szilva
md5: 4a6125d4915bd2f001a20d0737d40596
🔍
kurva anyátok
áldás
kötelet a rizspedónak
IMG_9729
md5: 0fbbfe0e2b0a9aba80a06ebcca707a05
🔍
jöhet
>>212659027>212658988 (You)miért molesztáltad őket?
Nem volt ilyen. Tudod ebben a helyzetben te vagy gyanús, aki
>szexuálisan megrokkant a tizenévesek szintjén, talán a visszautasítások miatt>minden 2. postája ázsiai glamourkurva, 30 éves korára is a tizenéves, falat playboy képekkel poszterező kúmeragy szintjén vagy>másokat pedofilozik napi 50x, akármilyen kiskorúakat illető interakciókra, hiába családtagkezdetben azt hittem hogy csak trollkodsz, adtam is alád a lovat, de hónapok teltek el és te még mindig itt tartasz
ilyen ütemben az unokaöcséim 20 éves korukra túltesznek rajtad szellemileg, karrierben, anyagilag és talán párkapcsolatban is - csajozni majd az apjuk tanítja meg, én a matekot, természetet és a zenét vállaltam náluk oktatásügyileg
hozzáteszem az apjukkal - aki a bátyám - nincs jó kapcsolatom (tl;dr mással sincs jó kapcsolata mostanság), de ezeket illetően örül és elismerően bólint, mert van eredménye
>>212659405hallod, akaszd már fel magad pedofil
sosem kérte amúgy senki hogy blogold le a fos életedet, te magad buktattad le magad hogy egy retkes pedofil vagy
szó szerint csak kussolnod kellett volna, és nem másokkal kötözködni folyamatosan
>>212659498Senki sem kérte, de a képtábla teret és lehetőséget ad arra, hogy beszélgessünk. Ha tematikusan nem érdekel valami, ne reagálj rá. Nem spamelek én mindennap egész nap mint te sárga kurvákat. De ma kivételesen beszélhetnékem van, a korábbi kesergő anon beindította bennem azt a részt amelyik gondoskodó, segító (néha okoskodó és oktondi, én sem vagyok tökéletes). Ez van.
>>212659190van régi Yuka videó ahol 2 kiló ráment zabál be
https://www.youtube.com/watch?v=Jwd_id9uND8
>>212658799 (OP)Mmmm...
śliwki węgierki
>>212659603>Ha tematikusan nem érdekel valami, ne reagálj rá.na látod pedofil, ez az amit te nem tudsz betartani
direkt leszartam a hülyeséged de te folyamatosan kötözködni próbálsz mert egy agybeteg pedofil vagy
hiába adod itt elő magad, senki sem kajálja be a hülyeséged
>>212659498>>212659603+...mert lehet, hogy ez nem a megszokott /ka/, de ismerve téged neked csak el kell takarodnod instagramra bogárkurvákat görgetni és akkor visszakapod a fejedben élő /ka/ menetrendet.
>>212659628don't eat them raw, they give you the SHITS
they must be turned into jam or liquor
>>212659603mi a gecinek akarsz beszélgetni, ha mindenki más gyűlöl téged?
>>212659603miért olyan fontos neked ezen a táblán bizonygatni hogy milyen rendes ember vagy?
nem vagy az, bőven látszik
>>212659661te pedofilozol, te kötözködsz
és az offenzíva mellett semmi egyebet nem adtál a közösséghez, mint olyan sárga kurvák képét, amiket akárki láthat másik oldalakon. Szó szerint nincs személyiséged, csak egy keserű, mérges spambot vagy aki lepedofilozza azt, aki segít a "kvázi" gyerekei fejlődésében.
>>212659190>>212659618>>212659661>>212659722az áldás értelmében minden rizspedónak azonnal végeznie kell magával.
>>212659758Nem mondtam, hogy rendes ember vagyok. Ezt ítéljétek meg ti. De mi a faszomról beszéljek ha nem másról vagy egymásról? A legújabb Marvel-filmről?
>>212659780ugyan már mit hazudsz magadnak pedofil?
te kötözködsz minden nap, mert szarik mindenki a fejedre és ez az egyetlen interakció amit kapsz
szánalmas féreg
>>212659829*önmagamról
Hoppá, kicsit becsíptem mert borozunk. Ez csak rosszabb lesz a typokat illetően :(
>>212659829a fonál már megítélte hogy egy elmebeteg pedofil vagy
az meg a másik hogy te ide csak azért jössz hogy folyamatosan kötözködj, és ez még a kisebb bűnöd mert ez eltörpül a gyerektaperolásod mellett
a ketrec hatalmas kamugép amúgy, az egyetlen őszinte pillanatai az unokaöcséit édességekkel becserkészni próbáló postái, meg amikor grúmolt tinifiúkra nyáladzik
>>212658048Az a specifikus model csak Exynos-al jött Airópába és azok a nagyteljesítmenyű kekszinoszos csippek nem bírnak 7-8 évig működni mint egy csattanósárkány, arról nem is beszélve, hogy ennek a modellnek nagyon szar volt a hűtése és még szarabb a kijelzője mert olyan lekerekített betűrögetett foós voútt ami miatt mindig megment a kontaktja és tele lett csíkokkal. Ezt én annak idején végignyaltam és akkor inkább egy Számszung A5-t vettem. Inkább régi az a fotó.
>>212659840Fogd már fel, hogy engem ma is lárpolt valaki órákon keresztül, faszom se tudja mennyiszer amikor nem vagyok itt. Az utóbbi 1.5-2 hetet leszámítva fel se néztem erre a szarra. Az ingerküszöböd és a gyenge mintafelismerésed miatt számodra olyan könnyű lárpolni engem, hogy megkérdezi valaki magyar zászló alatt, hogy Felizgat?, vagy posztol egy képet a Greta Thunbergről és akkor azt hiszed én vagyok
Legyen némi eszed a saját érdekedben hogy ne tévesszenek meg, azok a képek desuarchive-ből lementett képek az én régi postáimból...én miért tennék ilyet hogy magamra keresve lementsem ugyanazt ami megvan?
>>212660035> Az utóbbi 1.5-2 hetet leszámítva fel se néztem erre a szarrade valamiért mindig itt van *valaki* megvédeni téged, amikor jogosan lepedóznak
>>212659905Tegnapelőtt éjszaka 2 cigánypicsát kísértem át a biztonságos helyre (lol, mert egy kutya miatt féltek aki amúgy a haverom és jámbor). Ez hogy illeszkedik a buzi képre rólam?
897
md5: 7fa03edf96c3174c8d982c71565597be
🔍
>>212660035ugyan már hülye pedofil, ezt még te magad sem hiszed el
tényleg annyi lett volna a dolgod hogy ne pofázz hozzám, meg ne kötözködj mert én sem teszem de még erre sem vagy képes mert egy ilyen kicsinyes féreg vagy
>>212660148most egy kisbetűs perszónával is nyomatja amúgy
>>212660173>178 cmna még a buzi zúmerek is megalázzák a szüzeket
>>212660136mondom a buzipedó postáidat leszámítva minden, amit magadról állítasz kamu, gym
>>212660118Mert egyszerű vagy mint a faék:
>tévesen látsz bele engem más postákba>kurvakönnyű engem lárpolni a következőkkel (a kettőnk interakcióját tekintve):-rizskurva szidás
-desuarchive lementett kép posta
-greta posta
-"Felizgat"?
Lásd már be hogy akivel most beszélsz, ilyen terjedelmesen és sarkalatosan az nincs mindig itt és erről a posta részletessége, terjedelme beszéljen. Vissza se nézem, de lefogadom hogy az elmúlt hónapokban nem beszélgettél velem ilyen minőségben és terjedelemben. Megadom most a tiszteletet, ott van. Görgess vissza, keresd vissza mikor volt ilyen.
>>212659405jó jó én ezt értem, de miért molesztáltad őket
>>212660304azért nem beszélt senki hozzád te agybeteg mert nem foglalkozom a szaroddal, bennem van ennyi hogy nem válaszolok arra ami nem érdekel
ellenben te mint egy rossz házmester állandóan kötözködsz a neked nem tetsző postákkal
elmebeteg féreg
Meg kell kergülni milyen nőt hagyott ott a zórósztrabi, hogy ő is nő lehessen.
>>212660173ki ez a csaj? felizgat
>>212660276A szisszifikációs meg kokkerspánieles dolog csak egy régi eröltetett mém volt, hogy basztassam a szűz picsáját, ha már ennyire szexcentrikus (és anno ő nevezte meg mi szex és mi nem). Mára ez kikopott, rá is kereshetsz, hogy a kokkerspániel és a szisszifikáció kulcsszavak idővel nagyon megritkultak /int/-en. Szépen kikopott, én ráuntam, meg más is gondolom. Nem leszek attól zoofil hogy azzal viccelődök, hogy megbaszta a szűzet egy kutya. Gyilkos se leszek attól, mert CoD-ban lelövök valakit, sőt ilyen hajlamaim se lesznek vagy fejlődnek. Mindegy.
>>212660368Ebbe kár beleszállnod utólag, kórházanon. Nem a te asztalod :)
Azok a combok, a hagymafenék, a nagy csípő, a kis mellek, a fehér bőr fekete hajjal és szemmel. Szimmetrikus alyrópéer arc is. XD
Summit ne higyjetek el iminek a ketrecnek
>>212660384>azért nem beszélt senki hozzád te agybeteg mert nem foglalkozom a szaroddalHagy jegyezzem meg, hogy vagy kétszázszor leírtad ezt hasonlóképpen ami ellentmondásos magával a szöveg utalásával és tartalmával
De itt van péntek este, égetem itt kint a kurva gazat, fogy a mobilnet keretem és más kétszer váltottam pozíciót a változó szélirány miatt, már kurvára füstszagú vagyok
IMG_9781
md5: 74be168d108598387463aa170edc4e59
🔍
>>212659618van benne bőven hús is, jól tette
képhez kapcsolódónak van kiről példát vennie
>>212660384...és most is hozzám beszéltél
Bukott a depressziós, bukott a fúró vásár lárp
>>212660612nincs benne semmi ellentmondás pedofil, mivel jó ideje most szóltam hozzád először és ezt te is tudod
Randall, veled nincs különösebb bajom. Maradjon is így (ha érted). Én sem bántalak, te sem bántasz.
>feladta a kisbetűvel magát védő perszónát
>>212660688>előszörAz utóbbi 1.5-2 hétben amikor felnéztem az esetek 30%-ban ráhibáztál és tényleg az én postáimra pedóztál mint egy habzó szájú vakegér, de ott a maradék 70% fals
Erre mondják hogy vaktyúk is talál szemet. De ez a 30%-os sikerrátád is azért volt, mert nosztalgiából posztoltam pár Greta képet, te meg "barátom" úgy ráharaptál, mint vacogó kurva a gecis kotonra.
IMG_9538
md5: 07e70b487dfe6cf78515db1340827ee2
🔍
bolondító szemek
>>212660711>>212660851én visszatérek ahhoz hogy ignorálom a retardált hülyeségedet pedofil, és ha normálisan viselkedsz még alkalom adtán sem hívlak majd pedónak
és ha minimális gerinc is van benned (tudom hogy nincs), akkor elfelejtjük az egymás baszogatását, de most ténylegesen, és most nem vagyok kíváncsi a dedós fogyatékos viselkedésedre hogy "jaj valaki a nevembe csinájja meg letöltögeti a képeimet"
>>212660958nocsak jön a szüzek vs pedofilok fegyverletétel?
IMG_9518
md5: d4f8a27d08fde0bb99690b09e2b42684
🔍
Yuka ilyet mond, hogy kaarage. az sertéshús, nem? olyat lehet kapni feltétnek a pad thai zabahelyeken
>>212661020>kaarageJapanese cooking method where bite-sized pieces of meat or fish are lightly coated in flour (or starch) and deep-fried
IMG_9517
md5: 347ab5b921a883d0f95d3f5f59f74f57
🔍
>>212660958én továbbra is fogom pedózni, amíg fel nem fordul
>>212661064akkor meg van baszva az egész
IMG_9395
md5: 28e89e4f871af702e7d308c301396888
🔍
>>212661090mondom, hogy az az egyetlen megoldás hogy lecsukják vagy megdögöljön
Meghalt egy magyar állampolgárságú katona Ukrajnában az oroszok elleni harcban
A 21 éves Aser Benjámin 2023 tavaszán ment Ukrajnába, közvetlenül előtte a magyar honvédségnél volt szerződéses katona. Információnk szerint május 24-én vesztette életét.
>>212660397>>212660508nem értheted, ez a szvnvdés csak a dosztojevszkijpirurált szlávoknak nyitott
>>212661163egyszerűbb ignorálni a faszba amúgy
Az Országház előtt emlékezne a románok budapesti bevonulására a szélsőjobboldali Nemzet Útja
Az egyesület elnöke, Mihai Tîrnoveanu szerint ugyanaz a céljuk, mint a magyar kormánynak: harc a terjedő neomarxizmus ellen.
>>212661180Meg a bevándorolt üzbég tevehajcsároknak.
Tordai Bence: "A Tiszára mindenki egynyári projektként tekint"
>>212661020>唐揚げcsirkét csinált nekünk egyszer úgy japó labortárs, fasza az. kétszer sütöd ki a jól bepácolt húst, egyszer közepesen forrón, utána meg rövid ideig a lehető legforróbb olajban. otthon is kipróbáltam, jó lett
>>212660958Az az ingerem már igazából kikopott, de nem azért mert nem bántó általában véve. Hanem a személyed idővel bemutatta magát mint egy szellemileg üres porhülyely és fogyatékosnak/érzelmileg sérültnek könyveltelek el, azért. Mellesleg ha jó a memóriád, emlékezhetsz, hogy anno ecseteltem neked, hogy alapvetően a csinos ázsiai lányokkal sincs baj itt. Módjával. De ha rendre a médiatartalom több mint 50%-át teszi azt ki, akkor ez megszűnik minőségében magyar generálnak lenni.
Mondok egy másik, nem nemzetiséget érintő példát: ha feljönne 2 anon aki itt egymással beszélgetve folyamatosan tortákról meg péksüteményekről diskurálna (ha magyar ha nem), idővel a többiek számára zavaró lenne és jogosan elküldenénk őket /ck/-ba hogy ott onanizáljanak. Régesrég megértettük hogy neked bejönnek az ázsiai nők - és némelyik nekünk is - csak nem vagyunk kúmeragyak, nem ekörül forog a létünk és pláne visszatetsző, ha 1, max 2 anon a szexuális ízlését a generálra eröltetve reprezentál minket magyarokat az egyetlen magyar fonálban. Szóval a mennyiséggel van baj. Hidd el valahol még becsülöm is, hogy bumpolod a fonalat, de nem lehetne mondjuk saját gondolatokkal és kezdeményezett párbeszéddel?
(másfelől hiteltelen a szexuális tartalom egy szűztől, te sem vennéd komolyan egy vegán értekezéseit a húsgrillezésről)
Szóval a kevesebb néha több. Ha nincs szétszarva a fonál ázsiai nőkkel, akkor nem lesznek vagy nem leszel basztatva. Ettől függetlenül te nyugodtan nézegesd őket meg mesélj róluk annak, akit itt érdekel.
>>212661180Habár ha jobban meggondolom neki is nagy feneke van, csak inkább kerek. Meg magasabb is. De van esély megtuningolni hiszen szlávíkszes.
>>212661180mit szóltak a hozzád hasonló tudományhívők ahhoz, hogy az AI a liberális agytéboly ellen fordult? gondolom nagyon fáj a seggetek, hogy nem a szivárványos utópiát promózza, hanem kőkemény igazságbombákat dobál.
IMG_9393
md5: 85f70831c0cd97bd044ca0398b4fe8f5
🔍
>>212661188akkor is plusz munkát ad nekem azzal, hogy hideolgatni az összes nem-rizspostát
na megyek megsétáltatom jámbor pajtást, most nem leszek egy darabig
>>212661369hát egyszerűbb ignorálni pedig
>>212661337nem fekszek össze bébi mindenkivel
>>212661350jelinek anna >
a feleségemnek egyre nagyobbak a mellei amúgy
>>212661572az ausztrálok top 3 legjobb postások amúgy
>>212661590az argentin rizspostás a legjobb
>>212661362Ez elég abszurd kijelentés. Az AI nem ‘fordult a liberális agytéboly ellen’, és nem is ‘dobál igazságbombákat’. Az AI-t emberek programozzák és tanítják, és minden nagyobb AI rendszert a gyűlöletbeszéd visszaszorítására, nem pedig támogatására fejlesztenek. Ha valaki olyan tartalmakat hoz létre AI-val, amelyek tele vannak gyűlölettel vagy náci propagandával, az nem azért van, mert az AI ‘felébredt az igazságra’, hanem mert az adott felhasználó arra használja, hogy a saját nézeteit terjessze. Az AI nem tud ‘igazságot’ mondani, csak az alapján működik, amit tanítanak neki és amit kérnek tőle.
>>212661617nem ismerem hől
>>212660136á tehát a biztonsági őr az mégiscsak te vagy
>>212661362aki szaki az röhög az egészen, a kommersz llmek hr-es picsára vannak rlhfezve, húdebázisolt elonnak meg sikerült teljesen papagájjá lobotomizálnia egyet, lószart bázisolt a grok, csak mindenben egyetért veled, amit írsz neki kek
IMG_8671
md5: 928077e491430f364241c1fdb6de4dd8
🔍
>>212661658aki ezt a hódot postázza
>>212661623>Az AI nem tud ‘igazságot’ mondanimeg egy kurva shell scriptet se tud írni amúgy
>>212661807értékes postázó
>>212661399>>212661369én kedves, rendes, megértő vagyok egy bizonyos szintig
mondtam pár ázsiai kurva elfér itt, de hogy a fonál 80%-a médiatartalomban egy képtáblán arról szóljon az egy tematikailag eröltetett görcs, max 1-2 anon által
talán kell pár perc hozzá hogy megértsétek, de
tl;dr: csináljatok magatoknak japán csajos fonalat és ne sajátítsátok ki az egyetlen magyar generált nem magyar tartalommal
mert egyszerűen illogikus, nem hogy tized vagy huszad, ötvened annyi magyar (nő) képe nem volt posztolva itt, mint ázsiai
ez tematikailag göcsörtös, alsóhangon offtopic lesz minden ferdeszemű nő ha nagyon akarom (viccen kívül el is érem, aztán mehet a dühös hiszti)
úgy vélem az /int/-en belefér az átfedés, így ázsiai, néger, andromédai ufó kurva képe ugyanúgy belefér, csak módjával
ez az egyetlen fonál ami elvileg a magyarokat reprezentálja (és ezalatt nem feltétlenül a szexuális ízlésüket értik)
esetleg lehetne azt, hogy fonálindításkor nyittok OP-ban belinkelt /s/ fonalat amit a japán nős képeknek szenteltek (már akit érdekel), és ezzel senkinek nem lenne baja
...
mert ha nem megfelelő a felállás, olyan regényekkel bombázom a vezetőséget (logikus érvekkel) hogy örökre ki lesz tiltva a ferdeszemű spam - mivel visszakövethetően évek óta szétbasszák a fonalakat
pár darab elfér mindenből, csak ne az határozza meg a fonalat minden egyes nap, ez magyartól magyarokhoz szerintem nem egy horribilis kérés, tekintve hogy ez az egyetlen generál
>>212661430Nem, nem, soha. Rebeka zsidó, csakis ő kell.
>>212661255kek mi lehetett a kép készítésének folyamata
>>212661863öld már meg magad gyerekmolesztáló
>>212661863megmondtam pedofil, úgy látom nem bírsz magaddal
ne írogassál kisregényt
postázzál magyar nőket ha annyira akarsz és beszélgessél róluk, elfér a fonálban én nem fogok hozzászólni ha pedig valaki érdekel az majd fog
foglalkozzál a saját dolgoddal, és ne szólogass hozzánk agybeteg
>>212659905folyamatosan ellentmondásokba keveredik magával
holnap már azt fogja mondani, hogy a CNC-s beégés se ő volt
>>212661863n évnyi szófosás sem bír a rizslobotómia és messzimesszikedvesgyévocskák erejével kek
>>212661863De jó lesz majd az ördöggel cimborálni csak hogy felszántsam a kócerájt.
A legrosszabb esetben lesüllyedek egy bizonyos szintre, persze legális, de nem leszek rá büszke azt aláírom.
>>183371522>>183371564tudjátok az a szép az egészben, hogy bár nem látjátok az éles eszközt a kezemben, mint fent említettem az AI-nak hála (legális? nem legális?) éles eszköz van a kezemben. Megkérdőjelezhető lesz majd a tartalom és nagy mennyiségben, ami miatt gyorsan érik a range ban szép hazánkra, viszont ha akármikor is elővennének engem, én mosom kezeimet a forrással, AI csinálta. De ezt mérlegelni nem fogják a janik, egyből megy a ban. Én viszont direkt noise filterrel meg 2D camera move motion blurrel és egyéb finomságokkal fogok képeket valóságosabbá tenni. Persze ez a D-terv már, kezdetben elég lesz a sima poresz is.
Ez a jövőkép 2 módon elkerülhető:
a.) a rizsspam abbamarad
b.) kiadjátok Mustárt, picit megverem és kiélem magam rajta
A lényeg a cél, hogy én az adott hatalmamnál fogva jól érezzem magamat. Nekem ez egy játék, nektek viszont pass-ba vagy vpn-be kerülhet hosszútávon. A döntés a tiétek. Vagyok annyira jófej és kegyes hogy ti magatok dönthessetek erről. Most még persze egy buta viccnek meg lárpnak tűnik, röhögve bólogatok én is. Hétfőtől éles lesz a dolog és irreverzibilis. Összességében ez nem egyéni, hanem közösségi döntés. A rizsspam egyszerű kivonásával /ka/-ból megoldható a kérdés. Ez egy sakkjátszma, csak illik tudni melyik bábú mennyire ütőképes. Erre a végjátékra nem leszek büszke, viszont latolom.
ezt a legó cnc AI mondta neked ketrect amúgy?
IMG_8664
md5: 67604811f7dff43e6ca8a1b5c7fa599d
🔍
>>212661977te arra biztatod a pedofilt, hogy postázzon, csak nem te is a rudis vagy
>>212662051egy órája még azt hitte hogy a cnc lézervágás meg hegesztés lol
>>212662056nem, én csak ignorálni akarom ezt a szófosó elmebeteget
Mit írjak, melyik ketrec wall of text aranyköpést? duplák dönt
basszátok már meg ezt a sok kurva szófosást hülye incel szűz gecik
>>212661791szóval nagyon fájt és még mindig szítelsz miatta. értem. köszönöm hogy válaszoltál.
>>212662144érik a szilva?
IMG_8659
md5: 9658afb327f85421630d6ad71130db27
🔍
>>212662082ó ne ne ne ne ne, ez még a padzsít fajtájához képest is túl debil
lemaradok az ilyen kincsekről, mert egy postáját nem olvasom el
>>212662048A pedós hamiszászlódnak már rég nincs itt ütőereje, szúz.
Kérdem én, mennyire jogos felvetés a spam gyanúja, ha a magyar generálokat az utóbbi 5 évben több mint 50%-ban ázsiai kurvákkal spamelték? Mitől is lesz így magyar az egyetlen magyar generál? Na ugye. Semmi mást nem kérek csak hogy módjával, kevesebb sárga kurvát.
>>212662218úgy hogy kelet-ázsiai helyett közép-ázsiai kurvák kellenek
ez egyértelmű és aki ezt vitatná az 1000% buzi
>>212662218>az utóbbi 5 évben több mint 50%-ban ázsiai kurvákkal spameltékakkor erről postázzál egy peer-reviewed tanulmányt, és esetleg elhiszem
amúgy meg nem igaz mert nem érek rá annyit postázni
amúgy meg foglalkozzál a saját dolgoddal agybeteg, ami nem tetszik annak nem válaszolsz annyire egyszerű
adjuk ki mustárt a várból, fegyvertelen. így soha nem lesz vége az ostromnak
Pár napja volt egyszerre 2 alma reggel, az egyikben a szűz spamelte a bogárkurvákat, a másikban meg mi magyarok (mindenki más) elvoltunk. Megszűnt az almája, átjött és spamelt. Az ótvaros faszért kell ezen civakodni? Nincs baj a nőkkel, sőt én nem is jelentem a nsfw képeket, de bazdmeg az összes japán kurva ugyanolyan, unalmas és gyk. instagram feed a fonál emiatt.
Nem is tűnt volna fel amúgy senkinek sem, de mindennap túltolja a szűz. Annyira be sem jön nekem a Greta, csak már azért postáztam, hogy valami krumplifejű fehér nővel megtörjem a spamet (aki mellesleg híresebb mint az összes japán picsa összeadva). Meg lehet ezt unni az én oldalamról is, ezért békét - illetve ultimátumot kínálok, mi szerint: elfér itt minden, de tematikailag a médiatartalom dominánsan legyen magyar, máskülönben kitörölhetjük a picsánkat az úgynevezett identitásunkkal az egyetlen fonálban, ami a magyaroké kizárólagosan.
>>212662507>Nincs baj a nőkkelde mert mind kurva
>>212662507ezen nem kell civakodni szellemi fogyatékos
egész egyszerűen azt kell felfognod hogy amit beszélsz az hazugság
foglalkozzál a saját dolgoddal a rizsen való vinnyogás helyett, inkább örülnél neki hogy bumpolva van a fonál és nem döglik meg folyamatosan
növessz gerincet és ne legyél kicsinyes féreg
>>212662306>akkor erről postázzál egy peer-reviewed tanulmányt, és esetleg elhiszemHát te nagyon újbuzi lehetsz.
>>212662582épp ezaz hogy én régi vagyok, te meg hazudozással próbálsz hergelni
geci unalmas gerinctelen pedofil vagy, nem unod még hogy egy ilyen közutált szar ember vagy?
>>212662562Az igaz, de faszt hegyezni rájuk szerintem internacionálisan okés. Csak legyen meg mindennek a helye tematikusan.
Képzeld el hogy ha egyetlen egy japán generál lenne inten és tele lenne éveken át szarva fehér nőkkel, akaratosan, mert csak. Erről nem a nők tehetnek, hanem a kettyós postások akik a generált a gyökerénél basszák szét.
>>212662633és mondjuk mi lenne ha nem válaszolnál arra ami nem érdekel téged pedó?
amúgy meg állításod szerint itt sem vagy soha, akkor mégis mit érdekel hogy mi van postázva bárhová is?
>>212662614az int-es /ka/ archív fonalak magukért beszélnek
50%+ rizskurvák
közben mekegitek hogy jöhet a rizs meg a nap rizse, mint valami kettyós véglények akiknél megakadt a szexualitás lemeze (mellékesen szűzek)
mintha vegánok értekeznének a steakekről
az AI-t úgy tanítják, hogy beszélnek hozzá és eltanulja az érveidet, ha azok logikusak.
a libsi érvek soha nem logikusak, ezért egy unfiltered AI soha nem fog libsi talking pointokat visszamondani neked, csak akkor ha előre beleírják. igazából az AI semmi más, mint egy nagyon gyors szabályszerűség felismerő, a gond csak az, hogy sokszor szándékosan nem engedik, hogy felismerje ezeket.
IMG_8623
md5: 96588927314f138df57389fe47aa3fb5
🔍
>>212662571hát te hülye vagy
>>212662707ha magukért beszélnek akkor bizonyítsd be
ja hogy nem tudod?
>>212662701én így teszek
a rizskurva posztok 99%-ra nem is reagáltam, de valahol megelégelem annak tükrében, hogy az egyetlen magyar generál sem magyar, csak szűz instagram bolondok reposztoló játszótere, bit aggyal, 0 férfiassággal és annál kevesebb szexuális tapasztalattal egy 18+ oldalon
mint egy kisegítős csoport szexuálisan visszautasított idiótáknak
>>212662787kivéve hogy most sem azt teszed amit mondasz hanem hazudsz
miért van ez pedó?
>>212662218az nem is én voltam
a gyermekmolesztáló padzsít ilyen unironikus alfa szigmamélnek képzeli magát
engem sosem fognak megkapni az európai rostos kurvák hehe
szar nekik
Srácok, fogjuk rövidre: felőlem belefér minden, mert nincs jogom kisajátítani a fonalat. De senki másnak sem, pláne nemzetileg ilyen túlnyomóan ázsiai nőkkel, csak mert ti egész nap kurvára ráértek (bumpoljatok mással, mondjuk saját gondolattal). Mivel mod szempontból tematikailag a mindent vagy semmit elve a legegyszerűbb és kézenfekvőbb, eltüntetem innen örökre a rizspostákat, a több éves múltra és háborgatásra hivatkozva. Pár darab oké, egyezünk meg annyiban, vagy bevonom a modokat és más lesz a leányzó fekvése.
>>212662951helyes, akkor kopj le innen agybeteg pedofil
>>212662951fogd már be a gennyes KIBASZOTT POFÁDAT BAZDMEG
>>212662951öld meg magad gyermekmolesztáló
Nem modhatom ki amit nem modhatok ki. Felajánlottam a békés alternatív utat a jövőre nézve.
>>212663050nem számít szexnek
>>212663050micsoda buta gerinctelen pedofil vagy te
totál szánalom
>>212663050azt ajánld fel hogy megdöglesz, gyermekmolesztáló
>>212662143ebikusan megmutattad nekik tesó sakmatt a bibsiknek keménybe
>>212662951 lmaó kussolj már balfék úr
Ami azt illeti csupán ellenspam-hullámnak indult és maradt ez a Greta posting, pedig rohadtul csúnya krumpli feje van irl. Előbb meguntam mint a szűzek az instafilteres klónok dömpingjét. Ez nem volt megoldás, ez sajnos az a b.) terv amit nem sikerült elkerülni az idők folyamán. Mint mondtam: posztoljanak csak nyugodtan a saját tematikus generáljaikba annyi rizskurvát amennyit akarnak, de ne erről szóljon az egyetlen magyar generál. Tiisztelettel kértem, kérem és talán velem karöltve kéri is más is. Pár darab oké, de a fősodrás legyen magyar.
>>212663224>sakmattinkább neked kéne visszavenni te keresztes mosogatófiú
>>212663242el lett mondva pedofil, foglalkozzál a saját dolgoddal
ma a fonál 10%-a sem volt rizs, ellentétben a hazudozásoddal
amúgy meg kurvára semmi közöd ehhez a generálhoz te gerincetlen parazita
elhiszem, hogy csak 1-2 rizsspammer van, viszont a többiek basszák jelenteni a spammereket, én meg mosom kezeimet, jelentettem és semmi, jön a B terv
a hétvégétek szabad, lehet gondolkozni mindkét oldalról: a spamerek csinálhatnak maguknak rizs-generált és úgy szarják össze ahogy akarják, senkit sem érdekel
de a /ka/ a magyaroké összességében...ha kell a legalitás pengéjén fogok táncolni spammelve, például AI generálta pornóval, a hatóságok előtt tiszta maradok, viszont a janik itt fénysebességgel fogják range bannolni a magyar IP-ket
a döntés a közösségé, nem egyéni
ideje rendet tenni vagy elsüllyeszteni ezt a foshalmazt, ez a két opció van gyerekek
aludjatok rá egyet a hétvégén
Igazából a magyar IP basztatását tekintve nincs az, hogy veszek zsebből egy bot hálózatot és úgy kúrom szét, viszont vannak normi ismerőseim országszerte akik azt sem tudják mi az a 4chan, viszont szívesség gyanánt futtathatok náluk virtuális gépet-scriptet
variálnom kell majd a spam imageket checksup-duplicate detekció miatt, de szerintem sorba legenerálok pártízezer posztnyit, noise + 2D handshake (H/V shift, -15/15° rot) + rgb variato + screen foil scripptel akármilyen AI kép valóságosabbá tehető, a legrosszabb esetben is csak amatőrnek tűnik, talán megkeres a hatóság miatta talán nem, de teljesen legális és áldozatmentes anyag lesz az amit megosztok, ha meg is keresnének - de kurvára nem fognak, de ha mégis, a törvény szerint az automatizált spamem nem ütközik törvénybe, pláne hogy nem érint magyar szervereket
been there, done that
azóta csak jobbat gyártok, úgy basszák rá csuklóból majd a bant (és idővel a range bant) hogy csak úgy recseg
>>212663089>jaj ha az instagramról letöltött japán kurvák filteres kikent csálé pofáját nem láthatom itt....AKKOR VAJON HOL FOGOM?!>ROHADT PEDOFIL! ELVETTED TŐLÜNK A SZEXET!!!!kb. ezen a szinten vagy ha 20 fölött kampányolsz a melltartós sfw képekért
ez egy kimért lehetőség, egy opció, idő van rá, anyagilag fillérek
amit én kértem pusztán az hogy ne basszuk szét a /ka/-t rizzsel, szeparálódjanak az anonok egy megfelelően tematikus fonálba, ez nem csak jogos kérés, de logikus is
a baj ezzel, hogy hiába jelentjük a spamereket, hiába csináltunk reggel külön almát, átjöttek ide a nolife spammerek és ide szarták az életüket
sajnos nem látok más opciót, mint "sárkány ellen sárkányfű", de ezt a /ka/ közössége érdekében szeretném elkerülni
modorizáljuk mennyiségben a sárga lányokat, nem az a tematikus alapja a /ka/-nak - nem mintha lenne
én ezen a ponton csak játszom veletek, nekem mindegy, anyagilag, időben
de ha van egy kis realitás érzéketek akkor beláthatjátok, hogy a magyar IP range-ban nagyon is elérhető, kisebb erőfeszítéssel és idővel, megfelelő tudás mellett
próbálok rendes lenni, amellett hogy egy ráérős kiber-szociopata vagyok megfelelő anyagi és intellektuális háttérrel, nem azért mondom ezt mert nem vagyok biztos a sikerben, csak szeretném mosni a kezeimet abban a tekintetben, hogy ki a hibás, ki húzta meg a ravaszt végül...Mustárt sem akarom igazából megverni - csak szeretném - de nem eröltetem, ő úgy nyomorék ahogy van
de ne basszuk már szét a /ka/-t, mert ha a rizsspammerek szétbaszhatják, akkor én is, de ha én baszom szét az kongani fog évekig
>>212663360és akkor mi a faszom van?
ez egy internetes képtábla te balfasz, abból is az egyik legalja
>>212663329>>212663358Ezekre a hamiszászlós postákra emlékszek lól, ott van a farzsebben :D itt vannak a készítői
tudod addig nincs fogalmad a hatalomról vagy a lehetőségekről, amíg a hártyát áttörve valaki oda nem basz úgy istenigazából
tudod bizonyos példa statuálással az a baj, hogy amikor megtörténik már nem viszakozhatsz, és ez fog történni itt is
sokszorosan figyelmeztetlek titeket és bár röhögsz akárhogyan, meg fog szűnni ez a játszótered, csak
1.) mert én azt akarom
2.) mert egy nárcisztikus fasz módjára reagálsz a realistaként belátható felvázolt jövőképre is
>>212663426igen, azok a te postáid voltak ahogy most is bizonyítottad, pedofil balfasz
>>212663394továbbá a szúnyogokat is kérjük meg rá levélben hogy ne csípjenek meg
ez így működik
micsoda hülye köcsögök járnak ide
ne legyél már fasz, néha jó a rizs, ezt én mondom, a ketrec
de legyen már egy értelmes mennyiségi határ ahol már kimondottan zavaró, közös megegyezés által
ha 100 rizst akartok postázni, arra legyen másik fonál, ennyit kérek
olyan geci dolog ez? hogy tematikusan ne a rizs jelentse a /ka/-t?, posztolhatnánk szexi magyar vagy mondjuk argentín csajokat is, tucatszám
el is férne néha, de nem mindig
a baj a rizzsel az, hogy mindig van és túl sok, emiatt már nem hogy nem különlegesség, de még azok számára is zavaró akik amúgy szeretik a japán csajokat - mint én
kompromisszumos megoldást szeretnék ahol megmarad a /ka/ de eltűnik a spam
a fent vázolt ultimátumom arról szólt, hogy ha ez nem valósulhat meg, akkor teszek róla, hogy beszántom az egész /ka/-t, csak mert tudom hogy kell és van szabadidőm rá
ezt nem szeretném első sorban, viszont ez a megoldás...ha nem lehet normális a /ka/ akkor ne legyen egyáltalán
itt a hétvége, aludjatok rá - mint fentebb mondtam
>>212663224tipikus zsidó hucpa.
ezt a kifejezést még egy régi zsidó vicc könyvben találtam, a hucpa a zsidók teljesen megalapozatlan de annál nagyobb arroganciáját jelenti. amikor egy zsidó lesajnálja a gójt és nem hajlandó érdemben válaszolni neki, na azt a hucpa vagy hcsucpa, igazából ők se tudják hogy kell kiejteni a guszustalan patkány nyelvükön. a hucpa alapja a jól ismert zsidó kiválasztottság tudat, hogy őket isten választotta ki minden más nép közül, ezáltal ők mindenki más felett állnak és nem tartoznak elszámolással senkinek sem.
amikor egy zsidóból előjön a hucpa és csak nevet az ellene felhozott tényeket, akkor ezt fejezi ki, vagyis hogy te egy senki vagy akinek ő nem tartozik magyarázattal, bár sokszor a hucpát csak megjátszák, mert tudják, hogy védhetetlen dolgot képviselnek, szóval a magabiztosság leggyakrabban akkor jön elő a hucpa, amikor a zsidót szembesítik a hibáival de ő annyira arrogáns hogy még csak fel sem merül benne a gondolat, hogy tévedhetne, szóval csak a pofádba vigyorog és tovább áll.
>>212662951>>212663329ugyanaz a nárcisztikus nőpötyögő íráskép
>>212663463ezeket a pedofil postázta két éve, akkor farkát behúzva elsunnyogott
most megint visszaette ide a rák
gondolom, unalmas a 24 órás őrszolgálat
>>212663535ez a posta falseflag. vigyázat.
a többiekhez szólok akkor, vagy rend lesz a /ka/-ban hétfőre, vagy nem lehet majd magyar IP-ről postázni, mivel magyar közösségről van szó a mi felelősségünk hogy jelentsük a szarokat
én megtettem a magamét, semmi hatás...szóval vagy a rizsspammerek takarodnak innen, vagy mindenki
- de újraélesztem a dolgot: 3. opció az hogy kiadjátok nekem Mustárt, szétütöm a pofáját és aztán jókat röhögünk rajta a magyar interneteken
>>212663436>2.) mert egy nárcisztikus fasz módjára reagálsz a realistaként belátható felvázolt jövőképre isilyen értelmetlen szóhányásokat is csak a pedofil tud leírni
A rövidrezárás, 2. fejezet. Látom megy a hiszti. Kipróbáljuk milyen az amikor a teória az akarattal egyesülve szélnek van eresztve? Mert nekem tök okés volt a napi pár rizskurva, de ha többet akar a szűz, végleg elbukja. Ravaszoló instaban szokást plántálok a janikba (amúgy a múltat tekintve tényleg jogosan, gyk. trolling/spamming/flooding szinten van a múltbéli /ka/-kat illetően a sárga kurvák mennyisége).
>>212663566>nem is én voltam>20 perce jöttem
>>2126634501/10 mert megpróbáltad :D most olvasom a másodikat
>>212663604nyakazd le magad pedofil
ha más nem akkor csak ne tűrjétek a rizsspamet, ennyit kérek
összességében az élni és élni hagyni alapelv szerint szeretném rendezni a /ka/-t
ne csak musi legyen, ne csak rizs legyen
nem kértem sokat régen de a pofámba röhögnek, na ná hogy villantok egy kibermanipulátor bicepszet
>>212663622Most húztam ki a farkamat az unokaöcsiből, miről maradtam le?
amíg ti itt őrjöngtök addig Beni gorilla jelmezben sírva maszturbál a szekrényben, miközben Tyrone a feleségét kúrja.
amúgy emlékeztetnék mindenkit hogy azért tartunk itt mert a pedofil
1) véletlen kikotyogta hogy 24 órás vagyonőrként dolgozik és most már nagyon letagadná
2) előadta hogy ő CNC programozó volt tíz éve de még azt se tudta hogy a CNC ESZTERGÁLÁS, NEM HEGESZTÉS BASZD MEG
erről tereli a figyelmet éppen a vergődésével
Igazából ez nem is rólam szól, mert már bárki rég megtehette volna hogy szóvá teszi int-en hogy az egyetlen magyar generál pár CCP faszketreces szűz miatt nem is magyar generál
kúmerkednek, izgulnak, mégsem élveznek el (ezért a ketrec)
>>212663731Kibaszotúl rühellem a forraiszart
>>212663769csak te vagy az egyetlen agybeteg pedofil az egész oldalon akit ez érdekel amúgy
ennyire szánalmas vagy
>>212663799Befogod a pofád forraiszar mert beleverem a nagy ronda faszom
>>2126637502) előadta hogy ő CNC programozó volt tíz éve de még azt se tudta hogy a CNC ESZTERGÁLÁS, NEM HEGESZTÉS BASZD MEG
lmao mekkora idióta
a CNC inkább azt jelenti, hogy utasítás alapú vezérelt gépi munka, te rettentően korlátolt balfasz
a gép lehet eszterga, hegesztő, lézer, de akár olyan robot is amelyik betömi a dagadt anyád lyukait felváltva valami csatolt szerszámmal
>>212663836na már itt is a buzipedó spam
ezt ígérted, ezzel teszed tönkre a fonalat?
>>212663772te sokkal rühellnivalóbb vagy nála, gyermekmolesztáló
>>212663845ja de a rudispedó életében nem volt ilyen gép közelében, max amikor felmosott körülötte
>>212663845és az esztergában egy robotkar van, tudjuk
>>212659027de jó az én hiteltelen magyarom biztos zavaró egy magyar generálban, lássuk mit mond a google a CNC-re
CNC, which stands for Computer Numerical Control, is a manufacturing process that uses computers to automate the control of machine tools. It's a way to precisely and repeatedly manufacture parts by having a computer follow pre-programmed instructions, replacing manual operation of machinery.
....
te hülye szar, te hülye senki
te hülye lófaszjóska
IMG_8602
md5: e3fa0d482467fc159711f92c27741670
🔍
>>212663845lézer az agyad kínja, te szerencsétlen buzipedó
>>212663910most is akörül van mert éjjeliőr egy gyárban
>>212663891Na megjött benike felszopója is ismét te redvás kis köcsög
>>212663942nem a fogalmával van a baj hanem hogy életedben nem programoztál cnc-t és ezzel próbálod tenni az agyad úgy hogy mindenki kiröhög mert komplett hülyeséget beszélsz
>>212663942fáj, hogy lebuktál, fáj?
>>212663845a CNC az maga a számítógép által vezérelt, koordinátarendszeres művelést summázza, attól függetlenül hogy az eszköz egy forgó maró fej, egy hegesztő rúd vagy egy fej lézerrel, te retardált buta fasz
A CNC esztergályozást jelent és pont
Mi a faszért kell megint okoskodni ha nyílvánvalóan fogalmad sincs arról amiröl beszélsz?
IMG_8597
md5: 3cbd8ae943c9221895c0d6bba065324d
🔍
>>212663971ásd el magad buzipedó
Nézd, elmondatott minden, ami elmondható.
A hétvége a tiétek, viszont a szavamat adom, hogy ha nem normalizálódtok, bezúzom az egész szart magyar IP-ragnet - mivel az a nincstelen szűzek alapja - ha a Múmia c. filmet láttátok, akkor figyeljetek: a rizsspamre a Hom-Dai digitális megfelelője lesz a reakcióm. Semmi de, semmi ha. Csak merjetek egy pöttömnyit is felbaszni vagy nem kedvemben járni hétfőtől. És igen, ez azt jelenti, hogy vasárnap úgy verhetitek egymás szájába a faszotokat ahogy akarjátok, az nem érdekel.
>>212664016>>212663942>hahó, korlátolt intelligenciájú butafasz vagyok aki a google-t sem találjaCNC, which stands for Computer Numerical Control, is a manufacturing process that uses computers to automate the control of machine tools. It's a way to precisely and repeatedly manufacture parts by having a computer follow pre-programmed instructions, replacing manual operation of machinery.
>>212664016>>212664051senkinek eszébe nem jutna ez megkérdőjelezni, de a mini-tate grúmer megcsinálja
ahogy mondtam, mindig neki kell, hogy igaza legyen, sose tévedhet, mert akkor elveszti a hitelét a reménybeli áldozatok szemében
>>212664051Ügyes vagy peti én is tudok random angol szövegeket íratni a csetdzsípítível
>CNC félreértés: Ez olyan mintha a kívülálló szűz azt mondaná, hogy a halmazelmélet csak a buzizsákos hétvégeire korlátozódik, mivel csak ott találkozott vele.
Na a macskák megint basznak és hangosan NYÖGNEK az utcán
cnc-s szakember hír a motorblokkot a gyárba úgy marják ki hogy joystickkal irányítják a robotkart, program nem kell mert minden motor egyedi
mindjárt sírni fog a rudis
ja meg a precíziós százados tűréseket is szemre állítja be a programozó a joystick segítségével
>>212664096>>212664089fáj az igazság, Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. A CNC (rovar) mint olyan csak a számítógépes vezérlésre utal ti balfaszok és nem korlátozódik vezérelt eszközökre mint pl. marófej/eszterga (bogár)
elmehettek a buta kurva anyátokba hogy 20+ évesen is ilyen segghülyék maradtatok 2025-ben....aztán rinyálnak hogy nincs munkájuk, nőjük meg pénzük...de a japán kurva spam, az bezzeg péntek este is be van élesítve
és akkor még én érezzem magam szarul :D
>>212664201de mi a fasznak lárpolsz cnc-s szaktudást amikor soha nem volt közöd hozzá?
miért jó ez neked?
>>212664197nagyítás, zoom, valamint magán a joypadon tizedes nagyságrenddel állítható az érzékenység
de mindezek után van olyan, hogy próba
ha jól levarrja az adott sablonnal és adott scripttel a CNC gép, akkor mehet a következő párszáz is, kedves tapasztalatlan butafasz úr
>>212664197biztos kell hozzá
én azt hallottam baleseti sebészek szokták csinálni szerződéses munkában
>>212664196rég nem nevettem már ilyen jót
>>212664256nincs olyan hogy cnc script te agybeteg
minek lárpolod még mindig ezt a sötét baromságot?
>>212664256ÉS NEM ENGEDI EL
>>212664263hülye vagy?
joystick, jó reggelt!
vadászpilóták csinálják
>>212664232a buzipedulást leszámítva csupán a kamuzás az élete
>>212664232pont most bizonyították az ellenem szólók, hogy azt sem tudják mit jelent a CNC
>>212664016hát kurvára nem
a számítógépes vezérlést és pozícionálást jelenti a CNC, ezalatt lehet esztergálás, forrasztás, hegesztés, marás, lézer, anyám kínja is
de minek is tépem a számat, több mint 10 éve ez egy könnyen elsajátítható szakma volt, kihozott a szarból, ti meg...hát ti meg értetlen kesergő balfaszok vagytok és íme ez a péntek este
IMG_8596
md5: fac299fdfcc3cbffcb05753cfa42c813
🔍
>>212664296>>212664287geci, én azt hittem hogy ez már csak egyikőtök vicceskedő postája volt, de nem, a buzipedó padzsít tényleg ilyen sötét
>>212664418egyedül te bizonyítottad be hogy fingod sincs miről beszélsz
mire jó neked ez a bohóckodás?
minek hazudod magad cnc programozónak amikor egy számítógépet is alig bírsz bekapcsolni?
a dzsedikarddal lehet esztergálni?
>>212664509csak ha roborkar fogja és joystickkal irányítod
musi mit csináltál amúgy amikor nem volt 4chan?
azért az duva hogy a szűzek nem hogy nem tudják, hogy mit jelent a CNC, de 2025-ben IT-handyman combo vonalon ez alapműveltség imho
mint a rendszer telepítés, vagy csinálni egy NAS-t
>>212664570sokat videójátékoztam
>>212664570Címkéket nyomtatott a pisiflakonjaira, hogy illegálisan beválthassa pénzért
>>212664570Téged ki hívott forraiszar?
>>212664615mivel játszassz?
>>212664602inkább az bizonyosodott be hogy te nem tudod mi az fogyatékos balfasz
>>212664570csináltam keményfából egy györgy keresztet pont a te 170 centis méreteidre szabva, hogy majd amikor eljön az armageddon akkor arra foglak majd felszögelni téged hogy onnan nézhesd végig az antikrisztus pusztulását.
>>212664663hát sok mindennel
>>212664602faszom bele, a saját gondjaimat triggereltem
raid 1-ben van az egész ~20+20 tera családi nas, de telítődik, plusz annyira szarnak az adatok legtöbb részére, hogy gondoltam az LTO-s archiválásra is
nem saját zsebből, a 20 Tb meg bőven elég kell hogy legyen aktuális buffernek ami gyors elérést biztosít
kérdés hogy hogy kell felhúzni úgy egy multi storage NAS vezérlését ami a 2 hétnél régebben megnyitott fájlokat LTO-ra bassza, ill megnyitáskor 2 hétig hagyja hdd raid nason dinamikusan? Meg hogy lehet-e automatizálni az LTO archiválást?
>>212664693őróla teljesen meg is lett feledkezve
bővítsem-e a NAS raid 1-et dupla tárhely árán? inkább leszarom az LTO-t bár apám zene, média és tananyag kollekciója miatt lehet hogy valahogy ki kéne baszni az egészet szalagra
>>212665352mondjuk az nem a nagy családi NASon van hanem otthon külön, sokminden még DVD-n, ez a motivációs vonal az LTO fele, mert van már vagy 80 Tb archiválni való szar
bár azt is szűrni kéne az esetleges duplikációk miatt, meg magára az ilyen archiválásra buffer tárolóként legalább 10 TB-os vinyót kéne vennem hogy ne hulljon ki a hajam 2 TB-kénti aprózott archíválással
>>212665133most megnézem, a fagyis képe egyhetes, én azt postáztam utoljára
>>212664696>györgy keresztetén csak andrást meg pétert tudok
én inkább nem akarom tudni, hogy mire kell a pedónak 10 terabyte
>>212665352na mi van pubi
kikaffantottak a cnc-vel most elkezdesz nas-okról beszélni?
ez a kópmechanizmus?
>>212665970pontosan tudjuk, hogy az ai generált cp-re kell
>megittam még 2 sört
>ráírok a volt fizikatanáromra, hogy mi a véleménye az 1-eketron teóriáról
>online
fuck me
>>212666888a pedofilok tényleg?
>>212667253https://www.youtube.com/watch?v=9dqtW9MslFk&
érdekes cucc. majd valamikor csevegek erről a tanárommal
>>212667253egy ilyen cikázó 1 elektron, hordozva egy végtelenül komplex hullámfüggvényt megmagyarázhatja akár a kvantum összefonódást is, visszavezetve egy végtelenül nagy frekvenciájú rezgésre
>>212667387+
ha jól értem az elmélet szerint egy panck időm belül ez az elektron oda-vissza térben és időben végigmegy minden részecskén
mégis mi a faszt értenél belőle te OKJ-s
>>212667567többet mint te
ha a szimuliációs teóriával vetjük össze, akkor az elektron elemről elemre a header a kalkulációban
az elektron az atommagtól információt vesz fel és közvetít, gecimély és komplex hullámfüggvényben
effektív a téridőben, de mégis független, mert bizonyos frekvencián kurvára máshol is előidézi "kvantunösszefonódás" által azt az állapotot, holott valójában egy magas frekvenciás pendülés ismétődő szakasza ahogy harmonikusan időzítve vándorol a téridőben
ez nem egyszerű még elképzelni sem
az indiaiak miért ennyire szociálisan retardáltak?
>>212667710@gyermekmolesztáló, ez igaz?
szóval a kvantummechanika csínyjának minden hordozója az az egy elektron ami létezik az univerzumban, egy kibaszott komplex hullámfügvény "headerje"
tl;dr az elmélet szerint 1 Planck időben az elektron cikázás térben (és talád időben) oda vissza megtörténik
>>212667710egy gyorsulásfüggvény már kifogna rajtad de ilyeneken skizulsz 0% háttérismerettel mert valami fos youtube csatorna beajánlotta
gondolom, füvezel is
>>>/gif/29108676
itt tárgyaljuk épp az 1 elektron teóriát
Maga az elektron minden körülmények között ugyanolyan energiájú a mérések által. De a mérés előtt talán leadta vagy felvette a szükséges közvetítendő energiát, vagyis adatot. Az elmélet alapja, hogy minden esetben, minden méréskor ugyanazt az elektront látjuk, csak más elemnél, más helyen és más időben. A különbözet energiában vagy frekvenciában leadva vagy felvéve magyarázatot ad a kvantummechanikára.
>>212667963félig igazad van, de félig be vagyok rúgva ahhoz így szombat hajnalban, hogy kiosszalak
az alapok a helyén
>>>/gif/29108859
AHAHAHHAH
ha nem lennél pedofil bűnöző, akkor akár udvari bolond is lehetnél
Tegyük fel, hogy az univerzum virtuális, és diszkrét ciklusokban, egy szálon fut, ahol az elektron a header és a komplex frekvencia által adat közvetítő az adott atomok között. Rengeteg atom, kurvanagy frekvencia, emberi ésszel fel sem fogni. De mi van ha...
>>212668050mondott ez valaha vicceset?
https://www.youtube.com/watch?v=Qlk8QlRsyII
erre megyek aludni
>>212668084csak csúnyát, megemlítette édesanyádat
bár egyesek szerint néhányan nevettek a hányás előtt, nem tudom számít e
>>212668084nem, de most jót derültem a joystickos baromságán
HALLOD PEDÓ MONDJ VALAMI VICCESET
NEVETTESS MEG MINKET
>>212668387ezekre is azt mondtad hogy nem te postázod őket
hh
md5: 60772ce2d5af027cd731dec872b29e45
🔍
>>212668158pedig egy kvázi 3 tengelyes robotkart ilyesmi joystickkal irányítasz, rögzíted a térpontokat, lépteted, etc.
szaros win ce-t futtatva (ez a 2005-ös időszak)
nem ilyenen toltam, de hasonlón
irányítottad a kart, végpontokat rögzítettél ami megjelent a kijelzőn, oda-vissza léptetve mozgott a robot kar a megfelelő tengelyeken és irányokban (és sebességgel)
aki nem vágja ezt az tapasztalatlan, primitív, buta seggfej, illetve behazudja hogy ért hozzá vagy volt tapasztalata CNC-n a 2000-2010-es években
>>212668387ez az én szexnyúlam, ne lárpolj most
IMG_9827
md5: 8d13d8de4e17dac8d6108ca9ea78819a
🔍
na jó, térjünk át valami komolyabb témára, pl Csitosze seggére
>>212668482az mondjuk tényleg komoly egy segg
Én ma sokat drogoztam és ideje aludnom
IMG_9828
md5: 5a43c6518f148c5c05c28c26940f7bed
🔍
volt most a kedvenc országomban, Vietnámban
tesik engemet átbasztak, senki se tanított meg céencé szkriptül:(((
@rudeesh taníts
>>212668795adóforintjaink jó helyre mentek!
elmentem megnézni 4 sorozatrészt és mire visszajövök ugyanúgy őrjögenek a szüzek és a pedó xddddddddd
>>212668842átvert a zsakadémia
kitalálták ezt a sok faszságot a robotokól, pedig elég lett volna megtanítani a cnc szkriptet
véghe
>>212668641kibaszott jó de nálam ma akkor is mahiron nyert
a pedofilnak nem is a tudatlansága a vicces, hanem hogy nem tudja mikor kell befogni
ő tényleg az a fajta hülye, aki nem tudja magáról, hogy hülye
én is buta vagyok, de legalább tisztában vagyok vele
ezt teszi az anyabaszóval az indiai szociális alulmaradottság
IMG_9829
md5: faff19e32c4e8155bc6d43abdc248523
🔍
>>212669061remélem sok bun chat zabált
>>212669081mondom ő ilyen szektavezérnek képzeli magát
muszáj hogy megvédje a renoméját a képzeletbeli rajongói előtt
mert ha nem ő a legokosabb akkor a rajongói elpártolnak tőle
és ha nincsenek rajongók nem tud kit begrúmolni
IMG_9825
md5: 6739825d1502474bd5e41c15957d393e
🔍
jól teszi
Zöld, ideje példát venni
IMG_9819
md5: 4b0ab05920b128a0bdedf7ebe712e1c2
🔍
>>212670304mi az az airag
>>212670918de szép yuccák, nem rossz
>>212671937>szekküszüolyan nem létezik
>>212670918fuss ázsiai lány áll a faszom :-DD ha elértek berakom és jól megbaszlak :-DDDD
>magyar vagyok és szeretem a szép lányokat
HÁT RABASZTAL TE TETVEDEK CSICSKA NA MENJ VISSZA RAKNI A GEPET MEGVAN MAR A NAPI NORMA GUNTHER NEM LESZ BOLDOG ES MEGVONJA A BERPREMIUD ES NEM LESZ VASAROLGATAS A LIDLBEN
konyorgok herr gunther ne tegye rakni fogom a gépet csak a bonuszt ne nem bírom ki a lidls nasik nélkül, ez tesz egyedül boldogga amikor egész hétvégén torrentezett filmeket nezek arról ahogy mások boldogan élnek a hobbijuknak es van lehetőségük onmegvalositasra
konyorgok herr gunther rakni fogom a gépet emelje meg nyugodtan a normát majd a nem fizetett szünetben is dolgozom csak nehogy elvegye tolem a bonuszt meg is ostorozhat en amúgy is igavonó allat vagyok
nekunk magyaroknak semmi vagyunk herr Gunther tudja jól csak szeretnénk keményen dolgozni éhbérért ahogy tettek az őseink mindig is miközben egy szűk réteg eloskodik rajtunk herr Gunther kérem hadd legyek a rabszolgaja igen herr Gunther jogilag akarok a rabszolgaja lenni dolgozom en ingyen is vigye azt a keves szép magyar lányt csak a lidlbe hadd tolhassam a kocsit
nem bírom geci, felébredtem és 1 óra alatt megint készre vágtam magam. felébredni a magyar valóságra tényleg fizikai fájdalmat okoz. ez a kibaszott reménytelenség meg nihil elképesztö
mocskos gecis neofeudalista retkes zsellérivadék iskolázatlan munkaképtelen féreg cigánymagyar vagyok
na kussolja be szarhazi, lehet pakolni a gépet, 1600 darab a norma porogjon a kezed mi lesz ha kirúgnak nem lesz hol laknod nem lesz lidl meg hétvégi torrentezes
Uram, ha kell, hordhatom a vécékefét nyakláncként, csak maradhassak. Engem ne soroljon az "alkalmatlan" táblázatba. A Lidlben most akciós a csokis müzli, ha elveszítem ezt az állást, az is elveszik. Már nem ember vagyok, csak egy kéz és két láb, amit a gép köré lehet állítani.
a meseszép végtelen magyar alföld, varázslatos hely. mennyi csodálatos percet/órát/napot/hetet/hónapot/évet/évtizedet/évszázadot/évezredet törhették el az öseink a földeken. annyira büszke vagyok a magyarsagomra és erre a csodálatos múltra
a képen az üknagyapám látható, igazi méltóságteli igazszivu MAGYAR FERFI hát létezik ennél szebb??
ez a dédszüleim házassági fotója, annyira jo ezeket nézni, annyira jo magyarnak lenni es emlékezni a csodalatos múltunkra
itt a képen én vagyok, alig várom hogy találják valami SZEP MAGYAR lányt hogy közösen dolgozhassunk ezen a meseszép rónán, szerencsére van csok es mindenfele hitel szóval minden lehetőségünk meglesz hogy hamarosan sok lurkó születhessen akiknek a zsivongasa majd megtölti élettel a kedvenc családi programunk helyet, a LIDLT.
konnyes szemekkel gondolok erre a csodalatos szep magyar országra, annyira jo itt (ES NINCSENEK BUZIK MEG MIGRANSOK KOSZONOM ORBAN VIKTOR MINISZTERELNOK UR)
HALLOD BRUSSZEL TE NEM SZIVOZOL AM A MAGYAROKKAL MI NEM VAGYUNK KISZOLGATOTT NEP
>>212675024>>212675035>>212675049>>212675060>>212675077Jól van skizó elég lesz, itt csak én lehetek teljesen bolond.
„A Lidl-szombat: amikor újra büszke vagyok, hogy magyar vagyok”
Szombat reggel van. A nap úgy süt be az ablakon, mintha tudná, hogy ma különleges nap lesz.
Az asszony már a konyhában sürög, haját feltűzte, ahogy ünnepekkor szokta.
Én is borotválkozom, felveszem az ingemet, azt a kéket, amit tavaly vettünk a leárazáson – azóta félretettem az alkalmakra.
A gyerekek izgatottan fűzik a cipőjüket. Ma Lidl-be megyünk. Nem csak vásárolni – kikapcsolódni.
Ahogy kisétálunk a panelből, érzem, hogy valahogy minden rendben van.
Van munkám. Van egy asszony, aki mellettem van jóban-rosszban.
A gyerekek egész héten tanultak, mi dolgoztunk – megérdemeljük ezt a napot.
Mert most őszintén…
melyik országban ad a kormány ilyen lehetőséget, hogy egy egyszerű magyar család is méltósággal mehessen el bevásárolni?
Nálunk van CSOK, babaváró, adókedvezmény, rezsicsökkentés. Nem kell Londonba menni szendvicset kenni.
Itt vagyunk itthon, Magyarországon, Orbán Viktor országában.
Ahogy beérünk a Lidl-be, már hallom a gyerekek nevetését.
Szaladnak a sorok között, örülnek a túró rudinak meg az akciós pizzának.
Az asszony rám mosolyog, a kezem a bevásárlókocsin pihen.
Büszkén tolom. Mert ma nem kell azt mondani: „Fiam, ezt tegyük vissza, ez túl drága.”
Nem. Mert megdolgoztunk érte.
Hétfőtől péntekig hajnalban keltünk, este fáradtan értünk haza, de most itt vagyunk együtt, mint egy család.
És én csak nézem őket. Nézem, ahogy boldogok.
Ahogy az egyik kezébe veszi a dobozos teát, a másik a kisautót, az asszony pedig nézi a mosószert, vajon melyik tart tovább.
És akkor elgondolkodom:
Mi kell még?
A gyerek egészséges. Az asszony hűséges. Van fedél a fejünk felett, és a hűtőbe is kerül valami.
És ha újra választani kéne, én megint magyar akarnék lenni.
Mert lehet, hogy nem utazom világot, lehet, hogy nem tudok franciául rendelni étteremben,
de itt legalább emberként élhetek.
És ha csak ennyi jutott is, én boldogan elfogadom.
Mert a szombati Lidl-bevásárlásban több van, mint gondolnád:
az a pillanat, amikor a magyar ember úgy érezheti, végre van joga élni.
„Mi csak toljuk a kocsit – Lidl-szombat az önmegvalósítás romjain”
Reggel hatkor keltem, szombaton is.
Az ember már nem tud másként ébredni, csak feszülten, a gyomrában a heti műszak zajával.
A kicsik még aludtak, de az asszony már kávét tett a tűzhelyre. Ma Lidl-be megyünk.
Ez nálunk különleges nap.
Felvesszük a legszebb ruhánkat. A gyerekek azt a cipőt, amit tavaly kaptak karácsonyra.
Az asszony sminkel egy kicsit, én meg kifényesítem a régi, szétnyűtt kabátomat.
Nem divatból – tiszteletből. Mert a Lidl nálunk ünnep.
A buszon nézem az embereket. Némák. Mereven bámulnak előre.
Talán ők is erre készülnek. Talán máshová nem is igen jutnak el.
Nálunk az „önmegvalósítás” azt jelenti, hogy néha magunk választhatjuk ki, milyen ízesítésű a joghurt.
Nyugaton ilyenkor apák biciklit szerelnek a kertben,
festenek, zenét írnak, síelni viszik a gyereket.
Itt?
Itt toljuk a kocsit a Lidlben, és csendben örülünk, ha nem kell visszatenni a sajtot.
Bent már ismerős illat fogad: pékség, kávé, mosópor.
A gyerekek szaladnak a játékokhoz – boldogok. Még nem tudják,
hogy mi nem vagyunk szabadok.
Mi nem utazunk, nem álmodunk, csak pörgetjük a törzsvásárlói kártyát.
Az asszony rám néz, kérdi:
– Ez is belefér? – a kezében egy doboz tejkaramella.
Rábólintok. Most belefér.
Egész héten güriztem, hát hadd érezze, hogy van, akinek számít.
És miközben tolom a kocsit, eszembe jut valami:
én nem leszek semmi. Soha nem is lehettem.
Nincs időm tanulni, nincs pénzem újrakezdeni,
nincs nyelvvizsgám, nincs tőkém,
csak egy bónuszom van, amit akkor kapok, ha nem megyek ki cigizni a műszak közepén.
De most, itt, a Lidl sorai között, mégis embernek érzem magam.