspellI'm not an English teacher buddy. It happened in the past, I don't remember, it's circumcized
>would rather use "but" hereI don't particularly care ESL. We have regional dialectics you've never even heard of.
>"A couple more years, hopefully".That's grammatically correct. However in speech it's not necessary because there is no pause and we are speaking casually.
I'll help you prepare for your C2 test so you can fuck off to Austria or Germany or whatever but hop of my dick please.
Sta je najsmesnine nekom da kazes da je po nacionalnosti? Meni madjar
Vidi madjar hahahahahahahahahabhahahahahahahaabababahabababavavavavagahahahahhahaahahahah
>>212935606Gde ti je onaj lančić od juče što ti je tata cigan kupio?
>>212935609cak je i njima sa orbanom retardom bolje nego nama tako da smej se samo malumni pacove
kuckojebe znamo ko si
napusti nas konac
>>212935651> t. madjar hahahahahaahahahhahahaahgahahahahahahaaggahaahahhaahbaavvAvvaavvavVagagagagagahaha
>>212935576I got my C2 at 16
also unironically pretty please show me your cock I'll show you mine
>>212935649evo ga na vratu al nisam to ja msm ocigledno je
>>212935576>hop of my dick pleasewhat native speaker fucks up of/off
also literal translation of "skini mi se s kurca", also an idiom that's rarely used in English and very often in Serbocroatian
>>212935918cime se bavis u zivotu?
>>212935918>skrati brcine da ti nejdu prek usne>napravi crtu dva prsta iznad adamove jabucice>stavi neko ulje na bradu i iscesljaj jumislim pretpostavljam da zelis izgledat pristojno
>>212935739Well congrats you probably write better than me. I dropped out of school around that age.
>>212935935In slang it's used very often in hip-hop adjacent culture. You don't have a monopoly on dick euphemisms, although you do seem to have more than us.
>>212935918nu bradurine ko cetnik izgledas
>>212936096uradio sam sve to od tada
>>212936233gledaju se vijesti
>>212936186>I dropped out of school around that age.now your relocation to RS makes more sense
why did you move there, again?
>>212936233vec me bio pito jedan lik iz koprivnice kaj studira programirkanje u zg, si to ti
>>212936315zna se
>>212936352nisam ja sam gledach vijesti
>>212936383koje vijesti jel ima kaj zanimljivo
ja sam bio vecinom u okruzenju di se Nova gleda
nevjerojatno da nas 3 eksjuera sjedimo i gledamo vijesti hrt-a
>>212936329I like it here. People are nice, women are pretty, and money goes further. Don't like the instability or latin countries and don't like Asian women. So here we are.
>>212936233kaj je to degenluk neki
>>212936508evo ga (you) masina da malo placipickuje
medisana hidromasazna kada za stopala 2999 dinara
>Emigrira samo jer su žene "based and trad"
Svaki put.
ne bi u portugal jer je verovatno previse vruce
>>212936503>Don't like the instabilitySerbia hasn't been this unstable since Dzindzic, why didn't you come here or to Slovenia?
I honestly don't know what Serbia's got (in context of day-to-day life) over us besides prices and facelifted tanned whores
I mean sure, it's somewhat more lawless and corrupt but that shouldn't matter to you
>>212936653>Ispod 40 stepena do petkaNije loše.
al mu je podudlao profi svaka ćas
>>212936706jel imas klimu?
>>212934035mene moj sisa za cenera a i to je cijena od prije mozda godinu do tad je bila 8
>>212936674why are you so buttmad at this guy, you're now even buttmad that he didn't come to your country to fuck your women instead of ours. are you retarded?
>>212936719ma to alfach luduje
kad god dodjem u lokal svadja
pa jebemu boga kvarite mi shtimung
podsjetnik da alfach ima vpn i da je amerikanac njegova persona
digo mi se na loto 7 djevojku
jebote frizer mi prodaje skare od 6 hiljki
>>212936758ne istopederisi
dzaba brate, ja sam uradio transplatiaciju kose, otoplastiju usiju, nabacio 15 kila misica teretana, presto pusit pit i kockat, vratio se i zavrsio fakultet, naso dobar posao, nabavio kera cistokrvnog istetoviro se digo kredit uzeo novog mercedesa, sredio staru vikendicu i uselio se u nju da imam svoj smjestaj, minoxidil i dermaroling da dobijem lijepu bradu, uredno se kupam mirisem sisam lijepo oblacim, nosim skup sat, i zlato oko vrata, i opet dzaba brate open nemam gf
cak sam zadnje tri kurve koje sam platio mi rekle da imam ogroman kurac i pustile me da svrsim u njoih bez kondoma cak me jedna i privatno zvala na kavu sutradan, ne morate mi vjerovati ali to je surova istina, zasto vam ovo govorim
da vam kazem da je sve uzaludno ook no gf je jednostavno kao neizljeziva bolest kad vas uhvati nema lijeka bato
>>212936725Ne, samo vetrokaz, ali su još 25 unutra, nisam ga upalio.
>>212936638realno su baziranije i tradiranije nego bilo gdje na "zapadu"
dodji i ti nac cemo ti neku
treba nam pojacanje svakako
ma mi ti nismo nikad jebali al nacemo mi "i" tebi neku
ako te nece kurva altusha ruzhna pofarbana gljivara neche te definitivno htjeti ni tradkujica
mnogi se zajebu jer misle da zene razmisljaju isto ko muski pri odabiru partnera
recimo ti uzmes neku zenku i 9/10 muskih ce se slozit oko ocjene u ±1 bod
a uzmes jednog lika i 8/10 zenskih ce dat razlicitu ocjenu
>>212937079e bas se vidi da nisi polozija osnove incelike na prvoj godini
>>212932707I jel jebo nju na kraju taj peder? Kako se crtać završava?
>>212933391Ja sam pitao ovde pre skoro mesec dana i zadovoljan sam. Nemojte fejd to je džiberski. Idite kod dobrog frizera i nek vam radi nešto s makazama
>>212933834Kakav bre bakšiš nemojte da uvozite te američke budalaštine. Plaćam šišanje 1200 dinara i moram nedelju dana unapred zakazati da bih našao termin koji mi odgovara u gradu gde mogu da se ošišam za 500 dinara. Frizer se kupa u parama i vlasnik je biznisa šta će mu glupi bakšiš
Imam krivu kičmu i ravne tabane i brz metabolizam pa sam mršav ko kostur sve vreme iako dosta jedem. Al verovatno ću biti skinnyfat tamo posle 30. godine kad dobijem twink death i oslabi metabolizam
>>212933876>>212937196Poslednji paragraf je za ovo
>>212936989jebem ti mater cak i da jest tako ne moras to na glas govorit
cim sam sjeo vi odmah krenuli sa seruckanjem
>>212937288daj neku bolju temu koja ce bit boguugodnija
>>212936943>treba nam pojacanje svakakoNe planiram da emigriram, uprkos da nisam našao posao gotovo jednu godinu (šta nam rade), neću da budem diasporapeder.
>>212937362priznaj jednostavno da si previse introvertiran i autistican za iseljavanje
>>212937418>priznaj jednostavno da si previse introvertiran i autisticanDa.
>za iseljavanjeNe, previše chud sam. Ali zavisi zemlje.
>>212937593nije isto ako odeš u njemačku ili jebeni balkan
doslo je doslo je vreme da kazem rsorbom
dm+superkonzum fit chek
>>212937362postoji anti-diaspora kultura u PT?
al u svakom slucaju nebi emigriro radi lagodnijeg zivota neg jer ti je to interes pa se diasporahejt i ne odnosi bas na tebe
>>212937865preneesteticni prsti
>>212938024vito jesi cita branko mamula slucaj jugoslavija
>>212938054šta čito, držo ga u ruci care!
>>212937975imam male ruke i velka zapesca jedva jedvice ih obuhvatim srednjakom
>>212938240lud si krakenko
>>212937620Ti si u pravu, pa mislim da bio bih bolje dočekan na Balkanu nego Nemačke.
>>212937865>postoji anti-diaspora kultura u PT?Nema ili nije velika, a to je žasto ih mržim, postoji pro-diaspora kulturu, da je El Dorado da bausteluješ kao rob u nekoj vukojebini za vaš germanski vlasnik.
>Pa ali pošalju pareA ne rade ovde ali još glašaju na antiimigraciju partiju jer ne vole strance.
>Pa ali šire kulturu, muh Ministarstvo ZajedniceJean-Pierre dos Santos ili Manuel LaRoche nikad neće biti Portugalci
>>212938297>žasto ih mržimlmao
zakaj te boli kurac kaj ljudi misle
di bi se uopce htio preselit?
>>212938216jel mislis da je bilo spasa jugoslaviji ili da je bila osudena na propast u nekon trenutku
>>212938297i mi tretiramo svinje kao jednake - koljemo ih bez da trepnemo
zamisli uzmes pistolj i pucas si u kurac ahahaha
68a70ed6
md5: b434254cec3002327049cf62bc37df76
🔍
my future wife
>>212938550bila je osuđena na propast kad je propao sovjetski sojuz
da su se rusi održali održala bi se i jugoslavija
jebote neda mi da kupim karte za gardaland
>>212938550Osuđena je bila na propast kad su prevelika ovlašćenja dali republikama. Ne može tako siromašna država da ima pedeset grana vlasti kao da je Švajcarska. Funkcionisala je dok je Tito bio živ jer je on pravio sve odluke i republike su ga samo slušale. Da je opstala bila bi BiH na steroidima i raspala bi se mirno radi lakšeg upravljanja kao što je Čehoslovačka uradila. Možda se nekim ne sviđa ali male države moraju biti centralizovane kako bi videle ikakav napredak. Ne možeš biti ko Švajcarska koja vekovima skuplja zlato u bankama
>>212939163jel ovo pasta kuckojeb il kuckojeb pasta
>>212939163izvini momak ko je tebe išta pitao?
postoje ljudi koji misle da ce kisa uc unutra ak je prozor na oberliht
>>212938498>di bi se uopce htio preselit?Već sam rekao da ne.
>zakaj te boli kurac kaj ljudi mislePričao sam o emigrantima kad sam rekao da ih mržim, jer dođu tu misleći da su Francuzi i bolje nego nama, uprkos da su živeli u favelima kod Pariza.
>>212939193Ovo je napisao neki lik na Reditu pre par godina. Mene zanima je li ovo pasta
>>212931449 jer sličan način pisanja ima neki šizoje na r/serbia koji tamo visi već 10 godina
>>212939278pa pitam, di bi se preselio kad bi se preselio
>>212939309pasta moze bit i s redita
>>212939348>di biOprosti, retard sam i nisam čitao di - Neko u Južnoj Evropi, možda Istočnoj.
>>212937865delujes nisko, koja ti je visina?
>>212939750znam da me podjebavas, 172.6 zadnje sluzbeno mjerenje
>>212939670pa jel imas neko specificno mjesto na umu? ns, bg, zg, mb, zb itd?
>>212939750173cm (veci od dezica)
>>212939797>>212939802ne podjebavam delovao si nisko jer jesi nizak
>>212939797koji kurac je zb
>>212939670cuja san da u portugalu jedete najvise ribe u europi jel to istina
>>212939833ma pusti ga on ima parnoidalnu sizofreniju
>>212939833jesam
al bar nisam debil koji kompenzira sa meatslab physiqueom pa izgleda jos 5cm nize... iako moram priznat da takvi likovi obicno imaju najmasnije guzicetine
kad si nizak trebas bit vitak ne nabijen jer onda sam ispadas short king, plus oversize odjeca izgleda proporcionalno bolje sa nemasnoscu
>>212939844zlatibor
>>212939887paranoidnu*
>>212931576everyone makes pancakes like that though
https://www.youtube.com/watch?v=h0HVi5yp0aE
hocu da jebem crkinju iz juzne amerike dok se pustaju reggaeton remiksi pesme ranih 2000ti
>>212939974Pušenje kurca u autu pornići POV
20€ dnevna karta gf (sva mjesta popunjena)
>>212938297jel bi ja ikad mogao biti portugalac? podosta sam tamnoput ako pomaže
>>212939998Ja želim da jebem bledu anoreksičnu emo ribu sa ljubičastom kosom dok pušta linkin park
Degenerici i forever jung Bošnjo.
https://www.youtube.com/watch?v=Z93wpC4-pZ8
sad imamo himnu /ex-yu/kanala !!!
>>212940073vidis to meni nista ne cini al svakom svoje
https://www.youtube.com/watch?v=F1vVR51ZINs
portugalko otišao iz konca da jebe gf
>>212939797Rekao bih prvo Španija uprkos da ne pričam kastiljasnki jer Castelao je bukvalno ja, ili nešto na HR/BiH/RS/CG, ali morao bih da učim ijekavski.
>>212939844Ne znam da je istina, ali ne bio bih iznenađen.
>>212940045Da, bar ne larpuješ kao Portugalac kao aveques. Novi zakon samo se bira na skupštini setembra, moraš da požuriš.
iman jos pitanja za portugalka al nije mi ni na ovo odgovorija
>>212940265kakvi su odnosi izmedju spanjolske i portugala?
gledam dreaming in spanish i jedino sto dreamujem je da mi augustina bude gf
>>212940344i ja isto
dobra je i ona iz kolumbije
>>212940265>ali morao bih da učim ijekavski.ne moras jbt svak ce te razumjet
puno je sarajevo sandzaklija koji pricaju ekavski i niko ne obraca paznju na to
>>212940381pretpostavljam da ne shel a ne na natalia koja nekako ima 29 god a izgleda ko da ima 40? shel je qt al joj je ruzna kosa nekako. i dalje bi voleo da mi bude gf svakako
koji nivo gledas btw? ja gledam advanced i osim ako ne intervjuisu random ljude mnogo je bre prosto i sporo. advanced kurac moj
>>212940325Dobre, pa čak i nestanke struje delimo.
>>212940387>ne moras jbt svak ce te razumjetPa Portugalci i Brazilci se razumeju ali se pričaš na brazilskom tu, ili menjaš za engleski ili te zovu crnčugu.
>>212940279Šta hočeš da pitaš?
Ljudi tražim webm neke ribe iz Izraela koja nosi onako neki emo outfit jel ima neko to slali su to na /int/-u dosta
>>212940568>da ne shel a ne na nataliajebote sam slog imao
*da je shel a ne ona natalia
>>212940568ma nisu mi nesto nije neka razlika izmedu beginner i advanced
a velika je razlika izmedju njih i realnog govora koji ne razumin kurca
al eto bar su dobre picke
idem jebat kad se otusiram
>>212940623https://www.instagram.com/feelbetterinmysweater/
ova droljica?
>>212940761da meni isti takav utisak. gledam video od 30 mina o necemu sto me ne zanima ni malo jer mi majmunski mozak oce da gleda augustinu. kad sam joj video decka nisam mogo da verujem lik je gadina
>>212940906te latino zemlje i spanjolska su raj na zemlji
svaka je picka ipo a muski koji idu s njima su neki sta ne bi na balkanu jebali
>>212940961na passportbros redditu seru kako je itamo sad kurac narocito u argentini i bogatijim zemljama koje su postale mnogo socijalno liberalnije al msm da mora se ode da se vidi to za sebe. s obzirom da nikad nisam dotakao spanski a razumem ovde """advanced""" videe msm da cu biti kompetentan u nekom trenutku sledece god pa cemo videti
>>212940344meni je isto ona najbolja
https://youtu.be/B_gN4HQ1i0A?si=ME9qCDMf4qXCbnvs
>>212941034ma dobro ti passport bros su redikuli smotani koji jebu zene po tajlandu
bija san ja u spanjolskoj prosle godine tamo su zene otvorenije i pristulacnije nego konjoglave balkanke
>>212940871Mislim da da, al nemam Instagram ne mogu da ptvorim nijedan video
file
md5: e05ff636906cbf40862f50c4384ce0ba
🔍
jebote kad slusam neki reggaeton miks i kliknem na pevaca/pevacicu na spotify i uvek imaju po 20-60 miliona slusaoca. bukv ko je ova kurvetina kako ima 70 miliona pratilaca.
>>212941402U Španiji jebe svako ko nije introvertno govno, ne moraš čak ni da budeš neki lepotan. Žao mi je što nisam učio španski meni je to idealna zemlja. Kad tamo odeš ne želiš naše žene posle ni štapom da takneš apsolutno su nemoguće
nejdem jebat nakon tusiranja jer ndzms od kineskih stimulansa
>Poljaci
Prosvjeduju protiv migranata
>Srbi
Uvoze migrante
A-ali kako?? Reddit mi je rekao da su Srbi baziran narod koji prosvjeduje™!
>>212941835to ti i govorin
spanjoslki andjeli su lijepi obrazovani pristojni
uvjerite me da to nisu najbolje zene
protip: ne mozete
ne postoji nikakva boba igla prah i supstanca koja moze da nadomjesti rupu u dusi covjeka
ta jebena samoca taj ljigavi demon koji se svojim gmizavim pipcima priljepio za moje bice i groznicavo me drzi ne pustajuci ni da umrem ni da zivim
jedini spas pronasao sam na mladim neiskvarenim usnama punim ljubavi i razumjevanja
i to sam izgubio
sad sam proklet i od boga i od drustva
vjeciti samac, cak me i moja sjenka prestala da prati, sve vise i vise sve brze i brze se priblizavam konacnoj katarzi svrsenju moga stanja, kao u holivudskom filmu, sa barutom i vatrom zavrsit u tamnoj noci
lik koji izgleda ko treba koja izgleda ko lik bf
>>212942351daj sliku za primjer ovoga
joj kaj nam rade burkinjo
>>212942492ove samo pratis jer si konacno nasao skupinu ljudi koji su veci retardi od tebe
Evo. Pises kao da ti je zacrtana ta sudbina da budes pastapeder i da tako umres mlad a uopce nije. Imas tu prazninu pa je probaj popunit necim drugim a ne pastama. Neci korisnim. Nekakv hobi ili nesto. Imas drusto npr. Meni je 100x bolje kada sam sa prijateljima. I poslije druzenja se osjecam bolje. Samo sto vise nemam nikoga a upoznavanje novih ljudi mi je nesto nepojmljivo. Meni je tesko nazvat dostavu za picu od sramezljivosti i tjeskobe a kamoli ici upoznavati ljude. Pogotovo upoznavati djevojke sa kojima sam imao minimalnu interakciju cijeloga zivota jer sam ih izbjegavao. Pogotovo ako si sam i nikoga ne poznas. Skrenuo sam malo sa teme ali ocu ti reci da to sto imas drustvo je super i vec velika prilika za nesto. Pa zar nema nista drugo sto te zanima u zivotu osim izazivanja laznih osjecaja pastama? Nije ti zacrtana sudbina i nije "subutex" jedina jebena stvar koja bit ti to popravila. Degenerik si i "kaj nam rade" je apsurdno i siguran sam da si svjestan toga. I ja sam degenerik u neku ruku ali i dalje sam realan sto se nekih stvari tice. Ovo sto se tice trazenja pasta u teskoj si situaciji ali zasto bas mora biti tahijeva? Ok razumijem da privlaci memeticki ali i dalje nije nemoguce naci takvu. A budimo realni nisu ek-jueri jedini ljudi u sviemiru. Imas planet od 7+ milijardi ljudi sto znaci puno pasta svakakvih. Ne znam koliko si fleksibilan sa kopanjem po arhivama ali mozda probaj naci neki nacin na koji ces gledati strane paste da ti postanu privlacne. Probaj naci nesto sto ti se svidja kod stranih pasta. Ako ne nastavi traziti neku ek-ju jebiga. Uglavnom sudbina ti nije zacrtana kao ni moja. Ja vise volim gledati stvari u obliku sanse/postotka. Nikad ne kazem da je nesta "nemoguce" ili da je "sigurno" nego je za mene to "nije vjerojatno" ili je "vjerojatno". Jednostavno je logicno da tako razmisljas jer tako svemir funkcionira. To nekad da nadu jer znam da nikad nece biti nemoguce nego samo iznimno nevjerojatno frf
>>212942551pa to je realno kumara
>>212941528zamisli biti 8/10+ picka
easy-mode zivot 24/7
>>212942492>Hydroxychloroquine works by calming down your immune system and killing the parasite that causes malaria.
>>212943675Zasto inceli i trandze imaju iste argumente i svjetonazor?
zamisli ocjenjivat ljude
pokusat pridruzit broj ljudskoj dusi
zamisli biti 69 420 knjiga levatska lik
obukao sam vece gace da mi ne stiscu muda
>>2129437991 - nebjebo
2 - možd bijebo
3 - jebobi
>>212943839a ti nikad nisi cuja ono od velikog joska caglja sve su zene lijele
ja kad vidim da video ima puno viewsa odma stisnem lajk i znam da ce mi bit dobar zato sto sam normancuga klasicna
Jel ovo za jebanje točna informacija?
SVE što sam naučio o svijetu i životu dugujem SAMO I JEDINO /EX-YU/ tredari
>>212943957tocno je da sam ti pojebo roditelje
>>212943218pusenje kurca 200€ po busenju
tu i tam pomognem nekom gensa al uzmem simbolicnih 5€ za uslugu
daleko najbolji side hustle mi je bio rjesavanje RCjeva i DN gudre (msm to je tad bio main hustle jer nisam bio radio, al nisam trosio vise vremena i zivaca na to neg na side)
>bocica clonazolama/flualprazolama 20ml, 1mg/ml me kostala tipa 13kn za napravit a prodavo sam ju za 200-300kn>25g 3/4-CMC je bio oko 120€ a rijesio sam liku 12.5g za ja mislim 700kn>hexen od 10€/g sam rijesio liku pod bijelo 0.5g za 300kn>slicke 25x100ug su bile oko 100€ a jedna ide po 100kn, s tim da mi se nije dalo tak pa sam rjesavo po 5, 10, il sve odma>bomboni 50x250mg (legit testirano 237.6mg na ) su bili oko 450kn a 40-70 po komadu kako kome>presani barovi 100x~1-2mg flualp (~4-8mg alprazolam) su bili 40€ (+15 fedex shipping) a islo je 5 za 100, a to su dalje prodavali skinjarama ispred mocvare za 50kn komad>oxye sam mogo prodavat za neku smijesnu cijenu, u jednom trenu sam mjesecno dobivo 2x 60x 20mg snortable/IVable oxy, za to bi ameri dali negdje $1500-2000 po kutiji>mrma tipa 40€ za 10g, to je islo za 250-300kn/g ja mislim>naso 2 kutije po 50 steka cigara, to sam davo steku po simbolicnih 100kntakodjer bi ljudima samo middlemano, cijena je bila 20%+200kn+gudre za probat ak nejde sve odma dalje
bile su solidne pare znam da kad su mi uzeli dzeparac sam siknuo par bocica prek ubera i sjelo mi na racun 1000+kn u 1-2 dana bez da sam iz kuce izaso
>>212943810Ja sad kupujem samo bokserice jer mi ispadnu muda u običnim gaćama pa ne mogu da šetam u njima kući
>>212943884to znači ako je ona 6,9 a ti si 4,20 nemaš šanse, naučno dokazano i izračunato na dvije decimale
cuj ovog bobo smrada haha
jebote osnivač max factora se zvao maksimilijan faktorović
>>212944356ruganje na polunacionalnoj osnovi nije dopusteno na ekju
jel bolji rawalpindi ili islamabad
Maxf
md5: ce72f77ad4fd99feda85e97294a7d290
🔍
>>212944397ova sprava izgleda ko ono za učenje jezika preko noći sa onom ribom što govori zrakomlat
>>212944397cekaj stvarno se zove maksimilijan faktorovic hahahahah ja mislija vito zajebaje
pa nemres bilivit
>>212944491coco chanel je bila kokoška šanelović
a yves saint-laurent ivo sveti lovre
>>212944592a Hugo Boss?
Gianni Versace?
>>212944423kako mozes koristit izraz riba i tako omalovazat zhenoide
kad god se osjecate loše samo odite na strit vju u indiju/pakistan/bangladeš
>>212944491>maksimilijan faktorovic>Factor, of Polish-Jewish descent, was born in Zduńska Wola[a] to Abraham Faktorowicz (1850/52 – before 1938) and Cecylia Wrocławska.
>>212944635Jugoslav Gazda
Janko Versačić
jasno mi je da ste pedercine ali nisam znao da se bas toliko kuzite u sminku
Dolce & Gabbana = slatki i gibonni
Dan 164 gotov. Veceras se readmaxxuje Metro 2033.
Pjesma ječi, sva se zemlja trese,
SS-vojska stupa roj u roj,
SS-vojska sveti barjak vije.
SS-vojska sve za narod svoj.
Daj mi ruku ti, draga Ivana,
oj s Bogom sad, oj s Bogom sad, oj s Bogom sad idem branit,
idem branit, idem branit mili,
rodni kraj, rodni kraj.
U boj smjelo vi SS-junaci
pokažite domovini put!
Pođite putem slavnih pradjedova
dok ne padne tiran klet i ljut.
Ljubav naša nek u srcu plamti,
i s pjesmom pođimo u boj.
Za slobodu mile domovine
svaki rado dat će život svoj!
Ob's stürmt oder schneit,
Ob die Sonne uns lacht,
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht.
Bestaubt sind die Gesichter,
Doch froh ist unser Sinn,
Ist unser Sinn;
Es braust unser Panzer
Im Sturmwind dahin.
Mit donnernden Motoren,
Geschwind wie der Blitz,
Dem Feinde entgegen,
Im Panzer geschützt.
Voraus den Kameraden,
Im Kampf steh'n wir allein,
Steh'n wir allein,
So stoßen wir tief
In die feindlichen Reihn.
Wenn vor uns ein feindliches
Heer dann erscheint,
Wird Vollgas gegeben
Und ran an den Feind!
Was gilt denn unser Leben
Für unsres Reiches Heer?
Ja Reiches Heer?
Für Deutschland zu sterben
Ist uns höchste Ehr.
Mit Sperren und Minen
Hält der Gegner uns auf,
Wir lachen darüber
Und fahren nicht drauf.
Und droh'n vor uns Geschütze,
Versteckt im gelben Sand,
Im gelben Sand,
Wir suchen uns Wege,
Die keiner sonst fand.
Und läßt uns im Stich
Einst das treulose Glück,
Und kehren wir nicht mehr
Zur Heimat zurück,
Trifft uns die Todeskugel,
Ruft uns das Schicksal ab,
Ja Schicksal ab,
Dann wird uns der Panzer
Ein ehernes Grab.
>>212945445za tebe je gotovo, vidi se na izrazu
>>212945445da bar imam ovakvu kožu
>>212945445>mlk vindi dinači za večeru stara ne kupi kečap
jebote još 6 mjeseci sa nekim filipinskim pederkom u kabini pa ovo nisu istine
>>212946357nemoj bit rasist
>>212945445stara slika dok sam jos uvijek bio 70+kg vidi me kak sam cakani
>>212945495nije filter sve pogaseno, al kinezi i dalje nes drkaju sa slikom
S-tier kamera a D-tier image processing i softver
i mrvicu je out of focus slika zato se cini airbrushano
u svakom slucaju nikad ne editam slike
done
md5: b4fb9dd702adcb22e92dd62f97cb396e
🔍
>>212931350 (OP)Now you've done it /ex-yu/, you made me (tell my mom to) prepare a tasty plate of panqueques
>>212938938I hope you're proud of what you've done
>>212946606greetings to texas
>>212946425nijesam rasist, i da sam s tobom u kabini 6 mjeseci dokurčilo bi mi
poslije 6 sati bi mi dokurčilo a ne 6 mjeseci
>>212946606can we get a side shot? would eat btw, they look like my mom had done it
protip: coconut oil is also great for making pancakes, it gives a nice touch
>>212946711poredaj ekjuere po privlacnosti kao kabincimer
>>212946748>like my mom had done itjebemu mater
just like my mom's*
jebem mamu u picku je baza
done
md5: f9b582fb6a62f2c57ebf48f6a23994ad
🔍
>>212946748they're not overflowing because just 3 or 4 have marmalade, the other ones have dulce de leche and one(the lighter one) has peanut butter too
veliki svemirski kurac zamotan u kozmicku palacinku
3 nedelje bez cigare, 2 meseca bez trave, 2 meseca bez alkohola, vezba se redovno. mozda i ne propadnem u zivotu
plakacu kad gemini u ai studiu ne bude vise besplatan
>>212947970I don't even smoke weed and you still have me beat on everything. For fucks sake maybe I have a drug problem
>>212947970
>>212948237i dalje cu pusiti travu, sibati belo i piti alkohol kad sam sa ekipom al to je retko, mozda 1-2 put mesecno. ovo je vise za svakodnevni zivot
>>212948273Then you can't really say you went without. You're just lying to yourself
>>212948290zaboli me kurac iskreno
>>212948311Fellow drug addict bro
>>212948325u poredjenju sa pola flase votke dnevno i 40 grama trave mesecno u fantasticnoj sam poziciji dbi
plavokosa milfara 50 godina for jebem
>>212948336Boli mi kurac brate. Im a fuckin degen I don't give a shit I drank a bottle of wine and popped a Xanax just now.
>>212948455a da zaboravio sam da sam i bromazepam rokao. iz nekog razloga imam komicno visok prirodni tolerans pa sam uzimao po pola kutije sa votkom. cudo da nisam crko jebem se glupog.
samo napred drogiranje ko mu jebe mater
>>212948480Well if you ever do want to quit it's best to not be in denial about it my man. Still, I'm nobody to talk. I don't think I've been actually sober in a decade. Careful with the benzos
>>212948562it's such an american thing to be as pedantic about it as you are being lol im happy with where im at i dont care if getting fucked up here and there breaks some arbitrary rule that doesn't make it true sobriety and im not lying to myself cause i know where i stand anyways have fun with ur wine
droga je tebi najmanji problem
>>212948455step it up fgt
>>212949092Jebo ti bog mater narkomansku
jebote bukvalni pajdoman neverica
>>212949092ideš li na koncert prika?
>>212949401kakav mrtvi koncert
>>212932707>Nagatoro je parabola o tome kako muškarac mora da pati, da se bori i muči da bi povratio svoju mušku energijupa svi znamo da te kao muskarca zivot cekira tamo od 16 godine
IMG_1638
md5: 140b3721d6f9775cb0d96fdf81d23c77
🔍
>>212933301>>212933612alfach trebas krenut ciganin u starom bmwu maxxat
>>212945445>taj chinkek
u bosni bi te neko prebio da izgledas vako
>>212951670izgleda ko pedercina
>>212951338kakav goblin dinaroidski
54325345
md5: 610c457064796a2b972d92ef5c3b2e5b
🔍
o ciganko moja, ja sam nocas tuzan
zapevaj mi jednu pa mi rane leci
pa raspleti kosu, o ciganko moja
nek mi mladost prodje kad muzika svira
solarni lampion anzetu na grobnicu
vitu onaj obicni sto nije solarni gde baterija izgori za par dana
Danas oko 12:15 sati zaprimljena je dojava o smrti 34-godišnjeg muškarca, stranog radnika, na gradilištu u Trogiru - priopćila je policija.
eto ti pa odi radit
mislim da sam zaboravio popit tabletu ujutro
>>212954891novi je vec spreman
>zena iz crne gore
>crnogorica
>>212949092Having a branded research chem/meth pipe, I have to say bravo you're outdoing us all
meth je neproblematican rekao je vito
Dana 20. srpnja 1866. godine, u blizini Visa, austrijska flota pod zapovjedništvom admirala Tegetthoffa suočila se s nadmoćnom talijanskom flotom. Bitka je započela nakon talijanskog napada na otok, gdje su Talijani, koristeći 12 oklopnjača, pokušali osvojiti Vis, ali su naišli na odlučnu obranu austrijskih snaga.
Unatoč brojnim gubicima, austrijska mornarica je izvela hrabar protunapad, rezultirajući potapanjem talijanskih brodova, uključujući oklopnjaču Re d'Italia. Ova pobjeda značila je kraj talijanskih ambicija u Dalmaciji na sljedećih 50 godina, dok je Tegetthoff postao heroj, a bitka ostala zapamćena kao ključni trenutak u povijesti regije.