narancs
md5: c30df95f9a705e4df660e21e62d951fb
🔍
kurva anyátok
>>213843365 (OP)fonál megáldva
https://www.youtube.com/watch?v=irNDZhcd9yw
IMG_0462
md5: 343e6048800cd6ffcf6f2a61162b82ec
🔍
miért nincs sosem körte?
l
md5: 04129efdd159d4efe5a6eec60c0090d2
🔍
miért nem iratkoztam be gimiben a néptánc szakkörbe
A rendőrség elfogott egy férfit, aki Magyar Péter megölésére buzdított kommentben
Magyar Pétert fenyegette egy 46 éves Békés vármegyei férfi egy kommentben, internetes agresszióval gyanúsítja a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) , olvasható a police.hu-n.
>>213844291nekem nem volt rizsangyal osztály/évfolyamtársam sajnos
olaszország?
franciaország??
valamelyik mediterrán riviéra???
nem csúd ez pondicherry, india!
A vidéki Skócia?
A Loire-völgye Franciaországban??
Az Alpok vidéke???
Nem libsi, ez Batida, Magyarországon!
tele lettem sajtburgerrel meg szottyos sültkrumplival
dölazié ujjazzon! ujazza a paplukam. érzi hogy késpengeélesen szorul az ujja köré a farom?
felpuffadt csiklód, most hogy jobban szemügyre vehetem, kicsike, de igen érzékeny
egy zsidó kurva méhéből, egy disznóól kellős közepén jelenti ki magát nekünk az Isten, aki azért jött, hogy megváltsa a világot!
>>213846003hogy megváltsa a világot a mitől is? ja hogy a saját haragjától. kek
>>213846003Jézus szakította át a szűzhártyáját, gyakorlatilag ő vette el Mária szűzességét.
igazi volt az öreg szadista márkinak
Mi mást lássak e gyalázatos hit Istenében, mint szeszélyes és kegyetlen lényt, aki ma teremt egy világot, hogy holnap már megbánja, amiért ilyennek teremtette? Mi mást lássak benne, mint gyarló lényt, aki soha nem képes olyan kerékvágásba terelni az embert, amely kedvére volna? Teremtménye pedig, hiába származik tőle, uralkodik fölötte, képes megbántani őt, és ezáltal örök kárhozatra ítéli magát! Milyen esendő Isten ez! Hogyan, képes volt az egész látható világot teremteni, tetszése szerinti embert azonban nem tud alkotni? De – hallom az ellenvetést – ha ilyennek teremtette volna, hogy szerezhetne az ember érdemeket? Mily sekélyes okoskodás! Vajon mi szükség arra, hogy az ember érdemeket szerezzen Isten előtt? Ha tökéletesen jónak alkotja, nem lett volna képes gonoszt cselekedni, és egyedül ez a mű lenne Istenhez méltó. Választás elé állítani az embert annyi, mint kísértésbe vinni őt. Márpedig Isten – végtelen tudásával – előre látta, hová vezet ez. Ennélfogva szándékosan viszi vesztébe a teremtményt, akit maga alkotott. Micsoda irtózatos istenség ez! Szörnyeteg és gonosztevő, aki rászolgált gyűlöletünkre és könyörtelen bosszúnkra!
>>213845230>vagyon==fizetéstesi… most pont az én esetem nagyon hazárdjáték, ez teljesen monopolipénz, de általában nyilván nem csak a fizutól függ valaki vagyona, főleg hogy fizetésből még nyugaton is alig lehet elvergődni a felső középosztályig
dehogy osztogatok tanácsokat, a te okosságaidra reagáltam, mert mulatságosak
rudeeshal abban hasonlítotok egymásra, hogy a körülményeitekhez képest nagyon kiforrott véleményetek van mindenről
de abba ne hagyjátok ám, humoros
>>213846216akkor is gáz összemosni a creamie-t egy igazolt gyerekmolesztálóval
>>213846328engem felizgat
>>213846328ebből a szemszögből ugyanolyanok pediglen
>>213846385a creamie legalább bázisolt sexpat, annak érdemes lehet elolvasni a postáit meg emiatt valamit adni a véleményére
a herbálpedó meg 40 éve aszalódik örkényen és az egyetlen dolog amiben valós tapasztalata van azt a törvény szigorúan bünteti
SZEEEEEEEEX MÁGIA
Saffron was ingested alongside viper venom to simulate
death and rebirth, a rite that prefigures the later Christian obsession with
sacrificial suffering. Saffron was infused into the bodies of the Drakainai
priestesses, whose secretions became the true pharmakon — a biochemical
sacrament that would later be erased from history by patriarchal forces doing
the bidding of the God-Father of Olympus. Saffron, once the agent of divine
vision, was reduced to a mere luxury commodity.
Saffron was not, however, the only substance at the basis of the symbol of
the Promethean gift of fire. Medea provided initiates with a sacrament that
was a mixture of vaginal excreta, viper venom, and pharmacologically active
drugs, which substance was known as “the Burning Purple” or Colchian Fire.
The purple color in this drug came from a dye derived from sea mollusks.
This was mixed with the ichor or vaginal fluid of aroused prepubertal girls,
which was believed to have a unique quality that contained “the breath of
fire” and “burned” the one who consumes it. This burning might refer to the
onset of a feverish state. Drinking this fluid through performing oral sex on a
maiden must have been a mystery right that became quite well known,
because “going Phoenician” became a synonym for cunnilingus in the ancient
world. The Phoenicians were the first people to use the secretion of certain
mollusks, namely the murex snail or Murex brandaris and Purpura
haemostoma, to produce the “Tyrian purple” dye that was used almost
exclusively in the clothes of royalty, priests, and nobles. The vivid purple or
deep-scarlet color of this concoction would stain the mouth, vagina, and anus
of the initiates. This left such a deep impact and long legacy that the Latin
word for “poison,” namely venenum, comes from the name of a purple dye.
>>213846552>érdemes lehet elolvasni a postáit
>>213846552hát mondjuk azt aláírom, hogy még így nyomorultan is érdekesebb élete lehetett mint a csalánért cserkelő czibbonylánycsalizónak
>>213846660mondjuk ez kek
Mentálisan sérült nőket erőszakolhatott meg egy karbantartó a gacsályi fogyatékkal élők otthonában
>>213846779Melyik nő nem az?
egész éjjel dzsúdlóra meg krúbira fogunk baszni béennel
>>213846151https://www.youtube.com/watch?v=r4pOmm8Aj4M
>>213847041SZEEEEEEEX
https://youtu.be/h5KVPE6LzII
IMG_0465
md5: 2a66b145f8ec9ecf7491801a8bded124
🔍
valami fontos dolog eléggé el van hanyagolva
https://www.youtube.com/watch?v=4JHGBRTDunY
>>213847617Semmi más nem számít csak a rizs.
>>213846216Nekem nincs mindenröl kiforrott véleményem, nem én szakértek meg mindent. Ez a te meg a Rudis showja, te leírod, hogy micsoda "vicces" ö meg ad valami jó tanácsot rá. Nekem igazából olyan mindegy, csak vicces hogy engem vádolsz olyannal ami rád sokkal jellemzöbb.
Vlada cica streamel :3
https://m.youtube.com/watch?v=4JHGBRTDunY&pp=uAQw
Mint írtam, te a Fidesznek ilyen poszterchildja vagy, és jófiú pontokért itt hirdeted az igét. Te vagy a mi "amerikai barátunk" akinek "el van ájulva magyarországtól" és "számít a véleménye" mert "frankmilliomos"
De mondom, mióta szegény "kizsákmányolt örömlányokról" regéltél én elengedtelek, csak kénytelen vagyok válaszolni, mert bármit írok te elöbb-utobb feltunsz. Lehet igazából csak simán figyelmen kívül kellene hagynom.
Meg a Benedek IRL állandóan úgy szúr a szemével mint aki le akar szopni -.-
IMG_0471
md5: 35c5a04c04221b1d55d37e936436bd9c
🔍
mindig amikor anyám az unokákkal jön elmondom neki, hogy arra ne is számításon, hogy m*gyar feleségem lesz
>>213848128>elmondom neki, hogy arra ne is számításon, hogy feleségem lesz*megjavítottam neked
>>213848128Nagyon meglepnél vele, ha annyi pénzt összetudnál szedni, hogy egy ilyen lányt rávegyél, hogy ideköltözzön.
>>213848210és jelinek anna?
>>213848190nem lehetne, hogy nem tapogatsz gyerekeket?
>víz allergia
vlada nem fürdik
Eljött a mai "Találd meg a Benit a képen" játékunk!
>>213848318Ó jaj jaj jaj jaj jaj
>>213848374>mindenevőmegeszi a kakámat is?
>>213848374Borzasztó, ez leszbikus? Miért nem sugározza a nöiesség csíráját sem? Miért hiszi valaki, hogy ha ezt a "business portfolio" imaget hozza akkor azzal majd a high value kanok ugrani fognak?
Akik szedtek már antidepresszánst: honnan tudtátok, hogy használ?
Tehát mi volt az, amiben pozitív változàs történt? Milyen érzés volt amikor elkezdett használni?
Félek elkezdeni a mellékhatások miatt, ès jó lenne látni milyen érzés “jobban” lenni, hátha motivál
csörlőcsavaros sastársasjárat fészekhagyományos rendszerű madárgépe
>>213848479Csak ha te is az övét
>>213848543onnan hogy összement a faszom
IMG_0447
md5: 8559b510187da26793f63039ba513657
🔍
krindzstelenítem a fonalat
>>213844320>internetes agresszióegy normális országban azt a buzi köcsög pedofilt aki ezt kitalálta élve megnyúznák majd a hulláját évente kihoznák egy ünnepély keretében hogy az emberek megdobálhassák
Mit csinálnál? :)
Úgy érzem, hogy válaszút előtt állok. Őszintén nem várok semmilyen segítséget, nem panaszkodni szeretnék, csak hátha valaki szívesen beszélgetne.
Egy végzettségem van, ami sajnos nem diploma és csak egy gyermekkori álom miatt kezdtem el, amit annak idején a szüleim nem tudtak finanszírozni, és most már annyira sem látom benne a lehetőséget, mint akkor mikor elkezdtem.
Még mellette emiatt és költözés miatt elkezdtem egy piacképesebb, diplomát nem adó képzést pénzügyileg mentőövnek, amiből egy félévem van hátra. Szerettem csinálni, de sosem motivált annyira, teljesítettem a tárgyakat, de egyszer sem éreztem az utamnak. Annyira nem, hogy lehet, hogy a következő félévet önköltségesen folytathatom, ha folytatom, mert a családom és munka mellett nem tudtam tartani a követelményt.
file
md5: 27c5a43403aa3da2ec8bb16f334e5679
🔍
kek
>>213848561jól elbeszélgetetsz a koprofil bográcsozó herbálpedóval, hazánkroma?
>>213848620Ha megcsinálnám, továbbmehetek vele egy diplomát adó képzésre, de a képzéssel kapcsolatban olyan érzésem van mintha az életem helyett bevonulnék egy biztonságos irodába, hogy ott leéljem az életem és olyan dolgokra költsem a fizetésemet, amik inkább szükségletek, de nem tesznek boldoggá. Tudom, hogy sokan így élnek és hogy nincs más választásuk, és emiatt bocsánatot is kérek, mert senkit nem szeretnék bántani, csak reménykedek, hogy egyszer még lehet legalább olyan munkám, amit szeretek.
Sajnos már gimnáziumban és érettségi idején sem voltam stabil mentális állapotban, és emiatt a döntéseimet többnyire a kapcsolatom és a családom határozta meg illetve sajnos meg is hozta helyettem. Úgy érzem, hogy évekig nem volt az életem igazán a kezemben, mert egyszerűen annyira a szüleimtől függtem, hogy esélyem sem volt másra, hiába dolgoztam nyáron hogy legyen pénzem és tudjak fejlődni. Sajnos pár hónapja kiderült, hogy a kapcsolatom nem az, és nem is volt olyan őszinte, mint aminek hittem és számos alkalom után nem megy már még több esélyt adni neki. Sokszor a kapcsolatom miatt nem nyomtam le jobban a gázpedált, helyette inkább féket és inkább visszafordultam, de mondjuk úgy, hogy most már nincs amiért visszamennék, mert megint feladom magamat.
>>213848606na ezt könnyű becserkészni, csak kiraksz egy egérfogót és vársz
>>213848659A családom nem hétköznapi, ha csak vele foglalkoznék is le tudnám élni az életemet anélkül, hogy bárhová is mennék onnan, ahol most vagyok. Van egy nálam jóval idősebb értelmileg sérült és tartósan beteg testvérem, aki mivel azonos nemű velem hozzám sokkal közelebb is áll, mint az egészséges testvérünkhöz, és magát egyáltalán nem tudja ellátni. Ez azt jelenti, hogy nem tud magának ételt készíteni, pénzt számolni, fizetni, tájékozódni, vagy leolvasni a pontos időt stb. A mindennapi élethez mindenképp segítségre szorul, mert csak alapvető dolgokra képes, többnyire azt is folyamatos segítséggel, utasítással és visszajelzéssel, de járni, mosakodni ügyesen tud stb. ami ebben a helyzetben csoda.
Őszinte leszek, én elfogadtam, hogy esetleg ez az én feladatom az életben, hogy segítsem a testvéremet és megértem a szüleimet, mikor azt mondják valamelyikünknek be kell vállalnia az egészséges testvéremnek vagy nekem, hogy haláláig gondoskodik róla, mert nem szeretnék otthonba helyezni, és az öröklésben is ezt tartják mérvadónak stb. Öszintén megértem az állaspontjukat, mert tudom hogy nekik sem könnyű ez.
Fogalmam sincs, de az eddigi tapasztalataim alapján sok mindenben teljesen más életem volt, mint a barátaimnak vagy azoknak, akikkel egy környezetbe kerültem és valahogy sosem sikerült igazi barátokat szereznem, akiknek elmondhattam volna őszintén ezeket. Sokszor kínosan éreztem magam a családunk problémái miatt, dolgok miatt, hogy mi általában nem megyünk nyaralni, hozzánk nem jöhetett át akármikor akárki, nálunk több a veszekedés, mint a nyugodt szó, amikor kinevették a beteg testvéremet, stb és emiatt korántsem éltünk átlagos életet.
>>213848614Az embereket nagyon fel lehet hergelni, páran elkezdik írogatni összeállnak és tényleg megölik.
>meg kene olni>ja szerintem is>szerintem is>csirak úgy sem mertek semmit csinalni>ki a csira köcsög? azt hiszed nem merem>igen?>akkor gyere ide es meglátjuk
>>213848650Tudod, nem mindenki bassza itt a rezet 0/24-ben hogy egy komment alapján rájöjjön hogy kihez beszél
>>213848694Elfogadtam mindent ezzel kapcsolatban és tudom, hogy ha csak szomorkodnék, hogy nekem mi nem adathatott meg azzal nem igazán segítek senkinek, és néhány hónapja próbálok igazán olyan dolgokkal foglalkozni, amik inkább erőt adnak, mint elvesznek és úgy érzem hosszú idő után először nyoma van némi kiegyensúlyozottságnak az életemben. Hiszek benne, hogy ezt a sportolásnak köszönhetem, amit nem tudtam mindig olyan formában, ahogy igazán jól esett volna, de már ezt sem hagyom annyiban.
Jelenleg nincsen munkám és feléltem szinte minden tartalékot, amit diákmunkákból kerestem és ösztöndíjakból kaptam. Hazajöttem a szüleimhez a páromtól, akinek az anyukájának a házában éltünk, ami tudom, hogy borzasztóan hangzik, de mondtam nem teljesen én döntöttem el ezt az egészet, inkább a pénz, a szüleink, és a közös lehetőségek.
Igyekeztem minél előbb a saját lábamra állni, de az egész együttélésből, a kapcsolatból, a családból adódó stresszt egyszerűen nem tudtam kezelni, és ráment az egészségemre, ami miatt vizsgálatokra kell járnom. emiatt kezdtem el újra sportolni, eleget enni, aludni, amivel mindig is problémám volt, mert stresszesen képtelen vagyok enni, vagy időben aludni, de nagyon igyekszem sok mindent másképp látni.
>>213848606A képen a lány 36 éves
>>213848729A beteg testvéremre vigyázás általában az én feladatom, hiszen nincsen fix munkám, viszont, ha elvállalok munkát, akkor senkire nem tudjuk rábízni a testvéremet, és az anyukám sokszor engem hív haza, emiatt készenlétben kell lennem. Mivel nincsen elég keresetem a tanulás mellett a szüleim segítenek egy bevásárlás árával havonta és a lakhatásommal, és nem egyszer megkaptam emiatt, hogy sokba kerülök, a másik egészséges testvérem nem került ennyibe stb. Otthon a családban rendszeresen megbántanak valamivel, utána kedveskednek majd megint lenéznek és ebbe nagyon belefáradtam. Az egészséges testvérem is jóval idősebb, folyamatosan dolgozik, ami miatt nem igazán elérhető, inkább igyekszik magát kivonva megoldani, ha valamit kell, és fejlődni a saját életében. Nehezen jövünk ki, sokszor felsőbbrendűen viselkedik velem és kezel tapasztalatlan gyerekként, sokszor nekem kell beadnom a derekamat és emiatt sokszor úgy érzem, mintha az alkalmazottja lennék.
Ha szüleimmel valami történik, akkor annyit tudok, hogy azonnal cselekednem kell, és úgy érzem túl sok ez a teher amellett, hogy sosem lehettem igazán fiatal, őszintén egy szórakozóhelyen sem voltam soha, mert nem volt rá időm, ha volt rá pénzem egyszerűen másra jobban kellett és egyébként se nézték volna otthon jó szemmel.
Célom, hogy a családomtól minél előbb független lehessek, hiszen én is szeretnék felnőni és legalább egészséges szinten leválni, de úgy érzem jelenleg nem tudok egyről a kettőre lépni, merre menjek, ahol kicsit nyugodtabb környezetben lennék, bárhová nézek csak stresszt látok benne.
>>213848718és ezzel mi a baj?
>>213848759most vakolat és plasztika nélkül
>>213848763Hatalmas álmom volt gimnázium után, hogy külföldön tanuljak, élhessek vagy legalább csak kipróbálhassam, láthassam, hogy máshol milyen, mert nagyon érdekelt teljesen a politikától függetlenül, de sajnos erre anyagilag sem volt lehetőségem és a szüleim sem tudtak ebben támogatni míg végül feladtam, semmiből nem érettségiztem emelt szinten sem, mert nagyon féltem, hogy nem fog sikerülni az akkori mentális állapotomban és csak rosszabbul járok.
Az egyetlen dolog egy középfokú nyelvvizsga angolból, amire csak magam miatt jelentkeztem, és tudom, hogy ma már inkább felsőfokra van szükség, de akkor sokkal többet jelentett nekem elérnem, és azt, hogy ha kicsit is de legalább tettem valamit magamért. Idén igaz, hogy nagyon rövid időre, de eljutottam külföldre, két külön országba, és tudom hogy nem feltétlenül releváns tapasztalat de úgy éreztem, hogy visszajött az életkedvem, hogy mégis van amiért érdemes lenne folytatnom az életet és nem eldobni, mert sajnos nem egyszer jutottam el arra pontra, hogy végleg feladjam. Tudom, hogy az rossz dolog és sosem lennék boldog, ha nem próbáltam volna meg kicsit úgy élni, ahogy én akartam.
>>213848800Tudom, hogy másik országba költözés nem oldaná meg a problémáimat és ha valamit meg is oldana, lehet tönkre menne valami más, ami addig jó volt. De úgy érzem, ha nem próbálom meg, egész életemben bánni fogom. Itthon a szüleimmel élni nagyon nehéz, amikor nyugalom van akkor is mintha telnének a percek a számlálón a következő veszekedésig, ordítozásig és nagyon úgy érzem, hogy ha nem lépek ki, akkor rá fogok menni idegileg.
Félek, hogy mikor jön el az a pillanat amikor saját egzisztencia, stabil munkahely, és őszinte kapcsolatok nélkül, hogy leszek képes valakiről magam mellett gondoskodni kicsit több mint 20 évesen. Sokszor próbálok inkább csak mosolyogni amin lehet, de nem mindig sikerül.
Én tényleg nagyon köszönöm, hogy ha írsz. :)
IMG_0464
md5: db91978e8d9e6bbc1c8710121e69b180
🔍
>>213848723nem kell fonálszakertőnek lenni, ahhoz hogy tudd hogy a szarfétises meg hasonló idétlen posták a pedótól származnak
talán az indiai gének miatt nem esnek le neked ilyen trivialitások
megint elgurult a román elmebeteg gyógyszere
na az FSZB lelőtte Vladácska élőjét :(
>>213848892Szerintem a román az egyetlen normális ember, de én ezt komolyan mondom. A többiek vagy autisták vagy szó szerint elmebetegek.
>>213848764TEK ezt nézzétek
>>213848880Csak simán leszarom
IMG_0450
md5: 8984fe66affd327aa70a467ca5b662dd
🔍
>>213848951persze téged nem zavar, ha valaki egy szarzabáló padzsít, mert te is az vagy
>>213848931nézhetik, én nyiltan támogatom a
>niggerek>zsidók>liberálisok>indiaiak>cigányok>balos politikusokhalálát
>>213849007megint itt tartunk hogy másokon vezeted le a bajaid amiket te magad generálsz
>>213848966még ezt a mémet is én csináltam saját magamról, bográcspedó
>>213848951jó kis animus képek 40 évesen, bezzeg a rick and Morty az szar
>>213849007Anyád törpékkel hál
>>213844291wtf is this in Magyarlandia? those folk costumes are very similar to those of my region in southern Moravia, much more so than the ones the Bohemians have
have we been crypto-Magyars the whole time, or are Magyars crypto-Moravians?
dog bless lángosz and gulász brothers never frget Trianon ok
>>213849040hát az hogy szarfétises indiaiak járnak ebbe a fonálba az baj
>>213849045Mindkettő szar, animuból ezerből egy jó
>>213849050ö az én waifum, annyira jó nézni mindig elképzelem hogy ö a barátnöm. meg a törtenete annyira mély ehhez valódi intellektus kell nem úgy mint a rick and kortyhoz amit nyakszakállak néznek
>>213849050witcher 1 magyar szinkronosat nem ismerik a zümik
>>213849087Ez a pakisztáni kajafutár így akar bevágódni a magyaroknál?
>>213849050ja meg elég sokszor fosol ide tinderszar postákat ahhoz képest, hogy "alig jársz ide"
dzsif
md5: 45bdecab7493ad0471a30358ea4cd211
🔍
>>213848928>vagy autisták vagy szó szerint elmebetegek.
>>213849087mondja ezt valami putris vidéki (((társasház))) erkélyén
>>213849087Nem nézem egyiket se, csak próbálok kötözködni. Péntek este van, kurva melegem van, ma is alig ettem, geciszarul vagyok. Van hogy ha jól összeveszek másokkal utánna jobban érzem magam.
>>213849179csúcs moldova nyomor
>>213849138Még mindig elenyésző a számuk a random ázsiai nőkhöz képest
Szívesen basznék egy jót, de nincsenek jó csajok sehol, ezért hasonló szerencsétlenekkel vitatkozom a semmiröl.
Térjünk a lényegre. Küldötök faszképet?
>>213849226rosszlanyok.hu
>>213849164Volt egy komplett tranyó műtét gore kollekcióm, mert kurva vicces volt, ahogy ezek a nyomorultak szétkaszabolják magukat. Aztán megnéztem a 444 doku filmjét a 2 méteres magyar tranyóról, aki egy szeméttelepen élt és azóta inkább csak sajnálom őket. Továbbra se hiszek benne, hogy a nőből férfi lehet és vica versa, de erre a kóros elmeállapotra nem az a megoldás, hogy szarrá alázzuk őket, legyen akármilyen szórakoztató is, mert ezek végső soron csak beteg emberek.
IMG_0472
md5: 1b36ca0a5f30c08d1307128fc970f0a5
🔍
>>213849219ha nullánál több postát fosol ide az már soknak számít, hazánkcigány
>>213849219ez üldözött vagy identitás generációs?
>>213849304kb kétszer annyi ideje van itt mint te, sztem neked kuss van hülyegyerek
>>213849288Szar a felhozatal nagyon sajnos. De ha gondolod mutass 20 év körüli csajt aki jó.
>>213849291szegény csinibaba fannika, igazi csanád lehetne ha heteró lenne
>>213849345ne tapogass gyerekeket
>>213849331úgy érted Zsidentitás Gójneráció?
>>213849069>are Magyars crypto-Moravians?indeed, most modern Hungarians are descendants of the Slavic people of the Great Moravian Empire
>>213849534én én afrikai vagyok bazmeg
>>213849534én sváb telepes vagyok shalom
>>213849685és a szarfétises nyúlpostázásod az mi, befolyáspedó?
Hsziungnu vagyok, Ázsia az őshazám.
743
md5: 162880d261fe9fd2340576c5470a6f96
🔍
>>213849350mondd hogy nem szopkodnád
>>213849837Ismerkedünk? Hol lax?
>>213849876szerencsére jó messze Örkénytől
>>213849955Anno annakidején masztiztam gyesen levö anyukákkal honfoglaló csetszobában
ennél szélesebb vigyort lehetetlen találni
https://audee.jp/voice/show/109979
creami te lárper ugye nem a szabad ötletek jegyzékét lárpolod most bazmeg? ezeket a mosdatlan disznókat itt én ismertettem meg ezzel az irodalmi kuriózummal, ha vissza mersz élni vele eskü levágom a faszod.
>>213850448az nem te voltál rudeesh javajeet
>>213850448krindzs, húzz el innen a faszomba és soha nem szólj hozzám többet
kevés dolog triggerel jobban, mint a régi szarmagyar dolgok. annyira irreveláns és értéktelen már. igazából majdnem minden ami régi a máglyára való
pláne ilyen full készen lévö bolond
>áll a faszom, baszni akarok
>mit nem érti meg hogy be akarom tenni
>áll a faszom
>>213850798>máglyára valóazok a rizsutálók
>>213850843Testvér a rizsutálok annál rosszabbat érdemelnek sokkal
>>213850798kurvajó, Moldova már maoista is
szóljon
https://www.youtube.com/watch?v=5SJnjCE_aPg
>>213850899inkább legyek maoista mint fideszes!!!!!!
>>213851164ha idejében beléptél volna a Fidelitasba meg a Fideszbe nem itt tartanál
Orbán Viktor szalmakalapja vagyok
>>213853028Nem egy bolond elmebeteg vagy Imre
>>2138511642025ben ugyanaz pedig a kettő
>>213855286aki az unokaöcsiket varrja le
this is you https://youtu.be/3X9LvC9WkkQ?list=RDGMEM8h-ASY4B42jYeBhBnqb3-w
>>213855393nope
https://www.youtube.com/watch?v=4HAIHSqiwAA
0_VG
md5: 2797ae231f5a8a3e7323ff0175ffe0e6
🔍
>>213855449return to germanien and keep clear of the endians the south of you (the romanians) https://youtu.be/jN1OoIvHv0M?list=RDjN1OoIvHv0M
narancs ember X órósz órk
most mivan?
lesz végtelen tatár segg rabszolga?
>>213856130these are the great questions for the top nerds today, mivan versus rabszolga
>>213856184érthetetlen szar ahol a tükörfordítók beszélnek egymás feje felett
most pedig pofa be mert drump natóról beszél
BESZOPTÁTOK
HATALMAS
SEMMI
BURGER
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>213856343Mit vártál? Most Trump elmondja a feltételeket az ukránoknak aztán majd ök reagálnak.
Amerikai akarok lenni, semmi másnak nincs értelme. Ezt nagyon komolyan mondom.
A kis Finnországnak ismét fel kell lépnie, hogy védelmezője legyen a finnugor népeknek, mert Magyarország túl elfoglalt ahhoz, hogy Ausztria és Oroszország farkát szopja.
>>213856638>it'z only smellz>plsss, make me nasty…make me nasty, I luvva nasty, cmon…Ima nasty boy>she's virgin for meee>ees too small?>plis dun crie>u test ur ass?>ooo yeah, vy do u make my deek so hard?>much too thick?>sucky sucky sucky>u r so fuckin pretty to me ahhh…beautiful…beautiful to me ahhh>don’t take off now because I enjoy too much!>it’s naht bloody, but it’s a little broken…>one finger???>u like when Rocco phuck u, velly strung?>where you come from?>u take all the way inside bitch…drink it>vat to say? hmmm vat to say??>vat is going on…with u…ahhh so much make me cum…>imagine ur father if he see dis movie, what he say?>this is really incredible nasty…>you shud not hiv told me ur father wash my porno>ooo yeah, put the tongue inside, put the tongue inside...>is it your real father who's going to watch?>why you are so strange?>ooo, wrung hole...niccce
NEM TUDOM
kérdezzük meg a szakemberek®©™ véleményét