Bezušnik.
Bezvratnik.
Beznadnik.
Jebem ti mater. Barem bi zarotirao slicu.
teme za konac:
nedostatak ušiju
nedostatak vrata
nedostatak nade
Po kosi spoznaješ čovijeka.
>>212252130ti si po kosi adolf
>>212252145Pa zaboli me kita ako sem. Meni se to u ova doba čini i malo ko kompliment. Mora neko da tera pšeto.
P7190219
md5: 59f96fc2ee84d197c35688c4997dbb63
🔍
Ne nego da furam Ruske/Ukrajinske in Poljske variante?
>>212252232a osisaj se normalno bog te jebo
>>212252232zgodan momak
da mi je znat di je danas
>>212252311pa da jebiga trenutna godina je
>>21225237020€ je mala razlika za sigurnost
>>212252395pa ti stavi kondom kad ides u frizera pas bit siguran hahaha
slusa se
Limp Bizkit - My Way
>>212252593Medikamenti odmah!
Dajte neku pastu prije spavanja.
dobra chupri prosli konac steta kaj sam bio na treningu
cheka se betonkov raport
asmr
md5: ab93888ff0bf6c26a053150fac299e3a
🔍
Jedna od najvećih razlika među različitim kurcima je kožica, odnosno njena svojstva ili mogući manjak iste.
Neki ljudi preferiraju duže kožice jer smatraju da kurac tako izgleda prirodnije i ostaje vlažniji, a drugi vole obrezane jer su (po njihovom mišljenju) estetičniji i potencijalno čišći.
Obrezivanje neminovno isušuje kurac te mu se osjetljivost smanjuje zbog kronične izloženosti (također, glavić iz istih razloga apšisa iz ljubičaste u rozu), te također zbog opcionalnog uklanjanja frenuluma i unutarnje strane kožice. Ovisno o količini kožice koja je uklonjena, ista je napetija te se može pojaviti problem povlačenja "pileće" kožice s jaja prema gore prilikom erekcije.
Osobno, za razliku od dosta ljudi, nemam neku preferencu te mislim da obje vrste imaju potencijala za odličnu estetiku.
Kurci dolaze u raznim oblicima, te savršen oblik ovisi o onom koji ga prima.
Glavić nešto veći od vratila obično se smatra vizualno i taktilno primamljivijim, te povećana površina donje strane glavića znači veću količinu općenito "osjetljivog" dijela kurca.
Oblik "vratila" je škakljiva tema, te osobno smatram da je idealni oblik najširi u sredini, jer stvara još jedan percipiranu masu koja nakon glavića ponovo širi primateljsko "grlo" tj. otvor - recimo kao 2 batplaga za redom. Ako je isto pretanko, to znači da ono praktički niti ne dolazi u kontakt sa unutrašnjosti otvora te ni davatelj ni primatelj ne dobivaju sav mogući užitak kao kad bi bilo deblje.
Važnost veličine je naširoko diskutirana tema, ali svi znamo da je veće bolje, spominjanje tehnike i takvih stvari je samo koup za vlasnike malih kuraca. Nije da tehnika nije bitna, ali je izvan polja na koje se trenutno fokusiram. Kad se dođe do "zadovoljavajuće" dužine, debljina postaje sve važnija i važnija zato što se dolazi do granice fizičke duljine vagine te se daljnji užitak dobiva kroz širenje otvora. Čmarovi su neograničeni pa su pederi nezasitni.
godine prolaze nervoznim korakom
scenario: odem u istru i napravim alenu vitasovicu profil na exyu
>>212252718e ova baba je fakat top, podrška za babodrka u ovom slučaju
>>212252681Kalodont.
>>212252718Medikamenti, doktore.
>>212252773Mi stojimo.
rb3
md5: dc2de791ecd277f0287506b56926bcb5
🔍
>>212252852based bosanska bebo. she is 51 godina i like her asmrs
Bezgranični bezdan.
Neprestani nestanak.
Redovita reinkarnacija.
>>212252852kakve zvukove radi
asmr je bio kul ranih 2010tih onda su svi prokurvali i kupili majkove od hiljadu eura
>>212253037>asmr je bio kul ranih 2010tihe ovo je trenutak kad je za tebe bilo gotovo
jesu moguce da su muskarci fakat ovak lagani
>sajt za pedere
>pita ga jel ima pič
pa ko tu koga jebe
zvali me majstori iz knina
500 evra da ispilaju kostelu u dvorištu
jebem ti kurac
ode mi štek
tri ugovora na brodu imam 17 tisuća eura u šteku
jadno
>>212253103boli nas kurac i za tvoju kilazu i za tvoje analne eskapade molim te prestani to postati
>>212253147pa logicno on mene kad mu ja trebam dat pic
>>212253151jel ulazes ti to ili sve u carapu ko bumercina klasicna
rb4
md5: 51214ec483ca7794b13513c58c899963
🔍
>>212252893doktore already here
>>212253202ma u čarapu klasika
jedino što sam u zlato uložio tisuću i po
>>212253228pa sta ne ulozis i ostatak u nesto
pojist ce ti inflacija sve to
ulažem u tu kuću dolje a raspašće se svakog momenta
450 za motornu pilu
250 za perilicu
pa jebote
>>212253250u šta?
isplati li se kupit onaj trampov bitkoin
>>212253162kilaza ostaje u svakom slucaju a ovo ide dok pusim topa i skrolam pizdarije
nadam se da ce ti vise odgovarat sadrzaj u narednim mjesecima
>>212253228stavi bar u neki trading fond ono s&p500 ili neki kurac ovo ti stvarno nema smisla
to ti je 3 klika na revolutu
>>212253325frende nemam blage veze o čemu pričaš
>>212253313ako ti se ne da zajebavat onda samo ovo
>>212253325 ili ako si bas bumercina idi na banku pa nek ti onu ulazu
al nemoj drzat na banci ili jos gore samo u carapi doslovno gubis pare
u najgoru ruku kupi neke samo neke obveznice pa bar ces manje gubit
>>212253369a jebote ono procito si kolko stotina knjiga i da ni jedna nije bila o ulaganju to je bas blesavo evo moram ti to rec ti se nemoj ljutit
>>212253493pa nije blesavo, do prije par godina nisam imao centa na računu, radio za 300 eura mjesečno
prvi put u životu imam više od 1000 eura
>>212253618Slapa Ukraine.
>>212252672Kako sam ocekivao, ovo je bilo mega super. Sreli smo se blizu parka, zagrlila me kad smo se pozdravili i onda smo krenuli ka parku i seli na prvi klupicu, tu smo nesto onako bezveze pricali neke normi teme, pomenula je decka opet kako je raskinula i pozalila se na drugaricu nesto kako je nervira.
Nista specijalno, pricali smo mozda dvadesetak minuta i onda smo se spustili do prodavnice, uzeo sam vodu za mene i ona je uzela cigare i sok. Vratili smo se do parka i nastavili da pricamo, nekako sam se snalazio da ne cutim i ne pricam gluposti, fala kurcu pa sam uspeo da ne ispadnem autistican.
Malo me je uhvatila nervoza posle nekog vremena pa sam se ugrabio dve cigare tokom razgovora, ali sve je proslo okej i posle smo nastavili do drugog mesta u parku i usput sretnem dva druga, jebiga zastanem da se pozdravimo i Nina se pozdravi sa njima, dosli smo do klupe sa pogledom i tu nastavili da pricamo, pokazivala mi je tetovaze i deo velike tetovaze na ledjima sto je uradila sa 14 godina, presao sam prstom malo kao gledam tetovazu. Tu me je i zezala malo kad sam rekao na nemam gf kad me je pitala i kaze "oboje smo slobodni", tu vec malo sam se uspanicio na gde da usmerim razgovor ali prebacio sam na salu. Dodirivala me je dok mi je pricala nesto za porodicu i ostale stvari ono kako da mi skrene paznju da slusam ili je namerno nemam pojma.
Nije otisla na bus, nego je cekala sledeci da se jos ispricamo i ugrabim jos jednu cigaretu i provedemo jos pola sata zajedno i tad krenemo ka autobuskoj da ne zakasni ona na bus, kad je stigao bus ona mi stavi ruke na ramena i poljubi u obraz, ja sve normalno uzvratim poljubac i ona udje u bus.
Usput do trafile uzmem cigaru na komad i sednem na klupicu u gradu da ispusim i proverim jel ne sanjam. Za sad je sve proslo okej i za divno cudo bez debilizma sa moje strane, dogovorili smo se da se vidimo sutra opet ako ne radim uvece.
>>212253618nemoj izvaditi kitu
>>212253618Tы чë дypa eбaнyлacь))
>>212253791bravo betonko drago mi je zbog tebe
g
md5: d729ef8d0dcaa381f38eca6232c31443
🔍
>>212253847Tы тyт лишний, yйди.
>>212253791to betonko smekeru drugi put samo hrabro i da padne ta pusa i onda si na korak do jebanja
gdje mogu pronaći sezonski poljoprivredni posao? želim ici negdi na neko vrime od rodnog mista.
>>212254171dođi u dalmaciju pa ću namistit tovara na tebe. u zadnje vrime mu je dignut 24/7. jučer mi je rika ko bleav pa san mu ga mora izdrkat u 3 po noći, svršija je u manje od minut a u tvoju guzu bi za manje od 15 sekudni. A bogami i ja poslin njega.
>>212254171imaš kod podgorice plantaže đe je majmunko brao grožđe
radi se na dnevnicu imaš i smještaj
citan nedjeljni komentar koji jasno kaze
ko ne misli ovako taj klevece i laze
idi u inostranstvo i radi ko rob
zaradi pare pa se vrati u rodno selo
besna kola kuća na sprat dva tri
nek komšije puknu od zavisti
vec je krajnje vrime da uradin nesto za svoju buducnost
>>212253103Zasto si peder? Da li nam mozes pojasniti tvoje poglede na svijet? Da li uzivas u nagloj ekspanziji svoga anusa pod pritiskom tvrdog penisa iz Bugarske ili pak carima romantike dok te pravi muskarac snazno drzi za vrat dok ti trlja svoje masne testise od tvoj cmar?
jel zene moze jednako neizdrzivo zasvrbit picka kolko nas mogu muda
jedem solo rizu i pijem hladno pivo, uzivam
12
md5: 4be4edf20e1593de8ff7e6afd369d032
🔍
>>212254830oh bljet, za sta koristis tu anketu? Ko je popunjava?
>>212254878It's search form on excort site. You choose woman age, weight, height, hair colors, etc and gleda
>>212254753nisi svjestan kolko je ovo bijelo od tebe
>>212254917sva sam ja bijel, samo jaja crna
brojim ti do deset izbrojim do dva
da bar mi ustanemo ka narod srbije
volim misliti da bi bio prvoborac ali vjerojatno bi bio picka komformisticka i nebi odabrao stranu do '44
>>212255448ja san vec na fronti
ja san nultoborac
>>212255490ulozi to
ako sad uložim 2 centa u zlato i prodam istog momenta imaću 1 cent
>>212255605jel imas mozda taj post medju pastama
>>212255650neam jbg bio sam na brodu tad
ostati bez volje i života u sebi, postati trom duhom i tijelom, predati se apatiji, izgubiti se u tupoj svakodnevici, prepustiti se rutini života bez većih zahtjeva i nastojanja na kvaliteti življenja, ukiseliti se (o osobi), ucrvati se, zaparložiti se
>>212255737jednom rječju anžeizam
Danas sam bio u prodavnici i jedan pripadnik nacionalne manjine što skuplja bakar je zadržavao red na kasi jer je pokušao da ukrade džezvu koja košta 2000 dinara a kupio je neku ogromnu čokoladu koja košta 1000. Kasirka se drala na njega i još jedna radnica zajedno s njom a on se pravio lud i kaže vi niste normalni a dok je izlazio iz prodavnice se okrenuo i pokazao srednji prst
>>212256272jebem ti hrvatska bebo
>>212256777jebote al je napredovala umjetna inteligencija
doslovno ne moš prepoznati
>>212256431tipicni ciggan
ma treba samo pocet razbijat kompjutere ko sto su i prije 100 godina
ja sam uvijek u pravu to je blagoslov i kletva
>2012
>18 godina
>pita me jedna iz razreda koja se druzi sa Lorenom: "Anone, da li ti se svida Lorena?"
>Lorena je Stacy iz 4C razreda koja se bavi manekenstvom.
>"Pa ful je zgodna cura. Ali nisam sad zaljubljen, pa mislim ni ne znam je pravo, samo ovako sa hodnika dok cekamo nastavu."
>Kaze mi ok i ode nesto tipkati na mobitel.
>Par tjedana poslije u nocnom klubu tu Lorenu i jos par zenski kako sjede u separeu
>Dolazi mi jedna njena frendica na sank dok narucujem
>"Anoneeee, znaci top top sta si tu. Nasa Lorena je tamo u separeu. Sada smo svi pod gasom pa ce sve ovo ici lakse. Uglavnom Lorenica misli da si vrlo sladak, tako da ces sada lijepo otici do nje, malo popricati, pa posto imas auto vani ces ju odvesti kod nje doma jer joj nema sestre i staraca.
>"Daj ne zajebavaj me Nikolina sigurno je neka vasa spacka u pitanju."
>"Anone, mi smo tu jos pol sata. Hoces odi, ako neces neko ce drugi aj bok."
>Nista nisam regirao nego nastavio piti
>U ponedjeljak mi se smiju u razredu
>Dode mi ova koja me pitala da li mi se svida Lorena
>"Budalo sjebao si skroz sa Lorenom."
>Pokazuje mi chat s Lorenom, gdje se Lorena raspituje za mene i pise da sam jako sladak, da ju zanima kako se ljubim i na kraju kako sam ispao pizda sta je nisam isao voditi kuci prosli vikend iako je poslala frendicu da nas spoji.
jebote tek sad vidim da je ona kolko kosta problem da ti napravim pasta bila reply Loreni
fakat sam siva eminencija exyu
osobnostmaxxanje na najjace
>>212258756reci mi o sebi
eshedu en la ilahe ilallah ve eshede ene muhameden abuduhu ve resuluhu
>>212259401anon... zasto si obukao prsluk sa eksplozivom..
>>212259520ksaksaksaksaksa
znaci vozis svoj Sanchez motor u okolici Las Venturasa, na radiu svira One step forward and two steps back.
bit ce bolje...
>>212251952 (OP)TO TO TO HVALA TI ISUSE KRISTE BOZE PANTOKRATORE HVALA TI PLENKI HVALA TI HDZ ISCIJEDITE ZADNJI CENT TOM ĆIKCIG SMEĆU 20 CENTI VISE PO KUTIJI SA 4,5-5,00€ HhahhahahhAhahahha to CRKNITE SMECA SIROMASNA
https://net.hr/danas/vijesti/lose-vijesti-za-pusace-vlada-donijela-odluku-poskupljuju-svi-duhanski-proizvodi-9f34494a-5349-11f0-be08-9600040c8f8e
>>212261010koji je tvoj lore norveškoviću?
>>212261380vejpuj kao svaki normalan covjek u 21. stoljecu
>>212261433ma kakva norveska, tu je neki server ovog satelitskog interneta pa daje tu zastavicu. evo me sjedim sam u mraku gledam u meksicki zaljev svira mi haenedel - sarabande i zamisljam scene iz svoga zivota u kinematografiji barry lyndona
>>212261380los lazni denis
imam 40 soma
nista ne radim s njima niti hocu
>>212262839judino - OBESI SE BOLAN. Pravi omče. Omče ti izazivaju tugu, skidaju radost, imas razloga za vješanje. Ozbiljno ti kazem.
Good morning yugoslovenski babies
gljivara misli da ima šanse kod milionera koji je još oženjen
top fakin kek
stvarno su moderni ženoidi čudo
>>212263933https://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/simpaticna-djevojka-zapjevala-nurkicu-na-raftingu-na-uni-snimak-osvaja-mreze-slusaj-jusufe/250630017
evo link
>>212263961ma boli me kurac
>>212264056ovo ti je školski primjer ženske hipergamije
ovo se uči na prvoj godini fakulteta incelskih nauka
all my exes live in texas
vidim u proslom ste pricali o detinjstvu. meni je bilo ekstra. imao sam solidno igracaka nista specijalno ali sam bio mastovit, mogao sam da se igrama sam po ceo dan. a igrao sam i fudbal/basket s drugom decom. znas kako kazu imas one kojima je peak u srednjoj, e pa meni je peak bio tamo sa 12 godina. dobar ucenik, dobar u sportu, samopouzdanje puca, sam sebi bio dovoljan, radoznao sam bio i inteligentan. sve je posle otislo u kurac naravno hormoni sjebu sve pubertet, odjednom hoces picke a ne mozes, hoces da budes prihvacen u drustvu i tu krenu problemi. jebem ti odrastanje i ko ga izmisli
ja sam peako u proslom zivotu
ALLLL MAAAHHH EXEEES LIVE IN TEXESSS
краба
md5: 5d4bd25c1d74ec4387532ee57befeaa2
🔍
LOUISIANA WOMAN
MISSISSIPPI MAN
WE GET TOGETHER EVERYTIME WE CAN
slika nepovrzana
gotovo je za portugalka
>>212250669
sve moje bivse zive u portugalu
mogu rec da se osmijesim kad se sjetim da mi je reko lik da sam super
cini se da ipak jesam pravi ljudski grah
>>212265291kako si retardiran znaci ne vjerujem
ako je zivot neprekidna funkcija realne promjenjive (ovo je opcepoznato), onda isti dostize minimum/maximum na svakom zatvorenom intervalu, te stoga postoji neko t0 u intervalu [tvoje rodjenje, sadasnji trenutak] za koje vrijedi zivot(t0)> ili jednako zivot(t) za svako t iz [tvoje rodjenje, sadasnji trenutak]
obrazuj se malo prije nego sto dodjes ovdje i pocnes valjat gluposti
>>212265489mozda on misli zivit vjecno
Jučer oko 23 sata u Novom Zagrebu u Ulici Zlatarova zlata, za sada nepoznati počinitelj u dvorište obiteljske kuće bacio je eksplozivnu napravu. Uslijed eksplozije oštećena je obiteljska kuća u vlasništvu 52-godišnjakinje, koja se u trenutku eksplozije nalazila unutar kuće zajedno sa 53-godišnjim članom obitelji. Ozlijeđenih osoba nije bilo, očevid je obavljen, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.
U selu Seoca, mirnom naselju nedaleko od Omiša, dogodio se jedan od najšokantnijih zločina u novijoj hrvatskoj povijesti. Mladić star 22 godine u subotu navečer radnim strojem, bagerom, usmrtio je svog očuha, a zatim njegovo tijelo zakopao u neposrednoj blizini mjesta zločina, pokušavši tako prikriti tragove. Mladić je nakon što je usmrtio očuha bagerom – istim tim strojem pokušao prikriti zločin zakopavši tijelo.
Teška prometna nesreća dogodila se noćas, nešto prije 3 sata ujutro, na otoku Šipanu, u predjelu Šipanskog polja. Kako su potvrdili za Dubrovački dnevnik iz PU dubrovačko-neretvanske, u nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo kojemu je istekla registracija. Ono što posebno zabrinjava je činjenica da se u automobilu nalazilo čak deset osoba, od kojih pet maloljetnika.
>>212265872>očuhZasluzeno 100%. Ovo ti je jos gore nego da si samo dete samohrane materi. Ovi pajtosi svi do jednog jebu i urnisu od batina sopstvenu decu
Slovak ubio Čeha na Jadranu. Bio je član bande, a i ima drugi identitet
Dva vatrogasca upucana su i preminula a druge osobe povrijeđene prilikom odaziva na požar raslinja u Coeur d'Aleneu u Idahu.
Najmanje jedan strijelac i dalje puca na policiju snajperom, prema riječima šerifa okruga Kootenai Roberta Norrisa.
Israelske Obrambene Snage privele su 6 židovskih doseljenika u blizini palestinskog sela Kafr Malik u okupiranoj Gazi.
Prije nekoliko dana doseljenici su zapalili kuće, vozila i usmrtili 3 osobe, tvrde palestinski službenici.
>>212265933>jebu i urnisu od batina sopstvenu decupa realno sta ce drugo radit kad djeca njisu njihova
koliki rogonja moras da budes da investiras u tudje dijete
jedino sto ima smisla ako je dijete tvog blizeg srodnika, tipa brat ti strado i ostalo za njim dijete pa ti se o njemu brines, inace ako je dijete nekog stranca onda si poremecen ako se brines o njemu
strasno me lozi pomisao da me zensko zadavi
68a70ed6
md5: b434254cec3002327049cf62bc37df76
🔍
plavokosa milfara
di da kampiram na divlje na hrvatskoj obali
>>212267706butinama ili obicno?
>>212268976idealno butinama mada moze i rukama
>>212268066Čak i mačke su eksploatisane u kapitalizmu
Nemam ni kučeta ni mačetu
>>212269209Nikad nisi kucao ni macevao
Nigde nema posla, moracu stvarno opet da idem da berem maline
>>212269884jel jebes danas
>>212269914Idem veceras opet da se vidim
>>212269884zar nisi već našao poso?
gospode dragi sto mrzim da radim, mrzim posao, mrzim obaveze, mrzim gazde, mrzim sve hocu samo pare
>>212266358israel mentioned
6
md5: 61df4c9774a56f4f4e484b5d6c58e2db
🔍
>>212270447Da sve prodje okej
>>212270706Predao sam na jedno 6 mesta danas i svuda je bilo "zvacemo", znaci nista, nisam trebao da dajem otkaz u prvoj hladnjaci gde sam radio do juna, ali jebiga sad
rg2
md5: c3de875bd06c76c643b3a0b4ed4ac1b8
🔍
>>212271505based romanian baby
>>212271561you can just tell she loves romanian cock..
Esselamu alejkum Sejh mi smo porodica iz Bosanske Krupe trenutno zivimo u S.......... 2014 obicni momak i cura iz kafane i diskoteke sa depresijom u Bosni bez posla i ideje sta sa zivotom. Uz tvoje klipove ucim o vijeri,pocinjem klanjati nakon 10 dana sve namaze redovno. Nailazim na klip gdje kazes da nije od nas onaj ko se ne ozeni, nakon 2 mjeseca zenim djevojku svoju koja je obicna cura iz diskoteke polu gola i nista o vijeri ne zna. Ja i dalje ucim od tebe, Safeta vijeru sve sam cvrsci hvala Allahu u dzematu redovan Jacija Sabah ne bih dao to za nista na svijetu taj osjecaj. Polako supruga uz mene slusa tvoja predavanja sa humorom i ona krece da klanja namaz po namaz ja je ucim Etehijatu, dovu,salavate, nacin klanjanja brzo upija pocinje sve namaze da klanja redovno,trudi se, mijenja nam se pogled na svijet postajem ozbiljniji,mudriji moja sreca u srcu nemoze se opisati. Taj osjecaj ides na sabah jedini iz ulice dok cijela ulica spava, letis jer znas istinu, srce neki osjecaj daje kao nikad prije. Places kad slusas o Allahu,Islamu,kad uci Kuran onakav silovan momak da place nevjerovatno. Allahu dovimo da nas ucini neovisnim od ljudi da nam da halal posao koji nas nece ometati u vijeri 2015 odlazimo u Njemacku dobivam posao, stan nafaka ,dzamija sve je tu. 2016 rađa nam se prvo dijete, supruga se pokriva stavlja hidzab, rađa nam se i drugo dijete i tako zivivimo u vijeri trudimo se koliko mozemo. Da i vehabije smo sad za pola familije i veliki broj komsiluka ali neka treba neko grijehe nase nositi.
Zaboravih ti i ovo ispricati kad sam trazio od koga da ucim vijeru ja sam tebe sanjao sjedis u stolici i drzis predavanje i ja kod tebe u pratnji nekoga ko mi kaze ovaj covjek je na istini od njega uci vijeru.
Essekamu Alejkum
https://policija.gov.hr/gradjani-detektivi/tjeralice/vaclavek-vladimir-1981-5075/5075
>>212271864prosjecan zenoid bi prskao divljacki iz vagine kad bi ovaj sociopatski gigachad samo pogledao u njenom smjeru
>>212266423Jedino mozda ako razmisljas da dijete nije krivo ni za sta i da je dobro djelo da se neko brine o tom djetetu... recimo kao ljudi koji posvoje dijete, pa budu bolji roditelji od bioloskog koji ih je napustio. Ali eto svako ima svoje misljenje...
Ja sam cijeli život okružen sociopatima i egoistima i ljudima koji se samo i isključivo brinu za svoje vlastito dupe. Normalnih prijatelja i kolega imam šačicu. Obitelj nula bodova. Srećom spreman sam umrijet sam kao pas prije nego što bih takvima dao da me maltretiraju i gaze
u madridu grobnica od zlata
ja sam cijeli zivot okruzen eksjuerima i svaki dan se zahvalim dragom Allahu na tome
koja je ovo krapina tjuning picka materina
Ošišao sam se
Nema puno sijedih, za 45 sasvim solidno
cijeli dan konzumiram smece i nista produktivno ne radim ja sam rob okovan lancima kapitalizma
>>212275013ja sam odjutros zvao bolnicu da zakažem pregled, ošišao sam se, proćitao 30 strana knjige i sad se pripremam psihički da odem do plaže
ali prvo ću da pogledam novog rikimortina
>>212274965jebate kolšna ti kosurina
>>212275302čim naraste preko trice odma to sve mičem na nulu
>>212275366sto nisi okacio jednu prije sisanja ko anze da te vidimo s dugata kosa
>>212275370nažalost ne mogu sa posisam sam sebi nisam toliko fleksibilan
ali prije 30 godina sam mogao, uz odgovarajuće uslove
>prodjem mirno pored debila demonstranata
>slusalice na usima
>cepa nova barbara bobak
>smejem se debilima
>krenu da mi skandiraju caci caci caci
Vucic ce da vlada 1000 godina kroz svoje potomke
8.3l/100km mi je prosjecna potrosnja kroz 600km
to je skroz okej
>>212256431tipicna bazza i sigmica
>o ne, to ce platiti jadne kasirke a ne supermarketboli me kurac looooooooool
Radim kao njuhach gume u fabrici Vorwerk und Sohn u Cacku AMA
radim kao njuhach lepka u futoskom parku ama
I've visited doctor. Now my ear hear again. There was the sulfur plug
>>212276485što ne čistiš uši jadan ne bio nego ti se stvaraju čepovi
>>212276561I clean every week but it looks like i push it inside my ear by cotton swads
>>212276561Also gm kind montenegrin baby. I've didn't seen you a lot.
>>212276606Uši se ne čiste štapićima nego ih ispereš ovim
>>212276717Nah i dislike such method. I just will be do it less deeper in the next time. Thank you for caring for me.
>>212276666šta bolan me nisi vidio odavno svaki dan sam ovdje
>>212276995in my feeling you wasn't here some days.
>>212277115bio sam samo sam imao nizozemsku zastavu i nekad britansku
>>212277183are you vito croatian drug user baby from montenegro?
>>212277278keknem na ova slika svaki put
>>212277278i thought you're another montenegrin baby. You're already speak weird or doing copypast
Also i didn't expect ship moving so fast
anyway thank you for caring.
>>212277360ti si mislio da je igor, ali igor više ne dolazi
otjerali smo ga sa exyu
>>212277431yes i think about him. There is 3 montenegrin babies: vito, majmunko and igor. Also write in english please why he didin't visit this thread anymore? i cannot translate
>>212276717Ovo je inace vitomiru za dupe
igora progutala orgom mašina
>>212277470zakačio se sa udrugom incela BiH pa su mu vrijeđali ženu zato ne dolazi
i cannot stop enjoying hearing again after 3 days without hearing. God gave us great presents like ears, eyes and etc.
>>212277657but in this general this normal. anyway feel sorry they removed kind montenegrin baby from ex-yu
>>212277660kako kome, anže nema uši
e pa dobro idem do plaže da se bacim umore
>>212277836sorry i cannot translate again
>>212277903there is too hot. also my dream is drink cold cola in montenegro or greece while seeing midterian or adriatic sea
cheka se nova objava trbooschich postera
Krutenaranijo smrza sam se
More hladno ko incelska duša
Ova nejebica je toliko losa da mi palo napamet da probam da jebem neku trandzu il femboja al nisam niti cu nadam se.
>>212279399Nikad nisam osjetio
mene demon nejebice pustio na miru ne znam zasto
I just jerked off to milfara. I want sleep now
>>212280065a u kurac frende kaj je ovo
>>212280110kaze nemoj ostati dok je to jer dize pijesak i guli kozu
jel mogu ove demonstracije tamo na jesen/zimu nmg sad mnogo mi je vruce
>>212280177guli? pa kako to?
>>212280065jebote da sam ja na toj plazi pokupio bi se i pobegao momentalno a ovi bleje kao da se nista ne desava
bojem se smrdljive picke tvoje mater da ne dobijem sidu vizuelnim kontaktom
Bosna, sinonim za ribolov
IMG_2664
md5: 782f8d9feb6f8ef826aa482aaab9fbc9
🔍
srpski inceli, zasto ne uzmete crnu pilulu?
>>21228146899% ovih crnkinja na badoo su gadure odvratne sto ima smisla jer sto bi ciljali na srbiju jebenu od svih zemalja na svetu bogatijih
kruh:odmrznut
parizer:narezan
>>212281649a vi inceli ste kao neki chadovi koji zasluzuju bolje?
>>2122818625/10 sam a one su 2/10 tako da da
Nije to kučkojeb to je glupko
Ne mješati ga sa glupim rsorb likom to je drugi
nisam niko jer periodicno dolazim ovde samo, poslednji put sam imao neki glup thread nick pre 12 godina
>>212282354oni se samo sale
Kad sam ja služio vojsku ovdje je bila komanda mornarice
A sad se skupljaju narkomani i klošari unutra
Na šta je spala nesrećna država
>>212282508ma uzas jebote
zasto si jednostavno ne nadjete sarenu gf
>>212265067Da si samo znao kako su stvari loše.
>>212282842Sarena ne sarena neko dno sa kace mi je sudbina
ako imam stari končar šparet sa pločama na otpornik jel bolje uzet prenosivu indukcijsku ploču pa nabavit novo posuđe ili prenosivo plinsko kuhalo pa se jebat sa plinskim bocama
ovisi jel ti se da jebat s plinskim bocama
danas nista nisan pisa ali ne bojte se sve ja pratin
>>212284572nedamise nosit amo tamo hocu cut iskustva sa indukcijskim
gledam videe elektronicara kako prave indukcijsko kuhilo od starih diskova i dioda
mores na 2000 stavit indukcijsko to plin nemoze
>>212275551Prosek godina 29
Prosek zarade mesecno oko 1500evra
Prosek zaradjenih para do sada oko 200 000evra, mozda i jace
Prosek koliko sam riba jebao 20-30
Prosek koliko sam puta sex imao blizu 1000
Auto mi prosecno trosi 10litara
Visina 190cm, iznad proseka je
Kurac 20cm, iznad proseka
IQ preko 150, iznad proseka
Kilaza 108kg, iznad proseka
Tako da nikako nisam prosecan lik
>>212280090just post at /balk/ russian baby
this general is dead. Good old posters left
TEM_5782
md5: efe11c1980e695d876d3a10de886e317
🔍
>>212285211I like ex-yu this is my place
people who want to fuck their mothers are based
>>212285211>>212285252select,portable:
induction stove top
or gas stove top
jel bolja analiza ili anal lizat
>>212285770Panpo svemu sudeci nije jebao u svakom u srbiji, videcemo sta ce biti u cacku (nista)
>>212285770betonko je trucel
petojeb ufidufi
alfac je trucel
vitomir ufidufi
Ljudi osećam se kao da živim u igricu ono my life is like a video game, da li se stvarno sve ovo dešava?
>>212286380ufidufiji jebu, truceli ne
>>212286454internetska mema nema veze sa incelskom akademijom
>>212286584daj pojasni to malo
održavati varnost
to je prava znanost
tako naš kompa anže
dobri drugar kaže
Scenario: izlazim da branim kapitalisticku drzavu od malogradjanskog varvarstva
pm
md5: 2d489f1df433b6b68b57192821ee9b39
🔍
I want plavokosa milfara 50 godina
jebote betonko sad gubi status trucela a mi sjedimo i gledamo
opet su mi se zavukli demoni pohote u najmracnije kutke uma kao prozdrljivi stakori
grickaju mi dostojanstvo koncentraciju i samopostovanje
>>212287433Pa ti ga izdrkaj, ili nadji gadnu gf pa ces da vidis kako prodje
jebla vas ukrajina da vas jebla
kad ce se vratit vremena kadse je ukrajina spominjala jedino kad se je o kurvama pricalo
odjednom kao svima stalo svi se nesto nalozili i navijaju za ove ili one
mene je poceo uzasno bolit kurac istog trenutka kad sam shvatio da se ukrajinke nece doseljavat u bosnu
>>212287452ti si sinko demonizovan i ne vidis izlaza iz tog mraka pa predlazes da ugasim i zadnju svijecu
pomolit cu se za tebe veceras
Pazi bajo nije ona prica kao ne radis nista nemas nista pa nemas sta da jedes, znaci jebiga ne bi tad trebalo ljudi da gladuju ali opet. Nego radis bajo, nije u bangladesu nego tu kao radis, i nemas da jedes ko covek. Ono kao ustanes ujutru u 6 ides na posao i sljakas, odrzavas status kvo. I nemas da jedes.
A pazi sad znaci nije bitno kome i sta verujes, postoji sansa koja nije 0, nije bitno dal je 0.1% ili 0.0000001% ili 1 u milion, postoji sansa krenu nuklearke sutra.
E pazi ovo ludilo. Postoji i sansa opet koja nije 0, znaci nije bitno koja je dal 1% ili 0.000069% da bez razloga samo umres sutra. Znaci jebiga skapas ko ker, bez razloga. Izadje fusnota u novinama, mozda citulja, itd. nije bitno.
Alo o cemu pricamo.
>>212287649jebem ti bot copypast bebo
>>212287596e ovo je prawa pricha
jebote u kaficu narucim litru i vodu dobim 0.7 i mineralnu i to ti je mitteleuropa a u kurac
>>212287864jel konobarica filipinski anđeo?
>>212287864a kaj bi ti ak ne mineralnu
msk1RDZ
md5: bdb5f39240ef04d12cc02dac2f083f68
🔍
krcka se novi sa bosanskom shkembicom
6258038
md5: 38ee2899220399be23c3ea863413b4e2
🔍
I'm still glad by ear is clean and i hear so good.