filipinska tranza izdanje
alfach bi li jebo trandžu
>>212380537nikad
doslovno nema niti jednog razloga za jebat tranzu ak nisi tranza ili imas fetis na njih
pogotovo kad vidim femboje na hormonima doslovno mi se plache
koji kurac si to radite pa jebemu mater
Prije nekog vremena sam (Ž24) se upustila u seks u troje s parom koji sam površno poznavala. Imali smo dobru komunikaciju, otvorenu i opuštenu, no nisam osjećala nikakvu kemiju prema njima, više nekakvo prijateljstvo ili bolje rečeno doživljavala sam ih kao ljude s kojima volim pričati i čije društvo mi odgovara. Ipak sam se upustila u to misleći da će mi tako biti lakše sve prekinuti ako bude potrebno, a i odgovarao mi je flert s njihove strane i egoboost koji sam dobila (sada mi je jasno koliko je to bilo pogrešno...).
Sam čin je započeo intenzivno i uz malo alkohola sam zanemarila sumnju koju sam imala oko svega, vodio me valjda adrenalin. U nekom trenutku su stvari malo zamrle i javio mi se taj "što ja to radim?!" osjećaj, no ugasila sam ga s još malo alkohola i preuzimanjem inicijative što je pak njih dodatno potaknulo (druga pogreška). Kad je sve završilo i kad sam se počela hladiti, samo sam imala želju otići doma. Kroz sljedeći dan sam nekako rezimirala osjećaje i zaključila da to što je nedostajalo kemije s moje strane je sve to učinilo hladno i mehanički i da nije bilo ono što sam očekivala, ali tada mi se nije činilo kao big deal.
U danima poslije mi se počeo pojačavati osjećaj krivnje. Stalno se zateknem da sama sebi govorim da to nisam trebala učiniti. Ne mogu zaspati, a onda se probudim po noći i prva pomisao mi je "koji ti je kurac to trebalo?!". Ne mogu prestati sama sebi govoriti koja sam glupača, čak sam i autodestruktivna (što nisam bila od srednje škole). Pogledam se u ogledalo i gadim se sama sebi. Pokušavam si racionalizirati sve to, znam da je bila pogreška, ali što sad, živim dalje. Nije mi se ništa loše dogodilo u smislu da su oni prešli neke dogovorene granice ili tako nešto, sama sam se dovela u to. Prošlo je već dva tjedna da se tako osjećam i nikako da se smirim. Doslovno se nemam kome otvoriti oko ovoga, a psihologicu neću vidjeti još mjesec dana. Ne znam što da radim..
>>212380823mitteleuropa problemi
Oupi kaka je to aplikacija
>>212379514I like only right part
črna mati zemla mnogo teška knjiga pred kraj
>>212380629grlish mi penis
>>212381178Zašto su uvijek Hrvati gej?
>>212381286jer smo mitteleuropa
>>212381286to nije gej to je degutantno
cek kaj bi ja kao trebo rec liku kad me neminovno pita jesam ikad jebo
kita i muda nasapunani i isprani DVAPUT
>>212381328Ni smo
>>212381354Koja je razlika?
>>212381443Koliko puta?
>>212381728glup si + kaj?
>>212382100ti si ta persona bosanac. ajde ispuni obećanje ne budi picka
zagreb je najveci grad bosne i hercegovine
Drustveni napredak korelira drustvenom polozaju incela (ukljucujuci i one najruznije)
>>212382349Nigdar ni tak bilo
da ni nekak bilo,
pak ni vezda nebu
da nam nekak nebu
sjeda se u auto pravac dejtara
inace izvodim lika u najvecu rupetinu od birca koje sam se mogo sjetit
kaže ouvaj, dva pedera u bircu, jebiga
epidemija jebanja ovo ljeto
prvo betonko sad alfach
>>212382819Sjediti na pivskoj boci
bosanski robot zabagovao od vrućine
koliko god zajebo u zivotu osmijeh na lice mi izmami kad se sjetim da nisam incel
jedan od onih koji gmizu kroz zivot navodjeni vonjem picke
takve ti zivot proguta bez da ista postignu
i da bi zastitili svoj klimavi ego pocnu mislit da su bolji od drugih upravo zato sto su inceli
u javnosti ih neces cuti kako kmece jer ih onda svi (s razlogom) gledaju s gadjenjem
jedino kad se ovdje okupe iza vela anonimnosti mogu da stenju
dodje jedan takav tu i pocne da urla
ZNAS TI KO SAM JA
JA SAM ONAJ KOJI AKO NISI ZNAO
NIKAD NIJE JEBO
STA JE SISU KO JE SAD GLAVNI
MOJ SUHI SMEZURANI KURAC OD 3CM KOJI JEDVA VIRI IZ SUME STIDNIH DLAKA JE DOKAZ MOJE SVEOPCE SUPERIORNOSTI
koji ocaj
zamislajm jednu takvu gnjidu kako gmizuci nabasa na polutruli les neke zene i bude kao
j-j-jel ovo z-zenska pizda??????? m-moram... ja M-MORAM...AAA MORAMMMMMM
hvala nepostojecem bogu sto nisam jedan od njih
znaci u prvoj zoni mos parkirat max 2 sata u komadu nemos kupit dnevnu kartu al ak ostavis auto na parkingu nakon kaj ti istekne stave ti dnevnu kartu pod brisace
ceka se lik
ak me ghosta jebat cu mu mrtvu mater
>>212383475di si alfachu da te dodjen gledan iz grma
>>212382883Nije ništa, crna(gora)c
lik ladno napise di je
cak san ti vrlo blizu
ak sam to u stvari prico s nekim od vas svaka cas odlican sajberstoking
>>212382453daj ono što si najavljivao
reko si da će nema razvalit guzove
>>212383668to sam bio ja sorkach
>>212383656ma jebo sam mu mater ne odgovara na poruke
aj dojdi sjedni na pivu ak ne dojde kroz 10min
mozda je lik dosa vidija da alfach posta na eksju i otisa kuci
>>212383822aj posalji mi poruku na dc onda care
>>212383727lik ti udara čežnju
mushkarci ne vole eksjuere moras sakrit telefon
ja mislim da je najavljivana persona ipak bila bosanac bez vode aka neokupani bosanac
ajde nek jos neko dojde na mitap
jos ja udjem u birc i vidim neki lik mi mase jos vidim jebote raskomotio se noge na separe digo
i kao sjedam i gledamo se i lik veli ma muhu tjeram hahahahah a jebemu mater
ne cujem vas pricajte glasnije
Kad odem u beograd boje postanu bleđe, keks koji sam jeo van beograda ostavio pola stigao u beograd pojeo drugu polovinu dok jedem ružniji mnogo, cigani smrdljiviji, devojke ružnije
Spalio bi ceo beograd do temelja sve zajedno sa stanovnistvom
68a70ed6
md5: b434254cec3002327049cf62bc37df76
🔍
plavokosa milfara
pov probudim se u 2011 i sve je ovo bio jedan ruzan san
tolika vrućina a ja prehlađen i upaljeno grlo, skenjao me klima uređaj. nije baš neki feeling dobar. sad imam glas ko iz bureta, skroz sam promuko
>Anketa Portugalcima i Afrikancima
>Kaboverdijanci su veći chudovi nego nas
Baziran mullato ethnostate.
>>212386620>kafić>piva>upaljač>fensi satCвo пoштoвaњe дoтичнoмe нa cлици, aли мeни јe тaквa пoјaвa вpлo нecимпaтичнa и oдишe eгoизмoм и cвeмy нeгaтивнoм из Бaлкaнa.
Sirokooke ruskinje za visak hromozoma srbina molim
>>212386620da li je ovo prvi mitap u povijesti exyua
>>212387892krivo ti ide datum, genije
zamisli ono piva i upaljac
https://youtu.be/fsfKhW_Ys88?si=LNX9CmPsGgZvNKbU
>>212387892Gledam ali vjerujem.
>>212387981Bio je jedan tour s busom prije 12ak godina
Kraj jednog tužnog života.
>>212387981pa mitapirali smo vec ja i bezimenko
eno ga tonska proba s hipodroma
žao mi konja koji će morat trpit pola milijuna konjina na svojem terenu i neopisivu buku
Kako se prosipa onaj Zlovenac lik Anže ili kako več kažete. Jebate.
>>212388949vidim angjela?ovaj put je konac pobedio?
>>212389333konj je čovjekov najbolji prijatelj. odma poslje žene i kera.
>>212388949a jel znas ti mladena hrena
>>212389890strava ovi vegani
opet sam slucajno svrsio gfu u maternicu
oj frankfurte jebem li ti majnu
nikad nisam jebao posljednji put
"on je umro a nikad nije jebo"
to će govoriti o meni kad me više ne bude
nikad se nisam posvadjao pomirio i onda pojebao s gf
>implicira da ce ikoga biti briga sto je umro
>>212375535Samo sada saznao da je Michael Madsen umro.
>>212391118dobra mu je bila ona pjesma in the dope show ali inace teski degenerik
najpoznatiji incel je na plusiću na zidu
>>212391118oće li ti biti krivo što sam umro a nisam jebo?
Bolje ruskji mir nego europejska vina.
tudum u casi albanka u rizli
KAKO DA OBRIJEM MUDA AAAAAAAAAAAAAAAA
Da li vi brijete muda? Nema šanse da stavim oštricu na tako osetljivo mesto
>>212391922ne jebem/ne brijem
>usredsrediti
debilan je ovaj srpski 'jezik'
raspravljalo se o memama i temama
>>212392255ispalio te dejt?
>>212392367dosa san mu ja
>>212392367javio se u 9 da je u guzvi bio
da nije zanimljiv odjebo bi ga odma, ovak nisam siguran
al u svakom slucaju sam pusio kurac
>>212392654jel ti svrshio u usta
>>212392810da i onda smo se zbarili
nadan se da ce sve dobro proc
alfac pusi kurac a ja ovde nenej sedim kuci
>>212393262>alfac pusi kuracmogu ti ja to namistit ja san mu pimp
alfachev sat > splichin sat
evo reko sam to
Ima li neko ovde ko brije muda
>>212394108evo betonko ti sad ima gf tako da sigurno brije al otkako je poljubio zensku vise se nije pojavio u tredu papucar klasicni
cilj: znati reci nnj na 50 jezika
>>212394108ne
EDIT: čekao sam na kepču toliko da više ni ne znam na šta odgovaram "ne"
Saddam... posljedni kralj Mezopotamije... vhg....
>>212394674ovaj satelitski internet baca random zastavice, bude USA, norveska, filipini, panama
gade mi se splicani i njihov naglasak
sarajevski jos gori
zagrebacki mi se svidja
hercegovacki zna bit naporan ali moze proc
dubrovacki je goofy
>>212394718stvarno je kruv sa sedan kora
>>212394747Je bogami, nebi vjerova. Zajebo sam se u životu sa ovim
takozvani ufi-dufi frajeri
>>212394901dobro bar je placa dobra i jebes kurve
ali ozbiljno, zakaj niste na moru
>>212394936Od zadnjih kurvi je prošlo godinu dana, nema ovaj ugovor ništa. Eto jedino pare valjaju donekle al pojela je inflacija i ovaj zanat
ja san na zagrebackon moru
Zadnje sta sam bia u Zagrebu zbog neke vize sam bia na Gajnicama obitava 3 dana, a neš ti metropole. Radije cu doma ispijat kave i u lignje kad mi je dosadno. Oprostite, nisam ja Bečka škola.
>>212395366jebem ti panamska bebo
>>212395052ma ti si kreten
Zamisli zaspes i probudis se u anime 80s japanu. E o tome valja sanjati.
kako je los ovaj trainspotting 2 jebo majku
>>212397383meni nije bia loš ali ni blizu prvoga, nerealan je sa onim scenama di se poubijaju
>>212397421nekako mi jeftina akcija
IMG_1677
md5: 2b844291c2a2d93109af76c386a966a3
🔍
stanam rade
Jebem ti alaha i zivot na selu
Zimi nemam vode jer retardi odvrnu vanjske cesme da ne smrznu, ljeti se zalijevaju baste i pune bazeni 24/7
mrzim cinjenicu da ne jebem imam apsolutan prijezir prema svima koji jebu prezirem svaku sekundu provedenu ne jebajuci
>>212398712Nije ni bilo za ocekivat da ce bit na razini prvog filma
aj reci jos jednom da sam retard aj da te cujem
to sam i mislila
>>212391922ja ziletom brijem nema problema
>>212399663ja ti ne vjerujem, ti samo lažeš da bi te primili u udruženje incela
>>212399973sliko sam ali je plava daska
64.2
>>212400027stavi na /hm/ pa linkaj tu
evo, s tim da sam ih zadnje brijao u nedelju
>>>/hm/212400076
>>212400238>>>/hm/2676081
kuliramo na gajbi ja i mek dača
>>212400250lijepa gradja dobar pov lajkam
a i nije ti ovo prva kita koju si okacio na deblo jel tako mili
Smotani lik traži pomoć sa upoznavanjem djevojaka
E ovako, imam 25 godina, imam dosta društva i prilično sam opušten s ljudima koje poznajem. Međutim s ljudima koje ne poznajem nikako se ne mogu opustiti, uključujući i djevojke. Tipa i kad imam šansu da razgovaram sa nekom djevojkom ja je ne iskoristim iz nekog straha. Dok sa npr prijateljicama kojih imam dosta sam skroz opusten i razgovaramo najnormalnije. Jesam introvertan ali nisam neki čudak što nema prijatelje ili dodira sa ženskim društvom. Naprotiv kad me ljudi upoznaju iznenade se koliko sam opusten.
Ali eto kažem kad se nađem među nepoznatim ljudima, pogotovo ako mi se neka cura svidi, maksimalno sam smotan, ukočim se i zatvorim. Odjednom postanem svjestan svakog svog pokreta i riječi, i osjećam se kao da ništa ne znam reći normalno. Zbog toga rijetko i priđem nekome, a volio bih da mogu. Ovako svima izgledam nadrkano i nedruzeljubivo..
Zanima me ima li još takvih i kako vi upoznajete ljude, posebno djevojke? I ako neko ima neke korisne savjete kako da privučem ljude sebi bilo bi super.
Zahvalan sam za svaki iskren odgovor i izvinite ako sam patetičan.
najavljujem vecu koncentraciju ljetopedera sutra nego inace zarad konserta tomsonova
>>212401130jesam par puta u mikropenis koncima okacio
vratio bih se nazad u vrijeme i Aleksandru Velikome rekao da ce 2000+ godina u bucudnosti ljudi radit sigma youtube shortove o njemu
aleksandar veliki jel to onaj koji je jebo deckice u paksu
e a ima i ona epizoda kad zarobi onu perzijsku princezu e to je legendarno
>>212402412>>212402412>aleksandar veliki jel to onaj koji je jebo deckice u paksuneznam nisam vidio taj dio u filmu
>>212401948pa nije bas mikro
Ne znam kad je točno ženama postalo neugodno pričati o vlastitom tijelu
Znam previše žena koje ne znaju reći što im paše.
Koje ne znaju gdje im počinju granice, jer su ih godinama gurale pod tepih, da ne ispadnu komplicirane, “frigidne”, zahtjevne.
Znam i one koje žele seks, ali ga se pomalo boje.
One koje fantaziraju o bliskosti, ali se smrznu kad ih netko pogleda predugo.
I one koje žele užitak, ali se svako malo zapitaju smiju li uopće to osjećati.
O ovome ne pričamo dovoljno, a kad pričamo, često se svede na šalu, na statistiku, na tuđu priču.
Zato sam nedavno pokrenula mali prostor gdje žene mogu bez tabua govoriti o seksualnosti, otvoreno, iskreno, anonimno.
Zove se nije me sram (r/nije_me_sram), i nije za svakoga, ali je za svaku koja je ikad pomislila da je “čudna” jer nešto osjeća ili ne osjeća.
Nema tu reklame ni zarade. Samo želja da se glasovi čuju.
Ako misliš da znaš o čemu pričam slobodno svratite. Ili ne. Dovoljno je da znaš da postoji.
cita se kak paziitovi seethuju na slike indije na r/urbanhell
ajde svi postujemo kite pa ih ocijenjujemo medjusobno
>>212402885>>212402947Imate wifi na hipodromu?
drka se divljacki na r/nije_me_sram
>>212403054iamo pet ge buraz
>>212403108vidis sta ti je EU
Oduzeli su mi sve
Bila sam mlada, premlada kad su mi uzeli ono što nisam htjela. Bila sam premlada da shvatim što se dogodilo, ali dovoljno odrasla da znam da je bilo pogrešno. Te stvari su ne proganjale i borila sam se sa sobom dugo, valjda sam i zato upisala psihologiju.
Mnoge stvari su me mučile i okrenula sam se seksu, radila sam stvari na koje nisam ponosna, ali su me držale na okupu da ne zaglibim. Tu sam jedino imala kontrolu nad sobom i shvatila da mogu sve što želim.
Trauma je nešto s čim živim, ona ne nestaje, ali sam naučila živjeti s njom. Naučila sam slušati i razumjeti druge žene.
To nije nešto zbog čega sam sama kriva, nisam kriva, bez obzira što sam to mislila.
Ojačalo me, pokazan mi je put, otvorena su mi mnoga vrata.
>>212403131ova se jebe za limenku gostiona cavoglave gemista
>>212403188Zašto je žena uvijek kriva?
Čini mi se da društvo odmah misli da je ona kriva za sve loše što joj se dogodi, kao da njena odjeća opravdava komentare, neugodne poglede ili čak loše stvari koje joj netko napravi. Umjesto da krivimo one koji se ne znaju ponašati i poštovati druge, krivnja se prebaci na ženu koja samo želi biti svoja i pokazati se kako želi. Još uvijek postoji ona stara priča da žena mora biti „dobro“ odjevena da bi bila „normalna“ i da je zbog toga ona kriva ako se nešto dogodi. Ali odjeća je samo odjeća, to nije poziv na bilo kakvu vrstu zlostavljanja. Provokativno se odijevati može značiti da netko ima samopouzdanje i slobodu, a to nekima smeta pa zato i dolazi do tih problema. Ljudi često ne shvaćaju da ni način na koji se netko obuče ni kako se ponaša ne daju pravo nikome da ga vrijeđa ili napada. Trebali bismo više pričati o tome da svi poštujemo granice i odgovornost preuzmemo za svoje postupke, a ne da osuđujemo ženu zbog toga kako izgleda.
>>212403131t. gljivara kojoj je mama zabranila da gleda Bratz
>>212403202ova se oblaci kao nemacki par od 60 godina na zabacenoj plazi
>>212403202ja imam samopouzdanje i slobodu da viknem "otreso bi te ko šljivu"
Ženska seksualnost i sram, kako nas i dalje uče da ne smijemo željeti
Odrastale smo uz poruke da želja kod žena treba biti tiha, skrivena ili čak nepostojeća. Da je pristojna cura ona koja nije previše, koja ne inicira, ne istražuje i ne priznaje da želi. Ako želiš previše, lako si. Ako ne želiš, frigidna si. Ako ne znaš što želiš, problem je u tebi.
Godinama slušam žene koje ne znaju prepoznati vlastiti užitak jer ih nitko nikad nije učio da ga smiju imati. Žene koje se osjećaju krivima jer im je seks dosadan, ili jer ga ne žele, ili jer žele previše. Koje se pitaju jesu li slomljene jer ne doživljavaju ono što se od njih očekuje. Ili su naučile glumiti, prešutjeti, pretrpjeti, samo da se uklopi i preživi.
Ženska seksualnost nije greška u sustavu. Nije pokvarena ako ne funkcionira kao muška. Ona je kontekstualna, emocionalna, povezana s osjećajem sigurnosti i slobode, a ne s performansom. I zato često i šuti, jer ako u glavi nosiš glasove koji govore da si previše, premalo, čudna ili nepravilna, jako je teško biti prisutna u vlastitom tijelu.
A postoje i one šutnje koje ne dolaze iz društvenih normi, nego iz osobnih povreda. Kad ti netko oduzme osjećaj granice, kontrole, vlasništva nad vlastitim tijelom, nije lako vratiti se užitku. I nije lako vjerovati da je tvoje tijelo još tvoje. To su iskustva o kojima se ne govori naglas, ali ih tijelo pamti. Naučila sam ih prepoznavati u pogledu, u tišini, u riječima koje pokušavaju reći što se ne može izgovoriti
Mnoge žene nikad nisu doživjele orgazam, i to nije zato što s njima nešto ne valja, nego zato što ih nitko nikad nije učio da imaju pravo na užitak. A užitak nije nagrada, on nije nešto što zaslužuješ samo ako si dovoljno poželjna ili poslušna. On je tvoje pravo, tvoje tijelo, tvoj prostor
Ovo nije post o seksu. Ovo je post o sramu. O tišini. O naslijeđu koje se prenosi kroz generacije žena koje su naučene biti funkcionalne, ali ne i slobodne
triba napravit r/nikad_nisam_jebao za sve neneje exyu podrucja
>>212403575za raspravljanje o nejepstvu, norvudu, konopcu, krsni vodici i sl.
incelski univerzitet, umjetnicka akademija, zavod za knjizevnu umjetnost, katedra za paste
Sve je više Turaka u CG. Naravno, stranci donose novac, sve razumijem, ali da li smo malo prećerali s tim? Turci se sele i u druge države, najčešće u Njemačku, ali Njemaca ima 70 miliona tamo, neće ih turci brojčano nikada nadmašit. Kod nas je stvar drastično drugačija, mi smo malobrojna državica i nas kolko je śutra može jedan manji njihov grad da nas sve preplavi. (Nas je 600k a njih 80 miliona). Ne kažem da skroz treba obustavit migraciju ali mislim da treba malo dovesti u red. Čak sam pročitao da otvore firmu za 1 euro i preko toga dovuku desetine svojih… grozota. Osim toga, eo otkad dolaze, kao Crnogorski državljanin, ne vidim neke značajne razlike u kvalitetu života.
Što vi mislite o svemu ovom?
>>212380371 (OP)Pitao clana obitelji koji radi u Poreznoj upravi oko Tumpsona. Kaze da je jedan od najveci duznika u povijesti Hrvatske, da ga ne mogu smisliti.
pitala me profesorica kakvu ženu htio oženiti a joj rekao azijatkinju jer su one nježnije i ženstvenije od naših i prilično sam joj uznemirio sise bila je vidno uzrujana
Glupi brodski srbin me je osramotio.
>>212404801ahahahahah
ko je ovo
>>212404801oooo denise legendico pa disi bio
>>212405481Podmetao bombe sa čavlima po Hipodromu, kladim se.
24. Spektakl je neprestani govor vladajućeg poretka o sâmom sebi, njegov neprekidni monolog samouzdizanja, autoportret tog poretka u fazi njegove potpune dominacije nad svim aspektima života. Fetišistički privid čiste objektivnosti u spektakularnom odnosu prikriva činjenicu da je u stvarnosti reč o odnosima između ljudi i između klasa: kao da neka druga Priroda, sa svojim neumitnim zakonima, dominira celim našim okruženjem. Ali, spektakl nije neizbežna posledica tog navodno „prirodnog“ tehnološkog razvoja. Naprotiv, društvo spektakla je oblik koji sam bira svoj tehnološki sadržaj. Ako spektakl, shvaćen u ograničenom smislu „masovnih medija“, koji su njegova najpovršnija manifestacija, prodire u društvo u obliku čisto tehničke aparature, treba shvatiti da ta aparatura nikako nije neutralna i da je razvijena u skladu sa unutrašnjom dinamikom sâmog spektakla. Ako se društvene potrebe epohe, u kojoj su te tehnologije razvijene, mogu zadovoljiti samo uz njihovo posredovanje, ako su upravljanje društvom i svi kontakti među ljudima postali potpuno zavisni od tih sredstava za trenutnu komunikaciju, onda je to zato što je ta „komunikacija“ suštinski jednostrana. Svi mediji preporučuju se vladarima postojećeg poretka kao sredstvo za sprovođenje posebnih oblika upravljanja. Društvena podela izražena kroz spektakl neraskidivo je vezana za modernu državu – taj proizvod društvene podele rada, koji je u isto vreme glavni instrument klasne vladavine i koncentrisani izraz svih društvenih podela.
60. Medijske zvezde su spektakularne predstave živih ljudskih bića, projekcija opšte banalnosti u slike mogućih uloga. Kao specijalisti za prividni život, zvezde služe kao objekti poistovećivanja, koji ljudima pružaju nadoknadu za stvarnost fragmentirane produktivne specijalizacije u kojoj zapravo žive. Uloga slavnih ličnosti je da predstavljaju različite životne stilove i različita društveno-politička stanovišta na potpuno slobodan način. One otelovljuju nedostižne plodove društvenog rada tako što dramatizuju sporedne proizvode tog rada, koje magijski projektuju iznad njega, kao njegove krajnje ciljeve: vlast i dokolicu, odlučivanje i potrošnju, kao početak i kraj tog procesa koji se nikada ne dovodi u pitanje. U slučaju vlasti, vladajući režim može sebe da personalizuje u liku neke pseudozvezde; u slučaju potrošnje, potrošačke zvezde agituju da budu priznate kao pseudosile koje dominiraju živim iskustvom. Ali, ponašanje tih zvezda nije slobodno, niti je ono što nude zaista izbor.
ne mogu ic u postu jer cekan da mi donesu paket iz poste
pa ovo je kafkijanski jeote
jucer nisam jebo a koliko vidim necu ni danas
194. Zadatak različitih oblasti znanja je da u procesu razvoja spektakularne misli odbrane jedno neodbranjivo društvo i tako ustanove opštu nauku lažne svesti. Ta misao je potpuno uslovljena činjenicom da ona ne može, niti želi da prizna svoju materijalnu zavisnost od društva spektakla.
sjetio sam se neceg domisljatog al posto bum nakon posla podsjetite me oko 5
nebu bilo sam domisljato neg i jednostavno sokantno
>>212406479ja sam izracunao da sigurno necu jebat do 31.09.2025 a vjerojatno ni nakon toga.
>>212380572Ni razloga da nebi.
Prokletstvo: zacarani krug nejebluka
>>212408178sad bi ti alfach njuhao pazuhe
GENI GENI ČAVLENI,
POREZ SAD IZBJEGNI TI
GEENI GEENI ČAVLENI,
U MINKENU ŽIVM'O SVI
SOCIJALNU NOKNOODU TI POOKUPIII
Ožujsko 0,5l - 7,00€
Hidra 0,5l - 7,00€
Jana 0,5l - 7,00€
Jamnica 0,5l - 7,00€
Sokovi - 6,00€
Vino 0,1l - 3,50€
Energetski napitak - 8,00€
Sendvić - 8,00€
Old pilots Gin & Tonic - 7,50€
Old pilots Vodka-soda - 7,50€
Vino Graševina 0,1l - 3,50€
mfw uzivam doma sa klimom
Želim stampedo..želim samo 5-10 mrtvih pregaženih hercegsmrdova, kako se koprcaju u lokvi vlastite krvi dok im kolabirana pluca hrpilju za kisikom.
Postavio bi stand sa natpisom "za pomoc bratskom narodu Ukrajine - prijavi se tu". Bas me zanima koliko bi se čavlenih prijoovlo da idu u rat.
thompson derangement syndrome
kako mi je drago da se vratija denis
Podsjetnik da se Thomson i Baja Mali Knindža poznaju i da su odrasli jedno brdo izmedju. Knindza se jos rugao kako je bio priglup kao konobar i nije znao uzeti narudzbu.
mogo bi ga sad izdrkat bez pardona
s-l1200
md5: 57dc7d594cca5cf5c48f2d0ae6bb6424
🔍
mlk kad se konacno docepam denisa
Naš pupak je neverovatni dar koji nam je dao naš Stvoritelj.
Prvi deo koji se stvara nakon začeća je pupak.
Pupčanom vrpcom se potom povezuje sa placentom majke.
Naš pupak je zaista neverovatna stvar! Prema naučnim saznanjima, pupak ostaje topao čak do 3 sata nakon smrti čoveka.
Iza pupka se nalazi mesto zvano "Pehoti", koje ima više od 72.000 sitnih krvnih sudova. Njime smo generisani i hranjeni tokom 9 meseci trudnoće.
To je razlog zašto su sve naše vene povezane sa pupkom.
Pupak je život!
Nanosenjem ulja na pupak leče se suve oči, loš vid, gušterača, ispucale pete i usne. Pored toga, održava se sjaj lica i kose.
Bolovi u kolenima, herpes, suva koža, ukočenost i drugi bolovi u zglobovima.
Popravlja vid i pomaže u lečenju gljivica.
**UPUTSTVO**
Uveče pre spavanja nanesite 3 kapi kokosovog ulja na pupak i razmažite ih u radijusu od 4 cm oko pupka.
**Za bolove u kolenima**
Noću, kada legnete, kapnite 3 kapi ricinusovog ulja i uradite isti postupak.
**Za drhtavicu i letargiju, olakšanje bolova u zglobovima i suvu kožu**
Koristite 3 kapi ulja slačice i uradite isti postupak.
*Zašto nanositi ulje na pupak?*
Pupak preko povezanih vena detektuje i odvodi ulje i njegove hranljive materije, hidratizujući ih...
Kada dete ima bolove u stomaku, masaža toplim uljem uklanja bol.
Ne postoji nikakav rizik.
Malu bočicu sa potrebnim uljem možete imati pored kreveta i nekoliko kapi možete naneti na pupak, masirati ga pre spavanja.
Delim ove dragocene informacije koje sam dobila od divnog čoveka: Frei Augusto de Matos, naturopat sa više od 60 godina prakse...
Kada uđete na neko mesto ili se sretnete s ljudima sa negativnom energijom, prekrijte pupak rukama... Ili pre izlaska iz kuće prekrijte pupak trakicom... Time se izoluje negativna energija.
zamisli krcat hipodrom na koncert u zagrebu i poliju ih kanaderi sa klorovodicnom kiselinom hahah koja urlaona bi to bila
zamisli zivot u ritmu konopca za vjesanje
>>212409716kako je lijepa jebote
>>212409716alfach ovo ne bi jebao
i want smedjokosa dilfara 48 years 22cm
>>212409943sve je dobro reka
>>212409981alfachu jel te placaju po satu ili po postu na eksju
>>212410299placaju me u mitbolzima
g
md5: d729ef8d0dcaa381f38eca6232c31443
🔍
>>212410270plavokosa milfara 45-55 godina with hairy vagina for jebem
zamisli urlanje potomaka srbo-komunjara sa kozare kad thompson krene svirat morat ce se pokrit preko glave jer commie blokovi imaju losu zvucnu izolaciju
jos im ceste zatvorili vriss
>>212410355hehara
>>212410345ma radije se na dilfare fokusiraj mozda i pojebes kaj
>>212410372You need contact with ottoman baby
>>212410783di je ono dovitljivo
>>212404801u jebote eks-juovci me ogovaraju
ajde puni ovaj da pravimo novi
ocekuje se ljetopedersko ustashoidno izdanje
jebem ti mater novopedersku
kad nema macke novopederi kolo vode