>>211910948 (OP)Hate pp hopefully Iran kills him
coof jab
md5: e43616a6c0844354da14cb9de93da3d9
🔍
What are the vaxxx laws in Israel? Did you guys have mega lockdowns and force everyone to get the jab? Does anyone even remember that time period?
>>211911427there were vax mandates for work but like many things people faked it. There were lockdowns and i had to wear a mask in the army even though i was in the middle of the desert in summer with no home leave. to sum up: giga cucked
>>211910948 (OP)Bump and verified real isr thread
>>211911532>i had to wear a mask in the army even though i was in the middle of the desert in summer with no home leaveooof that's fuckin retarded. i remember seeing construction workers wearing them while they were driving giant machines on jobsites with no one for 100 feet in any direction.
כולם ישנים כבר. נגמר נגמר נגמר גם פצצות מצרר וגם מונוטוניה מי היה מאמין
>>211911694למה חתולים מעוותים כאלה חמודים
מורעל
md5: bf0b63b43c05df326991d7acfe9ad0a9
🔍
>>211911804צריך לחזור לשגרה מתישהו
>>211911755It really doesnt make sense. the extreme pedantic enforcment. almost makes it seems like its mostly just a humiliating power play.
>>211911919>humiliating power play.That was 100% what it was and if you submitted to it and got the Vax your a spiritual Russian
>>211911804 כל החתולים חמודים
ליטפתי חתול משוטט ועכשיו אני מרגיש שמגרד לי בידיים
>>211912005חטפת איידס חתולים
many such cases
>>211912044רבאק ובדיוק התקלחתי
זה מה שקורה כשיוצאים מהבית
file
md5: d954051bd6930f78b7c4ccbf0286277c
🔍
הולסום
>>211912094לא הבנתי תסביר
>>211912127וואו כל כך מיד
>>211912094מה הוא ניסה להגיד
I heard Israelis got btfo'd out of middle-east before. Why push your luck again only to commit a genocide
הבחור לא מבין שפאקינג פצצות מצרר מתפזרות לנו פה מעל הראש לאף אחד אין כוח לשטויות שלו
>>211912291המצב ברוב העולם הוא דרדלה תמידי שפשוט הולך ומידרדר עם הזמן, אז אין להם מה לעשות חוץ מלהתאבסס על יהודים ולהציק עם עקיצות נדושות
>>211912291לא אמרתי כזה דבר
https://www.youtube.com/watch?v=18axICrk5Tw
>>211913787השקט שלפני הדרדלה
מעניין כמה אנשים בתמונה הזאת מתים
https://www.youtube.com/watch?v=WEL5aiU22h0
מתי הם קבעו את המטח? ב5?
אני רוצה לפתוח גוונסשן
I don't know what that's about but it's a really nice cover
>>211914468הם בבקרה עליך, מחכים שתתחיל
>>211913975שיר טוב
>>211914507אז ברגע שהם רואים את הכתובת שלי שולחת GET לאתר פורנו המטח מתחיל?
>>211914560בקרה ויזואלית כסיל, הם רואים הכל ויודעים הכל
>>211914567יש להם מצלמה בחדר שלי? הם רואים אותי כותב את הפוסט הזה?
>>211914582רק אל תסתכל לאחור מהר מדי
otLGDt2
md5: fafdfe211ea1790cf62d4a885c5ab0f5
🔍
I'm not in Jordan rn but I setup a server and proxy in Jordan to run 24/7
It's really efficient and doesn't drain electricity
>>211916227I liked mansion too
Original aztec was fun
Assault was kinda fun aswell
>>211915161אתה מריץ את זה על ראספבאי או משהו?
>>211916366Something like a raspberry pi
I wanted to get a pi but it was so overpriced because of crypto [insert derogatory term]
>>211916404אורנג'פאי \ ראדקסה?
פעם התקנתי כזה עם סוללה ומתאם וויפי באוטו בשביל לעשות
https://en.wikipedia.org/wiki/Wardriving
>>211916519No
It's a real computer like a pi that is running an ssh server alongside my own proxy protocol that bypasses all deep packet inspection and even the gfw of china , it's also connected to my other VPSs and uses a dozen domains to mask my traffic (:
But what you did with your car is funny
Why not setup a sim farm at home and setup VOIPs?
>>211916655>my own proxy protocolI worked on it when I was in russia and should probably update it and refine it but I'm too lazy
>>211916655isnt there a good standardized shit for proxy these days? where are you that you need to evade packet inspection? last time ive heard about it turks and russians had to evade that shit on 4chan
>>211916710Yes it's mostly standardized There is iirc most normies use shadow socks and some sort of vpn client like wireguard or openvpn or a normal protocol that is supported by v2ray client
While those mask your traffick as html requests they can still be detected by glowies who are looking after you especially if they're already keeping track of you
Mine works in a completely different way :)
It took a bit of fiddling but it's really clever
I want to talk about it but I won't
Having a massive list of proxies helps me iirc you remember me posting from diff flags
הוא רק רוצה להיות גננן
תעזבו אותו ציונים ארורים
Seems everyone’s turning against you. Hard luck chaps.
הוא רק רוצה להיות משורר
תעזבו אותו ציונים ארורים
>>211916794wireguard is the one i was thinking of
you're basically doing security though obscurity, which despite the criticisms of it does fucking work because 99.999% of security threats are lazy and want cookie-cutter ways to attack you.
>>211916875>>211916842שמעתי פגעו לו בבונקר, נראה לי זה תגובה על הירי בקרייה
>>211917072>security though obscurityNo lmao
You literally don't know anything about what I'm doing
Buzzword response!
but yes security through obscurity works and is good
אני לא חושב שחתולים שחורים זה תמיד מזל רע אבל במקרה כזה...
>>211917188im cracking it as we speak i do know what im talking about
I'm home early this Friday afternoon, and I had a false fire alarm that's made me understand a portion of what you guys are up to. I think my grandmother would prefer to just stay in bed and die in the fire if I weren't home. Carrying two fat cats in each arm wouldn't be such a pain if they'd stop being so slinky.
>>211917224:>
Where is your boyfriend?
>מקורות הביטחון אמרו כי מבצע משותף אמריקאי-ישראלי לתקיפת פורדו נותר התרחיש הסביר ביותר וסביר להניח שיתרחש תוך 48 עד 72 שעות לכל היותר.
Do you guys still get an adrenaline rush when the sirens go off, or is it quite ordinary now?
>>211917354זה סתם בזבוז זמן למה שיהייה אדרנלין
>>211917321נשמע קצת גיי
היה אמור להיות מצעד גאווה בשישי שעבר אבל ביטלו
>>211917384לתת מציצה לחבר זה לא גיי זה דרך להביע אהבה חברית
>>211917384Yeah, the alarm my building has is extraordinarily uncommon when it comes to everyday life. Emergency services in Israel must be pretty effective. For conscription, can you do your service in the fire department or elsewhere instead of guarding settlements and whatnot?
>>211917434אנחנו משרתים בצבא לא במכבי אש, והצבא זה לא שומרים של יישובים כמו שבאוסטרליה אין שומרים של יישובים יש משטרה.
הצבא יושב בבסיסים ואתה או שמתאמן למלחמה או שעובד תלוי בתפקיד שלך
>>211917477I see. I was curious if there was a wider 'national service' regimen. Silly question. So is it district police at Area C checkpoints then? I don't mean this to slight the IDF, I'm just unaware of what you guys get up to in conscription.
פגעו בחנייה בבאר שבע
בני זונות איראנים שברו שם איזה 20 מכוניות ואת כל המרפסות בבניין
>>211917527Bring in the light cavalry. We will ride to Tehran.
>>211917549הם ערבים מטומטמים הם יקבלו בראש על הנזקים שהם עושים אל תדאג
>>211917587איראנים לא ערבים
הישות הציונית קיבלה 8 שעות שינה
חמינאי שמאל חלש
>>211918859איזה מלך שינה של מלכים היום
מסר מהאופוזיציה האיראנית לממשלת ישראל ולצה"ל
אנו מוציאים מסר זה היום בדחיפות ובכוונה להעבירו ולהגבירו מחוץ לקהילה זו. זוהי גם הודעה וגם בקשה לכל חברי הסאב-רדיט הזה, במיוחד לישראלים שהביעו אהדה לעם האיראני במאבקנו המשותף נגד משטר הטרור של הרפובליקה האסלאמית. הסולידריות שלכם לא נעלמה מעינינו. עכשיו הגיע הזמן שסולידריות זו תמלא תפקיד חיוני למען מטרה משותפת: העברת מסר זה מתוך איראן לממשלת ישראל ולצה"ל, שכן רבים מאיתנו אינם מסוגלים עוד לדבר בחופשיות או בבטחה.
התקשורת אל איראן וממנה שובשה קשות. למרות המחסומים הללו, יש לכם גישה למידע מהשטח. מה שקורה בתוך איראן חייב להיות ידוע בבהירות מלאה:
>>211918987מערכת הבנקאות האיראנית קרסה. אורז, קמח ולחם מוקצבים. אלו שאין להם מזומן פיזי אינם מסוגלים לרכוש מוצרים חיוניים ונסמכים לחלוטין על נדיבותם של שכנים ורשתות מקומיות כדי להאכיל את משפחותיהם. הפרעות חשמל - שכבר בעיה קבועה - החמירו באופן דרסטי. מאז תחילת הסכסוך, ובמיוחד באזורים הכפריים, רוב האזורים מקבלים כעת רק כמה שעות של חשמל יציב ביום. איכות חייהם של האיראנים צנחה באופן אובייקטיבי מאז תחילת המלחמה, בהתחשב בכך שהיא כבר הייתה במצבה הגרוע ביותר מאז הרעב של המאה ה-20. ארגוני זכויות אדם עצמאיים דיווחו על מאות הרוגים של אזרחים למרות צעדי צה"ל כדי למנוע זאת. אזורי מגורים הסמוכים למתקני משטר אסטרטגיים נהרסו. סבלנותו של העם האיראני נשחקת במהירות.
>>211919007דעת הקהל כלפי ממשלת ישראל ומבצע "אריה עולה", אשר בעבר נשא את התקווה הזהירה לשחרור אסטרטגי, מידרדרת כעת לרמות השוות לכעסנו על הרפובליקה האסלאמית עצמה. המצב הנוכחי הוא תוצאה של חוסר עקביות גלוי במסרים של ישראל ובכיוון המבצעי שלה. לא הייתה בהירות האם המטרה היא שינוי משטר או רק בלימת תוכנית הגרעין. התקווה הראשונית שעלתה עם התנקשותם במפקדי משמרות המהפכה - האחראים לעשרות שנים של הרג - דועכת אט אט. רבים מאמינים כעת שההזדמנות מבוזבזת. אף על פי כן, הייתה לנו, ואנו ממשיכים לקוות, לשינוי במסלול זה, ללא קשר להחלטות שיתקבלו על ידי הממשל האמריקאי.
חשוב שהמבצע יכוון כעת אל מערכות החיים המבניות והלוגיסטיות של המשטר. המסלול הנוכחי - של לחץ ללא פתרון - אינו בר קיימא. על ידי הפעלת פינויים המוניים של טהרן, ממשלת ישראל שללה מהאיראנים את ההזדמנות לארגן הפגנות המוניות בבירה. הדבר חתר תחת חזית קריטית של התנגדות אזרחית שיכולנו להפעיל עם מסרים עקביים יותר.
>>211919022הרפובליקה האסלאמית אינה זקוקה לנשק גרעיני כדי לרצוח אזרחים ישראלים. התקיפות על אזורי מגורים באמצעות טילים בליסטיים, העוקפים את כיפת ברזל, ופריסת טילים מרובי ראשי נפץ נגד בית חולים בבאר שבע הן הצצה לטרור שהמשטר הזה משרת אם יתאושש. הרפובליקה האסלאמית תישאר איום קבוע ופעיל על עמכם אם לא תיכנע. כל עוד הליבה האידיאולוגית והצבאית של המשטר תישאר שלמה, מעוגנת סביב המנהיג העליון ונאכפת על ידי משמרות המהפכה, אזרחים ישראלים ואיראנים כאחד יישארו בסכנה. איום זה משתרע על פני כל העולם. רשת של שליחים חמושים ותאי טרור של משמרות המהפכה, המעובדת באמצעות מסגדים רדיקליים בחו"ל, מסכנת ישראלים חפים מפשע ומתנגדי משטר איראנים ברחבי העולם. ישראלים לא יהיו בטוחים. איראנים לא יהיו בטוחים. גורלם של איראנים וישראלים רבים נחרץ.
מאז אוקטובר 2023, יצרנו ידידות שקטה אך אמיתית במלחמה משותפת זו. אך ידידות זו תחזיק מעמד רק אם ההבטחות שניתנו במעשה ימולאו במלואן. יש לחסל את הרפובליקה האסלאמית לחלוטין. משמעות הדבר היא פגיעה וחיסול של:
1. משפחת חמינאי,
2. תשתיות הפיקוד של משמרות המהפכה וכוחות המתנדבים שלה (בסיג' ונח'סה),
3. אסיפת המומחים,
4. המועצה העליונה לביטחון לאומי,
5. המועצה לתיאום מודיעין,
6. מועצת השומרים,
>>211919039האופוזיציה האיראנית, אף על פי שהיא מגוונת בצורתה ובדעותיה, כבר מחזיקה בבסיסים למעבר לגיטימי: מבנה מדינה היסטורי, חוקה חילונית, מפת דרכים למעבר ותמיכה של אוכלוסייה מוכנה לשינוי.
תיבת פנדורה נפתחה. לא ניתן לסגור אותה בחצאי צעדים ובהפסקות אש זמניות. סיום המלחמה הזו ללא סיום הרפובליקה האסלאמית הוא גזר דין מוות למיליונים. ביטחונם ועתידם של העם האיראני והישראלי כאחד תלויים בהשמדה מוחלטת של הטרוריסטים. חלון ההזדמנויות להציע לעם האיראני את אותה ברית שכורש הגדול העניק פעם לישראלים הולך ונסגר במהירות. פעלו במהירות ובנחישות.
למען שחר משותף בברית מחודשת.
צא'ט גיפיטי, נכון אמרתי לך לשמור על הכל קצר ולעניין?
>תעשו בשבילנו את העבודה ותעיפו את האייתולות
>לא, לא ככה!
מה רוצים בדיוק שנעשה?
נצעד לתוך טהרן ונילחם בשבילם, רק שיוכלו לשבת במשרדים ממוזגים אחרי שנעשה הפיכה בשבילהם?
>>211911427we were globocucked as hell but since we have many mizrhim here their undisciplined and nepotistic culture did not allow this to be possible to in full potential.
shit were close but not everything, we needed to put masks but not everywhere, you had to get vaccinated but not always etc... this is how it is here everything in the gray area
>>211911427we were globocucked as hell but since we have many mizrhim here their undisciplined and nepotistic culture did not allow this to be possible in its full potential.
shit were close but not everything, we needed to put masks but not everywhere, you had to get vaccinated but not always etc... this is how it is here everything within the gray area
אנחנו נהיה מנותקים מהעולם בשנה הקרובה, נמשיך להפציץ באירן
מדי פעם יספרו לנו שהרגנו איזה בחשיאן בשביל שהתומכי ביבי ימשיכו להגיד כמה הוא מלך ישראל
המלחמה תמשך לפחות עוד שנתיים עד שנתניהו יקבל סרטן בזין ובמוח
צהל יפנה את עזה ואירן בלי הישגים, כל העולם ישנא אותנו, כולל האירנים כי הרגנו עשרות אלפים חפים מפשע
היורש של זיבי לקחיהו יבנה פה משטר צבאי בסגנון צפון קוריאה בזמן שכל המרוקאים יהללו אותו שהוא מלך ישראל.
תפתח מלחמה מול סין בתמיכה של רוסיה, הכל יהרס, מליונים יהרגו, השלטון יברח לארצות הברית ורק אז מההרס המוחלט תקום מדינה נורמלית. היא תקרא האיחוד הפלשתיני ישראלי, יהיה שלטון מוחלש שמנסה למתן פיגועים בין ערבים ליהודים אבל סך הכל מדינת עולם שלישי סטנדרטית.
אותי יותר מדאיג שאין ירי כאילו האיראנים בעצמם מיצו את המלחמה
>>211919957הם יירו אחר הצהריים או בכניסת שבת
>>211919606he is weak, all he does is decapitate a universally despised sovereign nation now and then.
אם הייתי יודע חברים
אם רק הייתי יודע איזה שינה מחכה לי
לא הייתי נמק מול הכסא עד 2
הייתי הולך לישון כמו קינג ב11
ומתעורר לזחיחות עצימה
How are you guys holding up?
I've read about a third of Tel Aviv has been obliterated. Is that true?
>פעילים פרו-פלסטינים פרצו לבסיס של חיל האוויר הבריטי וריססו בספריי שני מטוסים, שלטענתם מסייעים ל"רצח העם בעזה"
איך אתה מגיע למצב ששמאלני טוויטר פורצים לך לבסיס חיל אוויר
>>211921520Yeah. 2/3 of Bat Yam is destroyed and the Tel Aviv Azrieli Towers were destroyed
vgh... i kneel to the aytollahs wisdom
ra7ima allah
>>211921520>>211921575Nothing is going to happen
>>211921520yes... we walk among the ruins like scavenging dogs, a bite of food to give is all I seek, no shelter for my being, no place to call a home. the warmth of familiarity is a distant past, walking in unfamiliar places seeking a home...
nothingburger war i felt disappointed at being able to sleep
>>211921734התעוררתי בבוקר מרוענן אחרי 8 שעות שינה איכותיות
אבל אז מיד קיבלתי צביטה בלב
כי נזכרתי
שלא היתה אזעקה לתת לי תירוץ לראות את השכנה הכוסית
והיום שלי נהרס
>>211921575>>211921654cashapp mohamedelmasri71 please every donation keeps me alive
I am procrastinating in my pet projects
Israel strikes bold flame,
"Something must occur!"—their claim.
Chudjack shrugs, same game.
למה צריך לחכות לארה"ב הניגגרים האלה רק בגלל שהם רוצים לגנוב לנו את התהילה ואז לכתוב בסיפרי ההיסטוריה שהם הצילו אותנו
פאק ביבי ניגגר לקקן נעליים אפס.
אפס!!!!!!!!!!
היינו יכולים לסיים את המלחמה הזאת ביום אם לא היה שמאל חלש בשלטון, סך הכל קצת גרעין קצת ביולוגיה קצת כימיה
אם נפסיד את המלחמה הזאת אז כנראה יש עוד בוגדים מבפנים שצריך לבוא איתם חשבון
>>211926224whistleblower here:
It's indians all the way down. They want to weaken and twist Israel geopolitics so the pootang is all theirs.
>>211926224>אם נפסיד את המלחמה הזאת אז כנראה יש עוד בוגדים מבפנים שצריך לבוא איתם חשבוןכמו המפגר הזה שממשיך לפרסם פה טיקטוקים של בחורות
https://k-larevue.com/en/george-eliots-daniel-deronda-how-one-novel-reshaped-the-image-of-british-jews/
Did you guys learn about this book during history class? It seems pretty important when thinking about the first Aliyah. Knew George Eliot from Middlemarch, but had no idea she was a philosemite.
>>211921792היא איתי עכשיו
>>211926923תעשה מהלך ימלך
>אזעקה>אזעקה נוספת אחרי 5 דקותסופ"ש כלבייה
>>211926942אני אנון אחר מסתלבט עליו
כמה מספרים איבדנו לרולטה היומית?
>הלילה בסמוך לשעה 2:10 התקבל דיווח על תאונת דרכים קשה
>בכביש 65 וואדי עארה 300 מטר מתחנת עירון לכיוון עפולה
>רוכב אופנוע. פצע קשה אנוש עקב פגיעה בחזיר בר שחצה את הכביש מעוצמת ההתנגשות הרוכב עף מהאופנוע ומעוצמת הפגיעה החזיר נחתך לשני חלקים
>Israel is in Asia
>Hebrew is just another lingo like chinese with funny nonsense random squibble lines
>>211927211החזיר הקריב את עצמו כדי להוריד ערס מהכביש
חזירונו לברכה
>>211910948 (OP)Could not see nothing
https://files.catbox.moe/2s2v4o.mp4
>ראשוני: דיווח על פגיעה בבית ספר במרכז הארץ
>מסתמן: איבדתי את זה סופית
>>211927152אף אחד לא סופר מספרים, רק שמות
>>211925858אתה תצביע מח"ל
ואתה תהיה שמח
איזה שבועיים יא טאקו קוקסינל כוס אםאמא שלך מורידים לנו פה בנייני מגורים מדי פאקינג יום
>>211927704חשבת לא לגור ברמת גן / בת ים / חיפה?
>>211921568זה הורג אותי, זה פשוט הורג אותי
איזה כשלון של מדינה
רשימת נוכחות
>רשימת נוכחות
רשימת נוכחות
>רשימת נוכחות
כולם לענות לפוסט הזה עם המספרים שבחרתם בתרד הקודם!!!!!
בברכה,
77.
>פצצות מצרר שוב
נגמר נגמר נגמר
מישהוא עשה קומפילציה של וידאו הפצצות באיראן? כל מה שאני רואה באינטרנט זה הפצצות על ישראל, רק בערוץ 14 יש פה ושם הפצצות באיראן וזה אחלה נראה טוב, אבל רק תרשמו israel iran war
ביוטוב או משהו וכל מה שתראו זה הפצצות על ישראל, אנחנו לא משיקים את המלחמה כמו שצריך מפרספקטיבה של האינטרנט זה נראה כאילו אנחנו מפסידים
>>211927852סביון
תמשיכו לכוון לשם
האירנים לא לוקחים את המלחמה ברצינות מה שגרוע במלחמה זו מלחמה איטית שמונעת משני הצדדים להתקדם
>>211927863קצת בעייתי כששם אין אינטרנט ופה אנחנו מארחים ערוצי חדשות ממדינות ערב וטורקיה כאילו זה כלום
>>211927891כי הם יודעים שאנחנו לא רציניים
לא רוצים ללכת עד הסוף ובעוד יומיים פשוט נוותר ונחזור הביתה לשד רוטשילד
>>211927863זה השמאל החלש כל מה שצריך זה סרטון אחד שמפעילים אחד ממיליוני הנשקים הביולוגיים והכימיים שיש לנו על 90 מיליון המחבלים בטהרן וזהו יבינו ישראל לא חלשה וננצח
>טילים מאיראן מורידים ביניינים
>השכן הערס לא מצליח להתאפק ועדיין שם מוזיקה מזרחית
למה הם ככה?
אתה לא נכנס למקלט! לך מפה!
>>211928046זה כמו מוצץ בשבילהם בלי זה הם לא רגועים
>>211928093רק ישראלי מונע מישראלי אחר להיכנס למקלט, בחיי שזה תופעה שלא תמצא בשום מדינה בעולם במידה והם היו במצב דומה. העיקר בבונים כאלה ואחרים טוענים שישראל זה עם חם וכולם יעזרו לך. כן אולי לפני 30 שנה, עכשיו זה כל אחד בשביל עצמו
יאללה פתחו את נתב"ג ותנו לי לחזור הביתה ולצאת מהמדינת עולם שלישית הזאת
>>211927906זה מובן. אבל זה גם קריטי להעביר תמונות ניצחון, צריך אפילו להקצות לזה יחידה מיועדת, שיצלמו כל אזור שמפציצים בו בכבדות להעביר את התמונות האלה יום יום זה באמת יותר חשוב ממה שנראה לנו
>>211928191שמעתי שעושים פה מסיבה בלעדיי
>>211928191מה תמזיין תשכל יאוכל ישראל היה קליפ של חייל בכומתה מקבל כדור פלאפל עם עמיר בניון ברקע דמעותתת
עם ישראל....................... חיי!!!!1
>>211927863כיבו להם את האינטרנט הבומבה ממשיכה ללא קהל
בו זמנית חמינאי הורה להפציץ ערים בשביל שהעורך הישראלי יישבר, הפתרון היחיד זה מבצע חטיפה וחילול עם דילדו בשידור חי מערוץ 14 כדי להרוג סופית את האידיאולוגיה האיסלמית
>>211928227https://www.youtube.com/watch?v=3L357t3uitg
aic
md5: 1651b60c0f9ab54698b6304ec4a69e97
🔍
>>211928227עם ישראלי חייייייייייייייי
>>211928272מישהו צריך לשים להם שרשרת "חי" ומגן דוד, והם נראים כמו ערסים טיפוסיים
הסתכלתי על הנזק בחיפה, המקום לא נראה פחות טוב מלפני זה לפחות אסתטית איראן לא הסבה שום נזק בינתיים
>>211928191סע לעמאן ותפטור אותנו עוד היום
https://youtu.be/sZGOdCIerOA
הכסף הקטרי נכנס אבל הם לא שמחים?!
>>211928380בקרוב בבון יקר בקרוב
אל תשכח לעשות לופ של אלוקים אוהב אותי או מה שהמשפחה המזרחית שלך שומעת
>>211928408איזה עלוב זה רק חיסול אחד כל היום, בושה
>>211928437>מי שלא שונא את ישראל הוא.... מזרחי!!
>>211928437אני אשמח מאוד, תודה
אם טאקו היה ניסוג וגורם להארכת מלחמה ומוות אזרחים בכל מדינה אחרת בעולם תדמיינו את כל מיליארדי ה0מאלנים במערב שהיו עושים שיטסטורם בטוויטר והפגנות ברחובות. אבל לא זה קורה אצלנו אז זה כשר אפשר לשבת בשוליים ולהסתכל על בנייני מגורים ובתי חולים ישראליים עולים באש מדי יום.
u
md5: 110beb1a2cc7c50aabff96c61b383020
🔍
>>211928472>>211928496אלוהים שונא אתכם, אחרת היה נותן לכם אזרחות אמריקאית יוקרתית כמו שלי ולא היה שם אתכם במדינה במלחמה תמידית, יוקר מחיה, פשע, עוני וסבל
עם ישראל חיייייייייייי!!!!
>>211928497טאקו לא במלחמה נגד אף אחד
> מזכיר הממשלה יוסי פוקס: גם בלי האמריקנים נרחיק את האירנים שנים מהפצצה
קופ?
איך אמרו חמאס... הארץ תבדיל בין בניה לבין אלה עם האזרחות הכפולה
>>211928627נו באמת
צה"ל לא מצליח ליירט טילים יותר, אז הוא יצליח לחדור את ההר בפורדו?
אולי אם החרדים יתפללו מספיק
>>211928647חמאס לא אומרים כלום זה ארגון לא בן אדם ילד מפגר
>>211928559מה אתה תוסס אם אין שום דבר ליישות הציונית להציע לך למה אתה עדיין במעגלים ציוניים ברשת? אגב יש לי אפשרות לעבור למדינה מפותחת לא באירופה עדיין מעדיף להיות פה שווה בין שווים מאשר להיות זר בגולה בינתיים
>>211928693זה
בגולה עיניים כחולות זה 2 במחיר 1 עוד עם הנחה של 50%
פה הופך אותך לאליל, הצ'וצ'ות פה לא רגילות עם כל היהודונים המצחינים והחומים האלה
>>211928693אשכול באינט הוא מעגל ציוני? קק
יום 12 בלי מנת פינ
כל הקרקפת הקדמית שלי דלילה אחושרמוטה
נגמר.....
>>211928693מדינה מפותחת לא באירופה? מרוקו היא לא מפותחת מאמי שלי
>>211928730>מלא ישראלים>דובר עברית>הנושא הוא ארה"ק מדינת ישראל>מההה? זה ציוני???
image-41
md5: 120208a39aa2528bc83005ff2167284b
🔍
>>211928627נו אז שימהרו עם זה כבר כמה עוד פצצות מצרר הם חושבים שרמת גן יכולה לסבול
>>211928769כל הנקודות האלה קיימים גם בהפגנה של מרצ
>>211928730כן לשרשור הקבוע של הישראלים בפורום הזה יש מאפיינים ישראליים מובהקים החל מנושאי השיחה, שפת השיח ומגורי המשתמשים
>>211928822טוב עוד התרוממותו הבנו שאתה יענו מהגזע הארי ילד כאפות אשכנזי סבון בגרמניה
>>211928822אין לכם מושג מה זה ציוני, עצוב
ooh wee
https://files.catbox.moe/sj6awx.mp4
מה אתם מזיינים את השכל למי אכפת מאיראן תינוקת היום נרצחה על ידי פיטבול שחצי מהמדינה (אתם יודעים איזה חצי) מגדל ומוריד למקלט מקום סגור ומלחיץ, מתי נבין שהסכנה האמיתית היא מבפנים?
הוא רק דיבורים הוא לא יעזוב את הארץ כבר מעל שנתיים הוא רק מדבר על זה.
>>211928852הם לא אבל זה לא משנה, כל זה גם במעגלים פוסט-ציונים
אנא הפסק עם הקופ אדוני, יותר מחצי פה שונאים את המדינה - אתה חדש פה?
>>211928883כבר עזבתי ממזמן, פשוט נתקעתי פה בביקור וצריך לסבול לידכם
דרך אגב למה אתם לא אוהבים להתקלח?
>>211928879>אתם יודעים איזה חצימזרים ורוסים/סלאבים
>>211928885>הוא לא יודע שזה בצחוקמתנצל בפני הוד אוטיסטיותו.
>>211928913שתיפול עליך פצצת מצרר אמן תהפוך אותך לבשר פיתיון לדגיגונים
>>211928879זו היתה תינוקת של המשפחה עם הכלב, לא? במקרה הזה זו ברירה טבעית וטוב שכך
>>211928885לא, אני לא חדש פה.
לעומת זאת, הגל של רוסים אינסלים משתמטים זה אכן תופעה חדשה.
אם באמת היית ארוז ומוכן ללכת, לא היה מבזבז שניה בתרד הזה. אתה סתם קשקשן
>>211928928>I was merely pretending to be retarded
>>211928913חשיבה מעוותת.
בכל מקרה אם עזבת מה אתה עושה פה בת'רד באופן קבוע ככל הנראה? אתה חרטטן נוד נפוח מלא רק בדיבורים
>>211928963לא נמות ולא נתגייס
אם עדיין מופיע לי מרשם משנה שעברה באתר כללית זה אומר שזה מרשם אקטיבי יעני אני יכול ללכת לבית מרקחת ויתנו לי?
>>211928976התכוונתי שאנשים פה שונאים את ישראל בצחוק
>>211928913שיפול עליך זנאי שיכשיר אותך כמו שצריך
>>211929000אתה יכול להיכנס למרשם? תראה מה רשום בתוקף.
בדרך כלל המקסימום הוא ל 90 יום נראה לי, לא הגיוני שהוא בתקף אבל שווה לבדוק ע"י כניסה למרשם עצמו
>>211928933אין על הסולידריות היהודית-ישראלית, למה כל העולים החדשים בורחים מפה? מוזר מאוד
>>211928963>>211928985בוא נהיה רציניים לרגע, מה קיבלתם בפסיכומטרי? נכון שדגדגתם את ה300?
>>211929039את הדגדגן של אמאשך הרוסיה הזונה יא בכיין
תחזרו בתשובה
תחזרו בשאלה
אבל תחזרו
>>211929057האמת כואבת אה?
IMG_9947
md5: 8a76406e76062250a5fe7fe01a3f50f9
🔍
Boom boom Tel Aviv
God is punishing you
>>211929082כע כואבת לך בתחת אחרי שכולנו גמרנו דפקנו כיפים אחד לשני והשארנו קטשופ וחרדל יא קוקסיפות אחד
>>211929060https://www.youtube.com/watch?v=mFgPwBHEGhs
>>211929039נו ומה אתה קשור לסולידריות תסביר לי אתה גם לא ישראלי וגם לא יהודי סתם שוהה בלתי חוקי חבל שאין לנו ICE כמו של טראמפ היה מזיין אותך בתחת בשדה תימן ואז זורק אותך חזרה לקרטלים
>>211929039סביבות ה 650 חתיחת בבון התנהגותי
>>211929039>פסיכומטרי אה הבנתי אתה ילד קטן
>>211929119קיבלתי יותר ממך
>>211929127אל תצחק עליהם הם מגיעים עד מקסיקו
>>211929039לא עשיתי פסיכו התקבלתי רק על סמך ציוני הבגרות ילדז'
ברגעים כאלה תזכרו אם אתם כרישים או שחיינים
>>211929140Shin bet must have some long arms
>>211929100That's not Tel Aviv you fucking cretinous buffoon
>>211929038פתחתי ורשום שם שהתוקף היה עד 7/3/25
נגמר אצטרך לחכות ליום ראשון כדי לחדש.
>>211929102>>211929111>>211929119שימו לב לכמה שאתם בוכים, כנראה שנגעתי בנקודה רגישה
המדינה שלכם מסריחה והעם שלכם מסריח
>>211929136אה אין לך פסכיומטרי, הבנתי עם מי אני מתעסק פה
>>211929144המכללה האקדמאית היוקרתית תקבל אותך גם עם תגיע עם מקל פירולו ביד
>>211929140>קיבלתי יותר ממךזה לא הופך אותך ללא בבון.
>אין לנו מושג איפה זה ינחת בגלל פצצות המצרר
זה נגמר
>זה נגמר
יש לי מנת משכל 129 תקרא ותבכה
>>211929186בנוקדה רגישה יענו הג'יספוט שך יא קוקסינל אוכל בתחת שמלאני רפוי שנאה עצמית, לך תצטרף לנאצים תקעקע צלב קרס בתחת תהיה שפחת מין של נאצי בכלא
>>211929039700
המילולי ימך שמו הפיל אותי כהוגן
מה אתה תופס תחת בכל מקרה בינתיים אתה רק מתנשא עלינו כי נולדת עם אזרחות זרה ואתה לא יהודי תן קצת נתונים אישיים כמו מספר שנות ותק במחסני אמזון וכדומה
>>211929173הם לימדו אתכם איך לעשות פאנקיטאון
>>211929188נכון אני גם יותר בבון וגם קיבלתי יותר
>>211929203זה כלום פשוט לוקח למכ"מ זמן להנעל על המסלול בהתחלה לא ידוע המיקום בכלל ואז הוא מצטמצם
mern
md5: 1d017e378600113fd35707eed053568a
🔍
>>211929040אני יודע מי אתה
>>211929039קיבלתי 680~
אני מובטל
>>211929186אתה זה שמתבכיין פה שנים. אין בעיה תעזוב את הארץ ותעזוב אותנו אבל אתה מחליט להישאר מה שגורם לנו לחשוב שאתה סתם בכיין שרק דיבורים ובכי.
אתה תוסס פה בלי סוף, זה לא בריא לך. תעזוב יהיה לנו שקט וגם לך.
>>211929172די מספיק איתה
היא ההגדרה של מיד
>>211929258אני יודע מה עשית בקיץ האחרון
>>211929186>>211929186אתה כמו מבוגר בן 30 משוויץ שהוא עבר טסט ראשון.
עושים, מתקבלים, ממשיכים. רק הכי עצובים נתקעים בשלב הזה או לוקחים את זה בתור מקור גאווה
>>211929211יש לי מנת משכל 157 ואני מטר 95 עם שרירים ומלא כסף וגם יש לי בחורות
>>211929229אני עובד בשווארמיה המקומית, עד שבזוס לא ינשק את הכותל אני לא חוזר
>>211929280אין לי מושג מי אתה ולמה אתה עושה לי You
קיבלתי 300 בפסיכומטרי יא מזדיינים בתחת יא ילדות עם קוקיות מה זה בצפר פה אנלא מבין תופסים תחת אחד על השנייה מי החננה הכי גדולה לא לא תסבירו לי אני קורע את התחת בעבודת כפיים כל יום תורם למדינה אקטיבית בזמן שאתם הוד התרוממותכם עם ה9000 בפסיכומטרי עושים לי פה אפליקציות הימורים לילדים כשאתם לא עובדים על הרילוקיישן יאללה יאללה אני בטוח שאחמד ישאל אתכם כמה חכמים הייתם וכמה קיבלתם ציונים יותר גבוהים מכולם וכמה טיקטים סגרתם כשפנים יהיו לקיר והתחת בחוץ יאללה קפלו
>>211929329עומד על הכיריים
>>211929296אתה צ'ילאנגו?
מנטליות דומה
>>211929314בקיצור לא עשית פסיכומטמרי, אחרת כמו האחרים היית אומר כמה קיבלת וממשיך הלאה
>>211929329כמו הצ'אד הזה
עשיתי את המבחן פסיכו הזה תוך כדי אשפוז קיבלתי איזה 730 נראה לי
>>211929329הולי מפעלאנון מבוסס
>>211929400ye palestine's also keeping pregnant women hostage
hey yo offica i can't breef
עשיתי את הפסיכומטרי הזה שיכור ועל סמים מיהרתי כדי לחזור לשחק רונסקייפ נראלי קיבלתי 790 או משהו לא ביג דיל
בקיצור האנון שרוצה לעזוב סתם חררטן, אני לא אתפלא אם הוא ממציא את הכל.
>>211929329מבוסס
פצצת מצמרר על רמת גן שיביא לנו מק''ט אמן
>>211929400לא הבנתי מה הוא מנסה להגיד
>>211929353לא. פשוט עשיתי את זה פעם אחת והתקדמתי עם החיים שלי
לשאלתך קיבלתי בערך 670, עם הבגרות קיבלתי סכם מספיק אז מתחילים ללמוד וזהו.
לא טוב לך, לך תתרברב בקבוצות פייסבוק של נואשים לרפואה שעושים 18 מבחנים
שלום מתרוממים,
קוראים לי ג'אבר ואני שונא כל אחד מכם. כולכם שמנים, מפגרים, חסרי חיים שמבזבזים כל שנייה מהיום שלהם להסתכל על תמונות מפגרות. אתם כל מה שרע בעולם. בחייכם, האם אי פעם שכבתם עם אישה? אני מניח שזה כיף לצחוק על אנשים בגלל החוסר ביטחון האישי שלכם אבל אתם לוקחים את זה לרמה חדשה. זה יותר גרוע מלאונן על תמונות בפייסבוק.
אל תהיו זרים, זרקו את הירידה הכי טובה שלכם. אני דיי מושלם. הייתי קפטן בקבוצת הכדורגל וסטרטר בקבוצת הכדורסל בבית ספר. איזה ספורט אתם משחקים חוץ מלאונן לציורים של בנות יפניות ערומות? אני גם מקבל 100 בכל מבחן ויש לי חברה כוסית (היא בדיוק ירדה לי, איזה הרגשה מטורפת). כולכם מתרוממים ואתם צריכים להרוג את עצמכם. תודה על ההקשבה
תמונה קשורה: זה אני והכוסית שלי.
>>211929039מה הצבע של הפרארי שלך?
>>211929504לא הבנתי את הקטע הזה המדינה אקטיבית רוצה שיהודים לא ילמדו פה רפואה למה להתעקש במקום פשוט ללמוד באיטליה
יש חדש או שסתם מתקוטטים פה?
>>211929633כן
צהל עשה דרדלה
הערבים עשו דרדלה
>>211929633פצצות המצרר הכניסו את כולם לקריזות במיוחד שחצי פה גרים ברמת גן או יותר נכון רמת עמידר והחצי השני בחיפה
>>211929550זה מאוד יקר להכשיר רופאים, וגם יש קיבולת מסויימת בהתאם למקומות ההתמחות. אז לשלוח אנשים שיעשו את כל זה על חשבון מדינה אחרת, ויחזרו(בתקווה) כרופא חינם. זה אופטימלי בשבילם
בכללי בעולם יש poaching מטורף של רופאים בגלל עלות ההכשרה. באנגליה יש פרסומות של ממשלת אוסטרליה בטלוויזיה שמנסה לגנוב רופאים, ישראל מקיימת כל שנה כנס בצרפת לגנוב להם רופאים
>>211929538שלום אדוני
איך אני יכול להיות כמוך?
>>211929550כי אין מקומות פה, אז אתה מנסה לקבל את הכי טוב שאתה יכול.
>>211929677>>211929695אז למה יש כל כך הרבה רופאים ערבים
>אני אברח מישראל במטוס החילוץ ואז כולם יתגעגעו אלי!!!!
>>211929729הם לומדים בגאוגריה, רומניה, פולין,בולגריה והונגריה
>>211929724מה לעזאזלללללל למה היא לבושה כמו שרלילה?!?!!?!!!??!?! פאק אנלא מאמין ירד לי ממנה כל כך עכשיו
>>211929724יא ווארדי כוסעםעםק
גורמת ליונית לוי להיראות כמו ליידי בוי
miklat
md5: ce1ccd1179a8cb94f5e001996d10323f
🔍
Howdy pardna, this here shelter ain't big enough for the both of us.
מספיק לריב! הנכם אחים!
אתם גורמים לי צער רב
>>211929724דווקא הרים לי לא רק בתפיסה
יש פרסומות מזגנים ב12 כבר חצי שעה ברצף זה לא יאמן
איזה זבל זה להיות לבד
תחשבו איזה עדי זריפי לצדכם בכל זה, כל יום מלקקת לכם את הפירורי בפלת לימון מהאצבעות
פשוט חרא
>>211929805לא מבין למה יש כאלה שתפסו מיונית
>>211930007אני דווקא חושב שהיא לא אוהבת בפלה לימון
download
md5: c07aecb71c7b705b2ef0b3e762cb0f78
🔍
>>211929329איך יא מפגר לא למדתי יום וקיבלתי 635
file
md5: 9319dcf35a7720625930b1f7f2dd0871
🔍
אין אין הדואליות מדהימה להחריד
אני פה חוטף פצצות מצרר ברמת עמידר כל יום והשנוזלים רוקדים בים הרחק מכאן
>>211930107כולכם מפגרים אני קיבלתי 100
>>211930107כולנו קיבלנו מתנות שונות מאבא אתה קיבלת יותר מוח מה אתה רוצה שאני אגיד לך
>>211930028קוראים לזה טעם חמודי
>>211930171וואי וואי כמה גדול ועסיסי נראה לכם הזין של קושמרו
חברים מה אתם חושבים על סיאט איביזה שנת 2017 או משהו כזה? אני צריך רכב ולא מבין מי יודע מה. אני בקושי נוסע
>>211930193למה יש לך מחשבות כאלה
>>211930230כי הוא סקסי בטירוף?
>>211930191עזוב אתה לא מסוגל אפילו לדמיין
זה שילוב של זרע כלור ואלפה
>>211930224כולם פה מרכזפאגס ילדי אוטובוסים אתה חושב שיש להם בכלל רשיון נהיגה?
>>211930224אישית הייתי מעדיף יאריס אפילו ישן יותר בשנה שנתיים
שר החוץ סער:
המשטר האיראני פתח במתקפת טילים על חיפה ופגע במסגד אל-ג'רינה בשכונת ואדי ניסנאס. במתקפת הטילים נפצעו אנשי דת מוסלמים ששהו במסגד.
>>211930283קודם כל ברוך השם
שנית כל תמונה ראשונה שלה שהיא נראית כמו בת אדם ולא גובלינה איך הצליחה
IMG_8354
md5: 8a618a90b9dac0b2b847544eeba30ca4
🔍
מזכיר לתבוסתנים
מתי אני אקבל את האיראנית שלי?
https://t.me/ziv710/25780
>>211930278עוד פעם אתה משליך
>>211930330זה מה שנקרא
myspace emo angle
>>211930338וואלה יופי רק חבל שהמיירטים שלנו אוזלים והם צריכים רק 100 נפילות של פצצות מצרר כדי להוריד עיר שלמה
>>211930129מה הבעיה לרקוד בים מה יש לך נגד זה
אף פעם לא הבנתי את הטיעון שאסור להנות כי ערבים מפגרים.
>>211930338יפה
אז מה זה בערך, עוד 60 נפילות ישירות על רמת גן?
>>211930419הבעיה שהאליטה רוקדת על הדם של המעמד הפועל כמו תמיד יא זבל
>>211930338עם 1500 הם יוכלו להמשיך להסתתר מתחת להר ולהוריד ולנו בניינים מדי יום עד סוף השנה.
>>211930338רוב הירוק זה מושמד גם הם רק לא מצליחים לעקוב
>>211930456אנחנו כבר השמדנו את הכל שם יש להם רק עוד כמה מטחים נואשים כמו חמאס פשוט התשקורת ה0מאלנית רוצה שנכנע למרות שתוך שעה אנחנו יכולים לגמור עליהם, אם אנחנו לא גומרים עליהם אתה יכול להיות בטוח שנבוא על חשבון עם הבוגדים פה
טאקו הבנזונה הזה נטש אותנו אפשר להכיר רשמית שארה"ב לא בעלת ברית שלנו יותר ולעבור לסינים או לרוסים?
>>211930551הפוך גוטה הפוך
אם טאקו יתערב הכל יתדרדל
הצפון קוריאנים השיגו פצצה כי היה להם את היכולת לשטח את סאול עם נשק קונבנציונלי מארטילריה נטו. האיראנים בנו על אותו הקונספט עם טילים בליסטיים ופרוקסי.
מעדיף 30 טילים ביום עכשיו מאשר מטחים של 300 טילים + חזבאללה בעוד שנה וחצי
>>211930676הם השיגו פצצה כי הקוריאנים היו חלשים נשיים ורופסים
ישראלים לעומת זאת חזקים וגבריים
>>211930349איזה איראנית אלו שתי פרחות אמרקניות בקמפוס של הארוורד.
>>211930717אני לא מבין למה לא פשוט מפילים פצצות אטום על כל עמלק
אם זה קרוב אלינו מדי אז אפשר פצצות אטום טקטית גם
אין מה לחשוש מפצצות אטום עלינו כי יראו שאנחנו חזקים ומנצחים רק ירצו לחגוג איתנו ולהיות בצד הטוב שלנו
>>211930745חמודה אבל אני לא אוהב נרקומניות