smith ty wejdź na vpna i odpal placki to ja skomentuję że mówiłem że to się tak skończy
>>212017755 (OP)>umaru chan>umarł chan>umarł 4chanhmmmmmmmmmmm
>>212017627czy sokrates byłby po stronie audiobooków? myśle że tak. słuchanie jest naturalniejsze niż czytanie
>ale jak to europa to nie 1 kraj? 15 lat jest legalne? góóóóóówno
>>212017846w sumie tylko w turcji jest od 18 w całej europie
>>212017782>utrzymuj nielegalną poprzez spam awatarami zamiast dać jej zdechnąć>ablublu miał być reckyling!!!
https://www.youtube.com/watch?v=LgtUmTXVVcw&ab_channel=Kampetos
jestem.... Nihom?
full
md5: 9c13defc99a3d4d3ffd878e7073df41d
🔍
macie murzynki to wam łeb rozjebie
macie coś ciekawego lub rewolucyjnego do powiedzenia?
w jakimś tam stanie legalny wiek to 12 ale tylko pod warunkiem że był ślub
a murzyny się srają o to że w polsce 15 legalne
>>212017950ten czarnuch nie wie o prawach romeo i julii :czacha:
>większość stanów w usa ma wiek zgody: 16
>polska ma: 15
KWIII KURWA KWIIII *sra na parę dni*
>chcesz iść spać
>idziesz do wyra
>widzisz to
co robisz
>>212018054wyłączam kompa jak to zrobię w tej chwili i idę spać
cyk dojczland flaga do filterka
ja to bym mógł jechać na wojnę razem z izraelem jak dadzą mi cycatą żydówkę gf
>>212018114ale pięknie rozkurwia normictwo
dajcie mi kurwa knurpaliwo ja chce jeść czipsy picce i pić kurwa piwo!!!
>>212018014nie wiem bo nie mieszkam w usa
>>212018054boże anoni
wyobraźcie sobie dotykać jej smugłego ciała
dlaczego mi nie dali
>goła baba
>"wobraźcie sobie to tylko podotykać"
ja to bym ruchał, ale kto jak woli
cioty najpierw się srają o legalny wiek w polsce, banują za wzmiankę, a potem postują placki
ONA MA DOSŁOWNIE 20 LAT I ONLYFANSA TO KURWA PLACEK
ohydne, jakim zboczeńcem trzeba być żeby chcieć ruchać robale?
>>212018368spuściłbyś się zanim byś zdjął spodnie
>budzisz się
>widzisz to
co robisz
>>212018502nie ma tesco w polsce zagraniczna małpo
>>212018502tankuje do pełna
>>212018502kurwaaaaaaaaa dajcie mi tooooo i czipsy
>>212018502>piję >rzygam>jest 2010 rok>wszystko jest w porządku>wycieram podłogę
>>212018502kupuję bitcoina bo jestem 15 lat temu
>>212018563przecież widać wzór bez malowania. jakie hujstwo jebane kto to wymyślił
>>212018563twarz z dużymi uszami? nie widzę dokładnie ale chyba to
Jestem na wakacjach w Hiszpanii i zacząłem baitowy fred o kolonizacji Ameryki, już 14 odpowiedzi, EZ hihi
status bilecików do japonii?
zakłady zmechanizowanego sprzętu gospodarstwa domowego im augustyna micała predom-zelmer w rzeszowie
tam jedziemy tam wrogi nam gang chce zawrzeć z nami umowę
myślę że modlitwa w pokorze niektórym z was by pomogła
wiecie co jest smieszne? ze jako HORS wychodze bardzo dobrze na zdjęciach. normalnie jak jakiś tiktoker fuckboy i czasem te laski piszą mi tak zboczone i żałosne wiadomości, że największy spermiarz by nawet na takie nie wpadł. ale gdy się spotkam z taką i widzi horse. to czuć chłód, dystans i na tym kończy się ta znajomość.
brutalne.
>>212018923tayynnie nie dosłownie konia
to taka metafora tak się mówi
>>212018797gdzieee nie mogę znaleźć
Uświadomienie sobie, że nigdy nie będę z tą tiktokową dziewczyną, w której obecnie się podkochuję, ani z żadną przyzwoitą dziewczyną jak picrel, ponieważ mój swr wynosi 1,47 a nie 1,6
>Mój bf% jest wysoki
>Moja twarz nie jest czadowa
>Moja skóra jest zjebana
>Moje zęby są dziwne
>Mój nos jest żydowski
>Jestem bezrobotny i nie ukończyłem szkoły średniej
>Chory psychicznie
Każdy z tych problemów można rozwiązać, ale razem jest to po prostu zbyt trudne. Jestem zmuszony do przebudowy siebie w inną osobę tylko po to, by zostać zaakceptowanym przez społeczeństwo.
>>212017804Silnych ludzi trudniej zabić niż słabych i ogólnie są bardziej użyteczni
>>212017731nie wiem boje sie ludzi
>>212019051przynajmniej masz bardzo dużego chuja(11 cm)
>>212019065pojutrze pójdziesz ale się przygotuj mentalnie ok?
https://youtu.be/BN7m292Cp44
opinia nt. moja nowa gf? jest bardzo mondra
file
md5: 9dc49d80f71356d1bb2fc2b893384202
🔍
>>212018979byczegówno
zdjęcia telefonem mają mały focal length ergo pogarszają HORS
>>212019065jakich ludzi się boisz?
na siłowni nikt na ciebie uwagi nawet nie zwróci
a nawet gdyby to co z tego? nic z tego
jesseju o czym ty kurwa pierdolisz
>>212018979>czasem te laski piszą mioski wypad
>>212019119robie zdjęcia w lustrze w którym nie widać HORS i jedna laska powiedziała mi "wyglądałeś lepiej na zdjęciach hihi"
przyjazne przypomnienie że zgdonie z polskim prawem 15 latki są w pełni legalne
Art. 200. Kodeksu Karnego [Seksualne wykorzystanie małoletniego]
§ 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania,
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 15
implikacje tego są takie że jebana ciota dostaje bólu dupy
razem jest za trudne, razem to dark souls polskich partii
>>212019051>Każdy z tych problemów można rozwiązać, ale razem jest to po prostu zbyt trudne.głupi pedalskie pierdolenie i kołpak
piszesz listę tego co musisz zrobić i bierzesz się za to po kolei od tych co najłatwiej wprowadzić od tych trudnych
>>212019190lustro nie ma NIC do tego!
ile my tu tych koni mamy w końcu
mam 31 lat i nie wiem co to jest canthal tilt norwood ani fromplanks
mieszkam w lubuskiem jeżeli ma to znaczenie
co implikuje kodeks karny mówiąc że 15 są legalne?
zawsze dochodze do wniosku ze niewarto tu być
>>212019253lubelskim się pisze
>>212019253a wiesz co to frotting
kiedy dojdzie do wladzy polski JFK
niesamowicie charyzmatyczny wspierający nacje przywódca
>inb4 ale on zdradzil zone więc wszystko co zrobił to chuj
>>212019253twój adres - to już wiemy
właśnie tam jedziemy
nie wiesz czym jest norwood
przygotuj się do mordu
>>212019328nie
a powiesz mi
>>212019336czemu tyle mówi się o kennedym a tak mało o jego siostrze której ich rodzice zrobili lobotomię (dłuto w czaszkę i bach bach w mózg aż nie będzie w stanie policzyć do 5) bo robiła zły PR ich rodzinie bo się kurwiła?
ani o kuzynie kennediego który kijem golfowym zajebał parę osób w biały dzień napierdalając ich aż zdechną bo był psychopatą ale rodzina kennedy wszystko zamiotła pod dywan?
jja nieche krwua do apryc nzowu cayl tydzienz apeirdallc ja peridfole pomcyo blagma neich mei ktsoz pmeoze jaj uz krwa neie mams iyl rkwau ma cbl agmap omzcoei mi
>>212019541bo ni za jedno ni za drugie odpowiadał prezydent największego mocarstwa na świecie który został zamordowany przez komunistycznego fanatyka
>>212019541sam sobie odpowiedziałeś na pytanie dzbanie
>>212019541jakby ok, aleco z tego?
>>212019576>zamordowany przez komunistycznego fanatykaproszę nie bądź na poważnie
>>212019446ja też nie wiem
>rosemary kennedy
>jesteś młoda femka
>jak to młoda femka kurwisz się na lewo i prawo
>rodzice wołają doktora
>doktor sadza ciebie na krześle
>wbija ci dłuto w czaszkę i napierdala młotkiem
>"a teraz policz do 5"
>1, 2, 3, 4, 5
>*jeb jeb młotkiem*
>"znowu policz do 5"
>1... 2... 3...
>*jeb jeb młotkiem*
>"znowu policz do 5"
>... 1... eeeee... .... 1...
>>212019556oni ciebie tam gwałcą?
demon's souls kino fantasy dark souls 1 wymuszone fantasy dark souls 2 dark fantasy dark souls 3 slop fantasy
>>212019655teraz też tak robią ale zamiast walenia młotkiem przepisują ci leki o właściwościach neurodegenerujących
psychiatria to zbrodnia na ludzkości i mam nadzieję że jeszcze za mojego życia będziemy ich wieszać za jaja jak dziwki którymi są
>>212019662matko bosko przecież to zandberg
> count backward ... "We made an estimate on how far to cut based on how she responded."
>When Rosemary began to become incoherent, they stopped.[23]
>It quickly became apparent that the procedure had caused immense harm. Kennedy's mental capacity diminished to that of a two-year-old child.
>She could not walk or speak intelligibly and was incontinent.[26]
ale wyjaśnili julkę za puszczanie się z badbojami, do końca życia srała pod siebie bełkocząc
a ja miałem seks w ten weekend to już jestem zadowolony na cały przyszły tydzień
>>212019797Proszę o tym powiedzieć więcej
>>212019784>anon pyta o kennediego>przygłup musi zderailowac bo yy takto juz wiadome czemu nie ruchasz
>>212019784to jest dopiero mafia, własną córkę tak upierdolić bo MOGŁA psuć interesy (jeszcze nie psuła, ale mogła w przyszłości)
>>212019852epicki prezydent znany z tego że go ktoś zastrzelił
>Zmarła śmiercią naturalną 7 stycznia 2005 w szpitalu w Fort Atkinson
co
do
kurwy
Zapoznać sie z babą jestem w stanie sobie wyobrazić, ale to, że potem musiałbym budować jakąś relację i spotykać się z nią, tak jak np. z kolegami raz na jakiś czas, to już nie bardzo
>>212019962jakby nie był zagrożeniem
>>212019797KUUUUUURRRRRRWWWWWAAAAAAAAA
ZAAABIJJEEEEEEE
>shakel kennedy
>jesteś chłop
>sąsiadka 15 latka ciebie tizuje hihi
>*nie pamiętam czy był gwałt czy nie*
>napierdalasz ją kijem golfowym aż zdechła
>wrzucasz jej zwłoki w krzaki
>wracasz do domu
>mówisz tacie
>tata: synek, lol, tylko 1? za moich czasów... no ale dobra, nie martw się synek, my doskonale wiemy co zrobić lololol
>*sprawa znika na XX lat*
>Skakel, 63, a nephew of Robert F. Kennedy's widow, Ethel Kennedy, was found guilty in 2002 of the 1975 bludgeoning death of Martha Moxley, who lived across the street from the Skakel family in wealthy Greenwich and whose body was found in her family's backyard. Both Skakel and Moxley were 15 at the time of her death.
>>212019658jakby gwałcili to by lubił
nie chce jutro isc dor pracy ja nie chce juz chodzic do pracy ja nie hccej uz nic eoribc
>>212020061ale czy to było legalne?
>>212020061tam chyba nie było gwałtu tylko typ tak dla beki ją zapierdolił kijem golfowym by poczuć jak to jest odjebać plebs
oj tam oj tam kijem golfowym ją zapierdolił
100 lat temu brytyjska rodzina królewska z nudów rozjeżdżała ludzi na ulicy samochodami tak dla beki
oj to inne czasy były
żbsz trzeba mieć bardzo niskie iq aby
ta dziewczyna co publicznie mówiła że książę endrju rozciągał jej i jej koleżanek dziury jak była w podstawówce, zaraz potem miała tragiczny wypadek w którym zmarła
huh, jak pech to pech
pic tu już była stara dupa
zblackpillowałem sie, teraz spćk
>anoni odkrywają jak działa świat
ide spać bo tu się dzieje życia cud
czytam NTR koreańskie hentaje dla fabuły
niestety anonki nie dadzą się namówić na mordowanie bogaczy i elit bo "yy też będę bogaczem jak tylko mój szef da mi podwyżkę poza tym jestem głupi nie mam świadomości klasowej bo jestem programistom i śmierdzę"
jaka jest szansa na to że pobił rekord historii świata w ilości wypeklowanych kuń? ten jego opiekun mówił że jechali nawet po 2-3 dziennie w majnkrafcie
obrazek niepowiązany
https://www.youtube.com/watch?v=fJ0kYxFPM5Q
ale zaraz... skąd oni brali po 2-3 kunie dziennie? skąd takie zaplecze logistyczne?
>>212020465>bo jestem programistomnomć toćku, to mnie rozbraja. jakby byli drobnomieszczaństwem to bym jeszcze rozumiał ale oni zwyczajnie sprzedają pracę
chuja do dupy bym wam przekleił nudne cwele
>>212020512mają ludzi od tego
myślisz że taki książe siedzi w samochodzie pod przedszkolem
ludzie którzy się uczyli w szkołach i dostali dobre prace... ich trzeba zabić jako pierwszych. ja się nie uczyłem. odszkolnić społeczeństwo.
>>212020177nic, chciałem zrobić derail nitki
leslie nielson nie żyje
nowy film 28 X później jest podobno kinem w chuj
nowa Naga Broń
>>212020565tylko pol Pot tak mówił
>>212020561no tam przy okazji afery z tymi gangami gwałtów na dzieciach w UK wyszło że między innymi brał w tym udział były szef ichsiejszego odpowiednika ABW
służby używają ciapatych do brudnej roboty, jak sprawa wychodzi na jaw to cały hejt leci na ciapatych
stary numer, proste a jakże skuteczne
jakieś tam raporty gdzieś tam wspominają że te dzieci były czasem gdzieś wożone do różnych miast... i nikt nigdy nie poda żadnych szczegółów: gdzie czy do kogo...
spróbowałby kto kurwa słówkiem pisnąć
>>212020695dlatego potrzebujemy klasowej solidarności
>jesteś szef służb wewnętrznych
>organizujesz co trzeba bo szef ma ciągoty
>do brudnej roboty używasz abdula i muhmata
>sprawa wycieka
>wszyscy kwiczą na abdula i muhmata
proste jak
nie to żeby abdul i muhmat byli tu niewinni haha
>>212020726nie interere bo kici kici
nie rozumiesz te gangi gwałtów były zamiatane pod dywan przez 40 lat przez policję i media bo... bo... bo rasizm *parska śmiechem*
>>212020840nie zrozumiałeś
>>212020747są dwie klasy: rządząca i ta druga
czy beck miał angielskie korzenie
>>212020558o czym chciałbyś rozmawiać anonusiu
>>212020875no tak, kapitał rządzi światem
ech taki książe endrju z swoją ekipą sobie wesoło balowali i pewnie jeszcze długo będą balować (w pełni legalnie oczywiście, to są tylko czcze bezpodstawne pomówienia że nie, fikcja wysrana z dupy) a anon musi do zapierdalacza iść by jeszcze latami spłacać długi, a perspektywy jak nie spojrzeć marne i chujowe
taki świat
zatrudnienie się jako tester gier było dużym błędem
>>212020992nie wiem nic ciekawego o kwazarach
>>212021036jestem całkowicie uszami albo jak to mówimy w wielkiej Brytanii I change into hearing
ewidentnie człowiek...
...i dopiero w wieku (...) lat zorientuje sie o co w tym wszystkim chodzi
przeczytałem jeden akapit na wiki o kwazarach
możemy rozmawiać
wrogowie o nas mówią "zachodni słowianie = sprzedajni słowianie"
ale nie mają racji
https://video.twimg.com/amplify_video/1936847152098992130/vid/avc1/1280x720/0fsxsxXMupq_VvbA.mp4
>>212021175powinien był ją zgwałcić
wrogowie o nas mówią:
"zaciągacie wielkie kredyty których nie będziecie w stanie spłacić"
ale ja jako członek klasy najuboższej co mogę na ten temat wiedzieć
>>212021196https://www.youtube.com/watch?v=T7O3TqDpnCI
tak by było
w Babilonie było tak że jak przychodził nowy władzca na tron to anulował wszystkim długi
wrogowie mówią, że na bałkanach polaków nazywa sie prosiakami
ale nie byłem w stanie tego zweryfikować
>>212021246i gdzie są teraz ci babilończycy
babilon może być przykładem czego nie robić
moja kawa? czarna jaki moi kochankowie.
>>212021468mało jest takich dużynów albo ja jestem głupi i nie umiem znaleźć
>>212021486ostatni taki jeden popularny jest
>>212020902>ojciec - członek tajnych stowarzyszeń politycznych często spotykających się za granicą, regularnie wyjeżdżał za granicę, prawnik, aktywista polityczny>stworzył ruch polityczny mając 23 lata (skąd kasa?)>często się przeprowadzali "by chronić swoją wiarę" ( :-) )>wszędzie trafiał na różne ciepłe i lukratywne posadyjuż tutaj to strasznie śmierdzi bo skąd kasa?
>dziadek becka - miszcz poczty (idealnie pod agenturę)>syn becka w trakcie wojny od razu wyjechał do UK (mimo że żołnierz), gdzie żył i studiował aż wyjechał do USA>matka becka - żydówka (?) z wschodu (zbyt przysypiam by o niej teraz czytać)>sam beck - studiował za granicą, w wiedniu ( :-) )ok dalej nie czytam bo przysypiam ale beck to na 1488% agentura przynajmniej jeszcze z czasów ojca, jak nie dziadka, o matce nic nie czytałem ale tylko z paru minut czytania na śpiocha pod kołderką z telefonu przysypiając 2 razy - beck świeci jak sam skurwysyn
to że kontrwywiad dał mu zielone światło też jest niesamowicie wymowne
https://www.youtube.com/watch?v=9cIObCbiblM
>>212021741kompro trannyfoxa
dobra , ostatni drink, piwo z fajekiem i idę spać
>>212021246w babilonie mieli fajne msze w świątyniach
ughhh BIAŁY BYK idzie spać
>>212021205a co możesz na to poradzić? co zamiast na pis zagłosujesz na po?
>>212021298przestali jak ich podbił Aleksander Wielki
>>212021895>When Alexander saw the Simon he dismounted and bowed to him. When he was questioned by his advisors, he told them that whenever he went into battle he dreamed of an angel leading him to victory. The face of the Jewish High Priest, he said, was the face of the angel he saw in his dreams. That was why he bowed down to him.ciekawe
>>212021888moge napisać post na /polska/
>>212021947w iranie nazywaja go przekletym
Jest jednak faktem niepodważalnym, że w trakcie wędrówki Ariowie podzielili się na dwie grupy – irańską, która przybyła do dzisiejszego Iranu, i indyjską, która powędrowała do Indii. Już z XVIII w. p.n.e. posiadamy źródła[Jakie?] mówiące o kontaktach Ariów z Hurytami, z którymi następnie przemieszali się i wspólnie utworzyli państwo Mitanni. Część Ariów, która nie pozostała w północnej Mezopotamii wyruszyła na tereny dzisiejszego Azerbejdżanu (ok. 1300 p.n.e.) – byli to poprzednicy Medów. Od nich oddzieliła się grupa podążająca na południe zachodniego Iranu – byli to protoplaści Persów. Ariowie wyparli lub zdominowali poprzedzającą ich ludność i zajęli jej miejsce[potrzebny przypis].
>>212022000to że się akurat fajnie zgadza z obecną rzeczą to inna sprawa, ale nic dziwnego jak ich rozjebał na miękko i okradł. pytanie ile z tego złota wróciło do macedonii, a ile na dalsze kampanie i właśnie geszeft. większość uważa że te dobra zostały rozpierdolone i persowie zostali z przepalonym państwem w długach.
>>212021149jakby mi ktoś fajną ofertę przedstawił, to jako jebany bieda plebs, pewnie bym się skusił, bo alternatyw brak
tylko trzeba by mądrze wybrać (z pośród ogromu ofert, oczywiście) i się tej opcji potem trzymać
najlepiej jakby polska chciała kupić anona, albo japonia i to za pomocą dużej kasy z ciasnymi japonkami na deser
a jeszcze lepiej jakby panbuk przyszedł i osobiście wręczył anonowi miliard dolców i harem julek, mix anielic i demonic, i te frugo co go już nie robią, i żeby zrespawnował kleopatrę by zrobiła anonowi loda a anon by oglądał overwatch futa compilation
ale zostało tylko walenie konia do anime bo hors
spaćku
>>212022070widzę że myślimy podobnie, ale mi by wystarczyło patio w andaluzji
napiszcie coś co się u was dzieje w waszym nudnym życiu(tutaj wstaw obrazek sojaka pokazującego na telefonie "coś nudnego z mojego życia" posiadającego order najnormalniejszego blogpostera)
>zwierzęce instynkty
>zwierzęce instynkty
>zwierzęce instynkty
>zwierzęce instynkty
>zwierzęce instynkty
słabo
>ten uczuć gdy wiesz że kleopatra nigdy nie opierdoli ci gały
na chuj żyć
ej idziemy na sex? albo frotting
>bozia nie przyszła by osobiście wręczyć ci miliard dolców
demiurg ty chuju
>>212022169ja mam wrazenie że mój siur jest zbyt delikatny na takie ocieranie się
nie wiem jak to przecież to nieprzyjemne jest
>>212022110baby i tak nie umieją dobrze opierdolić
>>212022179siur nieskalany zbirem?
>>212022172kto to ten de miurg
>>212022102najebałem się w san francisco w tygodniu i poznałem lokalnych ziomków, ja w koszuli. poszliśmy na dupy potem ale tylko się przelizać udało, do hotelu nie zaciągnąłem.
>>212022194czasem walę ale sesji pięciogodzinnych ja nie uprawiam
demiurg to dosłownie hors
>>212022102zjadłem baton, sztuk 1, smak czekoladowy, i idę spać
ale chyba zaraz wstanę na siusiu
chcesz więcej info?
>szatan jest władcą tego świata
>czyli jesteśmy w piekle
nie odczuwam tego żbsz
>>212022181yyyy skąd wiesz?
>>212022250z doświadczenia?
>>212022232ta, co na obiad jutro?
degeneraci sie uaktywnili od razu w pieciu
>>212022248a w tych czytankach gdzieś pisze że szatan to władca piekła? że siedzi z dzidą i kłuje złego goja w zadek?
>>212022257i chuop i baba ci ten teges że masz porównanie?
żydom nie wolno słuchać śpiewających kobiet
cwel jest coraz bardziej sceptyczny
jak sie zastanowic to niemcy nazywali polakow prosiakami
w biblii jest napisane że szatan biega po polach gania julki i straszy ze będzie je dupczył a one uciekają i chichoczą całe mokre
tak tak pisze, nie sprawdzaj
>>212022298kocham żydów teraz?
>>212022297trochę to pedalskie
czasem mam wrażenie, że bliżej mi do żydów niż gojów
>>212022379ciekawostka: większość żydów można traktować na równi z gojami
>>212022363pedalskie jest oddać babie połowę majątku po rozwodzie. jak ci przebrany chłop robi gałę to wciąż jesteś mężczyzną.
>>212022248demiurg to nie szatan
>>212022404>źrooooodło?? przecież to już dawo zdebooooonkowano
>>212022379np do takiej negev?
dobra nie udało się, koniec flachy, piwo fajka spać
>>212022331co?
Polen to nie Wutz czy masz jakieś inne słowo na chrumkacza po niemiecku
koleś, nie sprawdzaj tego
>>212022469taką to bezsprzecznie nie
>>212022457polnische shweine
największe ojkofoby to wielkomiejskie pizdy co nigdy nie były na robocie poza krajem a co najwyżej wycieczce z orbisu
>>212022300sceptyczny wobec czego?
Znowu spędziłem cały dzień na szambie a miało być
>>211779157 ehh
nie lubiłem mojego kraju, pojechałem za granice
>>212022469ja po lewej. ale ta za jasna, chazarska gf musi być cycata oczywiście ale i lekki karmel w karnacji.
czy orbis to ten co oszukal ludzi
>>212022474a faktycznie było jeszcze Schweine. No trochę nie miło z ich strony ale my jacyś szczególnie mili też do nich nie jesteśmy
>>212022513orbit zatrzymał słońce zatrzymał ziemię
>>212022524może ta inwektywa wyraża ich pogląd, że oni są cywilizowanym narodem
a polacy: wódka i grill
(co jest krzywdzącym stereotypem)
>>212022565>a polacy: wódka i grillno i elegancko
czyli światem rządzi wąż...
ale modląc się i robiąc dobre uczynki uwalniamy się i spływa na nas łaska
>>212022598spłynąć ci mogę moczem na głowę
>>212022565niestety my Polacy sami lubimy zgrywać jakichś pijaków alkoholików
konichiwa goj-kun
>>212022598>robiąc dobre uczynki uwalniamy się i spływa na nas łaskareligia egiptu, protestantyzm i każda "goju tylko ostry zapierdol i bycie dobrym, potulnym gojem ciebie wyzwoli, nagroda? yyy po śmierci hehe" religia się na tym opierała
świat to gówno
świat był gównem
świat jest gównem
i jedyne co może to zmienić to ludzki wysiłek
ludzie stopniowo odgówniają ten świat
>>212022703ale ja jako ludź sram
>>212022722bazowany sracz
lektury, faust
>niemcy: :O, trzeba polepszyć świat
>polska, tylko fragment jak rozmawiał z mefisto: lol on z diabołem godoł xDDDDD
>*zachodniarze gadają o fauście*
>polak słyszy i się dołącza: ej to o tym jak typ z diabołem godoł? xDDD
>>212022828>>212022860i polacy rację mają, bardzo zły przykład wujek
>niemiec:
>hmmmm diabeł robi dobrą ofertę i jestem tak bardzo inteligentny że nie dam się oszukać więc na pewno mi się uda mieć z tego zysk
>polak
>o kurwa diabeł spierdalaj
kto wygrał moralnie a kto ekonomicznie
>>212022871diaboł jest tam tylko wehukiłem dla magii by faust nagle miał na pstryknięcie palców z dupy wszystko czego zapragnie, i diabołowi zależało by faust był zadowolony z rezultatu
zamień diaboł na wruszkę albo magiczną animkę i niezbyt wiele to zmienia, poza tym że diaboł bardzo chciał by faust przegrał zakład a anime wruszka miała by to w cipce tudzież dupce aczkolwiek
polak nawet jak nie ma racji to ma rację moralną
>>212022955o kurde chyba nie zrozumiałeś. nie ma diaboła ani wróżki
>>212022916jak mowa o zwycięstwie moralnym, to wiadomo że zawsze chodzi o polaków
>>212023021masz jakieś źródło na to że anime wróżki nie istnieją? (zaraz to kogo ja wczoraj lizałem...)
diabeł nie istnieje? pfff jasne że istnieje, bo niby komu innemu ja składam kozy w ofierze?
>>212022535niech potępi talmud
>>212023035nie rozpamiętuj, na pewno ogólne zadowolenie na świecie wzrosło
jak dają gojom te rutery do światłowodów to goje nie mogą sobie tego kabelka wyciągnąć samemu bez zgody żyda?
na tym obrazku nie widać by się dało bez rozkręcania tej maszyny, a ty przecież rozkręcić nie możesz, bo to nie twoja maszyna
anon: ej demiurg
demiurg: *cisza*
anon: demiurg jesteś cwel
demiurg: *cisza*
anon: *hors się jeszcze bardziej horsi*
>>212023103możesz rozkręcić ale krasnal w pudełku rozpoznaje czy sygnały są z jego anschlusspunkte i po tym packete przepuszcza bądź nie. jak wepniesz prosto w komputer to amerykański system PATRIOT rozpozna brak zatwierdzenia.
>>212023064>na pewno ogólne zadowolenie na świecie wzrosłozależy gdzie przyłożyć miarę i jak na to patrzeć
jak lepiej się żyje pięciu trzecioświatowcom, ale trochę gorzej się żyje białej małpie - to świat się polepszył czy nie?
>>212023145>jak wepniesz prosto w komputer to amerykański system PATRIOT rozpozna brak zatwierdzenia.to mossad spali kartę sieciową
>>212023146Ja mówię że tak jest lepiej. Jak chcesz to kwestionować to są biura gdzie możesz składać petycje o zmianę podejścia lokalnych oddziałów egzekucji mojej woli.
>>212023058ale przecież europa to talmud źródło w pic rel
>>212023103jak nie zauważą że rozkręciłeś to możesz
>>212023172>Ja mówię że tak jest lepiejuzasadnij
jak czytałem o babce becka to 2 razy zasnąłem i teraz zasnąć nie mogę
beck ty chuju w 2025 nadal prześladujesz polaków
>>212023227I tak byś nie zrozumiał
Odsyłam do loklanego oddziału lokalnej interpretacji jeżeli przegapiłeś sugerowane nastawienie w okresie dorastania.
anon by popracował przy jakimś fajnym projekcie ale hors więc tylko mózg martwa praca dla anona
>>212023261a co ci szkodzi spróbować, najwyżej powiem że jesteś pedał i rzucę w ciebie kupą jak szympans w zoo
>>212023357żydy mnie usypiają przez książki które sam wziąłem
>>212023387żyd nawet sen kradnie
>>212023410ciężko na sukces pracuje całe dnie więc sen goja mu się należy
>>212023309Masz prawo tak robić z świątyniami różnych interpretacji, ale mnie nie zrozumiesz, o czym przecież wiem.
pan marek nie chce nam otworzyć
coraz to czesciej lapia mnie krotkie, ale intensywne mysli zwiazane z moim postowaniem, w sensie jakie to jest desperackie, smutne i bezsensowne,
>>212023582to wyjeb to w chuj i znajdź kolegów i gf w realu
>>212023478skoro wiesz co zrozumiem to napisz coś mądrego i ciekawego co wiesz że zrozumiem, a jeszcze tego nie wiem
wszystko przed wam podwieki
>>212023791Nie muszę, bo już wiesz co powinieneś wiedzieć.
>>212023808nie zgodzę się, wiedzieli na kogo głosowali i wiedzieli że dostaną tego po prawej, to nie jest zaskoczenie
>>212023809niesamowicie leniwa odpowiedź, daję 1/10
>>212023827Skargi proszę odsyłać do lokalnego oddziału, a nie ogólnego forum.
może dzisiaj demiurg da śmierć we śnie
Rlynig
md5: 83b4e14bdcb6c292bc8f6ff44600b7e3
🔍
>>212023930Jakbym mógł to bym przecież zmienił zasady, prawda? Wola oddana wolności.
to może równie dobrze fejk robiący sobie jaja z wyborców trumpa co legitny post
>>212023966ten prawdziwy jest
>>212023966sporo większych polityków ma swoich ludzi od pisania gówna na socialach ale tu nie ma chuja że ktoś za niego to pisze
kurwa przez 3 miesiące nie zwróciłem ubrań i 500zł poszło się jebać jahahahaha może chociaż coś sprzedam
>zareportowanie placków w nitce powoduje kopię nitki i wysłanie wszystkich IP z nitki do oddziałów śledczych
czyli po to czasem "losowo" wrzucają cp do nitek, wtedy wszystko jest w 100% na legalu
przejebałem życie? nie, jeszcze nie...
świat pełen magii a inwalidzi nadal zapierdalają na chujowych wózkach, witaj w Polsce
LECZYĆ IM NOGI! LECZYĆ IM NOGI! LECZYĆ IM NOGI!
>>212025138tak kurwo, tylko w polsce ludzie jeżdżą na wózkach jeszcze, cała reszta świata ma poduszkowce z napędem plazmowym
>>212025335właśnie o tym mówię dureń ahh post