körte
md5: 062e741bf76e7347622d5f147209d406
🔍
kurva anyátok
https://www.youtube.com/watch?v=sBTdZWINOu4
Most Expensive Overnight Bus in Japan Only 11 First Class Seats Dream Sleeper
IMG_0016
md5: b4c46a23b5b305a48c8404be4054e135
🔍
jöhet
számomra fontos volt a befolyás
https://files.catbox.moe/trvl4c.mp4
why LOLplayers are like this?
Nahát, úgy tűnik erősen rabasztam, először, a hívtam és hallottam hogy jelez fix pozíciórol, most mát nem is jelez vissza
az a helyzet hogy baszik és ignorálva vagyok
*>a vadonban szabadon elvan a kutya éa akkor jön vissza amikor úgy gondolja
>>212894230 (OP)toltam egy idegbajos aggódó sessiont a kutyámmal, off-leash a faluhatárban
azt hittem hogy elment a lakott területre mert ugattak a kutyák
5 percig ordítottam a nevét, végül a másik iránybó jött, a vadonból
pillanatokkal mielőtt szabadjára engedtem
Ma spóroltam a kutyasétáltatással és inkább biztonságos helyen szabadon engedtem,
Rémálom a Tűzoltó utczában
viszket is a lábam mint a fene, mert 50 centis gazon át gázoltam a réten és tömegesen pont csak annyira karcoltak meg hogy viszkessen
Hajónapló, 25.07.18.
csillagidő 18.40
Nyoma sincs a TEK-nek, az előkészületi intézkedések látszólag feleslegesen történtek
Van egy emléket idéző rész a mezőn. ott nem akarsz fut, sötétzöld és nagyobb fűféle, de azon átfutni nyomot hagy. A mai napig ott van az a fűféle, össze is kaszaboltam picit a lábszáramat
>>212899400Te tényleg annyira hülye vagy hogy azt hiszed egy emailnek ekkora a lefutási ideje?
feltehetően annak az emailnek (már ha anon tényleg elküldte) nem az volt a célja, hogy ténylegesen kiszálljon hozzád a TEK és bevigyenek, hanem hogy a radarjukra kerülj. mondjuk meglepne, ha nem lennél még rajta.
A legérdekesebb kóp egyben igénytelennek tűnik, viszont megvéd.
Ez a fürdést érinti. Mint mindannyian megkaptuk a nevelést, napi rutint hogy fürödjünk. Szerintem rejtett erőforrások és lehetőségek vannak a természetes védőrétegekben. Belülről kifele a verejtékkel az egyéb tejsav, zsír meg faszsák kijut a bőrre és védőréteget alkot. Tudom hogy ez kontraproduktív abban a tekintetben, hogy mi az értékrendszer vagy a a tömeghipnózis általi termékfogyasztó lárp. szerintem teljes testben havi 1 fürdés elég, napi szinten viszont a lábfej, kézfej és a fej legyen megmosva
ha rám hallgatsz, viszel magaddal a terepre olyan baktériumtenyészetet ami a te testedhez szokott
>>212899623nem tudom hogy matekoztad ki hogy én vagyok a hülye abból, hogy ez az anon 1 kép és poszt által kriminalizálta magát
ezt a dörmis unokaöcsi grúmernek küldöm speciálba
https://youtu.be/9ZrAYxWPN6c
>ne válaszoljatok a pedofilnak
Emberek között végzett munkám van, és nem tudom hogy szégyelljem vagy büszke legyek rá, figyeltem hogy mennyire vagyok-e büdös vagy fedhető-e a nem fürdés
amellett hogy persze étrend függő, a sikamikás fürdés után 6-7 nap kell legalább hogy a természetes réteg helyre jöjjön
IMG_0032
md5: ff2ec76c97356dc9c1b0966fe5de7dfd
🔍
egy rizsangyalka postára szívesebben kaptam volna ezeket a számokat, hogy őszinte legyek
>>212899999kipámat emelem az ismétlődő számok miatt
>>212899999Szinkronicitás
Ha lábat, kezet, hónaljat és fejet tisztítasz, azt elkövetheted ruhában is, ezzel a rutinnal hagysz magadon természetes bacikat
Orbán Balázs: Mi nem kértük az ukránokat, hogy a nevünkben harcoljanak
>>212899999kek, csekkolva
Nem büszkeségből mondom, de a fürdést el lehet sumákolni, idővel a tejsavréteg félig-meddig elszigeteli a szagot, amit átereszt az meg a szex feromom tier játék
Ahogy a kovászt is keleszted, kell a régmúlt tapasztalata biológiai okokból. A koszod az saját. azt teszi legbiztonságosabbá a testnedvek verejtékezését, hogy belülől kifele nő és terjed.
>>212900344A verejtékezés nem csupán az egyik legfontosabb méregtelenítás, lásd szauna, de magát a bőrt borító elhalt réteg + bacik létrehoznak egy érdekes védőréteget
csúcs szarbőr órák. nem csoda hogy bele vagy buzulva a mesterséges intelligenciába.
>>212900344én már nagyon régóta nem használok szappant és sampont. sima meleg vízben fürdök/zuhanyzok aztán kész.
Röviden fogalmazva szerintem a szappanhasználatot is túlzásba lehet vinni és ez történik, tisztaságot náculva.
De talán egy olyan szinten, hogy végül az egyén immunrendszere retardáltnak és érzékenynek tekinthető majd bizonyos fronton.
IMG_0015
md5: 5411a4f0afe6fc77c5040af9e54aaa74
🔍
jöhetne már amúgy
>>212900469>szekszszámmeg amúgy bázis
>>212900535mennyi időt és hogy fürdesz? a legrosszabb formája a fürdésnek a naponta történő 8-10 perces melegvízes
mert amikor törölközöl akkor érzed hogy lemosod az elhalt bőrréteget
tudod anon hogy miről beszélek
>>212900624ezt nem osztanám meg, de részleges fürdéssel, borotválkozással egy munkában másokkal sikerült nem büdösnek lennem nagyjából 4 hónap teljes testes fürdés nélkül, részlegesen azért tisztálkodtam persze
A test teljes vitalitása és az immunrendszer lexikona az a sok baci ami rajtad van, vagy legalábbis nem egy hülye gondolat tartani belőlük valamennnyit. Mint a kovász.
játékozás közbe megnéztem az ümszi streamet, most nézek még valamit yuka-tól
https://www.youtube.com/watch?v=VHOV0Hnvpm0
kurva jó ez a rasszista Tony Stark csatorna.
a pedofil most azzal akar menőzni hogy nem szokott fürödni, részvétem a készenlétiseknek akik összecsomagolják majd
>>212900808részvét a maminak majd amikor átveszi a polgári per keresletlevelet. büszke lesz a fiacskájára :)
>>212900733Ő okos technokrata volt egy kivételes egóval
Én meg csak...
>>212900861ha már ennyire értesz a joghoz, azt meg tudnád mondani, hogy milyen jogi következményekkel fog az járni, hogy megrontottad az unokaöcséidet?
>>212900808A fürdés egy túlértékelt dolog és kontraproduktív, azt a természetes, kifele izzadt réteg bakteriálisan beinduló kezdeményezését mosod le, ami milió év után is történik
>>212900938azt monta neki a csetgépéte hogy az igazából jó dolog
>>212900938Ilyen nem történt, de a te gondolatmeneted és megrögzöttséged beszédes annyira hogy megkérdőjelezzem az elméd épségét
IMG_0008
md5: 4c7dbaf15e101bc02e8a76b480ab717c
🔍
amikor ruszin fiút látnak
az ázsiai nö mindennél jobb
>>212901103meg amikor engemet
Az ukrán biztonsági szolgálat szerint elfogták a kárpátaljai templomgyújtogatás gyanúsítottját
>>212901041a valóságot illetően az sokkal kínosabb, hogy ilyen feltevéseid vannak és az hogy a valóság mi valójában
szegény unokaöcsik, hónapok óta mosdatlan pedofil rontotta meg őket
per pillanat amúgy nagyon nehéz minőségi zöldet szerezni
a fehér özvegy nevében telibe van baszva az egész
r
>>212901167Megbakterializáltam őket a hordozott felszíni alexandriai nagykönyvtárral
Van egy elméletem, hogy a higiénia hosszútávon és tömegesen bizonyos minőségben hogy lehet kontraproduktív, főleg immunrendszert kiépítő gyerekek esetén, aztán csodálkoznak hogy allergiásak meg érzékenyek
Annyit azért hozzátehetek a témához, hogy por és macska allergiát diagnosztizáltak nálam, mindkettőt legyőztem, mert van macska.
Itt van az új kor Évája
https://www.youtube.com/shorts/lNTthLCaGBU
Nem hangzik puncimágnesnek az, hogy hónapokig nem fürdesz, de lábfejet, kezet, fejet és hónajt mosva észre se vették hogy majdnem fél éve nem fürödtem, ez nem feltétlemül érdem vagy tanulmány, szerintem érdemes éemme a természetes tejsav réreget realizálva kópolniű
Ha napi szinten mosol fejet, kezet, lábat akkor hónapokig kibekkelhető a tusolás vagy fürdés.
>>212901544az emberek kb leéltek 300 ezer évet az emberelődök meg 3 millió évet fürdés nélkül. ez a napi fürdés, pláne szappannal kb. a 2. vh után terjedt el. nekem még a mamám is csak hetente fürdött.
A probléma ott kezdődik, hogy lemossuk az égiszét a természetes védőrétegnek amikor kicsúcsosodik, 1 hét
jó geci büdös lehet a gyerektaperoló rudispedó, a zsaruknak is majd gáz állarcban meg vegyvédelmi ruhában kell majd betörniük
>>212901714tudod beszédes hogy ez a fantáziavilágod
ezért nem akarok barátkozni veled, megröguötten fixálódtál a gyerekekhez
>>212901769olyan fixációd neked van csak, mellé meg még ráadásul mosdatlan szubhumán is vagy
visszataszító bűzölgő pedó
Ez a hisztis buzi a kacsintós isten aki fel próbált jelenteni a gov emaukes ismerősén keresztül
>>212901830ez téged felizgat, a konzervált férfi esszencia ideája
>>212899999elképesztő nyerés
rudeesh javajeet az IIT Nagykanizsáról öngyi nézésen
>>212901971kb 14 megapixel de még cicit se látunk
apád helyett szégyellem hogy cybercoomerkedsz
A fogdában kap majd kényszerfürdőt a rudeesh?
>>212902041asziszed. de tol egy gördeszkás 180 flipet és torkon szar
>>212902080nézd vissza mi történt
kacsintós de mérges buzian rám mérgesem a terrorelhárítást akarta triggerelni, ha ez megtörténik nekem lesz egy szar napom, de 2-2.5 millióra polgárjog úton perelem
a többit el se mesélem
Hmmm nagyfaszú rudi nyami szopizom
>>212902207https://www.youtube.com/watch?v=wf9k3heENYc
>>2129022271015-ös hibakódot még nem láttam a büdös életben valaki beavatna mi a fasz ez vagy hogyan kópoljak?
úgy szopom hogy a fitymát se húzom le csak a nyelvem hegyivel szopkodom körbe és körbe és körbe aztán olyan mélyre dugom a nyelvem a makk és a fityma közé amennyire csak tudom
limit
md5: 396124e8b78e931fd22ef01530dbaa70
🔍
nem a seggemből húztam elő, sosem láttam még ezt
Aztán rátolná a Nagy Rudeesh Faszára az arcom és következik a mélytorok. Azt imitálom mint ha nyelnék de közben a gigámban a 22 centis rudeesh snack
csinálok valami rántottás sonkás kaját
na ezért mentetek a kibaszott kemencébe 80 éve
>>212902631én nem az a zsidó melléktermék faszmarci voltam
csak nem vertem a nyálamat hogy ennek hangot adjak
>na ezért mentetek a kibaszott kemencébe 80 éve
gondolj bele ha valaki egy baktérium módjára rádtelepedig és téged mocskkol be, a legjobb kópja az hogy az immunrendszer ismer ezt és lefut
egyébként zsírral és tejföllel és sajtreszelékkel felvert kotyvalékot zsíron lefedve igazi finomségot csinálhatsz
https://www.youtube.com/watch?v=QXRYhu0njoo
A diplomata, aki kameránk előtt tépte szét Fidesz-tagkönyvét – Kompország
Az ukrán biztonsági szolgálat (SZBU) és az ukrán rendőrség letartóztatta azt a 28 éves helyi lakost, aki felgyújtotta a palágykomoróci görögkatolikus templomot, és magyarellenes feliratokat írt a falára. A férfi célja saját bevallása alapján az volt, hogy destabilizálja a határ menti régió helyzetét és „megfelelő információs képet” fessen az „ellenség” számára.
a követlező létrehozott katarzist hagyunk ennyiben
a tisztelet negatív formájában van mutatva a lónak a fasza
Romániában is görögkatolikusok a ruszinok. Mivel ezt ánon nem lárpolta ezért tökönlőtte magát a bugyuta meséjével.
>>212903267egy kis hozzáadott mézzel felverem a tojást, tejfölt, sajtot és egyebet
>>212903352a pedofil szófosás kifejezőbb
>>212903374Inkább szót fossak mint gecit. az neked nagyon megy. olyan mélyen durrantanak a Fekete Bikák a seggedbe az a geci csak akkor jön ki ha fosol
>>212903515>durrantanak a Fekete Bikák a seggedbe bárcsak én lennék
>>212903515https://www.youtube.com/watch?v=QQR7t712Mhg
IMG_9996
md5: dd2e10d67dac0116109a3544ec11bfcb
🔍
>1 órára eltűnök
>1 rizs lett összesen postázva
Orbán Balázs: Mi nem kértük az ukránokat, hogy a nevünkben harcoljanak
>>212903828muszáj videójátékozni
holnap felteszem a swat 4-et és abban fogom szimulálni ketrec elfogását
>>212904047van egy jáccás a ready or not, olyan mint a swat 4 és abban van egy konkrét küldetés ahol egy rendes rudisbűnöző barlangját kell felszámolni
>>212904159wow ti ilyen számítós játékokkal játszotok bn vagy munka keresés helyett?
>>212904159nagyon bázisoltnak hangzik, beszerzem majd
Göring, miután elfogyott a kerozin és a Luftwaffe szétesett, egyszerűen fogta magát és lelépett a gún kastélyába és közölte, hogy majd szóljanak neki, ha megint lesz légierő, addig ne zavarják a drogozásban és a gúnolásban.
Szervusztok, szép álmokat!
https://www.youtube.com/watch?v=q6f-LLM1H6U
IMG_0030
md5: d5f132e02fb0e70e08934bc1aba1988d
🔍
Szukom