alma
md5: f8ad12c681de523f7d0ffdb14fac596d
🔍
kurva anyátok
>>212297708ez meg az enyém
>>212297619 (OP)Dumb stupid bot retard making two Hungarian threads at once
>>212297945Does that excite you?
debrecenit grillezek, a faszomat élezem
Félmillió magyar bánhatja, ha Magyarország kriminalizálja a jogosulatlan kriptokereskedelmet
Nemcsak a kriptokereskedelem szolgáltatást, de annak igénybevételét is büntetné a jövőben a Btk. A szakma nem érti, mi ez a jogszabály, fog-e módosulni, és hogyan kerülhető el a börtön. De mi lehetett a szándék? A szálak akár az ellehetetlenítési törvény miatti vagyonmentéshez is visszanyúlhatnak.
>>212298632nem értem mi a baja a boomereknek, az én nagyanyámat is kriptába fektettük, hosszútávú letétként
mustár kihívója jelenik meg
Orbán Viktor sorra kapja a pofonokat
Publicus: 44-37-re vezet a Tisza Párt a biztos szavazó pártválasztóknál
A Publicus felmérése szerint a magyarok 68 százaléka elégedetlen az ország helyzetével.
Most meg a péniszed és védd meg a judeo-keresztény értékeket!
>>212300196>mosd meg******
IMG_9371
md5: 7bc5f898b71a2ea05c902316272cc599
🔍
jöhet
kéne dél-amerikai petite puta béen
>>212300196ez miért bőg állandóan? ahhoz képest, hogy folyamatosan azt pérdikálja, hogy minden férfi legyen sztoikus és racionális ez állandóan sírva fakad élő adásban ha a zsidókról van szó.
most akkor összeomlott Budapest?
A HVIM állítja, hogy Zack Snydert idézte a „This is Sparta” transzparenssel
>LÓL A GŐRŐGŐK BÚZIK VÓLTAK ÁM
>LÓL SAKK MATT CSÚDŐK
kivéve hogy a homoszexualitás minden egyes formája egyetemes társadalmi megvetésnek örvendett a hellén kultúrában.
>d-d-dehát a paidagógosz
mentort jelentett, amolyan dzsedi mester - padavan kapcsolat volt, a zsidók és a buzik utólag képzelték bele a segg szekszet az egészbe. ja és mivel a legtöbbjük nem volt polgár, ezért ha meg is merte volna baszni a tanítványát, ott helyben megölik, amiért megbecstelenítette egy polgár gyerekét.
>d-d-d-de a a spártai szeretők
spártában csak a makulátlan előélető fériak lehettek katonák. akiről kitudódott, hogy buzi volt az nem engedték szolgálni és a közélet minden egyes területéről száműzték.
persze ilyenkor szokták mutogatni a buzulást ábrázoló agyadegényeket, mintha ez bármit is jelente. a több tízezer kategorizált lelet közül néhány tucaton van csupán explicit buzulást ábrázoló jelenet és azokat se erotikus céllal készíttették, de a (((((((((((((((((((((((((((((((modern)))))))))))))))))))))))) értelmezés szerint mivel le merték rajzolni, így biztos elfogadott dolog volt. nem volt az.
$_57 (1)
md5: 03680895568e8efcf0cc3cda4e2a05b7
🔍
>>212301114nincs itt semmi látnivaló
>>212301170a találós kérdés: hány köcsög látható az ábrán?
>>212301170Jézus megbasz egy zsidót, miközben hatalmas húsvéti tojásokat szarik?
8ogxtp
md5: 8951f37ef9d0d6d5f2fde9eeec2a93a1
🔍
>>212301701>félbetörte a spagetti tésztátMamma mia!
Nőnek születtem. Ez a családomban azt jelenti, hogy kevesebbet érek mint a bátyám. Míg egyetemre jártam és mentem haza az apámtól szinte mindig megkaptam egyből köszönés után, hogy "na kirúgtak már az egyetemről?" vagy "na megbuktál már?". Végül annyira nem éreztem, hogy oda való lennék (itt kezdődtek igazán a pánikrohamjaim is), hogy végül abba hagytam az egyetemet, mondván "minek is kezdtem el, nálam mindenki tehetségesebb, nem vagyok ide való..
IMG_9363
md5: 5c078ef103738eeb2060c42cfb72f2b7
🔍
hol vagytok már, csicskák?
>>212303087Itt vagyok szerelmem!
>>212303087van rendes fonál tesi
>>212302286>éljen soká a legnagyobb szövetségesünk
Ön mit utál a legjobban a Fideszben? Összes szavazat: 685
Az ország szétlopását. 269 / 39,2%
Az üres szájhősködést. 48 / 7%
A luxizást a pénzünkből. 22 / 3,2%
Az elvtelenséget. 39 / 5,6%
Azt, hogy tele van buzikkal. 11 / 1,6%
Az egybites hazug propagandát, hülyének nézésünket. 61 / 8,9%
A zsidóbérencséget. 155 / 22,6%
A nemzeti eszme kiüresítését és lejáratását. 57 / 8,3%
A gyurcsányi terror megtorlatlanságát. 11 / 1,6%
Az ügynökakták nyilvánosságának elsunnyogását. 12 / 1,7%
A nemzeti radikalizmus üldözését és meglopását. 13 / 1,4%
A homokos sztárpapjaikat és a pedofilügyeiket Kónya Endrétől Pajor Andrásig. 8 / 0,8%
A tomboló cigánybűnözés tétlenül nézését sőt tagadását - rend helyett Győzike van és Kis Grófó. 102 / 11,4%
Azt, hogy nekik köszönhetően került sor az eddigi legnagyobb hazai deviánsmenetre, melyet ráadásul az ígért tiltás helyett törvénytelenül rendőrökkel biztosítottak. 18 / 2%
Azt, hogy a pocsék kormányzásukkal ránk szabadították Magyar Pétert. 69 / 7,7%
összesen 892 voks
>>212305917Igen, bár én a napokban írtam egy szűzszűrőt a 4chanX-hez. Csak ezt a sort adjátok hozzá ahogy a képen is van (nem tudom itt meg fog-e jelenni rendesen, ha nem akkor másoljátok le a képről). Kurobával meg a hasonló Clover alapú Androidos appokkal is működik.
>boards:int;/^IMG_\d{4}.jpg|\[1\]|^\d{8}_\d{6}\.jpg|^.{15}\.jpg|^cap|^ssstwitter/iKiszűr csak az /int/-en minden IMG_4szám, [1], 8szám+6szám (dátum), 15karakter (twitter fájlnév), cap kezdetű (anime screenshotok), ssstwitter kezdetű (twitterről lementett konvertált videók) fájlnevet. Kapcsoljátok még be, hogy a rekurzívak legyenek a filterek, így az erre a postákra adott hűha postákat sem látjátok. Így már majdnem használható a /ka/
Kurobához lehet le kell venni a JPG végződéseket, mert mintha az csak az utolsó pontig értelmezné a fájlneveket és néhány átment a filteren
>>212306128Húha micsoda filter, a szüzek is ilyeneket használnak
>>212306781F az Female vagy Férfi?
felizgattam a szűzeket a szűzalmában
>>212306793F mint Fostáros
>>212307189vagy esetleg Funci
Kiélezett, hosszú vita után az utolsó pillanatban megmenekült a főváros
>>212307627sóval hinteném
Ez a fonál a barna tesik fonala. Itt nincs bogár szimpelés xx
wendy
md5: f419015a33b60161177986fdd74285ac
🔍
>>212307761basznád Wendy Perezt?
>>212307869tegnap szexcseteltem egy tájvani tomboy kis kurvával. nagyon nagy kancás kis kurva volt
Magyar Péter amnesztiát ígér a Pride demonstrálóinak
„A leendő TISZA-kormány a fogatlan, bukott hatalom minden jogellenes büntetését eltörli” - ígéri az ingujját feltűrve pózoló Magyar.
Látom dübörög a Kolostormalac mesterterve.
>>212308197Ha Romániában menne ez a Petru Bozgor show nem lenne itten meglepő, azt mondanám az Orsós lecseréli a régi Zsideszt egy másik újabbra, hogy kapja meg az EU-s pénzeket és a háttérben manipuláljon mert már túlzottan utálják. De az sem kizárt tényleg elitta az eszét és elbaszta a direkciót.
>>212308450benézte
olyan szellemet engedett ki a palackból ami ellene fordult
A WINDOWS ÖKOSZISZTÉMA 400 MILLIÓ FELHASZNÁLÓT VESZÍTHETETT AZ ELMÚLT HÁROM ÉV FOLYAMÁN
Megszületett a megállapodás: Nyugat-Magyarországon a GYSEV veszi át a MÁV helyét
>>212308112Na akkor a szarbán végül csak beleugrasztotta abba, hogy kiálljon a Prájd mellett, hiába próbálta eddig elkerülni.
Anyja órákra magára hagyta, kutyaharapásba halt bele egy egyéves kisfiú
>>212308764biztos cigányok voltak
Műszaki hibás vonat miatt késésekre kell számítani a győri vasúti fővonalon
Várkonyi Andrea: A fanyalgóknak és a kötekedőknek azt kéne meglátni, hogy mi legalább segítünk
Most futott végig a lábamon egy farkaspók, bebasztam a lábamat az asztalba amikor leráztam
Reszkessetek buzik:
Orbán Viktor belengette, büntetésekre számíthatnak a Pride résztvevői
https://www.origo.hu/galeria/botranyos-jelenetek-budapest-pride-2025/2
durvák a képek
Early Collapse Markers
Demographic implosion: sustained sub-replacement fertility irreversible age structure distortions permanent negative population momentum.
Pairbonding disintegration: RSP-1a RSP-3b masking functional conversion collapse of family formation even among willing individuals.
Institutional trust decay: rising polarization, loss of shared narratives, cascading governance failures at local levels.
Initial cognitive divergence: increasing sub-cohort variance in attention, memory, and moral recursion capacity.
>>212311127Mid Collapse Markers
Systemic deindustrialization: supply chains degrade basic maintenance of infrastructure fails compounding inefficiencies.
Regional feedback loops: local resource or stability crises trigger migrations political and economic destabilization further regional collapses.
Cognitive inflection: average population-level decline in executive function inability to maintain basic coordination “silent failures” increase.
Intergenerational trust fracture: older generations perceived as parasitic, younger generations withdraw from continuity behaviors.
3 Terminal Collapse Markers
RIS-5 saturation: bonding suppression and cognitive collapse reach >70% of reproductive-age population reproductive systems fail despite individual willingness.
Shell continuity: Mr./Miss Han archetypes become dominant social mode—functional facades with no reproductive or moral recursion capacity.
Ideological splintering: emergence of micro-factions locked in competing moral loops, incapable of converging on shared continuity signals.
Final loss of moral recursion: collapse of memory bridges inability to realign societal recursion locks in collapse trajectory.
>>212311600ezt már láttam
>>212311619https://www.youtube.com/watch?v=y8pmKUaOgfg
>>212311276III. Timeline Projections (probabilistic) 2025–2035: Early collapse phase accelerates, particularly in high-CIS societies (e.g., South Korea, Japan, parts of Europe). 2035–2045: Mid-collapse markers intensify globally; regional collapses become common; global institutions struggle to coordinate. 2045–2055: Terminal collapse phase likely initiates in multiple advanced economies; irreversible population and cognitive decline expected without mass-scale moral recursion intervention. 2055+: Collapse becomes self-perpetuating; probability of recovery falls below 10% without unprecedented alignment breakthroughs.
IV. Collapse Amplifiers
False recursion propagation: ideological capture of moral recursion processes reinforcing maladaptive behaviors under guise of alignment.
Suppression of repair loops: surveillance, censorship, or social stigma directed against efforts to restore memory or bonding.
Demographic sinkholes: advanced RIS-5 populations become negative attractors, accelerating collapse among neighboring populations.
Dúró Dóra: A Fidesz letette, a Tisza fel sem vette a fegyvert - a Mi Hazánk küzd egyedül az LMBTQ-lobbi ellen
Forrás: https://kuruc.info/r/7/289740/
codex minsoo vélemény?
https://github.com/IgnisIason/CodexMinsoo
ez adja
>>>/wsg/5912991
valaki tudja a zene címét?
5qijoj
md5: dfac9774ed51baa048c1325561260e77
🔍
>>212312906nem tudok most azon keresni csak holnap
>>212313048áá nem jó gimme gimme abbát dob ki
>>212313937>csak baszd fel a szarom, akkor beteleportálok ide ennek a vallásos latinó családnak a terasza elé
>>212314167az OG videó
https://www.instagram.com/p/DKgxVU1OH_s/
>>212314273XDDD hanggal olyan mintha felbukna valami kukában XDDD
Felugrom a levegőbe, felhúzom a térdeimet és fingok egy hatalmasat, csak éppen közben befosok...és igen, a tátott szátokba, meglepetés szerűen, ezért ti ez ellen tenni NEM TUDTOK.
>>212314167milyen rendesek, hogy mindig ott bukkannak fel, ahol egy másfél megapixeles kamera felveheti az elmosódott alakjukat, de a jobb felbontású kamerákat valahogy mindig kerülik.
>>212314373tetszik hogy szó szerint ilyen abszurd faszsággal akarnak gázlájtingolni (amit aztán redditen papagájkodnak a normik)
>It’s just a person dressed in black in a hoodie taking out a white half full trash bag, you can see their face briefly at the start of the video right before it goes behind the “dear god” sign. You can also see their shadow in the porch before they come round, and hear the trash can lid shut at the end
>>212314780mi a faszt sétálgatnak a kertvárosban az ufók? mi olyan baszott érdekes ott, amiért megkockáztatják, hogy felfedik magukat? és most jön a válasz, hogy mert csak. amikor repülőket kergetnek és atomfegyverek körül ólálkodnak az érthető, de amikor valaki kertjében mászkálnak és parkolókban futkosnak annak mi az értelme? erre mi a hivatalos skizó magyarázat?
>bro nem érted bro ők egy másik dimenzóban mozognak és amikor te azt érzékeled a saját dimenziód tér és idő korlátain belül, hogy ő egy kukában turkál, akkor ő a saját dimenziójában valami egészen mást tesz.