alma
md5: 82e18566daca72bb892f206bbe6f373d
🔍
kurva anyátok
jó reggelt jó szüzességet
Végleg odaveszett 288 millió forint közpénz, amit Szijjártóék utaltak át az elmúlt évek legnagyobb számlagyárának
>>213019139nem a te pénzed
Lendvai: Dobrevnek is vissza kéne lépnie
A Tisza párt Magyar Péter vezetésével az egyetlen reális lehetőség a magyar történelem legkorruptabb csapatát leváltani – véli Lendvai Pál.
Április 12-én lesz a választás, Magyar Péter megint hazudott
Erre Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke mutatott rá a Facebookon.
„Április 12-én lesz a választás, Magyar Péter megint kamuzott! De Orbán Viktor is gátlástalan, az elszólása után írásbeli kérdést nyújtottam be neki ezzel a címmel: Honnan tudja, hogy 2026. április 12-én lesz a választás?” – írja Facebook-oldalán Novák Előd.
A miniszterelnök címzett írásbeli kérdését alább lehet elolvasni:
„Ön a Harcosok Klubja Facebook-csoportba 2025. július 12-én azt írta sejtelmesen, hogy »még 274 nap«. Ezt kiszámolva 2026. április 12-ére utalt, amit már sokan emlegettek mint eldöntött időpontot az országgyűlési választásra. (Így február 21-én indul a hivatalos kampányidőszak az ajánlásgyűjtéssel – a szerk.)
Önnek az államfő már elárulta, hogy ekkorra fogja kitűzni a választást? Vagy Ön utasította erre a köztársasági elnököt? Esetleg csak kérte? Vagy nem is tájékoztatta az államfőt, hogy már nincs más választása?
Ön miért nem tartja be a saját Alaptörvényüket? Tervezi-e az Alaptörvény olyan megváltoztatását, hogy az országgyűlési választás időpontjának kiválasztása a jövőben a kormányfő jogköre legyen?
Magyar Péter hiteltelensége is megint látszik az esetben, hiszen július 8-án közzétett egy »jegyzőkönyvet«, amelyről azt írta, Rogán Antal szűk körű megbeszélésén született, s ezt a balliberális pártok ténynek véve már úgy tudósítottak: »Az is kiderül, hogy a várttal ellentétben nem április 12-én, hanem a hónap második felében lesz a választás«.
Tehát ez megint valótlan »leleplezés« volt Magyar Péter részéről, de hogyan magyarázza az Ön elszólását?”
"Én más vagyok, mint a többiek" - viselkedés
Pár perce olvastam egy cikket a labubu figurákról, és a komment szekció nagy része abból állt, hogy különféle módokon leírva, de azt bizonygatták, hogy nekik az nem kell, őket ez nem érdekli egyáltalán, ők nem ilyenek. Hasonló jelenség történik, ha pl. cikkeznek arról, hogy gond van a Facebook-kal, Messenger-rel, Instagram-mal..stb. Itt is megjelenik rengeteg olyan ember, akik arról győzköd másokat, hogy őt aztán nem zavarja, bezzeg a sok életképtelent... Van erre esetleg külön fogalom, vagy magyarázat, hogy sokan miért igyekeznek ilyen módon felemelni magukat? Azon kívül persze, hogy így próbálnak kompenzalni.
Hogy képes valaki mentálisam betegen randizni?
Depeessziós, pánikbeteg, öncsonkító stb emberek. Igaz az utóbbit általában lányok csinálják, nekik csak válogatni kell nagyrészt és eljön a megmentő. Lényeg a lényeg, hogy találnak rá bárnilyen motivációt? Személy szerint én semmit nem érzek (szinte semmit), amibe belekezdek azt is csak csinálom, semmi szenvedély vagy ilyesmi. Pont ehez van motivációjuk? A legmacerásabb szarhoz?
Magányosság gondolatok
Egy kis háttér: 23 éves, fiú vagyok, meleg és nemrég végeztem egyetemen. Másfél hónapja szakítottam párommal, akivel 2 évig voltunk együtt. Nem volt veszekedés vagy ilyenek, csak úgy éreztem eltávolodtunk és a szakítást jobbnak éreztem. Azóta végetért az egyetem is, BP-ről visszejöttem Kecskemétre, de szeptembertől mesterképzés miatt valszeg visszaköltözök.
Az utóbbi időben gondolkozok el rajta, hogy nekem igazából nincs úgy senkim. Anyámmal nem jövünk ki jól, egyébrokonok távol vannak, páromugyebár már nincs (és nem is tartom valószínűnenek hogy újra lesz, nem vagyok egy túl vonzó, melegként amúgy is elég nehéz a párkeresés szerintem és a social skilljeim is hagynak maguk után kívánni valót) barátaim meg hát nem nagyon vannak, egyetemen összebarátkoztunk páran de ahogy középsuli után, gyanítom velük is megszakad a kapcsolat.
Szóval eléggé úgy érzem hogy újra (egyetem és párkapcsolat előtt is ez volt) be kell rendezkedni hosszabb távon a magányos létre ami, hát rossz, látva most is, hogy mindenki megy nyaralni meg ide-oda nekem meg nincs senki akivel mehetnék. És tudván, hogy hosszútávon (gyanítom egész életemben ez lesz) elég rossz ebbe belegondolni.
Nem tudom igazából miért írom ezt ki, nem megoldást várok, csak valahova ezt leírni. Köszönöm ha elolvastad
Függősége a vezetésnek?
Sziasztok! Hogyan lehet a vezetés túlzott igénybevételét minimalizálni? Körülbelül 5 éve kezdődött nálam, hogy amikor otthon laktam és nem volt privát szférám, vagy csak szerettem volna az otthoni mérgező közegből kiszakadni, esetleg egy kicsit egyedül lenni, akkor autóba ültem és leginkább este mentem 1-2 kört autóval városon kívül. Utána ez a kör egyre nagyobb lett, most meg (bár már nem otthon élek, de albérletben többedmagammal) napi szinten iszonyatosan sok km-t teszek az autóba, mert már hozzászoktam, hogy ez nyugtat meg, jó érzéssel tölt el, elcsendesít és valahogy hiába van otthonom, mégsem az igazi. Mivel irreálisan sok pénzt elszórok benzinre, ezen szeretnék változtatni. Egyrészről a környezetnek sem jó, a pénztárcámnak se és az ördöggel sem akarok játszani. Nem értem, hogy miért ragadt bennem ez a szokás, pedig a környezet már változott és azt sem értem, hogy miért ez az egyetlen módja önmagam megnyugtatásának és ha esetleg nincs nálam az autó miért érzem azt, hogy rosszul vagyok és a falat kaparnám?! Szerintem napi szinten minimum 100 km megy a kocsiba, ha nem is naponta, de kétnaponta fixen. Iszonyat, szégyellem is magam miatta.
Hogyan tudnám csökkenteni/megszűntetni a szeretet és intimitás iránti vágyat?
Lehetséges egyáltalán?
Soha nem volt és soha nem is lesz részem egyikben sem és már unom, hogy olyasvalami vágyom ami kimarad az életemből. Egyszerűbb lenne az élet többi részére koncentrálnom, ha megszűnnének ezek a vágyak.
ezeket honnan szeded popi?
Csoki távozik a Jólvanezígyből, belép a Kutyapártba
>>213020578a feleségemnek van mindene
>>213020591nem tudtam, de be kell látni, hogy így van
>>213020591Tehát akkor fasza is van.
>>213020623birtokol egyet, ha úgy veszed
>>213020623az nincs, ő nem férfi
>>213020667A tiéd 12 centi. Nem számít annak. Most akkor cigánybikája van vagy egy dán doggal baszatod?
Orbán Kövér László bajszával üzent Majkának
„Na ilyen egy geg!” – írta a miniszterelnök az énekes korábbi nyilatkozatára utalva.
IMG_0094
md5: efaa12d536f6bb29c4d48cf12a19f629
🔍
jöhet
Már 31 milliós megtekintés fölött jár a Magyar Péter oldalán megjelent abádszalóki köpködős videó
https://youtube.com/watch?v=GvZ37n3F7d4
>>213021504popi hogy szereted a burgert?
0JNGGR
md5: ed366baed360812b7bf98717b4e2f990
🔍
az 57-es utas lore, de ott beefsteak van
>>213020695milyen gusztustalan dolgok járnak a fejedben
IMG_0111
md5: 451481f5f9aa39b78283f79b10ce8a88
🔍
ha teljes darált marhából sütsz otthon burger pogácsát, akkor hagyhatod a közepét véresen, de ha disznóhússal van felütve a darált hús akko át kell sütnöd egy kellemetlenebb állagba
Csúszik a sorozatgyártás a BYD szegedi üzemében
A kínai BYD 2026-ban indítja csak el a szegedi elektromosautó-gyárában a sorozatgyártást, és legalább az első két évben csökkentett kapacitással tervezi működtetni az üzemet – írja a Reuters.
IMG_0112
md5: 8f93712a101d66df90c2cca82ca65428
🔍
>>213022409a disznóhús jellemzően igényel hőkezelést, füstölést, akármit mert atogéneket hordozhat
ellenben ott a tatárbeesteal ami nyers darálthús, ez teszi a hőkezeléstől függetlenül biztonságosabbá a marhahúst
>>213022268Te én a miccspasztát szétlapítom és azzal meg van oldva, szóval leszarom.
>>213022541>atogéneketaz mi?
>tatárbeestealaz mi?
>>213022542án 250-300g húshoz adok egy tojást, más nem kell, kívülről kell fűszerezni, a pogácsához azért egy nagyon kicsi sót lehet adni, de nem hálás mert sütéskor gyorsabbab veszít nedvességet
>>213022597patogéneket akartam írni
>>213022006>nem pedofília>nem izgatja a 12 centis pedofil faszomt. pedofil
https://desuarchive.org/int/search/text/12%20centi/country/Hu/
>>213022597>az mi?étkezésre alkalmas darált nyers hús
>>213022434Mert kivonulnak Európából is. Nátriumos szilíciumkarbid fóliás akkumulátorokat akarnak gyártani. Fel is vetették egyesek annó, mi lesz ha mire megépülne a gyár a mostani mérgező lítiumos akkuk már nem lesznek divatosak. A Gulyás Gergely meg megszakértette. Na hát pont az történt.
hamburger mixként árulnak darált húst, 50-50% marha és sertés
a sertést ne fogyaszd hőkezelés nélkül, amikor a Talmudot írták még nem vették figyelembe a tudományt
>>213022795de végülis ott van, a tisztítótűz vagy purgatórium formájában
>>213022783az AI általi megoldás végül az lesz, hogy az elárasztott sóbányát építi ki egy gazdaságos akkumukátornak.
>>213023054ez az átka hogy telefonról írok, de elzsibbadt a lábam a wc-n és 4 perce küzdök a lábhangyákkal
Popi van új Bánszegi Rebeka
Erős napja van a MÁV-nak: leállt a közlekedés a miskolci és a győri vasútvonalon is
Reuters: A kínai BYD a szegedi üzem helyett inkább Törökországban futtatja fel a gyártását
Válasz Online: Lentner Csaba hevesen támadja a Magyar Tudományos Akadémiát, de tavaly még MTA-doktor akart lenni
A lap szerint az MTA nem tartotta elég jónak Lentnert a doktori címre, mire ő visszavonta a pályázatát, hat nappal később pedig az Akadémia beszántását követelte.
nekem nem kell a war thunder,
nekem nem kell a whiskey tango
van egy családom mit védek,
téged el nem árulva kérlek:
fejezd be
ennél jobb alkut nem kapsz
>>213023054Egy sziliciumkarbid fóliás litiumos akku nagyobb kapacitású, lásd az újabb kínai telefonokat. Ugyanaz a tömeg és volum mellett nem 4400mah hanem 7000mah, ezeknek nagyrészét be sem engedik az EU-ba kitalált robbanásveszély miatt, a valóság hogy sem a Samsung sem az Apple nem használja még. A nátriumos meg egyenlőre a napelemek mellé menne.
>>213023374Ott meg van minden ami Szarmagyaroszágon nincs.
>munkaerő>tengerpart szállításra>energia>nyersanyagok>nincsenek EU-s normák>egy baszott nagy hadsereg ami ezt mind védiMegérte az akkugyárakkal való vagánykodás a pálinka után Fosványoson, az a fajkeverő beszédje is volt. Megérte adni pénzt a kínai vállalatoknak. Köp egyet és alááll. Orbán egy zseni!
>>213023828A hatékonyság felől nincs kétségem, de egy hegy sóbáányájában ugyanúgy lecsapódik a pára
>>213023884itt is megvolt a lehetőség, tranzitországként a tehervasútat kellett volna komolyabban venni, még trianon előtt a román ércbányák elvesztése előtt
>>213023111Már láttam. Jó vaskos. Az felizgat.
>>213024062>itt is megvolt a lehetőség, tranzitországként a tehervasútat kellett volna komolyabban venni, még trianon előtt a román ércbányák elvesztése előtt
misc6
md5: 535452e02ef6a91387d251d3e5461619
🔍
Remember around 2042 the Sun gonna make you sweat, +/- few years
https://www.youtube.com/watch?v=Wolk3G5sUtU
kurvajó, már a norkok is lehagytak minket
>>213023884>Megérte az akkugyárakkal való vagánykodásigen, mivel minden ami kínai/koreai/japán az autokratikusan jó
Nagy István: Genderpropaganda vagy iskolatej?
A miniszter szerint Brüsszel új terve már az iskolatej és -gyümölcs programot is veszélyezteti.
>>213022268ki a faszom kérte hogy demózd a skizóteóriáidat ahmedka
>>213022445>universal studiosna akkor inkább a hally pottel vidámpark
>>213024142can't grapple the apple
rei
md5: 80405e16d1db7a31984ca4c72fff0257
🔍
>>213025098nekem a szuka jobban tetszik
rei vegetáriánus
https://www.youtube.com/watch?v=SM21GcFwD7I
Orbán a Harcosok Klubjában reagált Rácz templomrongálós posztjára, Rácz válaszul a kormány oroszbarátságát kérte számon
A miniszterelnök szerint a „Rácz nevű” szakértő Ukrajna mellett kampányol, Rácz András viszont azt írta, hogy Orbán nem cáfolta meg az állításait.
>>213025537>a jpt miszatóbuzihát be kell szarni
Hinas3
md5: fbfc9766f874fd574c58312b49b6da47
🔍
Japán fokozza a medvék elleni biztonsági intézkedéseket a közelmúltbeli támadások után
A Japán-szerte tapasztalható medvetámadásokra válaszul a rendőrség és a helyi vadászok Tocsigi prefektúrában gyakorlatot tartottak a medvék elriasztásának szimulálására. A hétfői, egy hegyvidéki területen tartott gyakorlatot a helyi rendőrség és a vadászegyesület közösen hajtotta végre.
A felkészültség javítására tett erőfeszítések részeként a rendőrök bemutatták a medvék elriasztására szolgáló technikákat, beleértve a pirotechnikai eszközök használatát is.
Akita prefektúrában július eleje óta több mint 650 észlelést jelentettek, ami majdnem háromszorosa a tavalyi év azonos időszakában észlelteknek.
Egyre több német egyetemen jelennek meg olyan iszlám diákszervezetek, amelyek vallási szabályokon alapuló nemi elkülönítést vezetnek be saját rendezvényeiken. A férfiak és nők külön ülnek, gyakran külön bejáraton jutnak be, szalafista gondolkodókat hívnak előadni – mindezt egyetemi falak között. A berlini Charité-tól Kielen át Tübingenig terjedő gyakorlat heves vitákat vált ki: vallásszabadság vagy társadalmi visszalépés?
>>213025736>pirotechnikai eszközökha ez alatt a glokk húszat értik akkor az dicséretes
>>213025736elég a maci diszkriminációból
終於迎來太陽
md5: 5e24e60bdcab0831c5f2db339d81c929
🔍
>>213025923hajlófejes szimpla oral-b, csereérett
anon bedőlt a prémiumfogkrém-zsidónak?
én: igen
>>213025992>>213025992miért is ajánlaná 10-ből 9 orvos ha a megélhetésüket ássa alá
>>213026036akkor a kóla jó a fogadnak?
én is. a legfájdalmasabb cucc
én parodontaxot használok
nem tudom, milyen patkányméreg leget benne, de sokkal tovább távol tartja a szájszagot
nem ajánlotta senki, egyszer elfelejtettem valahova fogkrémet vinni és máséból loptam
>>213026052azt tudom, hogy fejben dől el egyrészt, másfelől sokat számít hogy azodáig hol helyezkedik a maximum
KvoQ8FT
md5: fd85afd3ed0a1df7a6deb3ced4d64c20
🔍
>>213025896>elég a maci diszkriminációbólszőrös mancsok pötyögték eme postát
Ez nem pusztán egy fagylaltgép, ez a saját szegénységem és reménytelenségem manifesztációja
unnamed
md5: 43fd7d6292e5a834c58d928d2ccb4bd3
🔍
á szóval a ruszin a medveszopó
>>213026164szájfertőtlenítésre az is elég ha gargalizálsz valami random pálesszel
akinek esze van tuggya hogy ezekkel nem lehet játszani
>>213026268igen, erre hivatkozva óvtam a gyanútlan burgeréhes coomereket
>>213026268a rizsók szeretnek velük fotózkodni
>kamiszama kérrek adjár végle magyal betyál fiút nekem
>>213026357mint elejtett trófeával
IMG_0086
md5: b1b950ff5fb6288edcfec3cbfade64ba
🔍
>>213026198nem akarsz leérettségizni, ha már így szenvedsz?
>>213026365Igen, egy ilyen lány pont egy fejlödö ország csóró tahójára vágyik, aki a világot a legkevesbé sem ismeri. Véletlenül sem holland vagy francia srácokról álmodozik.
>>213026422De minden vágyam és akkor kinyílik a világ meg minden jobb lesz.
18 évesen kellett volna érettségizni, nem pedig közel 40 évesen. Ezen a ponton értelme már semmi, karrierem pénzem úgy se lesz.
>>213026438>franciasogunátuspárti kutyák
>hollandlehúzós kalmárok
>MAGyarkedves rokonnép
>>213026507>kedves rokonnépne eröltesd ezt az orbáni álomvilágot, senkik vagyunk
>>213026268ennél még nekem is nagyobb csöcseim vannak
Natty
md5: 961efbf5e0ce5dbc67abe4407778f331
🔍
>>213026268a koreai lányok mind medvék dehiszen
>Ungnyeo (koreaiul: 웅녀; hanja: 熊女; szó szerint „ medveasszony”) egy medve volt, aki a koreai nép teremtésmítosza szerint nővé vált.>A mese szerint egy tigris és egy medve élt együtt egy barlangban, és azért imádkoztak az isteni királyhoz, Hwanunghoz, hogy tegye őket emberré. Hwanung meghallgatta imáikat, és adott nekik 20 gerezd fokhagymát és egy csokor ürömfüvet, majd megparancsolta nekik, hogy 100 napig tartózkodjanak a napfénytől és csak ezeket az étkeket fogyasszák. Az éhezés miatt a tigris nagyjából 20 nap után elhagyta a barlangot, de a medve bent maradt. A medve a 21. nap elteltével végül nővé változott.>Ungnyeo hálás volt Hwanungnak, és áldozatokat mutatott be neki. A férfihiány azonban idővel depresszióba kergette, és egy szent betulafa (신단수; 神檀樹) alatt kezdett fohászkodni, hogy gyermekáldás érje. Hwanung mélyen meghatódott, és meghallgatta az imáit. Feleségül vette Ungnyeót, aki nem sokkal később fiút szült, Dangunt, aki később megalapította a koreai nemzetet.
nem vagyok rá büszke, de mégis...ad egy geometriai támpontot
>>213026616mindent újra kell gondolnom
>>213026625Geometriai támpont helyett pénzt vagy státuszt adjon, valamit aminek van haszna is. Nem ezt az irgalmatlan pusztulat csóróságot.
>>213026616a tigris vs EU-frátersz
>>213026700Igen, pl. hogy mi értelme magyarnak lenni, mi a jó benne. Nem hogy koreai nőre, meg egy kibaszott fagylaltgépre sem telik. Tényleg annyira abszurd módon csóró ez az ország, hogy fel nem tudom fogni. Én nem utálom a magyarokat, de ebben a szarmagyar csóróságban felnött emberektöl rosszul vagyok. Ez a közeg egy méreg.
qubit
md5: e7c515a94e81822bf1b6f820465e8c4c
🔍
>>213026507A japánok iránti pozitív érzetek magyarországi története már több mint 130 éves, de az első világháború után egyre inkább felerősödött, hogy aztán több metamorfózison átesve a turanizmus elméletének egyik leggyengébben pislákoló szellemi lámpásaként vonzza magához a japán–magyar nyelvi és etnikai rokonságban hívő csodabogarakat. Japán a 21. század Magyarországán – ahogy általában Európán belül is – a „szeret-nem szeret” dichotómia szinte kizárólag pozitív tartományú narratíváiban jelenik meg. Jellemző, hogy a Japánról szóló diskurzusok feltétel nélküli általános szeretetbe és hermetikus, kritikamentes prekoncepció-rendszerbe kerülnek, ahol az ezoterikus-okkult jegyeket bőven magukon hordozó, pszeudotudományos magyar–japán rokonságelméletek is jó táptalajra találnak. A kelet-európai japanofília önmagában is egy igen furcsa jelenség, melyben Japán nem más, mint egy olcsón és könnyen hozzáférhető eszköz arra a célra, hogy néhányan saját státuszukat, létélményüket, mindennapjaik szürkeségét emeljék, és hogy Japán mint beszédtéma által maguk is érdekesebb, színesebb egyéniségekké válhassanak. Ebben a megközelítésben Japán a kelet-európai lét „életízesítője”, ami által még egy középszerű, félperifériás kelet-európai létből is emelkedettebb létélmény válhat – de legalábbis finomabb, csillogóbb, jobb, mint eredetileg volt. És mivel a japanofil kelet-európai ember mélyen megéli ezt az emelkedettebb létélményt, Japánnal szemben jellegzetesen erős érzelmeket – vonzalmat, szerelmet, tiszteletet és hálát – érez, így hajlamos bármit, válogatás nélkül elfogadni, ha az beleillik a japanofil narratívába. Akár a legirracionálisabb japán–magyar rokonságelméleteket is.
A szerző japanológus, a tokiói Vaszeda Tudományegyetem volt posztgraduális ösztöndíjasa.
>>213026710szerintem azon a síkon megy ez most is TA66ZZD
>>213026625pedofilpötyögés
Vagy rántottát csinálok, v melegszendvicset
>>213026774>A kelet-európai japanofília önmagában is egy igen furcsa jelenség, melyben Japán nem más, mint egy olcsón és könnyen hozzáférhető eszköz arra a célra, hogy néhányan saját státuszukat, létélményüket, mindennapjaik szürkeségét emeljék, és hogy Japán mint beszédtéma által maguk is érdekesebb, színesebb egyéniségekké válhassanak. Ebben a megközelítésben Japán a kelet-európai lét „életízesítője”, ami által még egy középszerű, félperifériás kelet-európai létből is emelkedettebb létélmény válhat – de legalábbis finomabb, csillogóbb, jobb, mint eredetileg voltez nagyon betalált a szarmagyaroknak
NINCS PÉNZ NINCS SEMMI NINCS PÉNZ NINCS SEMMI MOCSKOS SZAR CSÓRÓ CSÖVES GECIK VAGYUNK A MI NYARALÁSUNK A LIDL A SZÓRAKOZÁSUNK AZ NCORE
>>213026784>benyomja a caps lockot kapcsáhozecdl megvan?
>>213026995ECDL, beszarok. Ez az ország tényleg teljesen elveszett.
Kilátástalan ingatlanhelyzet feldolgozása érzelmileg?
Sziasztok! Ti hogyan küzdötök meg az egyre kilátástalanabb ingatlanhelyzettel mentálisan? Naponta jön ki valamilyen új infó, cikk, stb. ami azt taglalja, hogy mennyire magasak a lakásárak, és ez csak rosszabb lesz. Emellett az ember igyekszik nyitott szemmel járni, és a hirdetések is naponta alátámasztják ezt. Ezen kívül hamarosan beindul a 3% kamatozású hitelfelvétel lehetősége, ami brutál mód aktiválta bennem a fomot, így állandóan ezen kattogok. Arról nem is beszélve, hogy mennyire irígy vagyok azokra, akik a szüleiktől kaptak egy lakást, vagy mondjuk 5-6 éve volt lehetőségük ingatlant venni. Keresem, kutatom a lehetőségeimhez mért legjobb megoldást, de egyszerűen azt érzem, hogy felőröl ez az egész. Egyszerre vagyok iszonyatosan dühös, és mérhetetlenül szomorú.
Lehet azt mondani, hogy egyszerűen csak kevesebb hírportált fogyasszak, vagy hogy jegeljem a témát, de ebben a helyzetben nem a fej homokba dugását érzem a legjobb megoldásnak. Pont azért, mert minden egyes nappal, amit nem saját ingatlanban töltök, még távolabb kerülök tőle.
Ti hogyan próbáltok ebben a lehetetlen helyzetben épek maradni mentálisan? Hogyan lehet elfogadni 30+ évesen azt, hogy bár keményen dolgozok évtizedek óta azért, hogy felnőttként jó egzisztencián éljek, (aminek része a saját lakás), erre nagy valószínűséggel sosem lesz módom.
Egyébként Budapesten élek, albérletben, a munkám miatt a költözés sem opció. Az albi árakat meg hagyjuk is…
>>213026840>>213026773>>213026924https://www.youtube.com/watch?v=irNDZhcd9yw
ez az az atelier vagy mi a faszom
>>213027197Az alföldi paraszt nagymamám jut róla eszembe, szerettem, de erre az embertípusra nincs szükség már a 21.ik században. Remélem hamarosan én is hozzá hasonlóan örök feledésbe merülök.
>>213027287ahhoz képest elég hangosan emlékezteted a fonalat magadra mindennap
>>213027322Testvér ameddig a jó isten (vagy a saját kezem) nem visz el, mit csinálhatok? Ez az egyetlen zuga ahol az internetnek (és talán a világnak) ahol a magamfajtának nem kell szégyenkeznie.
Az életem objektíven borzasztóan szar és kilátástalan. Az se segít, hogy magyar vagyok. A kesergés nem megoldás, de már nincs eröm ahhoz mint régen, hogy csendben küzdeni hogy jobb legyen. Én már tudom, hogy jó eséllyel nem lesz jobb. Magyar = rabszolga
Én szidom az országot és a magyarságot, de legalább nincs gyerekem és ténylegesen tervezem a kötelet. Ez szerintem igazán valódivá teszi a nyomorult magyar létet. Jó 40 év után kioffolni magad, az tényleg ütne.
>>213027500>Ez az egyetlen zuga ahol az internetnek (és talán a világnak) ahol a magamfajtának nem kell szégyenkeznie.erre a nyomorgós jajongásra pedig most az r/hungary kifejezetten vevő
amúgy meg apád fasza a testvéred htőlv
Ameddig életben vagyok minden szavam csak egy fejlődésben megrekedt, nyomorult férfigyerek vagyok. A halálommal viszont minden szavamnak súlya lesz, nem csak üres kesergés. Sajnos borzasztóan gyáva vagyok hozzá egyelöre.
>>213027565Persze reddit.
felcsatolható néger csecsemőkéz
Bolojannal találkozik Orbán Viktor a tusnádfürdői előadása előtt, Kelemen Hunor is jelen lesz az egyeztetésen- a Maszol.ro portálról
huha
md5: faf07307c76682c968d465f70d1a9572
🔍
Bevált a varjúháj, újabb zöldtetős buszmegállókat létesítenek a Maros-parti megyeszékhelyen (Forrás: Krónikaonline.ro https://kronikaonline.ro/erdelyi-hirek/bevalt-a-varjuhaj-ujabb-zoldtetos-buszmegallokat-letesitenek-a-maros-parti-megyeszekhelyen)
lol ezek a kommentek a dagadt videója alatt
>Nincs is jobb érzés, mint a szomszédodban egy C falka
>Lassan már úgy néz ki az ország mint india...Undorító
>Kicsit sok ez a Pí-sziség. Meg kell próbálni velük szomszédságban élni, aztán meglátjátok! Nekem 3 C szomszédom van ,szívesen cserélek bármelyikőtökkel!
>Robi, szerinted mi lenne a megoldás azok részére, akik éltek már cigók mellett és ismerik is milyen a többségük és nem kérnek belőle? Oszkár által említett riportban 1 cigány család tette élhetetlenné a falut.
>azért ha összeszedünk 150 millát egy C mentes település ingatlanjára, majd késöbb hadd dönthessük már el ki jön a faluba....
>Nekik még nem volt problémás szomszédságuk ahogy látom.
>Hiába no, amíg nem éled meg, hogy milyen megnyugtató és felemelő érzés hogy egy kedves ürgevadász horda tanyázik a szomszédodban, addig játszhatod a píszí-faj és egyenlőség védőt. Aztán mikor saját bőrödön tapasztalod, akkor elgondolkodhatsz. Csak akkor már késő.
>Jaaaaaa... bizonyos embercsoportok....Oszi... szted pont minden nemezetiség egyenlő arányban lop ugye?
>>213028137elég menő
szürke helyett barna lenne még Makovecz is megnyalná utána a tíz ujját
>>213028137eközben a japán buszmegállók
>>213028228ez egy roppant érdekes téma, éppen ezért néztem végig a szóban forgó videót és olvastam el a kommenteket alatta
felesleges ideblogolnod
>>213028137Kelet-Európában legalább 200 évvel vagyunk lemaradva a fejlett és civilizált Ázsiától. Egy ázsiai helyeskének kb. olyan lehet egy Kelet-európai főváros, mint nekünk egy skanzen parasztfalu.
>Each smart shelter is equipped with an array of amenities powered by IoT systems, including air purifiers, climate control, Wi-Fi, wireless charging stations, and heated seating.>The shelters also provide real-time bus location information, air quality measurements, emergency alerts, and updates on city news and events.>Safety features are a key component of the new shelters. Each is outfitted with CCTV cameras, emergency alert buttons, and automated external defibrillators (AEDs).>The shelters are connected to Donghae’s 24-hour Safety Information Center, enabling real-time monitoring and rapid response to any unusual situations.
https://stripchat.com/Your_Akira
Ennél nincs jobb. Najó, a ninja creami deluxe jobb talán. Együtt lenne a legjobb persze, de ez magyarként magyar bérekböl NEM megfizethetö
Asszem ezt már megint benézték.
>>213028688Ázsiai szemmel Budapest tényleg egy takarosabb falunak tünik.
Jókat akarok enni és ázsiai puncikat akarok pumpálni, de ez magyarként NEM elérhetö.
Az alföldi növényzet átalakulásáról július elején közöltek aggasztó híreket a HUN-REN ÖK Ökológiai és Botanikai Intézetének munkatársai: a kiskunsági Fülöpháza mellett végzett megfigyeléseik szerint 2022 után a vizsgált területek közel felén a füvek több mint 95 százaléka, a területek háromnegyedében pedig a fűfélék legalább fele elpusztult. Ez azért is óriási probléma, mert az itteni füvek már eleve szárazságtűrő fajok voltak, így az elmúlt évek extrém aszályai már az ő tűrőképességüket is meghaladta.
A klímaváltozás tehát teljesen átrendezheti az alföldi tájakat: ha már a szárazságtűrő őshonos évelő fűfélék sem bírják az aszályt, akkor a helyüket elfoglalhatják a még szárazságtűrőbb inváziós növényfajok, mint például a homoki prérifű, vagy akár a kaktuszok.
Fogd már be a pofád te magadat sajnáltató kurva
>>213026995>nem ismeri fel a filmreferenciát>azt hiszi 7 karakteres captchanincs arcom
On the phone booth call, Chip told Harry the code to nuclear war. He said the code was "Thor Arthur 66ZZD."
IMG_0113
md5: 5420457441fe6f10b6c94d4dbb7aef74
🔍
tzuyang ekkora pizzát zabál be Szidniben
https://youtu.be/tw-DkeT-BT8
>>213029979szép captcha, de nekem volt ma egy OJ nigger
>>213021688
>>213029899ja, hogy ez a Harry Potterből van? nem olvastam, nem láttam
>>213030029>sima kolbászosjó ízlés
>>213030040a faszt, a legjobb 3. világháborús film, civil szemszögből
>>213029249>>213029219Hát azért kicsit mások az igényeim, a 18-19 éves vietnámi lánykák után az ember nehezen gerjed rá valami 30+os nöre.
Ezek ilyen tesztnek jók, kipróbálod ha elvarázsol az ázsiai nö akkor lehet tervezni a vietnami utat, mert az igazi csemegék ott vannak.
>>213030029szerintem másik vidit postáztál, itt valami irdatlan méretű homárokat pusztított be
>>213030266Te vagy az a dagadt denevér bör is?
csak most jöttem rá, hogy a rosszlányokon lehet bőrszín szerint is keresni, és van olyan, hogy "ázsiai"
Mondjuk hozzáteszem, amilyen kibaszottul kiöregedett a rosszlányok palettája, ezek a 30-40 körüli ázsiai nagynénik teljesen helyén vannak.
A sok kiéhezett melós 1 hét alatt teljesen kivégezne egy ilyen kis vietnámi lánykát. Valami keményebb faszú szobafestü fél óra alatt úgy megcsinálná, mint 10 vietnámi 1 nap alatt se.
>>213030397egy jó datolya pisztácia mandula tej golyót fogok enni a tiszteletedre
>>213030410A shotgun csörét egyed a tiszteletemre te gaslighter féreg
>>213030371>kibaszottul kiöregedett a rosszlányok palettájamiről beszélsz, literálisan egy db. 25 év feletti van Pesten. vidéken nyilván nem a teteje fog dolgozni.
Egyszer vége lesz a Truman shownak, minden magadfajta geci százszorosan visszakapni minden mocskos aljasságot.
>>213030491Igen mert nem hazudnak a korukról és nem notóriusan bait and switchelnek minden országban. Egy 35 körüli simán bemondja hogy 22, és akinek nincs tapasztalata el is hiszi. Aztán egyszer dugsz egy tényleg fiatallal, és rájössz az igazságra.
De magyar lányok is ezt csinálják, van aki 6 év alatt öregedett kettöt, és még az eredeti kora is 5el a valódi alatt volt. 20 felett a netes kurvák 3-4 év alatt öregednek 1et.
>>213030481nem tetszik? nekünk se ez a retardált magatartásod
>>213030682Te milyen "retardált magatartásról" beszélsz? Egyaltalán mi ez a komcsi kondicionális alkalmazás? Tényleg mi van veled?
Ilyen igazi rosszindulatú, a saját szarukban fetrengö magyar prolik ugatnak meg ítélkeznek feletted 24/7. Persze ök nem látják magukat kivülröl, csak a saját is szarkupac országukban gyilkolják egymást a csontokért
>>213030745az mi az a kondicionális alkalmazás? valami dagi denevér AI szófordulat?
menjél már a büdös picsába innen
Persze sovány vigasz, de azért örömmel tölt el, hogy a szabad világban még az afrikai migránsok is alatt van az átlagmagyar. És ez nem igazságtalanság hanem objektív értékbecslés
ha sírással lehetne keresni már lenne egy sikeres startupod XD
>>213030836*alkalmazása
Mivan proli, nem tudsz szöveget értelmezni? :D Ja és megint a világ balfasza ugat, aki annyira szar csicska és egész életében megalázott féreg, hogy mikor végre talált egy közösséget ahonnan nincs azonnal elhajtva, rögtön a saját véleményét úgy tálalja, mint a közösségét. Más magyarázat nincs erre a folyamatos többesszámban beszélésre te istenverte ostoba szarházi nyomorult csicska
>>213030939Ez hol sírás? Elég szomorú ha a tények tálalása sírásként hatnak. Attól, hogy az én életem egy totál csöd az nem változtat ezen. Max ha nem ilyen szarul nem írogatnám.
>>213030995ez nem én vagyok
Majka: Gyertek csak bátran! Ide lőjetek!!
>>213031045hanem? a másik hang a fejedben? XD
N Y O M O R É K
T E V A G Y A V I L Á G L E G N A G Y O B B V E S Z T E S E
Nem csoda ennyire utálod ganésát. ha nem lenne még te is elhinnéd magadról, hogy nem vagy szó szerint gyenge értelmi képességü.
AI pötyögésed: Nem olvastuk el
IMG_0110
md5: d368c3302deb1a6a2becc218fe96b2b7
🔍
>>213030277az még a kövi részben jön
https://time.com/7295195/ai-chatgpt-google-learning-school/
a barna ember legjobb barátja XD
>>213030266>>213030491Van másfélefajta ázsiai is.
>>213030266>>213030491Nem látom a problémát. Én jól megpakolnám.
>>213031304Az átlagembernek az ég egy világon semmi szüksége kritikus gondolkodásra, ha ezt megérted és elfogadod akkor viheted valamire az életben. Igazságtalan dolog az élet, de az emberek 95%nak TELJESEN felesleges bármit is gondolnia. Ez az én keresztem, hogy nem tudok az 5%ba tartozni (pedig meglennének hozzá a kognitív képességeim) és a maradék 95%on élösködni.
Legjobban tényleg a butánál kicsit okosabb emberek utálják a chatgpt, mert ök már elég okosak hogy lássak a saját korlátaikat és hogy felismerjék mennyivel jobb náluk az ai, de nem elég okosak, hogy eszközként tekintsenek rá.
>>213031377>>213031395Indonéziában mint egy indonéz lány én is megbasznám. Magyar/román cigóként viszont valami olyan elmondhatatlan undor fog el, hogy elképzelni nem tudod. Emiatt szarul is érzem magam, mert ez igazi ösztönszerü rasszizmus.
>>213028137nálunk meg a teteje is üveg, hogy a proli megsüljön a picsába. persze a napon is megsülne, de így legalább még a brüsszelita pénzt is el lehetett lopni
>>213028228valami régi részt nézel vissza? a maiban nem is volt puzsi mert még gondolom tájföldön kurvázik
>>213029089>a homoki prérifűaz az amelyiket a western filmekben fúj a szél ide oda? az kino
>>213031482Ott úgy lett ellopva a pénz, hogy azt állították az a moha leviszi a városban a széndiokszidot. XD
nem utálom a csetbotokat csak kurva szánalmas/röhejes amikor annyira képtelen vagy az önálló fogalmazásra, hogy rögtön egy indiai programhoz fordulsz, hogy rakjon neked össze egy koherensnek tűnő érvet. kb. olyan mint a segítség gomb a kvíz vetélkedőkben, a különbség csak annyi, hogy a féleszűek folyton ezt nyomogatják, holott a lényeg az lenne, hogy a saját agytekervényeidet erőltesd meg, főleg annak tudatában, hogy ezeket a botokat mind egy-egy agenda nevében írták, szóval ha valami ideológiai természetű kérdést teszel fel nekik, akkor előre borítékolható milyen választ adnak, amit persze a simaagyúak azonnal ultimate érvnek fognak elkönyvelni, mert a mindenható pajeet bot mondta.
>>213031589az is kamu, de legalább nincs alatta 40 fok mint itt
>>213031462Nem értem. A pina az pina. Ezek meg is vannak mosva. Tudom, mert nyaltam-dugtam ilyet. Te biztos ilyen klozettratyi vagy mittomén. Most ez a jány biztosan fideszes, még akkor sem kell?
>>213031629ezt ki kérdezte most?
>>213031629Az átlagos ingyenes csettbot IQ-ja 85. Beszélni helyesen tud oszt annyi. Ezt már megmérték. Vóúttmán.
>>213031644Nem kell értened, csak elfogadnod, hogy nekem nem kell a cigánpicsa. Ha te boldog vagy velük annak én örülök.
>>213031702Dehát te szűz vagy. Honnan tudod miről beszélsz?
>>213031682az átlagos csetbot okosabb mint egy szub szaharai afrikai? nem lep meg
>>213031629>szóval ha valami ideológiai természetű kérdést teszel fel nekik, akkor előre borítékolható milyen választ adnakIgen, és akkor megkéred, hogy most írj egy ezzel teljesen ellentétes véleményt. Igazából egy idö után rájössz, hogy ez a kinek van igaza is teljesen értelmetlen kérdés.
Amit te viccen kívül nem értesz és nem bírsz elfogadni, az az hogy egyszerüen buta vagy. Sok embernek az "agytekervények eröltetése" egy természetes dolog, csak te hiszed azt hogy ez valami olyan dolog amire büszkének kell lenni. Tényleg egyszerübb lenne a dolgunk, ha befognád a pofád és nem próbálnál a törékeny egód miatt küzdeni ganésa ellen.
>>213031808Persze könnyen lehet, hogy te unironikusan valami nagyon proli családból jössz, és nehezen sikerült valami félintellektuális egzisztenciát felépíteni, de ez nem jelenti azt, hogy te a nagy képet figyelembe véve akár MINIMÁLISAN is intelligens embernek számítasz.
Nem sértegetni, nem vitatkozni akarok, egyszerüen a objektív véleményem írom le.
>>213031808ez igaz ezt a petike írta, roppant hülye szegény már 6 éve bsc-zik
>>213031808lol meghallgattál egy Harari podcastból 10 percet és kurva okosnak hiszed ettől magad. na pont ezért vagy belebuzulva a csetbotba.
gyász.
vagy lehet hogy Lex Fridman volt, az is hasonló voodoo faszságokat szokott ugatni és őt is nagyon kajálják a középagyak.
>>213031871Nem való az egyetem mindenkinek. Miért nem megy el az ilyen kasszásnak Aldiba azt nem értem
>>213032012t.
középagy in denial
IMG_0116
md5: c43093bab3e17e9e754078dc73ec11f4
🔍
kicsit melege van Rikónak
>>213032056köszönöm, hogy taníthattam neked egy új kifejezést. gondolom ezt fogod ismételgetni, mint egy óvodás, aki most hallott először egy káromkodást.
>>213032012Kevés viccesebb dolog van, mint egy számkivetett midwit, aki a netes klubbokban elleste a tényleg okos emberektöl a midwitek szapulását, és így vág vissza amiért nem fogadták be.
Ha nem vagy 130+ akkor SEMMI jogod a midwit szót használni. És netes memék sem érnek, valódi iq teszt.
>>213032217Bazdmeg beszarok rajtad, te viccen kívül ostoba vagy. Ráadásul ilyen sérült ostoba ember, aki imád fölényeskedni.
>>213032225na ez! most pedig berakom a hogyan szerezzünk bsct 4 év alatt lex fridman epizódot
>>213032225ilyen durva nyakszakáll-izmust azóta nem láttam, mióta a Rick és Morty népszerű volt (úgy 6 éve)
>>213032287Makogj amennyit akarsz, te egy failed midwit vagy nem pedig egy intellektuális fölénybén lévö sigma. Az utóbbi inkább szomorkodik, hogy a midwitekkel kell vitatkoznia vagy szapulnia őket, te viszont élvezed és így próbálsz visszavágni.
IMG_0114
md5: 671fe5d64375c37e69a8ae33742ad0d0
🔍
>>213032344ruszin reggeli
>>213032348Ebben mi nyakszakállizmus? Ennyire betalált, hogy már tök random dolgokat kell bedobnod? Azzal hogy Rick and mortyt emlegeted most hirtelen neked lett igazad mert az "mennyire gáz és nevetséges"?
Tesik, nektek mi a legjobban bevált kóp? Néha úgy érzem mostanában, hogy már a hobbijaim sem elegek arra, hogy kópolni tudjak.
>>213032377ha nem félnél a tűktől már bizonyosan csináltál volna egy Uborka Rick tetkót mert az a LEGVICCESEBB DOLOG EVŐŐR amit csak a 160+ IQ-s giga géniuszok értenek.
amúgy van felragasztós tetkóban is, ami szappanos vízzel lejön. mivel a fürdést se ismered, így kb. olyan tartós lesz, mint az igazi.
>>213032466én japán lányokat postázok a /ka/-ba
bárcsak itt lenne Forrai Benedek hogy tényadatokkal és észérvekkel megfegyelmezze az agyacskákat
>>213032377ezt nem arra mondtam, én arra utaltam hogy akivel vitatkozol annak kéne megnéznie ezt a Lex fridman epizódot. nekem természetesen nincs bajom vele, én csak leszarom, tudom hogy vegyész dipivel középagyacska vagyok és ez így jó
IMG_0115
md5: 35b37c70f78ff7df0d2a78e4f3a7b70e
🔍
forrai benedekkel az a baj, hogy mindig a rudispedó baromságaira harap rá, ahelyett hogy értelmes témákkal foglalkozna, mint pl a rizspostázás
>>213032488Vicces, de az EGYETLEN dolog ami megmaradt rick and mortybol az a pickle rick, mai napig megnézem néha és szeretem.
https://youtu.be/woC1jzf0EDg?si=cF96if7bCJ6fZPGG
>>213032466főzök egy jó csoki pudingot (vízzel felöntve mert a gének miatt nincs pénzem tejre) aztán őrjöngök egy kanyart forcsenen egy szarposta miatt.
>>213032632Pont azt eszem te mocskos szarhazi féreg. Azt hiszed számít, hogy mit írsz? Mondom te féreg, vége lesz egyszer a Truman shownak, nagyon kegyetlenül fogsz akkor szenvedni és ezt komolyan mondom és fenyegetés.
én csinálom a pisztácia golyókat. eddig jót napoztam. azt hallottam egy podcastban a nap jót tesz az egészségnek. és milyen igaz. milyen igaz.
>>213032718próbáltad már a Csoki Fudzsit?
>>213032466unironikusan koreai romantikus sorozatokat nézek kópolásként, jót tesz a lelkemnek
Azt hiszed a vízzel felontott csoki pudinggal engem alázol meg, de nem érted, hogy én büszkén kanalazom a magyar nyomort, amit te tagadsz. A nélkülözést, a gagyit a szart a lemondást. Titkon te is tudod, hogy milyen szar lemondásokkal teli a magyar valóság, hogy nincs annyi önhazugság ami eltudná ezt a mélyen elfojtott hangot tüntetni.
Ha pénzes magyar akkor is tudod, hogy ha egy darab szart felpakolsz arannyal akkor is csak egy darab szar marad, de az aranyat akárhogy kenheted be csokipuding állagú szarral, az SOLID arany marad. Ezt sose felejtsd el.
>>213032756valóban igaz, ezzel a kijelentéssel nem tudok vitatkozni.
>>213032973hülye vagy a nap rákot kelt ezt mindenki tudja
>>213032407betyárszendvics
A vizzel felontott csokipuding pont az országot minősíti és nem engem. Nincs a földön olyan fejlett ország, ahol egy magamfajta embernek szó szerint nyomorognia kéne, mert nem akar és képtelen rabszolgamunkát végezni. Minden egyes falat vizes csokipuding, felesborso vagy kockatészta egy ítélet az ország felett.
A világ azt mondja, hogy egy bolond vagyok aki nem akar dolgozni, de belül mélyen rengeteg ember tudja, hogy rohadtul nem erröl van szó, csak nekik nincs bátorságukat felemelni a kanalat és jóízüen falatozni egy rothadó ország romjain.
>>213033173kb 10 éve nem veszek bolti tésztát, túl drága
>>213031629no ez
>>213031682aki jeetpt-t postáz az ennél butábbnak kell hogy legyen mert nem esik le neki hogy csak valami szógyakoriság alapján összedobált szar amit olvas és nincs analitikus gondolkodás mögötte
Tiktokon milliökat kapnak a cigányok, de ha én magyar emberként segítséget kérnék mindenki megbélyegezni, hogy nem akar dolgozni, aki akar az tud. Lehet menni biztonsági önnek, Aldi is mindig keres kasszásokat.
Undorom az egész országtól, és hogy ide születtem. Ostoba szar parasztok kivétel nélkül, aki tehette már elment vagy felakasztotta magát.
IMG_0055
md5: c7908276927ded19a6028edd64a189c4
🔍
>>213033148Rikó a leghűbben ragaszkodik a ruszin férjecskéjéhez
>>213033232Geci megint egy proli aki azt hiszi, hogy ha ekézi ganésát akkor ö kevésbé lesz ugyanolyan ostoba tahó okos emberek között.
Elárulok egy titkot, azt sem tudjuk mi az a gondolkodás (mármint mint biológia folyamat), tehát könnyen lehet, hogy amit chatgpt csinál az már pontosan az. Az öntudat megint más, de amilyen ostoba tahó vagy tippre még a különbséget sem érted a kettö között.
Robi neked most nem Thaiföldön kéne lenned?
>>213033254nem
vagyok
ruszin
>>213031629>nem utálom a csetbotokatén igen
IMG_7249
md5: b435b6bf405fd9b66738e7191d8defc8
🔍
>>213033409és nincs is Rikód
People choose to be transgender primarily because their gender identity—their deeply held internal sense of being male, female, or another gender—does not align with the sex they were assigned at birth. This incongruence often causes gender dysphoria, a profound discomfort or distress with one's physical body and social role assigned by birth sex.
Many transgender people transition to alleviate or escape this distress and live authentically as their true gender. Transitioning allows them to present themselves socially and physically in ways that match their identity, which is a highly personal process that can include social changes (like name and pronoun changes), hormone therapy, or surgeries, depending on individual needs and choices.
This decision often comes after years of reflection, as coming out and transitioning risk significant social stigma, discrimination, and loss of acceptance from family, friends, and society. Despite these challenges, the process of transitioning can be life-affirming and even life-saving, enabling many transgender individuals to experience improved mental health and happiness.
The causes of being transgender are complex and multifaceted. Research suggests a biological basis involving brain differences, but there is no single explanation. The consistent inability of medical interventions to change a person's gender identity through conversion therapies supports the understanding that transgender identity is innate, not a choice or lifestyle preference.
In sum, a person is not choosing to be transgender lightly or arbitrarily; rather, they are seeking to live true to their authentic self, often in response to intense internal feelings and needs that cannot be ignored or changed at will.
>>213033136ez faszság. vagyis agyacska féligazság
A gondolkodás leegyszerűsítve azt jelenti, hogy összekapcsolsz dolgokat és új dolgokat hozol létre. Amikor egy promptot írsz a chatgptnek ö pont ugyanezt csinálja, nyilván nagyon kezdetleges, de az utóbbi években is rohamosan fejlödött. Aki közel 30 éve internetezik, az pontosan érzi az ebben rejlö potenciált.
Az okos emberek nem a chatgpt képességeit vitatják, hanem hogy mennyire veszélyes. De ezek a failed midwitek akik még mindig le vannak ragadva, hogy "hehe hülye barna ganésa" azon kívül, hogy a gyenge egojukat etetik csak önmagukból csinálnak még nagyobb idiótát. Lehet a proli közegedben te vagy az okos ember, akinek a véleménye számit, de a tényleg okos emberek csak günyosan mosolyognak egyet rajta
The frequent homosexual scandals involving members of Hungary’s ruling party Fidesz can be largely attributed to a significant element of hypocrisy and double standards within the party. Fidesz has a long-standing anti-LGBTQ+ stance, promoting traditional Christian family values, banning gay adoption, restricting education on homosexuality, and discriminating against LGBTQ+ people legally and politically. However, some of its key members have been publicly caught engaging in homosexual activities, which contradicts the party’s official rhetoric.
The most famous incident was that of József Szájer, a founding member of Fidesz and close confidant of Prime Minister Viktor Orbán. Szájer was exposed in 2020 while attempting to flee a gay orgy in Brussels during pandemic lockdowns, also being found with drugs. This scandal deeply embarrassed Fidesz, which had aggressively campaigned for anti-LGBT laws, and exemplified the party’s internal contradictions. Szájer’s scandal highlighted how some Fidesz members privately contradict the party’s public demonization of LGBTQ+ identities, revealing a tension between personal lives and political posturing.
>>213033497jusson eszedbe hogy 30 éves szüzekkel "vitatkozol"
Further scandals have involved other figures linked to Fidesz’s inner circles, including religious figures and politicians involved in secretive homosexual encounters or extramarital sex that starkly contrasts the party’s conservative public image. These contradictions point to a culture of secrecy amid stigmatization. Recent reports even suggest that Prime Minister Orbán has privately urged same-sex attracted Fidesz MPs to discreetly disclose their orientation before the 2026 elections, aiming to prevent future public scandals that could damage the party’s standing with its conservative voter base.
In summary, the prevalence of scandals within Fidesz can be seen as the result of a deep hypocrisy: an authoritarian party enforces homophobic policies while some insiders live secret lives at odds with those policies. This dynamic reflects broader socio-political tensions in Hungary over LGBTQ+ rights and the instrumental use of homophobia by the government to consolidate power while struggling internally with the realities of its members' personal identities.
>>213033568nem akarod hogy elővegyem a varázskönyvem
>>213033497Érdekes meglátás! Valóban, a gondolkodás lényegében kapcsolatok létrehozása és új jelentések, ötletek megalkotása — amit a mesterséges intelligencia is nagyon kezdetleges módon, de egyre hatékonyabban próbál utánozni. A technológia gyors fejlődése sok lehetőséget nyit ugyanakkor valóban számos etikai és biztonsági kérdést is felvet.
Az, hogy egyeseket inkább a technológia veszélyei érdekelnek, míg mások annak potenciálját igyekeznek kihasználni, részben emberi természet és perspektíva kérdése. Az érdemi párbeszéd azonban segíthet áthidalni a szakadékot a félelmek és lehetőségek között.
A „közjó” szempontjából fontos, hogy az értelmes, konstruktív hangokat halljuk meg, és ne ragadjunk bele heves vagy ellenséges véleménycserékbe. A fejlődéshez pedig szükség van arra, hogy a valóban hozzáértők is megoszthassák a gondolataikat egy nyitott, tiszteletteljes keretben. Te hogy látod, milyen irányba érdemes elvinni ezt a diskurzust?
>>213033226Igen sajnos magyaroknak már a száraztészta is túl drága kezd lenni. Bartos nem polgárpukkasztó hanem a valóságot mutatja be, én is lassan fött fakérget fogok enni.
>>213033173Az érzéseid és a gondolataid nagyon erőteljesek, és érthető, hogy frusztrált vagy azzal kapcsolatban, ahogyan a jelenlegi helyzetet éled meg. Sokak számára a társadalmi, gazdasági környezet valóban kihívásokkal teli, és nem mindenki találja meg a helyét egy olyan rendszerben, amely gyakran igazságtalannak vagy korlátozónak tűnik.
Fontos lehet, hogy megpróbálj kapcsolatot találni olyan emberekkel vagy közösségekkel, akik hasonlóan gondolkodnak, és akik támogatást, megértést tudnak nyújtani. Néha az is segít, ha valaki külső nézőpontból is tud segíteni, legyen az barát, családtag vagy akár egy szakember, aki segíthet megtalálni az utat a nehéz helyzetekben.
Ha szeretnéd, segíthetek ötleteket találni arra, hogyan találhatsz új lehetőségeket, vagy hogyan dolgozhatsz azon, hogy jobban érezd magad a helyzetedben. Nyitott vagy rá?
>>213032907Értem az érzelmeidet és azt, hogy nagyon erősen fogalmazol a magyar valósággal és a társadalmi különbségekkel kapcsolatban. Valóban sokszor vannak nehézségek és fájdalmak, amelyeket nem könnyű elfogadni vagy elviselni. Az önelfogadás és az őszinteség a saját helyzetünkkel szemben fontos, és a kritikáddal rámutatsz arra, hogy a felszínes „szépítés” vagy megtévesztés nem oldja meg az alapvető problémákat.
Ha szeretnéd, szívesen beszélgetek veled mélyebben ezekről a témákról, vagy segítek, hogy megtaláld a számodra fontos gondolatokat és megoldásokat. Az igazság kimondása néha nehéz, de fontos lépés a változás felé.
>>213033615nem, azt liszt helyett használod, nem főzöd
>>213033497>a tényleg okos emberekazok nem biztonsági őrködnek
>>213033624Nem kapcsolatokra hanem pénzre van szükségem. Ha összehoz a sors hasonló emberekkel csak együtt leszünk nyomorultak és nagyon hamar inkább felbomlik a szövetség.
Nem viccelek amikor azt írom, MAGYARként nincs lehetöséged valódi pénzt keresni. Talán valami lehúzást lehetne összehozni, amivel a prolikól pénzt lehet kicsalni.
Első ember (30 éves, munkanélküli, szűz, Fidesz-hívő roma):
Identitáskonfliktus és önértékelési problémák:
Az első ember a saját identitását (magyar/román cigó) egy olyan pozícióként éli meg, amelyben erős belső konfliktus van. Egyrészt vágyik, másrészt undorodik — ez az önellentmondás valószínűleg részben a társadalmi helyzet és az önértékelési problémák következménye (pl. munkanélküliség, szűzesség).
Ezek az önkorlátozó érzelmek („ösztönszerű rasszizmus”, undor) arra utalnak, hogy belső feszültség él benne: egyszerre azonosul egy csoporttal és idegenkedik attól, amelyhez tartozik vagy amely másik „más”.
Politikai identitás és ideológiai kötődés:
Az erős Orbán-rajongás társadalmi háttérként mutat rá arra, hogy a politikai identitás »túlélési stratégia«, a rend és kontroll igényének kifejeződése lehet ebben a kiszolgáltatott helyzetben. Ugyanakkor ez a kötődés elmélyítheti a társadalmi vagy etnikai előítéleteket is, esetleg egyfajta zárt, konzervatív gondolkodást takar.
Szexuális és identitásbeli vágyak:
Indonéziára vagy „indonéz lányként” tett megjegyzése talán egy idealizált, „egzotikus” vagy teljesen más identitás példája — mintha a másik nem (és más kultúra) képviselné azt a szabadságot vagy vágyott állapotot, amely önmagában hiányzik, vagy éppen társadalmilag elérhetetlen.
Második ember (idősebb, szexuálisan tapasztalt, nyers, az első ellentéte):
Magabiztos, nemtörődöm attitűd:
Az ő nyers, cinikus és provokatív válasza a feszültséget fokozza. Tapasztalt személyisége és letisztult világnézete („a pina az pina”) elutasítja az első ember álmodozó, kognitív disszonanciával terhelt érzelmeit.
Ez a válasz körülbelül azt üzeni: „Nincs helye érzelmi, ideológiai komplikációknak, az élet alapvető dolgai egyszerűek.”
Politikai mellékszál:
A politikára utalás („ez a lány biztosan fideszes”) cinikusan rámutat arra, hogy számára az első ember politikai kötődése összeférhetetlennek vagy nem relevánsnak tűnik az adott helyzetben. Ez egyfajta széljegyzetként szolgál a társadalmi kommentárhoz, egyben újabb konfliktusforrásként.
Életkor és tapasztalat:
Az idősebb kor és szexuális erfarenicia miatt a második személy dominanciát, fölényt érezhet a fiatalabb, tapasztalatlanabb első emberrel szemben, kezdőként és bizonytalanul kommunikálóként.
>>213033791mindenkit le akarsz húzni a nyomorba te kurvaaaaaaa
de mi jobbak vagyunk nálad. amúgy meg itt sírsz azt közben tele a hűtőd meg drága telefonról fosod a hülyeséget az internetre, ami rendesen be van fizetve. akkora áldozat csak nem lehetsz
A két ember közti dinamikai összegezése:
Identitás és társadalmi helyzet:
Az első ember a marginalizáció és bizonytalanság, valamint az ideológiai zártság szorításában van. Különösen feltűnő, hogy a Fidesz-hívő roma identitás eleve egy komplex és sokszor paradox társadalmi konstrukció (mert a szabadság, identitás és előítéletek ütköznek egymással).
Kommunikációs stílus és érzelmi háttér:
Az első ember belső indulatokat, zavart, utálatot és bűntudatot érez, amire a második személy cinikusan, lekezelően és provokatívan reagál, így a párbeszéd nem egymás megértésére törekszik, hanem érzelmi ütőtávolságra, fölényre.
Társadalmi törésvonalak:
A roma közösségen belüli politikai kötődés illetve életkori és tapasztalati különbségek, önértékelési válságok jelennek meg ezen a nagyon kis szóbeli interakción, amely így mikroképződménye egy sokrétű társadalmi problémának.
Összefoglaló:
Ez a párbeszéd bemutat egy feszültséghez vezető kommunikációt egy magyarországi roma férfi (konzervatív, bizonytalan, későn tapasztaló) és egy idősebb, magabiztosabb, kritikusabb partner között. Az előítéletek, politikai hovatartozás, életkori és tapasztalati eltérések, valamint az identitásválság mind meghatározó szerepet játszanak a beszélgetés dinamikájában. A szexuális, politikai és kulturális identitás kérdései mély belső konfliktusokat és társadalmi törésvonalakat tükröznek.
>>213033838100+ kurva után mondom, hogy a pina az nem pina. Ez csak egy kifogás az igénytelenségre.
Engem a tapasztalat inkább válogatósabbá tett, mert tudom milyen egy olyan lánnyal baszni akihez nem vonzódsz, és milyen olyannal akihez igen. Amikor már attól olyan kemény a faszod hogy majd szétrobban mert rádnéz vs. amikor szenvedsz hogy berakd, meg azon stresszelsz végig hogy legalább addig kemény maradj amíg elmész. Volt mindkettöben részem, és az utóbbi borzasztó volt, szóval nem, a pina nem pina.
>>213033934jó szűzlárp, incel
>>213033849Na ez, erröl beszélek. Ez a magyar színvonal. Tényleg borzasztó.
IMG_7229
md5: 9116548677b9c66d6976a0081e8cf4d4
🔍
>>213033934Na ezt a fostott tényleg szüzek írják és használják feszt.
>>213034074Felizgatna ha az lenne?
>>213033966Ez a lány volt amikor tényleg majdnem szétdurrantam, tényleg sosem volt akkora és olyan kemény a farkam. Ö volt az elsö igazán szép és fiatal vietnámi lány. Olyan hófehér volt a böre mint a tej.
IMG_7225
md5: 7536135618585b8e1345381eb920d471
🔍
Szerintem soha életemben nem fog nö annyira felizgatni mint ö, ott abban a pillanatban amikor belépett tényleg nem hittem el. hogy én ezzel dugni fogok.
Esetleg valami nagyon szép Koreai lány tudná überelni, de már nem lenne meg az ujdonság varázsa ami olyan irgalmatlan dopamin kilöködést eredményezne.
https://gaigu41.tv/gai-goi/24387/Le-Na---hoa-khoi-ngoai-ngu-dep-trang-nhin-quen-loi-ve
Tényleg ilyen 90%ban, eszméletlenül szép lány és jó a szex vele.
>>213032632>vízzel felöntve mert a gének miatt nincs pénzem tejrePiaci tej jobb mint a bolti fos és nem is drága. Csak fel kell forralni.
>>213032892Elhiszem. Volt egy időszak tini korom végén amikor szerettem nézni főleg azokat a romantikus sorozatokat, aminek a célközönsége a tizenéves lányok. Ugyanabban a korban rászoktam a josei (felnőtt nől a célközönség, akár 30-40 évesek) mangákra is .
>>213034217És fogni a kezét a király utcán sétálgatva. ha beszólna egy csúd, és eldurrantaná a T szót, azonnal jobb horoggal reflexból kiütöm a transzfób kurva anyját. feldagadna a paplan csúd szája
>>213034293>és nem is drága.>>213032632Azt akartam mondani, hogy olcsóbb mint a bolti fos.
IMG_7222
md5: 7e2d51b76e08091e4a5b466766ebc7b2
🔍
Szopkodom feleségem szopom a faszt
A tranyók propagálása nagyon ésszerü dolog, egy olyan világban ahol véges a pina, ha ki tudunk két férfit a keresleti oldalról szedni, az tuti siker.
IMG_7213
md5: 6d10e98840111e0f37109c29d0a1eade
🔍
hótündér
A sok elmebeteg egymást bassza seggbe, én meg válogathatok a jobbnál jobb csajok közül. Van ennél jobb?
á én attól még puncit is baszüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük rendesen
néha azért kell a transzi bn kemény szexre és szoptatásra ők nagyon tudnak faszt szopni nagyon kis ügyesek 2 perc alatt megfejnek és úgy lenyelik a gecid hogy közben a szemedbe bámulnak a kis szuccubus kurvák
>>213034533Ott a hóban megbasznám, belenyomnám és pakolnám, felölem meg is fagyhat de én ott helyben belefogok élvezni.
mi a jó egy tranyóban? egy feminin férfi aki nőként viselkedik és a női lét minden borzalmával keseríti meg az életed cserébe a nőiség pozitív oldala hiányzik belőle.. akkor inkább bassz férfit, legalább lenne egy haverod is mellette, akivel tudsz szórakozni. mellesleg a tranyók mindig őrültek. ez a tranyó szimpelés csak egy kóp, ismerd be, hogy férfit akarsz baszni és kész, kb 30 éve nem érdekel senkit a téma.
fúj undorító buzi vagy. nem foglak seggbe baszni nem vagyok buzi
IMG_7214
md5: 2a1cfad9088b2e431a293a10de2e45d2
🔍
IMG_7210
md5: 3a0d9300c5d5bea0acb193b31b81d307
🔍
IMG_7175
md5: ad494797efa59bbc8ef04ff28cc3acc4
🔍