>>212654449
Nem azonosbuzultam, te feltételezted és screenshotokkal cáfoltam. De vegyük végig a tényeket:
-nem mérgelődni járok ide
-eldumáltunk a kajákról, melókról, lehetőségekről
-köpködés és basztatás helyett beszéltem ezekről, mint lehetőségekről, alternatívákról, tök nyugodtan
-megmaradt a nyugalmam ezen a ponton is (hiába offtopic pedofiloznak meg biztonyságiőröznek, akinek nem inge nem veszi magára)
-mostanra bezabáltam a paprikás krumplival
-pénzügyileg és egzisztenciálisan nem vagyok feszélyezve
-péntek van amúgy is
-főzés és kaja után visszanézek és te még mindig egy virtuális szalmabábon őrjöngsz, aminek csak részben vagyok a része - ezáltal egy megrögzött, mániákus, mérges, komplexusos hiteltelen őrjöngő vagy, én meg maximum a "normie" címet viselhetem a helyi keretrendszer miatt, azt be is vállalom
>>212654532
a globalizáció miatt felbomlott már, hogy ki honnan jött, az a lényeg mit csinálsz és hová tartasz....és aki ezt a modern dinamikát nem fogja fel, szóra se méltasd, mert begyepesedett öregember lemaradásban
hidd el ha angolul beszélsz és dolgos vagy 3 számjegyű IQ-val akkor akárhol megvetheted a lábadat, csak ne várd instant a befogadást, mert a legjobb helyek ahova kerülhetsz okkal tartózkodóak az újakkal és bevándorlókkal kapcsolatban - ezért is jó helyek, van tartásuk
az internet korában élsz, ennél jobb lehetőséged nem lesz az idősíkon (a múltat tekintve ismert okok miatt, a jövőre vizionálva meg a libsi visszacsapó dédelgetős befogadós hozzáállás miatt nem lesz, mivel a jelent sok olyan szarbőrű kőrözött bűnöző kihasznál akit az anyaországában kőröznek vagy nettó kiutálta az ismerettségi köre, lásd UK, Németország, Ausztriában lévő cigány-tier emberek)
Te lehetsz a jó példa, jelenleg a számodra legkedvezőbben plasztikus a helyzet, de ha egy helyben toporogsz->tényleg csak szarabb lesz...folyt.