alma
md5: 82e18566daca72bb892f206bbe6f373d
🔍
kurva anyátok
Váratlanul kirúgtak, padlóra tett, mit tegyek?
Sziasztok,
Kaptam nemrég egy szuper pozíciót egy nagyon jó cégnél. Imádtam a munkát, az embereket, csupa jó feedbacket kaptam, aztán ma egyik percről a másikra kirúgtak.
Még sosem volt velem ilyen. Mindent beleadtam és nem csak én, de a közvetlen kollégák is döbbenten állnak ezelőtt. Egyetlen kritika sem hangzott el a munkámmal kapcsolatban, sőt.
Mióta hazajöttem nem tudok magammal mit kezdeni. Még felmondási időm sincs, próbaidős voltam. Egyszerűen csak azt érzem zuhanok, egyre mélyebbre, nincs és nem lesz kiút. Nem látok tisztán, nem tudom mit érzek.
Depressziós vagyok, 2 hónapja kaptam ezt a diagnózist. Múlthéten pénteken volt sok idő után, hogy azt éreztem, végre minden rendben van, erre most ez..
A pszichológusomat is le kellett mondanom, mert nincs miből tovább fizetni.
Segítsetek kérlek, mert azt érzem percenként jönnek a pánikrohamok, és már nem tudom kezelni.
Érdemes még folytatnom a sakkot, ha ilyen mellékhatásai vannak rám nézve?
Az a helyzet, hogy egyre gyakrabban leszek ideges miután játszom. Nem úgy hogy örjöngenék vagy bármi ilyesmi, de feszült maradok, és éber mintha valami veszély lenne a közelemben.
Így már nem igazán a játékról szól a dolog. Pedig csak kezdő szinten vagyok (600-800 élő-pont). Volt olyan, hogy nagyon-nagyon nehezen de felül kerekedtem egy nehéz csatában és még így is hogy győztem feszült voltam utána, majdnem másfél óráig.
Utána megkérdeztem, hogy tényleg megéri-e ez neked? Ha tényleg nagyon komolyan veszed és mindent megteszel, hogy győzzél, akkor lehet meg sem éri a végén az hogy nyertél. Legalábbis nálam ez szokott lenni. Ha meg nem veszem elég komolyan akkor veszítek... Mondjuk gyakran egyébként is el lehet bukni.
Szóval lényeg a lényeg, hogy így már nem egy egyszerű társasjátékról van szó. Lehet valami más mentális hobbit kellene néznem, ami kevésbé tesz feszülté. Pl. a programozás, felsőbb matematika.
Csak utálok félbehagyni dolgokat... El akarok menni 1500 pontig, de így nehéz lesz.
Ti mit tennétek?
Kapcsolat újrakezdése
Sziasztok! Azokhoz szólna a kérdésem, akik hosszú kapcsolat után szakítottak, majd újra összejöttek.
Melyik fél kezdeményezte a szakítást (férfi/nő)? Mi volt az oka? No contact volt vagy beszéltetek szakítás alatt? Mennyi ideig voltatok külön? A szakító fél vagy a másik kezdeményezte az újrakezdést? Milyen érzés volt annak, akivel szakítottak és hogyan tudta feldolgozni, hogy azzal a személlyel van, aki egyszer eldobta? Együtt vagytok még most is vagy vége lett? Ha vége lett, mennyi idő után? Ha együtt vagytok, milyen most, sokkal jobb mint volt?
28 éves anya vagyok, házasságban élek – és most kezdem érezni, hogy nem vagyok önmagam.
Sziasztok, nem könnyű ezt leírni, de muszáj valahol kimondanom. 28 éves nő vagyok, házas, két kisgyerekkel. Kívülről talán minden rendben – de belül valami egyre erősebben zakatol bennem.
Egyre inkább érzem, hogy talán nem vagyok heteró. Lehet, hogy biszexuális vagyok, vagy talán leszbikus. Nem tudom még pontosan. De azt tudom, hogy ezek az érzések már nem újjak – csak eddig mélyen elrejtettem őket magam elől. Most viszont egyre nehezebb hallgatni.
Voltak olyan pillanataim nőkkel, amik után napokig nem tudtam másra gondolni. Egy érintés, egy beszélgetés, egy pillantás – semmi konkrét nem történt, mégis felkavart. Ezek az élmények nem múlnak el bennem. Elkezdtem kérdéseket feltenni, és most itt vagyok: keresem magam, a válaszaimat, a bátorságomat.
Nem keresek izgalmat vagy kapcsolatot. Egyszerűen csak szeretnék beszélgetni valakivel, aki megérti ezt a belső küzdelmet.
Olyan nő jelentkezésének örülnék, aki hozzám hasonló helyzetben van – vagy aki már átélte ezt: aki házasság, gyerek(ek) után jött rá, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. Nagyon kíváncsi lennék, hogyan élte meg ezt az egész folyamatot… és hogy alakult utána az élete.
Ha írnál, meghallgatnál, megosztanád velem a saját történeted – hálás lennék érte. Köszönöm, hogy elolvastad.
Lemhényben él Csurika, a beszélő varjú: most könyv is készül róla (VIDEÓ)
Egy véletlen folytán került a lemhényi Biró házaspárhoz egy vetési varjú: a szárnya megsérült, megsajnálták és meggyógyították. Miután továbbra sem tud repülni, ott maradt a családnál a nem épp közkedvelt madár, ami azonban különleges: ha úgy tartja a kedve, beszélget is. Most már készülőben van egy könyv is Csurikáról, a beszélő varjúról.
Csurikát mindenki ismeri Lemhényben, vagy legalábbis tud róla: a vetési varjú híresebb, mint egy jövendőmondó asszony, mivel a madár olyan szempontból különleges, hogy pár szót, vagy mondatot – ha épp úgy tartja a kedve – érthetően el tud mondani.
- a Maszol.ro portálról
Blikk: megfojthatta zárkatársát a börtönben „ekszöszájzbúk” Horváth Ferike
Új felvételeket ástak elő a múltból Trump és Epstein kapcsolatáról
Epstein ott volt Trump esküvőjén 1993-ban, és egy divatbemutatón is beszélgettek. „Ezek ártalmatlan képkockák, amiket kiragadva próbálnak manipulatívan beállítani” – reagálta a Fehér Ház a CNN-nek.
Bod: Nem teljesülnek a 2025-re várt gazdasági növekedési várakozások
A globális gazdasági és geopolitikai környezet, különösen az amerikai vámemelések, arra késztetik a kínai gyártókat, hogy újragondolják európai terjeszkedési terveiket, ami érzékenyen érinti a magyar gazdaságot is – véli Bod Péter Ákos.
Öt évig meghaltam volna Orbán Viktorért, de kiépítette a Kádár-rendszer 2.0-t
ebcsont beforr
szüzesség visszanő
>>213049151verni való buzeráns
IMG_0114
md5: 671fe5d64375c37e69a8ae33742ad0d0
🔍
jöhet
>>213051294áldott unokaöcsik
>>213050313ezzel vigasztaltad a bátyót, miután megrontottad az unokaöcsiket?
Zárt körben arról beszélt Orbán Viktor, hogy „teljesen új helyzet van” Magyar Péter miatt
Ősz lesz a kulcsidőszak?
A NATO-csúcs előtt Orbán arról beszélt, hogy a „klubnak” időre lesz szüksége, amíg kiforrja magát, ő akkor lesz elégedett, ha ősszel már látszanak az eredmények, amiért életre hívták. Az őszt egyébként is kulcsfontosságúnak tartja a miniszterelnök, szerinte ekkor már egyértelműen uralnia kell majd a Fidesznek a közbeszédet, így a beinduló választási kampányt is.
„Ha ősszel nem sikerül elhitetni a ma még bizonytalan, de mellénk állítható választókkal, hogy mi vagyunk a győztes politikai erő, akkor bajba kerülhetünk 2026-ra” – ismerte el egy forrásunk ezzel kapcsolatban, aki szerint – bár az Ukrajna ellen indított kampány működni látszik – ez a választás inkább lesz egy „Ki vezesse jövőre az országot: Orbán Viktor, vagy Magyar Péter?” kérdésre adott népszavazás. Ez pedig azt a stratégiát követeli meg a kormányfőtől is, hogy már most jobban beleálljon a kampányba, nem véletlen, hogy Orbán Viktor szokatlanul sok interjút adott az elmúlt hetekben.
Bár június végén még a több botrányt is hozó fesztiválszezon előtt voltunk, a kormányfő kitért arra, hogy ma már rendszeresen előfordul, hogy egy Majka, Beton Hofi, Azariah, vagy Pogány induló koncerten a főleg középiskolásokból, egyetemistákból álló közönség menetrendszerűen kezd „Mocskos Fidesz!” skandálásba. Orbán szerint ezt nem ignorálhatja a kormánypárt, és meg kell próbálni tenni valamit a fiatalok szimpátiájának visszaszerzéséért. Arra egyelőre nincs világos stratégia, ezt hogyan érjék el.
A Microsoft emberi ürülék elásásával harcol a saját környezetszennyezése ellen
>>213051964kellett nekik Indiába kiszervezni a supportot
Németh Zsolt Tusványoson: A háború terén Trump kudarcot vallott
A fideszes képviselő szerint az elmúlt időszakban Oroszország felelőssége egyértelművé vált a háborúban, és a Trump-tornádó miatt édemes a többpólusú világrendről vallott teóriákat félretenni.
>>213052603És ezt le is fogják neki fordítani és az asztalán lesz már a mai nap folyamán.
>>213049151húha ruszin fenotüp
>>213052902Jajj ne az autóginefíliám. Csak azt ne!
>>213052898te ilyenkor ironikusan vagy unironikusan buzulsz
a vén magyar buzit tudom őt nem kérdezem
>>>/pol/511117153
az ott egy fonál
Barátnőm szakított velem, mert otthon megtalálta a női cuccaim.
/remélem ide való a posztom, meg 28 évesen merhetem magam femboy-nak hívni/ De egyébként teljesen true story. 3 hete amíg dolgoztam melóban, ő addig nálam volt. Pedzegettem neki már a dolgot, de nem bírt magával és elkezdett kutakodni. Hát megtalált mindent is. Választás elé állított vagy ő vagy ez... Azóta teljesen bele álltam a témába, lett breast plate, hip pads, és még több paróka. Totally worth it imo.
Elege lett a kormányból, őszre tüntetést szervez a Kossuth térre a debreceni milliárdos vállalkozó
>>213053181ezt a mesét az Ádi szereti
bár visszanézne ide néha
IMG_0126
md5: c1e3a9e4b9fbdbc1492fb3ef5757dec2
🔍
csak élményparkban van, nem szaram*rikában
Ki égett már ki a salesben, és váltott teljesen más irányba?
Sziasztok!
15 év sales tapasztalat után kíváncsi vagyok: Volt köztetek olyan, aki belefáradt az állandó nyomásba és elvárásokba, és végül teljesen más területre váltott? Olyan munkát találtatok, amit most tényleg szerettek? Tudjátok valamire használni a saleses múltat?
Szívesen olvasnék ilyen történeteket!
>>213053736>Tudjátok valamire használni a saleses múltat?kurválkodásra
IMG_0110
md5: 51de4d694e2e833a680b0ef6ae505b51
🔍
„Szo*jon Orbán!” – újabb magyarellenes feliratokat festettek fel Kárpátalján
IMG_0130
md5: 81c78b2ab31da0ea17adb1f8021481c8
🔍
mint mindig megint valami ruszin fiú van a vigyor mögött
IMG_0129
md5: 3b974c0a5837afdff93e84a101c9ff01
🔍
szép
IMG_0136
md5: cd74168f379025d971b49862d82f6bda
🔍
A Japán Alapítvány Budapesti Iroda augusztus 8-án különleges programot hirdet, melynek során a résztvevők kipróbálhatják, milyenek lenne a szinkronhangjuk egy japán animekarakterhez. A programon a „Dzsudzsucu Kaiszen”, a „Kuszurija no hitorigoto (The Apothecary Diaries)” és a „Szószó no Fréren (Frieren: Beyond Journey's End)” című animék kerülnek terítékre.
A foglalkozáson a résztvevők megbeszélhetik, mit találtak érdekesnek a fenti említett három animében, majd kipróbálhatják magukat a híres jelenetek dialógusaiban. Mindezeken felül lesz egy rövid előadás is a japán nyelv legfőbb jellemzőiről. Aggodalomra semmi ok, magyar tolmács is lesz! Ha érdekel a japán nyelv és szereted az animéket, kérjük, tekintsd meg a részleteket, és jelentkezz az alábbi honlapon!
Azok, akik már tanultak vagy jelenleg tanulnak japánul, sajnos nem vehetnek részt ezen a programon. Azonban ha van olyan ismerősöd, aki szeretné elkezdeni a japán nyelvtanulást, akkor együtt jelentkezhettek.
Időpont: Augusztus 8., péntek, 18:00–19:30
Helyszín: Japan Foundation Budapest Japán Kulturális Központ, Könyvtár
Részvételi díj: Ingyenes
Létszám: Maximum 20 résztvevő
TARTALOM:
- Beszélgetés a Jujutsu Kaisen, a „Kuszurija no hitorigoto (The Apothecary Diaries)” és a „Szószó no Fréren (Frieren: Beyond Journey's End)” című animék varázsáról.
- A japán nyelv jellemzőinek megismerése.
- A Jujutsu Kaisen, a Kuszurija no hitorigoto (The Apothecary Diaries) és a Szószó no Fréren (Frieren: Beyond Journey's End) híres jeleneteinek japánnyelven való felmondása.
- Ikonikus jelenetek az animékből! Légy az egyik karakter és éld át a szerepjáték varázsát!
Jelentkezés az alábbi linken keresztül:
https://forms.office.com/r/mNA6jw3keQ
Várjuk jelentkezésedet!
Huha.
https://www.youtube.com/shorts/O23G6f7FsV4
>>213055915a hebefil kujon varázsló leszel?
vagy a milfkergető pap?
vagy ez az öreg bácsi?
>>213056051tetszetős négus
pedó a bátyó meg az öcskösök tudják hogy neked állandóan ilyeneken jár az eszed?
one-os lettem mert az új lakásomban nem szolgáltat a thome :(
>>213056487akartam mondani hogy az jó a T-Home az szar
de ha belegondolok már jó régóta semmi bajom nem volt velük
>>213053285ja engem pusztán halálosan mulattatnak ezek a lények
egy rossz vicc az egész, lenyűgöző
Ismét hajókat támadnak a kardszárnyú delfinek
Ezúttal Baszkföld közelében csaptak le egy francia jachtra.
>>213057335nem medve
nem az én problémám
>>213057166de miért buzizol másokat
rosszabb lesz a világ tőle
Csakis a rizs a világ másik végén.
nőként az egyetlen dolgod az, hogy ne zabáld hülyére magad. ha ezt teljesíteni tudod, akkor alaból hatról-hétről indulsz, feltéve ha nincs komoly születési rendellenességed, mert a normális, egészséges női test önmagában, minden effort nélkül szép.
ennek ellenére képtelenek abbahagyni a zabálást, utána meg panaszkodnak az irreális elvárásokra. voltunk strandon a hétvégén és a fiatal csajok kb fele dagadt volt. miért? mi olyan nehéz ebben? annyi a dolgod, hogy ne pakolj több kalóriát az arcodba, mint amire szükséged van. ezért se szeretem a dagadt nőket, mert nőként egyetlen egy feladatuk volt az életben és azt se voltak képesek teljesíteni.
>>213057655Az még nem is annyira vaskos. Az az átlagos falusi cigányjány és a lyukában sem harangozol ha nem szült vagy 6 hónapja. Millió férfinak ez az ideális test valójában de még az ennél sokkal dagatabbaknak is van barátja/férje. Szóval egy nő lehet rettenetes kövér is és mégis fog szekszelni. XD
Ja igen mostmár eszembe jutott.
Hát igen ez a barna rizs.
IMG_0141
md5: d91c32e41b575ceb6b184e9bb8c4399a
🔍
bolondító
Száz késszúrással végzett ismerősével, majd feladta magát egy 25 éves budapesti férfi
K. Patrik éppen a Havanna-lakótelepi lakásában italozott ismerősével, amikor kést rántott.
Dobrev irracionális hisztériának tartja, hogy az emberek bárkire leszavaznának Orbánék leváltása érdekében
A pártelnök szerint a DK az egyetlen párt, amely tudatosan készül a kormány leváltására.
Folyamatos bizonytalanság ismerkedés során
Sziasztok! Elég összetett kérdéssel fordulnék hozzátok. Szeretnék rájönni, hogy mi lehet velem a probléma. Tehát, főleg párkapcsolati területre fókuszált a téma. Jelenleg egy érdekes szituációban vagyok egy fiúval. Miután 3 hónapja vége lett egy rövid kapcsolatomnak, spontán elkezdtünk beszélni neten, mert mint kiderült egy középsuliba jártunk. Jókat chateltünk, baráti szándékkal találkoztunk is párszor. Jól elbeszélgettünk, de mivel akkor kb. 2 hete lett vége a kapcsolatomnak, nem is akartam gondolni semmilyen ismerkedésre. Miután hosszabban beszélgettünk, elhívott randira, amit visszautasítottam, ugyanezen érvvel, hogy nem állok készen kapcsolatra, sok mindenen kell dolgoznom magamban. Ezután ugyanúgy beszélgettünk mindennap, viszont találkozni nem tudtunk 1 hónapig. Aztán sikerült összehoznunk, ittunk, és úgy alakult az este, hogy intim helyzetekbe kerültünk egymással. Mivel részeg voltam, nehéz megállapitanom hogyan kezdődött, ezt követő héten újból történt egy ilyen. Innestől kezdődött az, hogy többet kezdtünk találkozni, csók, sok ölelés stb. volt köztünk. És jelenleg itt vagyok, hogy nem tudom mit szeretnék tőle, és ez felőröl.
Nagyon kedves, odaadó emberről van szó, elképesztő jól bánik velem, jókat beszélgetünk, nevetünk, megértjük egymást. 1 hétig, amíg mindennap találkoztunk, nem annyira kérdőjeleztem meg dolgokat, jól éreztem magam vele, bár volt bennem bizonytalanság. Ez a bizonytalanság 4 napja nagyon felerősödött. Teljesen obszesszívvé váltam azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy vonzódom-e hozzá, milyen a külseje, illetve hogy csak az tetszik-e hogy ennyire figyelmes velem. Egész nap ezen kattogok, és hiába kezdeményeztem találkozót tegnap, nem tudtam eldönteni a kérdést. Amikor megláttam nem váltott ki belőlem semmit, jó érzés volt megölelni. Utána annyira analizáltam az egész arcát, hogy már tényleg kezdtem megőrülni. Utána az este során egyszer helyesnek, utána kifejezetten nem helyesnek láttam, ha megcsókolt, megpuszilt jó érzés volt, néha akartam kezdeményezni én is, néha nem.
A problémám az, hogy nem tudom tudnék-e szerelmes lenni belé, annyira túlgondolom, túlanalizálom az egész lényét hogy nem tudom élvezni a jelent. Az eddigi kapcsolataimban küzdenem kellett a figyelemért, a szeretetük kifejezéséért, nála pedig ez automatikus, nagyon érzem hogy tetszem neki és ennél jobb bánásmódot nem kívánhatnék. Mit tegyek, hogy ne analizáljam őt ennyire nagyon, hogy rendesen beletudjak gondolni abba hogy tetszik-e, és ne csak hullámozzon 2 percenként a véleményem róla? Mi lehet a gond velem?
Hozzá kell tennem, hogy mindig ilyen bizonytalan voltam az összes kapcsolatomban. Ha épp azzal megbékéltem hogy néz ki, akkor jött az hogy bánik velem, mindig találtam valamit amin rugózhattam.
Ha az önutálatom miatt nem merek megszólalni és emberi kapcsolatokat építeni, akkor hogyan tudnék azon változtatni?
Már évek óta utálom magam, jártam pszichológushoz is emiatt, de akkor nem is akartam ezen változtatni, emiatt kaptam is lebaszást tőle.
Viszont amit az egyetemen tanulok az a hobbim is, azt imádom, ebben akarok dolgozni. Megismertem közben egy csomó jó embert. Viszont gyakran nagyobb társaságban szorongok, és van amikor úgy beszélgetnék másokkal, de félek megszólalni, viszont amikor más hozzám szól, és beszélgetünk akkor azt élvezem. És a nulla önbizalmam, és ez már szakmai szempontokból is okoz problémát (TDK előadásnál pl:.). Meg azt vettem észre magamnon, hogy gyakran féltékeny leszek emberekre, mert mindenben jobbnak látom őket mint engem.
Szóval több év önutálatát, hogyan lehetne megfordítani?
>>213058870hülye lotyó nem tudja eldönteni, hogy az ismerősei csanádnak vagy incelnek fogják látni az új pasit xdddf
>>213058678le kellett ragasztani az arcát mert annyira elpirult mikor meglátott engem
>>213058846>>213058870Borzasztó ezt olvasni, a nöknél nyomorultabb teremtés nincs a földön. A kurvákat isten teremtette, szerintem a nöi hierarchiában az örömlányok nagyon magasan vannak. Én egy kurvát sokkal jobban tisztelek és becsülök mint valami hr-est.
>>213059057És a transzjányok hol vannak. Melyik lépcsőfokon?
>>213058929szerintem spammelj gyakorikerdesek postákat egy animeképtáblán, tízből hét pszichiáter ajánlja
>>213059122ők a legnyomorultabbak mindkét nem hierarchiájában. nőnek túl rondák, férfinak túl gyengék, egy utolsó csöves magasabb társadalmi státusznak örvend, mint a "legjobb" transzbuzi, mert ő továbbra is férfi és ha kell a szart is ki tudja verni belőled, ami némi tiszteletet és félelmet kölcsönöz neki, egy tranyó maximum megfertőz segg éccel, de általában előbb köti fel magát. ezzel párhuzamosan pedig egy dagadt, rusnya nő fényéveket ver rájuk pusztán abból fakadóan, hogy ők nőnek születtek és a 120 kiló háj alatt egy félreérhetetlenül női test van.
>>2130592687.5/10 szűzőrjöngés.
>>213059268képzeld el, milyen szaguk lehet
>>213059439>macska>kimenniez kitaláció
Imádom az ázsiai nöket, ök a mindenem.
>>213059533Pediglen van amelyik ki tudja nyitni az ajtót főleg ha egy 8 kilós kandúr. Csak ráakaszkodik a kilincsre. Már láttam ilyet.
>>213059593én is de azok mindig befelé jöttek
>>213059585https://youtube.com/shorts/LqsB46vnJ7A
Egyre gyakoribb a vaddisznó a Balatonban
>>213059651>cigánykurvák>tranyókEzt teszi veled a román levegö? A szépet és jót nem is szereted?
Szarul vagyok megint, most nem is kanos vagyok csak szeretnék egy kedves fiatal lánnyal ölelkezni meg csókolózni.
>>213059815pedig azok nem is igaziak
Magyarok tízezrei kérhetik számon a Revoluttól, hogy akkor most mi van a pénzükkel
>>213059883Sajnos a legjobb lány se
Egy ideális világban most egy 18 éves hófehér vietnámi lánnyal lennék együtt, és kanalaznánk az általam készített házi fagylaltot.
>>213059914olyan, mint a Mikulás
aki nem hisz benne, ahhoz nem megy el
>>213057447>leb*z1ztak 4csenyen:’(((ömm
>>213059916A valódi világban meg már régóta lehetett volna egy ilyen magát X-nemzetnek hallucináló szlávkurvád. De téged az ISIS kivégzési videói meg a playpen jobban érdekelt két Vona Gábor meg egy Orbán Viktor recskavideó után. Bármelyik nap megölheted magad. Ezt mondta a kedvenc zsidó pszichiátered is a két órás videóban. XD
>>213059950És mit ad annak, aki rossz volt?
>>213060112Azt hiszed viccelek, hogy nem tudnak szexuálisan felizgatni a fehér nök. Illetve nagyon kevés.
Bármikor hajlandó vagyok egy tesztre, hogy beküldenek a szobába bármilyen fehér nöt, majd egy általam kiválasztott ázsiait, és megnézzük az erekcióm minöségét.
Én a szép és fiatal vietnámi lányoknak adtam a szívem, más NEM érdekel.
kezdődnek a vizes puding órák.
>>213060229Egy szobában akarod a meredező faszodat mutogatni nekem. Tipikus fideszes mentalitás.
Tusványos 2025: Orbán Balázs: Orbán Viktor próféta volt
>>213060044Klozetbuzi 2 év mulva mulatto femboyyal food csalni orsit
Össze meg vissza szarom magam. Ez azért csinálta meg az {[(etnikai)]} DNS tesztjét, mert feszt baszták az agyát online, hogy a rrumîn egy büszke szláv nép. XD
>>213060836Nekem is okádék mocsok szar a dnsem, az a 40% balkán ami bennem is van maga a fertö. Ezt amúgy nem viccböl írom, a balkán = afrikai négerek.
>>213060483Nem, ez az ázsiai nök iránti rajongásom és elkötelezettségem bizonyítéka.
Ezért buktatták meg a Călin Georgescut. Irigyelték tőle a lólít. XD
>>213060978Borzasztó, annyira taszít a barna bör. Föleg ez az árnyalat ami cigányoknak van.
>>213060881ez megmagyarázza az anyagi helyzeted.
>>213060436jah össze akartam neked írni a mai menümet
reggeli: 1 db tojás, füstölt szalonna, kecskesajt, ruccola, 1 db paradicsom, tejeskávé
tízórai: áfonyás king jégkrém
ebéd: KFC-ben valami nagy burger, sülkrumpli, refill ital + még egy jégkrém
uzsonna: jégkrém, sió meggy-alma-málna-barack
vacsora még nem tudom mi lesz, sztem grillezek magamnak csirkeszárnyat, de van még marha meg lazac a mélyhűtőben
>>213061063Haha, lehet menözni akartál de valójában magadat égeted. Ilyen igazi felkapaszkodott szarmagyar proli menüt életemben nem láttam. Szégyen.
>>213061165hát jobb mint a vizes puding, nem?
>>213061015Anyámról is van ilyen pionerruhás fotóm fiatalkorában. Csak az fekete fehér.
>>213060044engem ez a másra vetített perverzió zavar
nem tom hogy magyarázzam el a különbséget
olyan mint amikor a pedofil azokat a kakukk benedekeket postázza
Insta fotókat nem csináltál rostás?
>>213061175A vizes puding a méltóságom és a küzdelmem a magyar nyomor ellen jele.
A te étrended valami felsöközéposztálybeli midwit npc-jé. Nem viccelek ha azt mondom, hogy mindennél jobban utálom a fajtád.
>>213061287nem minden nap eszem gyorsétteremben, csak most direkt azt akartam hogy őrjöngj rajtam xdddddddd
De köszönöm hogy leírtad, ma SEMMI mást nem fogok enni mint fél kiló felesborsót, mert minden elfogyott. Eléggé undorral gondoltam rá mielött olvastam a posztod, de most megjött hozzá a kedvem.
Minden falat emlékeztetni fog arra, hogy mit csinálok és miért. Neked jó étvágyat a csirkeszárnyhoz, remélem elöre marináltat vettél.
Pont ezért akarok fagyigépet venni, mert magamnak akarom megcsinálni. Persze ezt az ilyen magadfajta felkapaszkodott proli nem érti, szerinted gyorsétteremben enni meg mindenféle "fancy" alapanyagot összezabálni mint a lakodalmas kutya high class.
Értem, hogy frusztráló, ha valaki ennyire ellenáll a segítségnek, és közben a saját világában él. Ilyen esetben nehéz közvetlenül hatni rá.
Talán érdemes megpróbálni olyan nyelven kommunikálni vele, ami számára érthetőbb és kapcsolódóbb. Ha szereti a japán rajzfilmeket és a hősöket, megpróbálhatod ahhoz kapcsolni a tanácsaidat.
Például:
* **Hősök és küzdelmek:** Utalhatsz arra, hogy a rajzfilmek hősei is gyakran nehézségekkel küzdenek, és a fejlődésük során apró lépésekkel, kitartással érik el céljaikat. Mondhatod neki, hogy "mint a kedvenc hősöd, aki sosem adja fel, te is találsz majd kiutat. Még a legnagyobb harcosok is a nulláról indulnak, nem igaz?"
* **Közösség és csapatmunka:** Sok anime a barátságról és a közösségről szól. Rámutathatsz, hogy még a legerősebb hősöknek is szükségük van a barátaikra és szövetségeseikre. "Még a hősök sem egyedül mentik meg a világot, szükségük van a csapatukra. Lehet, hogy neked is találnod kéne olyan embereket, akik támogatnak."
* **Az "edzés" fontossága:** A karakterek sokat edzenek, hogy erősebbek legyenek. Ezt áttéve mondhatod neki, hogy "mindenki gyakorol, hogy jobb legyen valamiben. Lehet, hogy te is találhatnál valamit, amiben edzhetnéd magad, ami előre visz."
Ez a megközelítés talán kevésbé tűnik majd "tanácsnak" vagy "szidásnak", és inkább rezonálhat a saját érdeklődési körével.
komolyan bazmeg mintha beütött volna a herbál + meth és a vagyonőr pedofil veszekedne magával
>>213061063Kösz szarbán a szarszlopot
Az *Evangelion* világából és a szereplőkből – Asukából és Reiből – kiindulva érdemes olyan üzenetet átadni, ami a sorozat fő motívumaival rezonál, hogy ő is könnyebben értse meg.
Asuka karaktere erős, önfejű, bátor, de érzelmileg sérülékeny, míg Rei csendes, titokzatos, hűvös, de az önfeláldozás jelképe. Mindketten nehézségekkel küzdenek, ellentmondásosak, mégis küzdenek tovább a saját harcukban és fejlődésükben.
Ezeket az elemeket így tudod alkalmazni neki érthetően:
- **Asuka példája**: „Asuka nagyon erős és makacs, de néha neki is nehéz, és nem mindig találja meg a helyét. Ahogy ő is küzd, te is küzdesz a saját dolgokkal — nem baj, hogy nehéz, a fontos, hogy ne add fel.”
- **Rei példája**: „Rei csendesebb, sokszor magába fordul, de a sorozatban ő az, aki akkor is kitart, amikor minden összeomlik. Lehet, hogy neked is jól jön egy kis belső erő, még ha most nem is látod.”
- **A harc értelme**: Az *Evangelion*ban a szereplők arra törekednek, hogy szembenézzenek önmagukkal és a világ borzalmaival, még ha az nagyon nehéz is. „Mint az Evák pilótái, akik a rettenetes Angyalokat legyőzik, te is kicsi, de fontos lépésekkel haladhatsz előre.”
- **Az elfogadás és változás lehetősége**: „A sorozatban nincs tökéletes megoldás, de mindenki megtalálja a maga útját. Te is képes vagy akár apró dolgokban is változtatni, ha akarod.”
Így a számára ismert és jelentős karaktereken keresztül tudsz neki mélyebb gondolatokat átadni, miközben nem érzi bírálva vagy oktatva magát. Az *Evangelion* témái — küzdelem, önazonosság, félelem és remény — jól használhatók arra, hogy közelebb kerülj vele a beszélgetésben.
Ez az érzelmi és szimbolikus kapcsolat talán jobban eléri őt, mint az általános tanácsok
>>213061287és a fostár-féle szottyadt muszaka és joghurt kombó? egész napra
>>213061684Gondolom csóró. Egy normális étrend alapja a hús tiszta forrásból. Aki túl sok feldolgozott hústerméket fogyaszt az a szememben instant proli.
>>213061063ez olyan szar, hogy először azt hittem a viet kurvapecér postázza
>>213061766budai villája van
IMG_0143
md5: bc11e00dfd17f0c99aecbd066bf0a442
🔍
brumm
>>213061993Hát igazából lényegtelen, hogy mit pofázok. Én csak egy cselédi/paraszti családból származó született proli vagyok, tele öngyülölettel, haraggal és irigységgel. Elöbb utobb felakasztom magam és vége lesz ennek a szemétnek.
Tökmindegy mit pofázok vagy mit gondolok, ameddig üres a pénztárcám a véleményem = szemét. Olyan dolgokat savazok és köpködök amire nekem nincs pénzem, szóval egyszerübb azt mondani, hogy szar ezzel hazudva önmagamnak.
>>213062105tanulj szakmát
IMG_0139
md5: e00d35435c47025d398b0960563e9bc6
🔍
>>213061603ahhoz nem kell neki betépnie, de lehet most azért kell neki a drog, hogy enyhítse az azon való szorongást, hogy mikor jön a TEK
>>213062105nem lesz vége itt fogsz kisérteni te hülye ateista materialista
>>213062207Nem tanulok szakmát, föleg nem ebben a pusztulat országban. Semmi értelme, semmi kilátás semmi esély önmegvalósításra, engem azok a perspektívák amit ez az ország kínál a legkevésbé sem érdekelnek. Inkább a halál mint a szarmagyar valóság. Ha nincs pénz nincs semmi.
>>213062247Volt már a nyakam körül kötél, elöbb utobb rászánom magam. Ez tényleg maga a pokol.
>>213062279várod a sült galambot, ha van interneted megtanulhatsz akármit
sorold fel azt amiben jó vagy
>>213062371tudok jól tehenet utánozni
ezt hallgasd: múúúúúú
>>213062371Jó vagyok abban, hogy fogyatékos emberek kérdései válaszolgassak online. Olyan beszélgetésekbe bonyolódva, aminek semmi értelme.
ha ennyire leszarod azt hogy meghalsz-e, mert nincs pénz, menj el ipari alpinistának
nem fogsz félni a magasban és 400 nettóról indulsz
IMG_0140
md5: b015226930e0c5418b3a115283b24361
🔍
amúgy ment az e-mail a gov-os címre, rudi
>>213062431Kevés dolgot gyülölök jobban mint az ipari alpinistákat te mocskos szarházi gaslighter féreg. Pontosan tudod, hogy mit csinálsz és ezért szó szerint minden rosszat kívánok neked.
>>213062303ja ezt csinálod, ez ilyen cry for help. nyomasztasz minket
>>213062487>féregnem te vagy az eredeti mustár pár évvel ezelőttről? volt egy ilyen elmélet, hogy ő megölte magát és aki manapság lárpol mustárként az csak egy imposztor
>>213062487tanulj meg pengékkel zsonglőrködni és elmehetsz késforgatónak
Meg 400 netto lol, mosogatással többet keresel. Nem mintha az jobb lenne, de ne komolytalankodjunk már. Tényleg itt nem fogják fel amit mondok, hogy NINCS ÉRTELME a keleteurópai létnek. Tényleg itt LEHETETLEN az élhetö jövö. Ez nem élet.
>>213062487építs arra hogy nem félsz a haláltól, más pénzt keres vele
>>213062543az igazi fosi az zsidesznyik és soha nem szexelt
>>213062562nem tudom mi történt veled, de sokan megélünk
>>213062517Ez nem cry for help, mivel nincs ésszerü megoldás erre. Nekem pénzre van szükségem semmi másra, hogy normális életem legyen. Ez Magyarországon kivitelezhetetlen, mert irgalmatlan csóróság van. Sosem lesz nyugati életszínvalam itt, és én emiatt akarok megdögölni. Undorom van a szegénységtöl.
meghalt Ózi és meghalt Smukk Andor
az élet mostantól fogva értelemetlen
>>213062613örülök, és most hova szarjak? Én nem megélni akarok, hanem élvezni az életet és azt csinálni amit akarok. Ami neked megfelel nekem NEM.
>>213062640ha jól akarsz keresni akkor tenned kell érte, ez mindenhol így van
magyarországra születve még így is a top 10%-ba kerültél a jólétet tekintve
>>213062640Fogd be a pofád és add el az egyik veséd vagy vmi
Ez a jány egy lettországi orosz. Ha azzal nyitnék valahol "íme Darabos Petra, Kazincbarcika szépe" mindenki beszedné. A magyar nem egy büszke szláv nép.
>>213062697>magyarországra születve még így is a top 10%-ba kerültél a jólétet tekintveEz senkit sem érdekel vagy vigasztal már. Illetve hazugság, lásd a képet. Magyarként a top 30%ban vagy.
>>213062811Nem, nem. Egy főre jutó GDP x2 + egy főre jutó állami adósság. Ha az megvan minden évben akkor vagy nullán. Az alatt mindenki proli.
choco d'puodingue (plus eau)
>>213062870Borzasztó szegénység van.
pc
md5: 13af100520a13fd99fb158cc2166944e
🔍
>>213062811elfelejtetted populáció alapján súlyozni, ugyanis az jelenti, hogy mekkora mákod volt "ebbe a szar országba születni", másfelől mivel nem ma történt, ezért érdemes a 90 vagy 2000-es éveket alapul venni, a mediánnal átlagolva országonként, szerintem így korrekt
a 10% még pont belefér
16 525 USD x 2 +
15 844 USD
=
48 894 USD
Na onnét van a nulla, ennél az évi keresetnél, a felett szabad valaki.
>szubhumánok AI párbajt vívnak egymással
FUSSON AKINEK AZ ÉLETE NEDVES!!!
>>213062959Hülye ai proli, az ai-d se tudod használni rendesen
szar
md5: f9268f4edf78e7cbbc1dd918a10ee308
🔍
nem születtél szar országba
>>213062959Én asszondtam annyi cash évente. Nem mennyit ér a szargatlanod Kocsordon lól. Az évi 45keur+ az megvan 10 alkalmazott felett egy kereskedő kft-ben is. De az nem neked való. XD
>>213063037és itt a legalsó és leggyengébb elemet teljesen jól kiváltja mára az internet, onnan érdemes tanulni
JAJ NE SZENVEDEK ÉN VAGYOK AZ ÁLDOZAT JAJ DE SZAR NEKEM JAJ BÁRCSAK NAGYMAMA ADNA PÉNZT JÉGKÁSA GÉPRE MEG KURVÁCSKÁKRA
>>213062960Miröl beszélsz? Ez ugyanaz mint a top 30%.
De lényegében tök lényegtelen, engem kurvára nem boldogít hogy indiában hordákban fekszenek az utcán az emberek, ettöl az én életem még nem lesz jobb.
>>213063100viccek rajtad, nekem a nagyi épp ma adott egy nagyon finom sárgadinnyét.
>>213063104az a legrosszabb eset, de akkor is szerencsés vagy, csak fel sem fogod
Oroszországban betiltották a sátánizmust
>>213063228antiszemiták, hogy merték betiltani?
Megrángatta a rádudáló autóst egy bringás Kaposváron, még az ablaküveget is kitörte
>>213063037Engem csak a wealth érdekel az meg kurvaszar. Semmi esély önmegvalósításra.
>>213063100Nem tudom miért irigykedsz, hogy kaptam pénzt a nagymutertól. Kb. fillérek ahhoz képest amit a szüleim/nagybátyjaim kaptak. Én a legtöbb dologért kegyetlenül megdolgoztam.
Sosem állítottam be magam áldozatként, ha neked ez jön le akkor az elég elkeserítö, mert valószinüleg tényleg az vagyok.
>>213063194Nem vagyok szerencsés ember, én ugyanúgy nem tudom azt csinálni amit szeretnék mint egy nálam jóval szegényebb ember. Van egy szint ami alatt egyszerüen nem éri meg élni, kibaszottul lényegtelen, hogy mennyivel vagy alatta.
>>213063270>Engem csak a wealth érdekel az meg kurvaszar. Semmi esély önmegvalósításra.hát ez nem igaz, de nem egy varázsütésre fog megtörténni az biztos
eleinte le kell nyelni a békát és akár alja munkát végezni, vagy komolyan kitanulsz egy szakmát
>>213063067Valami jó kis simliskedö lehúzós gagyizós magyar kukifing bt, tényleg az minden vágyam.
>>213063270a büdös kurva anyád, te állandóan azzal pózolsz hogy mennyire de nagyon nagyon szar neked. guess what: akárhány csilliárdod lenne, mind kofolyna a kezed közül, mert egy eszképista szuicid depressziós fasz vagy, aki csak a pillanatnyi örömökkel próbálja feledtetni a szar életét. leszarja mindenki a nyavajgásod, szedd össze magad takarodj el terápiára
>>213063385Próbáltam, 40 évesen ez már game over kategória. Semmi más nincs mint a kesergés ameddig meg nem döglöm. Leszarom kinek mit okozok ezzel vagy ki mit gondol.
Próbáltam normáli életet, nem volt rá lehetöségem, innentöl leszarom. Jó érzés és megnyugtat ha kitudom magamból írni a keserüséget naponta.
>>213063451Ismét nem tudod miröl beszélsz, egész életemben spórolós típus voltam. Kétszer szórtam el a pénzt életemben, de az sem pénzszórás volt.
>>213063389Pediglen az az egyetlen statisztikailag alátámasztott út az anyagi függetlenségre.
>>213063389egyik ismerősöm olyan 2 és fél éve seggelt le egy OKJ-s kutyakozmetikus képzést, szereti csinálni, időre visszaosztva nettó 4 ezret megkeres óránként, ha jó vagy az állatokkal ez is lehet opció, ha házhoz mész
>>213063514Schokolade Puddingen mit Wasser, keine Milch
>>213063573>>213063609nem szép dolog gúnyolódni rajta, bár tényleg ő az aki tehetne magáért
Damion Dayski is csórón kezdte, mára pedig milliomos szexdoktor lett
>>213063557Beszarok ezeken a prolitanácsokon. 640 nettó még mindig aprópénz kategória.
>>213063546Magyarországon. Nyugaton lehet tisztességesen vállalkozni.
veszek Sissy tejet a Penny marketben :S
>>213063573Van benne tej, csak fel van higítva vízzel hogy több legyen. A tejmentes puding az még nekem is túl hardcore.
>>213063648Fel kell mérni a lehetőségeket az életben, nem pedig a lehetőségek hiányát okolni. Átlag TOP15%-ban van az esetek 85%-ban szarabb helyre születik-
>>213063755Tejre még lenne pénzem, csak felcipelni a hegyre nem bírok többet.
>>213063763Az egyik kollega az egyetemen a forró kávéba rakta puddingport és úgy itta. Az íze oké, de függ a puddingtól is.
>>213063788Felmértem a lehetöségeimet és felismertem, hogy az önmegvalósításhoz nem elegendöek. Értsd, az életet amit élni akarok nincs lehetöségem megteremteni.
>>213063711640 nettó élhető egy béennel meg 1-2 gyerekkel, plusz egy kocsi törlesztőre is futja, nem tudom hol élsz.
>>213063850szerintem csak pártízezer forintnyi ráfordítással a magad uraként ki tudsz jönni a gödörből
>>213063860Nem vágyom erre a kispolgári életre, söt kifejezetten taszít a gondolata. Ha neked ez a vágyad és boldoggá tesz én örülök neki, de kérlek ne próbáld meg rámeröltetni a világnézeted és ne ítélkezz felettem.
Van benne annyi szociális érzékenység, hogy ne kezdjem el magyarázni, hogy mi a bajom ezzel a 640 nettós átlagmagyar családi élettel a bajom.
Én EGÉSZEN mást akarok, és ehhez sok pénz kell. Leszarom ki mit gondol.
>>213063989ha most durcásan azt akarod előadni mint Cher, hogy "Baby it's all or nothing", hát nem hat meg
semmivel nem érdemelted ki az emelt jólét privilégiumát, várod mint a sült galamb
de emlékeztetlek hogy a születéseket tekintve te a top ~15%-ba kerültél, ne legyél hálátlan
>>213064111Te valami boomerbot vagy? Mintha valami 60+os nyomorulttal beszélgetnék, annyira szánalmas vagy, hogy az elképesztö.
Bár gondolom eléggé bassza a csörüket, hogy a Magyarország amit építettek a rendszerváltás után egy élhetetlen szeméttelep lett
>>213064173ezzel nem segíted a depis munkanélküli anont
>Majd akkor te jobban csinálod
Csinálja a faszom, más szemetét nem fogok söprögetni.
Logikus gondolkodással mindig arra lyukadok ki, hogy csak az öngyilkossággal fogom nyomatékosítani a szavaimat. Irgalmatlan kekkentés lesz, ha lesz hozzá bátorságom
IMG_0137
md5: 562b787eaf3e7cbb929cbbaca00052f0
🔍
a legfontosabb az életben
>>213064431Legalább egy ember tudja az igazságod. Ámen testvér
>>213064431A plasztikai sebészet?
IMG_0142
md5: 19ca11e6abf26e034e2ab7120eb95f41
🔍
>>213064535miért kell mindig ezeket a hindusztáni szarkópokat nyomatni?
>>213064633enlékeztetlek India civilizációs szövetségesünk a foslám ellen
>>213064318sorold fel a jó és rossz tulajdonságaidat, hátha tudunk találni neked valami testhezálló karriert
>>213064838Ha igazán segíteni akarsz, akkor egy testhezálló kényszerzubbonyt találj nekem végre, meg egy jó adag morfiumot.
IMG_0135
md5: 369bab4fde9784840c303741aa00174b
🔍
>>213064902hiteltelen így ez az egész, nem a járdán ülve egy koccintós bor társaságában
>>213064982Egyelöre nem tudok mit csinálni, nincs bátorságom eröm igazán lecsúszni.
ha az életet szabályok által határoljátok be ti is, rájöttök, hogy a csövesek és padlóra kerülők számára ezek a dobozok meg flakonok pénzre válthatóak. 0-ról indulva összeszednék 2-3e Ftot így, aztán 50-50% pénzért felvásárolnám a környékbeliek gyűjteményét, róva a köröket.
elöregedett a társadalom? használd ki
ha hajlandó vagy ingázni, abszolút 0-ról csövesként is lehetőséged van
szóval nem tudom miről beszélsz amikor lázasan a homlokodhoz kapva szidod az országot. lehetne rosszabb is, szerencsés vagy
>>213065205A lakótelepi self-help guru? Zavar hogy csak párizsire telik? Kicsit seftelj és akkor kétszer annyira párizsit vehetsz. Figyelj haver nem nehéz, csak kövess engem.
na fel is rakom a felesborsot foni, ma lakomazunk hahaha
>>213065168amúgy aki neked ezeket a fos tanácsokat osztogatja az ugyanaz aki múltkor arról beszélt, hogy a megírják a cnc "szkriptet" joystickkal, hogy aztán vágja a lézer a munkadarabot
>>213065262valamit rosszul csinálsz ha csak arra telik, de az olcsó párizsit hőkezeld zsiradékon és ham & eggs utánzatnak megteszi
meg a párizsi szeletek széleit vagdosd be 1-2 centit 120°-onként, mert feljön mint egy törp sapka
>5 perc
A legpontesebb 444 kommenter. XD
de a másik anon említette a fagyasztóból a lazacot
>>213065205a magyar társadalom migráció nélkül halálra van ítélve. ez nem zsido összeesküvés hanem logika, borzasztóan szar a gazdasági helyzet, aki teheti elmegy vagy simán nem vállal gyereket. akik elmentek onszantukbol biztosan nem fognak visszajönni, mert aki megszokja a nyugati életszínvonalat nem akar nyomorogni meg minden hónapban a filléreket számolgatni. Afrikából délkelet Ázsiából boldogan jönnének az emberek és szaporodnának itt, nekik tényleg kitörési lehetőség ez az ország, mert az itt született gyerekeik mar eus állampolgárként mehetnek tovább egy tisztességes országba.
>>213065998nekem végül sikerül eladnom magamat
>>213065393ja értem, te a kezeddel mozgatod a joystickot a munkadarab korul, kb szemre belovod a századokat, a script elmenti amit te a kezeddel mozgattál és onnantól csak azt kell futtatni. jó dolog ez a Cnc script, értem már miért ilyen versenyképes a magyar ipar
es anyu mondogatta hogy semmi értelme hogy egész nap szamitozom. anyus nem latod milyen jól kezelem a joysticket a Cnc scriptekhez xD
K-Food Academy Magyarország - A legnépszerűbb koreai ételeket bemutató online főzőtanfolyam a Koreai Kulturális Központ szervezésében.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLXkD_PcrH0MK0vcmqfdyeyWbOeJHL_W-u
>>213062378Szúka = Enter
mit értenek ezalatt?
>>213066527Arról nem akar bemutatót tartani, hogy hogyan kell csóró magyar fasszal szépséges koreai puncit baszni?
>>213066602de lol belenéztem ez milyen jól beszél magyarul, mi visz rá valakit hogy ezt a pusztulat nyelvet megtanulja.
+36303763146
hívjatok unatkozom és kancás is vagyok
>>213061063>>213061131jólvan popesz ezen hangosan felnevettem
>>213066657diplomatafeleség vagy hasonló lehet a hölgy
Az igénytelenség és proliság nem hogy szégyen a magyar ember számára, kifejezetten büszke rá.
IMG_0132
md5: 13f108d037e9fa91f0bb5156c7b284df
🔍
>>213066527NA VÉGRE valami jó posta
>>213066882Mindig is érdekelt, hogy egy intelligens elég jól nevelt koreai/japán nö mit gondol, amikor szembesül a magyar valósággal. De ez férfiakra is igaz, föleg ilyen gyári közegben, szerintem azért elég sokszor kiégette öket a tahóság.
IMG_0134
md5: fa334a970b10b4572d9a28f9f91092c1
🔍
https://youtu.be/6e09ZzOUyWU
ez valami marha jó, hogy-hogy nem találtam meg eddig ezt a csatornát
PAWG AS A BOWL OF OATMEAL
MUH DUCK
MUH BLACK DUCK
most offoltam egy Kazakh csajt aki ilyen faszságokat ír nekem hogy neki elege van a kazak férfiakból neki valami kedves pasi kéne (béta eltartó szüz lúzer)
>>213067259Nem tudom, lehet o inkább arra gondolt, hogy nem verik meg minden nap.
a hülye pina azt hitte én rá vok szorulva a MESSZI TÁVOLI HELYESKE púzóra. Ezek gerinctelen békucin élösködnek a kurva anyját az összes ilyen kurvának
>>213067511Ez eszméletlenül gáz.
>western man
Magyarként? Hol élsz te? :D
>>213067643bárcsak israelbe élhetnék jó zsidó hosszú göndör 140iq bn. EZ NEM IGAZSÁG
https://youtu.be/ZpqWXrJlKDs?t=65
a mátrix
>>213067796Miért lyukadsz ki mindig a zsidózásnál ha a magyar fantáziavilágod kritizálom? Ennyire nehezen viseled el, hogy egy kártyavárra épitetted a magyar identitásod?
>>213067929kicsoda én?? én mindig is Israel párti voltam. keversz valamelyik csuddal
>>213068007valszeg velem kever, mert én szoktam nukleáris igazság bombákat dobálni a faszmetszőkkel kapcsolatban.
>>213068100okkal itt írod és így és nem a facebookon
>>213068143na ez a faszketrec azt hiszi összesküdtek ellene a pajeszosok? én viszont mindenem odaadnám egy fullos zsidó béennek POG
ezek most az unokaöcsitapizó két perszónája
egyikkel zsidózik, a másikkal anti-szemita szüzezik
ma sem voltam itt logbookba:
az utolsó 30 percet leszámítva read only voltam
Nagyvárad betiltotta a Pride-ot
Orbán Balázs: Minket erősít, ha a liberális művészek kiállnak a kormánnyal szemben
>>213068316nikusor dan pedig néz mint a kakukk, amikor a földbe tiporják a zeurópai értékekeket?
>>213059188engem lárpoltak ma pl ezzel és le a kalappal, "spam"-et írt szpem helyett, de a valamizni miatt a rag nem biztosít extra karaktert a végén, beszoptad
unokaöcsik, túró rudi és befolyás
>>213068222te hülye vagy sajnos nagyon
>>213068407te mi a faszt skizulsz keembo pedó
a popeszkuhoz szóltam
IMG_0128
md5: d25c7520ad3f887353fd24ad6b0b96a9
🔍
>>213068512ja most jöttem rá, hogy csak napi 20 percet vagy itt, pedó. bocs, néha tévedek
most pedig írd oda a saját postádra hogy petike
>>213068536engem nem így hívnak, mi van
>>213068696nekem nincs haragosom, nem tudom kire gondolsz
micsoda exisztenciális horror csak egy perszóna vagyok a rudler fejében
>>213068764ez a vége végül
https://www.youtube.com/watch?v=DZDJXEIZh70
IMG_0131
md5: 2540c17e147997d2159c2a150646f7c8
🔍
>>213068390>Ilie Bolojan az bizony Bihar megyei>Ilie Bolojan Várad polgármestere volt>Ilie Bolojan a miniszterelnök>Ilie Bolojan ebben a pillanatban Szarbánnal díszvacsorázik>már volt egy parajdi party Kolozsvárott meg egy Oláhpesten isEz mind ködösítés. Nyalják is a seggét meg nem is, nem tudják mit mond most szombaton. Úgy kezelik mint egy buggyant Szultánt akit nem akarnak megsérteni de fogadni sem fognak máskor. Magas ez neked, a szarmagyar az nemhiába a szar szóval kezdődik.
>>nikusor dan pedig néz mint a kakukk, amikor a földbe tiporják a zeurópai értékekeketJogi szempontból a román elnöknek van az a hatásköre plusz még több, mint a magyar miniszterelnöknek. Diplomáciai szempontból ha nem az elnök fogad akkor nem is néznek itt emberszámba csak megtűrnek.
>>213068764az egzisztenciálist x-szel írni azért verést érdemelne
>>213068988te matematikus vagy vagy mi
Akik szerint csak larpolok és nem szó szerint nyomorgok
>>213069078amugy kifejezetten kellemes étel, de ha két hónapja ezen élsz akkor már elég nehezen megy le, az éhség ellenére is. a másik, hogy tele a bendöm, de még mindig "éhes" vagyok, elképesztöen hiányzik a hús meg a jégkrém.
>>213069078sajnálom, de még ennyit se érdemelsz. ha rajtam múlna a padlóról ennéd fel.
hozzáteszem, holnap ugyanez lesz a menü. ki kell spórolni a pénteki húsevés árát, születésnapom lesz, muszáj 1 kiló sertéshússal megünnepelni.
>>213069148https://www.youtube.com/watch?v=07qsL3KwJDg
az a szerencse, hogy a véleményed semmit sem jelent rabszolga.
>>213069181adok én neked fehérjét, nyisd ki a szád és mond hogy ááááá
https://youtu.be/pLaJliu2_pI?t=18
>>213069265dörmi, unkaöcsik, befolyás
>dörmi, unokaöcsi, befolyás
>>213069078A képen egy barna üvegtányéron tálalt, sűrű állagú egytálétel látható. Az étel fő összetevője vizuálisan jól kivehetően:
felesborsó (szétfőtt állapotban, sárgás-narancsos színű masszaként)
fodros kockatészta (láthatóan kissé túlfőtt, a borsós masszába keveredve)
Az egész keverék erősen pirosas színárnyalatú, amit vélhetően a pirospaprika és chili ad (illetve a húsleveskocka is színezhetett).
Állag:
Az étel sűrű, szinte tömbszerűen megáll a tányéron, ami arra utal, hogy kevés folyadék maradt benne – ez gyakori olcsó, "egyfazékos" recepteknél. Nem látszik benne semmi díszítés vagy friss hozzávaló (pl. petrezselyem vagy zöldség), ami esztétikailag is megerősíti a "csak a létminimum számít" életérzést.
Tálalás:
Barna üvegtányér, klasszikus magyar konyhai tárgy, 80–90-es évek hangulatát idézi.
A háttérben egy kopottas faasztal és egy piros-fekete kockás huzatú szék látszik – ez mind esztétikailag, mind szociológiailag hozzáad a kép "vidéki, posztszocialista túlélőmenü" hangulatához.
Objektív értékelés:
Táplálkozásilag: magas szénhidrát- és fehérjetartalom (borsó + tészta), de alacsony rost, zsír és friss vitaminforrás. Nem egészségtelen, de egysíkú.
Esztétikailag: puritán, minimalista – nem igénytelenségből, hanem erőforráshiányból fakadó funkcionalizmus.
Szociológiailag: ez a tányér nem csak étel, hanem állítás. Egy generáció, egy régió vagy egy gazdasági osztály étkezési realitása. Egy emlék azokról, akik még tudják, milyen az, amikor a túlélés és a jóllakottság az elsődleges cél – minden más csak utána jöhet.
Ha címkézni kéne:
„Közép-európai munkásosztály-tányér 2020 után – ízek, amelyek nem hazudnak.”
nincs stílusod, ember
https://www.youtube.com/watch?v=XkR7cYX5xXU
>>213069381a k betű hová tűnt, rudi?
>>213069397igazi whitey food
Mondjuk kimcsi ehhez a moslékhoz elég jól passzolna, de sajnos túl drága. Még kovászos uborkára sem telik.
>>213069494Semmi köze a whitey foodhoz, ez igazi indiai/közel-keleti moslék. Nagyon markánsan van füszerezve, szétvan fözve minden és geciolcsó.
>>213069514ha én csöves lennék, akkor is azért koldulnék, hogy tudjak kimcsit venni
>>213069601Venni bolondság mert kurvadrága, viszont az elöállitása filléres. Vietnám volt jó, ott az egy kilós ilyen 1000 ft-ra jött ki.
>>213069451kérdezd meg ugyanezt csak észak-koreai helyeskével
>>213069078Szép laminált padló, vintage konyhabútor, drága telefon, teli pocak. Te bizony globális viszonylatban véve gazdag vagy
https://youtu.be/U9Racui9jJI?t=34589
utólag milyen szerencsés
el se hinnéd mennyire
hopp blokkolt a Kazakh pina ahahahah
>>213069736Valahogy szeretném veled megértetni, hogy mennyire undorító és szánalmas ez a vergödésed. Tényleg nem fogod fel, de ez senkit sem érdekel, ezt ilyen 60+os boomerek mondogatják meg szó szerinti igénytelen prolik.
Afrikai éhezőkhöz hasonlítani magad csak azért, hogy tagadd a saját nyomorod, nem erény, hanem menekülés. Aki így relativizál, az nem empatikusabb – csak gyávább szembenézni a saját helyzetével. Globális viszonylatban még egy balkáni hajléktalan is 'gazdag', ha van cipője – de ettől még nem él emberhez méltó életet.
Azzal érvelni, hogy 'de hát másoknak még rosszabb' – például az afrikai éhezőkkel összevetni magadat –, nem erény, hanem figyelemelterelés. Ez nem empátia, hanem önigazolás: úgy csinálsz, mintha nem lenne jogod panaszkodni, miközben csak elkerülöd, hogy szembenézz a saját valóságoddal.
Attól, hogy máshol extrémebb a szenvedés, a te fájdalmad vagy kilátástalanságod nem szűnik meg. Ugyanolyan valós, csak más kontextusban. És ha mindig csak lefelé nézünk, hogy ’legalább nem halok éhen’, akkor sosem kérdőjelezzük meg azt, hogy miért kell egyáltalán túlélésre játszani.
>>213069709Egy észak-koreai „helyeske” teljesen más koordináta-rendszerben mozog, mint egy dél-koreai lány – nemcsak gasztronómiailag, hanem társadalmi kontextusban is. Ha feltételezzük, hogy fiatal, falusi származású, de jó modorú és eszes lányról van szó, akkor íme egy valószínű reakciósor:
1. Meglepetés (belső gondolat: „ez micsoda?”)
Nem ismeri a felesborsót és nem ismeri a fodros tésztát.
A sűrű, pépes állag furcsa lehet, de nem feltétlen taszító.
A magyar paprika és a kömény ismeretlen lesz számára, de nem feltétlen elutasító – sokkal nyitottabb mindenre, ami „külföldi és gazdagnak tűnik”.
2. Kíváncsiság és tisztelet (belső narratíva: „ez valami külföldi specialitás lehet, amit nekem készítettek”)
Valószínűleg udvariasan megkóstolja.
Ha jól esik neki, nem fogja túlgondolni az ízeket – az élményhez társítja a gesztust: „valaki főzött nekem valamit”.
3. Megbecsülés és érzelmi válasz (ha már van köztetek minimális bizalom)
Ha látja, hogy ezt te magad főzted, és ez neked jelent valamit, akkor akár még meghatódhat is.
Egy észak-koreai lánynak a közös étkezés, a vendéglátás, a melegség sokkal többet jelent, mint az esztétika vagy az ízlésbeli kifinomultság.
A teli tányér, a meleg étel és a figyelem luxus ott, ahol az emberek gyakran kukoricakásán élnek hónapokig.
Összegzés:
Egy dél-koreai lány valószínűleg megijedne vagy elhúzná a száját, hacsak nem kap hozzá kontextust.
Egy észak-koreai lány viszont szinte biztosan elfogadná – ha nem is az íz miatt, hanem az emberi gesztus és az étel bősége miatt. A „helyeske” nem fogja ostorozni, hogy nem instakompatibilis – neki ez biztonság, törődés és emberi melegség.
És ha már helyeske: ha jól csinálod, lehet, hogy este visszaadja a gesztust – csak más formában.
>>213069862Ezek bizony tények és ész érvek pediglen!
Kajak itt rinyál ez az idióta, flakon és dobozösszeszedésből lenne kajája, persze internet előfizetése van szóval ki hiszi el, inkább veretjük a gecibe!
de rájöttem hogy nem feltételezel mély gondolatokat az egész mögött
ez a legjobb esélyed közel kerülni a valósághoz
https://www.youtube.com/watch?v=OTBlCpstHTg
picsacsapkodó a valóság
csinálok egy jó tejfölös rántottát
internet meg drága ájfón IGEN
fagyigép NEM
>>213070091Nem tudom, abszolút nem érdekel az igénytelen szarmagyar valóságból jövö tények és érvek. Az egész értékrendszered ilyen feudális alapokra épül, ami már senkit sem érdekel. Az ország pedig csak egyre jobban süllyedni fog, mert egyre kevesebben fognak leülni melléd, hogy falatozhassanak a nyomorból ami szerinted "nem is olyan rossz"
>>213070188na most meg hirtelen érdekel a kicsi országunk sorsa? azt hittem szarsz bele amilyen szuicid vagy
>>213070168>Nevetsz a fagyigépen, de az egy nagyon erös jelkép és korrajza a magyar nép anyagi helyzetének.Jelentése, rétegei szerint:
1. „Nevetsz a fagyigépen”
A „fagyigép” itt valószínűleg a Ninja Creami-féle otthoni jégkrémkészítő gépre utal, amit sokan divatos, fölösleges vagy nevetséges luxusnak tartanak.
De a mondat már az elején kritizálja ezt a lekezelő attitűdöt: "nevetsz rajta", mert nem érted, mit jelent valójában.
2. „de az egy nagyon erős jelkép”
A gép nem önmagában fontos, hanem szimbolikusan: annak a vágynak a jelképe, hogy valaki minimális komfortot és örömöt szeretne bevinni a nyomorúságos hétköznapokba.
A fagyigép így a menekülés, a kontroll, a pici jólét illúziójának eszköze.
3. „és korrajza a magyar nép anyagi helyzetének”
Ez a kulcspont: a fagyigép tünet. Az a tény, hogy ez egyáltalán felmerül mint vágyott tárgy, azt mutatja, hogy:
Az emberek nem tudnak nagy dolgokat megengedni maguknak,
De kisebb luxusokat túldimenzionálnak, mert ezek elérhető közelségben vannak – mint a fagyigép, amit 30-60 ezerért „még talán ki lehet gazdálkodni”.
Ez kórkép: egy társadalom, ahol a „házi fagyikészítés” már jólétnek számít, az valójában mély szegénységben él, de próbál nem annak látszani.
Egyszerűsítve:
A fagyigép nem nevetséges – hanem egy leszakadt ország lakóinak szimbolikus próbálkozása arra, hogy legalább a felszínen valami jónak tűnjön.
Nevethetsz rajta, de ha jobban belegondolsz, ez már sírás.
lefosom a PajeetPT generált szarjaid
>>213070274Nem különösebben, nem is önszántamból vagyok itt. Csak jólesik beszólni meg sértegetni téged.
>>213070360Nyilván, mindegy egyes betüjének az olvasása olyan mintha egy kést forgatnának benned, mert a pontos színtiszta valóságot írja le.
Jézust is ezért utálták, mert kimondta az igazságot. Ganésának gúnyolod, de lehet a szarmagyar cinizmus megint önmagát ostorozza.