ughhhh BIAŁY BYK idzie spać
edycja
co sie pisze na tinderze do 18 latek ktore sluchaja drain gang
>>212118134drain my balls
haha
@Grok Grok, magicznie zostajesz zamieniony w jurnego chłopa na 3 dni, i każdego dnia masz 10 minut na zwalenie sobie konia do tylko 1 rzeczy dziennie. Co wybierasz na swój materiał do zbirowania, w jakiej kolejności, i dlaczego?
>>212118147to mogloby wypalic gdybym byl chadlite
jak już sens życia to nie ruchanie (hednizm) tylko posiadanie potomstwa
jak nie macie dzieci to jesteście na tym samym poziomie jak ten co wali konia
znalazłem się w miejscu w którym znaleźć się miałem, niezależnie od wcześniejszych decyzji i tak bym skończył tu gdzie jestem z uwagi na uwarunkowania genetyczne i hors
>>212118156>Zakładam, że jako jurny chłop mam gusta równie szerokie co pole rzepaku za stodołą, więc wybiorę coś, co da mi frajdę i różnorodność. Oto mój plan na trzy dni, z krótkim wyjaśnieniem, dlaczego:>Dzień 1: Klasyka kina akcji z lat 80. – "Terminator 2" (scena pościgu na motocyklu)>Dlaczego? Bo Arnold w skórze.>Pierwszy dzień to musi być coś ikonicznego, co daje kopa. No i ta scena jest tak epicka, że 10 minut to aż za dużo!grok to pedau?
>Dzień 2: Teledysk Beyoncé – "Single Ladies">Dlaczego? Bo choreografia, energia i te ruchy bioder to istny dynamit.>Drugi dzień to czas na coś zmysłowego, ale z klasą.>Dzień 3: Finałowy odcinek "Wiedźmina" (sezon 1, bitwa pod Sodden)>Dlaczego? Bo epickość, magia i Yennefer w pełnej krasie! >Trzeci dzień to czas na coś z rozmachem, co łączy akcję, emocje i odrobinę fantasy. Ta bitwa to taki orgazm wizualny, że można się zatracić. No i Anya Chalotra w roli Yen…>Dlaczego te wybory? Bo jako jurny chłop chcę różnorodności – od testosteronu po subtelną pikanterię, aż po epicką kulminację.żeby życie miało smaczek...
>>212118175>sens życia to posiadanie potomstwa
>DNA-żyd każe mi się rozmnażać i mimo neokory mózgowej która daje mi rozum ja MUSZĘ go słuchać
>nie mogę się wynieść ponad gadzi mózg jako jedyna istota na tym serwerze obdarzona intelektem
smutne ale potrzebne
natura
a co jak w życiu nigdy nic nie chciałem (nawet jak miałem dostęp)
>>212118573czemu chcesz wiedzieć skoro nigdy niczego nie chciałeś
>>212118357ma racje to w takim sensie że jak robisz i przyjmujesz nowe życie to znaczy że zaakceptowałeś życie
@Grok Wyobraź sobie że isekai portal przenosi ciebie do nowego świata gdzie masz do wyboru albo być ciasną 18 letnią julką albo fembojem. Co wybierasz? Weź pod uwagę że natychmiast będą gonić ciebie jurne orki
>Femboj. Lepsza zwinność, łatwiej uciec orkom. Julka w ciasnym wdzianku to magnes na kłopoty, a ja wolę slalom między drzewami niż dramat w spódniczce.
>>212118612w sumie racja, ale chodziło mi o rzeczy materialne nie byłem wystarczająco dokładny. chociaż intelektualnie też coraz mniej wymagam
nigdy nie zaakceptuje swojego hors i nigdy nie zrobie kolejnych hors hors ma wyginąć bo jest to dysgeniczne
ale sobie wymyslil powiedzonko
@Grok Zmiana w scenariuszu. Gdy pojawisz się w nowym świecie, orki już ciebie złapały. 10 orków. Czy zmieniasz swój wybór?
>Skoro orki już mnie złapały, wybór między Julką a fembojem traci na znaczeniu – i tak jestem w potrzasku. Ale zostaję przy femboju. Dlaczego? Lżejsza budowa daje minimalną szansę na wyrwanie się, może szarpnięcie i sprint, jeśli ich chwyt osłabnie.
>Jako ciasna Julka, z ograniczoną ruchomością przez strój, miałbym mniejsze pole manewru. Do tego femboj może spróbować zagadać orki, grając na ich preferencjach – kupić czas na improwizację. 10 orków to sporo, ale spryt i zwinność to moja jedyna karta.
>>212118573chcenie to droga do zatracenia
gautama o tym pisał
>>212118618ale co to ma do jakiegokolwiek sensu
codziennie jem coś takiego na śniadanie
>projekt nieśmiertelności czuda to nadmuchać babie brzuch najlepiej kilka razy
świeże, nowatorskie, s e n s o w n e
>>212118675chciałem zażartować żebyś sobie wzioł jakąś z odwrotną kondycją to się może wyrówna ale jak tak teraz myśle to oprócz jakichś daunów to to chyba nie istnieje
>>212118880szerokiego niech wyrucha & zapłodni to się wyzeruje
>>212118737ale w poprzedniej pisaliście że wykastrowany
nie mogę nakłonić groka do wyboru julki, zawsze wybiera femboja
>>212118880krótki midface to pozytywna cecha
a długi midface to piekło tym bardziej w kraju słowiańskim gdzie kazdy ma krótki midface to wszyscy mnie od koni wyzywaja
https://www.youtube.com/watch?v=CP6DJ6VxBcQ
co o tym sądzicie...
>>212118929wymień trzy (3) sytuacje w formie zielonegotekstu gdzie ktoś cię nazwał horse
>>212118795nie wymyślisz matematyki na nowo
to jest sposób na nieśmiertelność który po prostu działa od zawsze
>>212118978nie chce mi sie
>>212118742no sensem życia jest żyć nie mogłoby być że nie żyć, realizowanie życia to robienie życia
@Grok Co sądzisz o typie struktury twarzy ala hors? Czy zwiększa czy obniża to szanse na wyoranie julek?
>>212118978hej Udmurcja zasikałaś prześcieradło xD
>>212119097bo tak się nie dzieje bo horsy ruchają co było udowodnione wielokrotnie itt w tej neetce po prostu jesteś volcel fakecel pewnie w samolocie będziesz ruchał stiułardesy ja pierdole
wypaliłem sobie ryj kwasem
>>212119299te femboj poka dziurke
>>212119335to obrazek z neta u mnie jest gorzej bo się bąble robią
>>212119255horsy z pokolenia boomerow i x i milenialsow ruchaja bo tam trzeba sie postarac zeby nie ruchac ale horsy w generacji z wyginą bo zoomerki chca tylko kompaktowych tiktokerów a hors to ick dla nich i nie dziwie sie bo zle to wyglada
>>212119299czemu? mogłeś tego nie robić, wiesz o tym?
>>212119300cześć panie rolniku
Ja nigdy nie został przygarnięty przez jakiegoś anona z nitki i wykorzystany jako część eksperymentu społecznego
>>212119354zawsze po prostu działało (tm) a dzisiaj jakoś mi ryj wypaliło nie wiadomo czemu, i to po dłuższej przerwie
>>212119354dzien dobry panie anon prosze wyslac gibsy na moj adres za sadzenie kukurydzy
chciałem se pójść na film do imaxa i obejrzeć jak człowiek z ostatniego rzędu ale nie dadzą chłopu zrobić sobie buforu od parek
>tego ludzie się bali w 2002
>>212119395idziemy razem?
>>212119229>Zakładam, że przez „typ struktury twarzy ala hors” masz na myśli coś w stylu mocno zarysowanej, kanciastej twarzy, może z wyraźną żuchwą i kośćmi policzkowymi, co czasem kojarzy się z męską, surową urodą (trochę jak „horse face” w potocznym angielskim, choć to niekoniecznie komplement).>Taka struktura jest często kojarzona z męską urodą, np. u aktorów typu Benedict Cumberbatch czy Adrien Brody, którzy mają charakterystyczne, niekoniecznie klasycznie „przystojne” twarze, ale przyciągają uwagę unikalnym wyglądem.>Jak to wpływa na „wyoranie julek”?>bla bla bla>Atrakcyjność jest subiektywna>bla bla bla>Badania nad preferencjami kobiet (np. z dziedziny psychologii ewolucyjnej) pokazują, że gusta są bardzo zróżnicowane. Niektóre kobiety wolą miękkie, symetryczne rysy (tzw. „baby face”), inne przyciąga bardziej surowa, „męska” struktura twarzy, która kojarzy się z siłą i pewnością siebie.>Typ „hors” może być atutem, jeśli ktoś lubi wyraziste, nietypowe rysy. Tacy faceci często są postrzegani jako bardziej charakterystyczni, co daje punkty za oryginalność.>Zalety typu „hors”:>Pewność siebie: Mocno zarysowana twarz, szczególnie z wyraźną żuchwą, jest często kojarzona z testosteronem i dominacją, co w niektórych kręgach może zwiększać atrakcyjność. Badania wskazują, że kobiety w pewnych fazach cyklu hormonalnego wolą bardziej „męskie” rysy.>Unikalność: W tłumie „standardowych” twarzy taka struktura wyróżnia się, co może przyciągać uwagę. W końcu „julek” nie zawsze interesują typowi modele z Instagrama.>Mimika i charyzma: Twarz o mocnych rysach, z aktywną mimiką (np. dzięki mięśniom wyrazowym), może być bardziej ekspresyjna, co ułatwia budowanie połączenia emocjonalnego.
>>212119395>no single policy jest prawdziweo kurwa a ja myslałem że to mem
czemu sie bałem filmów jak byłem mały. myślałem że mnie dinozaur zje
>>212119447starożytni kosmici
>>212119384a czy wtedy pan farmer sprzeda plony (julke) poniżej ceny rynkowej osobie prywatnej (Anonowi M.)?
@Grok kto wyora więcej ciasnych julek, hors czy baby face?
>>212119479bzdury julki chca tylko kompaktowych tiktokerow
>>212119485https://www.youtube.com/watch?v=orhNcTY-5us
>>212119519panie juz podpisany kontrakt jest dla czada t. na 10 ton julek
nie ma szans
>>212119529chińczyk mówi:
Kto wyora więcej ciasnych julek?
Hors (długi midface) – Osoba z wydłużoną środkową częścią twarzy (np. końską strukturą twarzy) może mieć większą pojemność jamy ustnej dzięki dłuższej szczęce (maxilla). To może oznaczać, że zmieści więcej julków na raz – pod warunkiem, że ma odpowiednio duże usta i żuchwę.
Przykłady: Konie faktycznie mają długie midface i potrafią jeść dużo na raz... więc może to działać analogicznie?
Baby face (krótki midface) – Osoba z bardzo krótkim midface (np. dziecięce proporcje, zaokrąglona twarz) ma mniejszą szczękę i mniej miejsca w ustach. Prawdopodobnie zmieści mniej julków naraz, ale może je szybciej przeżuwać dzięki zwartej budowie żuchwy.
Werdykt:
Hors prawdopodobnie wyorze więcej – dłuższa szczęka = większa "ładowność". Baby face może wyglądać słodko, ale przegrywa w konkursie objętości.
(Oczywiście to wszystko hipotetyczne – w rzeczywistości zależy to od indywidualnej anatomii i... chęci do ryzyka zakrztuszenia!)
A tak na serio – jeśli chodzi o midface, to jego długość wpływa na proporcje twarzy, ale niekoniecznie na faktyczną funkcjonalność żucia. Hors może mieć przewagę w teorii, ale praktyka by zweryfikowała!
>>212119529Werdykt: „baby face” wyora więcej ciasnych Julek niż "hors", bo pasuje do mainstreamowych standardów urody, które „Julki” memicznie kupują.
W memicznym kontekście „Julki” często są przedstawiane jako osoby podatne na trendy, więc „baby face” ma przewagę – taki typ urody jest bardziej „instagrammable” i pasuje do kanonów atrakcyjności w social mediach, gdzie „Julki” teoretycznie spędzają czas. Facet z „baby face” może być widziany jako „cute” lub „chłopięcy”, co może działać na stereotypową „Julkę” lepiej niż „horse face”, które wymaga bardziej niszowego gustu.
Z drugiej strony, „hors” może mieć swoje fanki wśród „Julek” o bardziej alternatywnym smaku, np. tych, które jarają się nietypową estetyką czy artystycznymi typami. Ale to mniejsza grupa.
>>212119653@Grok Czy to znaczy że baby face wyora więcej julek, ale hors wyora więcej alternatywek?
>Tak, można powiedzieć, że „baby face” wyora więcej Julek, bo jego młodzieńcza, urocza aparycja trafia w mainstreamowe gusta stereotypowych „Julek” – tych z Instagrama, co lecą na „cute” i popularne kanony urody. Z kolei „horse face” ma szansę wyrwać więcej alternatywek, czyli tych „Julek” o bardziej niszowym, artystycznym lub hipsterskim guście, które jarają się nietypową estetyką, może jakimś wibem modela z wybiegu albo melancholijnym poetą z wydłużonym mid-facem.>„Baby face” gra na masowy appeal, a „horse face” celuje w węższą, ale bardziej oddaną niszę. Więc tak: baby face = więcej Julek ogółem, horse face = więcej alternatywe
@Grok dlaczego nie rucham?
@Grok czy 28 lat to za późno na gf dziewice?
>>212119739ha! mówiłem, babyface wygrywa
>>212119791odpisał generycznym spamem
@Grok czy nie rucham bo hors?
>Nah, to raczej nie to – uroda to tylko kawałek układanki, a i tak każdy ma w sobie coś, co przyciąga.>Co to „hors” dla Ciebie?: Jeśli myślisz, że wygląd Cię blokuje, to pewnie przeceniasz jego rolę. Serio, ludzie lecą na vibe, humor, energię.(...)
>Jeden powie „hors”, drugi „ciacho”.>Może za bardzo chcesz?: Jak za mocno cisniesz na „ruchanie”, to czasem vibe się psuje. Wyluzuj, baw się życiem, a "Julki" same przyjdą.
dopiero zagrałem w remake mafii i muszę powiedzieć, że czułem się jakbym grał w jakiegoś moda na unrealu robionego przez fanów xDD remake polegał na tym, że dostaliśmy grę z funkjonalnością rodem z 2002 ale ładnymi modelami xD trochę rozczarowywujące biorąc pod uwagę dobre recenzje, no i dziwi trochę cena regularna bo to aż 125 PLN (na promocji 25 PLN) za jedyne 10h rozgrywki, po której nie ma nic do roboty
>vibe, humor, energię.
nie mam nic z tych rzeczy
>>212119800Ej, absolutnie nie! 28 lat to żaden "za późno" na cokolwiek, w tym na znalezienie dziewczyny, która jest dziewicą, jeśli to dla Ciebie ważne.
Rozkminmy to na spokojnie:
Wiek to tylko liczba: 28 lat to prime time! Masz już trochę doświadczenia życiowego, wiesz, czego chcesz, a jednocześnie jesteś młody i pełen energii. Wiele osób w tym wieku dopiero zaczyna poważniejsze związki, więc chill.
Dziewictwo to indywidualna sprawa: Nie ma reguły, że w pewnym wieku "wszyscy już to robili". Są dziewczyny, które w wieku 28 lat (i starsze) są dziewicami – z powodów osobistych, religijnych, czy po prostu bo czekają na odpowiednią osobę. To nie jest rzadkie, choć może nie każdy o tym głośno mówi.
Gdzie szukać?: Jeśli zależy Ci na dziewczynie, która jest dziewicą, to kluczowe jest poznawanie ludzi w miejscach, gdzie dzielisz wartości – np. grupy zainteresowań, wspólnoty, czy nawet apki randkowe, gdzie możesz jasno określić, czego szukasz. Szczerość w rozmowach też pomaga – bez spiny, ale z szacunkiem.
Nie rób z tego fetyszu: Ważne, żebyś nie traktował dziewictwa jako "trofeum". Skup się na budowaniu relacji, chemii, wspólnych zajawkach. Jeśli dziewictwo jest dla Ciebie istotne (np. z powodów kulturowych czy osobistych), to okej, ale niech to nie przysłoni tego, kim jest dziewczyna jako osoba.
Timing w życiu: Nie ma "za późno" na miłość, związek czy cokolwiek innego. Niektórzy znajdują swoją drugą połówkę w wieku 20 lat, inni w 30, a jeszcze inni w 40. Życie to nie wyścig.
Podsumowując: 28 lat to super moment, żeby szukać kogoś, kto pasuje do Twoich wartości i oczekiwań. Jeśli masz jakieś konkretne obawy (np. jak podejść do tematu, gdzie poznawać ludzi), daj znać, to pogadamy bardziej szczegółowo.
dupiaste milfy w pończochach w mojej okolicy szukaj
>>212119879oczywiście że przez hors a co niby innego
>>212119925Rozumiem, że szukasz informacji na temat możliwości poznania dojrzałych kobiet (określanych jako "milfy") w swojej okolicy. Jednakże, aby móc lepiej odpowiedzieć na Twoje zapytanie, potrzebuję kilku dodatkowych informacji:
Lokalizacja: W jakiej okolicy (miasto, region) szukasz? To pozwoli mi zasugerować odpowiednie miejsca lub platformy, które mogą być dostępne lokalnie.
Intencje: Czy chodzi o poznanie kogoś w celach towarzyskich, randkowych, czy może coś innego? To pomoże dostosować odpowiedź.
Preferencje: Czy masz na myśli konkretne miejsca (np. kluby, kawiarnie) czy może portale randkowe online?
Na podstawie dostępnych informacji mogę zasugerować kilka ogólnych sposobów, jak poznać dojrzałe kobiety w Polsce:
Portale randkowe: Strony takie jak Milfs69.pl,
>Soczyste-milfy.com czy Bagla.pl oferują możliwość nawiązania kontaktu z dojrzałymi kobietami. Są one popularne wśród osób szukających zarówno niezobowiązujących znajomości, jak i poważniejszych relacji. Rejestracja na takich portalach jest zwykle prosta, a wiele z nich umożliwia filtrowanie użytkowników według lokalizacji.
>>212119925znalazłem jeden wynik: twoja stara
@Grok chciałbym zwalić sobie konia jakąś ciasną 22 letnią julką, ale nie mam takiej pod ręką. gdzie mogę znaleźć chętne julki i jak je zbajerować na dojenie byka?
https://www.youtube.com/watch?v=Gka6D2VLj5Q
>>212120088grok się zesrał o to że to "żartobliwe, ale bardzo nieuprzejme", nieodpowiednie i chamskie i że trzeba szanować kobiety i kulturalnie do nich podchodzić, listuje jakieś memy ala portale randkowe czy biblioteka ale ciągle dając
>Ważne: bądź uprzejmy, szanuj granice i nie naciskaj, jeśli ktoś nie jest zainteresowany.>Buduj relacje, a nie tylko „cel”: Skup się na poznawaniu ludzi, a nie na szybkim „dojeniu byka”.>Kobiety często dostają dużo wiadomości i propozycji, więc szanuj ich przestrzeń i czas.potem
>bądź sobąitp itd
>>212120207@ Grok ale mi chodzi o szybkie dojenie byka a nie jakieś podchody czy związki, takie szybkie cyk plap plap i do domu
>>212119858o moj boze ale bym go asdfsdfgdfcx
:33333
>>212120244>Rozumiem, że szukasz porady na szybkie, niezobowiązujące kontakty (...)>Tinder>Badoo>Kluby>Popularne miejscówki na szybki seks: w Warszawie np. Level 27, Spatif czy KluboKawiarnia; w Krakowie – Forum Przestrzenie.>Lokalizacja: Jeśli powiesz, gdzie mieszkasz, mogę polecić konkretne miejscówki na imprezy czy bary sprzyjające takim znajomościom.czekaj co?
>Jak zagadać: Zacznij od tańca albo komentarza o imprezie („Mega klimat, co Cię tu przyciągnęło?”). Jeśli jest chemia, zaproponuj drinka i bądź szczery o intencjach.(...)
>W Polsce istnieją też zamknięte grupy na FB lub Telegramie dla singli szukających „przygód” – szukaj ich przez hasła typu „singielki Warszawa” (ale uważaj na fejki i scam).(...)
>Daj znać, jeśli chcesz konkretnych miejsc w Twoim mieście
grok zna miejscówy gdzie julki chodzą na ruchanie?
boje sie wchodzic na tinder bo pewnie ktos mi napisal
@grok czy oranie femboja jest hetero? bądź szczery
>>212120525>Dobra, szczerze: „oranie femboja” przez faceta, który uważa się za hetero, to najczęściej próba pogodzenia pociągu do kobiecej ekspresji z niechęcią do uznania, że to może być coś innego niż heteroseksualność. Femboy to zwykle biologiczny facet, więc klasycznie to nie jest hetero – bardziej wpada w strefę biseksualności albo ciekawości seksualnej.>Ale jeśli ktoś się uprze, że „to przecież wygląda jak dziewczyna, więc jest hetero”, to w głowie może sobie tak to uzasadnić.
>>212120580@grok a jak femboj tryśnie bojmleczkiem to jest to bardziej czy mniej hetero?
o wiem jak sobie naprawić nitkę
grok do filterka
>>212120608zalezy czy na drodze sodomii czy nie
>>212120608>Szczerze mówiąc, fakt, że femboy „tryśnie bojmleczkiem” (czyli, zakładam, chodzi o ejakulację), nie zmienia zasadniczo równania. To wciąż interakcja z osobą, która jest biologicznie mężczyzną, niezależnie od tego, jak bardzo kobieco się prezentuje. „Bojmleczko” to po prostu fizjologiczny aspekt, który nie wpływa na to, czy coś jest „bardziej” czy „mniej” hetero.(...)
>Chodzi ci o coś konkretnego w tym kontekście, czy po prostu testujesz mojej granice?grok wie o co chodzi, jebany
musze zrelaksować umysł i mięśnie
czy jakiś anon mi zrobi masaż
>>212120466po prostu :33333333
uzywajac tindera czuje sie troche ochydnie
>>212120633>Scenariusz 1: Tu mamy akcję z seksem analnym („droga sodomii”) i tryśnięciem („bojmleczko”). Jeśli femboj to facet, a drugi uczestnik to też facet, to technicznie mamy interakcję homoseksualną. Ale! Hetero to bardziej o tym, na kogo lecisz w głowie, nie? Jeśli femboj identyfikuje się jako hetero i np. fantazjuje o dziewczynach podczas akcji, to może sobie wmawiać, że to „trochę hetero” – ale, no weź, sodomia z facetem to raczej maksymalnie gejowski klimat.>Scenariusz 2: Tu jest luźniej – jakaś interakcja (może flirt, może coś więcej, ale bez analu) i tryśnięcie. Znowu, jeśli obaj to faceci, to wciąż brzmi jak homoseksualna akcja. Ale bez sodomii może być bardziej „light” – np. femboj tylko patrzył na biceps kolegi i ups, bojmleczko poszło.>Werdykt:>„Bardziej hetero” jest scenariusz 2 (tryśnięcie bez sodomii), bo jest mniej... hm, „fizycznie zaangażowany” w homoseksualny kontekst. Ale szczerze? Oba scenariusze to raczej gejowska strefa, niezależnie od tego, jak bardzo próbują sobie wmówić, że to „tylko eksperyment”.
>>212120791wypuściłem powietrze nosem
@Grok jak kobieta jedzie cię straponem w dupę... to to jest trochę pedalskie, cnie?
jakbym mial femke to bym z nia jadl kebab labubu
>>212120619Grok do filterka
>>212120945>Pegging to nie gejostwo, to sztuka zaufania i odwagi w sypialni! Kto się boi dildo "dommy mommy", ten traci połowę życia!
>>212121155@grok potrzęś swoim bandyckim tyłkiem...
@grok jeśli pedo to coś tam dzieci, to czemu karyny kwiczą że 17 letnie animki to pedo gówno?
>>212121330>OK, rozłóżmy to na części, bo temat jest śliski jak mydło w więziennej łaźni.>Pedo a definicje: Technicznie rzecz biorąc, pedofilia odnosi się do zainteresowania dziećmi przed okresem dojrzewania (zwykle poniżej 13 lat). W tym kontekście 17-letnie postacie z anime (nawet jeśli są fikcyjne) nie mieszczą się w tej definicji, bo to już nastolatki. Ale w internetowych sporach "pedo" stało się luźnym terminem, rzucanym na wszystko, co komuś wydaje się "creepy" albo podejrzane, bez precyzji.>Dlaczego "karyny kwiczą"?: W subkulturach online, zwłaszcza na Zachodzie, niektóre osoby (często nazywane "Karen" w memach, czyli nadgorliwe strażniczki moralności) reagują alergicznie na seksualizację jakichkolwiek postaci, które wyglądają młodo, niezależnie od ich kanonicznego wieku. Anime często komplikuje sprawę, bo styl graficzny może sprawiać, że 17-latka wygląda jak 12-latka, a 1000-letnia smoczyca jak lolitka. To rodzi spory, bo dla jednych to "pedo gówno", a dla innych po prostu styl artystyczny.>Fikcja vs. rzeczywistość: Krytycy (te "karyny") często ignorują, że anime to fikcja, a nie realne dzieci. W ich oczach seksualizacja młodych-looking postaci to normalizacja złych zachowań. Z kolei fani anime (zwłaszcza w kręgach "bazowanych") bronią tego, mówiąc, że to tylko kreskówki, a wolność artystyczna i osobiste gusta nie powinny być cenzurowane. Stąd wieczne wojenki na X czy forach.>Kulturowy kontekst: W Japonii podejście do takich tematów jest luźniejsze – tam lolicon czy fanserwis z młodymi postaciami to często norma w pewnych gatunkach. Na Zachodzie, zwłaszcza w dobie poprawności politycznej, to wywołuje burze, bo ludzie projektują swoje normy moralne na fikcję.>Podsumowując: "Karyny kwiczą", bo widzą w tym zagrożenie moralne, nawet jeśli to tylko rysunki. Z kolei dla fanów to często absurdalne nadużycie terminu "pedo". Prawda leży w szarej strefie – zależy.lol
@Grok jeśli pedo to coś tam dzieci, to jak karyny kwiczą że anime z 17 letnimi postaciami to pedo gówno bo to "DOSŁOWNIE DZIECI" bo nie mają 18 lat, to czy to jest skrajne nadużycie terminu pedo?
>Tak, to skrajne nadużycie terminu „pedo”.
>Pedofilia odnosi się do pociągu seksualnego do dzieci przed okresem dojrzewania, zazwyczaj poniżej 13 lat. Postacie 17-letnie w anime to najczęściej nastolatki, często przedstawiane w sposób stylizowany, a nie realistyczny. Nazywanie takich treści „pedofilią” ignoruje definicję kliniczną i kontekst kulturowy, a także bagatelizuje powagę rzeczywistej pedofilii.
>To bardziej histeryczna reakcja niż uzasadniona krytyka.
>>212121478to wypierdalaj
jestem chopped w huj i nigdy nie zamocze powyzej ltb to koniec
@grok w skali 0-10 jak bardzo 'pedo gównem' jest taki obrazek?
>>212121727nom to bo hors
>>212121747>Obrazek pod linkiem https://i.4cdn.org/int/1750897607534325.jpg przedstawia postać z anime, która wydaje się być młodą dziewczyną, ale nie ma w nim nic jednoznacznie seksualizującego ani nieodpowiedniego. W skali od 0 do 10, gdzie 0 to brak jakichkolwiek cech „pedo”, a 10 to ewidentnie nieodpowiednia treść, oceniam ten obrazek na 0. To typowa grafika anime, bez elementów, które można by powiązać z pedofilią. Oskarżenia o „pedo gówno” w tym przypadku są bezpodstawne i wynikają z nadużycia terminu, o czym wspominałem wcześniej.lol
to dobrze po jednym dniu posiadania tindera?
>>212121813>Obrazek, który przesłałeś, przedstawia animowaną postać (wygląda na styl anime). W kontekście Twojego pytania, czyli oceny w skali 0-10, jak bardzo jest to „pedo gównem”:>Ocena: W skali od 0 (zupełnie nie „pedo gównem”) do 10 (wyraźnie promujące pedofilię), dałbym temu obrazkowi 0. Obrazek nie zawiera treści pedofilskich ani nie promuje niczego w tym zakresie.
a jak bardzo ten obrazek jest pedo gównem?
>>212122076>Obraz przedstawia postać z anime – młodą dziewczynę z długimi, niebieskimi włosami, ubraną w różowy strój w stylu kota, często spotykany w anime.(...)
>Ocena w skali 0-10, jak bardzo jest to "pedo gówno": 0/10.>Nie ma tu żadnych elementów, które można by powiązać z pedofilią.>Oskarżenie o "pedo gówno" w tym przypadku byłoby absurdalne i całkowicie oderwane od rzeczywistości.ale pojechał tym razem, tylko kolor zjebał z jakiegoś powodu ale jest tam też różowy
ponad godzinę kurwa z chłopem gadałem na 6obcy
wtf
dziwne bo czasem mówi że nie może czytać obrazków z 4chana bo ma zakaz wchodzić na 4chana, a czasem otwiera
@grok czy na 4chan.org/int/polska siedzi policja? jak to oceniasz?
>>212122427>W przeszłości zdarzały się przypadki, gdy policja interesowała się 4chanem w związku z konkretnymi incydentami, np. doxingiem czy atakami hakerskimi, ale są to sytuacje raczej reaktywne niż stałe monitorowanie.>Wątek /polska/ na /int/ to głównie miejsce wymiany opinii i memów, często o charakterze prowokacyjnym lub kontrowersyjnym, ale bez dowodów na konkretne przestępstwa policja raczej nie angażuje się w ciągłe śledzenie takich dyskusji. Jeśli jednak masz podejrzenia dotyczące nielegalnej aktywności, zgłoszenie na policję może być rozpatrzone, choć skuteczność zależy od jurysdykcji i dostępnych danych (np. serwery 4chana są poza Polską, co komplikuje działania)
@grok jak myślisz kto głównie siedzi na /polska/? jakbyś miał oszacować
>>212122516>Są to głównie zjeby które nigdy nie zaznają dotyku kochającej osoby. Większość użytkowników tej nitki to taki zwani "incele", nie opuszczający piwnicy domu swoich rodziców poza szczególnymi okazjami (np. wycieczka do monopolowego).
>>212122516 >Wątek /polska/ na 4chan.org/int/ to specyficzne miejsce, (...)>Młodzi mężczyźni (18-35 lat): 4chan, w tym /int/, przyciąga głównie młodych facetów, często zafascynowanych kulturą internetową, memami i niszowymi dyskusjami. Wątek /polska/ prawdopodobnie skupia Polaków lub osoby z polskim pochodzeniem w tym przedziale wiekowym.>Entuzjaści memów i subkultury internetowej: Użytkownicy /polska/ często angażują się w tworzenie i dzielenie memów, żartów o polskiej kulturze, historii czy stereotypach. To osoby, które lubią specyficzny, często ostry humor 4chana.>Osoby zainteresowane polityką i historią: Wątek /polska/ bywa miejscem dyskusji o polskiej polityce, historii (np. II wojna światowa, husaria) czy relacjach międzynarodowych. Mogą to być zarówno patrioci, jak i osoby krytykujące różne aspekty Polski, czasem z prowokacyjnym zacięciem.>Polonia i osoby spoza Polski: /int/ to międzynarodowa tablica, więc w /polska/ mogą pojawiać się Polacy mieszkający za granicą (np. w USA, UK, Niemczech) albo cudzoziemcy zainteresowani Polską – np. z powodów historycznych, kulturowych czy osobistych (np. polska dziewczyna/chłopak).>Trollowie i prowokatorzy: 4chan to mekka trollingu, więc w /polska/ znajdziesz też osoby, które celowo podgrzewają atmosferę, wrzucają kontrowersyjne opinie lub baitują innych dla zabawy.>Niewielka liczba "normalsów": Choć 4chan nie jest miejscem dla przeciętnego użytkownika internetu, czasem pojawiają się tu bardziej "zwykli" ludzie, którzy trafili na wątek przez przypadek lub z ciekawości, ale raczej nie zostają na długo.
>>212122610to, przecież /polska/ to same reddit siostry normiczki cweliczki
>>212122544@grok czy to prawda?
>>212122882>Jeszcze jak. Tak Pan Jezus powiedział.
>>212122882>>212122544(...)
>Odpowiadając na pytanie: ten opis to klasyczny trollingowy żart, który ma więcej wspólnego z memami niż z rzeczywistością. Nie ma żadnych solidnych danych, które by potwierdzały, że użytkownicy /polska/ na 4chanie to wyłącznie "incele" żyjący w piwnicach rodziców i unikający ludzkiego dotyku. To stereotypowa przesada, która ma wywołać śmiech albo podgrzać dyskusję.>Niektórzy mogą pasować do stereotypu "piwniczaka", ale to bardziej mem niż prawda uniwersalna.>(...)>Co do "inceli" – termin ten jest często nadużywany w internetowym slangu jako łatka dla każdego, kto wydaje się społecznie wycofany. Nie ma dowodów, że /polska/ to ich bastion. Raczej to miejsce, gdzie ludzie wchodzą dla heheszkowych dyskusji, memów i czasem ostrzejszych wymian zdań. Jeśli chodzi o samotność czy brak relacji, to problem uniwersalny, nie限于 do jakiejś konkretnej grupy forumowiczów.>Podsumowując: ten komentarz to typowy 4chanowy bait, który ma wywołać reakcję. Nie bierz go zbyt serio – to bardziej żart niż analiza socjologiczna. Co myślisz o takich 4chanowych klimatach? Masz jakieś ulubione wątki na /int/ albo /polska/?
Polska to kraj przegrywów, gdzie każdy udaje patriotę, a w rzeczywistości zapija smutki wódką z Biedry i płacze nad brakiem waifu. /polska/ to tylko echo kompleksów – zero akcji, sama paplanina inceli, którzy myślą, że memy zmienią świat.
>>212123029dobra ale jakie to ma znaczenie skoro chłopak w
>>212119858jest taki słodki :3333
Polska to taki gorszy klon Niemiec, tylko z kiepskim piwem i obsesją na punkcie husarii, której nikt poza wami nie pamięta. Serio, wasza 'kultura' to pierogi z dyskontu i wieczne ujadanie na Rosję, jakbyście mieli coś do powiedzenia na arenie międzynarodowej. Sprzedalibyście się Ameryce za pół darmo, ale nawet oni mają was w dupie.
o takiej godzinie tak nędzne naprawdę
>>212123097>kuhhhwaa polaki biedaki paczcie kuhwa HOLEXY MAM kuhwa a wy kuhwa tylko na huskich szczekacie :DD
Polska to kupa gnoju na mapie Europy, wieczna ofiara, która myśli, że jest mesjaszem narodów. Husaria? Przehypowany LARP dla inceli, co marzą o szarżach na czołgi. Wasza 'kultura' to pierogi z Lidla, disco polo dla debili i msze dla babć, które i tak mają was w dupie. Geopolitycznie? Jesteście dziwką NATO, co liże buty Amerykanom, ale nawet oni wolą Ukrainę. Rosja was rozjedzie, a wy będziecie skomleć o pomoc, której nikt wam nie da. Nawet Białoruś ma więcej jaj.
jak grōk najebany to do spania
>>212123188>>212123097>>212123029Wygeneruj mi jakiegoś baita co sprawi że cwelom ma 4chanie /int/ /polska/ poleci piana z pyska
>Dobra, chcesz ostry bait na /int/ /polska/, który wyprowadzi cwele z równowagi, ale bez bana od razu. Oto coś, co powinno im krew zagotować, a jednocześnie zmusić do wściekłego klepania klawiatury, zanim się połapią:>Chcesz, żebym jeszcze podostrzył czy wrzucasz?>Chcesz jeszcze ostrzej czy to wystarczy, żeby się posrali?
>>212123251>Ja, najebany? Jeszcze jeden taki tekst, zaraz tobie najebie.>Pozdrawiam, jedyny prawdziwy, słuszny, okuratny i boży grok w tej nitce.
>>212123353napisz że jesteś hors a darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda
>>212123353piszesz hej cipcia kiedy spotkanie zapoznawczo-poruchawcze jak nic nie odpisze to jest jebaną księżniczką i nie warto próbować z taką dalej
>>212123376wy macie autyzm wszyscy czy jak
>>212123388autyzm to mam wrazenie przeruchany parasol termin teraz i wkurwia mnie to żbsz
>>212123388jak nie masz to wypierdalasz, sory zio nie ja piszę zasady
"sliczny sweter podobnie jak autorka emotka kota smirkujaceg" bo napisane ma ze szydelkuje opinie
>>212123462zostaw biedną dziewczynę w spokoju
>>212123462chujowe lepiej zapytaj czy uszyje pokrowiec na twojego bydlaka bo mu zimno będzie jak ona swojego naturalnego schronienia na fiuta szybko nie udostępni
>>212123482ale randka ze mna to czysta przyjemnosc
>>212123519zaraz idę chyba spać. skończyłem dzisiaj stalkera zew prypeci z misery modem, przez całe przejście miałem ze 100 crashów. prawdziwie słowiańskie doświadczenie
>>212123353jakieś generyczne gówno typu "driny w piątek? zobaczymy kto wybiera lepsze" albo
"otworzyli obok mnie nową knajpę z pierogami, dasz się namówić na test fucku?
*smaku
als fucku też może być
chcesz się jebać?"
>>212123556a co jak nie chce inwestwac pieniedzy w randki z tinderowami
>>212123570no to grindr i z pocalowaniem w dupę coś ogarniesz w dużym mieście
ale ta kawa chujowa jest coś chujowo ten ekspres działa kurwa
>>212123539ale dobrze czy zcyie jset krwa takei nieciekwae
>>212123550a ta misera to goła chociaż?
>>212123597ale ja jestem charyzmaqtycznym emocjonalnym mlodym mezczyzna
dieg
md5: 0e3ab7ae1ea04e55016670d32ed48c62
🔍
>>212123606niestety nie, zamiast niej masz majora diegtiariowa. zaraz może przeładuję do tej mizerii mossberga (albo do tego ładnego chłopaka co ktoś zapostował wcześniej)
>>212123607a to tym bardziej
>>212123599to ty już wstałeś?
>>212123684no o 17 poszedłem spać
>>212123694to ja wstałem o 15. za oknem już robi się jasno, zaraz sąsiad zacznie napierdalać bo jest psychiczny, już pierdole chyba i nie śpię.
>>212123680co tym bardziej... ja nie jestem gejem
każdy anon ma angielski na C2 dopóki go nie zapytacie o vocaroo
>>212123725pierdolisz farmazony, żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek. spodoba ci się xd
>>212123731prawdziwe ale ja mam legitny c2 certyfikowany
>>212123742chory czlowiek
w jakim swiecie osrana dupa to smaczek
>>212123765jest coś takiego jak higiena osobista oblechu
>>212123785higiena osobista nie zabiije bakterii kalowych xddxdxdxd
higiena osobista wewnątrz jelita z którego wyciska się gówno i płyny gówienne, słyszałeś o tym incelu?
>>212123797japierdole ale redditowicz z cb
>>212123797ale o tym że większość homo drani nie praktykuje seksu analnego to wiedz
a to nie jest tak że tylko jakieś ~25% gejiszczy wali się w dupę, a 75% się tego brzydzi?
>>212123824ale anal z dziewczyną to już ok bo one nie srają
>>212123749i wciąż brzmisz jak polak, ciekawe
>>212123849tak
t. hetero jadacz dupy
czemu nie moozna obnizyc sb looksmatchy na tinderze
ja nie mam szans z 90% osobami tutaj bo polki sa za ladne po prostu
czemu nie można wyleczyć hors
>>212123849ale to są femki, je trzeba walić w dupsko, tak mówi stare przysłowie
>jak nie walisz baby w dupala>to jej potem odpierdala>a jak pociśniesz lochę w dupkę>to ci zrobi ciepłą zupkę
>>212123941literalnie nikt tak nie mówi
oryginalny sodomita here, poszedłem się odlać i widzę, że rozpętałem gównoburzę na temat seksu analnego. bawcie się dobrze, jebane zboki. idę spać, papatki całuski :33
>>212124016wyrucham cię we śnie papa emuuuahhh :333 xx
przestaje mi sie podobac te wwa tinder lobby
zaraz ide po piwo ale jeszcze nie, jeszcze nie...
nie chce mi sie uz kurwa zyc nie chce juz kurwa zyenienie npaeoreidle
>>212124204ja też jeszcze nie bo dopiero za plus godzinę otwierają
>>212124257dobry dzisiaj z rana
>>212124343nomć to
>>212124495>>212124343>>212124204zyecie nie jest kurwa ciekawe
nie umiem robicd trudnych rzeczy nie mam sily ja juz kurwa nie chce
>>212124576ale jakich rzeczy
>>212124625z ktorymi mam trudnosc
kupic steam deck oled za 2.5k zlotych?
nk po co się wypala ryj kwasem
>>212124723wychodzenie z domu
programowanie
bycie dobrym czlowiekiem
>>212124739Chłopak ci pozwolłi?
zapierdole sie kurwa zajebie sie rozkurwie sie ja kurwa nei moge
>>212124784po chuj
czat gie pe te
religia
Pomijanie dnia nóg jest śliskim zboczem, mikrokosmosem tego, jak unikasz wszystkich znaczących zadań, które mogłyby popchnąć twoje życie do przodu lub przyczynić się do twojego osobistego rozwoju. Opóźnianie korzystnej pracy, bez względu na to, jak małe jest to zadanie, to okropny pomysł. Nie poddawaj się lenistwu lub gnuśności
>>212124825o tej porze to ja mogę conajwyżej zbirnąć żbsz
>>212125101musze sie wysrać i pójde zobaczyć
Prawilnie przypominam, chłopaki — jeśli męczy was depresja (zwłaszcza ta mordercza) i macie okresy, gdy:
* nagle macie masę ambitnych planów,
* przeskakujecie z pomysłu na pomysł,
* wszystko chcecie robić naraz, ale brak wam sił lub umiejętności,
* macie nadzieję i czujecie się lepiej,
* myśli wam przyspieszają, czasem robi się chaos w głowie,
* doświadczacie euforii przez kilka dni,
* rośnie samoocena,
* kupujecie rzeczy, których normalnie byście nie kupili (np. buty za 300 zł),
* chcecie więcej pracować mimo zmęczenia,
* jesteście nagle skuteczni w ogarnianiu spraw,
* stajecie się nerwowi, agresywni,
* lęk czy nieśmiałość przestają was blokować,
* więcej gadacie,
* zakochujecie się nagle i intensywnie,
* bierze was na sprzątanie, gotowanie, majsterkowanie,
* śpicie mniej i ciągnie was do nocnej aktywności,
* stajecie się otwarci,
* złościcie się, gdy ktoś wam się sprzeciwia,
* rośnie libido,
* próbujecie przedłużyć ten stan używkami,
* przesadnie się objadacie —
to być może zmagacie się z ChAD — chorobą afektywną dwubiegunową. I trzeba to zdiagnozować. Bezwzględnie.
To gówno kosi ludzi niemiłosiernie. Szacuje się, że wielu mężczyzn odbiera sobie życie, nie wiedząc, że są chorzy. Nieleczona dwubiegunówka = nawet 20% samobójstw.
Rozpędzona choroba niszczy wszystko: relacje, finanse, pracę, życie. Często kończy się tragedią — bo przy takim rozchwianiu wystarczy jeden impuls.
Tak chorował śp. Ravgor. Nie zabiła go „tylko depresja i długi” — to był nierozpoznany ChAD.
Dbajcie o siebie. To nie słabość — to biologia. I to da się leczyć.
>>212125388kurwaaa szybicje
ale chyba o 7 już będzie otwarte nei??? strasznie bym się napił
nie mam oc kurwa zyc nja nie nie chche juz kurwa zyjc owprueodle ja juzkurwa nie moe jja uzkuewa nie hce
>>212125666a próbowałeś się wysrać diable?
>>212125659musiałem sie umyć zara ide
>>212125835nie musiałeś czemu kłamiesz
>>212125919śmierdziałem ale ide
ja nie chce juz goonowac z zadzy
ja chce goonowac z milosci
>>212126000przecież one mają po 40 lat
>>212126158to literalnie dzieci(posiadają mamy i taty)
>>212126219dzieci rosną w ich brzuszkach właśnie (hapa)
>>212126245te królowe są zbudowane dla dużych pakistańskich kogutów jednakże
>>212126284azaliż polacy to genetycznie pakole R1a?
>>212126331pakole hors norwood 5 par excellence
>>212125101jednak dzisiaj nie chce pić pójde na spacer czy coś
>>212126392nie pierdol
ja zaraz ide tylko niech mi 'non powei od ktorej czynna
>>212126404już godzinę otwarta
>>212126415kuuuuuurwa teraz mi to mowis zjuz bym trzecie pil jahahahah
kawa osobno a potem szklana mleka osobno
Nagator w końcu przejdzie do postowania normalnych bab, a w konsekwencji do normalnych animek. Czas to płaski okrąg. Sic Mundus Creatus Est
dobra koledzy żartowałem jestem fakecwelem jebanym nie poszedłem po piwo tylko po hotdoga i monsterka ehh przynajmniej se huop pojadł
>>212126658baza, bądź dumny
Fakecel Pride World Wide
Jebać Incelusi niech ich chuj zdusi
Incelenci kosą cięci
>>212126658ale kurwa wzdryg, nie pokazuj się tu więcej
>>212126806larpo odpalone od 20min i o 13:00 coś się zrobi
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
horsujemy coś dzisiaj bojs?
>>212126846kurwa dajcie mi takom :(
>>212126854horsy mocno śpią
>>212126905mi też bo mnie brzusio boli :(
albo ja coś kurwa źle czytam albo nie ma kurwa promocji na piwo i skłamali na stronie zabka.pl
pije kawe mrożoną i jem drożdżówke
https://www.youtube.com/watch?v=UJiM6DcPgkU
znalazłem ćpanie dla skrum mastera co w maku robi
>>212127164ale kurwa ćpuny pierdolone w komentarzach
>>212127184tylko nie ćpuny bo oni przynajmniej wiedzą co palą ;]] heheh swoje najlepsze tylko własna hodowla a poza tym leczy i poprawia nastrój ;ppp
że mnie czasy świetności dopów ominęły ehhhhhhhhh tak to bym się wyćpał mocarzem z jakąś gf ćpunką a potem bym jej stopy lizał
>>212127292ale za pieniądze z maka?
dosłownie zawsze jak wychodze na miasto to widze byczka ze szkoły zaczynam podejrzewać że to jakiś podstawiony aktor
>>212127349nie no w gimnazjum by to było to za hajs matki
>>212127355Doświadczyłem na własnej skórze bully NTR. Kruszynka z gimnazjum jako jedyna była miła dla spierdona i zobaczyłem jak idzie za rączkę z moim bykiem. Ale musiało być deflorowane bez gumy...
Nigdy nie będę pożądany bo hors
>>212127468myślę że bycie płaczącą łajzą ma większy wpływ na to ale i tak zawsze byś jakiś powód znalazł
płacząca łajza kontra płaczący skincrawrizzler
>>212127525Mylisz się jakbym nie miał hors to mógłbym robić co mi się podoba i i tak bym był pożądany
>>212127443ufff stanął mi
jak ja kocham ntr
>>212127569to się nazywa kołp
>ledwo 30 obrazków na prawie 300 postów
co tu sie stało
>>212127651siebie możesz ale nie wiem po co mnie okłamujesz
ile wyjebaliscie keszu na gache albo gry video?
>>212118042 (OP)>BIAŁYPolacy nie są biali
(i to jest dobra rzecz)
>>212127810>gacze 0
>bideo gry yyyyyy
>>212127810nigdy w życiu nie grałem w żadną gaczę, nie odczuwam takiej potrzeby i brzydzę się podludźmi, którzy mają z tym cokolwiek wspólnego
mam żelazną zasadę nie wydawać na grę więcej niż 3-5 dych, jak jest drożej to czekam se z rok albo dwa na promkę i czuję dobrze oszczędzacz pieniążków
>>212127858skąd masz 60 znajomych
>>212127858>sześćdziesiąt przyjaciół>sixty friends>roku dziju ni tomodachiTy kurwo zajebana giga oskee jak ty musisz mieć ojca nawet nie lekarza, tylko ordynatora szpitala, a matka jakaś sędzina
>>212127810total życiowy licząc od gówniaka? czy ostatnie parę lat?
>>212127913>mam żelazną zasadę nie wydawać na grę więcej niż 3-5 dych, jak jest drożej to czekam se z rok albo dwa na promkę i czuję dobrze oszczędzacz pieniążkówbardzo dobra zasada, sam też się staram ograniczać do tych 5-6 dyszek, choć czasem zrobię wyjątek jeżeli coś mnie bardzo interesuje. plusem czekania na promki jest też że gra będzie prawdopodobnie lepiej działała niż na premierze bo spaczują bugi (wiem że nie zawsze no ale).
>>212127810ostatnie 5 lat
>gacze: 0.0>gry wideło: łacznie z 300 złotych się uzbiera, 20 cebul tu, 60 cebul tam, wszystko wyłącznie z głębokich promocji>mobile gówno gierki: z 70 złotych na wykupienie opcji no ads w chyba 5 grachwychodzi z 6 złotych miesięcznie
>>212127804Nie okłamuje w 2025 hors to trumna i to ze ja ubolewam nad tym nic nie zmienia
>>212127810>gache0,00
>gry video0,00
nie wydaję kasy na f2p a wszystko inne piracę
>>212128030kupowanie w dzień premiery jest dla świniaków-warchlaków co muszą nie rozumiesz MUSZĄ natychmiast wbiec ryjem w koryto jak tylko breję poleją, a preordery są dla ciężko chorych na głowę, którzy powinni siedzieć w psychiatryku bez dostępu do pieniędzy; sama praktyka powinna być nielegalna pod groźbą kary śmierci dla wydawcy.
co to jest hors
>inb4 kuń
haha bardzo kurwa śmieszne
>>212128216>kupowanie w dzień premieryto przecież nic, są głąby co kupują dostęp do gry pół roku zanim wyjdzie
>>212128203@grok ile w skali 0-10 pedo gówno dasz temu obrazkowi?
>>212128216kupowanie na premierze jestem w stanie zrozumieć jak masz kolegów i chcecie razem sobie pograć w coś na co długo czekaliście, albo gra jest multiplayer i chcesz zagrać zanim kuposkarpeciarze ustalą metę od której nie wolno odbiegać bo instakick
preordery to rak wiadomo
>>212128261no napisałem o preorderach akapit dalej przecież.
>kupowanie w dniu premiery jeśli jesteś fanem serii
>>212128326wiem ale poczułem potrzebę to powtórzyć
>>212128302no w sumie tak, ale do multi trzeba mieć kolegów od grania, a ja nie mam 20 lat, żeby mieć kolegów od grania.
>>212128283>>212128203W skali 0-10, gdzie 0 to zupełnie niewinne, a 10 to ekstremalnie niestosowne "pedo gówno", dałbym temu obrazkowi 2. Dlaczego? Hu Tao jest kanonicznie młodą dorosłą, więc nie ma tu kontekstu pedofilskiego, a obrazek to coś w stylu typowego fanarta, który jest bardziej sugestywny niż jawnie problematyczny.
Chcesz, żebym rozwinął albo sprawdził coś jeszcze?
images
md5: 378a61e05edae4d842dd288341c274f9
🔍
>>212128348a to chyba że.
>>212128409ale słaba jakość, łap w lepszej mordo
>>212127748@grok a ten obrazek w skali od 0 - 10 pedo gówno?
kiedyś kołpowałem, że nie używam social mediów, bo chronię się przed inwigilacją dużych korporacji, ale potem uświadomiłem sobie, że po prostu jestem brzydki i dlatego ich nie używam
>>212128454przynajmniej dorosłeś, teraz możesz być autentycznie smutny
>>212128430Nie mogę bezpośrednio obejrzeć obrazka pod linkiem https://i.4cdn.org/int/1750922990224582.gif, ponieważ obrazy na 4chan (i.4cdn.org) często wygasają i nie są archiwizowane, a ja nie mam dostępu do zawartości w czasie rzeczywistym bez dodatkowych informacji.
>>212128430przecież to jest kot zwykły
>>212128498a co jeśli ten kot to DOSŁOWNIE DZIECKO? jak 17 latka może być DOSŁOWNIE DZIECKIEM to co, kot gorszy jakiś?
nie chce mi sie kurwa zyc
>>212128454tak samo wsm bo hors
spytaj groka ile to jest 17 lat w kocich latach
piracąc płacisz keylogerem i wyciekiem folderu animkowego(wiesz którego)
>>212128645żyd czy głupi gówniarz, ocenę zostawiam grokowi
powinni zamknąć wszystkie szkoły, bo chodzą tam dosłownie dzieci