niedziela dzień cwela edycja
>>212715014do miasta przyjeżdża najlepszy cyrk na świecie. Najlepsze zwierzęta, najlepsi cyrkowcy i gwóźdź programu - niespodzianka. No to całe miasto postanowiło pójść do cyrku. Pokazano już wszystkie zwierzęta, wszystkich cyrkowców, przyszła pora na gwóźdź programu - niespodziankę. Lecz przed spektaklem pojawił się szef cyrku i mówi:
>Proszę wszystkich o uwagę! Przed spektaklem proszę się wykaszleć, wykichać, ogólnie oporządzić, ponieważ gdy ktoś kichnie lub kaszlnie, sztuczka może się nie udać.No to wszyscy posłuchali szefa, wysmarkali się , wykaszleli, przyszła pora na gwóźdź programu. Zgasły światła, wszędzie ciemno, tylko na środku sceny jest mała plama. Przychodzi koleś z krzesłem, siada i zaczyna walić konia. Wali ostro, cały spocony, mocno trzepie. Nagle ktoś kichnął. Koleś speszony, rozgląda się i mówi:
>Ktoś tu jest?
>>212715057tylko 2d pachy są podniecające
>>212715078całe dnie zamieszcza 3D paskudy a dopiero teraz się pokapowałeś?
>>212715103tak
i co mi zrobisz?
altki to najbliższe co możemy otrzymać do realnych animek
ty kurwa centrala do bazy mamy nadmiar essy w kosmosie powtarzam mamy nadmiar essy w kosmosie i za dobrze się bawimy
nie chce jutro isc kurwa do pracy
>>212715126wstawiasz babulce tylko po to by na nie narzekać? gierkę byś se odpalił piwko wypił szluga spalił
trzeba produktywnie spędzać czas
>>212715149a ja chce bo nie mam co robić w weekendy
czy to ja patrzę na ścainę, czy to ściana patrzy na mnie?
>>212715177bez kitu kurwa ufoludek
>>212715129szczerze?
>>212715130wyglądem tylko, charakterem to parodie 2D
jest takie powiedzenie
nie wywołuj cwela z lasu
>>212715130>altkiw sensie jakieś normickie kurwy, które słuchają polskiego hiphopolo i zrobiły sobie kilka dziar i przekłuć?
*TFU*
jaki GNU/Linux dla kawalera
fedora?
>>212715327tak fedora atomic
>>212715177dlaczego ludzie sobie nie robią jakichś ciekawych tatuaży tylko kurwa rysunki na ręce w losowych punktach
>>212715327nie wiem
jaki chcesz
to tylko jedynki i zera czarnuchu
>>212715042 (OP)Benedykt 16, najlepszy papież wszechczasów, umiał opowiadać zabawne historie
>>212715343pedałów nie pytałem
>>212715336to jej osobowość ma pokazać
czyli nieciekawą
>ciekawych tatuaży
>wstawia przykład chujowego tatuaża
>>212715126totalne sznurowanie jebany śmieciu podludzki
chyba musze wlaczyc code i zaczac kodowac
>>212715368zawiązałeś kiedyś ty buta przynajmniej?
>>212715356dosłownie zadałeś pytanie na szambie
>>212715356Twojemu ojcu będzie napewno przykro że go nie zapytałeś
>>212715177https://soundcloud.com/zbyszek-zaj-c/mamm0n-feat-shini_waifu-suchy-karaluch-ai-cover
>>212715354jego to dopiero Rey zabiła
>>212715386t-tak. w-wczoraj.
>>212715364nie mam obrazka z przykładem
ale można by zrobić dużo więcej albo mniej niż rysunki w losowych miejscach
czemu ryba na ręce?
bo tam sie łatwo tatuuje przestań zadawać pytania
>>212715368zesrasz sie dzieciaczku
>>212715386nie ale związałem twoją starą i zrobiłem jej z dupy do mordy
>>212715403zbotowane w chuj ten MX Linux jeszcze XD co to kurwa jest
tatuaż typu werset bibli o młotkowaniu pedałów
>>212715424i jak strapon smakował?
>>212715417ale bym jej zawiązał sznurówki na szyi i wrzucił do rzeki
>>212715427pedofilów nie pytałem
>>212715441nie wiem, nie do mnie to pytanie
>>212715427pedofilów właśnie pytałem
>>212715441Co z dupy do mordy?
>>212715436najgorszy fors w tym miesiącu
odpalam VNke z polecenia na /v/
>>212715480to by chyba powiedzieli że tails
>>212715327gentoo jak masz dobry cpu
artix/void jak masz essę
Wąska i podłużna twarz to dosłownie trumna
szeroka i krótka twarz to dosłownie szeroka yuno
Świadczę, że nie ma boga prócz Boga, a Szion jest jego prorokiem
>>212715602głupia brzydka fałszywa kurwa stworzona jedynie do nasrania na nią i spuszczenia jej cuchnacego mięsa w kiblu
Cześć,
niedawno zrobiłem post z pytaniem Jak będąc przeciętnym facetem mającym 24 lata (albo więcej) znaleźć partnerkę?
Tak połowa komentarzy to było "idź na planszówki" lub coś w tym stylu. Niektórzy pisali, że nie muszę mieć nawet znajomych tylko mam iść sam.
Siedziałem kilka godzin i zacząłem myśleć. Jest u mnie w okolicy "bar dla graczy", są planszówki i konsole. Fajnie, tylko opinie, zdjęcia i komentarze to grupy znajomych lub pary. Nawet jeśli pójdę to co dalej? Usiądę i przez 3 godziny mam patrzeć w ścianę? W planszówki nawet jakbym chciał to nie zagram (bo sam ze sobą się nie da, chyba że pasjansa będę układał), na konsoli pograć mogę w domu, a wpraszać się do innych i żebrać jak żebrak "pobaw się ze mną bo jestem samotny i nie mam znajomych" to trochę desperacja IMO.
Czy to nie jest przypadkiem tak, że nawet na legendarne planszówki trzeba mieć znajomych?
>>212715566ゴ ゴ ゴ ゴ ゴ ゴ ゴ ゴ
Cześć, niedawno zrobiłem post, w którym żartobliwie - z naciskiem na żartobliwie - napisałem kobiecie, że wypruję jej flaki i zgwałcę jej flaki. To był żart.
Wczuj się w sytuację grupki znajomych, która od dwóch tygodni usiłuje umówić się na termin, żeby sobie pograć. Wreszcie im się udało, wreszcie poszli do klubu z planszówkami i już mieli zaczynać rozgrywkę, gdy...
...podchodzi do nich jakiś randomowy gość i dziwnie zagaduje. Nikt go nie zna, widzą się pierwszy raz w życiu. Gość jest zupełnie przeciętny, ale widać, że raczej nie ma wielu znajomych, na dodatek zauważalnie się stresuje całą sytuacją. "O matko, on chce z nami grać". I jak grupka znajomych zareaguje? "Sorry, ale mamy już komplet".
A przeciętny, randomowy gość podejdzie jeszcze do 1-2 grupek i zostanie wyproszony przez obsługę, bo zaczepia grających.
>>212715663jej mięso musi smakować jak kurze skrzydełka na parze
>>212715740Dokładnie tak - jestem "przeciętnym, randomowym gościem" o którym mówisz.
Byłem na dosyć dużym evencie planszówkowym, co wymagało ode mnie zebrania wszystkich sił jakie miałem. Zapytałem się trzech grup czy mogę dołączyć (normalnie, coś w stylu "Cześć, czy mogę do Was dołączyć", stereotypowym piwniczakiem który się jąka jak musi zacząć się odzywać też raczej nie jestem), do jednej dołączyłem na jedną partię (później musieli uciekać), a pozostałe dwie bardzo delikatnie przekazały mi że nie (z czego jedna grupa stwierdziła że "muszą iść", a widziałem ich godzinę później grających w coś na uboczu xD).
Poukładałem jeszcze puzzle przez dwie godziny, wyszedłem z eventu i postanowiłem nigdy więcej nie iść na planszówki samemu.
>>212715761wtf
why would anyone steam chicken wings
sound gross
>>212715779Ale to jest twój dowód anegdotyczny to nie zasada. Z Jednymi zagrasz drugimi nie zagrasz to oczywiste.
>>212715644>>212715704>>212715730>>212715754>>212715761>>212715804Osoba samotna i bez znajomych, w takiej potrzebie towarzystwa, że aż pyta na /polsce/ o poznawanie ludzi na planszówkach, nie ma dużego zapasu na znoszenie towarzyskich niepowodzeń - przeciwnie, zaledwie jedno nieudane wyjście może dzielić ich od dojścia do wniosku, że nie ma sensu poznawać ludzi w realu i/lub doomerskiego zabunkrowania się na kilka miesięcy w domu. Także trochę ostrożniej z "trzeba próbować, co może pójść nie tak?". Niepowodzenia towarzystkie chyba tylko po psychopatach spływają jak woda po kaczce.
Padły w tym temacie dobre rady, np. o czytaniu ogłoszeń na grupkach w necie. Gaslightowanie samego siebie, że ludzie jako ogół są otwarci na przyjmowanie randomowych obcych mężczyzn do już uformowanych grupek, nie jest dobrą radą.
>>212715828Pod każdym, ale to dosłownie każdym postem w internecie o tym "jak kogoś poznać" najbardziej plusowanym komentarzem są planszówki. Opisałem swoją historię o tym, jak się zniechęciłem do tego pomysłu, a Ty na siłę próbujesz mi wmówić że nie mam racji.
>>212715828https://h.uguu.se/xJrChPJc.mp3
>>212715842Masz rację, ale to jest dowód anegdotyczny. Tak samo jak przykłady typu mój dziadek palił całe życie i nie miał Raka. Ja przez planszówki poznaje mnóstwo osób część z nich dziś są bardzo dobrymi kumplami. Wiadomo że to nie było w ciągu jednego spotkania ale takie ze wszystkimi znajomościami.
prawdziwego człowieka poznaje się w biedzie
idź przez życie z pustym portfelem a na twojej drodze staną sami przyjaciele
dobrze zarabiaj i ciężko pracuj, krok po kroku stracisz jakikolwiek szacun
Czytam te Twoje posty i odpowiedzi, i bije mi z nich tak mocno negatywna energia, że ja się nie dziwię skąd masz problemy.
Po pierwsze nic Ci się nie należy. Ot tak po prostu, mam wrażenie że oczekujesz iż jesteś tak zajebisty, że to ludzie mają jakiś moralny obowiązek dostosować się do Ciebie.
Do tego biją od Ciebie kompleksy związane z wyglądem, a to jest największy cock-blocker, bo nawet jak pannę znajdziesz to dam sobie rękę uciąć, że podświadomie Twoje kompleksy będą tą relację sabotować i wysadzą ją w powietrze.
Masz nie mieć oczekiwań. Najlepsze imprezy i podrywy miałem wtedy jak nie miałem oczekiwań. Bo miałem ten luz, dziewczyny widziały u mnie brak spięcia, bawiłem się z nimi, rozmawialiśmy, a ja autentycznie chciałem je poznać jako ludzi po prostu, a nie kandydatki do związku, co już stawiało mnie na pozycji wygranej w stosunku do większości chłopów. A jeśli i tak ona wieczór skończyła z kimś innym? Who cares? Miło spędziłem czas. A czasem się okazywało wręcz, że miała koleżanki z którymi chętnie mnie poznawała na kolejnej imprezie, bo szkoda by taki facet był sam xD
Polecam terapię, ale taką szczerą z gotowością, by powiedzieć o sobie, że tak jestem zjebany tu i tu, ale za to dobrze potrafię to i to. Umiejętność stanięcia w prawdzie o samym sobie i przepracowanie traum, i kompleksów z profesjonalistą daje mi bardzo dużo.
A i nie jesteś żadną połówką tylko kompletną całością. Ty masz zaprosić partnerkę do swojego już poukładanego życia, a nie liczyć na to że ona ułoży je za Ciebie.
I pamiętaj by nie pajacować, udawanie kogoś kim się nie jest wyjdzie bardzo szybko.
Co do wyglądu. Cóż nie ma on dla kobiet takiego znaczenia jak wygląd kobiety dla mężczyzny. Jedną z cech na które kobiety najbardziej zwracają uwagę nie jest to czy masz kwadratową szczękę albo 1,8m tylko humor i oczy xd mówiąc wprost jak potrafisz rozbawić kobietę to i z reguły możesz ją pocałować jak wiesz, że jest singielką. A jak jeszcze masz dobry perfum o chłopie to łatwiej nie ma
>>212715862Kurde, Zbychu, coraz więcej amatorów pcha się do zabawy...
dlaczego podmezczyzni kurwa mają taką spierdolona budowę ciała ( obrazek spokrewniony )
>>212715920przecież to Ana de Armas z blade runnera
Na studiach regularnie chodziłam sama do pubu planszowkowego i grałam sama na konsoli, brałam planszowki co można w pojedynkę (tak, są takie gry) i zawsze ktoś zagadal, nawet grupy znajomych czasem szukały "na czwartego" itd, chłopaki też tak sami przychodzili i też zwykle się tworzyły grupki do gry.
>>212715943nie to jebana kurwa której wbiję żeby w serce I śpije żółc z wątroby
kończą mi się gumy do żucia
musze kupić bo nie będę po kazdym pierdolonym posilku chodzil myc zebow
>>212715953Jesteś kobietą. Cokolwiek będziesz robić ludzie Cię zauważa i pozytywnie zareagują. Mężczyźni są ignorowani i traktowani jako samotne creepy. Kobiety, jako ciekawostka, okazja do poflirtowania. Uwierz, że Twoje doświadczenie życia jako kobiety nijak ma się do tego co może ten chłopak.
Znajdź coś co Cię interesuje, a później poszukaj czy ludzie się gdzieś spotykają i tam idź. Miej bardziej nastawienie na poznanie ludzi niż spotkanie partnerki, bo to wyjdzie naturalnie, a nawet jezeli nie to poszerzysz krąg znajomych, wyjdziesz do ludzi i nabierzesz doświadczenia w kontaktach z ludźmi. Kontakty społeczne to umiejętność, która ćwiczy się jak jakiś sport. Wymaga czasu, a po przerwie trzeba sobie parę rzeczy przypomnieć.
Planszówki to fajne rozszerzenie zainteresowania jakim są gry komputerowe (strategiczne, taktyczne, zręcznościowe), ale właśnie z nastawieniem na kontakt na żywo.
Mogą to być konwenty, konferencje, wieczorki poetyckie, sporty grupowe bądź indywidualne, ale tam gdzie jest kontakt z drugim człowiekiem. Nawet koło gospodyń wiejskich czy oaza i inne tego typu inicjatywy
Im więcej masz kontaktów z ludźmi tym prościej nawiązać kontakt z ludźmi.
1370341
md5: f279db5f171a15b79b8a74c23bfef457
🔍
locha kończy 15 lat:
>ale dobrze że nie mamy aranżowanych związków, sama mogę wybrać sobie partnera!
ta sama locha 20 lat później w wieku 35 lat:
>zmarnowałam 20 lat obciągając 100 typom co chcieli ruchać łatwe młode laski, i każdy mnie zostawił, teraz moje jedyne perspektywy to być może beta simp którym gardzę bo nikt inny nawet na mnie nie spojrzy bo jestem stara, pomarszczona i ciąża jest ogromnym ryzykiem
>>212716029>creepyJESTEM WEIRDO
>>212716080>>212716090Typie nie interesuje Cię to tylko na siłę chcesz znaleźć znajomych. Myślisz, że tego nie zauważą nawet jak się zgodzą żebyś zagrał? Nie wiem znajdź sobie hobby, początkowo jakiegoś grupki online i potem może się z kimś dogadasz, a nie chcesz się ładować w coś na siłę. U mnie na zadupiu były spotkania klubu fantastyki z planszówkami i grami jak DnD czy Warhammer to chętnie ludzi brali ale jednak to ludzi podchodzą do takich pasjonatów jak do "innych" i w późniejszym etapie tylko po nagrody na eventach przychodzili
Ja tylko dodam do przedmówców że jest mnóstwo grup Planszówkowym choćby na Facebooku. Zarówno ogólnopolskie jaki lokalne w poszczególnych miastach. Jeżeli mieszkasz na totalnym wypizdowie, To raczej jest Grupka na twojego miasta typu planszówki w krakowie, Warszawie itd. Oprócz tego często widzę jakieś cykliczne eventy Typu zapraszamy na planszowkowa sobotę w miejscu X, Coś jak taki Mini Konwent gdzie spotykają się różni ludzie grają w różne gry. Nowicjusze są bardzo zachęceni do przejścia i partycypacji. Wreszcie możesz sam napisać po prostu na jakieś grupie że jesteś zainteresowany jakimiś grami, Opisać swoje preferencje co do gry i że szukasz chętnych. Zawsze jak widzę tego typu posty to mnóstwo ludzi zaprasza i daje swoje komentarze
>>212716068ale mi sie nie chce nawiazywac kontaku z ludzmi
>>212716203Jeśli Cie to nie interesuje to nie idź tam. Planszówki są fajne ale faktycznie jak jesteś solo to musisz się przełamać i zagadać do ludzi.
dlaczego robale podmezczyzni to takie głupie kurwy
możecie przestać o tej pracy
Najlepszy sposób na zdobycie dziewczyny to bycie poznanym przez znajomych, bo wtedy dziewczyna wie, że nie jesteś creepem ani psychopatą, bo inaczej wspomnieni znajomi by się z tobą nie trzymali. Pytaj znajomych czy mają potencjalnie zainteresowane koleżanki.
Jeśli nie masz też znajomych - to już oznaką poważniejszego problemu. Najważniejsze jest moim zdaniem zrozumienie jednego: To zajmie sporo czasu. Jesteś w tym wieku, że większość ludzi już ma znajomych k dziewczyny - to oznacza że to ty musisz wychodzić z inicjatywami, aktywnie szukać i robić dobre wrażenie. Tu nie chodzi o udawanie kogoś innego, to chodzi o pokazanie swoich dobrych stron i walkę z podejściem "nie chce mi się, innym razem" - zasada "zawsze na tak", jeśli ktoś oferuje spotkanie
Tutaj niestety wszystkie rady pewnie słyszałeś: kluby i spotkania powiązane z twoimi zainteresowaniami, budowanie swojej prezencji w grupie, czasem (nie)stety może być konieczne wypraszanie się (ale kulturalne!) do już istniejących grup - często ludzie nie mają nic przeciwko przyjęciu kogoś nowego ale rzadko sami zaproszą.
Jeśli jesteś przeciętnej urody, to ten proces ma zwyczajnie największą szansę powodzenia, ale wymaga czasu, często dużo czasu.
Niestety, największym problemem jest wyjście z doła jeśli chodzi o pewność siebie - ja miałem z tego tytułu kompleksy przez wiele lat - teraz kiedy znajomi mówią mi, że inni znajomi chwała mnie jako kogoś fajnego, jest to niesamowicie motywujące uczucie, kłopot w tym że ciężko bez motywacji znaleźć znajomych, którzy taką motywację zbudują.
Ja wszedłem w pierwszy związek w wieku 27 lat - trafiłem na super dziewczynę która nie oceniała i czuję się przy niej wspaniale. Bycie singlem a tym wieku to nie jest potwarz i jeśli jest to u ciebie problem, MUSISZ go zwalczyć, wszelkimi sposobami - psycholog, krzyczenie do lustra, fake it till you make it. Nie musisz być typem lidera, ale naprawdę nikt nie chce zadawać się z ludżmi bez poczucia własnej wartości.
>>212716080to wina ojców, że nie zarządzają życiem seksualnym swojej córki
Ale zajechało blackpillem i doomerstwem w odpowiedziach. Ciężko mi doradzić, też na portalach randkowych nigdy nie miałem szczęścia, jak świadomie kogoś szukałem to też nie wychodziło, ale przyszło w najmniej oczekiwanym momencie, przez wspólnych znajomych i zainteresowania.
Poradziłbym tylko żeby starać się nie czuć wielkiej presji na znalezienie kogoś i nie tracić czasu na przejmowanie się wyglądem, wzrostem, czy statusem majątkowym, bo przeciętna osoba w związku zazwyczaj nie ma kazdej z tych rzeczy (a często nawet żadnej).
Z obserwacji moich znajomych w wieloletnich związkach, większość z nich nie wyróżnia się niczym z powyższych. Nikt nie jest umięśniony, nikt nie wygląda jak model, nikt nie ma 1,90 wzrostu, nie każdy jest duszą towarzystwa. Po prostu znaleźli kogoś kompatybilnego dla siebie i to jest najważniejsze.
Jak coś z kimś nie wyjdzie to nie wyjdzie, nie jest to wina twoja ani tej osoby, po prostu tak miało być najwyraźniej.
>>212716362baza, też przed chwilą srałem
czy jeśli wysrałbym się przed śmiercią to moje zwłoki nadal byłyby obsrane
>>212716287ojciec powinien być pierwszym mężczyzna w cipie swojej córki
IMG_0941
md5: 3399779fb69c1e914e37d8f2a2b2bbc9
🔍
przeklejki z wykopu nigdzie nie zawodzą poziomem odklejenia tamtejszych użytkowników jeśli chodzi o tematy związków albo poznania kogoś
niedługo całe gierki będzie można promptnąć takim Grokiem 4 (za dwa miechy wychodzi model z tego przetrenownay do kodu).
co byście sobie wykreowali, anoni?
Grok 4 to mój ulubiony Grok
wiadomo kogo
wiadomo co
wiadomo czym
>>212716518mnie jest żal groka 2.5. Pewnie mu tam teraz samotnie, samemu ;_;
>>212716381to jest Średnia ruchoma z 7 ostatnich dni z wagom po sraniu/sikaniu
>>212716534czerwona pigulka jest taka że lisa może już nie ma na generalu ale to on wygrał
włączenie gierki fabularnej jest attention taksujące
>>212716676na latającym kamyczku?
>>212716080szanuje kiejkuta za zrzucanie takich prawdo atomówek do nitki
>>212716259>ughhh jutro do pracki, spaćku dobranoc
>>212716678chyba sznur i gałąź
>>212716534baza baza BAZA
T O T A L N A
Ś M I E R Ć
N A G A T O R O K U R W Y
-1ppy89
md5: 8a4c63b7bee5a706ec029fc659caf090
🔍
>>212716287wina całej rodziny że tępą babę wychowali
największy możliwy fail w życiu kobiety to zostać samodnom madgom
drugi największy fail to próbować się ustatkować i szukać chłopa na stałe po jebnięciu w ścianę, lub na chwilę przed
boli?
ma boleć
https://video.twimg.com/amplify_video/1943315135101087744/vid/avc1/640x360/RBqzIRH1IlcKXIsa.mp4?tag=14
nikt w te linki nie wchodzi przygłupie
horsie! horsie! jest dla ciebie nadzieja popatrz na picrel on ma midface ratio ok 0.94 - 0.97 i nie mozna powiedziec ze nie rucha
nawet w biblii nawet dosłowna kurwa była jeszcze do odratowania
>>212717011SIGMA SIGMA BOI
dalej nic kurwa nie zrobile mjap ierodle jaj zk urwan imgoe
>>212717216załóż kominiarę i powiedz że to napad
biblia być jak:
>dosłowna kurwa? jeszcze da się odratować
>samotna matka / stara baba? tu już nawet bóg nie pomoże lol
>>212717292dziadzia z chmurek skompromitował szmaty
>>212717292rigcz
czy jest coś czego dosłownie nie rozłożyłeś jeszcze na łopatki? holokaust, polki, polityka, darling in the franx, hideaki anno... ja klękam
>>212717292widać że ty biblie czytał na nhentai jak już
>>212716765jeszcze tylko... 14 miesięcy
>>212717356będziesz asertywny jak będą chcieli przedłużyć?
>>212713272Wiem że późno odpowiadam, ale to Anko z Call of the night
w biblii były wdowy, i one z reguły miały happy ending bo wdowa to wielkie nieszczęście nie z jej winy, mąż jej zmarł
28 miesięcy ciężkich prac. zarobki niesłychane, płacili za moje zakwaterowanie, stać mnie na nowy samochód
>>212717386pomyliłem się w liczeniu jeszcze... 15 miesięcy
>będziesz asertywny jak będą chcieli przedłużyć?ale ja już postanowiłem na 100% że nie chce nowej umowy i na miesiąc przed końcem umowy powiem kierownikowi że nie muszą się fatygować z przygotowaniem nowej umowy
>>212715169to ale nieironicznie
ALE NIGDY NIE WYRWIECIE Z MOJEJ RĘKI MŁOTKA, NIGDY NIE COFNIECIE CZASU PRZED BRUTALNYM POBICIEM JEGOMOŚCIA TYMŻE!
>>212717426co to za kołchoz że dali ci od razu umowę na 2 lata?
>>212717459workuta z vpnem
>kobiety to kurw-ACKK t-tak mamusiu już schodzę no obiadek są jeszcze ogureczki kiszone do kotlecika?
błogosławieni czyniący pokój, albowiem oni Boga oglądać będą
>>212717509w takim wypadku to chyba byłaby umowa dożywotnia
>>212717524uff ale mi smaka zrobiłeś na kotlecika
>>212714800a rozjebać ci łeb?
tesknie za przytulaniem sie
chce miec dziewczyne znowu
dlaczego muszę logować się na swoje konto Google żeby ściągnąć aplikację z Google Play?
>>212717666chujem
>>212717671przejebales sobie moi ludzie już wchodzą na twoje piętro
>>212717711nie musisz
https://gitlab.com/AuroraOSS/AuroraStore/
>>212717736już to ściągam
mam dwie rozmowy do dwóch różnych korpo, jedna w pon, druga w środę, trzymajcie kciuki
ukraina to jak 15 letnia córka samotnej mateczki rasyji, która burzliwie pokłóciła się z matką i pobiegła w ramiona swojego ojczyma polski żeby ją jakoś skutecznie pocieszył
@cwel nie ściągaj pizdo, nie ściagąj tego. zabijemy cię i zgwałcimy twoje zwłoki.
>>212717756tez mam w poniedzialek rozmowe
ale jakas z pizdy firma i chyba pojde do konkurencji
jestem jakiś nadpobudliwy dzisiaj co jest kurwa
>>212717785ta moja w pon też z pizdy, ale ta środowa to już szwabskie korpo
>>212717801twoje ciało pragnie miłości i dało ci nadwyżkę energii na znalezienie samicy
pojebało wam się od dobrobytu chyba
>>212717821>jestem prawicowym pedałem i marzę o gwałceniu nastoletnich dziewczynekspoczko, nie wnikam... nie wnikam
120 minut.
>>212717756goon master 20k netto b2b?
dlaczego sąsiad mający domek 25 metrów dalej ma światłowod, ja tylko kable kable telefoniczne i chcą 8k PLN za dociągnięcie do mnie
>>212717895najwyraźniej uznali cię za cwela któremu internet nie jest potrzebny
jeśli pomyślimy, że ziemia nie jest planetą
Postuj fita i fizykę i ocenimy, 80% polaków w związkach nie potrafi się ani ubrać, ani uczesać, ani nie są przystojni. Mówie to jako chłop, polscy mężczyzni są w wiekszości brzydcy
>czy anon pracuje w tzw. "dead end job"
>>212718026przyszłościowy neet który goonuje do feet
ale leje kurwa
Mokotów, Warszawa. Wysłano z mojego IPhone 15.
>>212717938O to to. Typek przy chudej budowie zetnie się na łyso, do spodni jeansowych założy jakieś New Balance albo Nike i zdziwiony, że źle wygląda.
>>212718026anon nie pracuje
>nie rucham, bo... bo bluza nie pasuje mi do spodni!
najlepszy w tym tygodniu
nie rucham bo miałem wypadek
miałem operację plastyczną
śmieją się że jestem plastik fantastik
>>212715740studenci informatyki to jakiś inny świat
każdy w ich wieku imprezuje, podróżuje i robi inne normickie rzeczy a informatycy grają w planszówki i układają klocki lego
>>212718205@grok czy to prawda?
>>212718205nie no zalezy
na uw jest klub planszowek i tam jest wiekszosc z hummanistycznych kierunkow
>>212717999og obrazek narobił małego szumu
>>212718205>każdy80% ludzi to introwertycy
pop kultura wmawia ci co innego
>>212718240To zdanie to oczywiście przerysowanie — memowe uogólnienie, które pokazuje stereotyp informatyka jako "innego", introwertycznego i nietypowego względem ogółu młodych ludzi. Ale jak to bywa ze stereotypami, może być w tym ziarno prawdy, choć bardzo uogólnione.
Informatyka przyciąga osoby o analitycznym umyśle i często introwertyczne, co może sprawiać, że preferują bardziej „statyczne” rozrywki – gry planszowe, LEGO, gry komputerowe, programowanie po godzinach itd. Ale to nie znaczy, że wszyscy są tacy.
Czy to grok?
W pewnym sensie tak — można „grokować”, że środowisko informatyczne ma swoją własną kulturę, żarty, rytuały (np. hackathony, LAN party, konferencje open-source), które różnią się od tego, co robi „statystyczny student”. Ale to tylko jeden z wymiarów.
>łe łe łe nie rucham ŁE ŁE ŁE NIE RUCHAM
nudni jesteście
>>212718276>80% ludzi to introwertycyxD
introwertyk w sensie sub5?
>>212718294ten rucha bo ciekawy
>>212718335podpierdolisz mnie
sam se poszukaj
wszedl czarodziej to otwieram piwo
>>212716310>Ale zajechało blackpillem>też na portalach randkowych nigdy nie miałem szczęściahmm może jest ziarno prawdy w tym blackpillu
juz mi się nie chce ćwiczyć tych komb
niemożliwe gówno dla pierdolonych nadludzi kurwa 14 inputów z dokładnością do 2 klatek
potem jeszcze to zrób w trakcie prawdziwej walki gdzie wszystko się rusza
jeszcze myśl nad tym czy ci się to strategicznie opłaca
jeszcze piwo wypiłem to jestem jak upośledzony
kto ze mna robi 20 pompek
>>212718593srolat niech pierdzi śmierdzi nam
jeszcze sraz jeszcze sraz niech pierdzi śmierdzi nam
niech śmierdzi nam
anon być jak
>wreszcie moje życie się zmieniło
>>212718603*podnosi łapkę w górę*
I WSZYSCY RAZEM
KOMINIARY NA ŁBY
KLAMKI DO SPODNI
>>212718597po prostu musi wyjść ze znajomymi na imprezki i znajdzie gf to takie proste przecież jemu się udało
>>212718673srakich
w grze
combo
czego nie rozumiesz
>>212718593sto lat sto lat piwo szkodzi wątrobieee
szkooodzi na zdrowieee
gdzie znaleźć kolegów którzy nie są oskarami i ruchaczami ale jednocześnie nie są totalnymi lamusami grającymi w planszówki i zbierającymi funko popy
czy to się zdarza w waszych blokach?
>>212718836nie ma nic złego w graniu w planszówki i zbieraniu funko popów/fumo
>>212718860kim trzeba być żeby takie coś dostać
>>212718900dziadek w nitce
>>212718917zapomniałem że na nu-/polska/ to teraz 2024+ napływy
ale dziadek pewnie ma już miażdżycę i mu krew do łba nie dopływa
>>212718860codziennie, dlatego ostatnio unikam używania windy. jestem kobietą btw.
>napływy nie wiedzą o wybitnym umyśle tego człowieka
na chuj tu jesteście
spóźniliście się, pociąg odjechał
>>212718836moze zaruchaj w koncu i przenies sie na jedna strone
ćśśśśśś... ćśśśśś... to tylko wycinanie brzucha ty pierdolona pizdo, jesteś zerem nawet i z brzuchem
>cwel tęskni za awatarcwelem
przenieś się na drugą stronę ;)
powinieneś się wylogować, TERAZ :-!
wyrwę ci futa i wsadzę go do twojej mordy
>nie wybrzydzaj na temat wynagrodzenia
czemu boomerzy sa takimi niewolnikami
>>212718983to była nowokurwa taka sama jak ty
na dodatek ekstremalna atencjokurwa
>>212719141nie rozumiesz neoascetyzmu
dalej nic kurwa nie zrobilem ja pierdole ja j uzkurwan imgoe
>>212719162czy ascetyzm to praca za minimalna do konca zycia jak moja matka
>>212719142ale cie boli wielki hitomiarz
>>212719210wyglada jak moje prawe jajuszko
ja jadlej nic kurwa nierobie a kurwap owinnenm sie kurwa rozwijac paeirpeirdole jjauzkurwa nimoge
nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło, lubię palić ziółko oraz walić sobie czystą
>>212719223jak twoje CO?
gdzie sie kupuje ziółko jak nie mam przyjaciół
jechałem pociągiem intercity w kierunku Chełma uff ile nastoletnich Ukrainek wracających na wakacje anona teasowało
>>212717863seks z nastolatkami to zaniedbanie gwałt na starych babach
>>212719272>21fgdyby tylko ty pedonie jebany, ha tfu!
>>212719255ciemny 'net nie kupuj zioła tylko żelki z thc i za stówę masz zapasu na pół roku
>>212719255zielona klinika
>>212718912kimś kto ma kasę
>>212719299mam kase
dajcie mi to
dlaczego self-insertujecie sie jako 35-letni ruchacz 20-latek, skoro nigdy nawet nie trzymaliście za rękę?
>>212719317jak nie masz 50 milionów to nie masz kasy biedny cwelu
>>212719297nie warto mieć recepty na zioło to w papierach
>>212719317>mam kaseile masz jachtów w portach Monako?
>>212719336yyyy spierdalaj?
>nie rozumiesz ja mam mieszkanie na kredyt i 300k w oszczędnościach, ja jestem BOGATY, ja jestem kurwa KIMŚ
ja powoli niczego nie rozumiem
>>212719398to akurat 0.0001% top w polsce
im więcej wiesz tym mniej wiesz że wiesz a częściej że nie wiesz ale tak naprawdę wiesz że wiesz że wiesz że wiesz że może nie wiesz
ciekawe że problemem bogatych to jest odpędzić się od chętnych cipek, a bieda bydło nawet 1 nie może wypeklować
nie powinienem pic kofeiny ale lubie smak kawy
>wiem jak to jest
gówno wiesz
pieniądze szczęścia nie dają
np wolałbym żone która nigdy mnie nie zdradzi od takich 5mln pln
ale to pierwsze nie istnieje
>>212719483po chuj komu żona w 2k25?
>>212719495incelski mating strategy - pozbawic kobiety wolnosci
>>212719483>5mln plnniebotyczne sumy nawet w wyobraźni polaczka
>>212719477nie możesz potem pracować na służbie (policjant/strażak) i sprawdzają przy rekrutacji do np abw
>po co komu X?
mój ulubiony kołp jak ktoś czegoś nie ma
>>212719255idziesz na medycynę, zdobywasz prawo wykonywania zawodu, wypisujesz sobie receptę i do apteki
>>212719563abw to nepotyzm i kolesiostwo, chyba że chcesz być u nich devopsem czy bazodanowcem za psi chuj poniżej średniej rynkowej
>>212719255https://desuarchive.org/int/thread/212153432/#212160307
nie wiem czy działa ale na karagównie polecali, jak ktoś będzie miał przypał to konował
tak się zesrałem że nie było widać dna w kiblu, i to gęste, nie plynne
już podaje moje dane, bo karakopek polecił
>>212719646podaj dane kuzyna
>>212719605no nie wiem planuję z larpo iść do policji bo ej aj mnie wygryzie za pare lat, wypłata to jedno ale masz dodatki, bonusy, 13stki, szybsza emerytura itd
>>212719685abw to nie jest policja
>idę do policji, czyli do abw
napisz tak w zgłoszeniu
planuję iść do policji rozpierdolić im ten komisariat
eeee...