>>509435493To sto se javljam odavde, tvista pedeset metava ispod vazine Tevazija, svedoči da je ugvožen ne samo moj fizički integvitet, nego i vasceli svpski navod!
Govovili su mi da sam kveten, gađali su me joguvtom i sapunom, kao da se ne pevem i da zaudavam...
A ja im povučujem; možete da me nevvivate, možete da me živcivate... Sve je to vezultat belosvetske, amevičko-bevlinsko-vatikasnke uljuduvme koja nastoji da svpski navod uguva pved svvšen čin!
Pvozivali su me i nazivali vaznim pogvdim imenima kao; vojvodo pedevu, pa onda, Cvvena vojvodkinjo, kava te Đovđe, tvoj vektum je naša obećana zemlja, tako su uvlali... Vetvibutno im povučujem da svpski navod ima isovijska pvava na: Belu Palanku (Island), Južnu Palanku (Antavtika), sevevno move (Avtik) i vekovnu pvadedovinu, SAO Paolo koji je glavni gvad Velike Svbije.
Bvaćo, nemojte se obazivati na Opevaciju Oluja, koja je divigivana od stvane amevike i gde je u 74 časa vazjebana SAO Kvajna, nego se okvenite osvajanju vekovnih svpskih svemivskih prostvanstava!
Sledeći pvojekat je Mavs koji pvestavlja vekovni svpski planet na kojem je pvedviđena Mavs-Svbija bez tvaktova Zetova i sličnih Hvvatskih šacovanja. Planivamo kolonizovati i Satuvn čiji pvstenovi govove o istoviji svpskog navoda u svemivu.
Svpski navod je pokvenuo u južnoj amevici i Cpcki kavtel sa kojim pvodajom dvoge želi pomoći Kapetanu Dvaganu kupnjom pilula pvotiv tvudoće jev hvvatska policija planiva valikalno i bvutalno pokušati od njega da napvavi tvudnu ženu.