Presa franceză, semnal de alarmă: În România, urșii ucid oamenii în numele ”refacerii naturii”
”În România, prezența urșilor bruni nu este o imagine de pe o carte poștală. Este o problemă vitală. Oameni morți, vite masacrate, păduri traversate sub teroare: departe de fanteziile ecologiste occidentale, natura își impune legile” se arată într-un articol al publicației franceze Chasses Eternelles, care citează Le Monde.
Mondtam én, hogy jobb francia fennhatóság alatt. A németekkel ellentétben racionálisabbak. Lesz vízerőmű, atomerőmű és ki lehet lőni a medvéket is.
A mai napot is azzal fogom tölteni, hogy érdekelen e-kurvákat szpemmelek egy kék táblán, miközben magamnak válaszolgatok és a többi képzeletbeli barátommal vitatkozom.
Igen, én egy valódi egyéniség vagyok.
>>211819467>nők*mély lélegzet*
anon....
A magyarok felének havi nettója még a 400 ezer forintot sem éri el
>>211819467Az első szl*v és zsidó. Abból egyik sem fehér.
A második keleti szl*v. Az alapvetően nem lehet fehér.
A harmadik finnugor-mongoloid csurka meg keleti szl*v. Az sem fehér.
A negyedik afrikai és zsidó. Az meg végképp hogyan lehet fehér?
Hát te nagyon hülye vagy.
>>211819819jól fizet a Gyuri bácsi?
Agyevő amőbával fertőződhetett meg egy fiú egy Párkányi fürdőben
>>211821271Zsidesz szavazók: Origins
én még nem láttam a Narutót
Magyar kutatók megfejtették, miért színlel orgazmust sok nő
Önkéntesei cáfolják Magyar Pétert: a Tisza Pártnak gyűjtött adatok szivárogtak ki
Súlyos adatszivárgás történt a Tisza Pártnál: az internetre került egy önkéntes-adatbázis, ami személyes adatoktól kezdve a politikai múltig sokféle információt, néhány esetben a szexuális életre utaló adatokat is tartalmaz. A több mint ötszáz fő adatait tartalmazó fájl az Átlátszóhoz is eljutott. Az általunk ellenőrzött esetekben a benne szereplő adatok megfelelnek a valóságnak, a nekünk nyilatkozó önkéntesek a párttal kötöttek szerződést. Az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre Magyar Péter a Facebookon reagált: posztjában azt állítja, hogy az oroszok állnak a lejárató akció mögött. Arra a kérdésre nem kaptunk választ a párttól, hogy az érintetteket és az adatvédelmi hatóságot értesítették-e az incidensről.
>A lista készítője nem csak elérhetőségeket gyűjtött, hanem rögzítette azt is, kinek van tapasztalata online kampányban, van-e álprofilja a Facebookon, rendelkezik-e politikai múlttal, ha igen, milyennel, illetve a megjegyzések rovatban személyes megállapítások is szerepelnek.
>Például: „picit furának tűnik, de nagyon érzékeny lelkű, segítőkész, odaadó. Több önkéntes munkát vállalt civil szervezeteknél” vagy „elkötelezett, egyéni vállalkozó, család Fideszes”.
>A Tisza Párttal kötöttek önkéntes szerződést
>Számos, a kiszivárgott listán szereplő önkéntest felhívtunk, hogy megerősítsék vagy cáfolják az őket érintő adatok valóságtartalmát. Az általunk ellenőrzött esetekben az adatok megfeleltek a valóságnak.A Tisza Párttal kötöttek önkéntes szerződést
>Az általunk megkérdezettek többsége megerősítette, hogy önkéntes szerződést kötött a párttal, amit online intéztek, ami azt erősíti meg, hogy a párt által kezelt adatok szivárogtak ki. Az önkénteseknek azt a kérdést is feltették, mit mondanának a választóknak a Tisza nevében.
>Volt, aki elmondta, hogy az online interjú után azonnal megkapta a szerződést, de azt, hogy kikkel beszélt, nem tudta pontosan megmondani, mert csak keresztnevek hangzottak el. Az adatbázisban szereplő, az interjúztatók nevét tartalmazó keresztnevek megegyeztek az általa elmondottakkal.
>„Ki kellett töltenem egy GDPR-nyilatkozatot, de nem tudom pontosan, ki az adatkezelő, mert nincs nálam a szerződés. Aki interjúztatott, szerintem ő is önkéntes volt” – mesélte más.
huha
A kormánymédia azzal vádolja az MTA-t, hogy ChatGPT-vel írták a biológiai állásfoglalást, de az akadémia biológusa szerint a Magyar Nemzet egy vicclap
Véletlenül pont azokra a gyógyszerekre jön az „önkéntes árkorlátozás”, amelyekből az inflációt számolják
nem akarjátok abbahagyni a hír szpemmelést? a faszt se érdekli, maximum valami hiper libsi agymés vagy giga csúd faszság, amiken lehet röhögni, de az ilyen mindannapos langymeleg M1 híradó szintű érdektelen fos senkit se érdekel, maximum a félholt nyuggert, aki állandóan ezt hallgatja háttérzajként, hogy ne hallja azt, hogy éppen beszarik az ágyában.
Túl sok volt a búzis, a travi, meg a momós és ők szivárogtatták meg, hogy szabaduljanak tőlük. Az ukrajnázás az csak időtöltés a zsidesznek ilyen töltelék. Megállítasz valakit az utcán "te ukránpárti vagy" és akkor másik még azt sem tudja megmondani az lyaú vagy roószsz oszt otthagy leszar. Na próbáld eztett buzi-travi-pedozással lól. Kifogytak az ötletekből és egyszerűen össze akarják buzipártozni őket, mint a Donáth Annát. Na majd Gyurcsány is vissza fog térni az utolsó 100 méteren.
Kerkez apja szerint lezárult az üzlet, már mindenben megegyeztek a Liverpoollal
Visszhangnak hívják a Tisza Párt szerződéses online aktivistacsoportját.
A tagok utasításra, saját és fiktív profilokkal szólnak hozzá a kormánypárt és a Tisza tagjainak közösségi médiás bejegyzéseire, így erősítve a párt jelenlétét az online térben.
Adókedvezménnyel támogatja a kormány azokat a vállalatokat, amelyek minimálbért fizetnek a dolgozóiknak
Ötven évvel a felfedezésük után megfejtették a Hold felszínét borító mikroszkopikus üveggyöngyök titkát
Fico: Ukrajna EU-csatlakozása több lehetőséget hozna Szlovákiának, mint negatívumot
„Los Angeles nem létezne bevándorlók nélkül” – hollywoodi sztárok szólaltak fel Trump kormányának razziái ellen
Olivia Rodrigo szerint felháborító, hogy a keményen dolgozó munkásokkal így bánik az idegenrendészet, Mark Ruffalo pedig arról írt, hogy a bevándorlók elleni uszításból csak az oligarchák húznak hasznot.
Szentkirályi a fővárosi közgyűlés elé viszi a Budapest Pride ügyét
>>211823018Na a Szarbán megint megtalálta a témát meg a partnert is hozzá.
>>211823784őszintén szólva engem nem zavar. pont azokon a napokon szoktak vonulgatni, amikor normális fehér ember nem mászkál az utcán, szóval saját magukon kívül senki másnak nem tudják mutogatni magukat. ha mondjuk tavasszal vagy ősszel vonulnának, amikor valódi emberek is láthatnák őket, akkor már jobban zavarna.
>>211822792képzeld el, hogy névvel-címmel telefonszámmal ott vagy az interneten hogy buzi vagy és kamuprofilról szopod a Peti faszát
asziszem így a jövőben nehéz lesz a Tiszának bérkommentelőket találni
diszkord szervert is becsukták már
Fónagy: Azért kapja euróban a fizetését az állami turisztikai cég vezetője, mert sok a külföldi turista
Elhunyt az agyevő amőbával fertőzödött fiú Szlovákiában
Tényleg itt a nyár: ismét felújítják a 4-6-os egy szakaszát
https://www.youtube.com/watch?v=sfr65Pr__oQ
>>211824438>képzeld el, hogy névvel-címmel telefonszámmal ott vagy az interneten hogy buzi vagy és kamuprofilról szopod a Peti faszát>névvel-címmel telefonszámmal ott vagy az interneten>hogy buzi vagy>névvel-címmel telefonszámmal>buzi vagyKettőnk közül ez téged szerintem még nálam is jobban felizgat.
>>211824746Minek ment oda?
Nagy farok
>>>/b/935891096
>>211826713szűztesik...itt a vég
>>211827136https://desuarchive.org/int/thread/211826713/
Felizgat?
Megszavazta a Fidesz a korlátlan kampányköltést
Magyar Péter szerint Orbán Viktornak nehéz megemésztenie, hogy a magyarok úgy tekintenek rá, mint 2008 környékén Gyurcsányra
Mekkora egy tenyészcsődör.
Nem akar gésákat, szamurájpáncélzatba öltözött férfiakat és sintoista körmeneteket látni Budapesten - mondta Menczer Tamás a Natsu Matsuriról.
>>211827993na erre a szüzek ki fognak akadni
jöhet a menekült teheráni helyeske
>>211827945vége van megbasztam ötet
>>211829694húha az árja fenotípus
>csak 1 sezon
>csak 12 epizód
>csak az utolsó két részben szerepel Negev
>azokban is csak pár percig
>>211829694a perzsák nem cigány nép, nem olyanok, mint a szírek meg a többi arab söpredék. az ő földjüket nem alkoholista fiúbaszó angol gyarmatosítók rajzolták fel egy térképre, amihez semmi kapcsolódásuk nincs, ők egy több ezer éves folyamatos államisággal rendelkező birodalom örökösei. ők nem fognak onnan elfutni, mint a patkányok, a zsidók ebben a percben is bombázzák őket, mégsem tolonganak a határnál több milliónan. az arabok az első robbanás után máris összecsomagolnak és mennek Svédországba, őket semmi nem köti a mesterséges államukhoz, a svédeknél meg amúgy is legális a helyiek megerőszakolása és még állami segélyt is kapnak érte.
>>211832008Van Girls' Frontline rajzfilm? Most jött ki?
Upottét nézd meg, abban van Galil!
ja mármint az nem a Galil volt
a Galil a macska baloldalt ezen a képen
a Negev amúgy mitől ekkora meme?
>>211832008>>211832250>>211832306>>211832344attól még ,hogy tesznek egy mesébe fegyvereket még nem lesz kevésbé gyerekes, se a mese, se az, aki nézi.
>WOOOOOOW NÉZD VAN BENNE GÉPPUSKA WAHOOOOOsőt, azzal, hogy egy alapvetően gyerekeknek és retardoknak szánt formátumot ily módon marketingolnak felnőtteknek csak még gázabb lesz.
>>211832377Felizgat? Fel bizony!
>>211832377Pistike mérges
>>211829694Ki az aki meg tudja találni a szószt?
kurvára nem vagy különb semmivel azoknál a kopaszodó embergyerekeknél akik több ezer dollárt basznak el Funko Pop babákra.
>>211832820irigy vagy a Funko kollekciómra is?
>>211832820anon drága szívem
eggy mi az a funko pop baba
kettő aki tett meg látott annyit mint én az felőlem gyűjthet én pici pónimat is akkor is kiérdemli a tiszteletemet
>>211832171https://x.com/PahlaviReza/status/1934975735875453014
>>211833959igazából nem baba hanem 'collectible' ami csak egy eufemizmus arra, hogy felnőtteknek készült játékbaba. amúgy játszani nem szoktak, sőt nem is szabad vele, a dobozból se szabad kivenni, mert akkor értéktelen lesz. az a lényege, hogy megveszed, kirakod a polcra és hülye szója pofát vágva lefényképezed magad velük. és ennyi.
>>211834134Na még két hét.
>>211834422csalira válaszoltál tesi
>>211834422legyen bennük sok örömed
rizsbn
md5: bdd28d67f3e45566f2b8e222a1a59522
🔍
kéne rizs bf
nem én tehetek a szüzességemről hanem mindenki más
be lett copy strikeolva az autista partizán videó. ti csináltátok tudom jól.
nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem és nem az én hibám!
>2025
>mustáralázás
egy döglött lovat püföltök
a nagy kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=YGZtah4kqQ4
Vincze Emília miért olyan okos és aranyos?
>>211836177Sokkal jobb csaj mint a Pankotai girhes Lili
>>211834459vess pillantás drámp csipogások
úgy számolom még 72 óra
'סי
>>211837709>drámp csipogásokHánykor szokta beszedni a riseporidolját?
szűz
md5: 1ff9137e8b535f687cfc3e88c193a716
🔍
>szűz
postázzatok anót
https://www.youtube.com/watch?v=nC5c9aW1mbI
most nézem baszki hogy kóreában a három legnagyobb várost leszámítva az átlag lakásárak kb. hazai vidéki megyeszékhely szintjén mozognak, mert kurva sok boomer hal ki és a gyerekeik nem akarnak az ingatlanjaikban lakni és eladják őket inkább fillérekért.
lehet hogy india helyett őket kéne gyarmatosítani, bár az sokkal inkább egy ilyen nyugis visszavonulós projekt lenne, mintsem full kolonializmus és a helyiek feletti uralkodás, mert egész egyszerűen nincsenek helyiek, akiket szexrabszolgává lehetne tenni. zéró bűnözés, kibaszott tisztelettudó emberek, patinás tisztatás és végtelen nyugalom. egy baszott jó magyar kolóniát fel lehetne ott építeni, hoznánk az orosz távol keletről tenyészkurvákat, hogy legyenek fehér gyerekeink, építenénk nekik iskolákat, halászhatnánk, földet művelhetnénk és összesszégében minden végtelen kínó lenne.
>>211839087>kóreábaneddig olvastam
>>211839087én se olvastam el
>>211839102angolban ők pont így hívják magukat, bár ők inkább úgy ejtik, hogy "Kór-ír, az "a"-t nem is szokták a végén kimondani.
és ugyanúgy ahogy japánt se fogom nipponnak hívni, ők is maradnak kórea. bár a japókat néha hívom japonszkának mert kawaii n shiet.
de ha a baszó paradicsom utópiámra reflektálnál az nagyon császár lenne.
>>211839368te fogyatékos vagy?
>>211839295kamunéger, mindig elolvassátok a blogposztjaimat, mert szórakoztat titeket, főleg egy félholt generálban, ahol alig van értelmes beszéd.
>>211839413én blowgun calvin vagyok
>>211839368arra válaszolj, hogy akarod-e gyarmatosítani a haldokló KÓREAI boomer városokat vagy nem. faszom, hozok egy jó témát. erre csak sírtok.
>>211839487>KÓREAI miért írsz úgy mint egy cigány?
>>211839487>0,78 az egy nőre jutó születések számavége van
>>211839727jó, akkor akadj fent az internetes helyesíráson és ne szállj be a beszélgetésbe. élvezd a végtelen csendet és a e-kurva szpemet, bár ahogy látom már az sincs, szóval marad a tücsök ciripelés.
az jó amúgy a koreaiak azon sírnak milyen feminácik az ottani nők, biztos tetszene nekik az átlag magyar csúd
>>211839869és ennél rosszabb lesz, mert eddig csak az ázsiai drón mindset miatt nem szaporodtak, mert az eszement rabszolga munkára koncentráltak mindenek felett. majd kapnak a nyakuba egy adag feminizmust és eléri őket az e-kurva kultúra és az évtized végére lemennek majd fél gyerek per nő szintre.
>>211839917ki a tököm akar kÓreai nőt? rondák, felszínesek és gusztustalan hapa gyerekeket szarnak ki. ezért kell tenyészkurvákat importálni szibériából, az orosz nők fehérek(?) és mindenkivel szívesebben basznak, mint az orosz férfiakkal.
>>211840003jöhet a mena menekült helyeske jó fekete szőrös pinával meg hónaljjal ha lehet
>>211821936inkább a fiam legyen meleg mint a söröm
Szexelős fasz vs szűz fasz
>>21184123425 cm vs 12 cm
>>211840107az a kötény nem jó, igazából nagyobb van neki (mármint most komolyan)
>>211841695Az állandó vaginális nyomás bizonyítottan redukálja a péniszméretet, csak szólok
csomó rizstündér postázza az új anó klipet
https://www.youtube.com/watch?v=809lxWuPVzI
should i bump it over night?
>>211843605yes absolutely