mam aurę mam sigmę mam gyatta a livvy mówi że ma rizz edycja
[PILNE] 2025 GOTY (RJ01431277) już wkrótce!!!
https://www.dlsite.com/maniax/announce/=/product_id/RJ01431277.html
>dajmy zrobić komuś innemu edycje, co złego może się sta-
>>213033157 (OP)ktoś da lore tego tate'a? bo nic nie wiem, a ja true truecel więc chyba powinienem
>>213033193>RJ01431277weebusy sie spotykaja w kawiarni i wymawiaja te nazwe co do cyferki
>>213033164pytanie ma końcówkę 905
>>213033202nie-anime ale bym załadował chuja w te majty
>>213033202to sracza
dzięki za md5 do filterka
>>213033216ja mam końcówkę 23cm i nie dostaniesz nawet milimetra z tego do mordy kasztanie, jak masz sprawę to pisz normalnie a szyfrem jak hans klos
>>213033251>podstępem poznać szyfrnie ze mną te numery bruner
typ zadal pytanie innemu anonowi i mnie się pyta czy odpowiem, śmiechu warte z takimi półgłówkami hahaha
>>213033209no a na majze to nawet trzech wzorów nie potrafili zapamiętać
>>213033157 (OP)You like, /polska?
Jak into wstrzykiwanie teścia dla ulomka? Powinienem najpierw się zbadać i sprawdzić czy nie mam zbyt niskiego poziomu i dopiero jak Goldsztajn stwierdzi że mam (bo mam pewnie) to mi przypisze? Czy 26 lat kawaler to już za późno żeby dostać jakieś wymierne efekty?
>>213033329>ale pani profesor to mi się nie przyda w życiu ja chcę zostać PEDOFILEM!
>>213033366nie warto przeprowadzać się z monako do polski
>>213033342na chuj ci teść w tak młodym wieku
>>213033422żeby mieć kogoś z kim można pogadać albo się napić np.
>>213033157 (OP)gównoedycja, nie rób nigdy więcej
idę ćwiczyć chociaż mi się nie chce
kurwa mać też tak macie że wam się miniaturki nie ładują w połowie nitki?
>>213033483czasamćq nomćq
>>213033444a co ty kolegów nie masz albo gf ?
>a co ty kolegów nie masz albo gf ?
hahaha....
>>213033495Ja nie mam dziewczyny bo mam za niskiego teścia o algo
>>213033495nie, w szkole mi dokuczali i kompletnie wycofałem się z życia społecznego
>>213033470co dzisiaj robimy szefie
bo ja ramiona + łapki
>>21303353810 pompek i 50 półprzysiadów
$212 chyba ich wpierdoliło
>>213033578chyba ciebie popierdoliło. *wyciąga gnata ze spodni* dawaj portfel. dawaj portfel.
IMG_3051
md5: 6014cf1f57ae23833bc55dad4ea9b71d
🔍
>>213033634to niezły potwór
Why is there so many emo girls
>>213033634mój jest prawie tak duży jak mój telefon
>>213033654nie ma, były >10 lat temu
>>213033656t. posiadacz unihertz jelly 2e
>>213033538uwaga dzień debila
>>213033235>dzięki za md5 do filterka
>>213033690bullcrap, mój telefon to jurny 6.7 byk
>>213033538ja mam całą rutynę gdzie robię całe ciało. trochę to zajmuje ale w momencie kiedy np ręce są zmęczone to robię nogi.
odpowiedzcie na pytanie 905
>>213033639antygrawitacyjne ptaki i amerykanka spajdermen
/polska/ mamy to wkrótce bedziemy drugim dubajem nareszcie skończy sie nendza i kazdego anona bedzie stać na gf mieszkanie i samochód
izraelczycy wracają do polski
ja jestem taki smukły skinnyfat z zerową kondycją. baby i tak nie znajdę bo za brzydki jestem, ale może powinienem zacząć ćwiczyć tak dla siebie. lepiej się czujecie po treningu czy to taki mem?
>>213033794frajernia jedzie wydobywać rope lmao
>>213033852kup switcha i ring fita
>>213033794sehr gut, w końcu jakieś pozytywne wiadomości dla niemców, mają nowe złoża
>>213033855będzie robota dla tego indonezyjczyka
grzybek
md5: be13e12e6774a03bf6efe5d00253d67b
🔍
>>213033725nom faktycznie się schodzi dlatego nie lubię whole body robić
ppl najlepsze
>>213033874nie, nie, nie. ukradnę switcha i spiracę ring fita.
>>213033947to coś zostało naplute na
>>213033947obcionga pały za dwa dolary
czemu nikt mi nie powiedzial ze Sasha Grey byla w polsce
>>213034038bo jest już stara
mam 22 lata i pracę, rodzice są po ślubie i jestem prawie pewny, że pół domu jest przypisane na mamę. Czy w takich warunkach mógłby jakkolwiek mnie wyrzucić z domu? Jak nie, to co może zrobić? Bo napewno będzie próbował wszystkiego, by mnie zdenerwować.
Typu kazac płacić całe rachunki zamiast mojej części, zabrać mi wszystkie meble które nie ja kupiłem, zabrać mi router lub telefon, itd itd.
Wyprowadzka nie wchodzi w plany, bo bym się nigdy sam nie utrzymał, może bym przeżył, ale jednak o wiele łatwiej by było po prostu zostać
>>213034038było mówione na nitce wczoraj
gdzieś był
>>213034114spalem caly dzien i w nocy nie moglem zasnac
>>213034075>>213033798kurde wszystko pozapominałem a dobry byłem w szkole z matmy >.<
utknąłem na
k2+k+(k+1)/2k
i nie wiem co z tym dalej zrobić
>>213033748się w wodzie bawili
>>213034162>trollface in 2025man you guys really are decades behind
za dużo dobrobytu w tym kraju
>>213034197bez k na dole
wzór na trapez masz (a+b)*h/2
czyli (k+2k)*(k+1)/2
przecież to jest poziom podstawówki
>>213033798How old are you
https://www.youtube.com/watch?v=UIxwkksVoyQ
@zaniarz
>>213034162taras nie cwaniakuj bo zaraz zablokujemy granice z ukraina pierdolniemy mur pod napieciem na 10 metrow i skonczy sie rumakowanie
Matka przeprosiła mnie za to że przekazała mi śmieciowe geny w końcu przyznała winę zamiast zganiać na wszystko dookoła albo na mnie ale nigdy na siebie
>>213034337masz płaskostopie że jeszcze cię nie wzięli w kamasze?
za dużo dobrobytu, ludziskom zaczyna odwalać
>>213034392to, jak w końcu wróci normalność to będziemy się napierdalać na śmierć i życie o teren, żarcie i baby jak za starych czasów
>>213034388>masz płaskostopieTak.
But still in army
>>213033794>los w koncu usmiecha sie do polski, okazuje sie ze mamy zloza czarnego zlota wieksze niz ktokolwiek by pomyslal ale nikomu nie chcialo sie sprawdzac przez stulecia>zlote czasy na wydobycie dawno jednak minely bezpowrotnie a eko pojeby sa doslownie wlos od samobojczych atakow na instalacje petrochemicznedlaczego my zawsze mamy takiego niefarta? to jakas klatwa narodowa? czemu my zawsze jestesmy jebani przez los
>>213033798B
>>213034197(k^2 + k) + (k^2 + k)/2 musisz sprowadzićdo wspólnego mianownika
2(k^2 +k)/2 + (k^2 + k)/2
resztę powinieneśjużwiedzieć jak
>>213034388lmao oni z downed nawet biorą jak jesteś czudem bez hajsu lub znajomości
>>213034461not on the frontline?
>>21303446169th shitposting brigade?
>>213034499I live 29km from frontline here. Soon will get to work again
>>213034576powodzenia banderowcu obyśmy spotkali się na polu bitwy i oby silniejszy wygrał
>>213034576catch a drone for us
>>213034634You'll get your shit pushed if that happens lol
I will jebac Polska kobiet)) <3
>przychodzi ukrop
>w najlepszym przypadku ma polske za bankomat a w najgorszym uważa polaczków za śmiecie do odstrzału
>dziadkowie zapewne chwalić by się mogli rozpierdalaniem polskich mężczyzn, kobiet, dzieci, nienarodzonych dzieci na różne wymyślne sposoby
>robią mu loda
polaczki.................
>>213034576I meant whether you participate in direct combat or it's something different like logistic etc. I've heard that when they recruit for the army, no one wants to sit in the trenches (that's obvious) and there are big shortages in this field
>przychodzi vqrviachii
>nie jusujo :'((
>odpala fałpeen
>uff dobra jusujo znowu ;))
'latchkeeeey
>>213034714My grandfather was from Ternopil, so who knows, who knows)
>>213034713entire hohol wheelchair divisions are coming
>>213034765In a trenches, but I haven't used my firearm even once since trainings. We used to be 4-5km from russians, droning.
>>213034857>sitting on your ass and playing with rc toysgayest war to date
>wołyniak na nitce
>odczekać 3 dni
>wołyniak znika
>powtórz
>>213034713co te ukry takie konfrontacyjne i agresywne
ruskie ich zajebali ponad milion a mimo to szanuja ich bardziej niz polakow ktorzy im pomagaja od lat
>>213034906ale działa, więc chuj z tym
>>213034714ile my ich nagwałciliśmy przez 400 lat to nasze
>>213034857zwale konia do filmiku twoich rozjebanych zwłok przez drona pozdrawiam
>>213034938Too much Wołyń™ rhetoric lately.
1521
md5: 430037ff37fa5900bfb4d365dbe1c70b
🔍
boję się go.
>>213034906Prawdziwy facet (np. Nawrocki) poszedłby z gołą klatądo okopu strzelaći umierać jak przystało na FA-CE-TA. Pedałem wyborca Dupiarza Tenczowego Rafałka będzie się bawił dronikami i technologią, która ogranicza straty. Pewnie jeszcze dożyje do końca wojny i wychowa dzieci. Najbardziej pedalska rzecz jaką można sobie wyobrazić.
>>213034938ukroświnie zajebane to najbardziej zjebany niemyty i nieucywilizowany naród w europie a ruski i niemce mogliby się od nich skurwielstwa uczyć nawet dmowski słusznie porównał usraine do domu publiczenego ale mi to na chlew badziej wygląda
>>213034857>In a trenches,that sucks
are the ruskie really that far behind in drone warfare from you or is it just current progadanda?
>>213035068jahahahahah co to za timex kurwa dla biedoty???
>>213035061>latelymaybe for you
it's old news here they even made a movie about about 10 years ago
it's also easy jab at any hoholnigger that doesn't behave here
>>213035061>ruskie pala ukrami w przenosnych krematoriach i torturuja po piwnicach w tysiacach z bolu dupyzle
>ukraincy zabijaja po wioskach polskich wiesniakow w setkach tysiecy z bolu dupydobrze
co te ukry maja w glowach to ja nawet nie i jeszcze mowia, ze oni wcale nie sa ruskimi xD
>>213035081dlatego na niego głosowałem dwa razy
>>213035092They were behind at some point. As of now they are further. Their Zala types of drones are much better than our analogues. They also cashed in on fiber optic fpv drones and have huge advantages in them. They have much more drones and drone factories. Not even talking about shaheds. They are further than us for sure
>>213035115>on daje jebanie o status symbole dla debilingmi
>>213034857why do so many of you still speak russian?
asked my hohol neighbour from odessa and he says it's no big deal, i don't get it
>>213035277jeszcze mu rimming zrób śmieciu
>>213035311to fajnopolak dogaduje sie z trzecioswiatowymi przemocowcami laczy ich nienawisc do ludu polskiego i polskiej niepodleglosci
itsudemo i love you
kimi ni take kiss me...
>>213035389dziadku, do spania
>>213035248and it was said that they don't even have ammunition anymore and without Kim they wouldn't have anything to shoot with. and here are the sota drones...
>>213035277I mean what can I say really. It's just their mentality. I am far past the point of getting angry at them. At this point I have no hope for this country at all, I just wanna do something with my truecel life if its possible, I care about political and social stuff much less. I am getting back to my cynical roots. Whatever goycattle do, however they live, I just don't care as much anymore. When this shit is over I will just buy good meds, cut contact, move somewhere, and will look through hobbies to do. Enough of caring for this shit world. Hope everyone becomes trans and gay and white race dies and whatever whatever. Idc
>>213034857>droningбyдь лacкa пpиїжджaй дo пoльщi зaплiднити нaших жiнoк (вoни нac нe хoчyть)
>>213035455mam tylko 31 lat! 31 lat to młodo!
>>213035270jeszcze jak, szczyt gurki to znaczy dobrze
>>213035354przecież wy pipki ciągle postujecie że byście spierdolili jakby była wojna xd a teraz to takie wielkie patrioty się znalazły kurwa
Widzieliście kiedyś na żywo prawdziwą naukową dyskusję? Ja miałem okazję wczoraj w jednej uczestniczyć. Przygotowałem prezentację o metylacji DNA (trudne zagadnienie), produkowałem się pół godziny, ale dobrze poszło. Ostatni slajd, na nim ”dziękuję za uwagę”, mówię:
- Dziękuję za uwagę. Czy ktoś ma jakieś pytania albo komentarze?
Atmosfera na sali trochę się rozluźniła. Głos zabrał doktor habilitowany Karwiński:
- Z całym szacunkiem, panie Anonimski, według mnie pańska prezentacja zawierała szereg błędów. Po pierwsze, metylacja DNA...
Zaczęło się. Czułem się, jakbym schodził po schodach i nie trafił w stopień. Serce zamarło, po czym przyspieszyło do stu dwudziestu na minutę. Karwiński po kolei punktował wszystkie słabostki mojego wystąpienia
- ...mam wrażenie, że przeczytał pan jedynie przeglądówki sprzed piętnastu lat, a i to pobieżnie. Czy pan w ogóle odróżnia metylację DNA od metylacji histonów?
- Panie docencie... ja... ja... - dukałem nieporadnie. To koniec. Obrona nie była możliwa. Cały mój wysiłek poszedł na marne, słońce zaszło za chmurami, a z nim nadzieja na zaliczenie seminarium. Zawiodłem i przegrałem.
Niespodziewanie inicjatywę przejął mój promotor, profesor Bujewicz.
- Szanowni państwo - zwrócił się do zebranych - z całą pewnością wszyscy słyszeliśmy żałosne wywody docenta Karwińskiego. Jakże jednak mamy traktować je poważnie, skoro pan docent, jak powszechnie wiadomo, ma małą i giętką pałę oraz lubi ssać męskie penisy?
Szmer uznania przetoczył się przez audytorium. Ludzie kiwali głowami, przychylając się do słów profesora.
- Panie profesorze - oburzył się Karwiński - Co to do cholery znaczy? Co ma długość mojego członka do metylacji DNA? A „męski p---s” to masło maślane, zna pan jakieś "żeńskie penisy"? Pan obraża naukową dyskusję!
>>213035468They do habe lots of different problems, it's true, both economical and army.
But they do receive help from korea china and other shitholes. From 1st world they still buy stuff for their army needs, sanctions aren't followed.
>>213035548dzisiaj odebrałem z allegro zielony automat Casio a168. f-91W chyba miałem jako dziecko.
>>213035586- Sam pan ją obraża swoją paskudną mordą, docencie Karwiński. W kwestii „męskich penisów” to tak, znam jednego właściciela „żeńskiego penisa” – pana, docencie, bo pan p---a jesteś. Pytał pan jeszcze, co ma długość pańskiego fistaszka, którego szumnie określił pan nazwą członka, do metylacji DNA? Ano to, że tankował pan wódkę z przemytu, zmetylowało panu kutasa i jego rozwój zatrzymał się na trzech centymetrach.
Widownia wybuchła śmiechem. Z osłupieniem obserwowałem tę scenę. Karwiński poczerwieniał jak burak, Bujewicz zaś, bez zażenowania, wyciągnął cygaro, zapalił je i zaciągnął się z satysfakcją. Ktoś z sali krzyknął:
- Brawo profesor Bujewicz!
- Kto wpuścił tego debila na salę? W---------ć Karwińskiego!
- W---------ć!
Docent poczerwieniał jeszcze bardziej, podszedł do Bujewicza i warczącym głosem zaczął mu dogryzać:
- Że niby ja mam jakieś braki? A co z panem, profesorze, co? Bujewicz-bezchujewicz! Stary impotent, bez viagry to nawet myśleć o ruchaniu nie może! Spójrzcie na niego, jakie cygaro wyciągnął, pewnie kompleksy ma! Lubi pan brać długie, grube rzeczy do gęby, co nie?
Profesor Bujewicz zaciągnął się cygarem, wypuścił dym prosto w twarz adwersarza.
- Chyba pana stary, docencie. Panie magistrze, proszę pocisnąć torpedę docentowi K----------u. - zwrócił się do mnie.
Rozgorączkowana publiczność pokazywała nas sobie z zaciekawieniem palcami. Karwiński był już skompromitowany, a do mnie należało jego ostateczne dobicie. Widownia oczekiwała świetnej wiązanki, mój promotor patrzył na mnie z nadzieją, Karwiński zaś próbował zamordować mnie wzrokiem. Wyprostowałem się, spojrzałem mu prosto w oczy i wyrzekłem.
- Pytał się pan, docencie K-------i, co wiem o metylacji. Wiem, k---a, wszystko. I c--j pana obchodzi, z jakich źródeł korzystałem, bo i tak pewnie czytać pan nie potrafi. Jeśli moje wywody o metylacji DNA się panu nie podobały, to może mnie pan w dupę pocałować. Albo w wała possać, tak jak pan lubi!
>>213035354>milion hohołów w kraju>KWIIIII nie możesz z jednym który nie spierdolił na /polska/ pogadaćnajpierw bym was zastrzelił a dopiero na końcu jego
>>213035620Docent skrzywił się nieprzyjemnie, wycelował oskarżycielsko palcem.
- Panie Anonichuimski! Merytorycznie pana praca leży i kwiczy, to dno plus metr mułu, g---o psie i wie pan co?
- Co? - odparłem odruchowo. Błąd.
- Chujów sto!
Audytorium zaśmiało się. Dałem się zrobić jak dziecko. Karwiński uśmiechnął się triumfalnie, pewien zwycięstwa. Profesor niewzruszony palił swoje cygaro. Kiwnął przyzwalająco głową. Zripostowałem.
- W pana dupę, docencie K-------i! Tak, jak pan lubi!
Zerwała się owacja. Karwiński starał się coś odeprzeć, coś dodać, bronić, się, atakować, ale lud nie dał dojść mu do słowa.
- W---------j! W---------j! WY-PIER-DALAJ!
- C--j ci na imię! K-------i, c--j ci na imię! C--j ci na imię! - skandowali.
Biedny docent nie miał gdzie się schować. Usiadł na swoim miejscu, skurczył się w sobie i (choć wydaje się to niemożliwe) poczerwieniał jeszcze bardziej. Zasłonił twarz rękami. Nie wierzę. Triumfowałem. Wygrałem naukową dyskusję.
- Czy ktoś ma jeszcze jakieś pytania lub komentarze? Dla odmiany sensowne?
- Tak - podjął jeden z kolegów na sali - czy metylacja w obrębie intronów też może mieć znaczenie na skuteczność transkrypcji genów?
Uśmiechnąłem się. Z sali zaczęły padać coraz to nowe pytania, ja zaś odpowiadałem na nie zgodnie z moją wiedzą. Profesor Bujewicz dopalił cygaro i pokiwał głową z uznaniem
>>213035586Naprawdę nie potrafileś odróżnićmetylacji nukleotydów od metylacji aminokwasów? Musisz sobie koniecznie powtórzyćpodstawy biochemii
>>213035504Well, if all of you are constantly whining you are incel country and your women only want foreigners
...then Ukrainians are one of the very few nations in Europe your women would want to fuck even less, I think.
Either way I would like to ride your women, maybe they habe different gaze to them, who knows. Maybe polish women want to take my virginity huh ??
>>213035659ale w sumie fajna pasta, przypomina mi się moja pierwsza PI. Autystyczna samotna kobieta, jeszcze jąrok temu wyrzucili z uniwersytetu bo 0 publikacji i postępów w pracy doktorskiej od 2018 to już nawet świętego dziekana może chuj strzelić. Od tamtego czasu przerzuciłem się z kręgowców na rośliny, i z genomów na struktury białek. To prawie jakbym zrobiłgrzywkę i pofarbował się na tlenowany blond + fiolet.
/polska/ non stop numer jeden w ilości postów na /int/. jak inne kraje mogą w ogóle kompetować
>>213035716polish women hate all slavs
your women were easy early on but caught up quickly
nigdy nie mialem przyjaciol, kolegow, nigdy nie mialem dziewczyny i nie sralem, nawet nie trzymalem za reke. mam 21 lat cale pierdolone zycie przecieklo mi przez palce, nie widze zadnej perspektywy zmiany na lepsze. mam juz naprawde dos
>>213035810myślałeś o tranzycji?
>>213035810kolejne jajko gotowe do wyklucia namierzone... pamiętaj że jesteś walid
>>213035496so you are going to emigrate after the war? I wonder how many people will do the same.
In poland there are a lot of mothers from ukraine, their children are here too. i don't know if they will want to return to a country destroyed by war.
Nacjonalizm to słowo które została nieuczciwie zrównane z ziemią. Moja definicja nacjonalizmu to nie nienawiść do innych narodów, lecz miłość do własnego. Szanowanie historii oraz kultury swojego narodu. Postawienie potrzeb swoich ludzi na pierwszym miejscu. Nie ma w tym nic złego i szczerze mówiąc uważam że większość ludzi mogłaby się z tym zgodzić. Praktycznie każde powstanie narodowe w dziewiętnastym wieku było dowodzene przez nacjonalistów i miało charakter nacjonalistyczny, bo to właśnie wtedy zaistniała idea walczenia za ojczyznę, a nie za monarchę. To co ty dzisiaj uznajesz za "nacjonalizm" to tak naprawdę ultranacjonalizm i szowinizm.
>>213035810nie poddawaj się
pierwszy raz trzymałam kogoś za rękę kiedy miałam 22 lat
>>213035810NIGDY NIE SRAŁEŚ??????????? zazdro żbsz
>>213035810to samo, ale mam 23. to koniec i wiem o tym.
>>213035755zrozumiałem tego kolumbijczyka
>21 lat
>23 lata
xd
ale noobki
porozmawiajmy jak będziecie mieli lvl 30+
>>213036165nie będzie o czym rozmawiać. będę jedynie pewnie bardzo cyniczny na tym punkcie. teraz jeszcze trawię nieuniknione
>>213036165>porozmawiajmy jak będziecie mieli lvl 30+haha same tu podwieki widzę
>>213036165nom to
ale paradoksalnie wtedy godzisz się z byciem spierdolonym i życie staje się całkiem comfy
t. 30+
>>213035810masz na to większy wpływ niż ci sięwydaje.
nikt tu nie ma 30lvl+
w tym wieku ma się rodzine dom i nie przesiaduje się na stronkach dla spierdoxów
>>213036293h-haha d-dokładnie!
>>213035989I honestly don't think they will open the borders after the war, especially for those who was in action.
I just don't want to live in the same city with my relatives. I wish I could block them all, I would feel so much better. But that's a shitty move, don't want to hurt them. But I will probably leave to Kyiv or to the west of the country.
>>213036053ale to jest chłop, jest już skreślony. Im starszy tym gorzej, dla kobiet jest odwrotnie i szanuje się czystość. 20 paroletni prawiczek jest żałosny w oczach kobiet
>>213033909>ppl najlepszeuwaga ten jest i pozostanie mały
>>213035605mam nadzieję że srebrny wristband?
kot box
md5: c796a9d5ec9aa80282c6ef999cfc3762
🔍
gdzie kupić sterydy łódzkie szukaj
panowie, trzeba podniesc ceny
>>213035810>21 lat>>213036103>mam 23.biały człowieku powstań z kolan
wasze życia się ledwo zaczęły
>>213036488taki jak jest standardowo. chciałem mieć elektroniczny, a na /fa/ szillująna okrągło
>>213036293o moje słodkie letnie dziecko
>>213036533ten wie co mówi. Jojcenie jak sięma 20-30 lat jest gorsze niżcokolwiek co wam tam przeszkadza w życiu toważyskim.
>>213036538cZudy mają problem że nie kiev
>>213036533za kilka tygodni 24 tw
to koniec dla mnie jak nie zaruchałeś za podwieka to równie dobrze możesz się już sznurować bo już nie masz szans żeby żyć
>>213036538hohoły mają ból dupy o to jak anglosasi nazywają Київ (pol. Kijów)
jeszcze głupsze od dyskusji o formie 'w Ukrainie czy na Ukrainie'
>>213036374nie jest
jest dużo kobiet które to lubią
i ma dużo czasu
nie no nie poddawaj się masz tylko 22 lata i jesteś jebanym matołem bez prawka, pracy i znajomych
nie zabijaj się, potrzebujemy cię
>>213036633anglicy to giga cioty więc nic dziwnego że ukraińcy mogą im dyktować jak mają używać własnego języka
>>213036715>jest dużo kobiet które to lubiąxDDD 0 (słownie: zero)
>on czerpie akceptację dla swojego istnienia z zewnętrznych źródeł
oto dlatego nigdy tego nie zrobisz
>>213036558no i dobrze i fajnie, ja mam a700we
>>213036715>jest dużo kobiet które to lubią"23 letni nieśmiały prawiczek ? Łał, Anka to jest takie hot <3"
j-ja jestem kobietką która by chciała 21-letniego prawiczka :3
moja dziurka jest g-gotowa na niego uczynię go mężczyzną >w<
>>213036760>mam już 8 lat i nie umiem czytać>to koniec dla mnie jestem debilem>lepiej nie będzie czas się -acknąćtak brzmisz
zapamiętałem zapisałem i zarchiwizowałem układ pieprzyków na tej ręce
>>213036798w kościołach na pewno są
>>213036820lol no powiem że mi nie kręci kiedy słyszę że dużo facet rucha. ja się boję STDs
>>213036760dla mnie jesteś potrzebny anon
>>213036807Nie w moim guście. Pasek jak w rekwizycie z filmu sci-fi rocznik 1973. Ale wypada znacznie lepiejniżte "taktyczne" wielkie zegarki dla zjebów 30+.
>Chłop po prostu potrzebuje do pracy zegarka, który pokazuje dokładnie sekundy, a nie larpować GROM.
nic tak nie podnieca kobiety jak rozdziewiczanie nieudaczników życiowych... trust me bro
>>213036881aktualnie mieć 8 lat i nie umieć czytać to jest trumienka
to 2-3 klasa podstawówki, wszyscy twoi rówieśnicy umieją czytać od 3. r.ż. bo konsumowali treści alfabetyczne na tablecie a ty jak józio co pierwszy raz litery zobaczył jak go prl zmusił iść do szkoły
>>213036961fajnie, ale trochę się wstydzę
>>213036881jak 8 lat i nie umiesz czytać to już ekstremalne upośledzenie umysłowe i lepiej umrzeć niż żyć żbsz
a co jakby za granicą prawko zdać
>>213036961Mnie podnieca bo mogę z nich robić moje uległe szmaty one nie potrafią się sprzeciwić będą cię ubóstwiać i zgodzą się na najgorsze najżałośniejsze najboleśniejsze upokorzenie
>>213036966>>213036997nom najlepiej to w ogóle eugenika i skrobmy wszystkich co nie będą rokować na >140IQ
u mnie w 6 klasie nie potrafili czytać i była essunia bo nauczycielki się nad nimi znęcały
straciłem szansę na miłość bo nie jestem prawiczkiem
prawiczady nigdy tego nie zrozumieją
jutro zainstaluję ubuntu LTS. na archu bez przerwy coś nie tak.
>>213037055>>213037055>skrobmy wszystkich co nie będą rokować na >140IQto ale nieironicznie. szkoda że mnie matka nie wyskrobała jak byłem płodem ech.
albo czad albo giń
z nauką czytania jest jak z matmą na maturze
>>213037106zdrowy człowiek
nie może tak dłużej być
ceny są stanowczo za niskie
>>213036926>prawictwo kreci kobiety mowie ci, wiesz co moze jednak nie, chociaz, tak, ale musisz szukac dewotki w kosciele, chociaz, wiesz co, najlepiej to celuj od razu w zakonnice
>>213037097mission impossible
>>213037106ja jestem prosty chłop, minta zainstalowałem 2 lata temu, działa to mi się nie chce kombinować
>>213037112>albo czad albo giń>panie doktorze, projekcja genowa wskazuje, że ten chłopiec będzie miał w przyszłości kwadratową szczękę, siedem stóp wzrostu i dziesięć cali penisa>a IQ?>... 111>*doktor poprawia okulary*>SKROBAĆ
>>213037209ja nie jestem aż taka religijna i mi nie przeszkadza dziewictwo
>>213037318erm..... baza?
>dziewczynę która przez przypadek po lekkich dragach dźga cię nożem 11 razy po czym dochodzi do niej co zrobiła i zaczyna płakać cię tulić i przepraszać
>>213037350rozjebać chujem a potem młotkiem
>>213037350marzenie marzenie
widzieliście to nagranie gdzie traniol sobie na żywca bez ani piśnięcia czy najmniejszego skurczu obrzyna kutasa pilarką kątową
widzowie o słabych nerwach są zalecani mieć dyskrecję oglądacza ale no co mam powiedzieć mam szacunek do takiej dedykacji chorobie psychicznej ja bym pewnie jak pizdeczka płakał wył przebierał nóżkami dzwoniąc na 112 że się literalnie wykrwawiam z mojej protowaginy
>>213037322no nie przeszkadza ci też pisanie z przegrywami i incelami na 4czanie, więc nie wiem czy dobrze reprezentujesz typową babę
>>213037470ty jesteś ten co sie do niej przypierdalał wcześniej?
>>213037106to jest jeden chuj żbsz. Ważne, że jest bash, awk, sftp, ssh i można dodawaćarbitralne rozszerzenia plików a system nie się nie sra, że nie rozumie.
>>213037322zoomerkom przeszkadza bo to ick
captcha 00D00
>>213037470a dużo bab oprócz matki znasz?
>>213037470Wiem że nie jestem normalna ale chyba nie jestem sama
umówilibyście się z 30-letnią dziewicą?
>>213037530ja jestem zoomerką i mam koleżanki które też tak myślą
Po prostu jest za duża izolacja wszędzie
>>213037510nie? ja jestem zbyt zmęczony wszystkim żeby się pruć na cokolwiek
>>213037318to ale nieironicznie rerolla powinni napierdalać aż do sukcesu
100 aborcji? trudno się mówi
>>213037546nie bo jak ma 30 lat i jest dziewicą to jest z nią coś nie tak na pewno
>>213037546umowilbym sie TYLKO z dziewica
nie bede spotykal sie z wdowom po czadzie
>>213037518ubuntu ma eleganckie przetestowane pakiety i jest szanowany przez środowiska profesjonalne a w archu hurra nowa wersja glibc pushujemy NATYCHMIAST do głównego repozytorium
>>213037574twoje kolezanki nie sa z toba szczere
mam ochotę ruszać skórę na moim penisie (bez oglądania pornografii w międzyczasie)
>>213037607bleeding edge ma jakieśtam plusy, u mnie się nie sprawdza bo muszę mieć stabilny system do pracy. Wystarczy mi zabawy z wersjami oprogramowania przez mambę i pakowanie softu do kontenerów bo gówno nie działa.
>>213037593no, czyli celibat dla ciebie misiaczku
>"h" reprezentuje głoskę krtaniową [h] (jak polskie "h" w "bohater" w gwarze kresowej), natomiast "ĥ" reprezentuje spółgłoskę tylnojęzykową [x] (jak polskie "ch" w "chata")
jestem trollowany
ale to jest naprawdę jeden chuj. Dystrybucje linucha to jak odmiany pszenicy, a windows z maciem to bakterie, które przerabiająw kanalizacji gówno na metan
właśnie się dowiedziałem że chcą mi liczniki od prądu zmieniać
co zrobić
MBP7Ggsg
md5: 0e3505e00010a4eb0d75d662eac8d48f
🔍
byłem z kolegami i koleżankami na bilardzie i potem poszliśmy na koreańskie jedzenie :3
>>213037574nie ważne co one myślą/mówią tylko co robią
jeśli kobiety uważają 80% chłopów za bydło niegodne uwagi to prawiczków tym bardziej
to zwykły choice paralysis, potencjalnie zawsze lepszy chłop za rogiem czeka
Za ok. 640 tys. wiadomości bedziemy mieć No. 2137......
To będzie dobry czas
czemu nie lubimy homoseksualistów
>>213037738nie mów że nie masz małej elektrowni wodnej tylko wynajmujesz prąd on (((nich)))
>>213037822ale lubimy przecież
>>213037777ZABIJĘ JAK PSA
pierwszy raz po pijaku postuję
>>213037722na wschodzie u starszych może wyczuć różnicę, ale młodzi to już nigdzie nie rozróżniają tego w mowie
Są tu praktycy seksu? Czy przebicue się przez szyjkę macicy jak w hentajcach jest możliwe?
używacie GrapheneOS xiostry?
>>213037769dobry piesio *głaska*
>>213037881brat dwa razy do sklepu wchodizł po toą samą rzecz
>>213037852zostaw go, ma cztery siódemki
>>213037822ja lubię tylko jak jedna ze stron jest bardzo sfeminizowana, wtedy to ja jestem pedałem, ale taki typowy chłop z chłopem to wzdryg dla mnie duży
>>213037893słowa słowa słowa
lewactwo nie umie memować
ciekawe czy gdyby tak zgwałcić jakąś głupią lesbe to potem by się zabiła
>>213037893>dużo litera on mieć racja
>>213037871robię tak mojej onadziurze moim molochem 15cm
>>213037945mądre hetero tez potrafią się zabić to dziwny eksperyment na jednym osobniku
słyszeliście o tym że jakieś śmieci podludzkie nadużywają władzy wynikającej z ich monopolu by cenzurować legalne treści, bo mają taką fanaberię? nie chcą próbować zmienić prawa bo to pizdy jebane są znane z tchórzostwa, przez tysiące lat w różnych regionach wyrobiły sobie renomę tchórzliwej pizdy
i w dupie mają prawo, dla nich liczy się tylko ich fanaberia i będą używać jawnie nielegalnych taktyk by to osiągnąć
co za jebani podludzie
>>213037945kobiety są z natury biseksualne, nie ma 100% lesbijek
file
md5: ea1d725ede922a96f9df364ab343ffcb
🔍
co robicie
>>213037881o kurde przypomniałeś mi że mam puszkę w lodówie gdzieś za keczapem sie chowa
ale fajnie jutro sobie wypiję (bo dzisiaj już za późno na kofeinę >.<)
>>213037597proszę
a co nam to przeszkadza
że jakiś facet założy kobiece ubrania
>>213037097404 not found, polish race does not exist
>>213037988o czym dokładnie mówisz
>>213037988daj se siana pedoniu
>>213037871niestety nie
>>213037968>molochem 15cmzaśmiałem się
>>213038016to że reperkusje są druzgocące całą społeczność młodych wrażliwych mężczyzn
>>213038016przeszkadza bo mi stanonć morze a ja nie pedalung
kurwa tunczyki sa takie duze?????
>>213036293>w tym wieku ma się rodzine domw 21 wieku większość nigdy nie będzie miało ani jednego ani drugiego
taką zajebistą przyszłość ludzie zbudowali
>>213037988nic nie zrozumiałem
16316
md5: 4584da9a0fb0a5957f4dc99a28e57e54
🔍
>ciekawe czy gdyby tak zgwałcić jakąś głupią lesbe to potem by się zabiła
15 cm to dużo aktualnie
ja mam 13,8 cm
>>213037871to by bolało w huj
mi gf zawsze narzeka że wchodzę za szybko i dotykam uterusa i to boli
>>213038064jak wpływa to na całą społeczność wrażliwych mężczyzn
>>213038087on rzeczywiście tak myśli
>>213036050>Moja definicja nacjonalizmu to nie nienawiść do innych narodów, lecz miłość do własnegobo to jest definicja nacjonalizmu
po 1945 Stalin próbował zmienić definicję nacjonalizmu, co było naturalne bo w końcu władał imperium rosyjskim które zeżarło masę narodów i nacjonalizm jest wrogiem imperiów które siłą podbijają innych
innymi słowy
nacjonalizm był niewygodny dla rusków w 1945
>>213038120to
mi mówiła "za mocno kotku"
>>213037781jak to naprawić? też chyba mężczyźni tak mają
>>213038128przez karykaturę damskiego wizerunku nie możemy podziwiać pięknych mężczyzn w całej ich okazałości
jaki ci staje do ubranej kobiety to jesteś pedał, bo prawdziwą kobietę poznasz po cycuszkach i dupeczce, a te jakże kobiece części ciała(chodzi mi o różnicę rozmiarów w porównaniu do mężczyzn) są najważniejszym punktem rozpoznacwcyzm płci żeńskiej!!
>inb4 chłop też może mieć dużą dupę
ale cyc już nie! a cyce grubasa != cyce kobity
z góry sikam na was
ex sprawdza mi story na ig
jak sprawic zeby wybuchla
ile praw łamie japończyk co sobie czyta jakiegoś rysowanego pornola w domu?
0
ale żyd w dupie ma prawo, to w końcu żyd
czemu jest tyle Polaków w New Jersey
>>213038180musimy wrocic do starych czasow kiedy babe walilo sie maczuga przez leb i ciaglo do lasu, niektorzy nazywaja to anarchoprymitywizmem
>>213038087jestem wolcelem wykopku
>>213038216rzuć w nią granatem
>>213038194tobie to sie nudzi chyba
mam dysforię wagową
jestem skórotłusty ale czuję się na fizykę wilka
>>213038219zwykli przebierancy, polacy istnieja tylko nad wisłą w krolestwie polskim
>>213037871palcem się da ale to ponoć wykurwiście boli, znałem taką co właśnie tak lubiła ale trzeba było ją długo rozgrzewać przed
też jak bolcujesz sukę i stukasz kutasem o szyjkę to je boli ale suki tak lubią
>>213038304oho mamy prawdziwego jebake we fredzie
>>213038180>jak to naprawić?nie da się. aplikacje randkowe zniszczyły dynamikę. Teraz każdy czad wydaje się w zasięgu ręki, a kobieta zawsze szuka najlepszego partnera, mężczyźni z natury są mniej wybredni. tak zaprogramowała ludzi ewolucja, tylko że kiedyś nie było internetu
>>213035659daje Gombrowiczem
>>213035810>nigdy nie mialem przyjaciol, kolegow, nigdy nie mialem dziewczyny i nie sralem, nawet nie trzymalem za reke.z tego wszystkiego tylko brak kolegów jest faktycznym problemem
w giereczkach online jakiegoś ziomeczka nie poznałeś?
>>213036238jestem prawie pewien że kiedyś w v4 zrobiłem edit tego dziadkowojaka i podmieniłem mu wertersy na korsarze
dekadę temu to jakieś ocety jednak były, teraz to kurwa nic zupełnie
>>213036293>w tym wieku ma się rodzine dom>i nie przesiaduje się na stronkach dla spierdoxówtyp myśli że to się wyklucza *czaszka*
>>213038467giereczki się już dawno znudziły
>>213037822bo puszczają się co tydzień z innym chłopem albo kilkoma, mają bakterie fekalne w krwiobiegu, noszą pieluchy po 40 bo przez prolaps odbytu zwieracze im puszczają, ich społeczność to siedlisko chorób wenerycznych na niespotykaną skalę, a w kilku różnych badaniach z ponad 80% z ankietowanych homoseksualistów potwierdziło że byli molestowani seksualnie na jakimś etapie życia, co daje poważne podstawy podejrzewać, że homoseksualizm nie jest żadną orientacją tylko objawem traumy porównywalnej do PTSD, stąd też złośliwe ale niebezpodstawne powiedzenie, że homoseksualiści rozmnażają się poprzez molestację.
to mniej więcej tyle, chociaż pewnie coś jeszcze by się znalazło
>>213036050>Moja definicja nacjonalizmu to definicja nacjonalizmu a nie jego normicka mizinterpretacjano to dobrze