alma
md5: 82e18566daca72bb892f206bbe6f373d
🔍
kurva anyátok
Rácz András: A magyar kormány jó eséllyel benne volt a kárpátaljai templom elleni támadásban
Nosza csak rosszul lett írva az két betű a végén. De a szarmagyarisztáni nyugtatófüggő internetpedofilok mindig mindent jobban tudnak.
jó reggelt jó szüzességet
Eltűnt Kövér László bajsza
Ezt így kell. Meg kell törni őket. Nyugtuk sose legyen.
>>212986844még hogy a fidesz képtelen a megújulásra
kek
md5: 9bb10b84be71dfb050063cdec1b194a3
🔍
épp licitálok ebayen és bazdmeg U+20AC a pénzem. ekkora pajeet szar weboldalt bazdmeg
>>212987248Inkább nyissál kontót a spermabankban és éljél meg a kamatjából.
„A Campus Fesztivál szervezői elhatárolódnak mindenféle erőszaktól, a politikai felhangoktól, valamint a színpadi produkciók félreértelmezhető műsorelemeitől is” – közölték Facebook-oldalukon a fesztivál szervezői.
A poszthoz Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke is hozzászólt, szerinte a fesztiválon „a fél bukott kormánypárti bagázs vonult fel és próbált kampányolni, de nyilván a fellépőktől és a jegyet vásárló vendégektől kell elhatárolódni”.
A közleménnyel Majka koncertjére utalhattak, ahol a Csurran, cseppen című dal végén Bindzsisztán miniszterelnökét egy mikrofonnal pisztolyt imitálva fejbe lövik.
Németh Balázs, a Fidesz-frakció szóvivője sem hagyta szó nélkül a jelenetet és Facebook posztjában egyenesen odáig ment, hogy kijelentette: „Ha kell, addig hergelnek, hogy bekattanjon egy hülye”. Szerinte ami a színpadon történt, az „ellenzéki hergelés” és „pontosan az, aminek látszik!”. Majd a bejegyzéséhez csatolt egy összevágott videót az általa „szélsőségesen agresszívnek” titulált jelenetet, ahol egymás után kilencszer történik meg a kivégzés.
Budai Gyula országgyűlési képviselő két bejegyzést is szentelt Majka előadásának. A képviselő először azzal a felütéssel szólította meg az előadót, hogy „Tesó, szerintem átléptél egy vörös vonalat!”.Később már komolyra fordította a szót, és a véleményéből is kijelentés lett. „Majka átlépte az erkölcsi és morális vörös vonalat!”. Hozzátette, „Művészet ide, művészet oda, ennek a következményeit viselni kell Majkának, mert senki nem hívhat fel embereket egy másik ember megölésére!”.
Most esik le az elvtársaknak miről szól valójában az ellenzék kampánya.
🚃🚋💭
md5: 60399479c7ef93a5f3f56f6268c1be9d
🔍
nagyobbak, mint jüzühának
>>212988344be kell fejezni az előzőt
Vágja a golyóit a kosztüm. XD
A nőkről fog szólni a 2026-os választás?
Az utóbbi hónapokban a Fidesz mintha kiemelt figyelmet fordítana a női választókra. Mi oka lehet erre, valóban kevésbé érdeklődnek-e a nők a politika iránt, és miért lehetnek kiemelten fontosak a szavazataik a következő választáson?
Állandóan romantikus történésekről álmodom de nem a párommal
Nagyon zavaró számomra de majdnem minden nap hosszas álmaim vannak arról, hogy egy fiktív emberrel nagyon romantikus dolgok történnek. Szerelmesek belém, ilyen lelki, testi összefonódásos dolgok. Most pl. el vett feleségül egy férfi akivel valami házban laktunk többen és az elejen piszkáltuk egymást aztán ahogy egyre több időt töltöttünk együtt meg beszélgettünk szerelmesek lettünk és az álom végére a felesége lettem. Olyan is volt amikor két fiúm is volt egyszerre plusz a párom. Soha nem vagyok oylan boldog a valóságban mint az álmaimban. Rettentő zavaró. Majdnem minden nap ilyeneket álmodok. Sokáig a hatása alatt vagyok. Ez mással is előfordul? Mit tanácsoltok? Ne foglalkozzak vele?
A párkapcsolatomról: 8 éve együtt, nagyon kiegyensúlyozott (mondhatni unalmas, bár engem nem zavar h sose veszekszünk), mikor összejöttünk az maga volt az álom mert plátóian bele voltam esve. Még mindig nagyon szeretem természetesen, Ő a mindenem. Állandóan együtt vagyunk most és jó vele az időtöltés.
Van egy növényi por amit szedek alváshoz, és sanszos h megdobja az álom intenzitást, de sokszor anélkül is ez van.
Visszahízás mentális betegség után
Sziasztok! Ezt leginkább csak kiírni szeretném magamból, de kedves véleményeket elfogadok.
Tavaly tavasszal mentálisan olyan beteg voltam (nem anorexia), hogy az amúgy is vékony testalkatomból kb csontra fogytam. Nagyon tetszettem úgy magamnak, boldog voltam, hogy XS vagy akár XXS ruhák közül kell válogatnom, ami nem éppen volt egészséges a 176 cm magasságomhoz. Szeptemberre elkezdtem picit hízni, még úgyis nagyon meg voltam elégedve magammal, de novemberben minden felborult. Megismertem a barátomat akinek a társaságában mindig olyan jóízűen tudtam enni, hogy észre sem vettem miből mennyit fogyasztok el. Azóta is nagyon jó az étvágyam, viszont úgy érzem átestem a ló túloldalára. Több kiló lettem, mint amennyiből fogytam tavaly. Edzőtermet jelenleg nem tudok fizetni minden hónapban, de inkább az étvágyammal van itt a problémám. Szörnyű érzés, hogy én képes vagyok egy nagy tányérral bármit megenni, míg a barátnőm két kanál után tele van és nincs megelégedve a kipattintott testével. Az utóbbi időben folyamatosan kattog az agyam, úgy érzem saját magamat fárasztom le ezekkel a nap végére. Anyukám és a barátaim is azt mondják sokkal jobban nézek ki, szerintük a tavalyi állapotom ijesztően sovány volt. Ezzel egyet is értek, viszont a mostani szerintem túl sok és csalódtam magamban, hogy ilyen falánk lettem a semmiből.
Köszönöm, ha elolvastad:(
Felnőttkori barátságok párkapcsolat/családalapítás mellett?
Sokaktól olvasom, hogy magányosak. Akár párkapcsolatban, akár gyermek mellett nincs kihez szóljanak. Valóban, elismerem, a rohanó világunkban nagyon néhéz feladat az emberi kapcsolatok ápolása. A legtöbbször fáradtak vagyunk a munka és a hétköznapi teendők után a nap végére, a hétvége pedig nincs is jóformán, olyan gyorsan elrepül. És ez a mókuskerék megy folyamatosan évtizedeken keresztül...De a baráti kapcsolat szerintem egy egészen más típusú kapcsolati minőség. Mást, és máshogyan tudsz megélni vagy megbeszélni egy barátoddal, mint a pároddal, gyermekeddel szüleiddel, stb. Sokszor csodálkozunk, hogy mennyi a "párkapcsolat függő” ember, akinek itt a világvége egy szakítást követően. Pedig jóformán sokaknak tényleg ez jelenti kizárólag a "világát”, mindent csak ennek a tükrében él meg és lát évtizedekig, vagy élete végéig. Ti hogy látjátok: tényleg szinte lehetetlen kihívás felnőttként is a szoros és mély baráti kapcsolat fenntartása? Ti vágytok-e rá egyáltalán?
終於迎來太陽
md5: 96ee02cec57d3e487e54c4b122c8f11c
🔍
hu
ha
Egyik kliensem vent art-ja
A képeken egy kliensem "vent art"-ja látható, amit az ő beleegyezésével osztok meg - a titoktartási kötelezettség miatt azonban név megjelölése nélkül kell, hogy tegyem. Az alkotó a következő gondolatokat fogalmazta meg a képhez:
"A termék frusztrációt, dühöt, csalódottságot, reménytelenséget, magányt, bizalmatlanságot, kapcsolódni vágyást, abuzáló belső kritikust, türelmetlenséget, önutálatot, és szomorúságot tartalmaz(hat)
A papír összetevői: sár, fű, cipőnyom, aldis akciós újság, vízfestek, harapás, tépés, tűz, víz, dezodor, kapcsok, falhoz dobálás, egy marék könny, és egyéb düh származékok
Szponzorálta és támogatta:
A világgal való összeférhetetlenségem
Ár: egy élet munkája + áfa
Gyermekektől elzárva tartandó
Kiegészítő termékekkel használandó:
AWS - Budapest (Madách)
AWS - Lelket vennék (Madách)
AWS - Fekete részem (Madách)
AWS - Viszlát nyár (Madách)
Spiritbox - Jaded"
Az érzelmek megfelelő, elfojtás nélküli kezelése és megélése sokszor nem könnyű, mégis nagyon fontos. Azért gondoltam megosztani a képet és a hozzá tartozó szöveget, mert szerintem nagyon jó példákat hoz arra, hogy milyen kreatív lehetőségek léteznek az érzelmek okozta terhek enyhítésére. Amikor belülről már túl sok, közben mégis tehetetlennek érezzük magunkat velük szemben és nincs kivel megosztani őket, jó ötlet lehet a művészetekhez fordulni.
Ahhoz viszont, hogy valaki ilyesmit alkosson, nem kell művésznek lennie. A "vent art" ugyanis nem a végeredmény minőségéről szól, hanem a kiváltó érzelmekről, amiket az alkotó alkotás közben kiad magából, és az alkotáson keresztül megfoghatóbbá is teszi őket a maga (vagy a pszichológusa) számára. Ettől függetlenül sokszor nagyon érdekes, esztétikus alkotások születnek, mint amilyen ez is.
Ha a poszt hatására legalább egy ember esélyt ad a "vent art"-nak és megpróbálja valamilyen alkotásban összpontosítani az egyébként nehezen kontrollálható érzelmeit, már megérte megosztani.
Köszönöm a képeket és az engedélyt az eredeti alkotónak!
Elfogták azt a férfit, aki túlterheléses támadást indított a 444 ellen is
Azonosította és elfogta a rendőrség azt a férfit, aki 2023 óta elosztott túlterheléses támadásokkal (DDoS) bénított le több magyar hírportált, és külföldi célpontot is támadott.
A rendőrség közlése szerint a Média1 és a vipcast.hu oldalakat 2023 áprilisától kezdve érték ismétlődő túlterheléses támadások, amelyek miatt elérhetetlenné váltak az oldalak. A támadások 2024-ben is folytatódtak, a vizsgálat pedig kiderítette, hogy a támadó célzottan és előre megtervezetten dolgozott.
A rendőrség a hozzáférési naplók elemzésével és hálózati forgalom vizsgálatával megállapította, hogy az elkövető úgynevezett „bér-DDoS” szolgáltatásokat vett igénybe, és a támadásokhoz különféle online eszközöket használt.
Az online térben „Hano”-nak nevezte magát, ezt használta a támadások során a szolgáltatói felületeken, és így küldött személyeskedő üzeneteket is.
A nyomozás feltárta, hogy a támadó a 444-et, a HVG-t, a 24.hu-t, a Telexet, és Ellenszél.hu-t is célba vette, de támadást indított a bécsi székhelyű International Press Institute ellen is.
>Hackertámadással lőtték le a Telexet a Bayer Zsolt testüregmotozó besúgó rokonáról szóló cikksorozat új része után
Jól fizet a Tóni? XD
>>212989655>túlterheléses támadás
🍏🍜
md5: 816ae596bf692a58fe5a4e1029a53256
🔍
alma, de zöld
>narancs
>piros alma
na ez már a fonálba való
Véget ért a digitális böjt: 115 diák vállalta, hogy lemond a kütyükről – íme az eredmény
105 ezer fő – rekordot döntött a Magyarországra érkező külföldi munkavállalók száma
>>212989922>digitális böjt na az kizárt
Amíg ánon a transzvesztizmus és a homokszekszuális pedofília démonával küzködik addig én megiszok egy üveg prolisört.
>>212990287honnan van az a nagypapa bútor?
>>212990349Nem mondom meg!
>>212990349a koloniál bázisolt, nagyikám is megmondta, hogy egyszer majd sokat fog érni
itt a lótusz
ez a neve
>>212988970
>>212990134vállalom hogy életem végéig nem nézek fostos e-celebeket meg griftereket
IMG_0103
md5: 4b9df949d0b3e1e9b9a50bbc29ebb3ef
🔍
🍊👙
md5: a767657a0297cd6ddead9f7535605eac
🔍
anon járt már lemezturkálóban
egyszer vettem apának egy jugó black sabbath bakelitet
Hát ez fasszal tökéletes volna.
兩敗俱傷
md5: a3cce6f402c8141a0d3d0be2ff712803
🔍
>>212990841istenem popeszku mi történt az ízléseddel
az a színész jenta még csinos volt, de ezek?
nem hogy megbaszni nem akarnám, ha a sörcsap mögött meglátom átállok a másik sorba
終於迎來太陽
md5: 2015b2acd1a8cec31fe4767940aef0f2
🔍
szüksz
A fideszeseknek ilyen miért nem kell? Azok miért mindig a 8-10 éves cigányfiúkat molesztálják inkább?
>>212991057na örülök, hogy tetszik. én majd egy jó kis POV videóra fogom kiverni, aminek a címe:
>StepSister Can I Fuck You Like In This Video All My Cock Is In Your Ovulation
>>212991057én is fideszes vagyok de csak rizshölgyeket akarok molesztálni (konszenzuálisan)
>>212991132Majd ha a Tónitól megkapod a zsák krumplidat akkor pacekra becsajozhatsz.
Ez a Fidesz titka. A jó üzbég krumpli.
>>212991377de miért van a medence széle megöltve főtt krumplival?
>>212991409Az olyan mint az arany meg a gyöngy. Ki kell vele rakni mindent.
végre elvittük az autentikus kultúránkat Japánba
>>212991765https://www.youtube.com/watch?v=sp2J3Nq0xpc
>>212991377a kapavágásba harapott bassza meg
終於迎來太陽
md5: 0ba1a774aa844a7b8361c9e33ac0d308
🔍
micsoda egy tisztátalan barom
>>212991910jó ronda az biztos
>>212991800Az életben csak három érték van:
1. A rántotthús
2. A jó krumpli
3. Orbán Viktor
終於迎來太陽
md5: 6a75dae427af83b23509b5ff9f748d5f
🔍
>>212991937plusz mellé tetoválás meg orrkarika, fejj
IMG_0103
md5: 8e2fe14c933aa27de26d730f282665eb
🔍
>>212992031az a koravén lotyó amelyik a kapavágásba harapott
mi van keembo pedó
elkezdődött a műszak?
A megítélési algoritmus roppant egyszerű.
Kérdés: Szekszeltél-e már felnőtt nővel?
Válaszok:
1. Igen
Akkor nem vagy pedofil.
2. Nem
Akkor bizony pedofil vagy.
3. Csak a Fideszre szavazok.
Akkor meg homokos pedofil vagy.
Nem kell ezt túlkomplikálni. XD
終於迎來太陽
md5: 5e24e60bdcab0831c5f2db339d81c929
🔍
>>212992031nem szeretem a hálós harisnyát
Obama: A férfiaknak homoszexuális barátokra van szükségük ahhoz, hogy empatikusak legyenek
Na tessék Obongó is fideszes lett. XD
Ukrajna döntött: átnevezi a magyar városokat, és elítéli Magyarországot
Az ukrán külügyminiszter szerint szuverén joguk ukrán eredetű neveket használni külföldi földrajzi nevek esetén, például Debrecen helyett Dobracsint.
>>212992386>szuverén jogukolyan csak szarbánnak van
IMG_0090
md5: 1419da2761b44cd801bc7f68ad2628c4
🔍
Ánon hogyan éli meg a jobboldali kulturális fölényét?
>>212992798ez amúgy roppant bázisolt
>>212992386húha hát ezt hogy fogjuk túlélni
>>212992615nem tetszik, dolgozd föl
>>212993240majd feldolgozom úgy, hogy Momokót tornáztatom magamon
meg Midorit
>>212993263ne légy ilyen ellenséges
>>212993483hoppá, fogtam a vadonban egy fonalat
Medve rángatott ki a sátrából egy nőt
A 43 éves nőt egy csoportos túra során rángatta ki a medve a sátrából. A túra többi résztvevője a nő sikolyaira ébredt, sikerült elkergetniük az állatot, az álmában ért támadás során az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett a fején és a hátán.
>>212993546na ő biztos koreai
A medve nem játék címmel nyújtott be törvénytervezetet a PSD
találtam egy fonalat
>>212987079
🥤🍕
md5: 19f6c753cf476a5ae0cfe3b233db1ec8
🔍
na pizza most nem kéne
IMG_0051
md5: 241e71175026ecd81f06a4f07c980e0e
🔍
>>212993576Minek ment oda?
SONDAJ șocant: Două treimi dintre români cred că Nicolae Ceaușescu era un lider bun
>>212993975kirándulni
(azt nem írtam oda hogy a Kamcsatka-félszigeten történt mert így relevánsabbnak hat)
na erre rakjanak egy 14 colos csövet és kész a medvepuska
https://www.youtube.com/watch?v=xolHDSm7TpA
>>212994091ennyi nincs több
>>212994081Szója & voúttmán.
https://www.youtube.com/shorts/PdvrTdITrU8
>>212994302Obersturmführer Benedictus von Forray éppen a Lebensraumot készíti elő.
panda
md5: 6b9424ad0ee958af4ae76011fdbcff80
🔍
Nagyjából 150-200 milliárd forintnyi jüan értékben adna el pandakötvényeket a magyar állam
A júniusi mintegy 1400 milliárd forintnak megfelelő dollárkötvény kibocsátása után újabb devizakötvényt dob a piacra a magyar állam, amely 3 és 5 éves kötvényekkel lép a kínai piacra. A rövidebb futamidejű papíroknál 2-3 százalékos, a hosszabbaknál 2,5-3,5 százalékos sávot határoztak meg előzetesen a kamatot illetően.
>>212994199>öntöltő 300 win mag kicsit hosszabb csővelpont ezt mondtam hiszen
amúgy a panda nem medve ezt megbeszéltük már
>>212994667ne mentegesd, látszik, hogy ő is akarja
a célom az, hogy ló legyek.
Kész. Ennyi. Fal! Konyec!
Fantasztikus, semmi sem szebb.
Imádom a fiatal ázsiai lányokat, ezen a földön csak ök tesznek boldoggá.
>>212994250el nem hiszitek baszd meg mi van megint a 'lógusban
Kalandra hív a messzeség
Így megismerhetem.
A rizsleányok hű szívét,
Mely így ver odabenn!
>>212995647vagyonőrködés?
>>212995642jobban szarrá vakolt pofájút nem tudsz idefosni?
>>212995228>lapos>terméketlen>éretlenPont mint egy vérbeli fideszes nemi partnere. Hol a probléma? Mindjárt elveszi a Szarbán az állampolgárságodat ha ez nem kell.
>>212995678nem tudnád nem fogdosni az unokaöcsiket?
>>212995290>>212995427>>212995479Honnan kukázod ezeket a retek rostásokat? Viccen kívül még üritésre sem kellenének, inkább kiverem a wcbe.
>>212995722>Mindjárt elveszi a Szarbán az állampolgárságodat ha ez nem kell.Ez olyan mintha a koldustól akarnák elvenni, hogy az utcán csövezhessen.
Szóval a zsidesz gyújtotta fel a templomot. Egyemmeg nagyon próbálkoznak, biztos jó a szénájuk a közvéleménykutatók© szerint
>>212995678pedig lehet hogy ez az utolsó női arc, amit még látsz a böribe vonulásod előtt :_(
>>212995928Lehet valami harcosok klubjás akció volt. Az az érzésem, hogy Orbán ahogy öregszik egyre lesz bolondabb, valami delusion of grandourban szenvedhet.
Miután csütörtökön már kétségbe vonta, hogy ukrán nacionalisták követték volna el a palágykomoróci görögkatolikus templom elleni támadást, Rácz András Oroszország-szakértő újabb posztot szentelt a témának. Ebben pedig arra a következtetésre jut, hogy a rendelkezésére álló bizonyítékok alapján az Orbán-kormány előre tudott arról, hogy ez fog történni, „rosszabb esetben ők maguk szervezték az egészet”.
>>212995928>>212995994>>212996077Ja, Rácz azt is megmondta, hogy az Északi Áramlatot az oroszok robbantották fel, meg ARMA 3 videókat elemzett harctéri felvételekként:
https://www.youtube.com/shorts/5kZh3hzwIZI
https://mandiner.hu/video/2022/05/svaby-andras-video-atv-racz-andras-haboru-ukrajna-oroszorszag-szamitogepes-jatek
>>>/pol/510957274
na ez érdekes
>>212996226mandinernek semmit nem hiszek hiába linkeled nekem
Makrofalloszom van amiért elnézést kérek minden kisfasztól
https://www.youtube.com/watch?v=de6PMNTH6k4
van yuka stream, ez a jutalom a munka után
>>212996764Meg van bocsátva.
A Nézőpont szerint a Tisza szimpatizánsainak 82 százaléka nem akar kétpárti parlamentet
Az keseríti meg legjobban az életem, hogy nem tudok sok pénzt keresni.
>>212996883fideszes vagyok, egypárti (Fidesz) parlamentet akarok
>>212996947Hát nem találom már amikor wasabit evett a Gangxsta gésának öltözve pedig a tv-ben volt.
>>212996947De megvan. 18:41-nél
https://www.youtube.com/watch?v=NSglANMjEeA
TEK rajtaütés keretében ma hajnalban elfogták D. Rudolfot
Szűzközösség elleni izgatással vádolják.
>>212997967Ezért nem vétózik a Ficó a Szarbán meg semmit sem kap belőle.
>>212995928gyógyszit vedd be
>>212996226szégyellem de valamikor régen őt egy komoly embernek tartottam
mondjuk szerintem akkor még az is volt, csak eltört benne valami és azóta ilyen baktört nafószolga
meg se emészti, amit olvas, csak mantrázza tovább a kötelezőt
>>212999640>>212999719pofa be toldi. neked most kezdődik a pedofil rajzfilm szakkör meg a war thunderke
WAR THUNDER LEGYŐZHETETLEN TIGRIS PÁNCÉLOS VAGYOK
>szégyellem de valamikor régen őt egy komoly embernek tartottam
mondjuk szerintem akkor még az is volt, csak eltört benne valami és azóta ilyen baktört nafószolga
meg se emészti, amit olvas, csak mantrázza tovább a kötelezőt
kurva anyád ez is a te hibád patkány arcú toldi szűz. na léptem
>>213000000>>213000000>>213000000NYERT AZ ANIME KURVÁK
totális animegyűlölő halál
totális unokaöcsmolesztáló pedofil halál
totális prolihalál
HOL VAN AZ ISTENED PEDOFIL
GANESA VESZTETT
A SZARBŐRÖK VESZÍTETTEK
anime: nyert
rizs: nyert
Vitya: nyert
szuka: nyert
https://www.youtube.com/watch?v=iYTSJFU0mZQ
kurvajó, Pesten meg már egy vidámpark sincs
>>213000176erről is brüsszelpéter tehet természetesen
>>212997914bázisolt ha igaz
anyádba van te szegedi embergyerek geci laci
WAR THUNDERKEEE screenshot lesz? azt is abbahagytad mióta rádszóltam te gerinctelen patkány arc AHAHAH
>>212997914keembo.86 te vagy az?
mi az a szar ott a városliget mögött?
na őrá nem szólt rá a menedzsere
Részegen balhézott a momentumos Berg Dániel, majd betegszabadságra ment, és orvosi segítséget kért
Berg Dániel II. kerületi alpolgármester részegen balhézott és vállalhatatlanul viselkedett a Marczibányi Téri Művelődési Központban működő kávézó május végi rendezvényén, értesült több forrásból is a Telex. Információink szerint a momentumos politikus több emberrel is üvöltözött, és a hatalmát fitogtatta. Úgy tudjuk, nem ez volt az alpolgármester első balhéja az elmúlt időszakban. A történtek után Őrsi Gergely polgármester javaslatára Berg hosszabb betegszabadságra ment, és orvosi segítséget kért.
>>213000650fogdosnám az biztos
>>212999719viccen túl, bárki aki komolyan "szakértőként" hivatkozik magára vagy ezt a titulust irónia mentesen használja, attól maradj távol, mint a leprától. autista megszállott lévén én is tudok hiper fókuszálni egy niche topicra és eszméletlen lexikális tudást tudok a fejemben tárolni róla, de soha, ismétlem, S O H A nem hivatkoznék magamra szakértőként, mert ez a kifejezés annyira el lett használva az utóbbi 5 évben, mint a szar.
hmm BLOOD WESTKEEE SZÁMÍTÓS JÁTÉKOCSKÁIM DE JÓÓK
(az is nafó hibája amúgy hogy ilyen embergyerek lettem)
feleségem játszik épp a stug 3 legyőzhetetlen tankelhárító tankkal t34-esek robbannak fel sorba
>>213000711nyilvánvalóan léteznek olyanok, hogy szakértők
ez az ember beszél oroszul, vannak kapcsolatai kinti politológusokkal, sokat utazik ki (húspogifordító diploma de ebben talán pont számít a szavuk)
régen azt magyarázta hogy meg kell érteni hogy oroszországnak is vannak jogos elvárásai a biztonságát illetően
csak szerintem soha nem kapott olyan presztízsállást a kormánytól amilyet remélt és ezért előjött a komisz zsidó énje
>>213000664na ezt le szaróm
mondjuk az vicces lett volna ha ilyeneket ordítozik hogy TÉRDRE ROHATT GÓJOK TÉRDRE AZ URATOK ELŐTT
ha ilyen történt volna, azt vajon a zselex leírja?
Minden rizsobszedált így végzi.
>>21300096364p-ben nem volt fenn így túl sok részletet látok
hát jól leolvadt a toldi a templomgyújtós nuke trúthron. most biztos nem fog visszamenni stug 3 legyőzhetetlen harckocsi szimezni ameddig fortyog
üdv az igazi vajda
>>213000871a nyugatnak lett volna lehetősége az oldalukra állítani az oroszokat a szovjetunio felbomlása után, de a frissen megnyilt orosz piacot és gazdaságot azonnal felprédálta az ilyen Soros és Rotschild féle zsidó rablókapitalista karvaly banda. a 90-es évek hazai gengszter privatizációi a kanyarban se voltak ahhoz képest, ami a nyugati pénzemberek (a nagy részük zsidó ill. a kollaboráns orosz üzletemberek is) műveltek az oroszokkal, ez pedig visszafordíthatatlanul a nyugat ellen fordította az orosz népet.
a középagyak szerint ezt putyin csinált, ő valójában csak meglovagolta ezt a hullámot, amin azóta is ül, mert az oroszokat akkor és ott a világ szeme láttára szárazon baszták seggbe, a földbe állították a gazdaságukat és teljesen megsemmisítették a becsületüket. az oroszokban volt némi naiv optimizmus a szu felbomlása után, de ezt azonnal kihasználta a nyugat és hátba szúrta őket, az oroszok pedig elhatározták, hogy inkább élnek disznószar kunyókban, mint hogy valaha is szövetségre lépjenek velük. nem azt mondom, hogy szimpatizálni kell velük, csak érteni kell az ellenségességük forrását és annak megfelelően kell kezelni azt.
ő választotta ezt a sorsot, amikor f*h*r nőt vett el egy kaifengi zsidó helyeske helyett
IMG_0104
md5: 53cf8d67cd364e9df213b78e31994a82
🔍
hát ez milyen gyönyörű már
>>213001638umeda feleségemkó
>>213001138a zsidókat még értem is
a zsidó csinálja, amit a természete diktál
de hogy a diszgén nyugat-európának miért ilyen könnyű dehumanizálni a szlávokat, azt nem
>>213001257>f*h*rtávol álljon tőlem, hogy az indoiráni cafrangosokat védjem, de ez nem az
>>213000907leégett a fehér bőre
>>213001638>legszebb rizsfeleség>átlag random szlávkurvaXD
>>213001091>stug 3te ilyen wehrabú vagy?
igazat mondtál ez tényleg a deákon van
>>213001522ez még mindig 180
>>213001965ez a 2 rizsnyomi azt hiszi hogy vmi 10/10-ek kelet ázsiában. elképzelem ahogy nézegetik maguk a tükörben és
>úh igen, gramúr feleségemmel címlap sztori lennénk
>>213002351magyareszku amilyen ízlésed neked van nekem az esne rosszul ha tetszene amit postázok
brumm barna medve férje van
hogy én?? én itt se voltam ma
Noha nem állnak rendelkezésre vizsgálatok a Japán-mánia mögött meghúzódó pszichopatológiáról, jelen sorok szerzőjének évtizedes, empirikus megfigyeléséből kirajzolódik egy feltevés, miszerint sok esetben egyenes arányosság lehet egy adott személy grandiózus, manipulatív nárcisztikus személyiségzavara és identitásválsága, valamint japanofíliája között.
A magyar japanofília szépen megkomponált, sztereotípiákból és félremagyarázott percepciókból formált papírmasé díszleteinek árnyékában Japán sokszor csak egy kiegészítő elem, amolyan „életízesítő”: a modern, identitásválsággal küszködő kelet-európai ego virtuális Vegetája, Podravkája, umamija vagy MSG-je.
A szerző japanológus, a tokiói Vaszeda Tudományegyetem volt posztgraduális ösztöndíjasa.
>csak napi 20 perc
>itt se vótam
hallod kimbópedó mi olyan jó ebben a fonálban hogy még a súlyosabb ítéletet is megkockáztatod azzal hogy visszajössz?
valami csak tetszik rajta
>>213002619micsoda?? a toldi egy nárcisztikus egomán?? olyan nincs én nem hiszek ilyen nafó pszeud nőpötyögéseknek
Én itt se voltam pl megint másnak nézel be
>>213002542>>213002713a rudis most komolyan lementette, ahogy valami barna alember zaklat egy ártatlan ázsiai lánykát, és erre élvezkedik?
>>213002891>az unokaöcserőszakoló pedofil nem érti, mi az a zaklatásez így van
>a rudis most komolyan lementette, ahogy valami barna alember zaklat egy ártatlan ázsiai lánykát, és erre élvezkedik?
>>213003613ez az unokaöcsid a nyársalást követően?
ki tudja merre csámborog az igazi faszketrec királyunk. az anális vibátor izgató király. a szüzek baktörője. a verhetetlen nyugdíjas fasz
>>213004213>ki tudja merre csámborog az igazi faszketrec királyunképpen gyerekekre vadászik bivalybasznád rónaságán
IMG_0106
md5: 8b673f5826ba629106a9e0d0550bfb03
🔍
>>213005423csitosze josinó a ruszinbaszó
>>213005789nem (tapsoló emoji) vagyok (tapsoló empji) ruszin (100)
IMG_0107
md5: c4235b5d1a5c695aaa1e14fdc01d20bc
🔍
>>213006288tudom
te nem vagy Csitosze-baszó
Mai menü:
200 g száraz nagykocka tészta
6 db tojás
2–3 evőkanál saját márkás csípős paprikakrém
Kávé/tea édesítőszerrel
Kalóriabecslés
Összetevő Mennyiség Kcal
Száraz nagykocka tészta 200 g ~700 kcal
Tojás 6 db ~480 kcal
Paprikakrém (3 ek) ~60 g ~60–90 kcal
Kávé/tea (édesítőszerrel) 2–3 adag 0–10 kcal
Összesen: kb. 1250–1280 kcal
Árbecslés (magyar bolti árakkal, olcsó kategória)
Összetevő Becsült ár
Tészta 200 g ~120 Ft
Tojás (6 db, M-es) ~400 Ft
Paprikakrém 60 g ~100 Ft
Kávé/tea, édesítő ~50 Ft
Napi adag ára: kb. 670 Ft
Összegzés
Ez egy tipikus olcsó, kalóriadús "melós kaja", ami jól lakat, főleg ha csak napi 1–2 étkezésed van. Fehérje rendben van (kb. 35–40 g a tojásokból), szénhidrát durván sok, zsír is elég. Zöldség, rost, vitamin viszont gyakorlatilag nulla.
Ízben a paprikakrém dobhat rajta, de egyoldalú, sótlan szegénykaja, ami nem azért készült, hogy örömödet leld benne, hanem hogy túléld a napot. Afféle keserű, kelet-európai önsorsrontó praktikum sugárzik belőle – „van, ami van”.
>>213006288Nagyon szép lány, nagyon tetszik
IMG_0093
md5: 1440bcee12202ccd39c2601499a813d0
🔍
>>213006931az én menüm: ami a képeden van
Nyitottam egy long pozíciót 1 hónapja amikor a chainlink 13.5 korul volt, 100e ftert, 5x tokeattettel. 11.8 volt a likvidálásom, 11.6 volt a melypont szóval nagyon kevesen múlt. Most 20 Dollar korul van, ha nem esik 11.8 ala es nem likvidálódom most lenne 300e ftom.
>>213007004Amen testver. Csóró magyaroknak nem kell semmi az életben, fodros nagykocka meg ázsiai csajok bámulasa a gépen minden igényt kielégít. Magyarnak lenni JÓ
>>213007075Annak tudatában is kockáztattam volna a 100e ftot, hogy immár két hónapja nélkülözöm a jó ételeket.
Ma amúgy rengeteg Ninja Creami videót nézegettem, nagyon vágyom egy ilyen fagylaltgépre.
A héten lesz a születésnapom, elhatároztam hogy amikor kimegyek a boltba (8 napja nem mentem ki a házból, még vannak készletek) fogok venni oldalast vagy csülköt es rettentően bezabálok húsból. Mást nem is fogok enni csak húst. Nagyon hiányzik. Én alapból nagyon sok húst eszem, csak mióta nem dolgozom és nincs bevételem azóta nyomorgok.
Az igazi persze az lenne ha marha sirloint vagy bélszínt ehetnék, de arra egyszerüen nincs keretem.
>>213007075fú pedig abból majdnem kijön egy 1050 meg egy új táp
Akármennyire is imádom a lányokat, most ha választhatnék hogy 1 órán keresztül dughatnék vele vagy valami jó étterem többfogásos menüjét ehetném meg extra adag desszerttel akkor az utóbbit választanám.
Ha kiverem pornóra az egész jól helyettesíti, de ezektöl a filléres ételektöl szó szerint rosszul vagyok már. És SOSEM lesz vége. Nem fogok dolgozni fillérekér 50e ftért.
>>213007747ja meg normális ételek is kijönnének, hogy ne ennyire szegényesen kelljen táplálkozni. Ilyenkor hol vannak akik éltetik magyaroszágot, hogy milyen csodálatos ország? Egy 40 év körüli káros szenvedélyektöl mentes büntetlen elöéletü magyar ember vagyok, akinek egyetlen büne, hogy nem hagyja magát kizsákmányolni. Nyugaton legalább kapnék segélyt meg valami alibi part time munkát, hogy ne kelljen ilyen emberi meltóságot sértöen táplálkoznom.
>>213006931igazi gójszlop igazi gójnak
>>213007849hogy nem elég a napi 50e?
>>213007981Ez a magyar valóság. Dolgozhatnék 50e ftért és akkor jutna húsra meg szénsavas üditöre is.
>>213008023Mivan? Heti 50e ftot keresnék ahogy nézegettem a lehetöségeket. Napi 50 lol, az már majdnem az élhetö, tisztességes fehér ember bére ha nettó.
Csak a kötél a megoldás erre. Olyannyira elegem van, elmondani nem tudom. Az állandó lemondás, nélkülözés, sóvárgás. A fillérek számolgatása, félelem hogy mi lesz holnap. Ez nem élet. Tényleg igavonó állat a magyar.
>>213008163miért nem mész el dolgozni vietnámba vagy indonéziába?
>>213008470Ezt úgy mondod, mintha ennek bármi realitása lenne lol. Ember, magyarok vagyunk, szó szerinti állatok a világ szemében.
>>213008621miért ne lenne realitása? valami kétkezi munkára felvennének biztos
>>213008663Dögölj meg te mocskos féreg, tényleg rossz dolgokat kívánok neked és a családodnak. Remélem a következö 10 éved csak szenvedés lesz.
>>213008774hogy őrjöng a szexelő
>>213008796Nem orjongok, teljesen higgadt és racionális vagyok. Aki egy másik emberbe rug aki a földön fekszik az megérdemli a rosszat.
>>213008843te mi a faszról beszélsz?
én unironikusan elmennék koreába kétkezi munkásnak
>>213008866Arról amit csinálsz te rohadék. De ne aggódj, ha vége lesz a Truman shownak megkapod a jussod, háromszorosan.
>>213008470Mi a faszért menne Vietnámba vagy Indonéziába ahol az élet még szarabb?
Keressen inkább munkát valami Norvégiai épitkezésen, oda gyakran visznek magyar vendégmunkásokat.
>>213009042az ő életének egyetlen célja, hogy ázsiai kurvákat basszon. akkor célszerű odaköltözni, nem?
>>213009042Nem akarok segédmunkás, kétkezi munkás lenni. Borzasztóan tele lennék gyülölettel miatta.
>>213009089Milyen szakmád van? És milyen nyelveket beszélsz? Angol felsőfokon megy?
>>213009089és mi szeretnél lenni?
file
md5: 7de4845e3dce46ae2802a664f5c52b6b
🔍
>megint kéretlen tanácsokat osztogat a dörmis
>>213009150Angolom jó, de semmi köze az anyanyelvi szinthez, ergo egy rakás szar.
>>213009169Halott.
>>213009075Igen, ha van pénzed vagy nyugati bérért tudsz ott dolgozni. Ha helyi bérekért kell dolgoznod akkor borzasztóan nehéz az élet.
>>213007949ja hogy te a kurvapecér anon vagy
>>213008163nem tom mit nyafogsz csak élvezd ami van
https://www.youtube.com/watch?v=KQ-_IBiKvaY
>>213009495hát perpill ez van
>>213006931 plusz kilátástalanság
Paraszti származású magyar emberként halálra vagy ítélve, ha a létminimumnál többet akarsz az élettöl.
Pl. most nagyon szeretnék egy Ninja Creami gépet, hogy a melegben tudjak finom jégkrémeket enni, amik ráadásul kalóriaban szegények és egészségesek. Egy nyugat európai férfinak ez nem tétel, nekem magyarként viszont két heti összmunkabérem lenne. Felfoghatatlan és elviselhetetlen.
>>213010337vegyek neked egyet?
>>213010364Nincs neked arra pénzed.
>>213010556hogy ne lenne? én nem baszom el kurvákra. húsra is van pénzem minden nap.
>>213010603Én sem basztam el, a kurvázás az emberi méltóságom megörzéséhez elengedhetetlen. Életem legjobb kiadása volt, legalább egy kicsit embernek éreztem magam aki vonzó nökkel lehet együtt.
De nyugodtan prédikálj nekem az igazi szarmagyar paraszti és kondicionalasban kialakított értékrendedröl.
>>213010714igazából már kezdem unni ezt a lárpot
>>213010757*paraszti és kommunista
>>213010761Testvér el kell szomorítsalak, ez nem lárp hanem az én valóságom. Ha te unod pár posta után, gondold el én mennyire unom közel 40 után?
>>213010822>Ha te unod pár posta utánmár kb 1 hete itt őrjöngsz vagy több
Én nem szégyellem kimondani, hogy elbasztam az életem és nagyon magasak az igényeim. Én csak a szép és fiatal lányokat szeretem, olyan aki nekem ha nem fizetek érte nem jutna. Mi meglepö abban, hogy ezt az utat választottam? Legalább kicsit embernek érezhettem magam a társaságukban.
>>213010877Jó akkor 1 hét, nekem akkor is ez az ÉLETEM. Szerinted én mennyire unom és van elegem? Szerinted miért akarok ennyire meghalni?
>>213010928én kicsit fiatalabb vagyok nálad, de elárulom, hogy szűz vagyok. szerinted? én többre tartottam, hogy anyagilag ellegyek, minthogy délkelet ázsiában szórjam el a pénzem literálisan kurvákra.
mondjuk még lehet, hogy egyszer elkezdek kurvázni, végül is meg tudnám engedni magamnak, csak úgy gondolom az nem az én szintem, hogy kurvázzak.
>>213010998Én is 30 évesen vesztettem el kurvával. Volt egy pont amikor eltört bennem valamin, tényleg az emberi méltóságom sérült mert nem tudtam szexelni.
Nem csinálnám másképp a dolgokat, igazából ez a szomorú, hogy magyarként választani kell a kettö között.
>>213011118Én is azt hittem sokáig, aztán rájöttem PONT a kurvázás az én szintem.
Persze a kurvázást is megunja az ember, és kicsit többet akar, de az meg nagyon drága ha dolgozó lánnyal akarod. Ez van.
>>213011498ok, de én meg is tudnám engedni magamnak, anélkül hogy ételen kelljen spórolnom. mert előrelátó voltam.
>>213011541>kicsit többet akarmit? de amúgy mit vársz attól, hogy itt őrjöngsz? attól jobb lesz?
>>213011608És most mit akarsz mondani ezzel? Te egy gazdagabb okosabb ember vagy. Nyertél.
De szerintem valójában csak egy csóró szarmagyar proli vagy aki nem is engedheti meg magának a kurvázást. Tele délkelet-ázsiai fiatalokkal a világ minden tájáról, akinek van pénze az ott van.