edycja nintendo DS
wydanie brainage
https://www.youtube.com/watch?v=Ab5nfkr16sE
>>213417586jestem nieśmiały
>inb4 cześć nieśmiałyjestem jednak mati
zjadłbym coś jeszcze ale jestem najedzony po tych hot dogach i miałem się już nie objadać na noc takie postanowienie bo chciałbym trochę brzuszka zgubić
musze wloski umyc i cipke
>>213417592masz anime w NDSie
>>213417637zjedz ciasteczka
chłop bez brzucha słabo gra w gry
ohoho, będzie stopienie rdzenia cwela
>>213417637>bo chciałbym trochę brzuszka zgubić>hotdogino debil
>>213417645ufć
czym myjesz cipeczke cipunię cipuleńke??????
>>213417652Ważny post
>>213417645ten ważniejszy
Psychicznie. Chory Psychicznie.
jeszcze żadne państwo nie zaznało bogactwa i rozwoju po wprowadzeniu przepisów BHP
>japonia utrzymuje się z turystyki
>powiedział cwel z gojropy
jahaha, lewactwo zawsze robi projekcję
byłem na jakimś rynku i jakaś pani sprzedawała obrazy i na jednym z nich był Piłsudski
>>213417652>dosłownie mamy więcej robocików na marsie niż chiny. My. Polska. Młodziki z polibudy na której byłem zrobili więcej małych samochodzików co sobie badają kamyki na marsie niż całe potężne ludowe chiny wspaniałego krzesło-człowieka (ang. Chairman) Ksi Dźing Pinaranking uczelni w psolsce: jedna najlepsza w top 500
ranking innowacyjności psolski: prawie najniższy w UE
ilość światowych bigtechów z psolski: 0 (zero)
no ale mamy więcej łazików na sramie które zrobili studenci ze śmieci bo polskie szkolnictwo wyższe jest bardziej zagłodzone niż nfz
>>213417836>cwele co roku przyjeżdżają do zasranej, zmurzyniałej francjico tam jest w tej francji poza wysoką kulturą komiksu, winem i KROSĄ?
>>213417344wypierdalaj >>>/trash/vcuck
#takdlaCPK chińskiej partii komunistycznej
60 lat temu my byli krule!!!
>>213417894nie no wyruchałbym ją w pizde, w dupe i w ryja
moja seksi dziunia fajna niunia
>>213417683nie chce ciastek, chciałem chipsy ale nie mam chyba już miejsca na węgle i tłuszcz, może jakieś białko dorzucę tylko mleko albo twaróg
>>213417685a ja anon miło mi, jest sobota i sobota to jest tzw. cheat day w moim tygodniu, przez cały tydzień jem zdrowo
>>213417973ale mi s(r)maka zrobiłeś na kabanoski
gojropa stwierdziła że ekonomicznie, kulturowo i demograficznie stanie się symbolem demencji starczej
>>2134176843/10, brakuje precum sączącego się przez materiał bokserek
>>213417921Nie rozumiem, dlaczego nie chcesz, żeby geje się ujawniały, ani dlaczego ich nienawidzisz?
>>213417995prawie przeczytałem żbsz
>>213417995nie będę tego czytać
>>213417995rację ma
nikt ci nie wisi ani szacunku ani seksu
bratek albo wjedzie na młynek albo wypadnie z procesu
podjezdzam do swiniakow w gta vice city stories i skrecam im karki (w gta vice city stories mozna chwytac ludzi od tylu i skrecac im karki) takze mam te essunie
>>213417973Myślałam że to porównanie sraki przed i po raku jelita grubego
>>213418123ehh kiedyś mi smutno byli bo to tylko dla oskarka z psp byli
>>213417898brud, szczury i murzyny
dosłownie jedzie na gównie dokonanym 200-100 lat temu, tak jak cały zachód
to jest zabawne bo większość turystów żałuje pojechania do francji bo nie spodziewali się takiego gówna, bo mieli w głowie obraz francji z belle epoche
czujesz że świat cię nienawidzi? mną wcześniej niż tobą zaczął gardzić anon.
gdybyś był normalcwelem, świat stałby przed tobą otworem
ponieważ jednak nie dane było ci normiczenie, bo ja cię wybrałem, świat cię nienawidzi
>strzelaniny w szkołach, tragicznie częste, szkoły = symbol przyszłości młodych ludzi, szkolni strzelcy = porażki systemu
>strzelaniny w WORDach, nie ma ich, po prostu nie ma, WORDy = przepustka do dojrzałości, egzaminy = piekielnie trudne
jak oni to robią
>>213417652mam aspergera a kobiety to czują na kilometr
>>213417898>>213418183Ostatnio kolega z pracy pojechał do Francji z rodziną i sobie chwalił. Jak zapytałem o szczury to powiedział że nie widział ale nie zapytałem gdzie dokładnie pojechał
obserwujemy właśnie interkację dwóch największych cweli w tejże nitce
>>213418061no to wypadają z procesu, spora część neetów robi to jak najbardziej świadomie - czemu to powoduje takie wrzenie w msm?
>>213418306pewnie prowincja
>>213418269masz legitną diagnozę lekarską czy się samodiagnozowałeś?
>>213418338też nie wiem, ludzie są bezrobotni bo nie ma dla nich pracy i tyle
>>213418306słyszałem że poza paryżem jest ok
idę zobaczyć do lodówki co tam ciekawego jaka sytuacja
>>213418420chujnia i monotonia
>>213418338bo goje mają kręcić szekle ovenbergowi a nie sobie żyć i neetować
>>213417995no ma rację
jesteśmy dalej genetycznie myśliwy-zbieraczem, a historycznie tylko 10% samców człowieka się rozmnażało
nieironicznie lata "cywilizacji" normalizującej monogamię cofnęła nas w rozwoju genetycznym
absolutnie nieironicznie powinieneś się cieszyć, że tylko chadzi się rozmnażają i pracować aby dążyć do ogólnego rozwoju rodzaju ludzkiego bo to twoi pobratymcy
https://en.wiktionary.org/wiki/bohatyrn%C4%85%C4%87#Polish
który kurwa
>pszczoła ja
>bądź głodny
>pójdź do lodówki
>otwórz lodówkę
>cirno fumo z okularkami pływackimi
dzieje się w waszym powiecie?
>>213418311nigdy wcześniej nie było zamieszek w paryżu
>>213418435daj se siana koniu
>>213418137ty powiesz że to gówno a polaczek ci powie że to przysmak na obiad
>>213418337no to przypomnij sobie co ja tu wcześniej pisałem już: normik nie jest lepszy od spierdona. Jak mną gardzą to wami też, ale jak pamiętasz o mnie, to i ja nigdy nie zapomnę o tobie
>ludzkość musi się stale rozwijać, bo... bo tak!
aha, a argument jakiś?
człowiek tworząc rozwiązania na swoje problemy tworzy jednocześnie nowe
>>213417915nieironicznie chińczycy > ameryżyd
chińczycy chociaż chcą coś budować, mają jakieś ideały (nawet jeśli mylne)
a ameryżyd tylko chce ugówniać wszystko i wyciskać szekle z goja na krótką metę zanim to jebnie
>>213418578>t. antyludzki śmieć
>>213418578Bo korpowładcy tak sobie życzą i nie podoba im się twoja myślozbrodnia
>>213418578dziadek teraz mamy reakcyjny dewzrost
>>213418664>antyludzkiNawet nie wiesz co to znaczy
>>213418471czemu w sumie?
>>213418664>zmarginalizowana grupa społeczna traktowana jak odpad>yyy jak to nie zależy ci na ludzkości śmieciukto sieje wiatr ten zbiera burzę
>>213418667po co wiewiór?
>>213418751wygląda jak gej i co chwile go widać w pedalskich reklamach
czy ludzie powinni słuchać anty-ludzkich ideologii?
>>213418769żaby głupi miał zagadkę
zachodni człowiek nigdy nie będzie mial dosyć, każdy chce coraz więcej i więcej
>>213418578>>ludzkość musi się stale rozwijać, bo... bo tak!tak.
>>213418760>ablu ablu inni traktują mnie jak krula>a to mi się NALEŻY>więc ablu ablu płaczę jak mała dzidziagdzie ta burza?
>>213418374legitna diagnoza
sposób sformułowania pytania określa możliwe odpowiedzi
/jCAXK5vv6AbQ4hDO9+fu7Q==/;stub:no
*odpowiada na pytanie pytaniem*
>>213418836>>ablu ablu inni traktują mnie jak krula??
>>a to mi się NALEŻYale kogo cytujesz
>>więc ablu ablu płaczę jak mała dzidziaspłakałem się w sensie rozmawiam o czymś okej
>gdzie ta burza?na razie dalej sieją
>>213418703odpowiedź jak na kretyna przystało
>>213418910jeszcze 2 tygodnie
w niedzielę będzie gorzej jakby co
>>213419006czyli już zaraz
>>213419006AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
czy to dobrze że dosłownie nic nigdy nie zależało od tepych cweli?
>>213417973Kołp 9000 Pro max
>>213419042nom
każdy wpływowy człowiek był kompetentny
>tępy cwel z debilną ideologią próbuje zmienić świat pod debilną ideologię
>dosłownie nic nie może
>jedyne co może to odnieść porażkę
wiele takich przypadków
>>213419006... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
>>213419048to żart i satyra na podobne obrazki tylko że z waginą
>dla pierwszych homo sapiens najbardziej zaawansowanym narzędziem był naostrzony patyczek a i tak udało im się przetrwać mnożyć się by zapewnić wzrost populacji
>obecni homosapiens mają tyle wygód i udogodnień a i tak nie płodzą nawet 1 dziecka
czyżby ted kaczyński miał rację?
>110-130 IQ midwity być jak:
>moja debilna ideologia jest prawdą objawioną! siłą wymuszę to na reszcie ludzkości, dla dobra gatunku!
>>213418975a coś poza inwektywami?
6e9
md5: 8695c9c2b7330efc82d14cef1316997f
🔍
ten mem jest zbyt prawdziwy
>>213418860opinie na temat tej mangi?
>>213419189>w sumie nie wiem ale ogólnie bo tak, łacina :OOO
>>213419340>arhiv używa zwrotów których nie rozumietypowe dla paróweczkarzy
najlepsze posty arhiva to gówno typu:
>>213418861
>>213419450uwaga koneser gówna
>>213419340no nie da sie nie rozwijać, zawsze sie rozwija biegiem wydarzeń. to jest tak jakby mus, aprior
>>213419234bo kiedyś posiadanie dzieci było podstawą przetrwania grupy w niesprzyjających warunkach. teraz dzieci przeszkadzają w konsumcji i hedoniźmie
>>213419497nawet nie wchodźcie z tym debilem w dyskusję, bo po pierwsze, że to forum o sraniu, a drugie, że to nieironiczny debil
turczynka poleciała na W rizz i idziemy jutro na randkę
to jest w sumie niesamowite, że u ludzi ciąża trwa aż 9 miesięcy, z której to ciąży w większości przypadków jest tylko jedno dziecko i śmiertelności przy porodach była wysoka zarówno dla matki jak i dziecka, a i tak udało się zapewnić wzrost populacji pomimo fatalnych warunków życia
przecież jak człowiek jeszcze prowadził koczowniczy tryb życia to codzienność musiała być horrorem
>>213419591uważaj na mossad czadzie
>>213419544dekonstrukcja debila?
>>213419591powodzenia zuszku
wybiel ją
>>213419511>bo kiedyś posiadanie dzieci było podstawą przetrwania grupy w niesprzyjających warunkach
>>213419624>pomimo fatalnych warunków życia>przecież jak człowiek jeszcze prowadził koczowniczy tryb życia to codzienność musiała być horrorem
pretensjonalne cwele być jak:
>co, mam się do czegoś odnieść? yy jesteś kretynem wygrałem :)
>co, nie odpuszczasz? lol widać że nigdy nie czytałeś XYZ (ja też)
>>213419634nic nie mogą
>>213419656założę sobie dziś na noc ciężarki na siurka i będę spał jak nietoperz żeby mieć jakieś +1cm do jutra
tępa dziwka być jak:
>*wysrywa debilne gówno*
>d-debatuj z-ze m-mną!
>213419671
>213419703
o kurwa ale cwel sranimkarski
/pE9OZi46kGpuv0Kx5dppYg==/;stub:no
/pf7XRPgyfNs4iFWn8pj3kQ==/;stub:no
nawet nie wiem o czym już piszecie, ale to przecież nie ma znaczenia
>>213419744no już już przecież wygrałeś
*głaszcze cie po fiutku*
zjadłem twaróg ale dalej myślę o jedzeniu, a wy jecie coś jeszcze?
>>213419804skończyłem jedzenie o 14
>>213419497>no nie da sie nie rozwijaćczarnuch nie wie o istnieniu aborygenów ale kompro cwela
całe życie nieironicznie przeszkadzałem mojej nierównoważonej emocjonalnie matce w konsumpcji i hedonizmie
>>213419804być może skonsumuję swój ładunek nie zdecydowałem jeszcze
>>213419755nie no rację ma
jak dziecko ma być podstawą przeżycia grupy w ciężkich warunkach skoro dziecko jest bezużyteczne gdzieś do 16 roku życia i wymaga dużych zasobów, żeby w ogóle taki okres przeżyć
>>213419843chodzi mi o ten drugi post do którego się odniósł bo to był mój akurat
>>213419819zjedz coś bo anemii dostaniesz
>>213419839co jaki ładunek
>>213419763tak wyglądam przed snem, jak fantazjuję o przytulaniu się do dorodnej cycatej animki
>>213419804już za późno, żeby jeść
>>213419956anemii nie ma od niejedzenia
poza tym jadłem tylko że wcześniej + dietuję sobie słodko
>>213419874też ma rację
możesz mnie na tym wyruchać, ale ludzie żyli w około 200 osobowych grupkach, jak jedna baba zdechła to było kilkanaście innych
poza tym oceniasz koczowniczy tryb życia używając kryterii oceniania osiadłego trybu życia
jakie "fatalne warunki zycia", czarnuchu jesteś zwierzęciem i musisz jedynie przeżyć
>>213419996zwaliłem do niej w stroju mikołaja przedwczoraj
albo wczoraj o 4
>>213420007celem życia nie jest przeżycie
>>213420158jakiego koloru jest twój cel życia
>>213420007>możesz mnie na tym wyruchać, ale ludzie żyli w około 200 osobowych grupkach, jak jedna baba zdechła to było kilkanaście innychbardziej chodzi o to że łatwo było się przekręcić
złamałeś nogę? no w chuj nam przykro, ale nikt cię nie będzie niósł
zjadłeś brudną jagodę i zaczyna ci lecieć krew z dupy? no trudno, przesrane tak zdechnąć
mamut zrobił z ciebie szaszłyk swoim kłem podczas polowania? przynajmniej stankowałeś cios
i można by mnożyć te przykłady
>poza tym oceniasz koczowniczy tryb życia używając kryterii oceniania osiadłego trybu życiano nie, bo chociażby znajdywanie schronienia przed deszczem/śniegiem też nie było takie łatwe
>jakie "fatalne warunki zycia", czarnuchu jesteś zwierzęciem i musisz jedynie przeżyćto "jedynie" to najtrudniejsza część
zrób taki eksperyment myślowy, że nagle bawisz się w bushcraft z grupą 20 innych ludzi w różnym wieku i staracie się przeżyć przez dajmy na to rok bez korzystania z nowoczesnej technologii
Tylko jedno w głowie mam
Koksu pięć gram odlecieć sam
W krainę zapomnienia
kończą mi się true crime stories, których jeszcze nie oglądałem
>>213420355to zrób real crime story
>>213419829nie mieli jeszcze swojego aleksandra wielkiego albo czyngis-chana
>>213420355obejrzyj sobie Z ArPiwum X
>>213420355możesz zawsze poszerzyć te listę
>>213420355P O Z N A Ń
O
Z
N
A
Ń
>>213420394dużo społeczności nie miało
posiadanie czyngis-chana to nie jest kanoniczne wydarzenie dla każdej kultury
>>213420385>>213420419niezła próba ABW
ale co wam to daje? przecież wiecie, że jestem grzecznym chłopakiem
on im to podał a oni byli jak yoooo to gówno ogień :100:
>>213420198>złamałeś nogę? no w chuj nam przykro, ale nikt cię nie będzie niósłto akurat nieprawda, bo w wykopaliskach znajduje sie szczątki z zagojonymi kośćmi
>zjadłeś brudną jagodę i zaczyna ci lecieć krew z dupy? no trudno, przesrane tak zdechnąćpotem wiedzieli, żeby tego nie jeść
natura jest bezlitosna, nie wiem co moge ci powiedzieć
jednak takie śmierci wydają się mniej brutalne niż śmierć w jakiejś wojnie gigantyczych cywilizacji
>no nie, bo chociażby znajdywanie schronienia przed deszczem/śniegiem też nie było takie łatweludzie potrafili budować własne schrony
>zrób taki eksperyment myślowynie rozumiem szczerze o co ci tutaj chodzi
https://www.youtube.com/watch?v=mAOrdnUBpio
TURECKI o gurwa baza :DDDDDDDDDDD
>>213419992masz rację, ale mleczka sie napić przed snem wypada na lepsze spaćku
>>213419996anon na diecie? ja trochę też, ograniczyłem słodycze i przekąski
>>213419874>>213420198anonciu do dzisiaj masz buszmenów w różnych miejscach świata i ich daily grind nie różni się za wiele od zachodniego plebsu
>lekka praca przez ~16 godzin w tygodniu>potem rozrywka>i bycie sobie>0 stresu (w odróżnieniu od plebsu na zachodzie)nikt tam nie łamie nogi częściej niż białas na zachodzie, a nawet rzadziej bo mają lepszą dietę bo nie żrą goyslopu i są zdrowi, szczupli i w dobrej kondycji
obejrzyj sobie dokument o buszmenach, tylko nie jakiś upośledzonych murzynach z pustyni kalahari a dosłownie kimkolwiek innym
murzyny z kalahari to wyjątek
>nieironicznie 60 iq murzyny zamieszkały na kurwa pustyni>ich życie to gówno>surprised pikachu face
>>213420554>114 983 wyświetle(nia/ń)HURA HUSARIA
słyszeliście o chińskim ojcu chrzestnym?
złożył ofertę której nie mogli zrozumieć
>>213420727dobór tańczącej krowy do tego utworu jest wybitny
posty niskowysiłkowe (wszystkie moje)
>>213420744Tekst piosenki jest smutny, ale rytm jest bardzo chwytliwy i radosny.
buszmen
>16 godzin pracy tygodniowo
>potem relaksik z rodziną i znajomymi, ognisko z plemieniem, ruchanie cipek
>żyją tak od dziesiątek tysięcy lat
>0 stresu
>zdrowi, szczupli, w dobrej kondycji
>pewnie przeżyją białasa który zaora się jakąś bronią biologiczną albo nuklearną
zachodni plebs:
>40+ godzin pracy tygodniowo
>wieczny stres
>po pracy smartfon i ekrany, interakcja z social media gdzie 90% postów to boty co mają za zadanie wkurwiać
>eksperymentalny tryb życia
>0 dzieci
>rekordowe choroby
>tłuste, zasiedzone cwele bez kondycji
>femki się kurwią a chłopy walą konia do ekranu
ale zachodni plebs płacze nad straszliwym losem buszmena
>>213420481>to akurat nieprawda, bo w wykopaliskach znajduje sie szczątki z zagojonymi kośćmii chodzi tutaj o koczowników?
>potem wiedzieli, żeby tego nie jeśćtu chodzi o to, że teraz jak bierzesz sobie jedzenie z marketu to jest ono przebadane abyś się nie przekręcił na salmonellę czy inne tasiemce
>natura jest bezlitosna, nie wiem co moge ci powiedziećtak, tylko chyba nie doceniasz postępu cywilizacyjnego w okiełznywaniu tej natury
dużo ówczesnych śmiertelnych chorób jest obecnie łatwo wyleczalna w postaci antybiotyków
ogień możesz łatwo wzniecić za pomocą zwykłej zapalniczki, a woda ci leci z kranu
>ludzie potrafili budować własne schronyale ja tego nie neguję, mówię tylko że to nie było takie łatwe że sobie przychodzisz do domu z centralnym ogrzewaniem i wszystkimi wygodami o których nawet sie nie zastanawiasz że je masz
>nie rozumiem szczerze o co ci tutaj chodzino chodzi o to, że jesteś sobie półnago z grupką 20 innych ludzi i macie za zadanie przetrwać rok w dziczy bez żadnych nowoczesnych udogodnień, tzn. wszystkie narzędzia/naczynia/bronie macie sobie zrobić sami, tak samo sami macie zadbać o schronienie, o pożywienie i o bezpieczeństwo
>>213420604>>lekka praca przez ~16 godzin w tygodniu>>potem rozrywka>>i bycie sobie>>0 stresu (w odróżnieniu od plebsu na zachodzie)
fajny headcannon że w koczowniczym trybie życia miałbyś lekką pracę tylko przez 16 godzin w tygodniu
>nikt tam nie łamie nogi częściej niż białas na zachodzie, a nawet rzadziej bo mają lepszą dietę bo nie żrą goyslopu i są zdrowi, szczupli i w dobrej kondycjibrzmi jak kompletny asspull poza szczególnymi przypadkami chorób cywilizacyjnych
>obejrzyj sobie dokument o buszmenach, tylko nie jakiś upośledzonych murzynach z pustyni kalahari a dosłownie kimkolwiek innymno oglądałem niejednokrotnie i to nie jest taka sielanka jaką opisujesz
>>213420198>złamałeś nogę? no w chuj nam przykro, ale nikt cię nie będzie niósłdebil
>zjadłeś brudną jagodę i zaczyna ci lecieć krew z dupy? no trudno, przesrane tak zdechnąćdebil, nie tak łatwo otruć dorosłego faceta ale czego się spodziewać po sojarzu co chuja wie o gównie
>mamut zrobił z ciebie szaszłyk swoim kłem podczas polowania? przynajmniej stankowałeś ciosdebil, to że twój plan na polowanie to zdechnąć nie znaczy że ludzie tak robili
>i można by mnożyć te przykładyprzykłady że nie wiesz o czym mówisz?
>zrób taki eksperyment myślowy, że nagle bawisz się w bushcraft z grupą 20 innych ludzi w różnym wieku i staracie się przeżyć przez dajmy na to rok bez korzystania z nowoczesnej technologiinie musisz robić żadnych eksperymentów myślowych sojarzu, jest masa buszmenów i w 2025
cała trudność pojawia się w regionach gdzie masz zimę, dlatego regiony z zimą mają 3 cyfrowe IQ bo zima odpierdoli każdego debila, a w ameryce południowej/afryce/australii 60-70 IQ wystarczy do przeżycia
zima wymusza planowanie w przyszłość, na miesiące i lata do przodu, i bezlitośnie odpierdoli każdego jak tylko noga ci się powinie
jest jeszcze gorzej niż myślałem. On nie jest typowym lewaczkim multi-polarny świat lets go brązowe ludki oooo globalne południe
on jest anarcho prymitywem
IKS kurwa DE
wiesz że w anprim'ie nie miałbyś tych swoich chud okularków?
>>213420961>fajny headcannon że w koczowniczym trybie życia miałbyś lekką pracę tylko przez 16 godzin w tygodniudosłownie tak jest cwelu sojarski obsrany, masz masę badań nad buszmenami i wszędzie ~16 godzin to średnia
>>213420807>i chodzi tutaj o koczowników?nawet neandertalczyków
>postęp cywilizacyjnynie każdy ma wszystko co opisałeś i nie zawsze mieli
nic nie jest tobie zagwarantowane, gdyż od początku cywilizacji ludzie bez przerwy prowadzą ze sobą wojny, które pozbywają ludzi tego wszystkiego
>no chodzi o to, że jesteś sobie półnago z grupką 20 innych ludzi...nie wiem czy to nie byłoby za mało ludzi, druga rzecz
>>213420604, takie społeczeństwa nadal istnieją
>jak wydedtulujesz truciznę z rośliny to odrobina destylatu odjebie dorosłego
>ergo jak zjesz jagódkę w dżungli to zginiesz
zabawne
sojarz co chuja wie o gównie:
>koczownicy mieli horror za życie
wiedzacz:
>akshully, bushmeni do dzisiaj sobie bardzo comfy żyją w systemie który działał i działa od dziesiątek tysięcylat, masa buszmenów żyje do dzisiaj
kretyn:
>KWIIII
>>213421220loda sobie jeszcze zrób
>>213421003>debil, to że twój plan na polowanie to zdechnąć nie znaczy że ludzie tak robilinom
człowiek był zajebisty w polowaniu
w australli wymordował setki gatunków zwierząt
a mamuty przecież też wymarły
>wszystkie dakimakury u JE Wcz Pana hińczyka to kurwy ze sraczy
to koniec, anime już nie ma
38f
md5: 52b3ce12f31fdec437403bf66e8dcbb5
🔍
itt
dlaczego bog jest jebana kurwa?
>>213421246troony wygrały
taki koczownik był 100 razy bardziej spełniony egzystencjonalnie jedząc surowe mięsko z mamuta niż dzisiejszy człowiek tuż po magisterce
>>213421307nie jedli surowego mięsa tylko sobie komfy gotowali
>>213421003>debilnie argument
>debil, nie tak łatwo otruć dorosłego faceta ale czego się spodziewać po sojarzu co chuja wie o gównieno to pij sobie brudną wodę baranie i zobaczymy czy nie dostaniesz czerwnoki zjebie
tak samo zjedz sobie muchomora na surowo XD
>debil, to że twój plan na polowanie to zdechnąć nie znaczy że ludzie tak robilinikt nie ma w planach zdechnąć na polowaniu, ale wypadki się zdarzały
no chyba że jesteś debilem z umysłem 12-latka który myśli że jak sobie zażyczy że nie stanie się nic złego to faktycznie się nie stanie
>>213421339no to se gotowali, nie wiem szczerze
>>213421358widać że nie wiesz
>>213421390bo dosłownie tak napisałem głuptasku
dawaj jeszcze dziesięc jebanych sojaków wyślij ty bardzo wybitna jednostko(cwelu)
za dużo tu napisane a to jest forum obrazkowe idę spać bo nie będę tego czytał
>dawaj jeszcze dziesięc jebanych sojaków wyślij ty bardzo wybitna jednostko(cwelu)
>>213421442mówiłem, że w niedzielę będzie gorzej
aleksa jakie jest średnie IQ u inuitów?
>>213421355>no to pij sobie brudną wodę baranie i zobaczymy czy nie dostaniesz czerwnoki zjebiemiliardy ludzi do dzisiaj pije wodę z strumieni i deszczówkę
>tak samo zjedz sobie muchomora na surowo XDwyobrażasz sobie że jak ludzie zobaczyli coś nowego (nic nowego nie widzieli przez tysiące lat) to to wpierdalali hurtem? murzyn z 60 iq jest sprytniejszy od ciebie
>nikt nie ma w planach zdechnąć na polowaniu, ale wypadki się zdarzały"tak jest bo ja tak myślę"
na polowaniach faceci mający 20-30 lat doświadczenia którzy znają cały teren czasem uczyli młodych jak się absolutnie upierdala zwierzynę
nawet iq 60 murzyny z pustyni kalahari nie giną na polowaniach bo ludzie to rozkminili dziesiątki tysięcy lat temu
jak ktoś ginął to dlatego że go wonsz upierdolił co się dzieje do dzisiaj wszędzie gdzie występują wonsze (nie patrz ile hindusów rocznie ginie od wonsza)
>no chyba że jesteś debilem z umysłem 12-latka który myśli że jak sobie zażyczy że nie stanie się nic złego to faktycznie się nie stanieaaaa ty jesteś femka po prostu, to wszystko tłumaczy
sojarz chyba myśli że ludzie polowali na zwierzynę jak w MMO, podbiegali z dzidą i walili 1v1 albo 10v1
>ostatni szczęśliwi ludzie na świecie
>>213421642skrytozbircy to bogowie stąpojący pośród śmiertelników
>>213421561>miliardy ludzi do dzisiaj pije wodę z strumieni i deszczówkęa no to jak miliardy ludzi ją piją to po chuj nam w ogóle czysta woda w butelkach i kranach?
>wyobrażasz sobie że jak ludzie zobaczyli coś nowego (nic nowego nie widzieli przez tysiące lat) to to wpierdalali hurtem? murzyn z 60 iq jest sprytniejszy od ciebienie mówię że wpierdalali hurtem, tylko że zatrucia pokarmowe są problemem
>aaaa ty jesteś femka po prostu, to wszystko tłumaczychuj wie na jakiej podstawie to wysnioskowałeś ale weź leki schizolu
koczownicy dosłownie mieli horror życia, wygłodzeni, chorzy, zabijała ich jagódka
a nie czekaj było ich od chuja i sobie comfy żyli
>>213421718>nie mówię że wpierdalali hurtem, tylko że zatrucia pokarmowe są problememjak znaleźli coś nowego to ugryźli tego mały kawałek i patrzyli czy ich brzuch rozboli czy nie
nie wiem skąd wytrzasnąłeś fantazję że ktoś ginął od grzybów czy jagód
>co tam kurwo białasie cweliczku miauczysz?
>rozjebje cię kurwo
>położę dziurę w tobie jak skratatatatat krah krah krah!!!
aleksa jakie jest średnie iq u indian w ameryce północnej?
a wy to robicie za darmo
nawet mi was nie żal
>on nie wie, że tu sami świecący siedzą (łącznie ze mną) i się przekomarzają za pieniądze podatnika
przez pierwsze 10 lat nie postuj
kiedyś nie było tiktoka więc ludzkość wymarła i dziś nas nie ma, buszmenów bez tiktoka też nie ma
hq720
md5: 2e28279f38957891d55882bb65bf2103
🔍
r.i.p. biedni wygłodzeni bushmeni
bushmen:
>*mogguje przecwelone białasy z wielkich miast swoją ilością dzieci w środku dżunglii*
>>213421943>>213421973to nie są nawet buszmeni debilu, tylko jacyś natywni amerykanie połódniowi
ale się wylosowało dzisiaj
>>213422000>koczownicze plemiona w dżunglii>nie bushmeniok bezdzietny białasku co się boi jagódki
>>213422000ciii niech sie dalej kompromituje
białas sojarz zanim wejdzie do lasu być jak
>a-ale czy tam są jagody?! ja się panicznie boję jagódek!
>wyśmiewam argument który nawet nie padł
niezłe stopienie rdzenia cwela
>>213422049co chcesz, fajnie jest
jakaś odmiana chociaż od polityczki i kupasiku
sojarz białas jest suką jagódki w lesie
potężna jagódka w lesie zdominowała i przecweliła mentalnie sojarza białasa budząc głęboki strach w jego sercu
dalej nie wiem dlaczego mamy czystą wodę w kranach skoro miliardy ludzi na świecie pije brudną
ale ta kurwa przycina dobrze
>kurwa jestem tak szczęśliwy i spełniony
>chyba zaraz oprócz białych, to stworzę jeszcze jakiś niebieskich ludzi
czysta woda w kranie czyli ściek z kibla z szczynami femek nafaszerowanych lekami i hormonami, woda z mycia dupy, woda z warsztatu samochodowego i fabryki smrodu, ale postała parę dni w oczyszczalni ścieków więc pij goju hehe woda z górskiego strumyczka to zło tej nie pij
>a się nawpierdalaliśmy z kamilem
>białas to by pomarzyć mógł tylko
woda z górskiego strumyka którą się butelkuje i sprzedaje gojowi:
>zła
>chyba że kupiona w sklepie za szekle, wtedy dobra a nawet najlepsza
woda z kranu mix gówna, hormonów, i chemii:
>dobra
>>213422295>>213422240>musi wklejać murzyny z pustyni>bo wszystkie inne prymitywne społeczności to obraz szczęścia i dobrobytu i nie pasuje do narracji
powiedz coś jeszcze o chemtrails śmiercionkach szczypawkach
dzika woda z strumienia? fuj, ale prymitywy brudasy jebane *pije nałęczowiankę z butelki*
>on myśli że murzyni mieszkają na dosłownie na jebanym piachu
i kolejne kompro
>wrzuć ryby do wody z kranu
>ryby padają
>zbadaj wodę
>poziom szczyn w wodzie za wysoki, ryby nie dały rady
dobra kranówka nie to co źródlana z strumyka
dziwne, karpik normalnie sobie pływa w wannie w takiej wodzie
>pustynia to znaczy piach
białasek być jak
>nieeeeee dostałem kaszelku, muszę dostać zastrzyk z rtęcią i autyzmem hurrr
>pustynia to sawanna i las tropikalny
sriri w jakim celu do szczepionek dodaje się aluminium?
>>213422519żeby powstał robocop
kiedyś na pustyni błędowskiej mieszkali buszmeni z dżungli lasów amazońskich
>wrzuć rybę słonowodną do słodkiej wody z kranu
>dziw się że zdechła
pustynia cwel to chyba kiejkut, zaczął coś o pustyni i sam się o to sra
>nie jedz tyle soli debilu bo to niezdrowe
>w międzyczasie zdrowe ryby żyją w mocno zasolonym morzu czerwonym
białasek boi się przyprawionego jedzenia
nie rozumiesz, miliony karpii zdycha od kranówki w polskich wannach przed świętami
sprawdźmy jakie są dopuszczalne wartości amoniaku w wodzie pitnej
a teraz sprawdźmy jakie wartości amoniaku w wodzie zabijają większość ryb
>>213422455>>213422633psolacki karp lubi jak jest nasrane i naszczane do wody, w końcu z psolski, a psolaczki potem zajadą ze smakiem karpiczka co smakuje "błotem" (gównem)
fuj kranówka
ehh laliby gangesiankę z kranu zamiast tych zachlorowanych żydowianek z kranu
a nie sądzicie że już wystarczy
zaraz, w wodzie pitnej jest 50 jednostek amoniaku, a większość ryb choruje i ginie przy 20?!
to skąd ten amoniak?
co? dosłownie z gówna i szczyn? 50 jednostek gówna i szczyn w wodzie to znaczy że woda jest ok?
>ryby zdychają w kranówce
>mordo, uwierz mi
jestem po obu stronach konfliktu na zmianę
mordo, nie da się trzymać ryb w akwarium bo zdychają od wody z kranu
psolackie ryby, tak jak psolaczki, zahartowały się i nawet preferują żyć w gównie
a białasek dalej je rybę z rtęcią debil jebany
ziomek, nie jedz czekolady bo od tego psy zdychają
>>213422777dzikie ryby zdechną, hodowlane od pokoleń przyzwyczajone do kranówki przeżyją
ale jak cokolwiek fajnego chcesz trzymać to R/O to mus bo kranówka je zapierdoli
>pojebało?! ty nie pij tego lepiej
>sprawdź najpierw czy to nie jest kranówka
jak woda zabija ryby to znaczy że dobra jest do picia
co? nie patrz na choroby nerek
>dziki strumień
>dosłownie tętni życiem
>aż za bardzo, przez co delikatny białasek może dostać sraczki
źle
>kranówka
>absolutnie martwa, destylat szczyn, gówna i hormonów
>zapierdoli nawet ryby
>ale białasek nie musi się martwić że pójdzie kupcia po wypiciu
dobra
>podlej kwiaty wodą prosto z kranu a nie przegotowaną
>usychają
to na pewno przez brak muzyki relaksacyjnej
białasek obawia się stumienia życia bo jeszczs zafajda swoje pantalony hugo bossa
lepiej zatruć wodę i wtedy pić
>>213422935>przelej kwiatki>to wina kranówki
polskie wody bada się w rękawiczkach bo śmierć się przez skórę wchłonie
>>213422951nagraj filmik z czasoznaczkiem jak pijesz wodę z kałuży
>>213423022>strumień>kałużaprawdziwy ekspert
białas
>je nieumyte mięso
>umiera
buszmen
>wpierdala renifera z błotem, wnętrznościami i rogami
>jest okazem zdrowia
>>213423054ok może być ganges jak wolisz
raz piłem wodę z kałuży jak mój tata (pies) i dostałem sraczki ergo woda w strumieniach to trucizna
mój pies jadł gówno i nic mu się nie stało
wiśniowybrałem zdjęcie pod moją tezę ergo wszędzie jest tak jak na tym zdjęciu
>oni nie wiedzą o nowoczesnym leczeniu gównem
natura:
>od milionów lat wszystko pije wodę z strumieni i rzek, poza patolami co piją stojącą wodę
białasek fetyszysta:
>źródlana woda zła bo ma za niską zawartość gówna a ja lubię
przeszczep kału inaczej migracja polaków po europie
natura:
>od milionów lat zwierzęta (w tym ludzie) jedzą swoje gówno
buszmen:
>nieeeee jedzenie gówna jest niedobre!!!
buszmen:
>rucha małpę przez co dostaje hiv
czud:
>uff ten to ma kontakt z naturą
>dziwna ta woda
>w ogóle nie czuć gówna
>nie ufam temu
>on czuje gówno w kranówce
przejebane w tej polsce C macie
białasy być jak:
>siorb siorb siorb siorb
>woda ze studni jest le zła bo stoi a nie płynie jak strumyczek
>muszę zabić i zjeść drugiego człowieka, żeby zabrać mu imię
>>213423344to koniec, cały ogród mu teraz zwiędnie
>>213423207wszystkich nie uleczymy ale próbować warto
białas (chińczyk):
>je zupę z nietoperza
>miniony białasów na całym świecie umierają
>0 jednostek?!
>test mówi że ta woda nie ma gówna
>co za chory pojeb wykradł całe gówno z tej wody?
>ooo patrz kamilku, źródło wody pitnej
>ufffff ale aromat, pewnie bardzo zdrowa jest
biełasy maja przejebane se
>on nie może przestać postować o gównie
chyba głodny jest
oczyszczalnia usuwa ~99.3% surowego gówna z ścieku i ~40% metabolitów gówna a czudy narzekają
czudy być jak:
>kwiii w mojej wodzie jest 0.7% surowego ścieku ja jestem francuski piesek ja bym chciał 0% ścieku bo ja jestem wielki pan
>>213423524nie rozumiesz, ryby w strumieniach nie srają czy coś
nie rozumiesz w tym kraju nic nie działa ale oczyszczalnie to na 300% działają
bo chyba ktoś to sprawdza, prawda?
(You)
md5: eaf319a99ab46df10705db6dc6bd9e3d
🔍
probujecie gadac z botem jakby co
>>213423557rybie gówno to potężny drop azotu
rośliny i glony natychmiast rywalizują o rybie gówno
w JE warszawie są małże do monitorowania czystości wody
w polsce c może być z tym problem, w szczególności jak sławojka jest zaraz obok studni
mniam pyszna kranówka z rur z PRLu
>moje małżerino sedymentojady, które jedzą gówno dobrze się czują
>to znaczy, że woda jest dobra dla mnie
>woda morska?
>ryby w tym pływają więc to musi być dobre dla mnie
>>213423626>małże które od pokoleń adaptowały się do gówna w wodzie>sprawdzają czy w wodzie aby na pewno jest gówno
zdrowa pyszna kranówka nie to co jakiś zajebany chuj wie czym strumień
białas
>kupuje wygodne buty do chodzenia
buszmen
>nieeee nie możesz tak robić, musisz wiązać stupki całe życie, tak są bardziej seksi
>>213423661>woda mineralna ma minerałyno nie może być
>>213423683>jak coś zdycha w wodzie to znaczy że woda jest le złą>jak coś nie zdycha w wodzie to to również znaczy że woda jest le zła
białasek jak usłyszy że w wodzie jest 0.7% surowego ścieku
>anon ma w sobie dużo wody
włącza myślenie fr fr
białas
>buduje ciepły dom z kominkiem
buszmen
>debilu, musisz z zimnego śniegu zrobić inaczej dostaniesz aids
białas:
>mieszka w domu z cegieł
buszmen:
>mieszka w lepiance z błota i krowiego gówna
>białasek czuje potrzebę rozmnażania się
>liże dupę obsraną gównem
>>213423782yyyy no ale buszmen nie pije kranówki z gównem (która ma mniej gówna niż strumień) o algo
białasek:
>ooo dziś żydy dały 0.1% więcej ścieku do wody chyba jakieś święto ale dobre pany, nazbieram w słoik zachowam na potem