>>215781083
e ovo mi neces vjerovat ali boli me kurac moram nekom rec
znaci prije 3-4 godine (dok sam jos studirao) sam napokon dosao kuci s faksa i valjda sam u busu pokupio virus pa sam se razbolio
jako mi je lose bilo nekih 5-6 dana toliko lose da nisam mogao ni drkati
e to je jako bitna cinjenica jer sam inace veliki drkadzija obozavam drkat
i tako dok sam prebolio gripu izgubio sam naviku za drkanjem pa sam samo lego spavat kao i inace
ali to jutro malo prije nego sto sam se probudio sam osjetio nekakvo golicanje u glavicu tu gdje se kozica spaja mislim da se to zove frenulum al nebitno
odjednom u tom polu snu sam usnuo da jebem zutog konja (kasnijim istrazivanjem sam utvrdio da je to bila Applejack)
znaci derem ja konja s guza kao da nema sutra
znaci bas sam je guzio ko niko
i naravno svrsio sam joj duboko u konjsku picku
istog momenta kada smo imali simultani klimaks i ona i ja mene je oblio najjaci orgazam kojeg sam ikad iskusio u svojih do tada 21 godinu zivota
uzasno snazan orgazam koji nije dolazio iz kurca nego duboko iz moje utrobe i pulsirao je citavim mojim tijelom kao da je kolao mojim zilama
bio je to moj prvi mokri san
i do dana danasnjeg pokusavam(neuspjesno)replicirati taj high
otkrio sam jorgan i imao sta za vidit bokserice su mi bile preplavljene spermom do te mjere da je promocila i skvasila madrac
zanimljivo je sto je sperma bila potpuno gusta, skoro kao rahat lokum, uopce nije bila vodenasta kao sto to inace biva
ali moram napomenjti kako NIKAD do tad nisam imao IKAKVOG kontakta sa MLP, vec se jednostavno samo dogodilo kao da mi je Bog poslao poklon