>>212654113you're offended, lol
>>212653541gornji grad
gric
onaj restoran sa struklima
sljeme
jarun/bundek/maksimir
muzej prekinutih veza
tkalca
zelena potkova
jezera savica
pothodnik
veternica
>>212654411i botanicki vrt, tehnicki muzej, muzej iluzija
>>212654411>>212654482ok fer većinu ovog znam ali koji je to restoran sa štruklima
7106
md5: d68d1b5a4b1546cc75c52554c2825545
🔍
>Ne prepoznaje taj full stop
>>212654318Jeл oвo нeкo пoкyшaвa дa oпepe aнтифaшизaм или штa? Дa гa пpикaжeтe бoљим нeгo штo јecтe? Гeнepeaлнo caм Љoтaн из пpeдpaтнe бoгaтaшкe пopoдицe aли oви cy ми yтeмeљeни иcк
>>212656088mislio sam da razumijem i srpski i cirilicu ali ovaj post nemogu da desifriram sta je autor htio reci
>>212655753gle ja sam neobrazovani zoomer, što očekuješ od mene
pročitao sam članak svakako, ok je
>>212656373Najmladji zumer ima 46 godina ajde ne izvlaci se tu
>>212656088Boli nas kurac
>>212656587ja imam 20 godina
>>212656661Sa 19 sam vec upoznao pupovca
>>212656706ja imam 20 i nisam niš postigao u životu lololol
nemam niti prijatelje niti išta
>>212656209htio je reći da je kučkojeb
>>212656723Bez brige ima vremena, samo drkaj, uzivaj, nemoj nikako da se prosipas i jadas na kineskim slikodaskama za razgovore o sirijskim gasovodima
>>212656823ma nije mi više do drkanja iskreno, planiram počet čitat malo više knjige, završit faks, možda se odselit
ne znam, naći prijatelje bi bilo lijepo
to mi baš fali, društvo, nije niti cura ili seks ili štagod već, stvarno me nije briga za to i ne patim za tim ali ono, društvo da odem van i imam se radovat nečemu poslije posla i na vikendima
i want plavokosa milfara 50 godina
>>212656884Pa to je realno kume.
Nadji neke ne debilcine i igrajte catan, uclani se u udruzenje za posmatranje ptica/planinarez tako nedto dorky ali da je redovno. otkud znam sta vec rade ljudi bez prijatelja
otpliva san 300 metara nakon sta nisan godinu dana pliva i evo me rame steze sad
mladost je grozna
>>212657248kako si otseksa 300 metara?
>>212657081moram, da
zasad sam samo na selu i jedini likovi s kojima se mogu družiti su iz srednje kojima je govoriti "nigger" 300 puta dok igramo cs2 ili štagod vrh humora i života
a svi propalice i idu nikud svakako
>>212657411znaci problem je u tebi
>>212657502gle nisu niti meni nepalci i migranti dragi ali brate mili, ne sluša mi se fore o tome kako su crnci ooga booga majmuni po 3675-ti put taj tjedan
daj idemo van nekam, pecat ili pit ili neki kurac rađe
>>212657487ja sam iz medjimurja
mozemo napravit mitap v varazdinu
>>212657546mama mi je rekla da ne pričam sa starijim muškarcima sa interneta...
ti si pedofil koji me hoČČČČe jebat...
>>212657738ne ali kao, nem se nalazil z 4channerima, nemre to tak funkcionirat nažalost
ja san se nalazil z 4channerima
>>212657813nebi te jebal osim si ak si femboj
bez brige
>>212657850pa neki dan mi je jedan od vas tu rekel da hoće da se udam za njega i rodim mu djecu pa ne znam ono
>>212657925>udam za njega i rodim mu djecuzasto nisi?
>>212657964jer je vjerovatno smrdljivi incel koji živi u maminom podrumu i ima 300 kila
>>212656905я ycтaл cюдa глeдит имигpaнтe, нeпaлцe, нeгe...
cкoлкo cтpaних y вac? Гoвopю oни пo Pyccки? Mы cлoвяни yмиpaeм...
>>212657404Haha mrkkk
>>212657411Pa dobro nemoj tako, odmah da ti otkrijem jednu tajnu.svi tvoji drugari sa sela koji ne idu nigde ce da se zaposle i onda brze nego ti i ozene i skuce tu na selu, na svome, i sve to uporedo sa tim sto duvaju i igraju igrice, to su momcine.ti ces da zavrisis faks da bi se zaposlio u gradu za bolje pare i to je lepo, al treba naci gf pa veza 5 godina pa tek onda dizati kredit za stan. I tako brt, nadam se da ces naci posao koji volis i drugare kakve na selu ne bi imao. Aj pozz
>>212658230>tvoji drugari sa sela koji ne idu nigde ce da se zaposle i onda brze nego ti i ozene i skuce tu na seluovo 1000%
oni znaju svoj doseg i brzo ga i dosegnu
mi koji ne samo da nismo s Balkana nego neki nisu niti sa ovog planeta, nama nije tako jednostavno
Pa ako nemas posao nisi sa ovog planeta dbi
To ti je limbo, prelazni stadijum u kim ako ostanes dugo umres
>>212658069a možda onda neka random piva padne u varaždinu jednom
>>212658731Elon mask se drogira, umire se
besmislenko je moj najdrazi poster
Scenario za post: kasni sati napisem konacno smo sami
Frf
besmismlenko pleni pojavom, ne postoje blamovi
>>212658843Nemoj brt......
sijede kurcane rute...
ostarilo se...
Dunav geng nikad sava ada ass club
Msm super moze se bira kej
moja seksualnost je odredjena mojom nostalgijom, sjeta je postala moja krv, moja zelja za proslosti za ocuvanjem onog sto je proslo je postala toliko duboko usadjena, postao sam opsjednut sa svime sto predstavlja koncept vremena, satovi, stoperice, mumije, fosili, grobovi, i samim time jedino je prirodno postalo da moje srce zaroni u podzemlje, ja sam svaler ne pod zarkim svjetlom disko klubova, vec pod tamnim ognjem i parom podzemnih kavana u kojem sa najcrnim dejmonia provodim vrijeme i zenskarim sve ljepotice proslosti
Pfff al ti natipka lik za sekund
tama je moja realnost, ona je moja ljubavnica, sa njom plesem spori ples trulezi i smrti u ritmu zujanja kukaca iz tvoje rupe od srca, pod zvijezdama, koje okrecu pogled jer nih nije briga za nashe male dushe, rodjena bez majke u dolini smrti, moja dusa, sada se gnijezdi, u onom sto ja zovem kraljevstvo mracnih sanjara, u crnim zjenicama tvojih nemanskih ociju, ti si zvijer iz grobnice, ti si ona crna sirena podzemlja sto me svojom melodijom doziva i spavati mi neda, paranoican i u muci nesanice ja sam ti doshao, da te izvadim iz mrkle hladne zemlje i stavim u toplinu mog zagrljaja,
>>212659175tjelovo tog čudaka
>>212659199jesu li pukle niti realnosti?
pije se jogurt, jogurtče ako baš hoćete
>>212659274zasigurno neki snazni ali nevidljivi povjetarac je nanjeo opojni miris sa igala inekcija koje se poput rojeva insekata gnijezde i nalaze razbacene po unutrasnjim prostorijama knjiznice,
sigurno se slatki san morfijuma slijevnuo niz moje nosnice i moj um je zasnio ovaj grozni san
neki otrovni pesticid sa grana i lisca lipa koje kruze setaliste mi je zatrovao percepciju, mora da sada sjedim vec u dubokom snu na klupi i prolaznici prolaze i smiju se covjeku koji na klupi spava usred bijela dana
ali ne, koliko god sam se trudio da nadjem neko objasnjenje, nije bilo koristi, svaka misao koju sam pomislio samo je povecavala moju nervozu i napetost,
nije mi bilo dobro, muka me je preplavila, gubio sam kontrolu, srce mi je pocelo lupati sve jace i jace, pokusavao sam kontrolirati disanje sa dubokim udisajima, sa izvana sam zasigurno izgledao smireno, ali unutra sam bio na rubu panicnog napada
, um mi je bio maglovit i nejasan, milijun misli mi je lupato kao kocije i kopita konja po mozgu sto se desava gdje sam i kako sam dospjeo tu, cekao sam, cekao, sada uvjeren da ce ubrzo jako brzo, u bilo kojem trenutku ovo sve zavrsiti, da cu se vratiti u ono sto sam smatrao stvarnim, iz nejasnih i mracnih labirinata ove zivuce nocne more,
ali i dok sam sjedio mirno promatrajuci svjetlo kroz ulazna vrata knjiznice, grozna i shunjajuca briga mi se motala po mislima,
briga i pomisao koju sam pokusao ignorirati i ne dati joj paznje, briga i pomisao da sto ako nema povratka, sto ako je ovo moj svijet sada moja realnost
sto ako cu ostati zarobljen na ovom nepoznatom planetu u ovoj srusenoj knjiznici
zemlja, moja majka, moji prijatelji, moj posao, moja obitelj, moj cijeli zivot.
sto ako sve to je sada iza mene, kao neki daleki san, koliko je vec vremena proslo?
sto ako je to sve i bio san, mozda je ovo stvarnost a ono prije fantazija
Punim uskoro 27 godina i imam problem, da li ima made za mene?
Imam 26 godina, uskoro punim 27, a nikada nisam imao ni devojku niti odnose niti ista. Kao osoba sam izuzetno povucen, ne privlace me izlasci, kafici i tako te stvari, imam sklonost da izbegavam guzvu gde ima dosta ljudi. Ne verujem preterano ljudima i tesko sklapam prijateljstva.
Najvise me brine sto cu za par godina imati 30, najbolje godine mi prodjose a nisam ih ni osetio. Kao mali (period osnovne skole) sam bio "normalan", Ali kako sam krenuo u srednju tu je nesto puklo u meni i samo sam se zatvorio u sebe. Kad sam bio u srednjoj, sve mi se svodilo na relaciju stan-skola-stan, sad kad radim isto mi se sve svodi na stan-posao-stan. Jednostavno boli, ubija, kad vidis likove do 10 godina mladje kako se zabavljaju i uzivaju u zivotu a ti to nikada nisi ni osetio makar jednom. Priblizavam se 30oj, periodu kad bih trebao traziti sebi zenu, nesto ozbiljno, kad bih trebao razmisljati o osnivanju porodice, a nisam imao ni neku najosnovniju vezu. Bojim se da ni sam ne znam sta zelim, neku ozbiljnu vezu sa osobom koju cu voleti i ona mene ili neku samo eto koliko da se kaze da sam u vezi. Padalo mi je na pamet da sebi oduzmem zivot, medjutim tako bih naudio i bliznjima, roditelje bi mi to apsolutno unistilo. Druga opcija bi bila da se zamonasim, ni to ne bi bilo idealno po bliznje mi al bih barem bio ziv. Osecam se kao obicna prazna ljustura koja funkcionise kao robot.
Doduse, u zadnje vreme, na poslu jedna starija koleginica mi "provodadzise" svoju cerku (godinu dana mladju od mene), medjutim zbog apsolutno nikakvog iskustva i misljenja da mi je vec uveliko kasno, ne znam sta da radim. Hvala na paznji, prija kad otvoris dusu pa makar i anonimno potpunim strancima na internetu.
Kako ocenjujete higijenu u gradu?
prva prica u Bibliji je to da su ljudi zajebali kad su se odmaknuli od neet zivota u raju jedes jebes i nista ne znas
ali nisu ni Adam ni Eva krivi a ni zmija, to je ocigledno u njihovoj/nasoj prirodi bilo
mi smo pokvareni po ustroju
smrt je spasenje braco
Perem kurac 18.5cm nakon pishanja u lavabou svaki put
>>212659547Tldr zabavno al cidim sta radis
>Byzantine emperor Constantine VII Porphyrogennetos mentions in his book De Ceremoniis two tribes named Krevatades (Krevatas) and Sarban (Sarbani) located in the Caucasus near Alania.
srbi i hrvati susedi hiljadama godina, svuda idu zajedno
sada idemo zajedno u nemacku. stvarno smo nerazdvojna braca
>>212659944To su oni sto su ostali iza verovatno. Tad smo vec bili ovde uglavnom.
nikad nisam jeo pekinšku patku
kineska govna u mitteleuropska usta
nikad nisam jebao palačinku
>>212656820Važi brate. Bourgeois. Will he be the first against the wall or will I?
Kriči, kriči tiček
Na suhem grmeku,
Kriči, kriči tiček
Na suhem grmeku.
Kaj je tebi , a moj tiček
Kaj si tak turoben,
Kaj je tebi, a moj tiček
Kaj si tak turoben.
Kaj je tebe tvoja
draga ostavila,
Kaj je tebe tvoja
draga ostavila,
Kaj je tebe, a moj tiček
draga ostavila.
Kaj je tebe, a moj tiček
draga ostavila.
Nije mene moja
Draga ostavila
Nije mene moja
Draga ostavila
Nije mene moja mila
Draga ostavila.
Nije mene moja mila
Draga ostavila
Već sam zgubil krila
Nemrem poletet
Već sam zgubil krila
Nemrem poleteti.
Već sam zgubil lahka krila
nemrem poleteti.
Već sam zgubil lahka krila
nemrem poleteti.
Zato tebe draga
S jesen nemrem zeti.
Zato tebe draga
S jesen nemrem zeti.
Zato tebe mila draga
V jesen nemrem zeti.
Zato tebe mila draga
V jesen nemrem zeti.
Anže, Anže
oj
Anže, Anže
kazi
Anže, Anže
molin
Anže, Anže
U mom selu maticara nema
jer potrebe nema za knjigom imena
i rodjeni i umrli i vincani i krsteni
i krizmani, brate, svi se zovu Anže
Sve smo zeznili debelo
policija kad privodi privede cilo selo
ima nas milion sto zovemo se Anže
bila bi i dva da se iz Njemacke vrate
Pros'o sam New York, Pariz i Berlin
vidio Tokio, London i Rim
al' u srcu mi jedno malo misto
di svi se zovu isto
Ref.
Anže, Anže, Anže
u nas svi se zovu
Anže, Anže
'Tila je mater da joj se 'cer zove Vesna
na kraju se Anže zove i moja sestra
imam cet'ri brata, svi se zovu Anže
u svakoj kuci ima nas k'o salate
Ref.
'Alo, seke
kako si
ma nisam ti ni ja cili dan stala, suti
nego slusaj sta je za ruckom bilo
Na stolu mi se 'ladi rascika vruca
s prozora vicen - Anže, rucak
i doslo ih tristo
jer cilo misto zove se isto
Ref.
Tvrtko I, pola Hrvatski i pola Srpski kralj Bosne
Why is this the Jewish edition. Vito I want answers. What are you reading you degenerate?
inceli su svecenicka kasta modernog doba
>>212661914The indeks will inherit the earth
>>212661914
petak navecer eksju konac sladoled banana ne moram van s ekipicom ne moram na dejt sa gf ne moram na trening ma nista ne moram samo eksju konac
ja i dalje ne vjerujem da je onaj smrad betonko nas odjebo nakon 1 jebenog poljupca
fakat je eksjuer eksjueru vuk
petak navecer zlatna mladez tjera amg preko cmroka
e aj odjebite s ovim depresivnim pastama moze
tkd
md5: 47cc03bd337c04cf7f053a916e885db9
🔍
jeote usyk i dubois boksaju za tjedan dana nisam pojma imo
>>212662617ja i alfach boksamo sutra
>>212662814daj link za live stream
>>212662814boksate vi jaja o jaja mamu vam pedersku
dragi dnevniche,
otkad sam obrijo dlake oko shupka prdezhi su mi mnogo glasniji
ako ikad zavrshim u liniji posla u kojoj je pozheljna nechujnost kao na primjer ubojstva po narudzhbi sad znam da niposhto ne bi trebo brijat medjuguzje
>>212662989>obrijo dlake oko shupkazasto si ovo napravio
https://youtu.be/FNROfAPuD3w?si=nhXgywNVsjl6Zv_V
>>212663067priprema se za mitap na pumpi seje brajlovica u ustikolini
>170cm i 60kg
jako ocito debilcino
>Program o Hvaru na televiziji
>Izgovore Hvar kao Avar
Kaj nam rade.
>>212657546>>212658717mitup je na spancirfestu ko i svake godine
>>212664407kad sam nafuman se sjetim da me cybergangstalkuju
ovaj put ne padam
>iscekivanje godota
frfara
debilcino
ono kad odem na community server i skontam kolko sam ustvari usran u CS2
>>212665014istina je ja ti kazem
lik je megaautist
>>212665139>lik je megaautistko odakle ti to
prilicno sam siguran da mi se nikad nece obratit direktno a ni ikom drugom
al tu je
bio sam donedavno u sumnji al ovo je preocito
>>212658024Yes there is enough immigrants from central asia countria. Пыня imported them.
https://www.youtube.com/watch?v=VNE7pK0kSxc
>>212665322sta? daj linkach
Kad sam bio mal, napustio sam Islam jer mi se nije sviđalo to da će ljudi biti mučeni zauvijek u vatri zbog pogrešne religije
kad sam bio dijete otisla je majka i tada se moja zavrsila bajka
ko je caci jaja mu na faci
scenario: pocnem incelima na reditu pisat vrati se na eksju
>>212665908anze popij ljekica
>>212666256pouka: siluj dijete, postaćeš čed
nema ovdje žutih anđela ovo je jankomir odjel 11 i umrijeti češ
18912053
md5: c11d7fd5e8f4fa77a53201eca05ff2d2
🔍
Da li se slazete sa njim?
Moral je objektivan. Bol je objektivno loša. Samo zato što znanost ne može objasniti bol, ne znači da nije stvarna.
>>212666519nemoj da vredjas svoju drzavu kuckojebe
ismijavajte moj pseudointelektualizam koliko god hoćete. ja odlučujem da me nije briga
Uvek mi opada iq kada gledam sranja koja pisete na ex-yu. Kakvi ste vi intelektualci majko mila... Nemate smisao za humor. Ovaj bosanac iznad mene lagano najpametniji.
prosle godine u ovo vrime san na ultri prica sa spanjolkama maturanticama
sad san na kaucu prican sa paranoidalnin sizofrenicarima
momki selim se u zagreb. ima li mjesta za mene tamo?
>>212667012nema vec je tolka guzva da zivimo u zidovima
>>212667043a zasto je to tako?
>>212667060na kurac te natako
>>212666519slazem se
>>212666991ex-yu je odavno sranje i glup si ako do sada nisi shvatio da su 90% postova ovde sizofrenicarski samefag-eri
>>212667189nisam se izmako
>>212667308Tako je. Zato sada pricas sa samim sobom.
Serbian kino
https://youtu.be/HAwXFwtm-CY
ovo mi je najljepša slika
>>212667216Nov sam ovde i svi samo vicu "kuckojeb" kad god neko postavi zanimljiv vic ili slicno, jer je to neka sala ili nadimak za nekoga ili nesto trece
>>212667911thank you hrvatska beba
evo već je jesen, a tebejošnema, sigurnosi negde, novu ljubavsrela, a ja sivujesen, zamenih za leto, pa proklinjem more, i to tužno leto.
ide jedan klasik
https://www.youtube.com/watch?v=v9efKitMaz0
zanima me jedna stvar. koliki procenat vas je zaposleno, a koliki sedi kuci ceo dan i ne radi nista?
>>212668352hos rec vecerica
>>212654113>the kvetching kike appearsKek
>>212668170Ja evo se vratio iz teretane prije 30 min i ne radim ništa, moj dan se svodi na buđenje, doručak, pretraživanja o nekom događaju(evo danas sam čitao malo o bitci u Khorramshahru), ručak, pisanje završnog i na kraju teretana poslije ponoći