alma
md5: 82e18566daca72bb892f206bbe6f373d
🔍
kurva anyátok
MP2
md5: 59d7d6ef2b604c64844a7c6207e0905d
🔍
jöhet
jó reggelt jó szüzességet
Bicskei áldozat Magyar Péternek: „Nem vagyunk statiszták egy politikai díszletben”
Hatmillió forintnyi luxusékszert talált Szijjártó feleségén Hadházy
Júniusban megint gyorsult a drágulás, 4,6 százalékkal nőttek az árak Magyarországon
mumEE
md5: b9ac14d40cd8c021288f000f4e9ed9db
🔍
Lázár vihar után: Lesz ahol hetekre lesz szükség, hogy helyreálljon a közlekedés
Az eset 2018-ban történt, amikor már az 5. évemet töltöttem magányosan és depressziósan. Az egész egy szakítással kezdődött, majd idáig fajult. Az önbizalomhiányom nagyon súlyos volt már ekkorra, konkrétan nem mertem belenézni az emberek szemébe az utcán sem, nemhogy még bárkivel kapcsolatot teremtsek. Emellé az évek alatt 25 kilót híztam a "bánatevés" miatt, elkezdett hullani a hajam, szóval tényleg nagyon kivoltam már fizikailag is. Annyira magányos voltam, hogy a végén már nem is reménykedtem, hogy ez valaha változni fog. Teljesen elengedtem a dolgot, és biztos voltam benne, hogy egyedül fogom leélni az életem. Ekkor voltam 29 éves, és már nem jártam szinte sehova, csak dolgozni.
Aztán egy szép napon valaki rámírt Facebookon. A testvérem kollégája volt, hallomásból tudtam róla, de ennyi. Én ekkor Pesten éltem, ők külföldön. Annyira meglepett ez a dolog, hogy nem is tudtam mit kezdeni vele. 2 napig gondolkodtam, hogyan kéne reagálnom és finoman elutasítanom, mert hát mégiscsak a tesóm ismerőse, meg amúgyis nagyon szimpatikus üzenetet küldött. Az eszembe se jutott, hogy esetleg kezdenem kéne valamit a helyzettel. Végül úgy voltam vele, hogy kedvesen visszaírok, elbeszélgetünk, aztán úgyse lesz az egészből semmi, mert nem is élünk egy országban.
Fogalmam sincs mi fogta meg bennem, mert a telefonbeszélgetéseink úgy zajlottak, hogy ő beszélt, én meg kb. levegőt se mertem venni. Rettentő gáz voltam, de abban a beszűkült tudatállapotban semmi értelmesre nem voltam képes. Elég hamar bedobta a találkozó lehetőségét, ami ellen az agyam egy része tiltakozott is, tekintve hogy életem legrosszabb formájában voltam minden szinten, de a másik része meg azt súgta, hogy itt a soha vissza nem térő alkalom, ha ezt most elszalasztom, bánni fogom. Nem hagyhatok veszni egy szimpatikus valakit csak azért, mert kitaláltam, hogy én nem érdemlem meg, hogy boldog lehessek.
Ráadásul mindez a négy fal között zajlott, minden számomra frusztráló külső körülmény kizárásával, a legnagyobb nyugalomban és kényelemben. Csak ülök a szobámban, és olyan események történnek, amire álmomban sem gondoltam volna. Rettenetesen izgultam, végül 2 hét múlva el is jött Pestre, és ugyan nem kopogott, hanem csengetett, de jóformán házhoz jött a semmiből. Ezt igazából a mai napig nehéz elhinnem, hogy így történt és ekkora szerencsém volt.
Tudom ez ízlés kérdése, de esküszöm objektíven nézve is egy átlagnál helyesebb férfiról beszélünk, akinek nincsenek fura dolgai, viszont van normális állása, tervei, céljai. Nagyon jó ember. Nálam jobbat is találhatott volna, főleg ha az akkori állapotomat nézzük. Ennek már lassan 7 éve, több mint 3 éve összeházasodtunk. Körülbelül annyi esélyem volt erre abban az élethelyzetben, mint megnyerni a lottó ötöst. Végülis én úgy érzem megnyertem.
>>212540704>egy átlagnál helyesebb férfiról beszélünkItt mindenki 1/10
Beiktatása óta először adott kegyelmet Sulyok Tamás
I swear sometimes Mexicans are exactly like us
56:00-tól egész látványos játékokat játszik
https://www.youtube.com/watch?v=56ga2eiFKDY
>>212541163>látványosamikor egy filmnek vagy játéknak az az egyetlen "érdeme", hogy látványos, akkor az nem egy jó film/játék
>>212541251a vak emberek jobban értékelik a tartalmas filmeket ahol a történet eleve olyan erős hogy fejben a képzeletben lejátszható, ahogy a sakk is játszható vakon
ettől függetlenül ne akadj fent a szintaxison, jó látni = látványos az elnyűtt hétköznapi értelemben
aki nem értékeli a sakkot annak nyilván nem lesz látványos
>>212541338ok embergyerek, akkor nézzed a n+1. marvel szlopot
>>212541388te nagyon buta vagy
olyan filmekre gondoltam mint a 12 dühös ember vagy A Földlakó, de sok más film is van amit a füleddel végig tudsz nézni és átadódott az érték amit esetleg hordoz
akkor úgy fogalmazok hogy "jó film", nem csak "látványos"
azt a ráérős kurva szűz mindenit már, ezen felakadni
De van jó film is ami a látvány miatt jó, meg ez sem egy objektív dolog
Mondok egy példát, a Kill Bill kurvára közepes lenne a története miatt pusztán (semmi bonyolult csavar vagy agytorna a nézőnek), ha nem társulna hozzá látványban és effektekben jó körítés, így lett jó+ film.
De sok jó filmnél bár leszarod a látványt, mégis jó és autentikus: Rounders, vagy A Ravasz, az Agy,....
Az atompara miatt reneszánszát éli ez a film
de az első 15-20 percet skippeld
mm
md5: 1cbcb85290b9efb7fdb7e8f30d19ceb5
🔍
>>212542338https://www.imdb.com/title/tt0097889/
https://www.youtube.com/watch?v=sixCVdhy0lQ
Magyarul
https://videa.hu/videok/film-animacio/ne-vard-a-csodat-1988-teljes-film-imQTR24H58lGLQvt
>>212542624biztos érdekel
OYW4Zef
md5: 4f224516a2f83e6d0b4cc6d7b1fcf41f
🔍
Egyre inkább egy feneketlen kútra emlékeztet a magyar államkassza, úgy tűnik el benne minden bevétel
Elhunyt M. Milán, többszörös nemzetközi szűzvilágbajnok
Nagy Feró nem érti Azahriah-t; Ennyi jár Varga Juditnak; Tiltott performansz | ÖnkényesMérvadó #1053
A katolikus egyház tanításáról szóló „továbbképzésen” kell részt vennie a három, melegek kirekesztése ellen kiálló pázmányos pszichológusnak
Nagy farok fonal
>>>/b/936811605
Kvantumfizikai áttörés: Gáspár Laci széttetováltatta magát szuperpozícióval és Schrödinger macskájával
a szüzek elmentek baszni?
annyira leszarom a kurva vonatokat
>>212546343kek
de tényleg az van geci, hogy a MÁV-nak 5 ellensége van, a 4 évszak és az utasok. ha nem a túl hideg miatt, akkor a túl meleg miatt, ha nem a szárazság miatt, akkor az eső miatt omlik össze a vasút.
Élőben közvetítette egy budapesti fiatal az öngyilkosságát
„Egy 18 esztendős fiatalember dobta el életét fővárosi otthonában, az önakasztást élőben, online közvetítette egy közösségi felületen” - számolt be a megdöbbentő esetről a Rendészeti államtitkárság.
Bár a chatszobában többen látták, nézték, de egyikük sem hívott segítséget.
A BRFK segítségnyújtás halált okozó elmulasztásának bűntette miatt indított nyomozást.
Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!
>>212546451már zsidesz kóp sincs, eddig mindig volt valami nyakatekert mentál gimnasztika, amivel megmagyarázták, hogy valójában minden jó, ami pedig mégse az a Sorosbrüsszel hibája, most már ez sincs. egyszerűen nem válaszolnak semmit a zsidesz drónok, ha ezt számon kéred rajtuk. már nincs "de bezzeg a gyurcsány alatt....." se, egyszerűen megnémulnak, mint a sértődött picsák, akik egy hiszti után nem hajlandóak szóba állni veled.
>>212546553>már zsidesz kóp sincsdehogy nincs, brüsszelpéter
>>212546570már az sincs nagyon, mert a legtöbb zsidesz drón már csak párthűségből az és legbelül egyikük se hisz abban, hogy ami történik az jó és elvesztették a hitüket Zogbán rendszerében. teljesen demoralizáltak, mint egy megkínzott rab, akit annyira megtörtek, hogy már nem küzd amikor éppen akasztani viszik, csak csendben sétál.
>>212546553gondolom lehetne privatizálni az egész szart de akkor meg azon menne az őrjöngés hogy túl drága a jegy és a vonalak felét azonnal felszámolnák
>>212546689ez lesz pedig szólottam
Pirate Software-t swattolták és halálos fenyegetéseket kapott a Stop Killing Games miatt
Hunter_GS | 2025 július 6. 14:59
Ez az egész egy hatalmas káosz, de az biztos, hogy nem Thor jön ki belőle a legjobban.
>>212546850hiszti örökkön örökké? fasza
>>212546850nem hiszem, hogy kiszervezik "mészárosnak" mert veszteséges, max ha megkapja valami 35 éves koncesszióban és az állam fizeti továbbra is
Twitchen meglehetősen népszerű, ám a játékvilágban éppen közellenségnek számító Pirate Software elég higgadtan reagált Billy Mitchell legutóbbi online kirohanására, aki a látszólag a semmiből perrel fenyegette meg a fejlesztőt-streamert.
Július 5-én Mitchell - akit a retro játékos közeg leginkább kétes eredetű Donkey Kong rekordjai és soha véget nem érő bírósági ügyei miatt ismer - egy tweetben jelezte, hogy
"Pirate Software be lesz perelve,"
de semmilyen konkrétumot nem fűzött hozzá a kijelentéséhez, ráadásul ebből még csak az sem egyértelmű, hogy ő fogja-e beperelni, az meg főleg nem, hogy MIÉRT. Az egyébként nagyon tanulságos Karl Jobst ügy összefoglalójában már beszéltem róla, hogy Mitchell előszeretettel lóbálja fenyegetően az amerikai jogrendszert a neki nem tetsző emberek feje felett, úgyhogy mondhatni stílszerű lenne számára egy újabb prominens tartalomgyártóba beleállni.
>>212546689fogják is, csak nem itthoniak. sokkal valószínűbb, hogy egy külföldi cég vagy akár egy külföldi állam jelentkezik be érte, akinek kell egy foothold magyarországon és/vagy az eu-ban.
>>212547057Egy néző szólt Thornak a fenyegető posztról, aki azonnal megkereste a kérdéses posztot és meglepő nyugalommal konstatálta a hírt, mintha nem tudná, hogy milyen kellemetlenségeket tud okozni Mitchell, ha éppen tényleg nagyon szar napja van.
"Ó, szóval tényleg rólam beszél. (...) Átdobom a jogi csapatomnak, leszarom, tesó. Jó szórakozást ehhez a sz*rhoz."
Pirate Software nemrég masszív online támadások és halálos fenyegetések célpontja lett, miután a Stop Killing Games kampány kapcsán elmondta a véleményét, de furcsa lenne, ha pont ez szúrná Mitchell szemét. Mármint Thor kijelentései valóban sokakat felháborítottak, olyannyira, hogy már épkézláb beszélgetéseket sem lehet folytatni a témában, de Billy Mitchell általában inkább arra ugrik, ha valaki kétségbe vonja a világrekordjait, amik valóban elég gyanúsnak tűnnek.
Egyelőre hivatalosan nem indult eljárás Pirate Software ellen, de ha Mitchell szokásához híven tényleg perel, akkor egy újabb hiperkellemetlen szappanopera alakul majd.
>>212547085már így is egy német megye vagyunk bazmeg
a hiperkellemetlen szappanopera az lenne ha elmondanám milyen keményet szexeltem
>>212547137bárcsak az lennénk bazdmeg.
I Thought I Broke Physics”: Student Accidentally Creates Shape-Recovering Liquid That Defies the Laws of Thermodynamics
In a groundbreaking discovery that challenges established scientific principles, a graduate student has uncovered a shape-recovering liquid that appears to defy the laws of thermodynamics, captivating researchers and sparking a wave of curiosity in the scientific community.
>>212547174>felizgat>megfogom>bebaszom az ágyba>berakom >kiveszem>na ez
>>212547326húha na erre kiverem
>>212544343>Műsorvezetők: Horváth Oszkár, Csízi Ági, Nagy Gergely>nincs puzsér>nem nézem meg
>>212547326dögölj meg késforgató normálféreg
van új OW zoly22cm
https://www.youtube.com/watch?v=IdtF5VrX9uE
Aláírták Bulgária csatlakozását az euróövezethez
Aláírták M. Milán csatlakozását a szűzövezethez
A dolgozók kétharmada az átlag alatt keres
>>212549412dolgozó ember nem szavaz a zsideszre. aki rájuk szavaz annak a jövedelme nem munkából származik, mert vagy nyugdíjas, vagy cigány (segélyen él) vagy zsírnyakú vállalkozó geci (mutyizik és pályázati pénzeket sikkaszt).
eképpen egyáltalán nem érdeke a zsidesznek ezzel a kérdéssel foglalkozni, mert nem ezen múlik hogy a törzs szavazóik rájuk voksolnak-e.
lóóóóól méghogy nem is akasztotta fel magát a cellájában
A bizalomvesztés ördögi körébe került a magyar gazdaság
Nagyon krindzs ez a fonák. Holnap sincs miért postázzak.
>>212552419na már csak te hiányoztál
Orbán Ráhel úgy érzi, az Egyesült Államokban rengeteg új tudás érhető el, amit később itthon is szeretne kamatoztatni
>>212553015Én úgy érzelmileg leolvadsz you are not the named recipient please contact us at the moment a good day a good time a good day you have to go to the stuff
>>212553323hát ha leszarod a few here to visit the following link to my mate I am a very good idea to have you got it thanks you
bazmeg mennyi pajeet van pesten, hogy a faszba lett ennyi? az egyetemen volt 2 darab, rajtuk kívül egy darabot se láttam, 10 évre rá meg bazdmeg mindenhol ezek a szőrös kis törpék rohangálnak. és kaját hordanak bazdmeg, mégis ki a faszom eszik olyan kaját amit ezek megfognak?
postázott a szép feleségem
Egy lany a vonaton megkert hogy tegyem fel a poggyaszat a tartora. Felemeltem de annyira kurva nehez volt hogy kiesett a kezembol es nagyot csattant
tezsvérek ez így nem lesz jó
>>212554214a fejedben valós volt
>>212554214hülye cafri rakta volna fel magának
>>212554421nagyon bolondos
>>212554341ez az oldal sajnos hajlamos megsoppolni a lányok csöcseit
nem mintha kicsöcsi rászorulna
nem volt hiba a fekete haj most már kijelenthetjük
>>212554553de jobb a szőke amúgy
123
md5: e2af4d5e2fe71bde9f03ae4033c2bc20
🔍
JAPKO KURWA
JEBAĆ MURZYNÓW
>>212554575nekem is tetszett de most már nem tudom azt mondani hogy jobb volt
>>212554630majd én kimondom akkor
>megjött a rizspedó
>azonnal azonosbuzulni kezd
óramű pontosság
>>212554612I LOVE POLAN
i will always love Polan
>>212554655de biztos vagy benne?
>>212554672nem fogod tudni elkoptatni a pedó szót azzal hogy mindenkit annak hívsz
itt egyedül te vagy pedofil
egy gyerekrontó, saját rokonain élősködő grúmer buzi
>>212554787ez amúgy, de ne beszéltessük tovább a pedofilt
>>212554824jó mindkettő, de a szőke jobb
>>212554681fuck the politics, u will alwasy be our friends.
>>212554672inkább az a vicces, hogy
>egész nap nem postáznak ide, mert /szűz/ van a subjectben>egész nap várják, hogy meghaljon a fonál>nem hal meg>feladják és este 7-kor csak azért is elkezdik a napi szpemelést
>>212554847i'm p obsessed with politics but it takes a second seat compared to Poland-Hungary relations
you get us
you're like us but better
nézte valaki a geológusos mesét?
>>212554931no one is better, we are the same as a people with similar mindset. same goals
itt miért nem lehet ilyen jó újságokat kapni?
ayf8j1
md5: c3c44d15a9d873e1b93ae9796d46ec30
🔍
>>212555042i think Poles today are tougher than us
less pussified
still got more of that Hussar spirit
we need to re-instill that taiga hunter spirit
and by taiga hunter spirit i mean east asian blood, obviously
>>212555240we hate jews (most anitsemitc cuntry rated by adf) and blacks and its very common
i think there will be another hitler soon in europe
but for blacks and sand blacks
>>212555744that's too bad, we love jews and russians
>>212555781people are ok jews or russians, u can be my brother
but the global politics are fucking us eachother
wish we could stop this one day but its all fucked beyond repair i think
>>212554787>>212554838azonos rizspedó
>>212554891igen, kicsit se szánalmas.
>>212555881és látod ahogy jöttek úgy is tűntek el egyszerre
>>212554672igen, ha eddig kételkedtél bennem - hát most tenmagad is láthatod hogy a peti&toldi duó az egy meleg programozó pár akik egyszerre kelnek. egyszerre fekszenek. egyszerre kezdenek el spammelni. és a nap végén jó nagyot buziszexelni!
üdvözletem szilvásváradról
vaj-da mettjú
>>212555863i like polebros
only imbeciles and pensioners care about politics anyways, especially about global politics
>>212556101true, every day people u meet are kind
system want us to hate each other
so we dont focus on important things in life
ami még nem világos azonban, hogy miért izgatják egymást ilyen képekkel
>>212556193úúú knekem is tetszett de most már nem tudom azt mondani hogynekem is tetszett de most már nem tudom azt mondani hogy jobb volt jobb voltváló posta
>>212555990nem akarok belemenni ebbe a skizó nyúl üregbe, mert félek nem tetszene amit a mélyén találok.
nem tudom ennek a momónak a rendes nevét
>>212555744is it really true they're trying to get to Poland from Germany?
or are those reports overblown
>>212556314lehet tévedek de én jól kordában tartott erőszakot látok azokban a szemekben
>>212555555anon mikor evett utoljára tengeri ételt?
>>212556394nem szeretem hől
>>212556394nem enném ki az utolsó fitneszjoghurtját a hűtőből
a halászlé SZAR
egy sima fél óra alatt összebaszott gázon főtt disznópörkölt moggolja
>>212556314>>212556361>>212556430ne gúnyolódj a retardáltakon, nem tehetnek róla, hogy ilyennek születtek.
>>212556503ez igaz, a halászlé igazi hányinger
>>212555744Hungarians are giga chuds but we've been relentlessly indoctrinated into thinking physical violence is low class and only gypsies would ever hit someone
it's almost impossible to provoke a fight in hungary
i'm told that's not the case in Poland
>>212556535a rántott hal meg a halászlé szar de ha csak simán meg vannak sütve én szeretem a tengeri ocsmányságokat
IMG_9687
md5: d19e82d92b8203b9dca8a19ee78f8e2c
🔍
>>212556503az etnikai csoportod szar, randzsít
>>212556532Hú dr meg szopkodnám azt a rózsaszín r*szin binbót megülne rajta egy nagy gólya akár
IMG_9689
md5: e34a646638895afd6f5963da79283c83
🔍
nem akartam a kamualmába postázni, de erre rá kellett szólnom
>>212556809a kocsonya SZAR
a sárga túró SZAR (soha nem kóstoltam még)
gyorsan keszitsd be a szüzet also be privileged or confidential or otherwise I'll see if we could do it you have to go with the following ad you have any idea what
IMG_9684
md5: b9a83cb966d689731f038b4fef3da3b7
🔍
>>212556847azok is jók, de aki a halászlevet leszarozza, az csakis rendszeres tehénfos fogyasztó lehet
>>212556961>paprika>zsír>turmixolt hal mert száz év után sikerült beláltni hogy a főtt hal paprikás zsíros vízzel mégse annyira fasza>főtt halbőrélvezhetetlen
értelmezhetetlen
Az Egyesült Államokba költözhet Orbán Ráhel, bejelentette, hogy felvették egy amerikai egyetemre
kívánnék egy sört de egy hete majdnem mindennap ittam szeszt és már szinte szégyellem
IMG_9683
md5: 6f5f69880f4a03c12268ce79b8fcca17
🔍
>>212557036amikor a faszságaidat kell hallgatni, az az élvezhetetlen
>>212556809én csak láttam hogy a magányos skizó egyedül lárpol fonalat és még a halott buzi is kiröhögi, úgyhogy gondoltam hagyom aszalódni egyedül a nyomorában
>>212557219én is csak benéztem, hagyom is ezt a hulladékot mára
>>212557163oké akkor mi van még a rendes halászlében
IMG_9638
md5: 766a1979ade93cc32e471d1f38fb9d60
🔍
>>212557254>randzsít azt hiszi, hogy én unironikusan vitatkozni vagyok itt
ez nem lárp fiam, eljött a má T érted
>>212557313hát nem én kezdtem vitatkozni (a BMW is SZAR)
>>212556623people like to fight here, but just for sport.
football hooligans is a huge subculture.
also
even if u dont agree on things with the other guy and u hate eachother . when u fight and punch yourself, no mattar who win, usualy u are even and its all good;
>>212557422>even if u dont agree on things with the other guy and u hate eachother . when u fight and punch yourself, no mattar who win, usualy u are even and its all goodthat's a cool attitude
we don't have that
at least i don't see it anywhere
csóró petikét baktörte a nagy mumbai fasz
valamin muszáj ventillálni márpedig ha ilyen az élete az embernek
>>212557474its a respect thing i guess, u can stand with your believes if u can fight it. also people here hates the police. its all after the comunism motherfuckers, pure deep hate in the people mids after almost 100 years. fuck rusian commies.it is what it is
its all beouse the communism still i think.
>>212557671holy shit i cant speak proper anymore too drunk xdd
ZDROWIE PANOWIE
IMG_9597
md5: fade36085049f52a092e0566109eb2f8
🔍
jöjjön még
i used to be paranoid of them
but i've come to admit that our police are legitimately cool, for the most part
they don't harass people over nothing
they do their best to treat you like you're a normal person
i've only ever seen them act dismissive and condescending with gypsies
IMG_1720
md5: c207bba1bb1c3d6dcfb79090edf66679
🔍
a rizspostás fenotípus
>>212557759https://youtu.be/9zVIbSdz6rM?list=RD9zVIbSdz6rM
>>212557882szósz erint én
minden rizspostás egy filozófuskirály
de legalább egy harcosköltő
>>212557888you're not the Piotrek from the other thread are you?
he likes to post Polish hip hop
>>212557981no, im maciek
https://youtu.be/zCOMg1bVKu8?list=RDzCOMg1bVKu8
>>212558025na zdrowie! think i'll stay dry and play vidya today
>>212558100im playing osrs
addict
>>212557950neked az pont nem megy mondjuk, te ilyen retard mechanisztikus materialista autista vagy
ÚRISTE NEEEE ERESSZ VA J D A
IMG_9695
md5: 6f3ba123bbedd84555d6c9eed61f58f9
🔍
>>212558100what games do u playes?
nem is mondtátok hogy lesz tünti
>>212558514Toki Tori dreams, it's soo good! You?
>>212558514azt írtad hogy a kukis képek nem játszanak nálad, ezt lefordítom neked:
vastag, eres, öles faszokról mehetnek a képek, a szűzcsiklókra nem vagy kíváncsi
IMG_9696
md5: e06d6c1a96f4b4eb08266989fd704ba9
🔍
>>212558673did u played the anime horse game yet kek
me? im addicted to wow classic and osrs
im a former amphetamine addict also
and alkohol addict still
>>212557882takargatja a 12 centit?
>>212558787>wowproject epoch dwarf shaman leveling together??
>>212558838rogue and mage here xd (fem nelf for memes and gnome female ofc)
i like pvp
>>212558838for horde i can bake something, i love horde
>>212558838can i dump here qucik trash email so we can talk there? im ready to grind
>>212558900>magealso forgot this one
https://store.steampowered.com/app/1229490/ULTRAKILL/
>>212559060just be around when the game launches. it's on the 27th this month
>>212559058lejárt aldis hamburgerzsömlét kolbásszal és hagymával
>>212559130hex77dc@gmail.com
gonna delete it at timer
hit me up with ege szege
lets grind
>>212559142akkor az a hagyma lesz
>>212558025check out v4 sometimes bro
RTL: Egy 16 éves lány megerőszakolásával gyanúsítják a debreceni CATL akkugyár egyik kínai középvezetőjét
A 35 év körüli férfit júniusban vitték el a rendőrök.
>>212559648az lehetetlen, a libsik megígérték hogy majd a kínai rendőrök fogják üldözni a magyarokat
>>212558514Crysis Warhead
damn thing just crashed at the final cutscene
>>212561534ennyire én is el tudtam volna baszni
mesterséges """intelligencia""" kek
>>212562399>ennyire én is el tudtam volna basznitermészetes butaság?
>>212562435nem csak eszembe jutott hogy königgrätz után ferdinánd azt mondta ferencz józsefnek hogy "ezt még én is meg tudtam volna csinálni" és gondoltam parafrazálom