>>212968005>>2129719254 tane akıl hastası burayı domine edip whatsapp grubu gibi kullanıyor çünkü. kalan herkesi kuduz köpek gibi kaçırdılar. diğer türkçe chanlarda da bu kişilere ek olarak literal velet dolu.
eskiden günde 2-3 /tr/ genel tiradı açılırdı şimdi bu özürlü alevi şizofren hergün 1 tirad açar ona da sadece bu 4 kişi 50-60 post atar. 4-5 sene önce hergün sürekli post atardım şimdi sizin gibi farklı biri görürsem ayda 2-3 post anca atıyorum diğerleri onu bile yapmıyor.
dediğim gibi herkesi kaçırdılar ben kendim için konuşayım. yurtdışı planı olsa ne imkanı olan zaten gitti imkanı olmayanlar benim gibi kaldı.
berkay türk bayrağıyla yazıyor ya kanadadan deport edildi ya vpn kullanıyor.
amerikalı obez birkaç ay kaldıktan sonra geri döndü tc bayrağıyla yazmaya başladı sonra anon sayısı azalıp burası iyice boka dönünce postlamayacağım artık dedi post atmayı bıraktı. 1 milyon dolardan fazla parası vardı ailesi de zengindi zaten ömrünün sonuna kadar çalışmadan yaşayabilir. ankarada iyi bir muhitte mustakil 3 katlı evleri varmış.
ben kanada vizesine başvurmuştum taa 7 ay sonra, çalışma izin başvuruları bitince açıkladı şerefsizler ve red geldi. pasaportu boş, işsiz, bekar, çocuksuz, mülk veya sermaye sahibi olmayan, erkek çoğu kişiye de aynısı olmuş.
>>212971363brezilyanın da bokistana kıyasla çok güçlü pasaportu var kuzey amerika ve avustralya hariç her yere gidebiliyorlar. favelada yaşayan adam tusiadcı işadamı beyaz tırrığın vize reddi aldığı heryere elini kolunu sallayarak giriyor keeek.
>>212972142alevi öoçun yemine düşme seni tuzağa çekmeye çalışıyor