jo sta se vako rano budin crni zivote
sprema se nevera u splitu
oh zivote tugo oj zivote bedo
TEMA DANA: nikad nisam jebao
>>212852985zasto se to dogodilo?
>inceli nisu progonjen-ACK
>>212853611I've never fucked the law
>>212851426 (OP)Good morning yugoslovenski babies
Poz ljudi. Jel mi možete reći jel nose ljudi dalje skinny jeans na Balkanu?
Zadnji put kad sam bio, vidio sam ih ionako se to na zapadu već ne nosi skoro 5 godina
>>212853985Aj nevar fukd d lav
nosin rebe levis
popusi mi penis
Koja devojka vas je NAJVIŠE povredila u životu?
Moja prva riba.
Čuvao sam je, mazio, pazio, kao malo jebeno vode na dlanu, tretirao sam je kao kraljicu pizda joj materina. Imala je mleko od lipicanera od mene. To je trajalo sve ukupno godinu dana, nismo imali sex, bili nevini oboje, onda me šutnula i smuvala se sa najboljim drugom njenog burazera i kresnuli su se posle mesec dana, skino joj lik nevinost i nikad mi se više nije javila u životu.
Usrala mi je narednih 10 godina života, prvih 4 meseca sam spavao sklupčan na kauču i tresao se po ceo dan pio lekove osušio se ko krpa drkao na nju i plakao svaki dan..dok se ona jebala uživala i imala best time of her life...literarno mi se jedanput javila nakon raskida da mi čestita zakasneli rodjendan i nikad više... To je ostavilo užasne posledice i ožiljke po mene tolike da sam se razboleo dobio opsesivno kompulsivni poremećaj i nisam znao više za sebe. Napustio sam faks nisam imao posao drugovi me napustili i spao na to da kradem roditeljima po 100din iz dzepa samo da bih imao za koka kolu svaki dan jer sam bio klošar.
Oženit ćemo se Filipinkama i bit ćemo sretni
>>212854221Onda sam se 2016 zaposlio, klošarski posao, krenuo da zaradjujem i otišao slučajno na masažu kod neke klinke u bg iz novog sada ne shvatajući da zapravo nudi erotsku. Tu se sve menja i kurva koju tuca po 10 likova na dan uglavnom kiseli matorci, mi za 100e literrano skida nevinost koju sam čuvao od kad sam bio klinac koju sam hteo da skinem sa prvom ribom.
Nakon toga otkrivam sajtove sa eskort pičkama i celu platu trošim da bih osetio pičku samo dva puta mesečno na 5 minuta kao najveća mizerna klošarčina. Za nekih devet godina sam kresno nekih 39 kurvi. Imao dve polne bolesti. Nikada nisam imao devojku do dana današnjeg, ja sam klošar, probisvet, vucibatina, utripovani egomanijak. Sad sam ostario imam 34 i ni jedna me više neće. Nisam se ostvario kao muškarac, živim i dalje sa roditeljima koji me jedva podnose i gledaju kao socijalni slučaj matorog večitog pubertetlije. Hteo sam da izvršim samoubistvo ali nisam imao muda. Ljudi mi se na ulici smeju kad me vide i verovatno me vide kao bolesnika. Nemam nikoga...bio sam i ostao sam..
Ja sam oličenje propalog lika koga je sjebala riba pre 15 godina...
P.S
Poenta teme je da iznesete svoja iskustva a ne da se bavite samnom i da me ponižavate.
>>212854036meni ne pasu (kukovi mi presiroki
>>212854250>kukovi mi presirokiUdaj se za mene
Vojko v izbacio novi spot
>>212854250zaboravila si zagradu
>>212854262xiao mi ja sam incel
>>212854300vojko v je debil koji snima pisme za ljude iz daruvara i svaki put kad ga vidin u gradu vicen za njin da je izda rep igru i da je debil koji snima pisme za ljude iz bjelovara
covece nova vojko v dalmatinska popevka covece
znas da je smece cim se svidja narkogorcu
>>212854451Drug addicts like your mom and we say nothing
>>212854222ja cu vas sprijectiti
>>212854817dzesi nemoj se udavati DZESIIII
>>212854893she is looks like my neighbor. And also unitl i open this photo i thought there is macron's wife
>>212855194jebate ladno ga napuvalo
>>212851426 (OP)https://www.youtube.com/watch?v=nuw6TLOEm7Q
mc stojan je tad bas zaredao hit za hitom
la majami ali rikiii mortii
Pa bolje slikodaska nego da smo neki server za kanter 1.6
>>212855592Desava se i najboljima da su prezreni retardi koji sve sjebu
moze nuklearka da padne al idalje ce neko da hostuje DELIJE family klan NIS server de_dust2 24/7
Legende mi poslali kartu za avion i pismo za posadu i sve što treba, let u ponedjeljak i kaže lik još samo ti treba australijska viza
Pa najjače da ću je dobiti za 2 dana jebote nema teorije da to bude gotovo
Ma neću da letim reću nije bila gotova viza jbg nisam htio bez toga
>>212855618dali su mi dzoint
>>212855658i kaj onda frende?
>>212855658zamisli letis tamo 25 sati i pošalju te natrag haha
zamisli letis tamo 25 sati i nadju ti las drogas i optuze te da si el narcotraficante
zamisli igor kostelac letis
Will Vito fuck yellow angel whores in Australia? I think yes
>>212855658Чтo бyдeшь дeлaть в Aвcтpaлии?
>>212857148Кpyизный лaйнep
A кyдa пoплывëт?
>>212857250on je zaposlen na kruzeru
obavlja posao audio tehničara
plovit će
>>212854337bazirani rap connaisseur!
>>212857250po moru sinjem
>>212857319I asked where he going to sail?
>>212857513Cлыш ты шyтник дoхyя чтo ли?
>>212857570bermuda triangle
>>212857605You are funny guys here as I see. On pair with that bosanac
>>212857570plovit cu svugdi i svuda
jugoistocna azija valjda
>>212856586Nikad nisam zenio
>>212857640Vito is it you? Why do you change your flag?
>>212857630I hope your admiration for that ugly cunt Paris Hilton is a joke too.
>>212857873>Why do you change your flag?tako to mi narkomani radimo na svajzi
>>212857903Nisam babodrk
>>212857906I don't believe you. Post proofs
cekao sam 120 sek. da bi napisao ovo.
eo kažu nema veze viza, piči na avijon u ponedjeljak
pfuj bruham BRUHAM
>>212857989Я тaм тeбe нecкoлькo вoпpocoв зaдaл
И я нe бaбкoëб ecли чтo
>>212857903No i really like her. She is goddess
>>212857989pa sta ces onda letit samo da te odbiju
>>212858128ma ne znam brate na glavu mi se penju
ja nisam čovek ja sam broj i postupam po naređenju
>>212858159You are basically Filipino at this point. Should stay in Balkans and drink with me
>>212858166Paris Hilton:
>plavokosa>blue eyed(with lenses but i don't care)>has nice facial features>has a good height 172cm>was born in extra rich american family so there will no any golddigingIf you'd have opportunity get wife like paris you'd use it
>>212858227I honestly wouldn't ruskibro. She's barren most likely and infamously there was show called "the simple life" where made her go onto a farm. I have to say her farm performance was terrible so I can only conclude she would make a bad wife.
>>212858227>>has nice facial featuresAHAHAHAaaa
sudbina
md5: 5c0859437395e043b5ba2bfcd71e6ef0
🔍
bolje u bakicu nego u shakicu
Prvo cu da se ne okupam jedno deset dana a onda cu da pustim sebi anoru
>>212858188Duration:
2hr(s) 30min(s
Economy
Status:
Confirmed
DBV
DUBROVNIK,
CROATIA
CDG
PARIS DE GAULLE,
FRANCE
Aircraft:
EMBRAER EMB E90 JET
878
AIR FRANCE
AF 0018
Duration:
11hr(s) 25min(s)
Cabin:
Economy
Status:
Confirmed
CDG
PARIS DE GAULLE, FRANCE
LAX
LOS ANGELES, CA
Aircraft:
AIRBUS A359 JET
5670
Stop(s):
Intermediate at LOS
ANGELES, CA Change of
equipment may be
required
AIR FRANCE
AF 0018
Duration:
8hr(s) 20min(s)
Cabin:
Economy
Status:
Confirmed
LAX
LOS ANGELES, CA
PPT
TAHITI, FRENCH POLYNESIA
Aircraft:
AIRBUS A359 JET
4095
>>212858332Nije zvaka za seljaka
>>212858302>She's barren most likelyI don't need kids
>paris>wife on farmIt's the same like use mercedes s class or some luxury car in farm or like car for construction working
She was born for fun, high class enjoying. There is only 1 from billion of people will born like she was.
>>212858354бaкицa je baza what is shakica?
>>212858367Shouldn't post things like this in public you dumb crna gorski
кaфицa милфицa бaкицa je baza
жёлтыe aнгeлы je rsorb
>>212858438HAHAHAHA PA ZABOLE MENE PIČKA ZA TO DA LI ĆETE ME DOXX ILI NEĆETE PA VI JAZAVCI STE DOXXOVALI FREDIJA I NISTE SMELI NI DA MU POZVONITE NA VRATA IZ ZAJEBANCIJE, PA I VLADA VAM JE DAO BROJ TELEFONA I ADRESU I NIKO NIJE SMEO NI DA GA POZOVE SA SKRIVENOG BROJA PIČKICE JEDNE KRIJETE SE IZA OVIH ANONIMNIH PROFILA I GLUMITE EBIN DOXXERE A NE SMETE IZAĆI NAPOLJE I POGLEDATI ŽENSKO U OČI I ŠTA AKO ME DOXXUJETE???? JEDNO VELIKO NIŠTA!!! SAMO MI DIŽETE POPULARNOST I JA SE GARANTOVANO SMEJEM SADA VAMA KAKVE STE JAZAVČINE EEEEEJ
>>212858367hjoj i zamisli to sve duplo sve zaredon
pa bolje da ti nadju drogu odma
>>212858502ma đe umro bi
ne bi mogao da podnesem tri dana u avionu
>>212858489Don't lump me in with them. I don't care. It's just bad idea. Maybe you want your flight to get fucked with, everyone is too lazy to mess with you anyway
>>212858227Also looks like your mom! Based!
>>212858367https://youtube.com/shorts/sD4gjF4LH1c
>>212858545I didn't say that it was some impersonator who came and posted all these posts that screened post here.
>>212858576Are you saying your love for milfara isn't something to do with your mom? I think everyone assumes it is, and that's okay
>>212858545Edipov kompleks
lik ladno oce jebat svoju mater
pa takve smo na blajburgu streljali
https://kodex.me/hrvatski-svjestenik-uhapsen-jer-je-oalno-zadovoljavao-mlade-rome-i-placao-im-50e-po-seansi/
Hrvatska denacifikovana
>>212858604No. I just prefer milfaras.
>>212858634oн ecть дypa дypнaя, yблюдoк
zaboli me sta voli bitno da to spama svaki dan ko retard bolesni kakav i je
>>212858671I think Freud went a little overboard but it's pretty obvious most people's sexual preferences have something to do with their mother. Are you sure?
ma on ti misli da je freud malo prekodaščio
mnogi prigorski kurci čekaju da budu popušeni
I remember some croat gave me taxista phone number. Don't know if it was real
>>212858681He is a sick man
>дypa дypнaяГдe ты ycлышaл этo pyгaтeльcтвo? Taк гoвopят зeки здecь
>>212858749It's the first and primary woman people interact with on a regular basis until they reach puberty and adulthood. It would be insane to say it has nothing to do with sexuality, that's just denial.
>>212858798>зeки>ктo?>>212858798>Гдe ты ycлышaл этo pyгaтeльcтвoздиc
debilčine mi nisu poslali ni u koji hotel treba da idem ni đe će me čekati bus ni ništa serem im se usta
>>212858749Pa to je mejnstrim misljenje, sve sto rade od frojda na ovamo je da ga revizijama redukuju. Jebem ja njima njihovu majku
>>212858867Jaooo kako ce da upale miksetu sad auuuuu, s
poštovaoce frojda ćemo sve uza zid kad se digne kuka i motika
Salim se, treba neko kutije da zabode na stalke i mota kablove ;)
>>212858908When in the hammer and sickle are raised you'll be on a boat nigga
>>212858908Majmun je usao u tenak!
>>212858908i zizeka isto?
>>212858927svi su stručnjaci dok ne počne da puca mikrofonija onda se zove vitomir
>>212858932Kuka and motika are peasent tools, we had peasent uprisings before, they are ok but insufficient for anything but a regime change
kad puca mikrofonija zoves vitomira
kad puca nekrofilija zoves babodrka
>>212858973žižek je hegelijanac i poštovalac žaka deride
>>212858976ma zajebavam se frojd je ok
jung je deset puta gori, trebalo ga je streljati još tada
>>212858988E da da, tacno je to takk, lepo si to rekao
ma bolje da se on drzi mikrofonije nije hegel bas za njega
moram priznati da je hegel prevelik zalogaj za mene
hegel? jel to moze u venu ili mora na nos?
>>212859139to ti jer ne znas njemacki
Zamisli ne budes denis nakaza i onda moras da biras izmedju socdem zorana senfa mamdanija ili majmuna u tenku koji ne vade antiimperijalizam iz usta
>>212859150pa kad si pomocni radnik
>>212859173He's busy working on his Tagalog
Ma ja cu sad da posmatram stvari dijalekticki
najveca tragedija eksju konca je kad smo svatili da je besmislenko ustvari glup ko kurac
>>212859281ja ovo nisam shvatio
>>212859281A sta si ti umislio, izadji napolje
Scenario: upoznam ga na eksju haha
Ispovesti dot kom brt....
a bilo bi baza da sad vito ide proucavat hegela i marxa u stare dane pa mu se to ne svidi pa nadje neki drugi larp postane sigma grajndset horoskopach
>>212859332Now that's cooking with dialectics
>>212859332Haha chudchino matora
čudan me umjetnik drži u ramu jebemu mamu
Insta grand najlepše želje
8/10
Nije loše
vrlo me uznemiruje cinjenica da vitomir "loves choco"
sovjetski sojuz curi mi niz guz
sojuz nerušimi respublik svobodnih
Greater Serbia and lepot of anyone Vitomirs age and older
>>212859631alfachu kolko imas kila
>>212859613That's more than a half of the population
>>212859822Okay just Vito then
>>212859834Yeah, It's nice to have your mom still around you know.
>>212859925Wouldn't know friendo
nisam mjesecima drko
gdje su moje supermoci?
>>212859955Oh I'm sorry to hear that
oni kažu priznaj sve
govorio sam dugo pustite me
>>212859710moras bit jaci od c ronalda da ovo priustis
ARRIVAL DAY PRIOR TO JOINING
Upon arrival to Papeete, French Polynesia please make your way to collect your luggage bags. Once luggage is collected, crew
will need to pass Customs and the Exit gate. A representative from the Port Agent will have a board with crew name and
transfers will be arranged by Marama Tours.
Marama Tours will be provide transfers from the airport to hotel and hotel to
the Port on the day of joining
marama turs krutenaranijo
sad chitam kralj uros doveo iz njemacke nekakve svabe da mu preradjuju rudu. i sad ti nemci toliko zavoleli srbiju da su trajno ostali tu. svi su asimilovani u srbe! znaci ko od vas tu je iz juzne sumadije nije nemoguce da je nemac a ne podljudski sloven. ako ima ovde iko pametan sasvim sigurno je potomak tih nemaca. ne moze srbin nikako biti pametan zato sto su srbi balkanske seljacine.
>>212858839Зэк - зк, coкpaщeниe oт зaключëнный
Чeлoвeк, кoтopый cидит в тюpьмe
>>212860590bilo je istih takvih u bosni
kao neki sasi tako neki fazon
ima neko brdo potok il sta vec nosi ime po njima
>>212859286Here it costs 1-1,5 euro
Organizovat ćemo sve koji se žele boriti na radnom mjestu, kampusu ili školi..
Komunino frfolino
>>212860590I'm in Šumadija now. They hate Germans here. I mean more than normal. Something about WW2 and getting fucked pretty hard. Few school massacres. I haven't seen 1 German tourist or heard German since I left Belgrade. Thank God.
posta svaki dan u eksju koncukako nikad nije jebala gf
podrška braći dostavljačima
Ma ja sam ti sam svoj gazda
>>212862766nije dobar prevod
>>212862766>>212862806Kako se oseća da postam na eksju-u.
>>21285964464.8
onaj chit dej me sjebo monumentalno
>>212862888glup si. rsorbuj
Idem na playu jefe, vidimo se djevci
>>212862900nikad neces sezdesetati
jel vozis hyundacha onda ili postajes vectrash
>>212862943ma vozim kurac
budem getza sredio gume, mali servis i rijesio ga se dok se jos da vozit
a nakon tog bum vidio, da mi uleti neki golf 3 td/tdi bi bio sretan
>Necator americanus larvae can only infect through penetrating skin, but A. duodenale can also infect orally. A common route of passage for the larvae is the skin of barefoot walkers. Once the larvae have entered the host they travel in the circulatory system to the lungs where they leave the venules and enter the alveoli. They then travel up the trachea and are coughed up, swallowed and end up in the small intestine. In the small intestine, the larvae moult into stage four (L4) the adult worm. It takes from five to nine weeks from penetration to maturity in the intestine.
glavno mi je da ovi hajvani ne vide koliko je ocajno zivjet ovako
Instagram found out I browse this thread
Mandić.iz.čusta.jebe.NAFO-jews.u.usta
>>212863698ovo su ciste incel price, ufidufi jebe na temelju slucajnih okolnosti niti aktivno zeli ili trazi seks
jedino sto ufidufija razlikuje od ceda je da nije genetski egzemplar najviseg nivoa
tzv (takozvani) bodycount bi trebo da bude vektor a ne skalar
68a70ed6
md5: b434254cec3002327049cf62bc37df76
🔍
plavokosa milfara
zasto kuckojeb pise na anglijski
>dijete bogatih roditelja iz visih socijalnih krugova
>sve imao sto je pozelio u djetinjstvu
>visoko obrazovan
>skoro nista svojim trudom nije dobio vec su mama i tata uplacivali na racun
>krene izbacivat svoje pjesmice
>postane idol muskarcima koji su se klonili skole te vecinu bogatstva u svom zivotu postigli velikim fizickom naporom, borbom, prezivljavanjem i kriminalom
ako je nesto beskorisno ne znaci da niko nema koristi od toga
uzmi za primjer filozofiju ili veliku vecinu matematike
kurcu ne sluze a opet dobro dodju ovim uhljebima
>>212863986koji sam ja pokemon?
"incel u dusi al ne i na papiru"?
t.alfach
>>212864811pa nije dovoljno rec npr 11 vec tipa (3,2,1,1,4)
>>212852985od sada te zovemo Nejebica
>>212863986pa ja sam ufidufi jebate
>>212865039Pa dobro sta fali
Izbaci pjesmice ti pa vidi imas li uspeha kod masa
170_1000
md5: 3f423b2db67befad314df3084bea02d8
🔍
Insta feminoida najlepše želje
>>212865351razumijem u potpunosti
>>212866059rsorb hudica
anunaki torbica
Predoziranje Cedevitom?
Nisam pio Cedevitu u znacajnijim kolicinama jos od djetinjstva. Ali nedavno sam dobio na poklon onu vrecicu od 900g i u zadnjih desetak dana popio sam skoro sve. Pise na pakiranju da je preporucena dnevna doza za odrasle 3 puta po 19g, znaci 57 grama. A ja sam pio u prosjeku skoro 100g. Znam da se tenisacima nekad davno znala dogadjati avitaminoza zbog predoziranja umjetnim vitaminima, ali ne znam koje su kolicine bile u pitanju. Jeste li ikada culi da se neko predozirao bas sa cedevitom? Ako da, koliko su ti ljudi pili i koji su simptomi bili?
Bio sam na kavi sa frendom iz srednje u kvartovskom pubu; nekoliko stolova dalje sjedile su dvije djevojke. Jedna mi se svidjela pa sam joj prišao i dobio lijepo zapakiran odjeb. Frend mi je rekao da sam se nasramotio i da mu je neugodno u moje i njegovo ime; ja sa druge strane ne vidim što je toliko neugodno u cijeloj situaciji; štoviše djelovalo mi je kao skroz normalna komunikacija.
(Dolazim do stola, pozdravljam, pružam ruku svakoj pojedinačno i upoznajemo se.) A: Dobar dan. Ja sam Rancid_pony. B: Ja sam Ljubica. C: Ja sam Ružica. A: Ružice. Sviđaš mi se. Volio bih te bolje upoznati. Mogla bi me izvesti negdje, samo nemoj na kavu. Svaki poziv na dejt je poziv na kavu. Naš mora biti poseban. Odvedi me na burek ili koncert Ace Lukasa. C: Imam dečka. Ali svaka čast na hrabrosti. A: Nema veze, imam i ja. Nek se njih dvojica druže dok smo mi zajedno. (Znam da je glupo, ali mi ništa drugo nije palo na pamet. Njih dvije su se počele smijati tako da ipak nije bila tolika katastrofa.) A: Ljubice. Ružice. Bilo mi je drago upoznati vas. A: Kad već ne želite van sa mnom, mogu vam barem platiti cugu. (Uzimam račun sa stola i odlazim prema šanku, naručujem cugu da se donekle iskupim za traumu koju su doživjele.)
Ostatak vremena su pogledavale prema našem stolu i smijale se, frend se crvenio kao paprika i bilo mu je neugodno. Na izlasku su stale da nas pozdrave i otišle. Rekao mi je da to ubuduće radim kad sam solo jer ne želi da ga dovodim u neugodne situacije.
Mene i dalje nije jasno kako sam ja to njega doveo u neugodnu situaciju, ako sam nekoga izblamirao - sebe sam. Debil sam kad se radi o socijalnim dramama pa postoji poprilična šansa da sam u krivu. Koja je vaša perspektiva na situaciju? Jesam li nešto pogrešno napravio? Osim ostavljanja upisa na redditu.
>>212866512Bio sam na kavi sa frendom iz srednje u kvartovskom pubu; nekoliko stolova dalje sjedile su dvije djevojke. Jedna mi se svidjela pa sam joj prišao i dobio lijepo zapakiran odjeb. Frend mi je rekao da sam se nasramotio i da mu je neugodno u moje i njegovo ime; ja sa druge strane ne vidim što je toliko neugodno u cijeloj situaciji; štoviše djelovalo mi je kao skroz normalna komunikacija.
(Dolazim do stola, pozdravljam, pružam ruku svakoj pojedinačno i upoznajemo se.) A: Dobar dan. Ja sam Rancid_pony. B: Ja sam Ljubica. C: Ja sam Ružica. A: Ružice. Sviđaš mi se. Volio bih te bolje upoznati. Mogla bi me izvesti negdje, samo nemoj na kavu. Svaki poziv na dejt je poziv na kavu. Naš mora biti poseban. Odvedi me na burek ili koncert Ace Lukasa. C: Imam dečka. Ali svaka čast na hrabrosti. A: Nema veze, imam i ja. Nek se njih dvojica druže dok smo mi zajedno. (Znam da je glupo, ali mi ništa drugo nije palo na pamet. Njih dvije su se počele smijati tako da ipak nije bila tolika katastrofa.) A: Ljubice. Ružice. Bilo mi je drago upoznati vas. A: Kad već ne želite van sa mnom, mogu vam barem platiti cugu. (Uzimam račun sa stola i odlazim prema šanku, naručujem cugu da se donekle iskupim za traumu koju su doživjele.)
Ostatak vremena su pogledavale prema našem stolu i smijale se, frend se crvenio kao paprika i bilo mu je neugodno. Na izlasku su stale da nas pozdrave i otišle. Rekao mi je da to ubuduće radim kad sam solo jer ne želi da ga dovodim u neugodne situacije.
Mene i dalje nije jasno kako sam ja to njega doveo u neugodnu situaciju, ako sam nekoga izblamirao - sebe sam. Debil sam kad se radi o socijalnim dramama pa postoji poprilična šansa da sam u krivu. Koja je vaša perspektiva na situaciju? Jesam li nešto pogrešno napravio? Osim ostavljanja upisa na redditu.
>>212866512>A: Kad već ne želite van sa mnom, mogu vam barem platiti cugu. (Uzimam račun sa stola i odlazim prema šanku, naručujem cugu da se donekle iskupim za traumu koju su doživjele.)Zamisli kakav rogonja moraš biti da te cura odjebe i onda se SAM ponudiš da platiš pića i njoj i prijateljici
>>2128653513 u pizdu, 2 a usta itd.??
>>212866512Kad ufatis da te zensko gleda (kad ne privlacis paznju na sebe ili ako nemas cir ili herpes na faci) i sretnu se pogledi, nasmijes se i pitas je: Sta gleas ti? Jel? Ko si ti? Kako se zoves? Ja sam Miladin, volim duge setnje kraj rijeka i skakanje za casni krst, ali ne skacem, samo se skinem do pasa i gledam, bojim se visine, ma ustvari ne visine vec pada, ili da cu se razbiti i poginti. Nes vjerovati jednom sam slucajno usuo benzin u dizel motor i kao da je iso brze nego inace al kasljo motor al se nije razjebo. Kazu da muskarci vise se zajebu tako nego zene, jest, al kad zena sjedne za volan, jebo ti to ja se cuvam ko da po sajli odam, skontaj jos da vi zene jos i pijete dok vozite ko muski. Pa ginulo bi se na putevima ko na solunskom frontu.
Sta je smjesno? Sta ti je sa ocnjakom zubom? Kriv malo? A jebiga stas. Imam ja zubara svog, jest ti ljudi svasta znaju ja im kapu skidam, ne bih mogo kopati po necijim krljavim zubima nema tih para
>>212863986ufidufi ne jebe jer žena neda, ali svejedno plaća ženi za sve
Nov sam ovde i svi samo vicu "kuckojeb" kad god neko postavi zanimljiv vic ili slicno, jer je to neka sala ili nadimak za nekoga ili nesto trece
neki fitnes influencer kog sam nasao na bodybuilding.com forumu pre 10 godina i kog sam posle gledao na youtubu par godina je prodao firmu za 75 miliona dolara. 4-5 god stariji od mene. strava jebote
>>212866666ko ce da ih pobedi?
>>212867076Vojska hristova kad bude bio drugi dolazak posle žrtvovanja crvene krave
>>212867140hrist je bio braon pustinjski jevrej
>>212867160https://shop.sourstrips.com/
prvo je napravio firmu za odecu koja je isto milione pravila al ovo je u roku od 5 godina od nastajanja prodato za 75 miliona hersheysu sto je velika firma za cokoladu i slicno u americi. nije ni ogroman youtuber, imao samo 200-300k subova za taj period al je maksimalno iskoristio publiku
>>212867205super za njega ne znam kako to uopće radi
>>212866642to je betabaks ne ufidufi
>>212866666jebem ti antisemitska bebo
>>212867320Koja je razlika
>>212867272usao je relativno ranu u taj youtuber product kurac pre nego sto je svaki influenser retard imao svoju marku i imao je grupu od 50-100 soma jako lojalnih gledaoca koji su isli i kupovali kad je tek izbacio proizvod sto je dozvolilo da udje u target, walmart i slicne velike radnje i onda su se organski prodaje pojacale dok nije hersheys kupio.
kako da ja napravim proizvod kojeg ce todoric kupit
>>212867447Pitaj lanmija miamija
>ja otvarao frimu, dobio start up kredit kao perpektivan mladi preduzetnik, na to sam imao jos ja para i moji.
>od preko 2000dodeljenih kredita mene su stavili u top10 da cu da pokidam sa poslom (necu da pricam koji posao).
>Cimao se 2godine kao manijak, imao sam samo 22god tada i 70000evra tezak posao.
>Ogroman teret, nade, ambicije itd...
>Pocnem da se drogiram posle 3god, nemam opravdanja a ako bi bilo to je stres.
>Odlepim
>Isporici mi se losa masina za proizvodnju keksa i ne mogu nista da uradim.
>Napijem se i odem sa "necim" da pretim coveku koji mi se ne javlja oko masine
>Zena se usrala, kafice, tortice klopa itd...sve samo da joj ne ubijem muza
>On me je zajebao realno, zivotno osakatio
>Raskinemo ugovor, ja ni napred ni nazad, PUKAO SAM 70000evra tako mlad.
>Ozbiljna klinicka depresija i extreman oblik zavisnosti od narkotika.
>Jedno vece mi je malo falilo da go hero, cak me je tad i jedna qt koja se lozi na mene odjebala jer je rekla da nisam normalan i da ne moze takvog lika.
>kao slatkoreciv si lep itd...
>Sedne 20ortaka i drugarica, keva i cale i svi (nije prvi put da sam se lecio) i prisile me da se skinem sa pajda, koke, alkohola i tableta za smirenje raznih.
>drug koji je poginuo je pola svog vremena dnevnog odvajao na mene i pored posla i svega, ispao DRUGARCINA
>Znamo se ja i on ceo zivot i ceo zivot smo do jaja, srednja, studije, zezanje, slave, izlazci, ribe itd...
>Volimo se zaista vec jako dugo vrmena, ali volis ortaka, bas ga volis, drago ti je kad je srecan i obrnuto.
>Ja se izlecim, firma puca
>Posle toliko narkotika i alkohola covek je jakooo depresivan
>On me forsira da idemo na adu itd....da se druzimo da me digne iz mrtvih po svaku cenu
>jedan je od vise njih koji to rade ali je on to radio iz srca i radio je max! Nije mi dao da padnem.
>Iksreno ljudi bio sam u jako velikom sranju svo to vreme!
seru se govna laksativ proizvod
file
md5: b9225b1d67f71389077da7ff64566222
🔍
jeote mora da je bukvalno 1000 videa o ovom piratesoftware liku izaslo, najveci lolcow u skorije vreme. liku je kod stvarno neverovatan, ovaj magic number array kad sam video sam se fino nasmejao
Jbte kada gledam game of thrones tek tada kapiram kako su ljudi tesko ziveli u istoriji.
Koje su to muke bile i borbe, vestice i magije na sve strane, incesti i ubistva, imali su divljake i undeadove.
A danas je zivot manje vise smesan i jednostavan, nedo BOG da se ponovi to vreme kao nekada!!!
veštica alkoholicarka gf voli engleske pesme
a koji kurac je uopce influenser
evo vratija san se
>>212868140na hrvatski se kaze utjecajnik
>>212867553Nebi me za onu inicijativu bilo briga da nije taj lik bio protiv nje, čim sam čuo da je furry peder koji šupa dildo u dupe odma sam išao potpisat
nije ni vektor jebanja dovoljan triba uvest matricu jebanja
>>212868653ne kuzim sta je to
>>212868675ne kuzis sta je matrica?
https://www.reddit.com/r/AskSerbia/comments/1m0ek4j/dete_se_u%C4%8Di_na_starom_biciklu_ili_mo%C5%BEda_ne/
>>212868847naucit ces kad dodjes na faks
>>212868935>živi u hrvatskoj i nije upisao faks bar na 1 godinu
>>212868890matrice se prolaze na matematici u 4. srednje
>>212868986Ne? Ja sam išao u prirodoslovnu-matematičku gimnaziju na sam tek matrice radio na tehničkom fakultetu
>Ja sam išao u prirodoslovnu-matematičku gimnaziju
zapanjujuce ovaj anon nije nikad jebao
>>212869354Nemoj srat? Pa možda bi i jebao da nisam bio debeo i ružan kroz cijelu srednju, inače lakše je jebat u gimnaziji nego u strukovnoj
ko nije jebo sa 10 god nece jebat nikad znanstavno dokazano
>>212868789najgluplje diskusije koje sam video u zivotu su na ovom subredditu. gluplji je 50 puta od engleskih subova ovakvih a ti su vec retardirani
>>212869426>debeo i ružan kroz cijelu srednjuZašto si ovo bio?
ja sam smrso 25 kg u trecoj srednje i nista mi nije pomoglo jer sam bio previse autistican
>>212869544ovo san ja za dvi godine
al u mon slucaju je istina jer nece proc ni augenblik a imat cu 44
uvati i mene nekad nostalgija kad se vratin iz dalekog zagreba pa osjetin miris poznatih ulica
tada mi kroz glavu produ rijeci veliko vitomira pajica: starost je grozna
>>212869491meni je gušt čitat taj i onaj hrvatski, uvijek se nasmijem na gluposti
>>212869706jel su i tamo 50% pitanja od klinaca koji pitaju nesto retardirano u vezi jebanja
>>212869753normalno da da
cili internet se polakao pritvara u jedan ogromni exyu konac
>>212869563>Zašto si ovo bio?Moj dnevni režim je bio škola+gotova hrana+plejka, to sam radio skoro sve 4 godine, tek sam u zadnjoj smršao jedno 20 kila ali tad je bilo prekasno, a na maturalnoj me odjebala simpatija
matura mi bila njesra jer su od zestine imali samo viski pa se nisam napio jer mi se povraca od njega
>>212869753viđam često pitanja "koju srednju upisat" i pola ostalog je kako nać curu
>>212869844Vidiš meni se viski zgadio baš nakon maturalne jer uvijek kad bio osjetio miris viskija bi se samo sjetio kako sam rigao kuhana jaja
igram vr stoni tenis potpuno go u stanu jer se preznojavam. dobar kardio jbt
nisam ni imao maturu nasoj generaciji nisu organizovali
nisam ni 18ti proslavio odveo 3 ortaka klosara sa kojim idalje klosarim na derbi i tjt
razalostili ste me idem izdrkat da budem bolje volje
>>212869704Ti si mili već odavno u paklu. Kažu pakao ne postoji ali kako ne postoji kad ti živiš u paklu. Ne vjeruješ? Priđi ogledalu i pogledaj svoje mračno lice. Zar je moguće da, ven od stvaranja, najuzvišenije Božje stvorenje ima takvu mračnu facu? Zbog čega ti je tako loše kad si tako pametan, tako slobodan od svega, ako te je za sve briga, ako sam sve znaš, zbog čega ti je lice tako nesrećno? Zato što si u paklu, sinko, u paklu. Ti neznaš za radost, sve ti je teško, sve ti je odvratno, sve te muči, sve te nervira. Nerviraju te ljudi, mušice, nervira te kiša, nervira te vrućina, nerviraju te političari, sve sve što postoji tebe nervira i muči te. Muče te tata, mama, deda, baba, komšije, predsjednik države, predsjednici drugih država, sve ti je teško odvratno. Ništa te ne raduje, čak ti i slavuji smetaju dok spavaš. To je zato što ti želiš da pobegneš, da zaspiš, da zaboraviš na sve, da se naždereš, da se "uradiš", da zaspiš, da pobegneš od svega. Zbog čega? Pa zbog toga što si u paklu. Nema potrebe da razmišljaš šta će biti s tobom. Hoćeš li završiti u raju ili u paklu. Ti si mili, već odavno u paklu, a iz pakla ima samo jedan izlaz, a to je prema prihvaćanju beznađa i hodu prema propasti..
Gleda se film slavka vorkapica
Matura mi je bila divna i proslava zadnjeg dana je bila super. Skoro sam sreo deovjku koju sam vodio na maturu, hoce da odemo na pice, ja reko moze.
>>212870158Za mene to je Mirko Vorkapič.
>>212869954večeru maturalnu niste imali?
kaj se u eksju koncu moze naucit o jebanju?
riba koju sam vodio na maturu je sa nekim relativno poznatim propalim muzicarom koji ima 15-20 god vise od nje i trudna je
>>212870249jok a ja jos skupio muda i smuvao qtaru da vodim
>>212870279I onda se pitaš šta žene vide u njemu? Ili dobro jebe ili je zgodan ko vrag
>>212870529oduvek je bila glupa ko kurac i msm da ju je navuko na speed
Epic Chinchilla Dust Bath in 4k Ultra High Definition!
>>212870266eksju ti je pun tipova koji larpaju jebace a o zenama znaju goli kurac
redit s druge strane ti je pun tipova koji larpaju incele a u biti mijenjaju cure ko carape plus imas i zene tamo pa cujes i njihovu stranu price
>>212870718ljudi koji koriste reddit nisu bas reprezentacija prosecnog coveka sa nasih prostora ni muskog ni zenskog da budemo realni
>>212869980jebote trebalo mi je 20 min da pitona zadavim
stvarno sam detgripach
>>212870830na sta ga drkas
>>212870792prosecan covek pusta neprosecnome da mu kvari prosek
>>212870792doslovno nitko ovdje ne larpa kao jebac
>>212870909na polugole zene rjedje na gole
kad sam jebo poslednji put pre jedno godinu dana pre toga isto nisam tipa godinu dana jebao i stavim kurac i zacudim se koliko nista ne osecam. krenem jebem i dalje stimulacije jedva da ima. inace skoro nikad ne mogu da svrsim sa kondomom pa me smorilo posle pola sata pa sam ga izdrkao dok nisam svrsio. uzas
jedna godina faksa bas puno znaci
godina faksa taman naucis matrice za rad u uredu preko stranke da se uhljebis
prva matrice
druga senzori
treca zavrsni
idem se obrijati
inace smrde mi prdezi od graha
>>212870792Da ali koga briga za prosecnog coveka on je zauzet i nebitan, zato ne ide na proteste i ne glasa, tako ostavlja privilegovanijim reditorima da mu kroje sudbu.
Nego
>>212870976Ne dize mi se
popio sam 3 litre vode danas i verovatno cu jos makar litar pre nego sto zaspim jebem ti soja sos
>>212869109pa i ja mislim da je to bila il fakultativna matematika il dodatna al u svakom slucaju se radilo