>>509078352nema kontradikcije. Slobodna procena ti je losa. Uzimanje nudli za studente moze svako. Ja ilcno sam donirao. Lose je svakako, sada moram da umrem od gladi da bih se pobunio? Kada je po tebi dozvoljeno pobuniti se protiv vlasti? Jedino kontradiktorno ovde je tvoja logika argumenta jer i ti sam kazes da nije toliko lose, znaci po tvojoj logici onda obicni ljudi imaju pare da doniraju studentima, a ako je moja procena ispravna, odnosno da obicni ljudi nemaju pare za sebe (ovo si cak povecao do te mere da tvrdim da obicni ljudi nemaju para ni sebe da prehrane, u svrhu svog debilnog argumenta), ond mora da je neki sorosev fond koji snabdeva studente.... nudlama?
>Ummm... zato što nisu budale? Znaju da bi forsiranjem evropskih simbola i vrednosti istog momenta izgubili širu podršku naroda u Srbiji.E sada, ima nekolicina idiota koji se svakako blamiraju isticanjem nekih tkzv pro-EU vrednosti, slavljenje dana evrope a ne dan pobede nad fasizmom itd itd... Pa se vecina javnosti ogradi o te budale. A vucic pomno prati svaki taj ispad i pravi spinove. Plenumi su mozda jedina nada i dasak nekakvog vida politickog organizovanja koji stvara nadu za bilo kakvu sansu za obracun sa ovim sistemom. A najvise od svega, nikako da mi odgovoris na ovo sto govorim da je Vucic potpuno pro EU zogdog, prihvatajuci projekte kao sto je npr Jadar, gde formalno postajemo kolonija EU, a to cak i bez da postajemo njena clanica zauzvrat, sto bi, recimo, neka opozicija mozda obezbedila (ne verujem ni ovo). Tako da, potpuno ne vidim razlog zasto bi EU i Amerika finansirale anti rezimske proteste ovde s obzirom da im ovaj rezim potpuno odgovara.
Takodje, ni jedan plenum nije izglasao bilo kakvu biciklijadu ili trcanje po Evropi, tu se potpuno slazem da su teski NGO imbecili po sredi