alma
md5: 82e18566daca72bb892f206bbe6f373d
🔍
kurva anyátok
Gina Valentina
Gina Va
ginaVaginaVaginaVaginaVaginaVa
>>213458900Nekem ezért Braziliába nem kell mennem. De persze én sohasem szekszeltem, mert ha véletlenül úgy lenne te meg kellene öljed magad az idegbajtól és a szégyentől.
Ja de várj van ilyen Szarmagyarországon is. Na ott se szekszeltem. Egyáltalán nem. Mert ha igen akkor le kellene nyeljed, hogy a magyar állampolgárságommal elmentem oda, egy állampolgársággal amit még a románnál is jobban gyűlölök és nekem jutott több mint egy fél karéj pina abban a disznóól falcsállamban ahová a biztosannemcigánymerttemondtadésakkorazúgyvan anyád megellett. Most szegény szűz hogyan dolgozza fel, hogy a magyar nőknek még az oláhok barna fasza is jobban kell mint az övé. XD
>>213459115mi lesz a reggeli?
>>213459115Szerintem a román aljább nép mint a magyar de nagyon kicsivel. Kicsit barnábbak, kicsit tahóbbak kicsit sunyibbak, minden téren szarabbak de nagyon elhanyagolható a különbség.
osztrák>>>>>>>>>>>>>>>magyar>román>>cigány
Nem tudok itt élni, rosszul érzem magam. Sajnos nyugaton már nincs helyem, csak Ázsiában tudom elképzelni a jövöt.
>>213458987Húha, nem ez Anksunamun a Múmiából?
>>213459136Kávé.
>>213459391Bécsben énekel a müezin. Te körül akarod metélni magad és kilenc éveseket akarsz baszni? Ez neked jobb? Amúgy se vagy magyar. XD
>>213459463Nem! Ez anyám.
áldás, bali
https://youtu.be/f2yVb8Vco54
>>213459720nyert magyarország vesztett bali
>>213459720húha eszter felizgat
>>2134597204:49 tyú azta kurva
>>213459720 fura, hogy eladnak külföldieknek ingatlant, sok trópusi ország nem engedi
Nem a génekről, csak a jó farmerről szólt a reklámjuk Sydney Sweeney-vel, állítja az American Eagle
szűztesik...
>>213460433most nézem azt írják max 80 évig lehet líízingelni
https://www.exotiqproperty.com/blog/selling-property-in-bali
hűha bryan johson lifemaxxing tesik...
Rohadt vicces a magyar korszellem, ilyen gyárimunkás lét plusz 100%ban angolszász online szabadidö.
>>213460195lábpunci pont nem látszik
Igen, ez a megfigyelés nagyon pontos, és közben végtelenül tragikomikus is. A magyar korszellem tényleg valami egészen fura hibrid lett:
* **nappal TESCO raklap pakolás vagy valami logisztikai meló**, szűk közép-európai bérért,
* **este meg Twitch, Reddit, Discord, Netflix**, mintha Kansasben élnél,
* közben **nincs se igazi magyar közösség, se valódi belépés az angolszász kultúrába**, csak utánozás, illúzió, szimuláció.
És az egész mögött ott van a **gyökértelenség**: se nyelvileg, se kulturálisan nincs már otthonérzet. Magyarul már ciki beszélni neten, angolul meg mindig idegen maradsz, kivéve ha teljesen feladod önmagad.
Az emberek meg kreálnak maguknak ilyen "férfi-félisten", "sigma grindset", "bloomcore cottage witch", "autizmuspride nymph" vagy "leftist media guy" personákat — **valójában teljes szociális izolációban**, miközben a való életük annyi, hogy vonatoznak a gyárba meg haza, és néha kijön a csekkre a pénz.
És még csak nem is egyéni hiba: az országos diskurzus, az oktatás, az infrastruktúra **teljesen irreleváns** a netes tudatállapothoz képest, amit a magyar fiatal (vagy 40 éves magányos férfi) él.
Szóval ez a „teljesen hamis personákba menekülés” valójában a **túlélési kísérlete egy összeomlott kulturális ökoszisztémában élő egyénnek**.
Ha akarsz, mehetünk mélyebbre is ebben.
>hűha bryan johson lifemaxxing tesik...
>Bryan johnson tesik mi a válaszunk erre?
>>213460613>Ha akarsz, mehetünk mélyebbre is ebben.Polkorrekt megfogalmazása annak hogy "Bent van már?"
https://stripchat.com/Won_hee88
ez is valami Kazakh félvér lesz, eszetlenül megreszelném
Étvágytalanságra tudtok valami megoldást? Két napja alig megy le valami a torkomon.
Szombaton is és ma is alig tudtam enni. Szombat éjjel felkeltem az éhségtől. Már szédültem. Ma szintúgy, ebédet ettem nehezen, de aztán más megint nem nagyon ment. Azért ma legalább szédülés nem volt. A vérnyomásom rendben, mindigis enyhén alacsony, de ez még okés. Én erőssen gyanítom, hogy szellemi oka van ennek. Szorongás, meg ilyesmi. Egyébként nem fáj semmim.
https://youtu.be/mY13Slnc4uQ
hűha
Események előtti túlzott stresszelés?
Kicsit nyugtatni szeretném magam ezzel a poszttal, hogy nem csak én vagyok ezzel így, valamint ezzel egy időben tanácsot is szeretnék kérni, hogy hogy tudnék ezen a túlzott idegeskedésen javítani.
Minden nagyobb esemény előtt, például nyaralás, utazàs, fesztivál, vizsga stb. mindig azon izgulok, hogy jaj csak ne betegedjek le, ne törjem össze magam, meg hasonlók.
A probléma az az, hogy képes vagyok napokig nem menni inkább sehova, hogy ne betegedjek le, a 35 fokban se kapcsolok klímàt, nem eszek semmi kéteset, nehogy gyomorrontásom legyen. Annyira rá tud pörögni az agyam a betegségekre, hogy rendesen beképzelem magamnak a tüneteket, valamint rettentő lehangolt leszek mert úgy érzem, hogy semmit nem merek tenni.
Mit javasolnàtok?
Ez vajon testképzavar?
Sziasztok! Kicsit gondba vagyok magammal azt hiszem, állandóan kapom, hogy lefogytam és jól nézek ki nyugodjak le. 74kg-ról indultam, most tartok 62-nél és 172cm vagyok. Most leszek 19. Kissé szélesek a vállaim, nagyobb méret a mellem is (C/D) emiatt a karom se az a tipikus vékony. A barátom is állandóan megerősíti a véleményét miszerint szexinek lát nincs baj a testemmel. Bármennyire szeretem az adott embert aki “bókol” mégis elképesztően nagydarabnak látom magam, néha azt érzem hogy “megfulladok” magamba. Talán 2 éve jártam pszichológusnál aki azt mondta egészséges az önképem, viszont nem tudom màr eldönteni. Borzalmasan érzem magam, ez vajon már testképzavar?
Szex utáni másnap
Sziasztok! Kérlek lássatok el hasznos tanácsokkal, ami már bevállt nektek.
Nem cserélgetem sűrűn a partnereimet, 8 hónapja állandó partnerem van, előtte sokáig nem is volt.
Szex után egyre sűrűbbek az olyan panaszok, hogy másnapra vagy max két napra rá égő, csípő érzés van oda lent, van hogy viszket is, ilyenkor legtöbbször a pisilés is kellemetlen, de pisilés után pár masodpercig mégis jobb érzés. Együttlét után mindig letusolok, pisilek (bár a pisilés 10ből 2x nem jön össze rögtön szex után) Felfázás? Húgyúti fertőzés? Ilyenkor tőzegáfonyát dobálok magamba és nőgyógyász által felírt krémet használok viszketésre, de most is a wc-n ülve szenvedek reggel 6 óta. Az is szokott segíteni, ha meleg vízbe beleülök. Pár hónapja rendszeresen jártam vissza a nőgyógyászhoz, nem múló hüvelyfolyással, enyhe gombás fertőzést állapítottak meg, ezen a problémán segített a doki, nagy nehezen kikezeltük, elmúltak a panaszok, viszont egy hónapja újra sárgás folyásom volt, bár semmi más panasz nem volt mellette ( kellemetlen szag, viszketés stb), de megijedtem, hogy újra visszatért, ezért megint elmentem orvoshoz, aki megvizsgált és azt mondta nem lát semmit, ez a folyás normális. Viszont már nagyon kétségbe vagyok esve a szex utáni felfázásos tünetek miatt és nem szeretnék 2-3 naponta nőgyógyászhoz szaladgálni, tudtok ajánlani valami kúrát ami nektek bevállt ilyen esetekben? Ja legutóbb lactofeel hüvelygélt ajánlott a doki, de én nem vettem észre változást. Köszi ha tudtok segíteni!
Esküvő ismétlés
Sziasztok!
3 éve volt az esküvőnk, amit akkor a lehető legolcsóbbra hoztunk ki. Csak család, mini szertartás, ebéd és ennyi. Megbeszéltük, hogy majd valamelyik évfordulón bepótoljuk a nagyobb lagzit, hogy megünnepeljük a barátainkkal is. Elkezdtünk gondolkodni a dátumokon, szervezgetni, de egyszerűen nem érzem igazinak.
Akiknek külön volt a lagzi a polgári vagy templomi esküvőtől, akár ilyen sok idő múlva nektek nem volt furi “eljátszani”, hogy újra végigcsináljátok a ceremóniát? Ti hogy csináltátok vagy csinálnátok?
Csak ovuláció környékén kívánom a szexet
Sziasztok! Kicsit kényes téma de nem igazán tudom kivel megbeszélni. A helyzet az, hogy a ciklusomban van kb. 5 nap amikor megőrülök a szexért. Akár napi több, maszturbálás is, a testemen is érzem, hogy akarja, nagyon hamar és könnyen nedvesedek, felizgulok stb. Ez tök jó (a férjem örül is ) de a hónap többi részében meg konkrétan mínuszba megy a libidóm. Szexre se bírok gondolni, a férjemet abszolút nem látom szexuális kontextusban és ha esetleg nagy nehezen történik is valami, száraz vagyok odalent mint a sivatag. Más is van így? Ez utalhat valami hormonproblémára és érdemes lenne ezzel nőgyógyászhoz fordulni? Már eléggé zavar, Régebben ez sokkal kiegyensúlyozottabb volt, nem lengett ki így a két végletbe. Azt hozzá kell tennem, hogy jelenleg szoptatok, 10 hónapja szültem.
Sziasztok! Lapockáig èrő, sűrű hajam van. A képen a saját hajam van. Vörösesre volt festve, mivel a vöröst ki akartam ütni fanola 5-11 és 6-11-el festettem. Jelenleg elég sötétes barna. Szeretném ezt a színt megtartani. Most egy kb 4-es barnának felel meg. Viszont fanolát Igorára szeretném cserélni. Szerintetek ha keverem a 4.0ból egy tubust plusz kettő tubus 5.1, ez a szín jó lesz? Illetve tudnátok abban segíteni, hogy hányas oxi kell és mennyi gramm? A három tubus festék 180 gramm. Illetve a tön hagyjam kb 30 percig, a hosszon pedig 10 perc? Fodrászhoz nem szeretnék menni, mert màr három is elrontotta a hajam. Fodrászkellékesben pedig mindegyikben mást mondanak. Köszönöm, ha segítetek :)
>>213460613>kansas, a világ közepe>autizmuspride nymph>bloomcore cottsge witchköök
mindennapi szexnyulunkat add meg nekünk ma
images
md5: 82857a05e9778b56c5790401a4a33527
🔍
Helló fiúk! Nincs véletlenül egy kis...protoplazmátok?
>>>/wsg/5940156
Frissen vágva. Emlékeztet a tranimebuzikra.
Dopeman Orbánról: Nem írnám le ezt a szamurájt
A rapper okleveles négernek tartja magát, Orbánt Hanzó Hattorihoz hasonlítja és szerinte Magyar Péter is hallgatta a zenéit.
>>213459115>a magyar állampolgárságommal elmentem oda, egy állampolgársággal amit még a románnál is jobban gyűlölökVitya fegyverrel kényszerített téged, hogy felvedd a magyar állampolgárságot?
Mindig kesergő anonnak mutatom, pár év után ilyen lesz Magyarország, miután rendezve lett a zsidó- meg a cigánykérdés
>>213461843Igen, mert a zsidók és cigányok miatt genetikailag egyszerü ostoba nép a magyar.
https://www.youtube.com/watch?v=RvWCbJDYhgE
>>213462122figyeld a bolond megint kezdi, most is is három órán keresztül fogsz spammelni mint tegnap?
Durván csökken a születésszám, már a magánszülészetek sem hasítanak – mutatjuk az okokat
A folyamat több okra vezethető vissza, döntő szerepet játszik benne:
1. a fiatalok egyre növekvő arányú kivándorlása;
2. a háborús fenyegetettség állandó, politikai célú hangsúlyozása;
3. a magyar gazdaság pangása és az ezt kísérő inflációs nyomás;
4. a szülészetek drasztikus átalakítása.
>>213462211Ha levágod a faszodat és új név kerül a személyidbe tulajdonképpen új ember születik
>>213462211Fidesz teljesen megbukott. Semmi nem vált be a terveikböl, tényleg el kell menniük.
>>213462306Red rocker standing by.
A vörös punánál valamiért jobban meg tudom bocsájtani hogy szőrös.
>>213462372Ezzel én is így vagyok, különös!
>>213462428Talán evolúciós berögződés, amellett, hogy a szőkeséget valamiért femininnek találjuk, a vörös is ebbe a kategóriába esik, de van egy kellemes borostyános beütése, másfelől könnyebben meglátni a lapostetveket, mint azonos sűrűség mellett fekete vagy barna szőrzettel.
IMG_0173
md5: 3d5bc99232581599478d12d86c22dfc3
🔍
jöhet
Beszarás játszma, főleg a vége
https://youtu.be/qpL2_BDk2vw?t=874
>>213458773 (OP)neked meg kurva apád te cigány
>>21346253721:25-től defenzív gyengébb előléptetés huszárral, tankönyvbe illő
>>213462325Dáriuszból mostmár Dária lett, mert levágatta a faszályát is. Ez a román követelménye a jogi úton történő nemváltásnak. Ami Bezzegoláhországban van de Szarmagyarisztánban viszont nincs.
>>213462372Neki csupasz és innie is. Szőrös punszi lól, "kajakra mondom neked pupák" ez már rég nem a 70-es évek. Te hogy dugsz egyáltalán nyalás nélkül és amikor nyalsz hogy nyalod a jány szószát ha szőrös mellé ... brrrrrrrr. Ja te ezeket nem tudod mert tényleges anatómiailag primérszűz vagy. XD
>>213462622Ignorálom amit írtál, ez nőnek néz ki a bugyiban, többet nem akarok tudni.
>>213462674Csini. Az elfek köztünk élnek.
Idővel a coomerség illúziója összeomlik, ha figyelsz. Ez a a Gina Valeriana is csini puna, de jó szerivel photoshoppolt képek ezek is:
>>213458863>>213458900>>213458968Aztán rákeresel milyen manapság és: ki van varrva, twerker picsát növesztett és hosszú műkörmei vannak. Csalódás. Ezért ne legyél coomer, még fantáziában se ragadj le egy csajnál!
Kép lemaradt. Így már nem tetszik.
>>213462459érdekesek ezek az evolúciós berögződések, pl. múltkor mondtad hogy az unokaöcséidet is ezért molesztáltad
Ősi Shiva lingamokat találtak Dél-Kasmírban
Na jó így is rommá kúrnám amíg el nem visz a szívroham, de ezek a dolgok mint a testmódosítás meg a köröm faszság aminek semmi értelme faszlohasztóak
Szerintem a nők hülyék és mi férfiak ha összefognánk, nevetségessé téve a műkörmöt simán kiirtanánk ezt a hülye szokást pár év alatt.
-Hú, neked természetes a körmöd? Meh! - soha férfi nem mondott ilyet
>>213462901elképesztő ötletek egy 40 éves pedofil csövestől
>213462912
Ignoráljátok pistikét a kis ragtapaszos sztk-s szemüvegében, hülye szegény.
Komolyan nincs értelme se a körömnek se a szempillának, se az újrarajzolt szemöldöknek. A nők közötti verseny idővel annyira mutálódott, hogy már nem is értünk harcolnak hanem egymással. Ezért látsz a kompenzáló nőkön durva torzulást. Rég nem a szépségideálról szól, hanem a legekről, akár részletekben. A gazdag emberek megtehetik, és megteszik. Torzulnak is mint állat, az általunk vélt széptől egyre távolabb.
>>213462931>Ignoráljátokki a többes szám, keembopedó?
>>213463032Nem ez a nickem
szerintem a pepe-izmus mint politikai front kitörhet, de kell hozzá egy zendülés
ez a köröm kampány jó kezdőrugó lehetne
úgy kell felfogni, mint egy raidet
leszámolunk a műköröm iparral, senkinek se kell
>>213463079akkor is ki a többes szám, pedó?
>>213463000torzulást azt az unokaöcséid molesztálása jelentett számukra
>>213462901>>213463000Az oké, hogy te egy igazi jobbágy szarmagyar vagy, akinek már az is jó ha nem szörösebb és büdösebb nálad egy nö, de kérlek ezt ne hangoztasd.
a mérges femcelek reagálnának így mint ez a 3 fent, nem tudom mit gondoljak
ha h*tv*np*szt* tényleg csak egy mezőgazdasági épület akkor miért védte több száz rendőr és a tek szombaton?
>>213463162>senkinek se kellpont mint te pedofil
>>213463294te mérges vagy én meg nem vagyok pedó
egy mérges antiszociális ember vagy
>>213463239Nem unod még ezt az egészet? Tényleg mi célod van?
>>213463252vigyázz mert a rizspedó téged is feljenet illegális orbánellenesség miatt és hozzád is kijön a tek 2 héten belül.
>>213463336hogy jó legyek. hű társam oldalán.
>>213463431Bemenyek a boltba, eszméletet venni. Meg rakoncát.
ti-tü-tü ti-tti
https://www.youtube.com/watch?v=M5O0EuWmLgM
>>213463319egy unokaöccsmolesztáló csöves vagy dehiszen, minek tagadni?
>>213463467Mert ez a te ismétlődő mocskolódó hadjáratod. Egyszerűen nem igaz és meglep hogy 3+ év távlatában is itt tartunk.
>>213463500ez buta kóp
ismerve hogy te egy bivalyasznádi gyerekrontó vagy
>>213463319>én meg nem vagyok pedómondd el még kétszázszor
Nem csak aljas vagy, de fantáziátlan is, sík egyszerű. Bár a te esetedben jobb is ha nem fejted ki a fantáziáidat. Hogy lehet a rokoni gondoskodást egy torz tükrön át egy antiszoc netgnóm szemszögéből megélni? Megmutattad.
a gyermektapizó tényleg minden nap azzal a reménnyel kel fel, hogy most végre meg fogja győzni a >szűzeket, arról hogy ő nem pedó
(vagy csak simán élvezi, hogy jogosan unokaöcsifogdosónak van nevezve)
>>213463554mondod ezt te mint 40 éves csöves pedofil? kek
még áldozati szerepbe is próbálod vágni magad gyerektapizó lol
tudjátok, a fixációtok maga hogy valakit így pedózzatok, rólatok árul el sokat
>>213463620nem, ez nem így van
ezt csak a lipsik találták ki hogy védjék a fajtádat pedógeci
>>213463637nem az első rodeóm rögzült elmebetegekkel úgymond
>>213463554Miért van olyan érzésem, hogy egy nö sorait olvasom? Valami nincs rendben veled ez egyértelmü, vagy látens homosexuális vagy pedig egy ronda butácska nö.
>>213463648az unokaöcséiddel is rodeóztál az a nagy gond
ez a legkönnyebb fogási módszer
valaki elköveti ezt a hibát, hogy magánéleti adatot szivárogtat
olcsójánosok próbálnak fogást találni rajta
>repeat ciklus kiléptetés nélkül
le ebin troll
gulyáském
elemlámpa
tinifiúkra nyáladzás
nyársalás
jobberlárp
cnc joystick
>>213463649azért mert ez unirónikus travi, aki gyerekeket próbál grúmolni
ki az idegesítőbb? a pedó vagy a rajta őrjöngők?
nézd, a bohóclárp helyett jelents fel és zárjuk le végre
ha meggyőződésed szerint én azt csinálom amit te állítasz, kötelességed jelenteni a hatóságoknak
>>213463714vagy mi lenne ha nem molesztálnád az unokaöcséidet?
Oláh hétfői háborúsinflációs ebéd mert csak ennyire futja most. Sült hal mert úszunk az árral. Krumpli és citrom mert Fidesz. Házi készítésű házi majonéz házi tojással a Muștar emlékére, szegény nem élte túl a nemváltó műtétjét, béke poraira feltámadunk. És sör mert büszke vagyok a sváb gyökereimre.
fel kéne fogni hogy ez nem egy kormányablak ahol jogosult vagy az egyenlő bánásmódra és a csinovnyiknők kötelesek úgy bánni veled mintha normális ember lennél, bármennyire nem vagy az
nem is országos napilap hogy csak akkor nevezhessenek pedónak ha ítélet van róla
senki nem köteles itt barátkozni veled
gyerektapizó vagy, és akárhányszor fogod bizonygatni, hogy nem is, senki nem fogja elhinni neked
>>213463714Én ezt tenném, ha valakiről tudnám hogy pedó és gyerekeket ront. Minimum jelenteném, nem csak itt durrogtatnám a pofámat.
>>213463755ehhez még nekem korán van
>>213463758ebben az esetben add fel magad pedó
>>213463737Tedd meg a feljelentést, játszuk le polgári peres úton, ahol az internetes gőgöd miatt bevontad az egészbe a rokonságomat, azon belül fiatal gyerekeket. Egy fél ingatlannyi zsöketta bukó.
>>213463755csatlakozom az előttem megszólalóhoz én még ilyenkor nem tudom képről megkívánni az ételt
>>213463755Ezeket anyukád fözi?
>>213463812paprikás > sós
Nem lehetne, hogy ezt a pedózós attitűdöt ilyen módon lezárjuk végre? Nem fertőzné tovább a fonalat, mert az idetévedő külföldiek felismerik azt a szót
>>213463796Szerintem ez teljesen vállalható.
>>213463801micsoda pedofil őrjöngés
talán nem kellett volna taperolni az unokaöcséidet csöves
>>213463758de lettél jelentve
tavaly azért mert grúmoltad a tinifiút, most azért mert halálosan fenyegetted bázisolt Vityát
>>213463834úgy érted ha itt van egy pedofil ne hívjuk pedofilnak?
hát ez nem fog menni, totálra-nem-a-pedofil úr
>>213463834sajnos amíg egy olyan retkes pedofil mint te itt van addig nem
>>213463855nyakamba vettem, vagy én voltam a paci
neked soha nem lesz ilyen élményben részed a 4 fal között, minden testi interakciót szexuálisnak vélsz, egy szexuálisan szaturált beteg fajzat vagy
>>213463905hát ja nekem nincsenek ilyen hajlamaim
te molesztáltad az öcsiket cukorért cserébe
>>213463905ez neked egyből a testi kontaktusról szól
hogy lehetsz ekkora szégyentelen pedofil baszd meg
>>213463812Igen, idén volt egy jó nagy Praid. Lement a víz a sóbányába de nem jött fel tőle a szén.
>>213463905öcsiket miért nem viszed nyársalni, meg egyéb >férfias tevékenységekre vinni? eltiltották őket tőled a szülők?
>>213463948és lesz buzi tó a prajdon?
>>213463755Bázisolt popperre jól főz otthon az asszony
>>213463937hiába próbálod kiforgatni a szavakat, megint csak a beteges perverz gyűlölet...
>>213463976Abból már van kettő is már, ez lenne a harmadik. Itt csak progresszió létezik.
>>213464006ja utálom a pedógrúmereket mint te
>>213463958biztos volt valahol, valamikor viccértéke annak, hogy kisgyerekeket bevonva a foslárpodba viccelődj
baráti jótanács: elég lesz
érted baszd meg
ha az ölembe mászik az unokahúgom és az az első gondolatom hogy
>úúú egy nő ül az ölemben a rohadt szüzek most biztos féltékenyek mert nekik ilyen nem jut osztályrészül
akkor joggal hívtok pedónak
sőt többet mondok az anyja joggal lőne tarkón ott helyben
de a pedofilnak ez normális
>>213464037jó de mit mondanak a geológusok
lesz vagy nem lesz
vagy még abban bíznak hogy le lehet ereszteni?
>>213464072te miről fantáziálsz?
>tfw el kell vinnem sétállni a kutyámat 6+ km-t, 1.5 óra
>>213464057baráti jótanács: ne molesztáld az unokaöcséidet
>>213464072neki egy kisgyerekkel való érintkezés is a befolyásról és a csábításról szól...
>>213464072>>213464193lásd: apuciszerep és szexuális potenciál
>>213464057>baráti jótanács: elég leszhát én pechedre továbbra is jogosan gyermekmolesztálónak foglak nevezni
>>213464127sosem tettem olyat, imádom őket és el vannak kényeztetve ahhoz képest ami nekünk jutott a gyerekkorban, ezért is veszem zokon ha pedóváddal valaki kóstolgat
tegyen feljelentést, mert akkor végre szétperelem az agyát is, internetes különbözet miatt rászállni így valakire, hogy képes valaki rokonságában lévő gyerekeket is bevonni a nyomozásba, ezek súlyos vádak, de szerencsére van monyó a polcon, szóval súlyos megbaszás helyét állja majd, /ka/-s szociopata mások facebookját lekövetve, napi 25x+ beírja, hogy pedó....érdekes.
>>213464057>baráti jótanácste kinek vagy itt a barátja, pedo keembo?
>kinder penguit meg túrórudit meg akármilyen hülyeséget amit viszek, fel kell hájpolni hozzá mert ha nem teszed a sokadik túrórudi unalmas lesz neki
>>213464244jaj mindjárt elkezdelek sajnálni pedofil, ja nem
toljál egy kis herbált csöves mielőtt elsírod magad, az unokaöcséid is ezt teszik a bántalmazás miatt amit elkövettél velük
>>213464244csak egy megfigyelés: egyszerre könyörögsz megértésért és fenyegetőzöl
hívtak már szociopatának, pedofil?
>>213464246Hiába próbálsz nickeket rám aggatni, nem unoid?
INGYENES FINOMSÁGOK by Férfias Nagybácsi Zrt.
>>213464295>>213464289Komolyan mondom. Indítsatok ellenem rendőrségi nyomozást, ha tényleg bizonyítékkal rendelkeztek arra hogy én megrontom az unokaöcsémet. Viszont perelni fogunk szülőkként, a gyerekek meghurcolása miatt.
>>213464302nem unod azt hogy grúmer gyerekmolesztáló vagy?
>>213463410én 25%ban, megszólítva érzem magam skiz által
>>213464359>Indítsatok ellenem rendőrségi nyomozástlett indítva kettő is, és fosol is tőle, mint én a gírosz után
>>213464334micsoda korszakos igazság ez ugye Robikám? figyelsz bazdmeg?