IMG_2073
md5: a6e3a483d62bafb93d1eba0d5d0e9ed1
🔍
i’m
>>212082407 can i have you? i’m a 5’11 (182 cm) American male and i make 70k per year
>>212082480מי דיבר על טיהור אתני. עדיף המצב הנוכחי על מדינת חמאס כמתואר לעיל.
>inb4 אבל לא נעים לי ככה!
>>212082507בטח הפנטזיה שלך היא לענג אותו לפחות פעם בשבוע
חוזלש בעבוע בוע חוזלש
עוד שבוע מדברים כבר על המהפכה המשפטית, איזה זמר שבעל בהסכמה באופן אסור, ועוד שלל קריוקי
לא הבנתי מה הבעיה לטהר עשו את זה בכל מקום שבא זר לקחת שטח
>>2120826442026 תהיה משמרות המהפכה המשפטית נגד משמרות המהפכה של שמחה
>>212082677עם ישראל צריך קודם כל לעשות טיהור רוחני וקונספטואלי
>>212082693עוד שבועיים זה רק אני ואתה פה פפ תתכונן
עוד יום שלם שהעברתי במיטה
אחי יהיה בסדר פיצוחים אח גדול עם הנצח
>>212082560>המצב הנוכחיהמצב הנוכחי כרגע נע לסיפוח
ואז ישראל תצטרך לבחור בין לתת להם אזרחות ולדפוק את הדמוגרפיה היהודית, או לעשות מהם אזרחים סוג ב ולהיות רשמית מדינת אפרטהייד שתחטוף סנקציות
>>212082961Sanctions are inevitable the world will be against us no matter what
>>212082961כל עוד הליכוד וביבי בשלטון, לא יהיה סיפוח. ביבי עם כל מה שתוכל להגיד עליו, יודע שבאקלים הפוליטי העולמי כיום אי אפשר לגרש ולספח בלי לעשות פיגוע על הכלכלה הישראלית. נשאר במצב ביניים הזה לכל החיים או עד שהעולם יהיה במשבר ענקי אם זה מלחמה או משהו אחר. לא לוקח בחשבון את הרגע בו החרדים יהיו החלק הכי גדול באוכלוסיה כי אין לי מושג מה יקרה עד אז מהבחינה הזו
>>212083110תגיד את זה לתעשייה הצבאית בישראל שלא יכולה אפילו להפליץ בלי ארצות הברית, גרמניה וצרפת יא גאון
>>212083283The same thing that happens with the Mizrahi when they became majority they will integrate into society and at the same time society will integrate into them
>>212083363>The same thing that happens with the Mizrahi when they became majority>they will integrate into societyתגיד את זה לשכן שלי שעושה קריוקי ב-4 בבוקר כל סופש קק
>>212083283על מה אתה מדבר
ביבי בשביל לשרוד הכניס את בן זביר ושרמוטריץ לכיס של המדינה וחזון הסיפוח עלה הילוך
אולי זה לא יקרה בתקופה שלו, אבל הוא הכין את המיטה בשביל המשיחים עד לנקודת האל חזור
לא הבנתי אז אותו מודיעין אמריקאי (דיפ סטייט) שטען שאיראן הם שנים מפצצה ולא פועלים לזה בכלל עכשיו טוענים שהם היו 3 חודשים מפצצה ועוכבו ל6 חודשים?
>>212083499>תגיד את זה לשכן שלי שעושה קריוקי ב-4 בבוקר כל סופש קקגם לי יש שכנים מניאקים טמבלים, אני הולך לעשות מעשה שאני לא יכול לפרט.
>>212083639סמוטריץ' התאדה ואחרי הניצחון המוחלט של ביבי בן גביר על 6 מנדטים בסקרים. הרוב יודע שזה לא ריאלי במצב הנוכחי. אנחנו נדע לשבת בממשלה ממורכזת יותר על פני להצטרך לקלוט 4 מיליון פלסטינים למדינה אם נגיע לרגע
>>212083934עדיף להצביע עכשיו ליאיר גולן ולאזן את החברה הישראלית מבקום להשאיר הכל לרגע האחרון
>>212083934Their are not 4 million Arabs in Judea and samaria were do you get these numbers
>>212084117בנט גנץ לפיד וביבי הרבה יותר ממורכזים ונילה סחים מאשר גולן ובן גביר שהם שניהם קיצוניים מידיי.
>>212083734Two more weeks
נפל הפור, השכנים שלי הולכים לקבל את זה. נמאס לי. ניסיתי לדבר איתם.
תאחלו לי שיעבור בהצלחה
In arabic when you want to call someone annoying you say that they have: "heavy blood"
My sister said "you have heavy blood"
I replied with "why does my blood plasma have deuterium Instead of hydrogen"
She smirked and hit me with a pear that was on the table but my reply was pretty funny i think
שוכב במיטה והכרית מנשקת אותי על הלכי
החלון פתוח
ואפשר להרגיש את השלווה בשכונה
השלווה שאומרת שכולם כרגע שמים את החיים על עצור ורק מתרכזים במנוחה המתוקה
וליבי חש שמחה קטנה מהמחשבה הזו תוך כדי שאני מתכרבל חזק יותר לתוך השמיכה
מפהק בעייפות עוד פעם אחת, והעיניים מרטיבות
הכל מוכן, רק צריך לתת לשינה לשאת אותי כמו עלה בזרם נחל עדין
>>212085608*דגכעגכדיוכידויוכיגדוכ*
*וכידויוכיגדוכחדחשח*
>>212085660לא הבנתי
השכנים מנגנים טכנו או משהו?
file
md5: fbc62e0d28ccc7b7aeaf603c23be651e
🔍
איבן אל יהוד...
>>212086040>ר/פקיסטןמה האובססיה של מחרבני הרחוב האלה אלינו?
>>212086161האומה הושפלה..
>>212086161כל הזהות שלהם מושתתת על אסלאם והם חושבים שהם יהיו המוסלמים הכי טובים אם הם ישנאו את ישראל
הם הסימפים של איראן וטורקיה
מי לעזאזל ירצה לעלות לפה עכשיו שכמעט בטוח שאיראן תנסה להשמיד אותנו בעתיד הקרוב ושאף אחד לא יכול או רוצה לעצור אותה
>>212086501יהודים שנמאס להם מאנטישמיות בעולם ומוכנים לקחת צ'אנס מול הדרדלה של איראן
ישראל הותקפה, אנחנו במלחמה
>>212086901חזרנו לשגרת פרוקסים
https://youtu.be/dMInC0rfIlw
>>212088317kill yourself fag
https://youtu.be/074YpYGHyPk
בשביל מה בכלל יצאנו למבצע הזה?
נראה לי הגרעין האירני זה באמת סייאופ של ביבי,מה זה משנה אם יש להם או אין להם גרעין, הם לא ישתמשו בו וגם אם כן ירצו להשתמש בטיל גרעיני זה כנראה יהיה רק במצב של מלחמת עולם שאז בכל מקרה הם יכולו להיעזר ברוסיה, סין, צפון קוריאה או פקיסטן (למרות שאני לא יודע אם הטילים של כולן יכולים להגיע לפה). סביר להניח שגם בעתיד יהיה להם אחד בכל מקרה ולא ישתנה שום דבר.
אם כבר היינו צריכים לצאת למלחמה רק במטרה למוטט את השלטון כי אז האיום האמיתי שלהם, הפרוקסיז, שהם עם חצי רגל בקבר לא יכולו להתאושש ופחות או יותר האיום הביטחוני של ישראל היה נעלם (כמובן שגם חלק מהערבים בארץ מהווים איום אבל זה ממש לא כמו חמאס או חיזבאללה), לא חושב שיהיה לישראל עוד הזדמנות כזאת מושלמת להפיל את המשטר של איראן.
>>212088840פסדר גם ה7 באוקטובר יצא בלי אישור מאיראן מה אתה חושב שאיזה בבון מפגר לא ישתמש "בטעות" באיזה פצצה מלוכלכת שהוא קיבל מהם?
>>212088934לא, האיראנים פחות בבונים מהאלה בעזה
>>212089155>>212089166ושום דבר לא יקרה
יאללה, אפשר לסגור את ישר
>>212089166חיסולים
ערים איראניות נמחקות
הפצצות בתימן,לבנון אולי עיראק
>>212089202בהחלט עניין מטריד אבל
יותר מדיר שינה מעיניי המרגש הזה שאין חברה
>>212089327הם המלחמה היתה ממשיכה הפמיניזם בישראל היה מתפוגג והיה נהיה קל להשיג חברה
>>212089356רק אם הדברים היו משתנים דרסטית. אבל היה צפוי שדברים יחזרו חזרה לקדמותן משום מה
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114740882500667664
הולי שיט
>דיווח: בניגוד להערכות צה"ל, מסתמן שמפקד כוח קודס של משמרות המהפכה איסמעיל קאני עדיין חי
Have any of you read Bibi's books? His memoirs or his early writing on terrorism? He's made out to be this comical & fantastical villain everywhere outside of Israel, like some supreme leader pulling the strings in America even while he's not in government. Or him being a conspirator in Rabin's death, etc.. etc... But his early speaking appearances on American television is all pretty reasonable, if not his general Jabotinsky-esque 'Iron Wall' ideology.
בתאכלס החרדים עלו על משהו עם השידוכים שלהם
>>212089754He's a scapegoat and a figurehead for a world that is unable to understand Israel or coalitionary democracy.
>הם חושבים שהפסקת האש תחזיק מעמד מעבר לסופ"שאו לא לא לא...
אוהוהוהו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
>>212089804היית מקבל מישהי מכוערת עדיף לגונן על כוסיות אונליין
>>212089593זה כלומבורגר. הוא הטיל עליהם פצצות חלשות וויתר. תלך הביתה אין מה לראות
>>212089837זאת אשתי אני עכשיו נוסע לנהריה
>>212089877הלוואי
אבל הסגול תמיד מציית לכתום
>>212089872Agreed. I don't think the anti-Israel group realises that this current cabinet wouldn't have been established had the PA recognised the Jewish state sooner, before Trump's Abraham accords and rejection of an East Jerusalem. The UN and the whole world have seemingly forgotten the 2010 settlement pause, and a further moratorium in exchange for recognition as the Jewish state.
>>212089973Like, we see with Oslo, with 1973 YK war, SI, etc... Likud and the hard-liners are always in ascendance when there are no partners for peace. The failure of Kadimah only entrenched this more. It was the same for the revisionist movement in the Mandate.
>>212089973The world forgets what it wants to.
Right now, it's oct. 7th that it conveniently forgets but I'm sure at some point that "enterprise" will expand to other territories, as mu****s do their thing.
Boiling frog etc
>>212089943כשהייתי בארץ (בתגלית) ביקרתי בנהריה. המדריך הטיולים הבטיח לקחת אותנו לחיי הלילה. הלכנו לבר ריק עם משקאות יקרים מדי
>>212090036>The failure of Kadimahyou have no idea how true that part is.
if I had to pick ONE moment in time where the country just started leaning hard right it was then.
Specifically because Sharon was the last of his generation to be both right wing and reasonable in policies of both security and finance.
Sadly, Bibi has neither of those nailed down, and likely never will, judging from his ~15 year record as PM since 09.
>>212090118>הוא נסע לנהריה בתגליתSCAMMED
>>212090095yeah we're getting nuked in 2 weeks
>>212090054Yes, I totally agree. But I often see this group posing a 'History didn't start on Oct. 7' as ridiculous a cliche as that is. But in a way, they're right, and it doesn't make their position look any better. Did you know that Constantin Zureiq, the writer who coined the 'Nakba', wasn't referring to the Arab expulsion, but the failure of the Arab war effort? That was the catastrophe. Losing the war to the Jews. But history has been revised by the PA to place a delicate narrative over 1948. To the point that they invoke the 'Nakba' as if it speaks for itself.
>>212090118>ביקרתי בנהריה. המדריך הטיולים הבטיח לקחת אותנו לחיי הלילה.
>>212090148the palis message entirely different things to western and arab audiences to the point it's almost comical.
you never hear about the jordanian "the die had been cast" or egyptian "the land will be drenched by their blood" statements prior to the wars here, and with wikipedia being raided that's going to be "le fake israeli hasbara" in 5 years tops.
I've given up on westerners understanding this conflict as a whole. I don't comment, never post.
It's a waste of time at this point.
We'll just do what we need to and get condemned by the entire west, as usual :^)
>>212090221בחיים לא אבין את האובססיה שלכם לפאלי
זה נראה כמו חור תחת יש מקומות יותר טובים
>>212090130>SCAMMEDרציתי תל אביב יא חביבי תל אביב אבל במקום הזאת הפכתי לפריייר.
>>212090118נהריה היא עיר מבוססת, אבל לא לתיירים, צריך להכיר את המקומיים בשביל ליהנות שם
>>212090221Yes, it's not something that can be disputed with words. I don't take from everything Rabbi Kahane says and did, but he got a couple things right with the JDL.
They have nothing to say about the Jordanian destruction of the historic Jewish quarter. That Dayan only launched the pre-emptive strike on Egypt in 1967 and got more than what he bargained for when Jordan fell to its hubris and declared war on Israel. Honestly, hearing about Dayan's tactic of radio-silence about the battles on Sinai was a stroke of genius. He knew that the Arabs would try to preserve its ego via Radio Cairo and the Jordanians took the bait; hook, line, and sinker.
>>212090130Bibi's okay on the economy, isn't he? Israel has had unprecedented prosperity in the last 20 years, and the Abraham accords will be a lasting legacy.
>>212090221To be fair people hate Israel for different reasons
>>212090338bibi is a failure irt the economy.
it's stifled by bribes to the haredis (about 10% of the population now I think. might be more now), that:
1 - don't work (just study the torah. supposedly. multiple expose pieces show they literally just slack off, doing odd jobs taking cash so they can get avoid income tax too).
2 - take from the state, on average, a LOT more than non-haredi households, to the point that social services are expected to collapse by 2050 at the latest
3 - don't serve in the army, leading to increased burden on those who do server, both conscripts (now serving 3 years up from 2y8m before oct 7th) and reserves (some of which were in gaza more than in israel since oct 7th), which leads to a ton of small businesses closing down and reservists getting fired.
4 - get special treatment from basically everyone (stores, medical services etc) since they threaten mass boycotts if people don't bend over backwards to their numbers, even though that's technically illegal, no one can touch them since they have bibi by the balls
all this and more, even after bibi's famous "fat and thin man" speech from 03 when he was minister of finance (under Sharon I might add) and cut their benefits, leading to them... actually working.
There's a lot more to him fucking up the economy that has nothing to do with the haredim too, like letting tycoons take hold of israels few natural resources (e.g. letting tycoons sell israeli natural gas to the egyptians cheaper than they do to israel itself).
I could blogpost some more but the point is: the man is a failure in everything he touches now.
The only jobs he did well were minister of finance (when he didn't have to sustain a coalition) and delegate to the UN or US or whatever the fuck he did in the 70s or 80s over there.
His rhetoric ability is basically all he has now.
file
md5: f60a0940ffb5030433a74c7b280dc11a
🔍
>>212090618Is it possible to sustain a conservative coalition without fellation of the Haredim? You reckon that it will become the main problem for single-issue voters? I can't fathom this tyranny of the ultra-orthodox to last much longer, seeing how much it's a drain on the state budget & economic productivity.
>like letting tycoons take hold of israels few natural resources (e.g. letting tycoons sell israeli natural gas to the egyptians cheaper than they do to israel itself).Also lol that sounds pretty ordinary to me. We get a lot of complaints about it here. I think that's the case everywhere around the world but Norway. But isn't Bibi's governance responsible for the tech start-ups and innovation economy you've had for a while now? That's brought in a lot of investment to the country.
>>212089973There is nothing wrong with this current cabinet. They are head and shoulders above the competition. You probably obsess over Ben gvir soundbytes and can't see the forest for the trees
>>212090757>Is it possible to sustain a conservative coalition without fellation of the Haredim?I think that's going to be one of the bigger debates in the coming elections.
2 parties (right now projected 7-ish mandates each) has that exact issue in their sights, and rightfully so. Other conveniently ignore it, but that might well bite them in the ass in the polls later.
>You reckon that it will become the main problem for single-issue voters?The haredi have, as much as I hate it, turned ME into a single-issue voter. Polls don't reflect this yet but the anger is brewing pretty hard from what I can tell.
The haredis have been sawing away at the branch of the tree they sit comfortably on for a good while. Oct 7th just made it cross the line for us "ordinary" Israelis.
>But isn't Bibi's governance responsible for the tech start-ups and innovation economy you've had for a while now?From what I've been told: no.
The actual change came about in I think it was the 90s, when colleges (as opposed to universities, of which there were and still are few) started getting state certifications or something akin to that, making STEM a LOT more accessible to the Israeli public.
Growth came slowly from there but of course bibi takes all the credit.
He's known to do that by the way. His own ministers hate his guts for him swooping in and taking the credit when something they do finally gets something done here kek
Every diasporist complaint boils down to "Israel is too successful which draws the ire of my countrymen and I'm tired of defending it. Be more mediocre and submissive so I don't have to talk abou you so much"
They're all like this
>>212090708What do you think of Israelis bombing your people
>>212090932Nigger, please. You don't know what my beliefs are. I was just thinking out loud about the historical context of the peace process. I actually partially agree with what Kahane says, 'It is better to be a winner than a loser'. Also:
>There is nothing wrong with this current cabinet.What about the Haredi question, in which we are talking about? The COC failures on Oct. 7? IDF forces diverted from the Gaza border to Judea & Samaria on the day?
>>212090926Interesting, interesting. I feel like Australia needs a better reliance on polytechnic facilities like you've mentioned, as opposed to university education. Our tertiary education system has gotten so busted over these last 15 years.
לא מבין איך נפגעו חיילים בחאן יונס איך לאויב יש אספקה בכלל עדיין
>>212091156>Nigger, please. You don't know what my beliefs areDon't be racist. I do know because you've been here before, not all of us have goldfish memory
>the peace processlol good one
>Haredi questionIsrael's existence is secured when its population hits 40 million, the seculars are hovering below replacement. Let them breed then smash their cult the way Yair golan smashed the heads of settlers
>The COC failures on Oct. 7? IDF forces diverted from the Gaza border to Judea & Samaria on the day?Hmm something might have redeemed them of those failures, I can't put my finger on it since my head has been stuck in the sand for the past 1.5 years. Something about the leveling of Gaza, assassination of every relevant hamas commander, capture of the Syrian side of Mt. Hermon, destruction of Hezbollah, exposure of Iran as a paper tiger after every leftist built them up to be the second coming of nazi germany, and convincing the US to directly participate in an Israeli aggressive operation. Something like that.
Leftists would hve traded land for peace in November 2023 like they always do.
>>212091342עוד שבוע עוד אסון בדשדוש בבוץ של עזה תחת צה"ל השמאלני והרופס
>>212091735למה ביבי לא מסיים את זה
מוריד את הכפפות
>>212091784אין כפפות אבויה לא הבנת כבר
>>212091810בטח שיש איך מחבל מצליח להתקרב לפומה ולשים מטען בלי שיחסלו אותו? מאיפה יש למחבל הזה מטען בכלל או אוכל בכלל?
ביבי מפגין חולשה ודשדוש בעזה וזה עולה בחיים של אנשים במקום לחתור לנצחון
התעוררתי מסלנפ עמוק ודכאוני
רשום לי שעה שבע בטלפון ואני לא בטוח אם זה בבוקר או בערב.
>דיווח: תכנית הגרעין של איראן לא נפגה באופן משמעותי
נגמר נגמר נגמר נגמר
https://youtube.com/shorts/tiXz9PbhzPM
>>212092630Why does Israel do this?
>>212092630מגניב
>>212092479כל הדיווחים האלה זה אינטרסים ובולשיט, זה לא שונה מכל הפרשנים בטמבלוויזיה כל אחד מזבל את השכל על דברים שהוא לא יודע.
אף אחד בישראל ובארהב לא יודע עד כמה נפגע פורדו או איפה בוודאות היו מאגרי החומר המועשר שלהם. אחרת היו מפציצים שם ואומרים שבוודאות פגעו בשביל להתרברב. האיראנים עצמם לא יודעים וידדעו רק אחרי שיחפרו בחזרה את הפתחים של פורדו שהם כיסו באדמה כהכנה לתקיפה
על איזה כתבים המעריצות המפגרות פיתחו קראש במלחמה הזאת
>>212093798יש רק מגישה אחת יפה בישראל כל שאר הכתבים\מגישים פח
איך אפשר להיות כזה פסיב אגרסיב בתור גבר
חשבתי שאנחנו ברוז ואז מגלה שעזבת את כל השרתים וחסמת אותי בלי הסבר
אח שלו אתה צריך יעוץ
>>212094892למה שניכם עזבתם
>>212094892מה קרה? תסביר לנו
>>212095038לא קרה כלום אחינו זה העניין
הוא סתם העמיד פנים שהוא ברו ואז חיכה שאני אלך לישון כדי לעשות לי גוסטינג
>>212095077ארכיונאנון תהיה חזק
>>212095030שנינו קצת גייז בדרכינו שלנו
>>212095087אני לא הוא
>>212095124הפוך גוטה הפוך?
>>212095133נשארת המוד האחרון קפוצ'וד
>>212095148זהו..... השריף האחרון
>>212095172https://youtu.be/2Cs4sjO7GRw
>>212095077סורי אח של אבא
אני לא בקטע של להיות בדיסקורד
נגמרה המלחמה, נגמר הנוכחות שלי שם
nothing personal
>>212095273What if I stream Vampire Hunter D Bloodlust and other 80s tranime in the cord, it'd be fun come on gotha
>>212095299申し訳ございません
אני שונא דיסקורד
שונא אנשי דיסקורד
הייתי שם רק בשביל ההפאנינג של המלחמה
נתראה בהפאנינג הבא
>>212095325אבל אתה היית איש דיסקורד
>>212095349לשבוע בלבד
חוזר להיות איש אנונימי בערוץ 4
>>212095273בקיצור אתה סתם אינטרסנט קק
ביי אח של דודה
file
md5: e367c8bf4a7f989d241b81c61010e110
🔍
א"ק ב12 כנסו פה
>>212095666קק
אני צריך לבנות בוט אינון שיעשה פה פוסט כל פעם שאני מתחיל ומסיים גון סשן
לא הבנתי
הושמד הגרעין או לא?
היה דרדלה או בומבה?
>>212095957אתה יכול להאמין לביבי או לאמריקאים תבחר
>>212096000אבל יש אמריקאים שאומרים שהושמד ויש כאלה שלא
>>212091034Take a second look at his flag reeeeetardado
ממדי ההתנקשות במכת הפתיחה נחשפים:
ישראל חיסלה 29 קצינים בדרגת תת אלוף ומעלה
טראמפ חושף: סוכנים ישראליים ביקרו בפורדו אחרי התקיפה וגילו הרס מוחלט
רמת שמירת סוד גבוהה יש לבחור
*גם אם איראן מחזיקה באורניום באיזה מחסן סודי - הינה הסבר מה האיראנים יכולים לעשות עם 400 ק"ג אורניום מועשר ל-60%*
ראשית צריך להפוך את האורניום לרמת העשרה של 90%. האורניום 60% שמור כנראה בצורה של גז בלחץ גבוה בתוך מיכלים מיוחדים. כדי להעשיר אותו צריך מערך של אלפי צנטריפוגות מתואמות ומסונכרנות עם מקור כוח בהספק עצום. כל המערכים הללו שהיו ידועים הושמדו: האתר הגדול בנתנז והאתר בפורדו שהם האמינו שהוא חסין.
אבל כאן לא נגמר הסיפור. את גז האורניום ברמה של 90% יש להפוך לחומר מוצק שיצוק בדיוק של מיקרונים לכדור או גליל. הציוד לצורך כך היה שמור במפעל הגרעין באיספהאן שהושמד לחלוטין.
אך גם זה לא מספיק. כעת הם צריכים לחבר את ליבת האורניום עם מנגנון שיחולל בו את הראקציה. מנגנון זה פותח, על פי הידוע, במפעל בפרצ'ין שהושמד גם הוא, כולל תקיפה עוצמתית נוספת.
ולבסוף, גם כשיש ביד פצצה גרעינית, אי אפשר פשוט לשים אותה על טיל בליסטי ולשגר אותה. נדרש ראש טיל מיוחד שפיתוחו דורש מפעלים מוררכבים וניסויים רבים שיבטיחו שהפצצה לא תתפוצץ על כן השיגור.
כאן נכנס ההישג המשמעותי בחיסול המדענים שאמורים להרכיב את כל התהליך הזה, כמו גם המטות והמפקדות, המסמכים והמכשירים שרובם הושמדו.
>>212096781האורניום קבור מתחת לאדמה מה לא ברור? כל הקטע עם המשאיות שהעמיסו את האורניום זה חרטא כי זה לא כמו חול שאפשר לזרוק על משאיות חשופות
>>212091519Couldn't you pay the Haredi to move to New York or somewhere else? Many don't really support the Zionist project for religious reasons (as far as I'm aware). Even if you pay them like 4x the amount of NEETbux to do this, it'll save money in the long run as they're an exponentially growing population.
>>212097139We need the Haredi you retard and they live here for religious reasons they will not move
>>212096646מי יקצוץ שווארמה ויטגן להם כנאפה עכשיו?????
>>212083363that's an interesting way of saying that Israel will turn into sub 80 IQ brown shithole (it already is, and it's getting worse by the day and will keep getting browner and shittier)
>>212097980>they will not moveThe head rabbi of the Sephardic community said they'll all move to the us if they start drafting them lmao
>>212098040No one cares what they say
קק ראש עיר מוסלמי מטורף הולך להיבחר בניו יורק ולעשות שם שואה ביהודים
כל הDISPORATS האלה
יקבלו את מה שמגיע להם
איך הם חיים במדינה כמו ארהב ואני חי במדינת עולם 10
>>212098215לא יקרה כלום אנון איך אתה עדיין לא מבין את זה
>>212098215נו ו? אמריקה מדינה גדולה יכולים לעבור לאן שהם רוצים לא כמו פה קקמאיקה מטר על מטר
>>212098354חלום שלי לחיות באיזה חור נידח בארהב
>>212096781>>212096704מישהו כתב לו תגובה:
>אבו עלי היקר, נראה שלא הבנת מה טראמפ עשה כאן. הוא טוען שישראל הוכיחה שהיה שם הרס מוחלט. ישראל מעולם לא אמרה את זה!!! הוא פשוט ממלכד את ישראל להצטרף לשקר שלו, שקר שמסייע לאיראנים ופוגע בישראל. כי כעת שום גורם ישראלי לא יעז להגיד שלא היתה הפצצה או שהיא נכשלה. גם שמר על השלטון האיראני, גם עצר את ניצחון ישראל המוחלט והשמדתם, וכנראה גם איפשר לאיראנים להבריח את האורניום ממתקן פורדו ( המשאיות) . ולאחר מכן כופה על ישראל הפסקת אש, בתיווך קטאר ואיראן. צריך להיות עיוור כדי לא להבין מה הוא עשה כאן.מה אתם חושבים? הוא מעלה נקודה הגיונית
IMG_2927
md5: d81733b6a22f54c05c4e2b97628f017a
🔍
הולך להתלבש בשחור ולצאת לשתות בירה בבר בדיזינגוף, במקום מהפכה באיראן עושים מהפכה של שמחה
>>212098712לא אינסל עם החברים האמריקאים שיש לי פה כי חצי תל אביב עכשיו חו״לניקים וצרפוקאים
האם המגניבים קוראים לדיזינגוף
"דיזי"?
>>212098215הולכים לרצוח יהודים ברחובות ניו יורק.
>>212098951לא רק עולים אמריקקים קוראים לדיזינגוף ״דיזי״
יש אבל בר בשם ״דיזי פרישדון״ שבוא נהוראי ויקיר מגיעים בשביל להעמיס על רבקה שמגיע לביקור מתגלית
IMG_2322
md5: fff9223ab08497807b4aef199099f5ef
🔍
>>212098991Intifada Status = Globalized
IMG_7659
md5: 70d8cefa6df38997260590fabec4010e
🔍
>>21209713940 iq award
Anglo with ESL reading comprehension award
>>212098806מאיפה הכרת אמריקאים בכלל הם כולם בקבוצות של אמריקאים צועקים על כל הרחוב עם מבטא חזק כזה
>>212097139ZZZohran won't take them now since they are "contaminated by Zionism", know your place juden
>>212098215לא הולך להיות כלום
המוסלמי יבחר, לא יקרה כלום ליהודים, אחרי טראמפ תבוא המקסיקנית הסמולאנית הזאת ועדיין לא יקרה כלום
טוב האיראנים אומרים שפגענו קשות בכור
זה רשמי לא פגענו בכלום והכל שלם שם למטה
>כל החוף משחק פוצי
איכס מה נהיה פה מדינת מקאקו קופים מחורבנים
>>212099567למדתי תואר שם ואז חזרתי לארץ אז כיף לי עם חו״לניקים ועולים
Yes they are very cliqueish because many don't know Hebrew well but some of them do integrate with local Israelis well
>>212099638טוב מר עשיר כמו ביבי טס ללמוד בהארוורד
מרגיש קצת DEVILISH
אפילו מתחרט על המעשה המנוול
אבל אני גם לא יציב שכלית
>>212099724כבודו סוף סוף הקשיב לצל?
עולים ראשונים אחרי המלחמה מול אירן: כ-100 עולים חדשים מצרפת, ספרד, בריטניה והולנד נחתו בארץ - חלקם יתגייסו לצה״ל
>>212099749אחרי שירחצו יהודים בעולם, אולי יהיה גלי עליה מאסיבים ואז אולי תהייה לי חברה עולה
IMG_7660
md5: 52e0d9e7be7f83da3637b16651ccae7e
🔍
>>212099749אני בעוד 30 שנה
>>212099744אני עושה דברים אימפולסיבית ולא חושב על איך זה משפיע על אנשים אחרים קק
אולי זה הצל? אולי זה סאבלימינל בלבד
>>212099757מעשה של נבל
>>212099749למה אי אפשר לעשות החלפות
הם באים אני הולך
משהו בסגנון
>>212099949Portual eliminates... Spanish jews
>>212099683לטובתי למדי בטקסס ולא באיזה אוניברסיטה של מצביעי האייטולה בניו יורק. אבל כן אבא שלי עבד מאוד קשה ועבר אפלייה מאשכנזים, עבד בתעשייה האווירית כל חייו, אנחנו ספרדים גאים
>>212099949לבת דודה שלי יש אזרחות , צריך אשכרה לחיות שם בשביל לקבל אז לא רציתי ללכת על זה
>>212099749>All 40-70 year old boomersGrim
>>212100010נהפכתי לרוח רפאים
חתכתי את קיומי
עשיתי מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך
How many of you are living in illegal West Bank settlements?
>>212100127All of Israel is west of the Jordan river and all of Israel is an illegal settlement, nonsensical question. Think before you speak
>>212100127I don’t know Timmy how many Nafris live in illegal London settlements? (hotels paid by Starmer)
>>212100188ahm sweaty thats a whataboutisim
>>212100246הא
עשיתי גוסטינג לבחור הזה בדיסקורד
>>212100127>win a war>get landnothing's illegal about them desu
>>212100318הבעיה שזכינו גם באוכלוסייה
חבל שאנחנו לא בימי הביניים היה אפשר לקחת את כל הערבים הזכרים להעביד אותם למוות בבניה בזמן שהבנות הופכות לשפכות מין
VGH
THOSE WERE THE DAYS
>>212100532על מה היא חושבת
>>212098951לא אבל הבומרים היו אומרים "להזדנגף"
>>212099749כולם בומרים שבורחים מהמוסלמים שהם הצביעו כדי להכניס לשם
>>212100609על כל טעות במהלך חייה שהביאה למצב הנוכחי
>>212099949לול כבר הספיקו לעלות להם על העצבים
>>212100669she's just like me....
>>212100264למה עשית לבחור ההוא בדיסקורד גוסטינג מה אתה כוסית
>>212100733לא יודע אוהב להעלם
כמו שעשיתי לזאתי בבאמבל גוסטינג
פעם הייתי עושה לאנשים שאני מכיר IRL
הייתי מוחק אותם מהסטים והבאטל נט
תמיד כמובן זה גורם לחרטה אבל אני לא מצליח, זה כמו טקס שאני עושה
אני כמו SPOOKY GHOST
>>212100860זה כמו פיפ"א 2014?
>מקבל מאצים
>לא שולח הודעות
למה אני ככה
כל הסיפור על מעשה של נבל היה הגוסטינג? מה הוא פאגוט?
מי ישמע עשית לו גוסטינג, גם ככה זה דיסקורד והוא לא היה חבר אמיתי
>>212100933לא יודע אני מרגיש רע
מה שנקרא ביפנית 罪悪感
מה חשבת שעשיתי איזה פשע?? אני ילד טוב מעולם לא פגעתי בזבוב
>>212100923כי אתה לא יודע איך לדבר עם בחורות וזה מפחיד אותך
>>212100933כולכם צריכים לצאת לגעת בדשא ולהרגיע עם הדרמות במקום להתנהג כמו כוסיות
>>212100933היה לו זין טוב
>>212101020זה למה אסור לי להכנס לדיסקורדים
צריך להיות INTERNET HERMIT
>>212101129אתה פשוט זונה, בטח לשמוע את זה מחרמן אותך דם יא בוגד אחד
>>212101166תקשיב
אני מתקשר עכשיו לנטווקרינג
ובאתי לפתוח את הדיסקורד להגיד
וואי אני מקווה שאני אפול על הכוסית
אבל אין
>>212101219הבונקר נפל
זה הכל בגלל שנשארנו לבד בלי ויט
>אנשי מוסד היו בפורדו לאחר התקיפה
>איראן תאימה את הפצצה עם טראמפ והוציא את האורניום לפני
>עכשיו נשאר לגלות מה ביבי הבטיח לטראפ בשביל כל ההצגה הזו
אבואבויה של הדרדלה
>>212101327בעילה הגונה בעכוז הכתום והעבה שלו
>הם עדיין מדברים עליי
והשמדתי את הבונקר
אשמתך
>>212101219הבונקר הבסטר לא עבד ואיראן הזיזה את האורניום המועשר. אראה אותך שוב בשנתיים. אתה יכול להודות הבוגדים ביבי וטראמפ על כך
>>212101129אני מחקתי את הדיסקורד
>>212101497מי אתה מהמגיבים פה
>>212101497>>212101290>>212101251כן ראיתי ניסיתי להוסיף אותך עוד פעם
בכל מקרה נפלתי על הכוסית
זה יום המזל שלי
הקרבתי אותך
>>212101327טראמפ שרף לנו את הסוכנים
>>212101636או שאתה מתבלבל או שיש פה לארפר שמעמיד פנים שהוא אני
אבל כן גם אני מחקתי את הדיסקורד
>>212101636אין לי דיסקורד כבר שנים
רוצה לדפוק אותי עם סמים ברחובות חיפה ולהתעורר ליד חזיר על מזרן מלוכלך
>>212101719הפרסים הרגו את כול החזירים בחיפה
>>212101682תקשיב הכל סבבה אח יקר
לא אכפת לי מי מעמיד פנים שהוא מי
כל עוד ההודעה מגיעה
הצלחתי לדבר עם הכוסית
ציחקקנו
היה נחמד
הרבה זמן לא דיברתי עם כוסית
המלחמה נגמרה סופית?
אפשר להכריז על סופו של עונה 2 של /ישר/?
>>212101827זה כבר לא מעניין אותי, אח של השכן
רק תיקנתי
בכ"מ אני מפסיק להסתכל בתרדים אוטוטו
>>212101864הגיע הזמן לשידורים חוזרים
מקווה שיעשו עוד פעם פרק שעומרי עושה דוקס ליוסי ויצמן ובורגר
הפרק האהוב עלי
>>212101820חזיר, רוסי, הכל אותו דבר. בכל מקרה שניהם נמצאים בטיב טעם
https://www.youtube.com/watch?v=LmsmbA-t5V4&list=RDLmsmbA-t5V4&start_radio=1
>>212101820Oh you said Persians.
>>212101924קשת טעמים אתה מתכוון גוטה
teammate
md5: 5c2226eeb8ae9003030dbdd323f7d231
🔍
>>212101974מסכנים פה כל מי שיש להם יום הולדת בתאריך הזה
file
md5: 7dea4b56b58f5de0cb264d53f1206db4
🔍
חברה היה כיף לשטפסט איתכם בזמן המלחמה.
הבוס שלח לצוות מייל חזרה למשרד החל מיום ראשון. זה רשמית נגמר.
אני שם את הקונטרול דאבליו הסופי על כל האתר הזה, ומחזיר את האייפי בלוק.
נתראה במערכה הבאה.
77.
>>212101974I had teammates in cs with a nametagged knife called jew slicer
>>212102028see you tomorrow
don't forget you are here forever
>>212101947די נמאס מהיפניות המעפנות שלכם כולן עם פרצוף חייזר ואופי של ילד בן 3 גועל נפש
>>212102069זה שיר 卒業
שמתי אותו פה כי כל מיני אומרים שהם עוזבים לנצח ולא חוזרים
כמו שחר....
שחר תחזור לאינט מתגעגעים אלייך
שכחתי להזכיר שאני אוהב לקבל זין עסיסי בתחת!
בברכה, 77
מי זה 77
אני לא מכיר את הדמות
>>212102224האגדה 27 אבל 77
עוד פעם הדיסקורד מטרפד את התרד
כמה פעמים זה צריך לקרות
אחרי שיוסי עשה את זה חשבתי שאתם תלמדו ותפסיקו
>>212102729>אם לא יהודייהINTO THE TRASH HE GOES
>>212102028see you space cowboy
>>212102755What would most Israeli households think if sometime with a Jewish father but non Jewish mother married into their family?
I think most seculars wouldn't care if you nominally identify as Jewish.
>>212102028להתראות file.png אנונ
>>212102941>married into their family?that's literally not possible in Israel, since they will be considered goyim and won't be allowed to marry a Jew (in israel)
>>212102069ולי נמאס מהזונות של הפפ אבל הן עדיין פה
היפניות פה בשביל להישאר
תעשה לעצמך טרנספר חמוד
>>212102978https://www.youtube.com/watch?v=XlbrTlhX_Ww&list=RDXlbrTlhX_Ww&start_radio=1
הינה עוד יפניות עם פרצוף מעוך
>>212102971They can just get married in Ohio but weddings are a big deal so I could see how that can be a problem.
>>212102941my mom and dad married in the soviet union, mom was a gentile
then they came here and my mom went through an orthodox conversion, married again in a jewish wedding, and I'm consider a good legal jewish boy by the state
fun
>>212103007>Ohioおはようございます ヾ(•ω•`)o
מצמרר
המלחמה הסתיימה והשופוני חזר
אח גדול ופיצוחים
עולם חדש
ללא בומביום
יש עתיד לתרד הזה בלי בומבה?
>>212103027גיור צהל היא עשתה? או גיור גיור
וואלה אחלה מקום, יש להם סושי טוב וגם הרבה אלכוהול יפני
>>212101864כן נגמר
המשרד ניצח כמו שאמרתי מההתחלה
אין שום נשק שיכול להשמיד את היישות המשרדית
שתדע שנהנתי מאוד מהזמן שלנו ביחד ואתה בטוח מרגיש שזה הדדי חלמתי שאתה ממשש לי בביצים ומכניס לי בתחת
-64
>>212103071גיור גיור, כמעט שנה לקח לה, לפי מה שהבנתי אפילו נתנו לה 'משפחה מאמצת' כזאתי שהיא הייתה חוגגת איתם ומלמדת אותה על המנהגים
>>212102999המממ כפות רגליים
https://youtu.be/XlbrTlhX_Ww?t=302
>>212103027I would imagine most instances are like this. You just lie to some rabbi and get a giyur lchumra. I assume your mother isn't actually "kabalat al mitzvot"
>פורנו
>אוכל
>דיסקורד
האימפריה כאן נפלה כמו רומא
>>212103090לא יודע למה אבל משהו כל כך קרינג' בלראות אנימה ויפנית בישראל ספציפית. כל מקום אחר אני מקבל שיש וייאבוס אבל בישראל זה פשוט לא עובד.
>>212103153>I assume your mother isn't actually "kabalat al mitzvot"shes more conservative about judaism than my dad lmao
דה פאק למה צ'יזבורגר בוולט עולה 90 שקל עכשיו
>>212103205כי אתה קונה אוכל לא כושר
זה העונש מיהוה
כך אמר יהוה
>>212103205כי לקחו מאכל פועלים צווראן כחול שאמור לעלות לא יותר מ20 שקל והפכו אותו לאיזה אוכל גורמה בעזרת מפגרים בטיקטוק ועכשיו כל מי שמוכר המבגורגר במחיר נורמלי צוחקים עליהם שזה 'בשר חתולים' ועוד שטויות, אותו דבר קרה עם השווארמה
https://www.youtube.com/watch?v=qpkPPukRwic
>>212103182Heh it did the job then.
file
md5: 8b1ea03119a33ff02dc02cbf6789dfc4
🔍
צ'ודאאוט
>>212103156>>דיסקורדאין שום בעיה בדיסקורד
אם היה משהו הייתם רואים תמונות משם
>>212103260she wouldn't go through an entire year of studying if she wasn't serious about it, its not like she had to, I had plenty of kids in school who had atheist-jewish couple parent, some even christian-jewish, and no one really cared for it.
>NATO allies agree to higher 5% defense spending target
מלחמת העולם השלישית בפתח
>>212103309>אם היה משהו הייתם רואים תמונות משםיש יש פשוט זה בורד כחול אז אי אפשר לפרסם :^)
הרבה פורנוגרפיה מוזרה
>>212103348ספר לנו איזה זוועות ראית
בוואקרו אם אפשר
>>212103378היה איזה מישהו שמצץ לקפוצ'וד עם פיאה
>>212103378זה מהערוץ הפרטי אני והאקס היינו מסתכלים ומאוננים בשיחת ווידאו ביחד
>>212103405הכי כיף לאונן עם החברה
>>212103399זאת הפולנייה
נכון נראת כמו גבר
נכון יש לה שיער מבחיל
אבל זה לא בחור עם פאה
אל תעליב
>>212103399אתה אומר שטויות במיץ פחזניות
>>212103343Conversion should be comfy and welcoming Matthew
>>212103518הכל חוזר אלייך
וקקי בידך
>>212103555matt is upset because the rabbi told him he had to suck the magical jew liquid out of a pipe with a bindfold in order to convert
אני שונא תמדינה
- אנון, ניצחון מוחלט, אלבום \ישר\
>>212103061הבומבה הבאה היא הנפילה של ביבי והמהפך של יאיר גולן
>>212103309מישהו הדליף בפול את עומרי אומר total pol death
שתדע שנהניתי מאוד מהזמן שלנו ביחד ושהרגשות שאתה מרגיש הם הדדיים לחלוטין ומתי שרק תרצה עכוזי מוכן ומבצבץ לזינך העסיסי
>השר קיש: ציוני המגן יהוו את הציון הסופי בתעודת הבגרות, למי שיבחר בכך
למה לא נולדתי זומר?!?!
>>212103319Absolute state of Haifa cucks
>>212103656I live in Petah Tikva
>>212103348כע כע שתוק חמוד
אפילו תמונה של המשתתפים אין לך
>>212103586I'm not a concert I did not have to do anything to be recognised as a Jew by the rabinite
>>212103555Your a cuck
>>212103685Petah tikva dose not exist
יאללה
מתי באים לטיול גונינג בתאילנד
>>212103757שטים לאיה נאפה קינג
>>212103764תלא מוזמן אחמד
>>212103753>Petah tikva dose not existyou never been??? easy place to get puss
thats why your a virgin
>>212103773>שטים לאיה נאפה קינגיאללה אח יקר מלאך דוד של נסיך בן דוד של אבא
הגיע הזמן למסע כומתה לעבר הכוס המובטח בארץ ההלנית
>>212099949מפתיעה שלא עשו את זה כבר לפני שנים
הפרייארים האלה סתם נתנו אזרחות לי ולעוד עשרות אלפי ישראלים שלא הולכים בכלל להשתמש בה
>>212103090מה השם של המקום חבר
>>212104032תנסה להסתכל בתמונה אני מאמין שאתה תצליח להגיע לתשובה
>>212103090הולי פאק דמיין את הריח
>>212104057>>212104078לא רשום ינכים למה שאלתי
>>212104244מס הכנסה שודד אותי מספיק
file
md5: cf98fd5c209de6f9e4968842bf5f6d0b
🔍
שימו לב ככה נראה ישראלי ממוצע מישראל השלישית - מוצא טוניסאי / טריפוליטאי / פולני / רומני
לדעתי הפנוטיפ לא שונה מדי ממזרחי מצוי, אולי מעודן יותר, הסטה למין פנוטיפ הודי כזה
האם זה טוב או רע אני לא שופט
>>212104287https://www.youtube.com/watch?v=fqbIMXXo3PQ
>>212104276אין לך מה להגיד אז אתה ממציא מילים
פתחו אחד כשר אם מישהו נשאר פה חוץ ממני ופפ בכלל
כל פוסטר בישר הוא פפ
זה תלוי ברמת הרשע
>>212104432זה כשר אני לא הגמד 170 בן ארבעים הבתול
פשוט לא היתה לי תמונה אחרת בשלוף
>>212104614אין הרסת
לא הולך לשם
רוצה ללמוד בישיבה קוריאנית ומקבל חברותא
Kpop idol