alma
md5: 82e18566daca72bb892f206bbe6f373d
🔍
kurva anyátok
MP2
md5: 59d7d6ef2b604c64844a7c6207e0905d
🔍
jöhet
jó reggelt jó szüzességet
Milyen randiappos profilt kreálnál ebből?
3 különböző randiappon vagyok fent, de alig van matchem. Volt már párkapcsolatom tinderről, szóval nem lehetetlen, de a mostani match/idő arány katasztrófa.
30as éveim elején járok. Saját lakásban élek (BP). Nem cigizem, nem füvezem, nem iszom. Viszonylag jól keresek - havi 100-150k-t el tudnék költeni programokra/utazásra. Diplomás vagyok. 20as a BMI-m, utóbbi időben sokat izmosodtam és még fogok.
Hátrányok: - 170 cm vagyok (az élet más formában kompenzált, de ez randiappon nem segít :)) )
Nem akarok gyereket.
Hobbikat nem osztanám meg, nem akarok doxxolódni.
500-1500 karakter. Milyen képek kapcsán a kérdés, h milyen setting legyen.
Sokan mondják, h fontos h legyen olyan kép, ahol barátokkal vagyok, de mivel mindegyikük minimum 10 centivel magasabb, nem szívesen töltök fel. :))
Mindezekkel együtt egy elviselhetetlen ember vagyok és megérdemlem, h egyedül vagyok, DE ez a randiappos matchek számát nem befolyásolja, szóval a személyiség/viselkedés részt hanyagoljuk.
Köszi mindenkinek!
*nem találtam jobb subredditet sry. **Ilyen földhöz ragadtabb/anyagiasabb/realistább dolgokat van értelme kiírni? Vagy inkább arról kéne röviden írnom, h milyen ember vagyok :)
***Sokszor olvasom, hogy elég, ha nem vagyok alkesz, fogatlan és nem élek az anyámmal, és meg tudok fogalmazni egy értelmes mondatot, akkor már jó vagyok :)
hodász
md5: 033ad9e3fe9cb9d327a0b120928cd9d6
🔍
Én amikor 5 évvel ezelőtt idejöttem még teljesen heteró voltam.
Az azóta eltelt időben egy halott homoszekszualista oltáskárosult román hatására már annyira elbizonytalanodtam, hogy néha már a seggemet se merem kitörölni, mert oda nyúlkálni buzis.
Ez így ment évekig, de most a béen elkezdett gyanakodni. Ánon mit tenne a helyemben?
>>212781729>Viszonylag jól keresek - havi 100-150k-t el tudnék költenikök
>170 cm vagyokgrindr legyen
>>212781790Ha Z és Y tengelyen kicsit kilapítjuk ezt a fejet akkor hasonlít Lusine-re
>>212781729>170 cmezzel az a probléma, hogy nem lehetetlen egy kisembernek házasodni, de az esetek túlnyomó többségében még gyermekkorban szerezni kell egy childhood friendet, amikor még nem annyira fontos a csajnak a magasság. ha ez elmaradt, kb a pénz az egy reális, járható út
El kéne mennem a boltba de sírtam és fél óra amíg lemegy a szememről a pirosság
Faszom bele
>>212781729>Hobbikat nem osztanám meg, nem akarok doxxolódni.kitalálom. videojátékok, ázsiai nők és anime.
>>212781987Románként? Szerintem disznókra festett számháborút játszik a Hargitán. #hobbi
Kizárólag román nyelvűre cserélték két Temes megyei település, Magyarszentmárton és Szerbszentmárton eddig kétnyelvű helységnévtábláját.
>>212782022Csak vicceltem, vannak szép helyek Romániában, ott volt pl. jegyezve az a kis vízesés a világ legszebbjeként, az ténykeg zen volt, csak leomlott az orra iirc
Jézus Isten mi a fasz, most vagy kiesett fél óra vagy elteleportálódott a maradék söröm egy zsebuniverzumba
van ez a hülye @mjv, normálisnak tűnt, de sajnos mérges, idegbeteg, nem ismerve a hátteret negál is minden egyéb jellemzőt egy adott körülményben.
egyszer megemlítettem neki a bátyámmal való recens kapcsolatot, ti már tudjátok miért
őt viszont akkor pár hónapja nem traktáram az érzelgős részletekkel
a musiféle helyi lárp miatt azt hitte, hogy azért mert pedofil vagyok és tapogattam az unokaöcséimet, a valóság az hogy tudatmódosítókat fogyasztok és minden fronton kerülöm az interakciót
VIDEO România își asigură spațiul aerian: Devine prima țară europeană care achiziționează sistemul de apărare Iron Dome
România va deveni prima țară europeană care achiziționează sistemul de apărare aeriană Iron Dome, în cadrul unui program mai amplu de modernizare a apărării antiaeriene. Anunțul a fost făcut de ministrul Apărării, Ionuț Moșteanu, într-un interviu acordat TVR, confirmând că semnarea contractului pentru sistemul SHORAD-VSHORAD este programată pentru toamna lui 2025, potrivit publicației Defence Industry Europe.
>>212782177rólad már amúgy is tudja mindenki hogy retek pedó vagy, nem is kellek hozzá
egész megsajnáltam a dörmist
>>212782257lol biztos nem
vannak emberek, akik az utcai drogosok és a funkcionálisan önpusztító haláltáncot járók között nem tudnak különbséget tenni, nem regisztrálják az idők folyamán oda-vissza történő eszmecserét
szaros drogos vagyok, tehát rossz ember
a vége úgy is az, hogy egyedül marad az ember
hozok 8 liter sört és még az estig egyéni rekordra török
>>212782257Nincs olyan fájdalom amire ne lenne gyógyír egy húsosseggü ázsiai lány kutyapózban.
Trump 100 százalékos vámmal fenyegette meg az orosz olajat vásárló országokat
Az amerikai elnök csalódott Vlagyimir Putyinban, és azt mondta, korábban négy alkalommal is azt hitte, megállapodhat Oroszországgal a háború befejezéséről.
Tiborcz István: Amerikában is terjeszkedne a BDPST
A miniszterelnök veje a Financial Timesnak beszélt üzleti terveiről és a politikával való kapcsolatáról.
>>212782257Beteg vagy. de fel se fogod. Józan ember a szemedre hányta már, hogy betegek az első asszociációid, ittasan is ugyanez a konklúzió, viszont van egy vicces mellékvágány amiről nem tudsz. Lehet hogy nem vagy te P, de a gyanú elég és fél évre elzárhatja vizsgálatra hívatkozva minden digitális kommunikációs eszközödet a nyominger iroda. Talán át se nézik, de annyiszor ilyen témába szólsz, hogy a felhívásra nettó gyanús vagy. Buzinger.
Veleszületett rendellenesség miatt kisebb műtéten esett át Nagy Márton
A nemzetgazdasági minisztert a városmajori szívklinikán operálták.
Orbán Viktor ukrán vezetőket akar uniós szankciós listán látni Sebestyén József halála miatt
A kormány kezdeményezni fogja, hogy azonnali hatállyal helyezzék az Európai Unió emberi jogi szankciós listájára azokat, akik felelősek a kárpátaljai férfi haláláért.
Abban a hitben érkeznek Bécsbe, hogy itt a kerítés is kolbászból van. Most parkokban éjszakáznak
A magyaroké az EU-ból érkezett második legnagyobb hajléktalancsoport Ausztriában. Sokan egy jobb élet reményében érkeznek, mégis az utcán kötnek ki. Milyen okok állnak a háttérben? Megkérdeztük őket.
Orbán Viktor: Ez az utódlás nem olyan kényes kérdés, mintha élet-halál kérdése lenne, majd annak is el fog jönni az ideje
És ha Orbán szerint eljön az ideje, akkor azt is le fogják vezényelni. Szerinte nem igaz, hogy a magyar jobboldal jövője személyfüggő, ez egy legenda. A miniszterelnök Bayer Zsoltékkal beszélgetett.
imádom az ázsiai lányokat, nagyon kanos és magányos vagyok. az életem teljesen értelmetlen
Magyar Péter Tusványossal egy időben mond beszédet Székesfehérváron
Magyar Péter kedden kezdi a 80 nap alatt Magyarország körül című országjárását, majd július 26-án Székesfehérváron tart rendezvényt a Fidesz által megrendezett Tusványossal egy időben. A pártelnök erről az ATV-ben beszélt.
>>212782308Húha
>>212782257bocsi, neked csak a kurva anyádnak szerettem volna boldog tehenek napját kívánni
ez a posta
>>212782365ide volt szánva
>>212782238teszkós nem én vagyok doublefold @mjv, aki véletlenül sem Vajda Máté
Legalább valamit hozzátennél a fonálhoz, vagy elmennél, ehelyett fingszellemként itt lebegsz, gerinc nélkül
Hozok egy hekto sört, addig ti is készítsétek elő a tudatmódosítókat, mert ma buli lesz
>>212782436MP politikai karrierje kezd olyan lenne mint a south parkban mr garrisone, annyira elege van sok embernek a Fideszből, ha kiállna a színpadra es azt uvoltene, hogy egy istenverte proli akinek fingja sincs semmiről es csak lopni szeretne, akkor is szavaznának ra :D
>>212782445kegyetlen mog, a második es az ötödik lány irgalmatlanul jo.
>>212782436nyakazd le magad retekpedó
>>212782462és ez mit mond el szarbánról?
>>212782487Fél a Vajda. Ez normális tűlélési ösztön.
attis1
md5: 03611e9ee0ebcdd51f3c1aad62f9dac9
🔍
>>212782419Írjál JSZPM Attisnak, ő tud tanácsot adni
>>212782518Nem tudom, mit?
Most tényleg kanos vagyok, nem basztam 4 honapja. Kéne egy szép vietnámi/indonéz lány
Ha valaki ingyen kutakodna, akkor kivágja az arcát, megkeresi pimeyesen, rossz minőségben kap képet, meg a hostot
onnantól egy /sitemap.xml
szóval felesleges befizetnetek a pimeyesra ha pofa alapján kerestek valakit
EZ-PZ
IMG_0088
md5: 7e1d8656ab03f135e83b311da835f3e8
🔍
>>212782791>Most tényleg kanos vagyok, nem basztam 4 honapja. Kéne egy szép vietnámi/indonéz lány
>>212782791Dugjál vendégmunkást, most már az az új meta itthon is
>>212782855Hát nem tudom, akik itt vendégmunkások azok jobbára azok a lányok, akik a Vietnámban a szobákat takarítják miután végeztetek a kurvával. Sajna a szépek nem jönnek ide...
Akik tanulni jönnek azokhoz meg én vagyok low class és csóró
>>212782881hogy válogat a szűz
>>212782904Na ez. Voltaképp a cigány is ázsiai.
>>212782904Válogatni nem szégyen, szegénynek lenni viszont igen.
Orbán Viktor felvételt hirdetett a Harcosok Klubjába, ezek a feltételek
A felvételnek szigorú feltételei vannak, amit a Harcosok Klubja 7 törvénye testesít meg: hazaszeretet, szabadságharc, tisztelet, összetartás, cselekvés, sorsközösség és béke.
>>212782365öld már meg magad hallod
>>212782924Legszebb cigánylány akit dugtál?
>>212782989Gecijó, hogy a legkonformistább gittegyletet nevezi Harcosok Klubjának, amikor az eredeti pont a teljes ellentéte volt.
>>212783000Vicces, de dugtam Indonéziában olyan lányt, aki simán elmehetne valami zsákfaluba egy helyesebb cigánylánykának. Az indonéz lány nagyon cuki volt, viszont a magyar cigányoktól olyan zsigeri ösztönszerü undor fog el, hogy elmondani nem tudom. Nincs az isten, hogy valaha cigányt dugjak.
>>212782445ez a GMS ilyen magas?
azt hittem, alacsony
>>212782555nem is a déli féltekén vagy mi a fasz
Ha eladnám mindenem összejönne egy one way ticket ára Koreába. Éjszaka betörnék valami k-pop training facilitybe, elrabolnék pár lányt, és addig dugnám öket amig a rendörök le nem lönek.
>>212782365>betegek az első asszociációidnem te beszélsz folyamatosan buziszexről meg dolgok seggbe dugásáról, pedofil?
de igen
>>212783119ehhez olyan országot keress ahol kicsit militarizáltabb a rendőrség
szingapúr vagy ilyesmi
>>212783216Ja lehet Koreában valami nemzeti hosse válnék egy ilyen után, Japánban biztosan. Ott meg fizetnének is érte, hogy csináljam minden nap
Drumpf még Albániában is előbb fejleszt mint a magyar haverjánál
>>212783240lófaszt, lekaratéznának, egész este ütnék a veséd és senki még eljárást se kezdeményezne a rendőrség ellen
téged meg lecsuknának életfogytig
annyi csak hogy korea nagyon hoplofób ezért nem fognak lelőni
mondjuk legalább a börtönkórházban kikúrálnák minden bajod
>>212783288>there is this guy Orban he’s the president of Turkey and he’s neighbour with Russia, Putin likes him, I like him, tough guy, really tough
IMG_0098
md5: 1ade8788f9bd8bdbe1358d7740fe8a4f
🔍
>>212783488Ezen sajnos van búgyí.
Maga a CATL ismerte el, hogy felfüggesztették a debreceni akkugyár második üzemegységének építését
>>212783786ő megvillantja a bugyit emlékeim szerint
csak ide nem olyat postázok
ősszel lehet menni Észak-Koreába:
https://www.youngpioneertours.com/pyongyang-international-trade-fair/
Magyar űripari hálózat is lesz, Hungarian Spacelab Networknek fogják hívni
IMG_0099
md5: f81a0cb51d04253724982d67684b168c
🔍
>>212783298Nem tudom mi lenne, de ha meg kell baszódni akkor úgy baszódjunk meg, hogy az jo. A másik opció a bűnözés es akkor tudok nekik fizetni a szexert. Az utóbbi valószínűtlenebb sajnos.
>>212784007Ez ilyen BWC worshipper fenotipus :D
Csóró proliként vettem 1500 Ft-ért két 3/4-es nadrágot és egy ujjatlan pólót, az viszont sűrű szövésű műszálas, szóval inkább tavaszi és őszi viselésre ideális.
>>212782997Te meg dugulj már el mielőtt fogom magam, elmegyek hozzád és torkonszarlak, csak úgy poénból.
>>212784181huh 3/4es gatya ujjatlan poloval az tenyleg a legprolibb viselet amit eltudok képzelni.
Rajtam kívül más is szeret turkálóban kincset keresni? Jó érzés kifogni szarért-húgyért a minőségi darabot a kupacból
>>212784252Én meztelenül alszom és csak azt viselem amit levadásztam.
>>212784252En rohadtul utalom mas levedlett szarjait hordani
IMG_8761
md5: 71b93f85c9cafa09d3debc8f064082a4
🔍
>>212783065mondom, hogy 176 centi
>>212784214Yolozok. Láttad volna milyen szakadt rövidnadrágban meg kínai egybeöntött papucsban mentem be a városba. Az elme abszolút szabadsága, hogy nem kötik a vélemények béklyói. Azok akármikor változhatnak, ahogy te is. Ha erre ráfeszülsz, csak egy pózer wannabe másolat leszel. Az élet értékeit nem ebben kell keresni.
>>212784280ezt mintha mondtad volna már de cak popcsi webemjét látva tudatosult csak bennem hogy mekkora lóbaszó
>>212784275Meg nem mondanád hogy nem új és öblítőszaga van. De amit újjonnan veszel azt is egy izzadt ágyékot vakaró kínai fogdosott össze, ha bóvli, ha minőségi. Ha ennyire frusztrálnak az ilyen dolgok, akkor ne egyél húst, mert a nagyipari állatok a saját szarjukban fetrengenek.
>>212784347Itt a méltóságról van szó, úgy se értenéd.
IMG_8721
md5: 476829ace477bb0e4b2c3e2ff4cc81f8
🔍
>>212784315jó gének
190 feletti gigacsanád hapa fiaink meg gigasztészi lányaink lesznek
Méltóság? Mert többet fizetsz ki ugyanazért a ruhadarabért? Rengeteg 0 kilóméteres ruha van vagy annak tűnik. Ne légy már ilyen kis nyüzüge buzi, mert egyszer volt valakin. Amit most sikerült a halom mélyéről előtúrnom, az ilyen nanoszövésű ujjatlan póló, selyem tapintású. Nem érdekel mi a márkája, nem érdekel mennyibe kerülne amúgy, 500 Ft-ba fájt nekem meg 10 perc túrkálásba. Nem leszel több vagy jobb csak azért mert szét se nézel kényes balerina femboy szinten a turi adta lehetőségekre, mert "jaj mi az máj, én inkább fizetek húszezjet egy ingéjt de gajantájva jegyen hoty nem viszejte szenki"
Balfasz, előtted 20 ember próbálta végig a boltban.
a szemeiért meg köll bolondulni annyi biztos
>>212784497kussolj már pedofil
>>212784497Na figyelj már öcsém, ne próbáld meg szentté maszkírozni a nyomort. Az, hogy 500 forintért turkálsz magadnak "nanoszövésű" pólót, nem forradalom, hanem kényszerhelyzet. Ne adjuk már elő, mintha ez tudatos esztétikai lázadás lenne a kapitalizmus ellen, amikor valójában csak nincs pénzed. És az a baj, hogy még ezt a nyomorult helyzetet is infantilis, passzív-agresszív öntömjénezéssel próbálod legitimizálni.
Nem a márka számít — mondod — csak közben úgy írod körül, mintha a pólód érintésére elélvezett volna egy selyemhernyó. Ez nem igényesség, ez önámító nyáladzás. A "turi" nem az új sikk, csak a leple a lecsúszottságnak. És tudod mi a legszánalmasabb? Hogy közben lenézed azt, aki hajlandó pénzt adni azért, hogy ne kelljen tíz percig a koszban túrni. Mert neki nem az a stratégiája, hogy infantilis pózba vonulva visszacsúszik valami tinédzser dacos világképébe, hanem az, hogy kőkeményen dolgozik, pénzt keres, és kényelmet vásárol belőle.
A te stratégiád meg az, hogy a világgal való verseny helyett magadat felmented. Hogy inkább kineveted azt, aki előrébb tart, csak hogy ne kelljen belenézned a tükörbe. Ez a „nem érdekel a márka, nem érdekel az ár” duma pont olyan, mint a szűz, aki lenézi a szexet: csak addig, amíg nem jön össze neki.
Szóval ne pózolj forradalmárnak, amikor csak egy leértékelt kifogáscsomag vagy.
Pedig én tényleg nagyon nagy fillérbaszó vagyok, úgy pakolom be a leértékelt kajákat a kosárba mintha nem lenne holnap, de kibaszott turkálós ruhát nincs az az isten, hogy felvegyek.
A turizás egy alulértékelt, nem megterhelő időtöltés és nem kötelező semmit venned, de legalább szétnéztél. Viszont akár pénzt is csinálhatsz belőle.
persze hogy ilyet dob ki mikor ráguglizok a koreai rendőrségre
>>212784457imadom az ázsiai lányokat curly hajjal
>>212784731Reális fotó rolam miután betörtem a k-pop facilitybe.
>>212784731nyertek a macik
IMG_9937
md5: a232b7529baf862fa8ccaa4a8a2d236b
🔍
>>212784731állandóan valami maci van a dologban
A koreai börtönben is csak nöi börtönörök lennének, és véletlenül minden nap felváltva órákon át lennénk összezárva a magánzárkában, ahonnan semmi hang nem jut ki.
>>212784792azért vigyorogsz így?
>>212784600Vissza a mamahotelbe te faszketreces szekrénybuzi, most a felnőttek beszélgetnek.
>>212784628Durroghatsz itt előítéletekkel, de aki ért hozzá és rászánja az időt, talál olyan minőséget, hogy ruhadarabonként spórol 10 ezret, per darab. Mutatok egy példát. Itt a hivatalos weboldal:
https://archiesarchive.uk/products/00s-oakley-ventilated-shorts
Regular price£110.00 GBP Sale price£80.00 GBP
IMG_9910
md5: 4d2867bc18df681d7d794002d7a4d73d
🔍
benézek a kurva /v4/-be és az is tele van ilyen rudis krinddzsel, mint ez
Ez a saját. Ruhadarabokkal elosztva az időt kb. 4 percet töltöttem el abban a sessionben amíg megtaláltam. 500 Ft volt, hibátlan állapotban
>>212784803de hát ez egy ogre
ott vannak a szarvai
>A Dictionnaire de l'Académie française szerint a Hongrois (magyar) szóból ered.ogre van
>>212784681Én emlékszem valamikor találtam egy ilyen felsőt a turiban, de összement a mosásban úgyhogy odaadtam az egyik unokaöcsémnek.
egyébként most is mindkét álláspont a rudis, ha valakinek nem tűnt fel
ezzel próbál értelmes beszélgetést indítványozni
>>212784874egy darab (50+-os pedofil) felnőtt szimulál beszélgetést saját magával
>>212784896Inkább ahelyett, hogy más szemetében turkálsz és ezt valami rendszerfeletti gyözelemként értékelsz, megpróbálkozhatnál azzal, hogy kitaláld hogy kerülhetsz arra a szintre, ahol ezek ilyen teljesen bagatell dolgok.
>>212784904ez fogyott, nem?
>>212784939na ez
egyébként 1000%, hogy a rudis használt gyerekruhákat szagolgatni jár a turkálóba
>>212784888csak remélni tudom hogy ez valami másik turulszökevény gyökér
ugyanolyan aszociális idióta mondjuk
>>212784904Kell egy-két nagyobb tetkó meg plusz 5 kiló és akkor ez az átlagos falusi fehérbőrű csitri aki a vidékilányokon árulta magát valamikor 14000 forintért.
>>212784874>>212784896Szóval ez csak egy példa, már csak tapintással meg ránézéssel kiszúrod a minőségi textilt, aztán megnézed a varratokat, esetleg a márkát. Ötvenezres női bőrtáskát vettem meg egy ezresért és eladtam nyolcezerért másnak, csak mert előkaptam a mobilt és rákerestem arra a táska márkára.
Eszembe se jutott múltkor, a koplalós csóróanonnak javaslom ezt a kereseti lehetőséget, csak találj nagy turikat és menj jókor. Lehet hogy ráfekszek én is mert pl. ahol én vásárolok ott minden fixen 500 Ft, múltkor találtam egy fekete sárkányos selyeminget, tipikus cigányviselet diszkóban, nekem nem is kellene, de megveszed 500-ért és eladod pillanatok alatt 10-20x annyiért, és ezeket a számokat nem a seggemből húztam elő. A kényes nyámnyiláknak is eladhatod ezt, akik elvből ugyan nem mennek turiba, de tőled megvennék az utcán 20x annyiért, csak ne mondd el nekik honnan van. Ezek a wannabe-sznob emberek ilyen idióták.
>>212784939>értelmesaz ő szótárában vagy buzifétist, vagy valami kisnyugdíjas őrjöngést jelent
>>212785079Ez mondjuk based
>>212784974Hallod akkora dombokban volt kipakolva rengeteg ruha, ki tudja mióta. És amikor megvettem még csak dohos szaga sem volt. De nem baj amúgy, az ilyen királylány lelkű low-t idiótákon lehet a legnagyobb hasznot behajtani.
IMG_9904
md5: 1b3e9917152abf325dbd01902234a6a2
🔍
>>212784987olyan ez, mint amikor jön a hiper-szuper vöröspirulázott anti-szemita színjátékával, aztán két perc múlva odaírja a saját postájára, hogy ne a zsidókat okold már a szüzességedért szűz
utána meg visszaválaszol magának arra a postára, amivel visszaválaszolt magának és elkezdi magát mustározni meg a fasz tudja
>>212785129>jön a hiper-szuper vöröspirulázott anti-szemita színjátékával, aztán két perc múlva odaírja a saját postájára, hogy ne a zsidókat okold már a szüzességedért szűzezt minimum kétszer láttam már az elmúlt napokban
>>212785030egymást (saját magát) szüzezi
1000%, hogy ez is egy rudishasadás
>>212784975Lehet, biztos sokat szekszel
>>212785126Nem fogok a szemétben turkálni, értem mit mondasz de pont ez a bajom. Unom már, hogy az egész egzisztenciam ilyen alacsonyabb rendu létezésre épül. A magyar nep ilyen rágcsáló, aki az oroszlán által elejtett tetem maradványain lakik jól.
mondjuk azon most jót röhögtem ahogy elképzeltem hogy a rudispedofil ilyen kihízott dohos ruhákban bebaszva fogdossa meg szagolgatja a ruhákat a turiban közben meg valami maminak hőbörög a minőségi textilről
Mesterterv
>kirabolom az országot, milliardossá válok
>elmegyek Koreába
>veszek egy k-pop feleséget
>felhízlalom
https://www.youtube.com/watch?v=b_MR1tDPoOE
Ezek közül a lányok közül fogok választani. Mit szóltok?
OIG4
md5: 509042609c14c7665e3331576ed0cee1
🔍
>>212785227lol és tényleg ez történik most
>>212785107Bemagolod a márkákat, jókor mész, ha csak mellékes keresetként de összeszedsz pár top tier ruhadarabot és ha csak 5x annyiért adod el, már megérte elbaszni rá az időt. De ez a szép az egészben, mint egy nagy varianciájú nyereményjáték a haszonkulcsot tekintve. Az a különbség hogy itt gyakorlatilag a pofádba virít hogy melyik a jó ruha. Lehet prolizni a másikat emiatt, de 1-2 órát rászánva ott 10e-ért válogatsz 20 olyan ruhadarabot, amelyek összesen alsó hangon 250-300e, ugyanabban az állapotban csak éppen a Westendben, vagy külföldön. Nem azért mondom ezt mert ettől menő valaki, de az ár részben korrelációban van a minőséggel, márka ide vagy oda, strapabíró ruhákat találsz. Amelyik turiba én járok az nem boltszerű, hanem gyakorlatilag ott bontják ki a külföldről importált ruhabálákat. Ez a forrás ahol nincs első körben lefölözve, ilyen helyeken találod a legnagyobb eséllyel a jó cuccokat. Azért osztom meg ezt, mert nem kell a büdös textilzsidó zsebébe rakni a hasznot. Nem lesz attól másabb vagy tisztább a ruhadarab (előtted amúgy is felpróbálták már 10en azt a szart amit a Westendben árulnak)
Befejezem a témáról való szófosást, pénzt is csinálhatsz belőle, meg szarér-húgyért öltözhetsz minőségi textilbe.
>>212785244>felhízlalombiztos, hogy ez szükséges?
>>212785244Ha ki tudtad rabolni és el tudtál menekülni, akkor nem volt miért elmenekülni mert nem is akarnak elkapni. Úgyhogy maradhatsz helyben mert találsz kövéret dögivel.
Lázár két éve leállított egy mozdonyvásárlást, most drágábban bérel ugyanolyan mozdonyokat a MÁV
>>212785316Igen, Hitominek gyönyörű arca es bore van, de a csipmoje lehetne kerekebb, a feneke es a combjai pedig lehetne nagyobb. Főleg a combjairól hiányzik egy kis hus.
>>212785359de az nem koreai te ökör
„Volodimir, el tudnád érni Moszkvát? El tudnád érni Szentpétervárt is?” – kérdezte Trump Zelenszkijtől
Donald Trump arra kérte Volodimir Zelenszkijt, hogy fontolja meg Moszkva és Szentpétervár megtámadását, és arról tárgyaltak, hogy ehhez milyen további amerikai fegyverekre lenne szüksége Ukrajnának – állítják az amerikai és az ukrán elnök július 4-i telefonbeszélgetését ismerő források a Financial Times-nak.
>>212785434>peace through strength>a béke elnökeKöszönjük Vitya!
>>212785359Ez túl kövér, van egy tökéletes sweet spot, ami olyan +10 kiló az egészséges bmi felett (160 centis lány esetében). Jó húsos, gyömöszölhetö nöies.
>>212785227Viccen kívül egy nagy halomban, egy levert vakolatú, repedt üveges raktárhelységben van ez ahol én most voltam. Egyes kényes kis rózsaszín szójatöki hídpillér anonoknak felháborítóan igénytelennek tűnhet. Az is a hely, de a fasza ruha attól még ott van. Lehet hogy nekifekszek kicsit profibb módon ennek a témának. Én csak teljesen jó szándékból mondtam, hogy jóság tud ez lenni megfelelő helyeken. Az nem érdekel hogy emiatt ki minek gondol, jó érzés egy 20k-s ruhát viselni és nem sajnálni, mert csak 500 volt. Gondoljátok végig.
megint tanácsokat osztogat a rudis
>>212785473Az arca rendben. Melle is van. Ilyen vóúttmán. Egyáltalán nem büdösek.
>>212785538Igen, latszik ordenáré bele van, semmi csípő, a segge is formátlan csak nagy. Ez unironikusan szar, pedig szeretem a húsos lányokat
>>212785571>Az arca rendben.
annyira bírom, hogy már le sem tagadja, hogy ő a rudis, csak folytatja tovább a pofázást
>>212785571Esélyelen, ránézek az arcára és undor fog el.
Itt van az az ujjatlan makroszövéses póló, makró kép. Mielőtt megkérdeznéd, az ott alul a mutatóujjam oldala, ezt ma túrtam.
Ennek semmi márkája de nem is érdekel, minőségi eleve a textil, a varratok katonásak. Öröm az ilyet kifogni, mintha karácsony lenne és megtalálnád az ajánékodat!
>>212785583>>212785592>>212785618Mondjuk hogy akkor csak hátulról. Olyan latina, beszélhetsz közben spanyolul hozzá.
>>212785625Elfordult a kép a kurva metadata miatt, de a lényeg hogy balra a mutatóujjam barázdái láthatóak makróban csak hogy érzékeljétek miről van szó. 500 Ft, köszi heló!
>>212785483Te nem unod még ezt a melós prolit, aki kicselezi a rendszert fantáziáid? Tényleg ilyen guberálós bolond leszel pár éven belül aki "tuti vételeket csinál". Beszélj a románnal, lehet tud neked valami félcigány csajt, veszel valami szar kocsit aztán indulhat a vásározás.
>>212785641Túl nagy. Most a makró a menő tesó, nem látod?!
most meg válaszolj vissza magadnak, ahol saját magad leszüzezed
aztán 2 nap múlva tagadd, hogy ez valaha megtörtént volna
>>212785625>ujjatlan makroszövéses póló
Nem értem miért ilyen finnyásak a szᵫzek. A szeksz az szeksz. A fehérbőrű sem jobb, de tényleg.
>>212785679Ez nem csel bazdmeg, csak emlékeztetőként bemutatom, hogy nem kínai, szakadt, összefosott használt ruhákra kell gondolni, ezek bálázott angol meg holland importok, vagy 1 hétig hordták, vagy lopott, vagy akár még hamis ruhába is belefuthatsz. Válogatni kell, esküszöm tök jó a kincskeresés, nem kellett 10 percet se elbasznom és találtam az én bojler testemre 2 db 3/4 gatyát meg ezt a makroszálas ujjatlan pólót, ez az utóbbi minőségi. 1500 Ft volt, de máshol ugyanebben az állapotban fizethettem volna 20 ezer Ft-ot. Szóval 10 perc böngészéssel alsó hangon spóroltam 18500 Ft-ot, ami órabérben 111.000 Ft. Majd szóljatok ha így kerestek.
>>21278572510 éve ilyen voltam, most sokkal táskásabb meg pihentebb pofám van. Na jó ilyen buzitrikót sosem hordtam, de gondolom téged felizgat hogy erre kerestél rá.
>>212785726Mi ez a topic, az egyik hirdeti a cigánysorról a kurvákat a másik meg a bálásruhában turkálást próbálja másoknak ajánlgatni, mint igazi lifehack. Tényleg ez a magyar színvonal? :D
>>212785781kép ezekről a fantasztikus ruhadarabokról?
Hát basszátok meg, esküszöm felpörget a turis biznisz gondolata, csak többet kell eljárnom és nem csak az én méretemben válogatni ruhákat.
Akinek ez nem kell az tényleg homokos, de most komolyan.
>>212785826Felizgat?
Amúgy némmá te geci
>>212784896Itt az Oakley ventillációs gatyám, ezen a képen már viseletes párszor, de még mindig egyben van, minőségi anyag.
>>212784874Itt van te burzsuj, vedd csak meg leárazva 80 fontért, plusz szállítás. Nekem 500 Ft-ba meg pár perc keresésbe fájt.
Látva hogy némely bélpesti hózentrógeres szűzet mennyire felizgatja, hogy fillérekért kap minőségi ruhát egy szittya paraszt mint én, úgy érzem ez nem egy alkalmi postázás lesz (ha csak meg nem döglök addig).
Geci komolyan mi lesz a következö? Járjak dögkútra ha húst akarok enni? Esküszöm nem lepne meg.
A legszebb az egészben az, hogy tök random az egész. Van meglepetés eleje, a realizáció eufóriája, hogy hoppá ez sokat ér. És az a durva hogy sok sok ilyen ruhadarabban találkoztam, csak dobtam félre a faszba mert nem az én méretem volt.
Telitalálat, testvér. Ez a tipikus poszt-szocialista zsellérgagyi, ahol a *nyomorhoz való kreatív alkalmazkodást* elkezdik erényként árulni. Ahelyett, hogy azt mondanák: *"ez itt a nyomor, ebből ki kéne törni"*, inkább azt mondják: *"figyelj, a turkáló egy rejtett aranybánya, és amúgy is menőbb vintage darabokat találni, mint a fast fashionben"*. A cigánysoros kurvahirdető meg csak a végstádiumú piaci cinizmus: ha már semmid nincs, áruld a nődet is, lehetőleg TikTokon, 30%-os jutalékkal.
A dögkút, amit emlegetsz, egyenes következő lépcső. Ott jön majd a "10 tipp hogyan vágj ki értékes húst a selejtből" típusú videó, vagy hogy a menza kuka mellé kitett tálcák "zero waste" kincsesbányák. És mindez majd egy kis nosztalgikus lo-fi zene alá vágva, slow zoommal, mintha valami életstílus lenne.
Ez nem egyszerűen *magyar színvonal* — ez a globális periféria önfelszopása. Amikor nem vagy elég erős lázadni, inkább elkezded dekorálni a ketrecet.
Szóval ja, ha húst akarsz enni, menj a dögkútra. De vigyél magaddal egy influenszert is, hogy legyen belőle tartalom.
>>212785996Nem, eladod a turis ruhákat hisztis szójaszűz anonnak, 10x áron, mondván hogy lopott (nem pedig azt hogy turis) és egyből van pénzed kajára. Gondolkozz McFly
Ez pl lehet intelligens is.
>>212785996kajáért a teszkó mögötti szemeteseket érdemes lecsekkolni zárás után
Sztem keverék csak. A lakás is tiszta.
>>212785870húha van fasza?
Ki se mostam ezt a mikroszálas pólót, jobb szaga van mint nekem. A tapintása meg simább, mint a szűz feje búbja, bevallom jól esik simogatni magamon. Nem szexuális értelemben, hanem csak úgy.
A csempe is fel van mosva. Nem úgy mint egyeseknél.
Ja igen, ugyanitt mikroszövéses sötét ingeket is vettem, márkás, 25e Ft újonan, már ha kapni itthon.
Nem értem hol lenne a gond.
számomra fontos volt a befolyás
Ez a legszebb ebben, hogy úgy vághatok fel a minőségi cuccokra, hogy közben nem adtam oda a napi keresetemet a retkes zsidóknak. Több pénzem marad, nyugodtabban alszok és valahol...valahol most ezekkel némelyik anont biztos felbasztam, mert elbaszta fél havi fizuját az idei kollekcióra és szembesül a nagy büdös valósággal, hogy bizony csöves proli uraság rávilágított arra a lehetőségre, ami végig ott volt, csak ódzkodtok a turiktól, mert covid-sars-écet kaptok egy pulcsitól bazdmeg. Vagy nem tudom mi.
Mondtam már, hogy mikroszálas?
Termeljünk már ki egy rám ragadó buzzwordot ebből a topikból, felizgatna.
A szűz pénisz is strapabíró és minőségi, mert vékony.
>>212785996Nem kell mennyé'. Adják úgyis. XD
>>212786322De nem a szekszelősöké kopik el használat közben?
Jó, legyen az a végszó, hogy nem szégyen a kincskeresés. Amúgy meg ha germofób vagy csak kimosod otthon kétszer és kész, de a jó helyeken tiszták a ruhák.
>>212786390A mikroszálas szűzpénisszel inkább csak flossingolnak a nők.
Itt van amúgy a csóró anon barátunk? Mert neki ideális kereseti lehetőség a megfelelő helyen turizás. Bár az én helyemet felejtse el! Morzsa is meg kisajátítom.
IMG_9944
md5: 00fb42bcf7970c5e7673d57b0f0d897b
🔍
na Jomi végre eljött a balatonhoz
a bal alsó sarokban a macska amúgy nagyon érdekes
>>212786454Itt vagyok, éppen a felesborsót eszem, és helyetted szégyenkezem.
IMG_9865
md5: 20268f01314c04a401baff54204d42be
🔍
macit akartam írni, de gebasz volt az agyamban
szűz
md5: 43ab145c519d3807f997d9898ae945e2
🔍
Nem figyeltem rá, csak utólag reagálok a nincstelen szűzre akinek az a válasza olyan témára amiről fogalma sincs vagy pont senki nem szól hozzá, őrjöngve pedofilozik és a párbeszédeket is összeskizulja. Neki valamiért ettől jobb.
Sziasztok! Hisztek az „ösztönös lélekgyógyítókban”?
Életem során pár ilyen emberrel találkoztam már. Rendkívül bölcs, hasznos tanácsokat adtak (természetesen szakmai terminusokon kívül). Amíg egy-két diplomázott pszichológust mintha...nem is érdekelné a hogyléted. Véleményem szerint, ez betudható annak, hogy az utóbbi időben divatszak lett, nagyon nehéz megtalálni a megfelelő szakembert. Mindazonáltal, úgy vélem, hogy az extrémen fejlett interperszonális képességek automatikusan „terapeutává” tesznek bizonyos embereket, papír nélkül is (nyilván nagyon kevés van belőlük).
Mi a véleményetek?
Szerk.: Engem is érdekel a pszichológia kb. 23 éves korom óta, de sajnos csak 321 pontom van, elszúrtam az érettségit (mély depresszió, nem érdekelt semmi). :(
>>212786532Hát, szégyenkezz akkor, abban van a kalória!
Ebben meg 1000%-os haszonkulcs alsó hangon ha kiválogatod a minőségi ruhákat. Én csak magam méretére válogattam eddig, a ritka bojlertestemre, és volt.
>>212786644Tolj egy DMT trippet Feldmár Andrással, máskülönben csak egy tapasztalatlan, tankönyvet magolt bohóc leszel.
>>212786706Feldmár András (Budapest, 1940. október 28.[2] –) Kanadában élő, magyar származású pszichoterapeuta.
Tevékenysége szemben áll a pszichológia és pszichiátria hagyományos gyakorlatával, amennyiben károsnak tartja az ún. mentális betegségekkel való diagnosztizálás széles körben elterjedt módszerét (l. DSM-V) és az ezen alapuló kezelést.[3][4][5][6][7] Megközelítésének lényege, hogy megfigyelés és módszerek alkalmazása helyett a terapeutának valódi, azaz spontán és őszinte emberi kapcsolatba kell lépnie a páciensével.[8][9][10] Címkézés, gyógyszerelés és a páciensen való változtatás helyett a szenvedő ember környezetének megváltoztatását és a vele való szolidaritást hangsúlyozza.
>a szenvedő ember környezetének megváltoztatását és a vele való szolidaritást hangsúlyozza.
Nem mondtam ugyanezt én is? Nem kell az internetten veszekedni pancserekkel és csettbotokkal és helyette inni meg kurvázni kell feszt.
>>212786817Ja, új infó ez neked? A leghíresebb magyar pszicológus. Más megközelítéssel vizsgálja és kezeli a skizofréniát, nem áll messze tőle a kísérleti droghasználat, etc.
Egy nagyon érdekes és bázisolt ember, ha bizalmat kölcsönzöl nekem, ebbe nézz csak bele, mert mély és tartalmas:
https://www.youtube.com/watch?v=E1ksSnvjkDQ
kicsit talán furán indul, de tekergess bele és meglátod nem csak tartalmas, de szemléletváltoztató bizonyos módon és minőségben
>>212786817Na ez kurvajól hangzik, a turkált levedlett szarokban valami cigánykurvával DMT-zek Feldmár Andrással, a félresikerült emberek copegurujával.
Köszönöm, hogy magyarnak születhettem.
>>212786925>kiköptem a kávét a röhögéstől
>>212786817>a terapeutának valódi, azaz spontán és őszinte emberi kapcsolatba kell lépnie a páciensévelez szeksznek számít?
>>212786505háborog a matyar tenger
>>212786989Most válogathatsz vagy ez vagy egy barna jány. De ha szerencséd vana akkor a jányban is meglesz ez.
Ez a fonál kicsit emlékeztet amúgy ennek a videónak az egyik monológjára az elején, mintha csak én lennék itt ébren.
Miért is kell szégyenkezni, utálni egymást? Beállni a sorba hogy lemásoljuk a TV mutatta menőt? Fel nem fogom néha, hogy - és tisztelet a kevés kivételnek - mennyire fantáziátlan és agyatlan emberek ismétlik ugyanazokat a viselkedési formákat napról napra, statikusan
Én meg csak állok, és nézem hogy mindenki más szerepet játszik.
Dr. Feldmár András erről pofázik
al első videó mert elcsúszik, valami buzi kodek tippszmixülhette azon a keyframeeket
https://youtu.be/OXSFuFXWUW8?t=310
Enjoy, annyira mint a turis mantráimat.
>>212786979Jó hogy szoltál hogy kaff mert kimaradt nekem az a posta. Most akkor megaláztak?
>>212787117>4csány>jajjjjjjjjj bántanakummmmmmmmm édeske rossz weboldal
>>212787117Ö ilyen jó kis copeguru, az emberek akik éltetik 90%ban attól szenvednek, hogy egy szar posztszocialista országban élnek ahol rohadtul nagyon csóróság és szegénység van. De persze ezt beismerni meg tenni ellenne lehetetlen, inkább mindenféle alternatív síkra meg valóságra kell terelni a narratívát.
>>212787117Nemhogy ez a mindset bennem lefutott már kb. 18 éve, vagy zárójelben dumáltam is a Feldmárral facebookon, volt hogy beszívva
Én már réges rég nem játszok szerepet, nem is akarok beilleszkedni (főleg hogy van kaja házhozszállítás, lol)
Eszembe se jut hogy a másik kritikája formáljon engem, csicska megmondós kis glamour senkik. Buzi az férfi létére, aki finnyáskodik pl. a használt ruhán. Ma még meg van a buzis femboy kényelmes élet, de holnap talán az ilyenek lesznek a homokzsákok a fronton.
>>212787230Kussolj már fasz, tényleg annyira nem becsülöd a friss családodat, hogy tudván: minden adat ismert rólad megkockáztatod hogy egy beteg szociopatának szólsz be? Mit nyersz ezen, temus Hasselhoff?
>>212787230Ha még egyszer hozzámszólsz úgy torkonszarlak, hogy a dentiformációd okozta fogszilánkjaid a holnapi szarodon pompáznak majd mint dekorációs szórás
Egyedül ez valóságos, amikor benne van a faszod. Minden más hazugság. Az ázsiai nö az én terapeutám, a teste a gyógyír és a szex a megoldás.
Nagyon egyszerű. Ki kell törni a Mátrikszból.
>>212787398zöldszövegezz már egy rendeset. azt akarom hogy a szüzeket marja a sárga irigység hogy nekik ilyenben sem lesz részük
>>212787398>stripchatAz egy muszkovita kazah keverék. Még a negyedkazah is mongol kinézetű.
>>212787477>Ő azt kérdezte: -Kici?>Én azt kérdeztem: -Ócó?>a többi már történelem
>>212787477Várj, régebben írtam beszámolókat egy nemzetközi fórumra. Megkérem chatgpt fordítsa le magyarra.
>>212785473sok lánynak ez áll a legjobban, de szerintem nem mindegyiknek
>>212787576sztem azt is meg tudod neki mondani hogy zöldszövegezze
Amúgy csak színészkedve ijesztettem rá Benire, nem vagyok én olyan. De most született a gyereke amúgy is, akarja vagy sem de szép lassan átszerveződik az élete. Azt nem hiszem hogy bármilyen formában szüksége van a fonálra vagy a véleményünkre. Neki bejött az élet, jó neki amúgy.
IMG_9947
md5: d8eafcace7af2ece7f17dba28ef10160
🔍
ruszinbaszó
>>212787230https://www.youtube.com/watch?v=d7KUzbmkvQA
ez a mea elég puffasztott, nem?
>>212787477xxxx masszázs értékelés – egy váratlan JAV élmény
Sziasztok mindenki, remélem, nagyszerű Ázsiai Újévet töltöttetek. Sajnos a Tết alatt járni nem volt a legjobb döntés, mert drasztikusan visszaesett a dolgozó lányok száma. Tết előtt még könnyedén találtam GAITO lányokat azonnal, de most kemény munka lett. A pár lány, aki dolgozik, nagyon elfoglalt. Na majd jobb lesz a hét folyamán. Szerencsére a @xxxxxxx mindig kész segíteni, így az igényeim ki voltak elégítve. Ritkán hagyom, hogy más válasszon nekem, de az ő ajánlásai mindig telitalálatok. Én inkább a fiatalabb lányokat szeretem, de ő mondta (és teljesen igaza van), hogy egyszerre fiatal és jó szolgáltatást nyújtó lányt találni nagyon ritka. 11-et ajánlotta a xxxx-ból, és nagyon örülök, hogy hallgattam rá.
Még a masszázs helyek is tele voltak, így amikor megkértem, hogy foglalja le nekem 11-et este 8-ra, a legkorábbi időpont 11 volt. Várnom kellett. Mielőtt kapcsolatba léptem vele, próbáltam pár GAITO lányt keresni, de senki sem válaszolt. Miközben vártam az 11 órás időpontomra, egy Lai lány (ők soha nem okoznak csalódást) válaszolt, így, mint a disznó, gyorsan összepakoltam, és úgy döntöttem, melegítek egy kicsit az este főfogása előtt. A Lai hotelszolgáltató a szokásos profi módon tette a dolgát, aztán elindultam a Vi Tiểu Bảo-ba.
Amikor megérkeztem, a hely feltűnően tele volt, és a portás azt mondta, üljek le, várjak 15 percet. Az a 15 perc 45-re változott, de nem bántam, mert nagyon kedvesek voltak, és a xxxx hangulata is kellemes volt. Várakozás közben láttam egy másik fehér vendéget távozni. Bólintottunk egymásnak (üdv, ha olvasod ezt).
>>212787686orr
de lehet csak nekem tűnik úgy, hogy hasonlítanak egymásra
Végül bejutottam a szaunába, és pár perc múlva megjelent 11. Térjünk a lényegre: ő egy MILF. Állítása szerint 27 éves, de szerintem inkább 35 körül van. A fotóin sokkal fiatalabbnak néz ki. Ahogy mondtam, én a fiatalabbakat kedvelem, de ő vonzó volt. Ha szereted a MILF-eket, imádni fogod. Nagy mellei vannak, és egy kicsit pocakos – összességében megjelenésre semmi panasz.
Az első pillanattól biztos voltam: ez a nő tudja, mit csinál. Nagyon profi és magabiztos. Megmosott rendesen (előtte adott egy finom főtt tojást – megjegyzem, a görögdinnye náluk szuper édes), aztán kezdődött a móka.
Rengeteg vietnami masszázson voltam már, de ő volt az egyik ritka lány, aki nuru masszázst adott a kádban. Izgatott voltam emiatt. Betakarta a testem zselével (tényleg sokat használt), és elkezdte a melleivel simogatni a testemet. A magabiztossága és az energiája lenyűgöző volt – soha nem állt le. Igazán benne volt a játékban.
Ahogy a cím is mutatja, tényleg olyan érzés volt, mintha egy JAV film POV jelenetében lennék. Közben váltogatott az orális szex, önkielégítés és a péniszem simogatása között. Folyamatosan váltogatta a technikákat, hogy sose unatkozzak. Felfelé-lefelé siklott rajtam, csókolt, nyalt, szívott, és a nyelvünket is együtt nyaltuk (kicsit meg is haraptam, ami neki nem tetszett – hehe, az én hibám).
Tökéletes technikával szívta és simogatta a farkam. Minden mozdulatból érezni lehetett a tapasztalatát – tudta, hogyan kell a megfelelő pontokat eltalálni. Keményen dolgozott.
Mint mondtam, már két órával korábban volt egy orgazmusom, így sokáig tartott, mire végre eljutottam a csúcsra. De ő nem fáradt el, nem adta fel, hanem még keményebben és szenvedélyesebben dolgozott perceken át. Ez egy egyedi élmény volt – ő nem egy átlagos masszázslány.
A mennyországban éreztem magam. 15-20 perc után végre elélveztem a szájában. Látszott, hogy lenyűgözte az állóképességem, én pedig őt teljesítményével.
Igazi MILF JAV jelenetet adott elő. De kész voltam. Kiürültem – teljesen üresnek éreztem magam. Azt gondoltam, nincs esély, hogy még egyszer meg tudjon csinálni.
Spoiler: tévedtem.
Gyorsan a masszázságyra kerültem, ahol fantasztikus fejmasszázzsal kezdett, majd egy remek teljes testes masszázzsal folytatta. Erős, keményen dolgozó és tapasztalt kezekkel masszírozott.
Elfelejtettem megemlíteni – egy pillanatra sem állt meg. Amióta belépett a szobába, nonstop dolgozott. Az is lenyűgöző, hogy mindez éjfél után történt.
A masszázs után még egy darabig a hátamon csúszott. Aztán megkért, hogy forduljak meg, és tovább csúszkált rajtam. Kicsit szerettek volna hasmasszázst kérni, de úgy éreztem, hogy az megszakítaná az előadást – a nuru masszázsa remek volt.
Ez lett a második JAV jelenet, de még mocskosabb és hosszabb. Szinte minden porcikájával ingerelt.
Végül újra egy nagyon intenzív orgazmust éltem át kemény munkájának köszönhetően.
Utána bement a kádba, hogy letisztítsa magát a ragacsos, csúszós masszázs után.
Én? Teljesen kimerültem, még jobban, mint előtte. Teljesen kiszívta belőlem a lelket.
Az agyam kiürült – ez nálam ritka. Még azt is megkérdezte, hogy jól vagyok-e, mert percekig mozdulatlanul feküdtem.
Végül felkeltem, és csatlakoztam hozzá a kádban, de még akkor is bénult voltam. Azt hiszem, érdekesnek találta az állapotomat.
>>212787698>>212787730hú ha ehhez hozok egy sört
>>212787698>Bólintottunk egymásnak (üdv, ha olvasod ezt).kek
Néhány perc után visszanyertem az uralmat, és készen álltam, hogy távozzak.
Összegzésként azt mondom, ez egy egyedi élmény volt. Egyáltalán nem ezt vártam egy vietnámi masszázs helytől.
Mindenkit arra biztatok, hogy próbálja ki őt.
Köszi, vigyázzatok magatokra!
>>212787694jóféle az biztos
IMG_8537
md5: d8736c2dae9b4cf84624eebaeba74569
🔍
>>212787724szerintem ezt csak te látod így
Rikónak kissé markánsabb az orra
ettől a rudistól tényleg eltiltották az unokaöcsiket, azért ilyen aktív mondtanság
>>212787698>>212787730>>212787757>>212787791De ez a nö tényleg durva volt, tényleg mintha 20 éve faszt szopna. A masszázs is olyan volt, hogy még a lábamban is olyan pontokat nyomogatott azt hittem beszarok.
Meg akarta adni a számát, biztosan megbaszhattam volna, de egyszerüen nem szeretem a milfeket.
>>212787398Meg is van.
sammy_sa
sammy_sw
https://livecamrips.su/video/9256058
>>212787852hát jó nem én vagyok a szagértő
Hey román anon, lecsekkoltad valamennyire a Feldmár Mester unNPC hypno videóit?
Beni te is gyere vissza, csak vicc volt!
>>212787913>a Join Me for Free takarja a pinátmég jó hogy ingyen van
>>212787906Itt egy kép róla, mondjuk retusált és legalább 5 éves kép, de nagyjából ilyen volt.
Popper Pétert olvasok, Puzsér Robit hallgatok
>>212787939Nekem csak a mini-Ceașescu kell.
https://www.youtube.com/watch?v=ANMAGRdxhG8
>>212787979Vélemény Dr. Feldmár Andásról? Unironi érdekel.
>>212787913Aztakurva van camgirlfinder?
>>212787972Ott van az archivált link a livecamrips, azon mutatja hátulról is.
>>212787998mini csaj csesz Q
...
az én kurva anyámat
és azért nem mini a mini mert rámverné az ajtót a TEK
Jia Lisa
md5: d7331cc1d019edc3b34816ece3ee8467
🔍
>>212788060Próbáld ki a kollegináid fotóival. Sosem lehet tudni. XD
>>212788028Kösz amúgy. a szándék a lényeg úgy vélem, de én csak poénból posztolok ide erotikusat vagy pornót. 1-2 naponta kiverem egyszer pár perc alatt, megvan a post nut clarity és nem foglalkozok vele. Olyan szinten beleszoktam ebbe, hogy az utcán se nézek meg jó nőket, csak ha véletlenül pont arra nézek.
>>212788229Nem fogod megbánni, talán plebbiten van róla vélemény. Nem azt mondom hogy felforgatja a világszemléletedet, de tartalmas, elgondolkodtató és meglepően....izé
Jia Lisa
md5: 88992b02f10ed6936a214ad5c7b7dbbc
🔍
>>212788230>2 naponta>pár perc>nem is érdekelnek a nőkLehet fiúkat kellene nézzél.
Drágaságom örökre eltünt. Van kb. 30 camgirl akik az évek során eltüntek, most végignézem mindet :D
Amúgy mindenkinek meleg (no homo) szívvel ajánlom azt a Feldmár videót, azt megnézni tartalmasabb időtöltés mint akármelyik 2010 utáni filmet megnézni.
>>212788060>mind ugyanúgy néz kihúha nagyon érdekes
>>212788298a tomboy nőket kedvelem hogy őszinte legyek
rendre fittek, rövid köröm, nem pepecselnek
az idális partner egy olyan XY kromoszómás nő aki nem áll be a ribanc-sorba
>>212787900teljesen elment az unokaöccs molesztáló esze az biztos
>>212788388úgy értem XX, ezt tényleg nem direkt csináltam
Faszom bele már, epic fail :D Egy pillanatra a nőket valamiért az XY kromoszómához asszociáltam
>>212788410Néha veled is beszélgethetnék Musi, de semmi érdekes érdeklődési köröd vagy témád nincs amit ide feldobsz, csak a szokásos.
>>212788461hát nem tudom te egy pedofil vagy szóval nem akarok veled beszélni mint ahogy más sem
>>212788313>Feldmárgondolom ugyanakkora semmitmondó szélhámos zsidó pszichológus mint az a Máté Gábor holokauszttúlélő
>>212788388>a tomboy nőket kedvelem hogy őszinte legyek>az idális partner egy olyan XY kromoszómás nő aki nem áll be a ribanc-sorba
Nem akarom a saját faszomat szopkodni, de én ma tettem azért hogy a fonál ne legyen olyan, mint minden egyes kibaszott nap mint a Groundhog Day-ben. Turizás, jó ruhák farmolása. Magadnak vagy akár profitért, másnak eladva. Feldmár András csidejó, akár háttérbe berakod és elalszol rá, de tartalmas, intelligens és formabontó a témát illetően
>>212788537öld meg magad pedofil
>>212788530lol es milyen igaz
>>212788537helyette kurva szar lett, gratula gyerek predátor
>>212788491nem unod még? láthatod hogy nem is foglalkoztam a posztjaiddal
lehet hogy furán hangzik, de egy párezer lakosú településen élek, 0 priusz, köztiszteletben állok, sőt az előbb említettem, hogy a coomerség engem nem foglal le, gyorsan kiverem aztán post nut clarity 1-2 napig
>>212788461ez különösen vicces a bukott javajeettől
semmihez nem értesz
>>212788586>>212788530Ebbe a Pofonba belerohantam és nem manuális elütés volt hanem ahogy gépeltem valamiért az XY kromoszmát hittem a nőinek, de olyan gyorsan történt minden.
Jaj tudom miért! Ma már volt X és Y!
>>212788537https://www.origo.hu/itthon/2018/01/az-ongyilkos-torok-szabolcs-szulei-az-ongyilkossaga-ota-probaljak-kideriteni-a-fiuk-miert-ufrott-ki
>>212788603téged már gecire ún itt mindenki jah
>köztiszteletben álló deviáns pedoez vicces
>>212788613el nem hinnéd milyen lehetőségek vannak amikben jártas vagyok
mostad ma már az ánuszodat?
ezt csak mindentől függetlenül kérdem
>>212788677biztos fideszes
>>212788681azokat a lehetőségeket meghagyjuk az epstein sziget látogatóinak amikben te jártas vagy
Kétszázmilliárd elfüstölése a közmédiában, észak-koreai propaganda: tudathasadásos állapotra utalnak a kiszivárgott felvételek
A Kontroll szerint a Híradó.hu szerkesztőségi értekezletein készültek azok a felvételek, amelyek alapján a lap már több cikket is közölt. Ezek arra utalnak, hogy az ott dolgozó vezetők sem hisznek a propaganda erejében. Érdemben eddig nem cáfolták a felvételek eredetiségét.
de mennék má haza nézni a napi yuka videót
>>212788681már megint a seggekről meg a szarról beszélsz, unokaöcsmolesztáló
minden, nem pedofiliával szomszédos témában, amiben megnyilvánultál, beégetted magad eddig
számolni nem tudom, hányszor történt meg, hogy váltok 1-2 érdekes postát valakivel, te meg odadörgölődzöl és ordas nagy faszságokat beszélsz
>>212788677>a postám idézetében átír egy szót pedóra>kijelenti hogy ez viccesGratulálok amúgy, végre valamit elértél az életben. Javaslom hogy a Moet & Chandot-t 5 fokra hűtve fogyaszd, akkor az igazi.
>>212788773melónan nem lehet?
vagy csak nem komfi?
>>212788060Annyira hiányzik tesók, covid alatt mindig öt néztem hajnalban. Annyira szép puncija van. Valahol itt kezdödött az ázsiai nök iránti megszállottságom, ami azóta csak erösödött.
>>212788802én azt jelentettem ki hogy te egy pedó falu bolondja vagy
>>212788813most így nem vágom ki ő
ümszire, tsuyangra, chitosere vagyok felirakozva
>>212788461csak senki sem akar veled beszélni, mert egy buzi gyermekmolesztáló vagy. meg egy elviselhetetlen 0 szociális készségekkel rendelkező padzsít is mellé
>>212788779Ami téged triggerel, felizgat, lefutjuk azokat a köröket hogy persze neked van jobb dolgod is de pont véletlenül, ma már tizedszerre sajnos megtörténik, hogy felizgat. Reagálsz mint egy szolgalmas katona a szűzfront utolsó haddelhaderő-különítményében. Speciális gumis szexűző pelenkában, ami már önmagában 50 méterről elriaszt minden potenciális szexelni akaró nőt.
>>212788889>elviselhetetlen 0 szociális készségekkel rendelkező padzsít is melléánon ugye nem anya pincéjében rejtőzködő szűzként illet másokat ilyen vádakkal?
>>212788889Nézd ha próbálsz az intelligencia és a megmondóemberek császárának szerepében tetszelegni, gondold újra ezt a sort:
>>212788889>csak senki sem akar veled beszélni...vagy én értek valamit félre és ezt neked muszáj csinálni?
>>212788908hát ez már megint értelmetlen pedofil szófosás
>>212788913te mit véded a gyerektapizót, te diabéteszes geci
>random megyek az utcán
>becsöngetek a kaputelefonon
>"Helló! Nem akar veled senki beszélgetni, főleg nem én."
>tovább bandukol a Svédország felé hogy átvegye a Nobel-díjat
>"Semmi személyzet, kölyök!"
>>212789028>tovább bandukol a Svédország felé hogy átvegye a Nobel-díjatDe nem is vagy zsidó
>>212788955nincs mit újragondolni ezen, te kéretlenül belepofázol mindenbe demens pedó búmer
>>212789028ja bocs
ha azt beszélgetésnek veszed, hogy mindeki jogosan unokaöcstapizónak nevez téged, akkor tényleg igazán népszerű vagy
Én igazából ma sem kezdtem el baszogatni a szűzet, megvolt a magam témája a kontraproduktív turizással meg a Feldmár Bandival
Ki kéne szakadni bizonyos hater loopokból, úgy általában mondom, még egy kicsit magamnak is
>>212789071Bárcsak (akár kamuból is) mondanál valami jót rólam, félretéve a szűzi dühöt. Például a turis tanácsom szerinted értékelhető?
>>212789073ja mert tegnap egész nap őrjöngtél most meg nyalizol, mert skizoid gerinctelen pedó vagy
>>212789132nem fogok veled komolyan elbeszélgetni, buzipedó
>>212789132nem olvastam el
max annyit vettem ki hogy ilyen kihízott turkálós szarokat hordasz azokból is ilyen igénytelen rácsos polókat amivel tényleg úgy nézel ki mint egy gyerek predátor
>>212789132ennek a rudisnak teljesen elment ék otthonról
Én senkit nem utálok. Kivéve azokat akik nem ázsiai nök, de öket nagyon.
>>212789073> Ki kéne szakadni bizonyos hater loopokbólhát az egy olyan pedofil bűnözővel, mint te nehéz lesz
>>212789073https://stripchat.com/Ake_Mi
itt elöben láthatod mi szakít ki a hater loopbol
Kajak nem terveztem, csak volt bennem már pár Kozel, pirospozsgás fejjel szédültem vissza a géphez elújságolni, hogy megint fillérekért vettem értéket. Tök jó dolog ez, egyesíti a sznobizmus megsemmisítését, az újrahasznosítás celebrálását és a költséghatékonyságot. Ha büdös a ruha kimoshatod, de ha nem kell, ne vedd meg. Gyerekek olyan bemenni felnőttként a turiba mint gyerekként a játékboltba aputól lopott hitelkártyával. Szó szerint mindent megvehetsz, 500 Ft/db
ez tényleg a 0 szociális készségek jele, hogy még ezek után is nézz mint borjú az újkapura, hogy miért nem akar veled senki sem beszélgetni (saját magadat leszámítva)
IMG_7243
md5: f921957147aa57b6f62d035d65a46a65
🔍
amúgy Rikó
>>212789245Geci elképesztö ahogy harkályozik
>>212788908már megint a szexuális fantáziák más férfiakról
>>212790187Köszi Papiszűz, az 56K modemről
A pénisz makkon a húgycső alatti felívelő bőrrésznek mi a neve? Én nem tudom, DE RÁKERESNI TILOS!
Pedig régen tudtam, de most kimaradok a körből