körte
md5: 062e741bf76e7347622d5f147209d406
🔍
kurva anyátok
nem is tudtam hogy a madoka igazi név
a Madoka Magica jó amúgy?
IMG_7168
md5: e9d584edac235e3172db35290833f732
🔍
jöhet
az örök szüzesség most van
unokaöcsik, dörmi és befolyás
>>213034954persze ha AGP búzi vagy
>>213035131azok politikai kommentátorokat néznek jutubén
Magyar vagyok, egy normális embernek ez csak jópofa gép, nekem kökemény verejtékes munka és lemondás. Napok óta nézegetem a videókat, elképzelem ahogy jóízűen falatozom a finom jégkrémet, de túl sok munka lenne megkeresni az árát. Borzasztóan szomorú vagyok.
Magyar vagyok, egy normális embernek ez csak jópofa lány, nekem kökemény verejtékes munka és lemondás. Évek óta nézegetem a videókat, elképzelem ahogy jóízűen falatozom a finom lányt, de túl sok munka lenne megkeresni az árát. Borzasztóan szomorú vagyok.
>>213035440https://www.youtube.com/watch?v=SBe5rio6ekI
áááááááááá miért teszed ezt velem
RIP
https://www.youtube.com/watch?v=PrZFscfJxXc&list=RDPrZFscfJxXc&start_radio=1
IMG_0118
md5: da01893b5ed811429bbe86e2178c705e
🔍
a ruszinbaszó
IMG_0112
md5: ef94b82769fcfafd5d07b56c9caed319
🔍
>>213036013meg kell őrülni
>>213036013Oszinten nem tudom megmondani, hogy melyiket látnám most szívesebben a konyhámban. Talán a fagyigépet, most nagyon magam alatt vagyok hogy igazán élvezzem egy szép lány társaságát.
>>213036144mikor ilyeneket állítasz annak csak szardobálás lesz a vége
reee
md5: 2c79a4facd87902f636d664b12ae16ec
🔍
>>213036240a fagyigép rossz választás
Mondjuk a fagyi amiket csinált elég szarok. Kell bele xantángumi, és az elsö spin után kell bele egy nagyon kicsi folyadék.
Nagyon okos gép, apró kések fentről lefelé dolgozva folyamatosan vékony rétegeket borotválnak le a fagyott tömbbröl.
fogadok ez is valami olyan szar ami csakis és kizárólag a gyártó által forgalmazott félkész terméket tudja "feldolgozni"
mint a kapszulás kávé mennyire gyűlölöm azt a szart
>>213036294Nehéz választás, vagy az ö szája lesz megtömve vagy az enyém. Ez a magyar lét undorítóan lehangoló átka, kidolgozod a beled és a kettö közül választhatsz egyet. Egy francia meg kicsit mókul és lazán megvan mindkettö.
múltkor elfelejtettem magammal vinni a kotyogóst és a szálláson csak ilyen cigány kapszulás volt
10 perc guglizás hogy melyik kurva kapszulával kompatibilis meg fél óra áruházban ácsorgás után azt mondtam basszák meg a kurva anyjukat és vettem egy üveg instant kávét
>>213036398Proli remélem vágod van a legtöbb géphez újrahasznosítható kapszula, amibe azt teszel amit akarsz.
És nem, ez olyan mint egy turmix, azt raksz bele amit akarsz. Akár szalonnából is csinálhatsz jégkrémet.
Valami mézes tejes alapba ropogós szalonnaporcot beleforgatni lehet nem is olyan rossz ötlet.
>szuper ár
>3 év garancia
lidlis fagyigép miért nem elég jó?
>>213036535Én szerettem, de amikor volt gépem egész nap kávét vedeltem. 6-8 elment egy nap, sokba került meg nem is akarok annyit kávézni. Megveszem a lidlben most az instantot, beleverek egy evokanallal kis hugymeleg víz azt hadd szóljon.
>>213036609mert neki a kapszulás kell amin csak megnyomod a gombot és kész a hetvenféle állagjavítóval bekevert fagyi
>>213036609Biztos nem rossz ez sem, de teljesen más technológia. A ninja a fagyasztott tömbböt darálja le és krémesíti, itt pedig az edényt fagyasztod le, öntöd bele a tejet és csinálsz fagyit.
Az igazat megvallva, a silvercrest autentikusabb mint a ninja, mert az olasz gelato is ilyen elvenkészül. A ninja viszont praktikusabb, és sokkal változatosabb dolgokat tudsz benne készíteni.
>>213036628nyársalás
dörmi
>>213036649De, azt sem tudod miröl beszélsz te istenverte nyomorult miért kell kinyitnod a mocskos pofád? Komolyan kérdezem miért csinálsz magadból hülyét? Utánnanéznél rájönnél hogy milyen marhaságokat beszélsz megint.
MINDIG EZ A MOCSKOS PROLI OKOSKODÁS BÁRMI FOGALOM NÉLKUL. EZ A MAGYAR VALOSAG/
>>213036548szóval tényleg félkész kapszulákkal működik csak megvan az elvi lehetősége hogy keverhetsz ki magadnak
kösz így már rá se keresek mi ez
>>213036782húha valaki megsértette a konyhai gépedet?
ja bocs neked nincs is
a csóró emberek miért basszák el azt a kevés kis kuporgatott pénzüket mindenféle értelmetlen szarra?
hé paraszt! igen te! tudod miért vagy csóró? ezért.
lefogadom van egy halom értelmetlen faszságod amit ilyen impulse buying őrületben vettél mert az apró csimpánz agyadban akkor és ott jó öletnek tűnt.
az ilyeneknek mint te zárolni kéne a bankszámláját, mint Brittney Spearsnek és csak felügyelettel szabadna vásárolnod.
>>213036787Nyomorult az elsö sor a kávégéphez ment. A ninjahoz NINCS semmilyen hivatalos előregyártott élelmiszer. Egy eszköz.
>>213036856Ez nem igaz, én nagyon ritkán veszek bármit is. Megint magadból meg a proli magyar átlagból indulsz ki.
>>213036822Leszarom mit gondolsz a ninja termékekröl, aki használt már az tudja hogy kibaszott jó minöség és élvezet használni.
Azt viszont nem szarom le, hogy okoskodsz anélkül hogy egyáltalán utánnanéznél a dolgoknak. Ez nagyon jól leírja a gyanakvó ostoba szarmagyar mentalitást.
ninja
md5: dfdbdbbcd66c0e962e2a50f35649eb19
🔍
szentigaz, hogy Vitya felléphetne végre az árdrágítókkal szemben
>>213036960nyugi, csak azért pikkelnek rád, mert te nemcsak szexeltél hanem megbasztál több száz ázsiai nőt. forronganak a dühtől.
>>213036901már Che is megmondta, hogy a szubhumánoknak kár pénzt adni, mert az első adandó alkalommal elbasszák valami ostobaságra, utána pedig éheznek, lásd saját magad és a vizes pudngodat. nektek komolyan valami jegyrendszer kéne, amit csak időszakosan és csakis bizonyos dologra válthatnátok be, mert egyértelmű, hogy nem tudtok bánni a pénzzel.
>>213036960>aki használt már az tudja hogy kibaszott jó minöség és élvezet használnite sem használt még ilyet dehiszen...
>>213036989nagyon ez. hatósági árat a kávéfőzőkre!
VIK-TOR VIK-TOR VIK-TOR VIK-TOR
hogy van a bátyus keembo pedó
tudja már mit tettél az öcsikkel?
>>213037197haragban vabbak, mert a rudis zaklatta a fiait
>>213037070tényleg nem érted, hogy olyan drága a cukrászda, hogy egy négytagú családnak létszükséglet a ninja fagyigép?!
>>213036989vagy bevezhethetne valami EBT szerű rendszert, mint Amerikában a négereknek, csak segély pénz helyett a valódi munkabért utalhatnák rá a szubhumánoknak és csakis élelmiszerre költhetnék el. természetesen a segély is erre menne bár csak azoknak, akik tényleg megérdemlik.
már van amúgy valami hasonló rendszer itthon a feltöltős gáz- ás villanyórákkal, amit az olyan ostoba majmoknak szerelnek fel, akik sorozatosan basznak időben fizetni és rendszeresen túlfogyasztanak. ezt a gondolatot kéne tovább vinni, aztán ha pár évig rendesen tudnak gazdálkodni, akkor kaphatnak igazi pénzt is.
>>213037053Én nem szoktam elbaszni a pénzem, egész életemben frugal voltam. Azért basztam el kétszer minden pénzem Vietnámban mert azt terveztem, hogy megölöm magam amikor elfogyott a pénz. Nem volt bátorságom. Szerinted milyen érzés így élni? Alapból nem akarok élni mert teljesen kilátástalan szar minden, de már enni is alig tudok.
>>213037065Ninja air fryerem volt és mindennél jobb.
>>213037258Vityler amúgy is szereti a célzott támogatásokat
ez is olyan lenne mint a hűtőlecserélős meg a szigetelős pályázat csak a saját pénzedből
>>213036989Mindenhol vannak jó akciók, nyugaton ez teljesen megszokott. Amúgy 89 euronicsben most.
HOL A RIZSA KISNYUGDÍJASOK
>>213037258Gecijó ez a fantáziavilág amiben élsz, itt az emberek nem elbasszák a pénzüket hanem nem jutnak pénzhez.
Látszik milyen korlátolt ember vagy, aki Amerikával példálózik, de a valóságot nem látja.
>friss mosogatószivacs
a legnagyobb ajándék
IMG_8901
md5: 041d94894dab92193eb2d82686a29126
🔍
https://www.youtube.com/watch?v=Y5p2tVTohHs
"nindzsa kormányunk" van közben meg a magyarnak nem tellik ninja fagylaltgépre, hát normális ez?
>>213037258Ez a posta nagyon triggerelt, létminimum alatti nyomorgós átlagfizetések országa te meg az amerikai pénzszórással vonz párhuzamot. Ember itt nincs PÉNZ amit elszórnának az emberek, nélkülözés van. Mi a faszról beszélsz?
>>213037326>Szerinted milyen érzés így élni?fogalmam nincs, mert fehér a bőröm, három számjegyű az IQ-m és nem vagyok csóró bunkó.
őszintén szólva sajnállak, mert nem a természetes élőhelyeden vagy és ez okozza az összes problémádat, szóval jobban tennéd, ha kicsit délebbre mennél, ahol a hozzád hasonlóak tanyáznak.
tudod mi fehérek úgy éltünk itt túl több ezer évet, hogy megtanultunk előre tervezni és jól tudtunk gazdálkodni az erőforrásainkkal, nektek erre nem volt szükségetek, mert csak kinyújtotátok a kezeteket és máris ott volt egy fürt banán, amit le tudtatok szakítani vagy csak meg kellett fognotok egy követ és agyoncsapni egy gazellát ami épp arra sétált. na itt ilyen nem volt, itt mindig legalább 3 évvel előre kellett tervezned, hogy életben maradj.
Kassai Lajos szavaival élve: tartsd az állatot a természete szerint.
japánok ezt csinálják ha leesett szemüveget találnak?
>>213037495Annyira elegem van már Orbán viktorból hogy elmondani nem tudom. Az embernek egy szavát sem lehet komolyan venni, tényleg teljesen elvan rugaszkodva a valóságtól.
Semmi súlya vagy alapja annak amit mond. Tényleg a falusi prolikon kívül senki nem veszi ot már komolyan.
>>213037552Orbán egy kunyhóban nőtt fel és mára gyakorlatilag egy király lett. neked miért nem sikerült?
>>213037438egyet kell értsek a mérges anonnal
telefonra mindenkinek telik
meg havi mobilinternetre a vezetékes mellé
egy csomó nálam szarabbul kereső ember nem egy hanem TÖBB streaming lófaszra előfizet
nyaralni is MUSZÁJ menni
stb stb
jaj ne meghalt Ozzy Osbourne
>>213037529:DDDDDDDDD
GECI TE TÉNYLEG NYOMORULT VAGY.
Nem tudsz fogalmazni, nem tudsz szöveget formálni, nem tudsz tagolni. Folyamatosan többesszámban beszélsz, mostmár egy konkrét ellenséges tábort nevezel meg. Kik azok a mik? Primitív fölényeskedés, olyan múlttal büszkélkedés ami nem is létezett soha.
>úgy éltünk itt túl több ezer évetMIVAN? :D A magyar egy fosztogató nomád nép volt. Milyen hamis európai identitásra kapcsolódsz rá már megint?
Komolyan elképesztö, hogy ki mered nyitni az ostoba pofád.
>>213037606Összekevered Gyurcsánnyal, aki tényleg igazi proli családból származik.
>Apai nagyapja, Orbán Mihály állatorvossegéd és állattenyésztési brigádvezető a második világháború után került Alcsútdobozra, ahol gazdálkodással foglalkozott. Édesapja Orbán Győző Bálint (1940) mezőgazdasági üzemmérnök, vállalkozó, édesanyja Sípos Erzsébet gyógypedagógus és logopédus.Orbánnak ki volt kövezve az út és mindent a segge alá tettek.
>>213037673ez a fostár lárpos lesz
>>213037714>Gyurcsánmost öld meg magad de azonnal
>>213037673ez annyira reddit lett, hogy kell ennem egy kis vörös húst, hogy ellensúlyozzam a virtuális ösztrogént, amit ide postáztál.
>lol ez nem érv. kifogytál az érvekből? LÓL NYERTEMok
jó neked
én sonkát eszem, te meg vizes pudingot.
szerintem én nyertem.
>>213037552pedig őrá megy az iksz
Igazi szar magyar proli életében nem látott semmit a világból, de az interneten olvasottak alapján ö nagy szakértöje a világnak. Folyamatosan azt képzeli, hogy ö bármilyen formában is része annak az európai netes identitásnak amivel a 4chanen találkozott.
Imád büszkélkedni a fehér múltjával, de azok a népek akik kultúrális értelemben fehérek ugyanolyan alacsonyabb rendünek tartják mint azokat az afrikaiakat meg muszlimokat akiket tiszta szivéböl gyülöl. Ami valahol kibaszott ironikus és vicces.
>>213037841>sonkát eszemén is imádom a nagy sunkákat
>>213037857én nem fehér vagyok hanem ruszin
meg ettem is ma sonkát ha már ott tartunk
anyától kapott hagymafüzérrel
én duggattam el neki tavasszal
>>213037841De nem lehet értelemben válaszolni arra amit írsz, egy fejedben lévö nemlétezö ellenséggel vitatkozol, azt is a legalja siralmas szánalmas módon. Mindenféle hülyeséget összehordasz és próbálsz azonossá tenné a fejedben lévö ellenséggel, mert képtelen vagy elfogadni, hogy egy értelmes magyar ember kimondja, hogy az ország egy élhetetlen szar és még a vizes puding is jobb mint a sonka, ha nem kell érte naponta megalázkodni.
Az meg személyeskedés már, de engedd meg nekem, hogy ismét BUTÁNAK nevezzelek. Undorítóan proli az írásképed, egyszerüen mert esztétikai szempontból is szar ránézni arra amit begépelsz.
>>213037670ki játssza majd a biopikben?
>>213037797Gyurcsány számomra teljesen neutrális, de kontrasztnak jó Orbán mellé, mert ö tényleg szar családból származik. Orbán meg lapolja a nép egyszerü szerencsétlen legényét, de az egész kibaszottul hazugság.
>Két testvére van, Orbán Győző (1965) mérnök-közgazdász, vállalkozó és Orbán Áron (1977) vállalkozó. Rajtuk kívül a család nevelte a félárván maradt unokatestvérüket, az újságíróvá lett Vitézy Zsófiát (1967) is.Kifejezetten jól iskolázott jó családból származik. Egy szarházi szélhámos akinek SEMMIT nem ér a szava.
>>213037714>édesanyja Sípos Erzsébet gyógypedagógus és logopédus.lmfao mindenhol úgy hivatkoznak rá, hogy tanár xddddd
IMG_0119
md5: f795142d9ba8d6f22540ad457eb22248
🔍
megyünk nyaralni
most kéne ide a Milwaukee késes anon aki folyton batátát eszik.............micsoda párharc lenne közte és a vizes pudingos buckalakó között.
>>213038243ezt a képet postáztam már és mint látható a tényből hogy le van égve a nyaralásunk UTÁN készült
csak viccelek, nem vagyok hülye hogy önszántamból saját pénzen olyan helyre menjek ahol tűz a nap
>>213038346Mai menü kalória és ár:
Puding:
1 l sovány tej + 0,5 l víz
3 csomag pudingpor (2 epres, 1 csokis)
6 tojássárgája, vaníliaroma, édesítőszer, só
~860 kcal
Rántotta:
6 tojásfehérje
1 evőkanál zsír, Vegeta, pirospaprika
~220 kcal
Ital: kávé/tea édesítőszerrel — 0 kcal
Összesen:
~1080 kcal
~800 Ft
IMG_0110
md5: 049439cf8d4f1f754e9a8ec72fc5ae2d
🔍
>>213038383ja, mert semmi közöd Momokóhoz
>önszántamból saját pénzen olyan helyre menjek ahol tűz a napén szívesen elmennék Vietnámba vagy okinawára
Ha lenne habverom akkor a fehérjéből főztem volna galuskat, és ilyen madártejes módon ettem volna a sűrű pudingot.
De ne aggódjatok, a héten lesz a születésnapom. Csütörtökön veszek egy kiló sertéshúst és mindet megeszem. Marha jobb lenne de arra nincs pénzem.
>>213038383Vietnámban elég szar idö tud lenni északon. Hanoi februárban full ilyen késö öszi keleteurópai feelinget árasztott éjszaka, igazából hihetetlen élmény volt ahogy este jól beöltözve megázva mentem motorral old quarterbe phot enni.
>>213038550na jó, talán oda
phogia
md5: 0dbdfcbf10822d1d384b60c3c0321e19
🔍
Ettem több helyen, de itt volt a legjobb. Gecisok ecettel meg csipossel toltam. Extraként kértem bele nyers tojást.
>>213038928>Gecisok ecettel meg csipossel toltammit?
De azt be kell valljam, ilyen helyeken enni azért elsöre egy kihívás. Én is sokáig undorral néztem, de aztán belegondoltam, hogy tényleg a lányokkal létezö összes testnedvünket cserélgetem napi szinten, akkor ennek is adhatok egy esélyt. És bevált.
omg
md5: 48dc00c7a890138e3b00e28b92318db8
🔍
Most pofázzá jóskagyerek xD
>>213039487mitnemmondtál mérnemmontál nehazudjál mert felrúglak te köcsög
>>213041540jó szüzességet
>vietnámi lány
:)
>magyar lány
:(
>>213041540Szép estét!
Én mindjárt alszom.