körte
md5: 062e741bf76e7347622d5f147209d406
🔍
kurva anyátok
IMG_8152
md5: 6ab55ebacaaf6d57301e58195f8313ce
🔍
jöhet
keresem a narancszühát amit nem olyan rég postáztam
https://twitcasting.tv/yomicomichu_/twplayer
nézzük Jomit
https://selca.kastden.org/owner/nmb48_yuzu/
aszuka
md5: c9b4980c8f379403df6b8adfb32be897
🔍
@szᵫz
melyiket rendeljem meg?
>>212754593nekem a ruhás jobban bejön de így-is úgy is elég ízléses darabnak tűnik
a háromdolláros ülő frírent nem vetted meg?
IMG_9864
md5: 4393e653c5e2a72fa39de92735c08422
🔍
https://youtu.be/sOZCj8Bg13I
az apja japán
az anyja koreai
kiváló zaba amúgy
IMG_0092
md5: 433f599295609cd43d2440d260ad7d09
🔍
Azt írja minimum 14 éves kell legyek.
@grok
>>212754728A szűzek játékában az egyetlen győztes stratégia, hogy nem áll le velük az ember játszani. Több a szabadidejük, gátlástalanabbak és készen állnak mindennemű lárpra és hazugságra. Ma játékon kívül nyertem a vitát, tényekkel és független analízissel. De az ő hülye fejükben delúziókból építkezve ők nyertek, ha nem égetem el a szabadidőmet az ő beteges figyelemhiányukra. Az életben semmi olyan eredményt nem értek el ami elismerést vagy hasznot hozott nekik. Oda süllyedt a teljesítmény nélküli figyelem- és elismeréshajszolásuk, hogy japán nők fényvisszaverését megörökítő digitális médiával reprezentálják magukat, várva a reakciót. De itt nem sok embert érdekel és nem fedezünk fel benne semmi egyéni értéket vagy teljesítményt. Ebben a beszűkült fétisvilágban 2 szűz egymásra talált, egymással korlátoltan kommunikálva biztosítják egymásnak a törődést. Ez egy loophole, amibe kényelmes és egyszerű volt elmenekülni a valóság elől és úgy tesznek, mintha ez teljes mértékben kielégítenék a szociális interakciókat. A valóságban ugyanis nem elég, hogy ingyen elérhető képek reposztolásával bármilyen mérhető teljesítményt is felmutassanak. Itt it csak egymás számára, delúzióban történik ez. Ha a lelkek összefonódása jelenti a szerelmet, kijelenthetjük, hogy egy furcsa, homoerotikus kapcsolat alakult ki köztük.
>>212755160+Erről a témáról viszont szívesen beszélgetek. Személyeskedést nélkülözve, harag nélkül. Elolvasok minden cáfolatot és elismerem hogy igazuk van vagy tévedtem, ha logikus és tényszerű a cáfolatuk.
Igen, teljes bizonyossággal kijelenthető hogy a
>>212755160 számú posta írója egy pedofil bűnöző
>>212755280Nem kérdezett senki
>>212755280A szokásos dühös postáid helyett beszélhetnél arról, hogy miért fonódtál össze szabadidőt kitöltően, lélekben egy másik anonnal, aminek alapja a szexuális vonzalom és gerjedelem egy közös fétisben. Barátságnak tekinted ezt, vagy valamilyen barátságot reprezentáló gooning session manifesztációja, baráti kapcsolatot helyettesítve és mások számára nyíltan reprezentálva? Ez egy speciális exhibícionista igény amit kicsit nehéz kibogozni.
>>212755160Na ez nagy truth nuke
Igen megerősítem ismételten, a
>>212755482 számú posta írója kétségtelenül gyerekeket fogdos.
>>212755622Remélem nem voltam a kelleténél tiszteletlenebb, mert komolyan érdekel az ő szemszögük, hogy miként élik meg ezt az egészet. Nem személyes okokból, egyszerűen csak ritka fura bogaraknak (phun not intended) látom őket. Lehet, hogy nem is szorulnak a segítségemre és nekik ez így ahogy van megfelel, de nem áll össze hogy ez most tulajdonképpen milyen társas kapcsolat. Haverság, barátság? Mert akkor felmerül a kérdés, hogy miért a szexuális beállítottságukra és fétisükre alapozzák ezt az állítólagos heteró kapcsolatot. A saját tapasztalataim alapján ez ellentmondásos. Valamint ha tényleg csak egymás figyelmére vágynak ezen alapokon, akkor mi okból csinálják ezt publikusan? Sajnos a mélyebb pszichológiához túl hülye vagyok és nem fogom most (még) ezt kielemeztetni a chatgpt-vel, tényleg kíváncsi vagyok az ő szemszögükre. Így a fair.
>>212755839ki a faszt érdekel mit gondolnak a szüzek
lol
lmao
>>212755942Én csak fel szeretném törni azt a dióhéjat, ami miatt rizsspambe fajul az a belső feszültség, amit közösen generálnak és élnek meg, valószínűleg abszolút szexuális alapokon. Talán egy napon elismerik, hogy tényleg van valami homokszem a gépezetben (phun intended) és ez hosszútávon tarthatatlan állapot.
IMG_0093
md5: 9a2d367de96e2ef36509976d8f419fcd
🔍
@szᵫz
Mit küldjek?
pedofil, eltöltetsz néhány évet, akár évtizedet is azzal, hogy azt bizonygasd, hogy nem vagy pedó, én továbbra is jogosan annak foglak nevezni, mivel gyermekmolesztáló vagy
fossad ide a postákat, csicskám
>>212755839>>212755482>>212755160Az a vicces ezekben a kommentekben, hogy olyan mintha AI lenne, de ha elolvasod látod, hogy gyakorlatilag 0 mondanivaló van a sorok mögött. Ismét oda lyukadunk ki (itt is), hogy egy buta rostás vagy.
>>212756044Geci mi a faszomról beszélsz? Kevés veszélyesebb és irritálöbb van mint egy buta nö, aki azt hiszi hogy a véleménye értékes.
TL:DR - Az egész célja, hogy vele foglalkozzanak. Tényleg hülye aki energiát pazarol rá.
>>212755839Én megpeóbáltam nekik segíteni de megmartak, rámtámadtak. Nem kérték a jelenlétem. Egyenes támadásnak hitték jószándékom.........
>>212756331Én tényleg nem kérem a jelenléted, semmit nem adsz hozzá a beszélgetéshez.
>>212756190Ide járnak femboyok akik picsának lárpolják magukat??
>>212756390dehogynem. tudod te hány kutyaólat sikáltam ki a punciért? hajtatatlan vagyok. erre büszke voltam mindig is
Testvérek, maradjunk témánál.
Szívesen látunk minden heterosexuális férfit aki csak ázsiai lánnyal tudja elképzelni a jövöt.
ÁÁÁÁÁÁÁ NEEE heteroszexuális fehér férfiak nagymellű ázsiai nőket postáznak egy képtáblán, MEGŐRÜLÖK, mesterem Bite Zsolt SEGÍTS MEG!!!
>>212756081Nem kell bizonyítgatnom semmit, azt neked kellene az elméletedről, ellentmondást kizáróan. Jogosan találom személyes támadásnak azt, hogy a jó szándékú interakciómat a gyerek rokonaimmal itt felületesen megosztottam egyszer évekkel ezelőtt és azóta te szavakat kiforgatva, mániákusan belelátsz egy olyan elítélendő beteg fétist, ami morálisan kb. a gyilkosság súlyosságával vetekszik. Nem kellene magamra vennem, mert alaptalan és kit érdekel más mit gondol. Egy darabig ez működik is, de ha megnézzük hányszor tetted ezt és milyen gyakorisággal, úgy vélem érdemes a sokszázadik köpködés után tisztázni a tényeket és kiállni magamért. Tudom, hogy ez egy névtelen képtábla, de minden egyes téged nem érintő párbeszédet is szabotálsz olyan postákkal pl. hogy "ne válaszolj a pedofilnak". Leesett, mániákus szociopata vagy és unható. Valamint a személyes vendettádként kisajátítod azt az egyetlen magyar generált, ahova más is jár. Arról nem beszélve, hogy a napi 100 postázott rizskurvának semmi köze a magyar értékekhez. Külön boardok és fonalak vannak erre a célra. Szóval részedről (vagy részetekről a másik szűzzel) ez is egyfajta kisajátítás.
Ha van egy kis gerinced és férfi vagy aki kiáll az igazáért, bizonyítsd a bűnösségemet. Ha nem tudod, hallgass örökre.
De az se neked, se nekem, de legfőképpen a generálnak nem jó, hogy minden egyes alkalommal ezt csinálod.
A pedóság elítélendő, és az ebbe fektetett energiád akár társadalmilag hasznos is lehetne, ehelyett elégeted rám aki törődik a rokon gyerekek jövőjéről, jutalmazó alapú motivációval az oktatásukat elősegítve. Add ki magad valamelyik chaten fiatal lánynak, vadássz le pedókat, jelentsd fel őket és máris van értelme annak a befektetett energiának. Mert ezzel nem csak magadat őrlöd fel, de folyamatosan beleszarsz a generálba is.
>>212756817>A pedóság elítélendőna pont ezért utál itt téged mindenki
>>212756190Nem is teszem ezt csak szökőévente, most ráérek EÜ okokból. De abszolút igazad van.
>>212756776ja amúgy akivel beszélgetsz tudom hogy mondtuk már egy gyerektaperoló aki fogdossa az unokaöcséit
nem kell foglalkozni vele
>>212756851Magadat mutatod be egy hiteltelen, évek óta mérges őrjöngő antiszociális alakként. Persze erre jó az anonimitás mezeje, de valahol legbelül nem érzed szánalmasnak ezt az egészet? A cél hogy engem ne baszogass az másodlagos, elsődlegesen szeretném hogy a generált ne baszd szét a személyes eszeveszett dühöddel.
>>212756817érdekes álláspont, de gyermekmolesztáló vagy
>>212757018hát nem tudom pedofil
már mondtuk, hogy ide évek óta ugyanaz a 8 ember jár, az meg mind tudja rólad hogy pedofil vagy
egy pedofil loltehén vagy akin még nevetni sem lehet
tehát lefosóóóóm
te szó szerint nem csinálsz itt semmit csak másokon mocskolódsz meg baszogatni próbálod őket, szóval kurvára nem érdekel a dörgölőző vinnyogásod
Kik hozzák a legtöbb boldogságot a földre?
Grok ez igaz hogy fostár ruszin
RIP te nagyszerű kúrógép, viszlát az örök puncivadászmezőkön
IMG_6992
md5: 58f5a93a1c901828b61ec5517a14d503
🔍
>>212757086>szóval kurvára nem érdekel a dörgölőző vinnyogásodMégis úgy érezted, hogy relatíve az egysoros pedózásaidhoz képest terjedelmesebben ki kell fejtened az álláspontodat.
>tehát lefosóóóómEz is új, írásminta alapján kezd repedezni az az emlegetett dióhéj, de még mindig messze vagyunk attól, hogy realizáld mennyire kontraproduktív, antiszociális és gusztustalan ahogy megnyilvánulsz.
Ami még régen szemet szúrt - és szinte már el is felejtettem - az az, hogy ez a fajta elemi dühöd akkor kezdődött, amikor spamre hivatkozva betiltattam az áldás kopipasztádat. Tényleg ennyire fontos volt neked minden fonál elejére odaszarni, hogy azóta - így kikelve magadból - örök haragban élj?
rizs
md5: 0a5797e74ce6ed50144579f4f4debfce
🔍
Îșthenem be gyönyörᵫk ezek a rizsek. A faszomat is levágnám őérettük.
>>212757441nekem hiába dörgölőzöl pedofil, neked annyi van a számládon hogy sosem fogod benyalni magad senkinek a fonálban
>>212757530>dörgölőzölNem dörgölőzök, egyszerűen csak nem düh vezérel hanem a megértés és a változás igénye. Mert amit az irántam érzett dühöd okoz az szétbassza a fonalat, de még akkor is amikor nem vagyok itt. És akik ide járnak és le lettek pedózva általad, azok tudják is.
Nem akarok a barátod lenni, csak véget venni ennek az általad loopolt szarságnak ami mindennap rányomja a bélyeget és a hangulatot a generálra.
>>212757636akkor szűnj meg létezni pedofil
Találtam új feketézve párt
>nigger x román kollab
IQ végtelen
https://www.youtube.com/shorts/WYoDN8UwAOs
számomra fontos volt a befolyás
>>212757695https://www.youtube.com/watch?v=TJuddMkJJv0
Kapcsold be a feliratot. XD
>>212757663Mosom a kezeimet, megpróbáltam. De egy dühös óvodásként viselkedsz, aki kizárva az ellenvéleményeket a saját dühét és önigazoló delúzióit minden más fölé helyezve bassza szét ezt a fonalat, kialakítva ezzel egy safe-spacet magának. Legyen ez mára a végszó, "te nyertél a játékodban".
>>212757811remek, akkor dögölj meg pedofil
>>212757723Igen, ez így arc nélkül mint jobb minőségű cigányprosti. Én is el fogok menni Vietnámba és viszek magammal papírzacskót a fejükre.
>>212757847Protipp: kutyapózban még zacskó se kell.
>>212757894>>212757847eszetlen jo lenne most egy vietnami lány
>>212758024nagymama fizetné az onokának a kurvát?
A kicsit döcögős Suits sorozatnak tetszett a lezárása, bár kontextusból kiemelve értékét veszti
https://www.youtube.com/watch?v=AeqCr7WDFRg
Nem volt rossz sorozat, de néhol tényleg lapos és egyhangú volt. Összességében nem bántam meg hogy végignéztem.
>>212758377adná isten, én teljesen munkaképtelen vagyok
>>212758486Dehogy vagy. Ha ide tudsz postázni akkor találsz olyan kuli IT-s melót is amiért fizetnek is.
>>212758583Abból a pénzböl nem lesz vietnámi túra
>>212758625Mennyi a havi kiadásod most?
Vitya
md5: 984a57308428115808d1c6f40e143a27
🔍
>>212758377remélem elfogadja majd a nyugdíjas anyukám 30 ezer forintos élelmiszerutalványát, amit Vitya fog küldeni
Most ő balkezes, de a tükör előtt van. Tehát a jobb kezében tartja a telefont. Vagyis az a folt akkor az ellentétes combján kell legyen, a balon. A folt alapján azt egy hüvelykujj hirtelen nyomása váltotta ki amire bekékült pont úgy mint az igazi nők a "hormonkezelésükön" azaz a fogamzásgátlás alatt és ő is női hormont szed csak sokkal többet. Most ha a hüvelykujj ott van akkor a kéz négy ujja a hátsó comb alatt van, azt markolássza. Ennek értelme akkor van így ha az illető jobb kezes és szemben áll. De viszont a magasság az elváltozás szögével csak akkor passzol, ha az illető lehajol vagy térdepel. Tehát leszopták.
@grok ellenőrizd
>>212758891>Most ő balkezes, de a tükör előtt van. Tehát a jobb kezében tartja a telefont.Ez triviális a telefonon lévő kamerasziget pozíciója alapján.
De a foltot nem a "hüvelykujj hirtelen nyomása váltotta ki", egyszerűen nem lehet akkora erőt kifejteni pusztán ezzel, hogy véraláfutást okozzon az ember. A fő oka ennek, hogy egy vastagabb eret megsértett a tű és alapvetően emiatt történt a bevérzés. Ujjal persze szorítani kellett hozzá egy darabig, hogy elálljon a vér szivárgása. Ameddig tudott a szöveten belül terjedni a vér, a fizika törvényei alapján meg is történt. De ez az ujj nyomásától független. Gondold csak végig, ha egy 60 kilós ember egyensúlyozva ül úgy egy vasrúdon, hogy a comb alsó része érintkezik a csővel, legfeljebb pirosodást és zsibbadást idéz elő, pár napig látható bevérzést nem fog. És az a testsúly ereje pár négyzetcentiméteren, Newtonba átszámítva meg sem közelíti az ujj általi punktúra leszorítása.
Van valami primitív, primordiális módon kielégítő abban, ha te teljesen meztelen vagy szex közben, a lányon viszont akad még ruhadarab
>>212758625magyaros furfanggal be lehet lógni mindenhova
https://youtu.be/a3_-8NUU6Gk
>>212759210Számomra nincs és a ruhában szexelésnek sincs, viszont Pavlovi reflexként asszociálhatja ezt olyan élményekhez az ember ahol pl. ruhában szexelt valakivel, az adott szituáció miatt. Nálam ilyen fétis jellegű berögződés nem alakult ki, de szexeltem már ruhában, liftben késő este egy panelházban. Talán tévedek, de nagyon mély és jelentős élmények esetén lehet, hogy valaki tudat alatt asszociálja a pozitív szexuális élményt a partnere ruhaviseletével, táptalajt teremtve egy kialakuló fétisnek. Az hogy rajtad mi volt az nem számít, mert az élmény a POV miatt nem rögzíti mi volt rajtad, nem is érdekel.
>>212758891ki szopta le szerinted a csajt?
na fenn a mai jóság
https://www.youtube.com/watch?v=oqdPuxbWnns
>>212759466én voltam
t. vadja máté
>>212759416Nem, itt inkább arról lehet szó, hogy te, mint az állatias őserő izzadó, duzzadó megtestesítője, uralmad alá hajtod a civilizáció gyönge, remegő hajtását
rémeket látsz senki nem szopta le az angyalkámat
a feleségemet csak én szophatom le
inkább lökd a skizó tartalmakat az ufókról és a gép elfekről az legalább érdekes egy kicsit
>>212759194Ez lehet, feljebb adta be a kelleténél meg szög alatt nem merőlegesen. De ez még mindig nem zárja ki, hogy nem szopják a faszát pénzért.
Bézd: https://desuarchive.org/int/thread/211751717/
>>212759743Megbasznék egy gép elfet
>>212756331Bocs hogy eddig reagáltam, de eddig észre se vettem a reakciódat.
Ez történt velem is, az évek alatt párszor megpróbáltam segíteni a szűzeket, félretéve a fricskákat és offenzívákat, de ugyanakkor nyersen és lényegre törően szembesítve őket a valósággal. "A császár meztelen" (Jack Herer).
Nem őrjöngtem vagy ócsároltam, mégis megkaptam azt a fajta megmarást, amit a te segítő kezed megtapasztalt. Nem ismerem a te élményedet, de lefogadom téged is lepedóztak.
Ez egy ilyen szélmalom-harc.
Hogy mit kérnek vagy mit eröltetnek a fonálra, le kell szarni mert ez egy magyar generál, nyitva minden magyart beszélőnek.
>>212757519ez a babymetál? azok cukik
>>212759798>Nem őrjöngtem vagy ócsároltamja persze pedofil
>>212759760te nagyon sokat tudsz a travikról
https://www.youtube.com/watch?v=QSITUpElxso
>>212759210Melltartó/top/póló és harisnya/atlétazokni viszont nincs búgyí és úgy állnál neki nyalni meg dugni. Ez kb a Delfines Bella ónlífenszének a negyede.
>>212759835Minden pedózásod jele egy őrjöngésnek, amit írásban próbálsz nem őrjöngésnek beállítani. De a düh az düh, akármennyire is leplezed.
>>212759891te meg pedofil vagy akármennyire is leplezed
>>212759798engem nem pedóztak le. rám csak azt hitték hogy az a bizonyos vajda máté vagyok
>>212759908azt rám is hitte párszor a skizó
Sziasztok, visszajöttem!
Az unokaöccseit szexuálisan molesztáló dörmis pedofil abbahagyta a szófosós skizó seggfájdogálást, amit délután egykor kezdett?
>>212759961ÚRISTEN EZ A VAJDA
ó, mit gondoltam, hát persze, hogy nem
na megyek kayakozni szüzek
https://youtu.be/xML7xdn2V7I
>>212759985le vagy fosva cigány
ezen kellett gondolkodni egy kicsit, de...cápa!
>>212759854https://www.youtube.com/shorts/aNeiZ-oS2M8
ez ogre
tudtátok, hogy az ogrék magyarok?
Vajdának van másik keresztneve középen, pl. János vagy József?
>>212760144Ez még gyereknek néz ki.
>>212760145kutyaólbaszó. ritka ruszin név
>>212760145kitalált karakter, szóval annyi neve van, amennyit éppen kitalálnak neki.
>>212760187DE TE PEDÓ VAGY HA EGY 23 ÉVES GRÉTÁRA RECSKÁZOL
https://www.youtube.com/watch?v=nNFcslYhB3Y
>>212760198Megmagyarázná, hogy egy ex /ka/ látogatónak mjv a nickje, amit a Vajda Máté visszafele tartalmaz. Sajnos pont olyan megrögzött gyűlölködő idegbeteg, mint a szűz.
Aki ismeri a Vajda megnyilvánulásait, elmesélné hogy régen milyen volt a jelleme?
>>212760296nem tom sajnos én mikor jöttem már rég nem volt itt semmi vajda. mert nem láttam volna hogy másokat vajdáznak. csak engem. néztem is hogy mi a faaaaaaaasz van??
>>212760350láthatóan olyan macskapofája van
na ez nagyon kinó fotó
allergiás a macskákra?
>>212760364én vagyok az igazi vajda
>>212760364Volt egy 2018-22 közti szakasz az archívum alapján, amikor emlegetve volt időről időre, úgy mint a musi vagy ketrec karakterek. Aztán ez elapadt.
>>212760296vajda nem létezik, legalábbis olyan formában ahogy a szűz elképzeli. a szűzpecsenye egyszer beírt a googlebe (lol) egy itt sokszor használt szófordulatot (ezt ő nyomozásnak hívta - lol) majd talált egy facebook profilt, ami egy olyan emberhez tartozott, aki szintén használta ezt a szófordulatot valamikor. innen indult a vadja lárp. ő akkor és ott elhatározta, hogy ez a vajda nevű ember az ő ősellensége és azóta is foggal-körömmel küzd a saját képzelete ellen.
>>212760432nem hiszem, szerintem láttam már macskás képet vele ahol nincs maszkban
>>212760445Ez nem a Végh história? Vagy vele is ugyanez történt? Vagy én keverem össze?
>>212760506ez mindenki eddig kivéve benedeket. őt sikerült lekapcsolni
próbálkozott szófosással
próbálkozott kisbetűs írásképpel harmadik személyben saját magát védeni
próbálkozott grúmolt travi tartalmak postázásával
próbálkozott azzal, hogy napi 800x leírta, hogy szűz
próbálkozott a rizsposták tömeges jelentgetésével
próbálkozott MI generált illegális tartalom postázásával
de ennek ellenére is mindenki jogosan gyermektapizónak nevezi
>>212760539felizgat a próbálkozás?
>>212760539ne felejtsd el az önmagával folytatott párbeszédeket amikkel a jancsik buktatták le
>>212760575Elbasztad azzal a lárpot, hogy kisbetűvel írtad a Felizgat-ot. De a szűzet végülis nem fogja zavarni, valahogy kimatekozza majd a fejében a valóságot.
>>212760556Ez az élet értelme. Cica+ázsiai lány
úgy látom a szűzgombóc már elfelejtette a Nagy Rovarirtás Napját, amikor a jani zsinórban 20x bannolta és az összes postája + a postákra érkező válaszok eltűntek. aztán úgy a 15. ban környékén bevallotta, hogy mindvégig ő válaszolgatott saját magának és szerinte ez "bázis".
Már egy jó éve nem postázott.
amúgy az amerikába menekült buzi is lebukott, még a címe is nyilvános volt és kiderült hogy egy lefosott kunyhóban lakik a buzi szerelmével
nekem az a kedvencem még mindig amikor a rudispedofil 30 ezerszer leírta az elmúlt 5 évben annak a budai nyominak a nevét akire azt hiszi hogy én vagyok, aztán meg engem gyanúsítgat hogy mocskolódok
>>212760749az ki?? az nagyon régi arc lehet
na ezért szar a köpenyfos
>>212760791valamilyen bazsi volt, aki jugóból migrált amerikába és mindig nagyra volt hogy ő jobb a csóró homofób szarmagyaroknál
>>212760812ez már volt erre emlékszem
>>212760749bézd túlélő prepper. bárcsak én is egy kunyhóban lakhatnék Montanában (minusz a buzulás) a semmi közepén.
>>212760827igazi söpredék xd még jó hogy szellemes jellemem csak emeli a színvonalt
>>2127607572600-szor a vezetéknév
3800-szor a keresztnév
de nem ő spammel nem bizony
hát a faszom se tartotta számon az összes erre tévedő nyomorultat. egyrészt van életem és azzal foglalkozom másrészt meg ez egy anonim oldal és pont az a lényege hogy itt mindenki anon.
>>212760827rád a vegán kolbász úgy hathat mint vámpírra a kereszt
>>212760757Miről beszélsz? Marsi Milánról? Az ő nevét másoktól ismerem, nem én kutakodtam a neten. De ez a freudi elszólás igen érdekes, ugyanis én nem tudtam hogy budai. Te honnan tudod?
„A szabadság így nem gyökértelen, hanem önismereten nyugszik” – az országos főépítész a Szabadság-szobor előtti keresztnél pózolt
Amúgy itt mindenkit lazán ki tudnék ütni a faszba egy sima jobb egyenessel. Csak mondom, mert nagyon nagy a szátok, de a ringben úgy remegnétek, mint a kocsonya.
Marsi Milán gyalog távolságban lakik a MOL székháztól. Ruszin Peti kedvenc kirándulóhelye a Kopaszi gát.
Véletlen lenne?
>>212760982Témánál vagyunk, ha instant pedózól, kitérve a válaszadás elől. Szerintem sikerült véletlenül elszólnod magad.
>>212760812ez szó szerint én vagyok (kivéve nekem nincs japán béen még)
A rudishindu "jóságos" "én csak coacholni akarom a szüzeket" perszónája hogy magyarázza, hogy most már szó szerint évek óta sérteget embereket és ír buzifantáziákat róluk?
>>212761023Még Jimmy is becsajozott a rusnya, napsütötte viaszszobor képével, sőt a 40-es szingli nők rajongtak érte. Ez hogy viszonyul a szűz kinézet kópos magyarázkodásához?
>>212761034ja teljesen elszóltam magam, kiváló detektív munka pedofil
>>212761023nem abban a szarszagú csöves fészekben élek, mit jelentenek ezek a földrajzi koordináták?
>>212760949a izére gondolsz, a marsi milán budai, nyugdíjas orvosházáspártól, szerződésben rögzítettlen 5 + 1 fél szobás, 180 négyzetméteres penteszter rezidenciára?
>>212761096Jimmy 190 magas volt
>>212761167nem orvos házaspártól vette, hanem egy szenilis milliárdostól, aki áron alul adta el neki, mert rosszban volt a fiával és nem akarta, hogy ő kapja meg. legalábbis a legendárium így szól. én itt voltam, amikor íródott.
>>212761201zámbó 9mm + kupak jimmy
>>212761097Elvakít a gyűlölet és alábecsülöd azokat, akik apránként összerakják a kirakós darabjait. Ha SW buzi lennél akkor az erő és a Jedik értékrendje alapján próbálnám elmagyarázni miért nem célravezető hozzáállás ez.
De ez nem a Star Wars és te nem egy dühös Sith vagy, hanem csak egy Shit.
>>212761238hát ezt nagyon összeraktad pedofil
>>212761238engem mikor fogsz dokszolni, imre?
már megígérted, hogy szörnyű bosszút állsz rajtam
>>212761230a kurva anyád te retkes disznóbaszó ez nem vicces hogy dögölnél meg
>>212761238és boba fett akarnék lenni. egy csomó ocsmány földönkívülit lelőhetnék és megbaszhatnám azokat a nagycsöcsű démon kurvákat ja és lenne rakéta táskám is.
>>212761201Ez is egy hülye kifogás, próbálják a szűzek minden olyanra fogni a szánalmas kudarcaikat az életben amiről nem tehetnek. 160-165 cm-es csajoknak bőven elég ha láthatóan magasabb a partnerük, ha csak pár centivel is. Plusz van mozgástér abban, hogy +5 centit bekamuzol (ha csak alkalmi partner kell, az őszinteség kicsit képlékenyebb a jó ügy érdekében). Ha egy 160 centis nőnek azt mondod 170 centisként hogy 175 vagy, elhiszi.
RUUUDEESH RUUUDEEEESH!
ÉLJEN ELSŐ RUDEESH KIRÁLYUNK!
ASZPERGERES SZÜZEK KAFFANTÓJA
KIKIÁLTATTATIK! KÖZHÍRRÉ TÉTETIK ELSŐ RUDEEESH KIRÁLYUNK HŐSIES GYŐZELME A BISZEX AUTOFELLÁCIÓS SZÜZEK ELLEN!
ZSÁKBUZIK BETÖRŐJE
A BELEFRÖCSIZÉSEK KIRÁLYA
A /KA/ KALÍSZIJE
A BARNA RUSZINOK BAKTÖRŐJE
A SZÜZEK RÉME
A NAGYFASZÚÚÚÚÚÚÚ 22CM + KUPAK (nő)
zsupér 190 centi és 24 éves koráig szűz volt. paprika kinga vette el szüzességét a budapest tévében. mondjuk a bartos meg 163 centi és ő meg 27 évesen veszítette el a katóval.
>>212761382az unokaöcsiknek is milyen egyszerű volt kiosztani a csokikat hogy megfogdoshasd őket
>>212761307Egyrészt nem Imrének hívnak, másfelől azt sem tudom ki vagy, de kifejezetten üdítőbb megnevezés a pedofilnál. Én okés vagyok ezzel.
>>212761455szerintem a pedofil jobban illik hozzád, szóval ennél maradunk
>>212761382>a heteroszekszuális biológiai nőket érdekli a magasság keleteurópábanOké szᵫz.
>>212761450Ahhoz csoki sem kell, felkapom őket, a nyakamba veszem, sőt csak fogócskázni kell, akkor a tapit kifejezetten megköveteli a játékszabály!
>>212761455na szóval ki vagyok pedó
azt mondtam már tudsz majdnem mindent rólam
>nem Imrének hívnakaha
én nem foglak többet annak hívni de attól még
>>212761497gyerekmolesztáló pillanat
>>212761489basznál már olyan lényt, aminek csak két lába van és nem borítják tollak?
mármint az "anyja pincéjében élő kövér troglodita aki még soha nem dolgozott" dumát most hagyjuk, azt mondtad, tudsz rólam
>>212761155Azt jelenti hogy valószínűleg volt szex!
>>212761499Ezt most csak én nem értem? Nem tudom ki vagy de nem az vagyok akire gondolsz, márcsak a név alapján sem.
>>212761589te a pedofil vagy
>>212761608>grokNa jó hangosan felvihogtam. Egészen csinosra generált Greta amúgy.
>>212761526Ez asszem valami Szokrátész idézet lesz a Platón párbeszédeiből arról, hogy mi az ember. Nincs karma, nem repül, két lábon jár, stb.
>>212761583Lassan a testtel, helyileg még mindig nem lett pontosan definiálva hogy mi az a szex. Annyit tudunk, hogy a kurvázás nem az.
amíg a rudis itt őrjöng, legalább addig sem az unokaöcsékkel foglalkozik
szüzek ezt nem fogják érteni :))
melyik a legérzékenyebb állat?
a csikló
>>212761710Honnan tudod hogy éppen nem vele kéjeleg a gép előtt, multitaskingelve?
>>212761710én azért remélem, azoktól már eltiltotta a család
rémlik hogy egy hüppögős pillanatában arra panaszkodott, hogy nincs senkije mert őt mindenki otthagyja
>>212761096nagy fasza volt, ennyi
>>212761583a református egyetemet ismerem egyedül meg a körülötte lévő pár utcát + a metrót amivel a nyugatiból oda lehet jutni.
>>212761096>híres>gazdag>jó a hangjaMicsoda meglepetés!
image
md5: 8c7c9a9d496ba7bc47c517ec11f5c8cc
🔍
https://youtu.be/_IyuaTzc7tg
amíg itt őrjöngtetek én kaszáltam cryptóval és megyek baliba nemsoká
>>212761221>áron alul adta el neki, mert rosszban volt a fiával és nem akarta, hogy ő kapja meglol ezt még nem is hallottam
>>212761736Az indonézek asszem asztatt a nőkről levágják.
https://desuarchive.org/int/thread/212742985/#q212750680
@grok
>>212761803Csak több oktávot kiéneklő hangja volt, attól lett híres és gazdag hogy ezt ki is használta, megcélozva a 40-es kapuzárási pánikos szingli nőket. Őt megelőzően némi átfedéssel és szarabb hanggal Túri Lajos is ezt tette. Szóval a hírnév és pénz abból fakadt utólag, hogy nem rinyált azért mert rusnya mint egy gnóm, hanem ignorálta. És ezt a fajta önbizalom általi kisugárzást a nők díjazták is.
>>212761427>bartos meg 163 centi@szűz ez igaz? nekem magasabbnak tűnt, de lehet csak mert vékony
>>212761167>>212761221Nem, ezek nekem teljesen kimaradtak.
>>212761659melyik? a Füty?
>>212761927én láttam már élőben és tényleg kibaszott alacsony, nekem kb a vállamig ért, amikor szelfiztünk vele.
egyszer ilyen kibaszott melodramatikus hangnemben közölte hogy ő mióta megszületett egyedül érzi magát
>>212761916Na de az Árpy, az aztán tényleg szó szerint semmit se csinált, mégis hívják mindenhova
>>212761927Ó a Bartos.
Ha a vakolatba harapást is túlélte, számára a "fűbe harapás" semmi. Egy elpusztíthatatlan entitás, aki a téridőre fittyet hányva volt, van, lesz.
>>212761989ez egyrészt jó is meg nem is
>>212761793>református egyetem>aztán meg tele van ateistákkal akiket nem vettem fel igazi egyetemre
>>212761927A Pavel Bartoș az olyan 176 sztem.
>>212761963Nem, a Töke Imre. De semmi buzulás, buzulás az nuku!
na ez metapolemosz
This statement definitively marks the end of MAGA. Which also means that it’s a death sentence for the United States.
After Paperclip, the theft of Tesla tech, MK-Ultra, the UFO Cover-Up, the JFK, RFK, and MLK Assassinations, the Gulf of Tonkin, the CIA’s derailment of Iranian society, the 9/11 False Flag, WMDs in Iraq, etc., etc., I was willing to give the USA one last chance under MAGA with Trump. Not because I’m naive, but because hope is a good thing - and the alternative was (and is) absolutely horrible.
I also don’t want to hear from anyone that I “should leave this country” if I “think there’s a better one,” etc. I’m a native New Yorker who has spent significant years of his life in California as well. Gotham is a century and a half older than the United States, and the California Republic would also do quite well on its own. It is the United States that needs to leave this country.
Moving forward from here, the options are only bad. Of course, I predicted this years ago. But nothing is fated, and it didn’t have to happen this way. So I still consider it a tragedy.
It’s a tragedy that the US Constitution is now null and void, and that not a single American man, woman, or child has any rights left at all. The Deist idea of “god-given rights” was a political fiction or “civic religion” (as Rousseau put it) integral to the constitutional order of a nation that has now been rendered totally illegitimate and terminally irredeemable.
Bartos meg Jimmy bazdmeg, mi ez a proli fertő, legközelebb zsozégatyáról fogtok bájcsevegni?? Pofám leszakad hová süllyed a fonál
>>212762016Mi lehetett az érettségi előtti motiváció? "Pap leszek, az kurva isten!"?
>>212762084nem, ez a rudispedofil volt
>>212762065Bezzeg az évekig egymást váltó rizskurva képek és pedózások, NA AZ!
á igen már emlékszem
>életem kezdete óta egyedül vagyok és ezt elfogadtam már akkor
>>212762047Az "old man yells at cloud" az nem polemique. Az demencia, pont mint az apja ebben a korban.
>>212761858>>2127619583 vagy 4 éve egyszer megkérdeztük tőle, hogy ugyan mondja már meg hol lakik, mert előszeretettel csóró cigányozik le mindenkit (mielőtt még lepedózott volna mindenkit, állandóan azt mondogatta hogy "munkanélküli cigány") és akkor kreálta ezt a mítoszt. állítása szerint se a családjától nem kapott pénzt, se hitelt nem vett fel, hanem a kriptó (lol) nyereségeiből vette, illetve munkabérből. az ominózus ingatlan egy budai családi ház amúgy (mert szerinte panelban csakis cigányok laknak) és huszon pár millióért vette 28 évesen úgy, hogy nem kellett semmit se rákölteni. egy időben arra is verte magát, hogy ő bizony nem használ fűtést, mert fűtés csak a cigányoknak kell és ő nem fűti a házát.
igen, régen elég sokat cigányozott.
>>212762065zsiziatyát ne szidd nem is ismered
>>212762099jah de akkor ebben akkor hasonlítanak. mindkettő azért van, mert senkilyük sincs és itt őrjőngenek egész nap
>>212762099nem nem az a mustár lesz
>>212762084nem, a kopropedó
mustár rendes béka ő megtalálta a lelki békéjét
>>212762134>prolihumor meg a pofájával ellátott termékek zümiknekMindent elmond arról a korcsról, ugyanaz mint höjbi évekkel előtte
>>212762151dehogyis az a rudispedofil volt, az próbálta állandóan itt sajnáltatni magát
>>212762126ez a petike lárpja volt akár hiszed akár nem
>>212762134az nem valami buzi fideszes pap?
https://desuarchive.org/int/thread/197209507/#197214308
https://desuarchive.org/int/thread/197209507/#197214483
https://desuarchive.org/int/thread/197209507/#197214894
lmaó ez jobb mint emlékeztem
itt sírt a ketrecpedofil
>>212762126Arra konkrétan emlékszem, hogy "25 milláért vett egy budai ingatlant"! Lol.
Meg valami olyasmi fogyatékos beszólásra is hogy letartóztatnak valakit az ügyvédek, vagy ilyesmi volt. Nem emlékszem pontosan.
>>212762185>az próbálta állandóan itt sajnáltatni magátpont mint a mustár?
>>212762193szerinted a zsityeszek csinálnak ilyeneket?
https://dehir.hu/debrecen/nbersegbol-jeles-8-es-fel-millio-forintot-adomanyozott-zsozeatya-kozossege-a-sulyos-beteg-debreceni-kisfiu-gyogyulasara/2024/10/21/
>>212762178ez hülyeség.
tesi, szólj plusz egynek, purge wave-et hozunk össze,
/ka/-ból kitiltatjuk a japán kultúra minden formájának folytonos spamét, mit szólsz hozzá? csak hivatkozz a magyar kultúrára, erről szól a fonál
szétchemotoxoljuk a rohadt rizsgeciket, mert mostanában nem bírnak magukkal
sőt mostanában, igazából évek óta ázsiai spam van gyerekek, mi a fasz?
>>212762235nem tom, évek óta nem csináltam ilyet mert nincs rá szükségem
>>212762227Ezek nem túl érdekes posták, ellenben az archívumbúvárkodás keljfeljancsi módra, na ez vicces
>>212762243>valaki unironikusan szopkodja itt hozéatyátnincs arcom
>>212762326a rudis pedofil aki állandóan a buzifantáziáit spammeli
>>212762362pofa be rudis bűnöző geci
IMG_9936
md5: 7a663757b11b98742818d4a35c60875f
🔍
a Szarvaskámnak olyan magas felbontású képei vannak, hogy úgy kell megvagdosnom őket
mustár komolyan ilyen zsozéatya jutyubereket néz? kek
>>212762362az agybeteg rudisgeci fögg ezeken a szar e-celebeken egész nap, neki reklamálj
>>212762398legalább nem reibuzi
>>212762263sőt, mikor kezdesz el megint azzal fenyegetőzni, hogy MI generált illegális tartalommal árasztod el a fonalat, hogy bosszút állj a rizsért?
>>212762444ja akkor pofa be hülye szűz
csináljatok szexelős fonalat gyorsan
>>212762486sajnos nem látok más opciót, mint "sárkány ellen sárkányfű", de ezt a /ka/ közössége érdekében szeretném elkerülni
modorizáljuk mennyiségben a sárga lányokat, nem az a tematikus alapja a /ka/-nak - nem mintha lenne
én ezen a ponton csak játszom veletek, nekem mindegy, anyagilag, időben
de ha van egy kis realitás érzéketek akkor beláthatjátok, hogy a magyar IP range-ban nagyon is elérhető, kisebb erőfeszítéssel és idővel, megfelelő tudás mellett
próbálok rendes lenni, amellett hogy egy ráérős kiber-szociopata vagyok megfelelő anyagi és intellektuális háttérrel, nem azért mondom ezt mert nem vagyok biztos a sikerben, csak szeretném mosni a kezeimet abban a tekintetben, hogy ki a hibás, ki húzta meg a ravaszt végül...Mustárt sem akarom igazából megverni - csak szeretném - de nem eröltetem, ő úgy nyomorék ahogy van
de ne basszuk már szét a /ka/-t, mert ha a rizsspammerek szétbaszhatják, akkor én is, de ha én baszom szét az kongani fog évekig
>>212762608túrjad az archívumot basszam meg anyádat XDD
rizsangyalkák, a fehér faj megmentői
>>212762829na ez, WMAF etnoállam mikor?
IMG_9817
md5: a6444c38213d47646e36c5f132cc9a96
🔍
>>2127628482026 áprilisa után
Vitya most tényleg elhozza az álmot
most arról fantáziálnak hogy a nagyfaszú csanádok megdugják az ázsiai nőket ők pedig nézik a lelátóról?
>>21276300812 cm az nagy japánban
>>212763008megvan neked még a dolisz, koca?
>>212763039kinézetem faszméretem egyre növekszik
wow!
md5: 5ebb91cb240bfe66f87fdbe131337f49
🔍
>>212763008meg a messiásuk, szarbán valamit elhoz nekik, ha már ők impotensek
>>212762848maga lenne a földi paradicsom
Beni átbasztál te kétszínű marhatolvaj, azt mondtad hogy a Szárnyas Fejvadász 2 jó film de nem az. Megnéztem és nem azt. De ezt lehet mondtam már. Mindegy, ha olvasod akkor jó ha tudod hogy még mindig nem jó.
Hát Rudolf királyunk ma is csúnyán baktörte a 2 koboldot. Micsoda gyönyörű nyári nap a mai
>>212763087a rózsaszín az mi?
>>212763197ha már nincsenek barátaid legalább kitaláltál magadnak egyet, gratula hozzá
>>212763351kicsoda? én? én itt se voltam ma például. most jöttem meg előtte mittudomén, 1 órája posztoltam a dörmi macis coat of arms ai generált képet.
>>212762933Igen a rémálmot. XD
>>212763410a buzipedofilok számára a rémálmot, igen
>>212763344én már meggyőztem az ex fideszex nagyit hogy kire szavazzon :)
>>212763109>>212762933Lesz, lesz, lesz! Csakazéris lesz!
262
md5: d471a280e1e1d880c19b840f2d8884f4
🔍
>58 óra az elmúlt két hétben
old-man
md5: fb4a9acbe9ec0c7b1b625f3f67fe7e9f
🔍
Szegény Végh Tomi, ha tudná, hogy évek óta őrjöng miatta egy random zaklató egy kitalált perszóna miatt, amiről azt hiszi, hogy egy létező ember
lehet rossz ötlet volt megenni negyed kiló camembert sajtot de flexelni akartam a csóró parasztokon egyet.
https://www.twitch.tv/zsozeatyaofficial
>>212763644véghbél minden egyes nap itt rontja a levegőt, ha éppen nem benit ekézi, akkor a románt lárpolja
>>212763842Szó szerint ez az egy link már elég motiváció, hogy ne tanítsam meg a gyerekem magyarul.
>>212764047az enyém koreaiul fog beszélni
>>21276400930 lájk mellé hány meccs?
>>212764143no ez, csak japánul
>>212764301szóval ma koplalsz :)
hiányzik a 2017 környéki fonál
IMG_9736
md5: 00219e845b2cf732815aa5abb73cea9c
🔍
>>212764506mert akkor mennyi rizs volt?
>>212764565a kpoptesi a fonál alkotója leginkább
de amúgy normálisabb emberek voltak egy rövid időszakra, nem ez a sok agybeteg faszkalap
>>212764731> nem ez a sok agybeteg faszkalapegy rudispedó van összesen
de az is sok
>2017 óta itt bassza a rezet
akkoriban mégcsak imágója volt a kifejlett szűznek