meikörte
md5: 113b16e811b6bfb629917db7a2c03975
🔍
kurva anyátok
MP2
md5: 67d0ba8d455fe1c63b4b11e0c9bc5400
🔍
jöhet
IMG_9809
md5: 862aaa891dee51295ea87ca087953ad4
🔍
jöhet
Manapság a milliomos sem nagy szám idehaza mert szar a Forint, jó későn érkeztem. De ne rinyáljatok már hogy szar az ország meg nincs pénz, 3 számjegyű IQ-val az ember kényelmesen megél, ha nem is IT vonalon, de csinálsz egy szakmát amit szeretsz is és kész.
>>212652167És ehhez még hozzátenném hogy 2 éve még alkoholista csöves voltam mert a család kitagadott ilyen-olyan dolgok miatt amikről nem szeretnék beszélni, de így 50 éves koromra összejött a bruttó 1300 forintos órabér.
Mindenki meg tudja csinálni.
>>212652206Rossz postára válaszoltál
>>212651806 (OP)na ezt már szeretem
kibaszott minőségi op
>>212652167TAKARODJ A FASZOMBA TE SZAR MELOS ALLAT A SZAKMADDAL A BUDOS PICSABA EZ NEM PERSPEKTIVA A 21IK SZAZADBAN
>>212652284hát a körte elég gagyi sopp, egy árnyék elfért volna, csúsztatott gradiens jobb alsóba a #000000 felé
NEM TANULHAT MINDENKI SZAKMAT CSAK AZERT MERT EGY SZAR CSORO SZEGYEN KELETEUROPAI RETEK ORSZAGBAN VAGYUNK AHOL NINCS MAS OPCIO MERT AZ EMBEREK IRGALMATLAN CSOROK NINCS GAZDASAG ES EMIATT NINCS LEHETOSEG MASRA
>>212652243milyen mesét kell nézni ebben az évadban?
kekkon yubiwa monogatari volt az utolsó amire emlékszer hogy mondtad hogy nézed
>>212652328>embergyerek órák
>>212652291Egy sima lakatos, zárcserés ismerettel, rutinnal, pártízezer forintnyi felszereléssel is jól megél. Van egy lerobbant 4-es golfja, azzal megy ki, de heti szinten átlag 150-200e Ft összejön neki.
>milyen mesét kell nézni ebben az évadban?
PUSZTULAT SZAR KILATASTALAN MELOS RETEK ORSZAG
TANULJ SZAKMAT SZAKMA SZAKMA MELOZZ SZAKMA SZAKMA SZAKMA
>>212652395igen ez én vagyok munkanélküli ívhegesztő voltam de most már zárakat cserélek budapesten, megvan a napi tíz rongy
benzinpénzt levonod az nem is rossz pénz
>>212652395ki a gecimet érdekel hogy mit hazudozol össze-vissza meg miről fantaziálgatsz te nyomorult állat
>>212652416>Jaj szakma! Hülye vagyok ahhoz hogy megnézzem youtubeon hogy kell hegeszteni vagy CNC gépet kezelni.Kb. ennyi a szakmai 101 egy cégnél ha kezdő vagy, simán el lehet indulni papír nélkül is, azt meg utólag beseggeled az emelt bér miatt. Tényleg egy szerencsétlen hülye vagy, akibe nem szorult egy cseppnyi férfi erő vagy ambíció.
*klikk*
na ez megy a fehél fiú gyűjteményembe
>>212652476DE EBBEN NINCS PERSPEKTIVA TE ISTENVERTE BAROM ES NEM AKAROK HEGESZTO VAGY CNCS LENNI MI A FASZT NEM LEHET EZEN MEGERTENI? MIT NEM ERTESZ MEG TE OSTOBA MELOS PROLI NE AJANLGASD NEKEM A TE PUSZTULAT ELETED
>>212652470Persze, Mo-i viszonylatban átlagbért hazudozok össze fantáziából, lmao. Olvassátok csak a telexet vagy/és menjetek ki külföldre mosogatni, nektek az való.
Lassan mondom, hogy megértsétek:
Ha
itt
nem
vagytok
férfiak
akkor
külföldön
se
lesztek,
rinyapinák.
>>212652476>youtubeon hogy kell CNC gépet kezelniigen ezt én is így csináltam
azóta repülőmérnök vagyok
>>212652528Hisztizz csak, recsegjen az a capslock! Végülis péntek van, yolo!
>>212652554mi koze van ennek a telexhez te istenverte patkány? MI A FASZROL BESZELSZ? tényleg szerinted ha valaki szerint ebben a nyomorult szar utolso féreg kelet-európai kelet országban nem lehet megélni az telexes vagy nem férfi? TE KORULNEZTEL MAGAD KORUL MILYEN IRGALMATLAN CSOROSAG ES NELKULOZES VAN???
>>212652555Viccen kívül ha tudsz joystickot kezelni, decens script-szintú tudásod van és elmész állásinterjúra CNC robotot programozni, jó eséllyel felvesznek és betanítanak. Amíg kiseggeled magadnak a papírt a nagyobb bérért, már azzal is spórolt a cég, szóval nekik jó. A te szemszögedből neked is jó. Ne legyetek már ennyire tehetetlen balfaszok.
>>212652652>szarmagyarozik nonstop>mi köze a telexhez?Ez mind magáért beszél. Suta-agy.
de geci ezek a melos fantáziák kiehetnek ezek a kitalált scenariok ilyen fiktív arcokról aminek semmi valóságalapja csak bemondasra számok en tényleg beszarok rajtatok ez valami elképesztő :DDD KIK EZEK AZ EMBEREK? HONNAN JONNEK ES MIROL BESZELNEK?
>>212652673az csak almalé
IMG_9821
md5: 2bfc16a03074744f0d3508b413ee9c93
🔍
itt alszik derekamnál a kacsa
>>212652657:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MIROL BESZELSZ MILYEN JOYSTICK MILYEN CNC ROBOT TE MIROL BESZELSZ EGYALTALAN VAN FOGALMAD ROLA? :DDD
MI A FASZOM AZ A CNC ROBOT TE ISTENVERTE FASZ MENJ MAR INNEN EL A GECIBE A MELOS FANTAZIAIDDAL BAZDMEG
anyám geci a rudispedofil tényleg azt hiszi hogy joystick-el programozzák az ipari robotokat, beszarás
>>212652701El nem hinnéd, de távmunkában már írtam scriptet nem egy sablonhoz CNC-re. Itthon gyártja, német cég, az alap vázat az epoxi festés után meg egy svéd cég használja fel bútorhoz (Vitra).
>>212652765@szüzek ez igaz?
MI A KIBASZOTT CELOD EZEKKEL A PUSZTULAT SZAR TANACSOKKAL? TE TENYLEG AZT HISZED HOGY HA TE KITALALSZ A FEJEDBEN ILYEN FASZSAGOKAT ES LEIROD AKKOR VALAKI MAJD CSETTINT HOGY "HMMMM EZ NEM IS ROSSZ EZT KELL CSINALNOM" TE MIROL BESZELSZ MENJ MAR A KURVA ANYADBA A JOYSTICKODDAL MEG A CNC ROBOTODDAL A BUDOS KURVA ELETBE te szarmagyar fantazialgato nepmeses paraszt geci
>>212652765Látszólag közöd nincs a CNC robotkar programozáshoz, ahhoz igen is egy kijelzős joypad társul. Mozdulatról mozdulatra regiszterbe kerülnek a folyamatok, Azokon oda-vissza lépkedve ellenőrizheted a dolgokat.
>>212652796MI AZ A SCRIPT NINCS OLYAN HOGY SCRIPT TE NYOMORULT ISTENBARMA A CNC GEPEK G KODOKKAL OPERALNAK AZT SE TUDOD MIROL BESZELSZ EGY KULON NYELV
IMG_9812
md5: 60144d9111c71fd590ebae5886ad5501
🔍
>>212652765ez még a saját padzsít fajtájához képest is retardált
>>212652835te szánalmasan sötét vagy geci
>>212652849>G KODOKKAL>ő nem heidenhain csanádngmi
>>212652835MI AZ A CNC ROBOTKAR TE ISTENVERTE FASZ NINCS OLYAN HOGY CNC ROBOTKAR EGYALTALAN
MAXIMUM CNC GEPEKHEZ VAN CSATOLVA ROBOTKAR DE AZ NEM CNC ROBOTKAR
>>212652820Egy alkoholista, buta geci szar volt osztálytársam leseggelt egy hegesztő tanfolyamot, kiment Hollandiába a hajógyárba és 1.4 misi kezdő fizetése volt Forintba átszámolva, adók meg miegymás után. De mesélj még szűz!
>>212652876ő valami rakodó robotra gondol CNC alatt
>>212652721és a másik kacsa?
>>212652714nálam van a szóda csak én fényképeztem
>>212652876Azt hiszed hogy számítógép mögött basznak minden CNC scriptet a seggen ülve? Magyarhonban a valóság az hogy a szerszámok és a sablonok kurvára nem hozzák azt az elvárt 0.1-5mm precizitást ami elvárt (de máshol sem igazából), ezért kézzel kell igazítani a varratokhoz a hegesztőfejet vagy a lézervágáshoz a fejet. Rohadtul nem vagy képben és ez látszik.
>>212652983ja mi a almafröccs az almalé meg szóda?
>>212652907es most mi a gecimet csinálják ha nem akarok hegeszto lenni mert minden percet gyűlölnek? meg mi a faszamert mennek Hollandiába? meg kit érdekel a nemlétező haverod te nyomorult patkány
>>212652765>fontos a joystickhasználat XDDDDennek tényleg fogalma sincs miről beszél csak fossa a szót hogy hallják
>>212652992nem tudom hogy te mit hiszel pedofil, de nem hogy robotkar közelében nem voltál még de még rendes munkaviszonyod sem volt soha
senki sem progarmozik ipari robotkart joystickkal te szellemi fogyatékos
>>212652835>robotkarte valamit nagyon keversz pedóketrec
>>212652992beszarok te tényleg annyira hülye vagy hogy az valami elképesztő ez tényleg nem is vicces mar :D ötleted sincs se a Cnc programozásról, se a cad/camrol se a Cnc gpepekrol se semmiről
takarodj innen a budos mocskos picsaba
>>212653090hű mondjuk ez nem hangzik jól
>>212652973a cirmos általában magában akar lenni
>>212653044nem, az tök mindegy hogy te mit gondolsz 0 tapasztalattal itt
ahelyett hogy lenne valami szakmád mára és dolgoznál 30+ évesen, inkább itt hisztizel hogy szar az ország
Protip: ha ilyen léhűtő hisztigép vagy mint az instakurváid akiket követsz, akkor XY kromoszómás anonként kurvára nincs jövőd, de meg is érdemled a szánalmas, keserú sorsodat. Csak egy példát hoztam, hogy némelyik CNC melót távmunkával is megoldod ha toppon vagy és szép pénzt keresel. Ki tudja hányezer Vitra termék ment már ki azóta hibátlanul, csak mert engem felkértek a kalibrálásra. Régi szar Siemens robotkarokat használt az egyik gyár amelyek nem számoltak a 360 fokos átfordulással, szóval rossz script miatt gyk. fizikai kárt lehet okozni a robotkarokban, ezért fontos náluk a precízió nem csak koordinátában, de aritmikailag is (mennyit fordul milyen tengelyen és merre a kar, 3 tengelyes egyszerű kar volt tho)
>>212653195>hogy némelyik CNC melót távmunkával is megoldodhát te tényleg soha életedben nem dolgoztál
fogyatékos pedó lmfao
oké pedofil, most sikerült megnevettetned a sötétségeddel. ami nagy szám, mert amúgy annyira gyűlölöm a gyerekrontó pofádat, hogy nevetni sem tudok rajtad
>>212653219te le vagy maradva nagyon, vagy csak a semmiből próbálsz okoskodni
>>212653290>vagy csak a semmiből próbálsz okoskodniez te magad vagy szellemi fogyatékos pedó
lófaszt nem tudsz te semmilyen robotkarról vagy programozásról lol
>>212653260Nem a CNC a profilom, de csináltam már belőle pénzt, távmunkában is. Azt leszarom te mit érzel, egy másik anonnak mutattam meg hogy igen is lehet pénzt keresni itthon, gyk. nem fizikai munkával. Csak ezért hoztam fel ezt a témát, ez már pár éves sztori.
>>212653367oké pedofil biztonsági őr
>>212653340Valami nyomorult próbál ilyen motivációs trainert csinálni hogy lássatok nem is ilyen szar az ország mennyi lehetőség van, és erre. összehord minden bullshitet aminek semmi értelme nincs
ez is a krónikus szarmagyar let eredménye, tényleg nagyon beteg es sérült ez a nep. megérett a posztulasra
>>212653340Az elavult Siemens karok joystickjain Win CE futott, nézz utánna. Nézz utána Vitra termékeknek, hogy az elemeik milyen megmunkálást igényelnek, Morzsázni nem fogok, de a termék egészét nem is vágom és le is szarom. Elég volt nekem.
őszintén én még ezt a biztonsági őr dolgot sem hiszen el a gyermekmolesztálóról, mert ahhoz is túl cigány
csak egy tehénfoson élő csöves
>>212653104dehogynem az kurva jó
sima almalé túl tömény hogy élvezhető legyen
>>212653367csináltál a nagy büdös lófaszt, nem leszel hirtelen cad/cam programozó meg nem írsz "Cnc scripteket siemens robotkarra" (MI VAN? :DDDDDD) csak úgy random. beszarass milyen nyomorult vagy
>>212653402Mivel nincs már olyan mint "az ország", csak te vagy ennyire begyepesedett szar. Cégek vannak, EU van, mozgási lehetőség van. Mozdulj meg!
>>212653402>Valami nyomorultez egy unirónikus gyerektaperoló, még örvendezett is róla hogy mit csinált a kiskorú rokonaival
amúgy állandóan ilyeneket hazudozik a félművelt proli selejt, youtubon nézi a padzsít motivációs videókat és az azokból összetanult kamukat adja itt elő
>>212652992>cnc>lézervágás>hegesztés:D :D :D :D :D
öld már meg magadat
>>212653424te nyomorult a siemensnek van Sajat programja a Sinumerik ráadásul SEHOL SEM TALALTAM EGY SIEMEMENS ROBOTKART SE MERT NEM GYARTANAK AZT TE NYOMORULT EGYSZERUEN NEM TUDOD MIROL BESZELSZ
>>212653424senki sem programozik robotkart joystick-al te szellemi selejt
ostoba pedofil
>>212653450nem CAD volt, abba csak felszínesen kontárkodtam a lézervágás miatt, de maradtam a robot hegesztésnél te suta fasz
ja és azért mert túl cigány ahhoz, hogy egy lúzer munkája legyen, az nem jelenti azt hogy bázisolt neetkirály lenne
szó szerint egy CSÖVES
>>212653499Hát most lehet, de retrospekt 12 évvel ezelőtti állapotot idéztem fel konkrétan, példaként említve hogy azt is lehet csinálni. Ma már rég mással foglalkozom és bevallom nem vagyok naprakész. De ez így volt régen.
>>212653503>felszínesen láttam 2 darab youtube videót félig bebaszva az éjjeliőr műszakban ettől most profi robot programozó vagyokbuta buta pedofil
minek hazudozol olyan dolgokról amikkel ilyen gyorsan lebuksz?
>>212653290Tipikus infantilis gyerek gondolkodásra vall a hisztije. A gyerekek képzelik el úgy a munkát hogy azt csakis egy munkahelyen lehet csinálni, hisz miért is hívnák munkahelynek, ha nem egy erre hivatott helyen történne a munka, ergo akinek munkája van annak munkahelye is van, ami külön álló dolog az otthontól, mert az otthon az a szórakozásra van. Ezért nem képes felfogni a munka fogalmát a munkahely hiányában.
A nőket és a puncit se képes megérteni ugyanezen okból kifolyólag, mert egy gyereknek ezek mindig érthetetlen, misztikus dolgok, amikről valahol már hallott és ismer valakit, aki ismert valakit, aki messziről látott már egyet, de ő maga még sose került közelhez egyse, épp ezért érdekes és egyben ijesztő is a számára.
>>212653463Geci beszarok te tényleg bolond vagy teljesen
>>212653532>szó szerint egy CSÖVESkétlem
>>212653545jól van pedofil programozgassad a robotkart otthonról
micsoda seggretardált gyerekmolesztáló vagy te, jó isten
>>21265354012 eve is volt mar sinumerik es 12 eve se volt siemens robotkar te istenverte nyomorult hazug patkány féreg
basic robot programming in hindi
hiányzik ide beni, hogy megalázza a gyerektapogatót
>>212653583Ajaj megint összekeverted a hangokat a fejedben és a gyógyszereidet a tömény szesszel, amigo.
na visszajött a búmerkrindzs wannabe apafigura énje
>>212653463micsoda motivációs tréner dumák
>>212653781Most már robotok is élnek a fejedben, ez egyre jobb. Ők ilyen haver robotok vagy gonosz gépek, mint a Terminator?
>>212653195>ahelyett hogy lenne valami szakmád márade hát neked sincs
te vagy itt a gyári éjjeliőr, nem én
tirexihd is cnc esztergályos volt. járt is ausztriába meg lengyelországba stb gépeket állítgatni. irigykedtek is rá a magyarok rendesen. neki volt a legjobb számítógépe a magyar youtube-on egy időben
>>212653499már öszeállt amúgy
https://desuarchive.org/int/thread/210675971/#210679500
az a posta amit tegnap valaki belinkelt ide azt állította hogy gyári éjjeliőr, nem parkolóőr
azt böfögi vissza, amit a gyári melósoktól hall
ezért hiszi azt hogy a joystickhoz érteni kell meg ilyen faszságok mert félreérti amit a melósoktól kihallgat
>>212653790a magát apafigurának álcázó wannabe szektavezér szexuális predátor énje
>>212654029ki ez a kpop stanboy
>>212654029öszintén nem érdekel, engem ez az egész melós meg tanulj szakmát közeg borzasztóan lehangol és elszomorít. nem az én világom, elbasztam az életem és már késö értelmeset csinálni ami passzol hozzám.
>nem akarok morzsázni
>nem fogok morzsázni
ez milyen tájszólás?
hanyok az egesztol. gyűlölöm hogy magyar vagyok es hogy ebbe az országba születtem. tényleg a legalja nep vagyunk
>ennél bonyolultabb, de nem fogok morzsázni emiatt
>a lényeg, hogy egy semmilyen díszmeló ez amit valamilyen formában muszáj vinnem a rendes meló adminisztrációja miatt (részben)
>top szíkröt
>de majd validálja ezt aki akarja (pl. Kollárik Józsi vagy Simicska Bence), rohadtul nem kenyerem
na akkor mégis vagyonőr vagy, dörmis?
>>212654162gyermekmolesztáló tartományi
>>212653943Meséj, mit tesznek ezek a gépek a fejedben lévő kibernetikus harctéren? Az emberi ellenállásra vadásznak (aminek természetesen te vagy a vezére)?
Nyugi, Elon majd visszaküld a múltba, hogy megdugj egy Trad Ázsiai Feleséget és a közös gyerekeket fogja megmenteni az emberiséget.
Két legyet egy csapásra: elveszíted a szüzességed és értelmet nyer az életed.
>>212654020Fúj, inkább a mély vénás trombózis.
>>212654162Moldvahosszúmezei.
>>212654236https://www.youtube.com/watch?v=LyTGY4n-i_Y
>>212654236Ha trombózis hiányzik akkor át kellene ugrani Kárpátaljára.
>>212653549>semmi logikus vagy tematikailag idevágó ellenérv, csak a köpésMeg sem lepődök már ezen. Ezért vagy ott, ahol.
>>212653545Nagyrészt osztom a véleményedet.
>annyira mérges hogy már válaszokat se ír, csak linkeket dobál és thumbnaileket menteget le
ahahahahahah.....várj te ezt most komolyan csinálod AHAHAHAHAHAHAHAHAH hesteg gyász
>>212654393persze mert te vagy az te nyomorult azonosbuzuló
nagyon rosszul érzem magam most, ez az egész melós lakatos-hegesztos-cncs beszélgetés borzasztóan leszivott. nagyon rossz érzés a társadalom aljan lenni, nagyon bánom hogy nem volt rendes családom es emiatt elkallodtam es nem tanultam. teljesen elbasztam az eletem es mar semmi erőm helyrehozni.
IMG_8833
md5: 69b8fd98646b1eb48ba21b5430b7a45f
🔍
na de akkor hol van a lényeg, csicskák?
>>212654455jó van nyugodjál már le, legalább nem vagy olyan sötét barom mint ez a pedofil retardált
>>212653367
>>212654393Nem akarok kufoldon másodrendű állampolgár lenni, ilyen szar bevándorló kelet-európai tomegszallason lako melos. csinaltam mar es elegem lett. Minden amit írsz ilyen 0 realitással rendelkezo motivációs tréner bullshit. fárasztó.
>>212654485kicsit vékonyka
>>212654495nem tudok lenyugodni mert minden pillanatomat a keserűség tölti ki, a gyár gondolatától is hányingerem van, az egész melos kozegtol. tényleg rosszul lettem.
vagy ez most nem az, aki tavaly postázott viet zászlóval?
>>212654485>>212654574szarmagyar rohadt proli a nyomorbol megint kezdi a posztolast. kibaszott gyarimelos fantáziálgat amikor örül ha lidlben le van akciózva a "nasi" es spórol 500 forintot
>>212654630magyar bérből meg egy vietnami turat is kurva nehez összehozni, nagyon-nagyon elképesztő ez a szegénység ami itt van.
>>212654455anon
aki az észt osztja most arról, hogy milyen egyszerű szakértelmet igénylő szakmákba bekerülni, az egy nyomorult vagyonőr
annak is a legalja
nem tom, mit mondjak neked, a legtöbb ember melós és elvan ezzel
amiatt ne érezd rosszul magad, hogy ez a nyomorék gettómilliomos tanácsokat ad, meg úgy csinál, mintha könnyű lenne meggazdagodni, semmi nem igaz belőle
ez kb. ilyen instagram motivátor szintű pózolás
>>212654680oké, akkor a gyerektapizó vagy
remélem a viet kurvázós anon jól van
őt miért rajzolta kövérnek?
>>212654738nem is kövér a rajzon se
a viet kurvázós anon is szarmagyarozott egy-kétszer, de ő sem ilyen megszállott padzsít módon
szóval ma már tényleg minden nemrizsposta a rudis
>>212654702Csak Magyarországon ilyen alap ez a "legtöbb ember melós" és engem ez készít ki. Én nem vagyok melós és ha az életembe is kerül sem fogok belekényszerülni.
>>212654738mik ezek a rajzok
mindig látom őket a rizsók mellett
>>212654630én még nem győződtem meg hogy a pedofil nem ezzel a lárppal tereli a figyelmet a lebukásáról
>>212654796Lehet ö az, csak teljesen eszét vette a magyar valóság és reménytelenség. Nem lepne meg mondjuk...
>>212654862nem néztem még utána
gondolom ugyanolyan proompt trend mint a ghibli képek voltak
>>212654449Nem azonosbuzultam, te feltételezted és screenshotokkal cáfoltam. De vegyük végig a tényeket:
-nem mérgelődni járok ide
-eldumáltunk a kajákról, melókról, lehetőségekről
-köpködés és basztatás helyett beszéltem ezekről, mint lehetőségekről, alternatívákról, tök nyugodtan
-megmaradt a nyugalmam ezen a ponton is (hiába offtopic pedofiloznak meg biztonyságiőröznek, akinek nem inge nem veszi magára)
-mostanra bezabáltam a paprikás krumplival
-pénzügyileg és egzisztenciálisan nem vagyok feszélyezve
-péntek van amúgy is
-főzés és kaja után visszanézek és te még mindig egy virtuális szalmabábon őrjöngsz, aminek csak részben vagyok a része - ezáltal egy megrögzött, mániákus, mérges, komplexusos hiteltelen őrjöngő vagy, én meg maximum a "normie" címet viselhetem a helyi keretrendszer miatt, azt be is vállalom
>>212654532a globalizáció miatt felbomlott már, hogy ki honnan jött, az a lényeg mit csinálsz és hová tartasz....és aki ezt a modern dinamikát nem fogja fel, szóra se méltasd, mert begyepesedett öregember lemaradásban
hidd el ha angolul beszélsz és dolgos vagy 3 számjegyű IQ-val akkor akárhol megvetheted a lábadat, csak ne várd instant a befogadást, mert a legjobb helyek ahova kerülhetsz okkal tartózkodóak az újakkal és bevándorlókkal kapcsolatban - ezért is jó helyek, van tartásuk
az internet korában élsz, ennél jobb lehetőséged nem lesz az idősíkon (a múltat tekintve ismert okok miatt, a jövőre vizionálva meg a libsi visszacsapó dédelgetős befogadós hozzáállás miatt nem lesz, mivel a jelent sok olyan szarbőrű kőrözött bűnöző kihasznál akit az anyaországában kőröznek vagy nettó kiutálta az ismerettségi köre, lásd UK, Németország, Ausztriában lévő cigány-tier emberek)
Te lehetsz a jó példa, jelenleg a számodra legkedvezőbben plasztikus a helyzet, de ha egy helyben toporogsz->tényleg csak szarabb lesz...folyt.
hq720
md5: b33330ef523071db817f33bdf16715f6
🔍
Ó jaj már értem , jaj mennyire hülye voltam. Te vagy az a kis okostojás cickány, aki most érettségizett. Mi történt, nem vettek fel oda ahová felvételiztél és most teljesen kilátástalan mindent? Big fucking deal, nem a kínai aksi gyár és a hortobágyi TSZ az egyetlen alternatíva. Majd jelentkezel jövőre, addig szerezzél még pontokat, közben meg baszd a rezet és örülj a fejednek, mert kaptál egy szabad évet.
>>212654943szóval a kutyasétáltatós gárés sztori az nem te voltál?
nem tom mi a Baja petinek az indiakkal. inkább azok mint nafrik vagy négerek
>>212654867>lebukásárólaz amúgy is nagyobb szégyen, hogy unokaöcsrontó, nem tudom mit aggódik az imidzsén, amikor a pedolfilsága a valódi probléma
>>212654943szóval tl;dr az IT virágzik, az AI még nem vette el a munkát és a legkevésbé xenofób időpillanatát éled meg a világnak, szóval ha nincs család vagy ingóság ami egy adott helyhez köt akkor tényleg azt javaslom, hogy kockáztass és láss világot
és gyk. kezdő pozíciókhoz mindennemű tudásanyag ott van az interneten szabadon, amit beseggelhetsz
>>212655054köszönjük pedofil vagyonőr
>>212655054padzsít szóhasmenés
IMG_8828
md5: c04a83416222d4d2a973f0428993b412
🔍
>>212655005newton I. törvénye: minden magyar zászlós posta, ami nem rizs, az a krindzspedó
>>212655043azóta is várjuk a pedó dolgokra a példát, de az nincs
egy mérges kopasz kisember vagy, bizonyíték nincs de szabadidő arra hogy naponta többször leírd ezt az van
>>212654943istenem te tényleg krónikusan hülye vagy és tényleg olyan vagy mint aki YouTube videók alapján akarja megszakerteni a világot. viccen kívül ez a legalja ami létezik :D
hozzáteszem 100%ban magyar, mert a legtöbb magyar pont ilyen, és YouTube meg internet alapján szakérti meg Európát es a világot.
>>212655081ez, csak tragikomikusan
t. lepedózott magyar zászlós nem rizspostás
A geopolitikai előrejelzés csúcsmutatója a Pentagon Pizza Index: ha több pizzát rendelnek a Pentagon környékén, készül valamire az Egyesült Államok?
>>212655054bazdmeg te tényleg fogyatékos vagy :D
azt hittem viccelnek de nem, te tényleg egy irgalmatlan nyomorult vagy
IMG_8820
md5: fffcfbcfa289db8799a11a76c20eeab1
🔍
>>212655107remélem az unokaöcsik bosszút állnak rajtad, buzipedó
>>212655109én hiszek a YouTube videóknak. azokat szakemberek csináljàk
Nekem van egy Kádár korszakból való képes világatlaszom van és az alapján szakértem meg a világot és mindenben tényszerűen igazam van. Leszarom, hogy ki mit gondol, a valóság engem igazol. Most pedig megparancsolom, hogy őrjöngj!
>>212655166nagyon bekeményített most
IMG_8813
md5: ed95ebb4789ded3fd6f39904826e5689
🔍
a pedofil bűnözők örök életre meg tudják nyomorítani a gyerekek életét, szóval kivégezni őket fair dolog
Felteszem a ketrecet. a kulcsát a szamosba hajítom
>>212655109Dehogy akarom, csak láttam hogy van itt szarmagyarozó anon újonnan aki látszólag kilátástalan helyzetben van anyagilag. Van internete, 1-2 hónap szisztematikus erő és időráfordítással simán elindul egy szakma felé úgy, hogy kap egy betanulós kezdő állást. Én a CNC-zést ezért csináltam kényszerből a 2010-es évek elején. Nem kerestem szarrá magam, mert lehúzós cég volt (német cég magyarországi bérrabszolga vonala), de ettől függetlenül ragadt rám tudás amit ha akarnék, külföldön kamatoztathatnám jó pénzért. Azért maradtam itthon, mert anyagilag rendben vagyok azóta más bevétel által és félig-meddig ideköt a család és a barátok. De külföldön akármikor elhelyezkedhetnék, ha a kötél szakad. Ez egy olyan életérzés, ami kilök a depresszióból, reményt ad. A fenti postáim által így segítenék a fenti anonnak. Ha meghallgat, ha nem, én elmondtam amit akartam és mosom kezeimet. Remélem azért átgondolja az elhangzottakat.
>>212655317Aki megtalálja, az kiszabadíthassa willyt
1-scaled
md5: 07f04ae92d6b3deaa28651a60dead3ef
🔍
>>212655329köszönjük pedofil
>>212655236Jol van engem nem erdekel mit pofazol, multkor kicsit olvasgattam valami orvosi könyvet es most svéd betegeket diagnosztizálok online. Haverom is egy lett egy főorvos egy fekete-erdei szívklinikan. Csak rajtad múlik tripe digit iqval ez barmikor megy mindenkinek. Nem az országot kell szidni minden lehetőséged megvan.
Lehet most megyek kicsit tanulmányozom az urándúsítást, lehet Iránnak kell egy segítség.
>>212655317Sose értettem mire jó az a ketrec.
ne beszéltessétek már a pedofilt bazdmeg
>>212655393hát ez, de ma muszáj volt mert ilyen sötét baromságot régen szart ide a demens búmer pedógeci
>>212655317Béen kedvence a Szamos marcipán. Szvsz olyan íze van a marcipánnak, mint a ragasztónak de ízlések és ízléstelenségek vagy nemtom.
>>212655329Mucho texto
>>212655355Igazából azzal se volt bajom, hogy rám lárpoltad a biztonsági őrös melót, mert az is egy meló. Mégha intellektuálisan is kevésbé kihívás (a CNC se nagy was ist das, tényleg scriptkiddie szint). Ha köpködési szándékkal hozod fel ezeket szűz, kiábrándítalak: van elegendő pénz, élet és pina.
>>212655369>olvasgattam valami orvosi könyvet es most svéd betegeket diagnosztizálok onlinFucking based, remélem sok boomert küldesz az Árnyék Világba.
hq720
md5: e8600fb04f2f535d00774b2847062cdd
🔍
>>212655479köszönjük pedofil
>>212655388huha ezt xopnám a csajt
>>212655537legheteroszexuálisabb posta
>>212655417habilidad de velocidad de lectura lenta
IMG_8682
md5: a3818b84600eb7693c4ba61a7dc9e0bd
🔍
ruszinbaszó
>>212655599ez ellen enni kell most már
>>212655479>a CNC se nagy was ist das, tényleg scriptkiddie szintneked tényleg ötleted sincs miről beszélsz, tényleg beszarás mekkora nyomorult vagy
>>212655509vicces ahogy erölködik a munkanélküli szád
nekem a CNC robot "programozás" már 10+ éves sztori
biztonsági őr nem is voltam
de fel nem fogom mi baj ezekkel a munkákkal a semmihez képest
>>212655569Te most rám olvastad a bíboldó átkot?
>>212655618ja azt látjuk hogy fogalmad sincs róla hogy mit beszélsz pedofil
>>212655615semmit nem konkretizálsz, csak káromkodva negálsz
semmi érintőleges tudást nem villantasz a témával kapcsolatban, mégcsak buzzwordöt sem, innen tudni hogy csak egy mérges kis szűz vagy péntek este, talán irigy, talán csak nincs életed...ki tudja
>>212655660>semmi érintőleges tudást nem villantasz a témával kapcsolatbanépp ezért röhögünk rajtad pedofil mert felvillantottad a nem tudásodat
>>212655625Igen. Ideje feloldódnod....ha bíb vagy!
>>212655618>>212655660Senki sem használja a "Cnc robot programozás", nincs olyan hogy cnc robot. CNC gépek vannak.
Nincs CNC script, Cnc programok vannak ami tényleg pofonegyszerü, g kódokat megtanulod két-három nap alatt, a nehézség a technológia, mivel ANYAGOT munkálsz meg. Nagyon sok szempontot figyelembe kell venni, szóval ez kurvara nem olyan hogy elkuldesz valamit a-bol b-be. Kurva szánalmas ez a rangatozás és nagyon elegem van belöled és a gaslightolo hazugságaidból.
>>212655685Hát ha neked ez a "röhögés", együttesen másokkal, akkor gratulálok. Csak érintőlegesen megemlítettem a múltamat, hogy bizony CNC scriptkódács is voltam, decens fizetéssel, de nem vonz annyira az a pálya. Szerencsére volt és van választásom.
Es szerintem te kevered a CNC-t a PLC-vel, ilyen YouTube agymenést a torz fejedböl összevissza kiokádsz.
>>212655789életedben nem programoztál CNC-t pedofil
szó szerint fogalmad nincs hogy miről beszélsz
>cnc scriptlmao
>>212655685Kik röhögnek te istenverte nyomorult? Mekkora szerencsétlen lúzer balfasznak kell ahhoz lenni, hogy ezzel próbáld erösiteni a kommentet? Tényleg ilyen gyáva szar vagy, hogy nem mered leírni hogy RÖHÖGÖK????
>>212655329>Én a CNC-zést ezért csináltam kényszerből a 2010-es évek elején.lófaszt nem csináltál
először beböfögöd hogy azt ki lehet tanulni yt videókból
aztán amikor joggal kiröhögnek elkezdesz kamillázni hogy jaj de joystickkezelés meg scripttudás is kell hozzá annyira hülye nem vagy
aztán mikor másodszorra beégeted magad elkezded magyarázni hogy tulajdonképpen nem is cnc volt az hanem lézervágás meg robotkarok
>>212655479>rám lárpoltad a biztonsági őrös melótszóval nem tevoltál az apucis kutyasétáltató, aki meghajtotta a cigány csitriket?
IMG_8677
md5: 4666ff812a56fe95fc44030533e704ac
🔍
a padzsítok miért ennyire szociálisan alulfejlettek?
>>212655745Csak azért mert vannak benne változók, elöl-hátultesztelős loopok attól még kurvára nem lesz program aritmikai szempontból. Nem hoz létre semmi extrát a működésében a script, végigfut ahogy kell. De ezen felül méginkább igaz a magyarországi gyárakra, ahol a szerszámok és keretek olyan hibahatárral vannak létrehozva hanyagul (a német befektető tépte is a haját) hogy nem tudsz ismétlődő ciklust írni hegesztési mintákra, mert egyszerűen fél milliméterrel odébb van és a hegesztési ív a rádiuszra már kurvára mellé megy és csúnya lesz a varrat. Ezért kellett scripteket írni 1-1 adott szerszámra (sablonra), végigtolva A-Zig az összes varratot kézzel, pedig hidd el hogy for ciklusokkal negyed annyi meló lett volna az egész (meg is csináltam, csak a pontatlanság miatt elcsúszott). Még a for ciklus használata is script szint. CNC-re nem írsz programot, nem vagy tisztában a program fogalmával akkor. Ez egy kibaszott script a legjobb esetben is. Mo-n meg egy tákolós gány script koordináta pontról pontra, hogy helyén legyen minden.
2 évvel ezelőtti Yuka vidi
elég sokat zabál benne
https://www.youtube.com/watch?v=TRT0EH8MbQs
>>212655797>>212655815Te jó isten, mennyire butának kell lenni hogy egy koordináták alapján lefutó scriptet programnak tekintsen valaki.
>>212656060>CNC-re nem írsz programot,jézus faszom, hát ez teljesen sötét
elmebeteg pedofil
>>212656087hallod pedofil te életedben nem programoztál cnc-t
elképesztően sötét és buta vagy
>>212655329ember nem érted hogy nem akarok szakmát csinálni? :D mit nem értesz azon hogy gyulolnem és nem keresnek vele elég pénzt, ráadásul szar szakember lennék. mit nem értesz ezen? mit próbálsz ilyen fantaziatanacsokat adni, aminek SEMMI VALOSAGALAPJA mert te kitalálod hogy segítesz? Én veled ellentétben CNCZTEM ES UTALTAM mint a szart. Utaltam a közeget es utaltam a gyárban lenni. Ráadásul a pénz is kurvaszar a memekkel ellentétben, a sori gyarimunkanal kicsit több. Kulfoldon meg egy rabszolga vagy ugyanúgy. OTLETED SINCS MIT POFAZOL SZARMAGYAR
de most komolyan mitől szeretnek ennyire szavakat fosni?
>>212656060https://en.wikipedia.org/wiki/G-code
>G-code (abbreviation for geometric code; also called[1] RS-274,[2] standardized today in ISO 6983-1[3]) is the most widely used computer numerical control (CNC) and 3D printing programming language. komolyan te istenverte nyomorult miről beszelsz? Milyen ismétlődő ciklus? Mi a faszomról beszelsz?
Mint valami kontar megnéztel par videot, idebofogsz ilyen full moslék zsargont és azt akarod eloadni, hogy téged ezzel BARHOL is komolyan vettek? :D
Szo szerint te vagy a tipikus szarmagyar aki FANTAZIALGAT MEG KITALAL MINDEN SZART MIKOZBEN A LEGROSSZABB LEGSZARABB MUNKAT CSINALJA
RUUUDEESH RUUUDEEEESH!
ÉLJEN ELSŐ RUDEESH KIRÁLYUNK!
ASZPERGERES SZÜZEK KAFFANTÓJA
KIKIÁLTATTATIK! KÖZHÍRRÉ TÉTETIK ELSŐ RUDEEESH KIRÁLYUNK HŐSIES GYŐZELME A BISZEX AUTOFELLÁCIÓS SZÜZEK ELLEN!
ZSÁKBUZIK BETÖRŐJE
A BELEFRÖCSIZÉSEK KIRÁLYA
A /KA/ KALÍSZIJE
A BARNA RUSZINOK BAKTÖRŐJE
A SZÜZEK RÉME
A NAGYFASZÚÚÚÚÚÚÚ 22CM + KUPAK (nő)
>>212656436ez a beni lesz
>>212656060>nem is vagyok biztiőr>oké biztiőr vagyok de csak a TB miatt>oké nem a TB miatt de kell a munkaviszony>oké főállású biztiőr vagyok de mellett remote jeetcodeolok>nem is vagyok biztiőrmost melyik szinten vagyunk?
ne válaszoljatok a szűznek
>>212656455felizgat? 5 percig generálta a képet
>kaffantja az ál cnc-s prolikat
>>212656462mindig is biztiőr voltam
>>212655195na ez amúgy
https://youtu.be/5I2VPYPJJ68
>>212656687bizonyíték? peer-review tanulmány?
>>212656880a Zöld példát vehetne róla
Meglocsoltam a kertet. Hónapok óta ott van egy kupacban egy csomó metszett gally és odahordott fű egy kupacban, ami mára kiszáradt. Rég el kellett volna tüzelnem a gecibe. Most volt eső, hétvége van és este, ideális idő túzeskedni - bevallom kicsit gyerekként érzem magamat a masszív tűz közelében. Van pár söröm, lehet hogy kiülök és hajnalig égetem porciózva ezt a rakás száraz szart. Át kell raknom a routert hogy kiérjen a netem a kert végébe, de lehet hogy offline jobban járok az egésszel. Az itteni interakciók 90%-ért ugyanis nem kár. Venni kéne repeatert tho, valamikor. Vagy előtúrom a régi tp link routert, talán támogatja a repeater funkciót.
>>212657073Magadat tüzeld el a büdös picsába, szarházi elmebeteg gaslighter féreg szarmagyar köcsög rabszolga
>>212657137ez öngyilkosságra buzdító erőszakos komment, ami illegális és 5 évet lehet érte kapni
>>212657137na de fiatalember mit képzel
>>212657137>rabszolgaHa a fentiek nem is utaltak rá, ma már nem gürizek. Azt csinálom amit szeretek, jön belőle elég pénz és nincs megkötve a kezem. Hiába ócsárolsz, én nem vagyok rád mérges mert azt sem tudom ki vagy. De hidd el, hogy nem olyan túlmisztifikált dolog elérni az anyagi függetlenséget és stabilitást.
üzengessél csak te nyomorult patkány, megfog az isten büntetni ne aggódj. gecire meg fogod ezt még bánni
hidd el ezt nekem, az isten senkinek nem marad adósa
>>212657073persze égesd a nedves gallyakat és füvet, had füstöljön xdd
>>212657232köszönjük pedofil
>>212657192Szarok rá bazdmeg dögöljön meg mindenki a budos picsaba, kopok az egész mocskos cigány magyar világra. sosem adott nekem semmit csak elvett itt az ideje, hogy a szabadságom is elvegye gecire leszarom. a patkányoknak meg kell halni ennyi
>>212657232dogolj mar meg a retkes kurva anyadba te hazug patkány
>>212657275a CNC-zés 10+ éves dolog, egy olyan dolog amit közepes szinten elsajátítottam és jó ha van
de ha naprakész akarsz lenni belőlem, akkor rossz helyen próbálkozol, mellesleg ez egy tisztességes szakma, közepes keresettel
71
md5: affd32308e8dd36c28c56076f1713596
🔍
megjöttek a cuki femboyok :SS
images
md5: 06971c5dee2eb3ad95101d32c11dbc13
🔍
>>212657382te életedben nem programoztál cnc-t pedofil
>>212657382semmit sem sajátítottal el te nyomorult geci, te tényleg valami irgalmatlan nyomorult vagy aki egész nap másokat gaslightol meg lapol
>>212657359Nem hazudtam, de sajnos a jelenlegi """portfólióm""" maradjon inkább a susnyásban, mert időmilliomos mániákus doxer haterek vannak itt folyamatosan, én meg specializálódtam annyira a területemen hogy könnyű megtalálni - részben ezért is van folyamatos megkeresés
a fantáziádra bízom hogy mit hiszel, de ha valaminek számítania kell péntek este: van szabadidőm, van annyi pénzem hogy ne aggódjak és nem vagyok mérges másokra
>>212657232>tulmisztifikalt dologmegint kezdi ezt geci nem hiszem el, MI ERTELME VAN ENNEK A FANTAZIALGATASNAK TE SZARMAGYAR? MI ERTELME VAN AZ ALLANDO HAZUDOZASNAK?
DOGOLJ MAR MEG TE FEREG
>>212657490>én meg specializálódtam annyira a területemen hogy könnyű megtalálnipedofil vagyonőr?
>>212657386hát nem tudom hogy eláruljam-e mert még csak 95 feliratkozója van. nem akarom reklámozni mert jobban szeretem a kevésbé ismert kurvákat.
>>212657490Gecire nem érdekel senkit a portfoloid huzz el a mocskos retkes faszba te nyomorult állat.
kopok a gennyedek posrtfoloidra kopok az életekre kopok ra hogy menni pénzed van csak azt akarom hogy eltakarodj innen
>>212657505Mi van túlmisztifikálva azon, hogy IT-n belül valaki specializálódik valamire?
>>212657569semmi, csak röhögünk rajta hogy milyen deluzionális padzsít vagy
>>212657387ez milyen app? ez a grindr?
>számomra fontos volt a befolyás
>>212657387>160 cmez valami FtM lárp lesz
>>212657609KIK RÖHÖGNEK? OTT ÜLNEK A HAVERJAID A GÉP ELOTT MELLETTED ES EGYUTT ROHOGCSELTEK?
>>212657507Mivel itt helyben nem mintapéldákat orbitálni vagyok, hanem csak egyenlő szinten csevegni más anonokkal (már amikor) így a berögzött pedózós mocskolódásod 0 sérülést okoz. A postáink tartalma az ami megkülönböztet minket. Ez egy olyan "játék" ahol én nem veszíthetek, de nem is játék számomra. Neked viszont a megrögzöttséged alapján szinte élet-halál dolog hogy engem bemocskolj a korlátolt fantáziád szolgáltatta vádakkal. Nem vagyunk egyformák.
882
md5: e4bcebd36ec79e09a6a50dd32d23cf4e
🔍
>>212657232>ma már nem gürizekpersze tegnap lejárt a 24 óra
>>212657709köszönjük pedofil
>>212657733hát ez is FtM-nek tűnik hől, vagy a faszom tudja már
881
md5: da6319c568ef53fab39f0c0e3bdb9c8c
🔍
>>212657709Te tényleg nem látod magad kívülről? :D Te tényleg nem fogod fel mennyire nyomorult hazug szarnak tunsz az alapján amit írsz? Egyszerűen nem érted, hogy ZAVARO a jelenléted, egy kibaszott ugató kutya vagy akit nem lehet elhajtani.
>>212657778>egy kibaszott ugató kutya vagy akit nem lehet elhajtani.nem ő az egyetlen
miért akartad őket együttműködésre bírni?
csitosze sem eszik eleget
Hobbi szinten érdekel a geológia, a régi térképek és mellesleg a fémkeresőzés, szóval azt találtam ki, hogy kipusztult és eltűnt településekre megyünk az unokaöcséimmel kirándulás gyanánt, ehhez viszont beszerzek egy fémkeresőt. A topic nekem viszont új, mielőtt utánajárok, szívesen meghallgatnék itteni tapasztalatokat, meg hogy milyen eszközt érdemes venni.
(tudom tudom, szürke-zónás dolog random fémkeresőzni a törvény szempontjából, de az legyen az én bajom)
>>212657733>>212657773Az egy S9 ami 2018-ban volt kiadva. Ki használja 7 évig ugyanazt a készüléket? Ez kamuprofil. XD
>>212657935biztos nem mai képek
>>212657875te csak maradj távol az unokaöcsiktől
>>212657989going back to our roots
>>212657935Lehet csóró azt arra futotta
>>212657827az egy tényleg csetlő-botló megfogalmazás, de körülöleli általába véve azt, hogy szót fogadnak
párezer kalóriányi csoki után viszont megtanultak összeadni, kivonni, szorozni és papíron osztani
nem eröltetem nagyon, de a nagyobbik már random 2 db 2 számjegyű számot fejben össze tud szorozni és emiatt kurva büszke vagyok rá
ősszel kezdi el a sulit
>>212658066visszataszító pedofil
>>212657989We have nothing in common, hungarians are miserable and dirt poor. Please let us die in peace.
>>212657505ez egy pedofil
az andrew tate-es dumákkal próbál sebezhető fiatal fiúkat becserkészni magának
ezért osztja az észt az életről, meg erről szól a szüzek "megmentése" is
muszáj fenntartania a látszatát annak, hogy ő egy befutott, az életet jól értő, tapasztalt, férfias férfi, mert a fixációja szerint ezzel fog rajongókat szerezni magának
ezért nem fog soha engedni semmiből, ezért kell mindig, hogy neki igaza legyen, mert ha nem az övé az utolsó szó, akkor sérült a renoméja, nem tud olyan hatékonyan grúmolni
>>212658091beteg vagy
nemhogy a 3-5 éves fiú gyerekeket, de minden férfi motivációját a legkönnyebben a gyomrán át éred el
ezért az édesség, a te fejedben ez cukrosbácsi
az én fejemben meg egy nagybácsi aki úgy kigyúrja őket agyilag suli előtt, hogy jó gimnáziumba kerülnek, megelőzve a tantervi szintet
>>212658255ocsmány pedofil alember
o
md5: 1922a7254591c76476d61089e66bf74b
🔍
>őőőő azért nem akarok bőven belemenni, hogy mivel foglalkozom, mert a mérges >szűzek ledoxxolnának
eleve senki sem hiszi el a faszságokat, amiket állítasz magadról te féleszű, szóval nyugodtan nyomtathatod a színjátékot, pedó úr
>>212658269bárcsak tudnád azt hogy milyen előrelátóan gondoskodni a genetikailag hozzád közelállók jövőjéről
de csak egy mérges senki vagy péntek este az interneten akinek ez a végjátéka, semmi terv a jövőre nézve
>>212658026VGH
>>212658095I am miserable and dirt poor (and so is rest of Suomi about to be considering our economy is crashing hard lol)
>>212658314ÖÖÖÖÖÖÖÖÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
>>212658361te meg egy pedofil loltehén vagy akin mindenki röhög és itt vergődsz péntek este lol
>>212658396Nézd, nevetni lehet nyugodtan. Elmeséltem nagyvonalakban azt, hogy milyen vagyok, meséltem a CNC-s múltamról is ami szerintem egy stabil és keresett szakma (bár tényleg pofonegyszerű és a learning curve tényleg nem visz messzire). Főztem ma paprikás krumplit, amiatt is basztatva voltam hogy milyen csóró proli kaja. Teljes a képem a fonál attitűdét illetően, de ennek ellenére maradok és remélem - ha nem is veled - valakivel olykor-olykor egy-egy témában el tudunk diskurálni, mégha csak érintőlegesen is.
>>212658535életedben nem programoztál CNC-t pedofil
szánalmas balfasz vagy
>>212658255lófaszt nem tanítottál nekik, az én unokaöcsém megöli a te unokaöcséidet
kitalálod, hányszor kellett cukros bácsiként jutalmat ígérnem neki a játszásért cserébe?
eleve bazmeg a cigányokon kívül ki a fasz eteti dörmivel a gyereket bazmeg
csak reménykedni tudok hogy az egészet kitaláltad és gyerekkorod óta nem találkoztál gyerekkel mert ilyen évtizedek óta nincs
>>212658535>Nézdmost esik le, ez helyileg tényleg rám jellemző minta
az előző fonálban igaza volt anonnak
>>212658563Felizgat a CNC (consensual non consent)
>>212658367man, i couldn't imagine anything cooler than being slanty eyed taiga bear killers
>>212658535>CNC-s múltamrólde hát az egy kamu volt, miért ragaszkodsz még mindig hozzá ennyire?
IMG_9777
md5: bd091ac9125e79694292c826486af0bf
🔍
>>212658647slant eyes are cool, I wish I had them
>>212658760our grandkids will
>>212658781Tengere willing
IMG_9736
md5: 7b9d4a817e14229049f109a19afa963a
🔍
>>212658781we most yearn for genetic improvement
>>212658846anyád a pedofil, unokaöccs taperoló szubhumán
Tengri willing we WILL correct the mistake of our Slav chasing ancestors.
Tengri willing we will be rid of the Átok.
>>212658647indeed
>>212658781my children will hopefully
>>212658860retvrn to tradition
>>212658905praise tengri
>>212658955(czecked)
Hina had smaller tits than Yuzu
>>212658568Te balfasz vagy nagyon és nem ismered a részleteket. Esküszöm fel kellett volna venni videóra azt, hogy hogy magolták be a szorzótáblát - visszakérdeztem 5 perc után majd másnap és bár másnap kicsi segítséggel de ment nekik, akkor voltam 4 és 2 évesek. Ott elbasztam és utólag korrigáltam, hogy csak részlegesen tudtak elszámolni százig. A fiatalabbik összeszorzott két számot és tudta az eredményt és füzetben rajzolt egy pontmátrixot bénán, hogy ábrázolja mennyi x szorozva y-nal. Akkor esett le, hogy rossz a sorrend. Többször séta közben számoltunk el közösen 100-ig, a lépéseket számolva. Így mentünk el fagyizni együtt oda és vissza. Talán nem tökéletesek a módszereim, de matekból már kb a 9-10 évesek szintjén vannak. És mi a konklúziójuk? Tanulj újat és legyél okos, és akkor jönnek a jó dolgok (most édesség).
Ha egymilliárd ember is pedofilozik ezért az sem érdekel, mert nekem ez a két kölyök és a jövőjük fontos és értük szembe megyek a szökőárral is!
>>212658988miért molesztáltad őket?
>>212658988még jó hogy nem vetted fel te pedofil elmebeteg mert azt a törvény szigorúan bűnteti
krindzs 50 éves pedobuzi befolyásbúmer
>>212658689Ha nagyon doxolni akarnám magam, munkaszerződéssel és bérpapírokkal igazolhatnám, de mivel egy senki vagy, bekaphatod a lőcsömet. Mellesleg nem egy nagy dolog összehozni egy CNC-s állást a 0-ról (volt IT tudás előtte, de 0 hegesztői tapasztalat), de ezt korábban leírtam a depis anonnak.
>>212659099ne postázz kislányfejű e-kurvákat (impossible rizspedó challenge)
>>212659082hagyd abba a gyerekek molesztálását
>>212658955it is normal to yearn to return to our roots
>>212658980i don't know kurva anyátok lore
at least your threads posters post real girls that don't look underage instead of 2d pedoshit they post in sauna...
>>212659138>>212659147ne
postázz
kislányokat
buta
rizspedó
nem bírtok a ketreccel xddd
>>212659169mr. rice pedo aka the rusyn (a meme ethnic group) is an infamous unemployed schizo who lives is a parasocial relationship with several e-whores who all look suspiciously underage.
pls don't validate his existence by replying to him.
>>212659169agreed, and we will
>>212659075>hegesztői tapasztalatmiről beszélsz?
nincs fasz figyelem nincs feminine fasz
>>212657935Oh yeah, well hibbity hoppity zippity zoppity bibbity bobbity boo.
to you too.
Muddafuckaaas!