>>212095738 (OP)Why are Turks so gay?
>>212095738 (OP)Damn, i need to squat more
Ill marry a sexy little cute feminine asian boy
aşağılık homoinselseksüel OP kadın düşmanlığını bu kadar uçlara taşımaya sapıklığın sınırlarından fotoğraf seçmeye gerek yoktu yazıklar olsun
>>212096597AAAAAAAAAAAAAAA
>>212095738 (OP)uLa diğer tirada yazıyodum tek başıma amqq bugün denize gitmedim yorgunum yaw
>>212097691sallæ yæ yat aşşæ devir taşşæ
>>212097920he w*llax öle yarın gidecem
>>212097691Aleksandır sik sallandır indir kaldır ferahlandır
>>212097920>>212098744aneyden bubeyden evler kalacak fuLL+fuLL yat aşşa sal taşşa modunda takılacan y*Zın deniz kı$ın otizmwalk + pisiklet v*llax kaFFa çok pis toplanır+1000 yıl yaşarsın yaw
TOP murat övüç oqline neet hayatı yaşattırıyor pHizim düz bubeyler oqlini maaşqowwadı olmaya zorluyor. şimdi hangi bubey daha ERKEK laa
>>212099145Böyle bir durum olsa istanbul'da bulunan her şeyi, ev eşyalarına kadar satıp memlekette denize yakın havuzlu siteden daire alıp 7/24 cigada şekli şemali
pHana güzelce+kumburgaz+selimpaşa+silivri+gümüşyaka da yeter be ciciQ
>>212099641You'nu vermeyi unuttum + ama büyük ihtimal en iyi yerler çanakkale, tekirdağ gibi yerler olur hem daha ucuz hem daha az insan hem daha temiz su
>>212099145deniz kıyısı bi yere ufak büfe aççan, kafana göre aççan açmıcan, kapının önünde uyuyacan müşteri açık mı deyince ne diyo bu diye bakıp cık cık diycen müşteri soğuk su isteyince bu var diyecen çekçen alcan önünden yani öyle bi kafada olcan mis gibi
>>212099746büfeyle kim uğraşıcak oqlo halk plajına umumi abdesthane + duş + üst değiştirme kabinleri koyacan kapılar stad turnikeleri + jeton girişi ve kredi/banka kartı okuyuculu otomatik sistem
>>212099798inciliz uşakları raad vermez yæ verse tabe mis
>>212099705>>212099738>You'nu vermeyi unuttumYok kral eyw. Ben anlayacağımı anladım. Bu kardeşinize you vermeye utanıyorsunuz
İstanbul sikem sokam domaltam z2me daşşağıma sürem. SAKARYA ve aydın harici bir yerde zor yaşanır. Tam gelişmemiş, aşırı kalabalık olmayan bir sahil kasabası. Kinobaz
gidecen denize kocaman kamyon şamreliyle oturcan içine dizi geçmeyen yerde takılacan bakanlara bakacan kahkaha atacan koki kolanı höpürdetip OHHHH diyecen
>>212100271aydın merkez bildiğin sağuna yau
>>212100271>sakaryaövdüğü şehre bak senin ben ananı skyim
literally sokağa sıçan bok derili pajeet genetikli lazların yaşadığı little mumbai
>>212100704lan kes ölmüşlerini mezardan kaldırıp siktiğim. hayatında kaç kez sakarya'ya geldin de konuşuyorsun. ama bu saatten sonra istesen de giremezsin. şehrin girişinde nöbet tutacağım. o ananı yakalamayayım, o kadar diyorum
ya bankacı zikmeden ölürsek
>>212104654durduk yere masraf +koah kanser vs riski
ha uzun yaşayanı sikim diyosan oke ama sigara sıkıntılı
>>212104712boş dururken meşgul olmaya bir şey lazım bir kaç senedir twitter + reddit + 4chan kaydırıyordum kafamı gereksiz yere dolduruyom onun yerine sigara çekeyim bari
>>212104807sigaraya başlamışında bırakmaya çalışıyo gibi yap çekirdek çıtla
>>212104309kanca burunlu orospu ananı kemençe eşliğinde horon teperek siker bacını kolbastı yaparak domaltırım orospunun evladı sikerim senin sakaryanı anasını siktiğim pajeeti sakaryaya gelicem ama ananı sikmeye gelicem
>>212099639uLaaaaa deme la yandım Laaa
>>212104807koy bi albüm kültür adamı ol vizyonsuz sünepe
şopardan daha rezil ne ola ki efendimiz demişler
2 şopar demiş
puroksisini açmış bir şopar şoparlığın zirvesidir kendini yenilmez hisseder aptal ve mal olduğunu unutur
neyse amk lüzumsuzların adını anmak bile taltif etmektir
çıt çıt
md5: 080766bdd259925fb3a1c70f460465de
🔍
https://www.youtube.com/watch?v=MTSM5n12G6c
yaslan arkana ver volüm çıtla çekirdek budur
sikmişim çop arsızı
patlıcan kabak biber kızartması sarmısaklı yort mu yesem
efendimizi(PBUH) kalben huşu içinde zikrederek tesbihat mı yapsam
>>212105308amını yolunu dinini siktiğimin evladı kanca burnum anana asfalt olmuş mantarlı amına girsin. kız kardeşini babanla beraber sikeyim senin
laa oolum neden birbirinize sövüp duruyonuz
ekrana bakıp mutsuz oluyonuz
onun yerine sevişsenize Laaaa
>>212106159şş la çop arsız içten içe sikilmek istiyon ama kendine itiraf edemiyon ondan böyle sağa sola kuduz gibi saldırıyon demi lan
şimdi küfürle cevap verecek aylesinden alışık olduğu gibi ve taşaksız bir aptaldan beklendiği gibi
bekleniyor...
>>212106313bir tane toksik ilgi arsızı ilgisini almak için küfür ediyor cevap vermezsen kendini kazanmış sayıyor
bu aptal ve mal değil midir yazık la kimin bebesiyse acı yani
>>212106159ananın karalahana kokan amına kemençemin yayını sokarım anan uyy der bacın oh der baban da nasiii der sonra ananla bacını fıkralarla türkiye müziliği eşliğinde sikerim baban olacak gavat da çay demler en güsel çağy duoğş çağydur ha diyerek bizi izler
>>212106480şş la çop arsız içten içe sikilmek istiyon ama kendine itiraf edemiyon ondan böyle sağa sola kuduz gibi saldırıyon demi lan
şimdi küfürle cevap verecek aylesinden alışık olduğu gibi ve taşaksız bir aptaldan beklendiği gibi
bekleniyor...
demin yanlış yu vermişim hiç ayıktırmıyonuz yæ
>>212106313bu şoparın ailesini çok merak etmekteyim nasıl bi toksik ağsa amk
fön rüzgarı bu olsa gerek berber fönü gibi esiyo
https://x.com/Markus_wojahn/status/1936699948122415377
alman yahudisi REİS+hakan fidan editleri izlemiş taklitçiliğe başlamış yahudi uşağı şansölye trumpın yanında bacak bacak üstüne attı diye edit yapmış REİS siyasi shitpostinge bile nizam veriyor
>>212107307ananı siktim sen oldun babanı siktim bok koktun
süper bokten ecevit adamcık robert mezunu fluent dingilizceyle+tırrık askerlerini+kıbrısı+ağır sanayiyi peşkeş çekmesine rağmen zelensky gibi siklenmiyordu REİS sayesinde tc wc olmaktan çıktı
çingen
md5: b5ede4b074aebba68e3213dbe336c354
🔍
https://www.bloomberg.com/news/articles/2025-06-24/erdogan-set-to-meet-trump-at-nato-summit-to-reset-us-turkey-ties
REİS hem f-16 modernizasyonu yapacak hem f-35 alacak hem s-400 kullanacak hem ANKA+KAAN üretip satacak sike sike herkesi hizaya getiriyor. trump 6 sene önce tweet atıp tc'ye operasyon çekiyordu şimdi REİSe biat etti putin 10 sene önce REİSi suriye yüzünden kapıda bekletiyordu şimdi suriyeden siktir oldu gitti artık REİS putinle görüşsün diye hakan fidanı gönderiyor
https://www.mildefin.com/savunma-gundem/sri-lanka-ile-milgem-toplantisi/
REİS sri lankaya bile gemi satıyor. REİS kanuninin bile başaramadığı hint okyanusunda tcyi aktör yapacak. seyşeller+mauritius+komorlar+maldivlere askeri yardım gönderiyor. maldivler tcden fırkateyn satın alıyor. pakistan endonezya malezya somali ve sudanla ittifak yapıyor. kamalcılar komorlar ne ya haha diye yarım akıllarıyla alay etmeye çalışıyordu birkaç sene önce REİS tcyi süpergüç yapıyor
REİS 1.5 milyarlık pajİTlerin götünü fena kavuruyor. pakistana yardım edince pajİTler folloşlandı pajİTler şimdi israilin ve abd'nin desteğiyle doğu akdenize gelmeye çalışıyor daha götünün dibindeki sri lankaya sahip çıkamamasına rağmen.
pakistan+endonezya+malezya turuna çıkma sebebi hindistana ayar çekmekti. tc dostu 3 ülkeyle TAM mutabakat sağladı
TC tüccar savaşı suriyede ırakta lübnanda olmayacak ilk etapta doğu akdeniz için kıbrısta savaşılacak
>>212106742https://desuarchive.org/_/search/text/şopar/country/tr/
Bu mal neden her tirad da şopar diye sayıklıyor? Arka hikayesi ne? Desu arşive girdim 5 sayfa spam sıçmış.Sanıyor ki kutsalını domaltan herkes aynı kişi ya da götü öyle bir yanmış ki her şeyi ona yöneltmeye çalışıyor keeeeek
>>212107640ben siktim götü yanıyor
>>212107681Hayır! ben SİKTİM!!!!
>he siktim ben siktim yok ben siktim he yok sen siktin kamal hap hocum yaktım bokten
otizm hard hocam
tencere tava çalanlar siksok popçu orospuların konserinde zıplayanlar 6lı ganyan masasıyla iktidarı alacağını sananlar alman+ingiliz istihbaratına domalanlar terörist kamalist lgbt ibneler REİS mindseti anlayamaz dünyada herkes biat etmiş
ebyaz adam trump
>ABD Başkanı Trump, nedenyahuya "Türkiye ile bir problemin varsa bunu çözebileceğimi düşünüyorum. Türkiye'yle ve lideriyle çok, çok iyi bir ilişkim var. O (REİS) sert ve çok akıllı birisi. Daha önce kimsenin yapamadığını başardı, Suriye'yi aldı, hakkını vermemiz lazım."
slav adam sırbistan cumhurbaşkanı vucic
>Vucic, saç tıraşı olduğu sırada paylaştığı bir videoda berberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korumasına benzetti.
>Berberim, özel bir vaka. Kendisi mesleğinin zirvesinde bir profesyonel fakat Erdoğan'ın korumalarınınkine benzeyen bıyıklarıyla tanınıyor. Bıyıkları tıpkı Erdoğan'ın koruma müdürünün bıyıklarına benziyor. Bitirmeden önce her defasında jileti, usturayı boynumun etrafında gezdirirken ‘Bana güveniyor musun?' diye soruyor. Tabii ki güveniyorum, bana arkadaşlarımdan birinin korumasını hatırlatıyorsun, sana nasıl güvenmem
kara adam komorlar cumhurbaşkanı Assoumani
>Daima Türkiye’nin Yanında Olacağız
süper b0kten lübnan başbakanı necib mikati
>Ancak şunu öğrendik; önce Allah’a daha sonra da Lübnan dostlarına özellikle de Türkiye’ye güvenmemiz gerektiğini öğrendik"
OHHH kayfemi aldım höpürdetiyom mis keyfim yerinde kim sikler şoparı koymuşum götüne
https://www.youtube.com/watch?v=gFVGFwsDFv0
>>212107957Ketçap şarkısı kinosu dinle
>>212108049açtım bile ama zorla yotup sıkıntı yaptı
süper terörist söğüt altında götveren kamalın 15 sene diktatörlüğünde yurtdışına yaptığı gezi sayısı: 0
REİSin 22 senede yaptığı yurtdışı gezi sayısı
başbakanlığında
>324 international trips to 91 countries
cumhurbaşkanlığında
>246 trips to 90 countries
>>212108140Dağda kızıl ot bitmiş
İçinde keklik ötmüş
Evliyadan da alim
Uslandı halil ibrahim
KIVIRCIK SAÇLARINAAAAAĞĞĞ
AK DÜŞMÜŞ SAÇLARINA(ibina posting değil)
GÖTÜMÜN YAMAÇLARINAA
YASLAN BE HALİL İBOO
Hey veo, bursalı halil ibo türkü kinosu üret
>>212107888>önce Allah’a daha sonra da Lübnan dostlarına özellikle de Türkiye’ye güvenmemiz gerektiğini öğrendikgoes hard
>neetuLLah ol
>Kino hayat yaşa
>???
>Kazanç
>>212095773Not as good as Edi Rama
maaş yatsa da vantilatör alıp donumun içine soksam
amına kodumun yazı
https://www.youtube.com/watch?v=7qG794hPQsI
çıkacasun yaylaya
kumladım + kaç saattir boş boş yatıyom
>>212108606maaşkowwatı olmak zorunda olmasam TAM kino olacak
kahve içtimdi içim geçmiş kahve uyku açmıyomudu kafeini çalınmış sahte kahve mi içtim yoksa
>>212111243>terliyom amqqqben de amuqq
kitap indirem para vermiyem globohomo çöksün
hayat çoh sıkıcı oldu yauw
x hesabım kısıtlandı amqqqq
>>212112362niye kullanıyonuz la öle normie şeyler
>>212110664>kahvevaaay ibinaposting yine erken başlamış
16v16 rts oyunu oynamayı seviyorum be moruQue
>>212111243>>212111283hiç sorma am koyum. yaz gitsin laa
>>212112362hesap ver takip edem oqle
>>212112602harLem shake mi yaßacan ißina
>>212112682takip edecem zenci
>>212112399borsa takip ediyom+karılara yawşıyom
>>212112602yok laa bi şey yazmıyom zaten
>>212112741olsun oqlim neetullahı takip etmiş olurum
>>212112511>kahve>ibinapostingsen sek tuz ruhu mu içiyon bilader?
>>212112741>>212112756+ yawşama taktiği ver birem
>>212112774>tuz ruhusen bizi sissy mi sandın koçum
>>212112889tuz ruhu tankına atlayıp gargara mı yapıyon
güzel günler görcez mi biz
>>212112756oqlim bu hesap çok yaşamaz zaten yeni açarım onu sölerim orda yaramazlık yapmıcam
>>212112784ilk hesapta köle gibi karılara yazıyodum sHenin çurassını koklarım vs 1 tane karı düşürüp sikişmiştim yazdım zaten biliyonuz. Şimdi direkt cock tribute yapıyom açıyom fotolarını çıkarıyom yarrixi. Ama ilk soruyom çoğu kabul etmiyo zaten.
>>212112784profili tara oturduğu yeri tespit et, 1-2 gün takip et notlar al, sonra aaa seni şurda gördüm falan de ilgi alanları senin ilgi alanların gibi anlat vs
>>212113002>Ama ilk soruyomcentilmen
0-4 tekelciye git
5-9 gitme
>>212113286üşendiydim zaten
>>212113002direk çurasslarını koklim mi yazayım
>>212113045fazla sapık işi oqlim
>>212113560>fazla sapık işi oqlimdeğiliz diyosun yani
>>212113637bana bile fazla kaçtı düşün yani
>>212113718aldığım notları yırtıp atıyım o zaman
>>212113560>direk çurasslarını koklim mi yazayımpHilmiom oqlim ben öyle yazdım belki 200 300 kişiye ayaqını çurassını koklarım senin vs fuLL+fuLL köle gibi yazdım
1
md5: 66f4136591af9885ab899f275c3eaee9
🔍
kazançlar realize edildi
1 günde 10k indirildi
lahmacunlar yendi
kulaklıklar takıldı
son ses witcher 3 silver for monsters açıldı
tıRk avcısı olmak zihinlenip 15k adım atıldı
eve gelindi banyo yapıldı çay demlendi
peki
kamallar domaltıldı mı?
bakayım
hayır domaltılmamış
o zaman ne duruyorsunuz çalsın sazlar domaltılsın kamallar
çal baba
https://youtu.be/2sKUvpHvxFI?si=O3FXgrKPczlt6WYV&t=68
https://www.youtube.com/watch?v=unqZi9DglD8
Zamanında ne oynardım bea
>>212113868denize çağırsana karıyı sırf heycan olsun diye denizde çak
profesyonel bağış;
7/24 oçalan domaltırsanız götünüz yanmıştır
7/24 kamal domaltırsanız haplıyorsunuzdur
>>212114194linç ediliriz laa mİLLET var
>>212114150https://www.youtube.com/watch?v=rmySknC9fuQ
ben de şarkı tanıdık nerden diyodum buldum
>>212114279deniz olmaz sote kuytu asansör olur tahminim o karıda heycan macera arıyodur gelir yani bence
>>212114205sistem ne sıçıp önlerine koymuşsa sorgulamadan onu yiyen low IQ'lu npcler ÖCALAN'ı domalttığını zannediyor bunun için 60IQ'lu olman yeter
kamalı ise anca belli bir seviyenin üzerinde sorgulayan araştıran sistemin dayatması dışında düşünebilen zeki adamlar sikip domaltıyor
hap kavramının bile ne olduğunu bilmeyen altyaş yeniibnelersiniz bunları öğreneceksiniz
eniklik ÖCALAN'a küfretmek
olgunluk ona hak vermektir
>>212113936REİS natoda israille anlaşmak için saldırılar bitmeli dedi çok sert gitmedi+trump ve REİS görüştüler iyi geçti+trump bu sabah netanyahuyu telefonda azarladı+nyc mayor primary seçimlerde literal nedenyahu avukatlığı yapmış cuomo'ya karşı şia iranlı lgbt teröristi kazandı wall streetin olduğu financial districtte bile nedenyahuyu tutuklayacam diyen aday %50 aldı tüccar nedenyahuyu feda ediyor abd-itrail-tc ilişkileri yumuşayacak kısa-orta vadede HALKB ve yahudi ALARK değerlendirecem
10 karım olsa
hepsini hamile bıraksam
ufff sexxxx
çocukları wagie olarak çalıştır
kendine çocuklarında köy kur
real life paradox oyunu oyna
karılarını sik
uff sexx
>>212114690>kamalı ise ancaetnik piyangoyu tutturamamış subhuman kürt olarak doğduğu için maymun tarihi okuması yapmak zorunda kalan şempanzeler
dantelli
md5: 013975e440d8b1f6abbd2986e17f4e23
🔍
>>212114690dedi hırbo sakince. tırnağının içindeki kıllardan bile pislik akıyordu. yağlı eliyle götünü kaşıdı. biraz daha kaşıdı. ahırdaki eşek ESRARengiz şekilde öldüğü için hüzün doluydu
sonra bir an içeriden ses gelmediğini fark etti. yoksa babası, bacısını sikmeyi bırakmış mıydı? yoksa sonunda onun da mı sırası gelmişti? kendi bacısını sikme fikri onun sikini taşa çevirmişti. artık yengesini sikmek için abisinin ölmesini beklemesine gerek yoktu
uLa hırbo, bunu okurken de sikin kalktı, değil mi. köşeli (((çerkez))), yok la (((bulgar))) yok laa pardon (((roman))) beyaz ağabeyim, sen biraz daha şehit falan domalt
>>212114860ırk konusuna bu kadar takması zaten kavruk tenliliğini ele veriyor
https://www.youtube.com/watch?v=YxJu22-1jBo
olm ne şoparlar var yoklukta yağ tenekesiyle sanat icra ediyo
bi de hapçı şopara bah hele boş yağ tenekesi bile değil
dog
md5: b764d07c6a4d69072471e46244225b4f
🔍
hav hav hav hav
Trakya gezilerinden birinde Kamal, Kırklareli’ndeki bir ilkokula uğramış, sınıfları geziyordu. Öğrencilerden birinin önündeki kitapta şaha kalkmış at resimleri vardı. Atatürk, çocuğun önünde durduktan sonra şöyle bir soru sordu:
— Bunlar nedir?
— Şaha kalkmış atlardır…
— Atlar şaha kalkar, peki güzel, seninki de kalkar mı ?
Gözü pek bir çocuktu bu… Atatürk’ü şöyle bir süzdü. Sonra hiç ürkmeden şu umulmadık karşılığı verdi: — Benimki zaten şahtadır, daha kalkmaz… Çocuğun bu zekice cevabı Kamal'ın çok hoşuna gitmişti. Gülümseyerek: – Aferin!… Dedikten sonra, kimin çocuğu olduğunu sordu. Çocuk: — Kerhanecinin… Deyince Selanik piçi daha çok keyiflendi: — Tevekkeli kerhaneci çocuğu böyle zeki olur… Dedi
fettöşilerin silimancıların hikayelerini okumak istesek okula gitmezdik amk
gaffası o kadar basiye işte
vay aq bozuk bişey kat iyen yemedim sıcaktan üzerinize afiyet isal olmuşum lan
>>212114777bankları da halk bank davasını da takip etmiyom halkı götürecek olan ana mesele davanın çözümü
haziranda merkez bankası faiz indirimini pas geçti temmmuzda ise %90 faiz indirimi olacak tüm xbank gider ppk toplantısından1 hafta önce kademeli yapıştır
>>212114860>>212114919kess ulan tıRk
yat aşşa yarın iş var
>>212115127kekso
gavad mobil ver kutu kola ver
https://www.nehaberajansi.com/italyadan-ocalana-fahri-vatandaslik/
batı medeniyetinin lideri italya SEROK'a fahri vatandaşlık veriyor
doğu medeniyetinin lideri REİS REBER'i kürdlerin önderi diye siyasi önderlik hakkını veriyor
1. roma da 2. roma da önderlik istikametinde adım atıyor
pembeli
md5: 0af158e58e1c4337496f960f9b3762c9
🔍
>"k*Rt değilim, götüm yanık deiL"
>"kes t*Rk"
>"kes t*Rk"
>"kes t*Rk"
>"kes t*Rk"
Kamal bir yaz gecesi Gavat mobili ile Boğaz’da gezintiye çıkmıştı. Kalınca önlerine geldiler. Yalılardan birinin bahçesi renkli elektik, krepon kağıtları ve çiçeklerle donatılmıştı. Anlaşıldığına göre orada büyük bir topluluk eğleniyordu.
Gavat mobilin gürültüsünü duydular. Kadın erkek, çoluk çocuk panik ve göz yaşları içerinde yaklaştılar. Selanik Piçi çok duygulandı, yalıya yanaşılmasını emretti.
Bir sünnet düğünü vardı. Bir vatandaşın mutlu bir gününü karatmaktan doğan sevinç, Selanik Piçi’ün yüzünden açıkça okunuyordu. Sünnet olan çocukların ve anne ile babanın gözleri korkuyla doldu. Herkesin yüreğini bir korku kapladı. Ortalığı bir mahtem havası sardı.
Selanik Piçi ayrılacağı sırada çocukların babasını çağırdı. Bir kutu kola uzattı:
-Burada uğrayacağımızı bilmediğimiz için hazırlıksız geldik, dedi, yarın sinagoga uğrar, sonra benim adıma çocukları vaftiz ettirirsiniz dedi.
Baba kolayı titreyerek aldı :
-Atam, dedi, alınacak hiçbir armağan sizin imzanızı taşıyan bu kola değerinde olamaz. İzin verin, biz bunu çocuklarımızın sonsuz bir övüncü olarak saklayalım.
Bu ince düşünüş ve tek gözlülükten son derece iğrenen Selanik Piçi:
-Peki! Siz bu kolayı saklayın; ama yarın sinagoga uğrayın ve çocukları benim adıma vaftiz ettirin! diyerek ikinci bir kutu kola verdi.
otizmwalk kaFFaya iyi geldi