alma
md5: 82e18566daca72bb892f206bbe6f373d
🔍
kurva anyátok
Égből hulló hal okozott tüzet Kanadában
Szó szerint pokol, hogy nincs pénzem. Nem tudok semmit megvenni. Nincs melegvizem, nincs hütöm, egy legalább 40 éves szovjet rezsóm van a legrosszabb zománcos edényekkel, amiben minden leragad. Nincs mosógépem, meztelenül vagyok 2 hónapja mert minden ruhám koszos. Gyakorlatilag hónapok óta éhezem.
Abszolút nem akarom, hogy így legyen de a munkák amiket eltudnék vállalni gyakorlatilag még ennél az állapotnál is rosszabb közérzetet eredményeznének.
Semmi romantika vagy szépség nincs ebben az életben, napról napra jobban undorodok mindentöl. Kurvára elegem kezd lenni de tényleg.
Most is semmi mást nem tudok enni mint felesborsót. Tegnap üres gözgombócot ettem. Tényleg megdöbbentö, hogy ide jutottam, és egyre jobban csúszom lefelé. Semmi vicces, ironikus nincs ebben. Ez színtiszta nyomor.
Tiszta szívemből gyűlölöm, hogy ebbe az országba születtem. Angliában kapnék segélyt plusz dolgoznék part time heti 10 órát és lenne majdnem 500e ftom. Tényleg megdöbbentö ez az ország.
És egyszerüen kiút sincs ebböl, nincs reális esély a kilábalásra, hacsak nem vagyok hajlandó szó szerint mint egy rabszolga úgy élni. Az emberi méltóságot tiporja a sárba a magyar élet.
Ilyen dolgok, hogy jó minöségü termékek, külföldi utak meg szó szerint elérhetetlenek. Borzasztóan elkeseredett és fáradt vagyok. Elegem van.
És indul a kánikula, természetesen ilyen mocskos szarházi cigánymagyarnak a légkondi teljesen megfizetethetlen. Egyszerüen NINCS SEMMIRE PÉNZ. Ebben az országban egyszerüen nincs pénz.
Az egyetlen ok, hogy még életben vagyok a gyávaságom. Régen is szar volt, de akkor volt még hitem, hogy majd jobb lesz, de kibaszottul nem lesz jobb semmi csak rosszabb.
Tényleg egy teljesen kiégett, lecsúszott elmebeteg emberi roncs vagyok, aki minden ébren töltött pillanatot gyülöl.
Föznöm kéne, de nem bírok öklendezés nélkül a felesborsóra nézni. Lehet ma is gözgombócot fogok enni inkább.
>nyisd ki a pénztárcád
>nyisd meg ezt a videót
>???
>PROFIT
https://www.youtube.com/watch?v=irNDZhcd9yw
Sosem gondoltam volna, hogy idáig fogok süllyedni. Valahol nagyon méltatlan és igazságtalan ami történik velem.
Ez egy Sträume. Egy Lettországban készült KGST piacos 25 wattos kávédaráló. Ezzel kell daráljam a kávét mert a kínai hiába 100 watt névlegesen, a valóságban nem viszi és a műanyag kupakja meg büdös mint a franc. Ez kb 45 éves lesz.
Tegnap du. 3-kor leléptem, de a szűzek a fonál végéig rajtam őrjöngtek. Így kell baktörni ezeket a kis fikásokat, még évek múltán is ez a napi programjuk. Megiszom a kávémat, megsétálltatom a dögömet aztán kitalálom mit csináljak ma. Takarítani kéne valamit.
>>213586006Valahol van egy ilyenünk nekünk is és még működik.
popi, pennél az apucija egy fiatalabb anonnak? :3
>>213586006Nem mondom, hogy minden szar ami régi, de az én rezsóm kurva szar. Egy indukciós sütö fényévekkel jobb, gyorsabb és energiatakarékosabb. Brutális mennyire lecsúsztam. Angliában rabszolga voltam de volt minimális meltóságom.
>>213585984Elkeserítö ez a videó, a magyar nép halálra van ítélve.
Ilyen cigány/délkelet-ázsiai migránsország lesz, ahol gyárakban fognak robotolni a rabszolgák, a HR-es elit meg éli életét.
Az lesz vicces, amikor majd a mostani gyerekek felnönek, és ráébrednek mennyire 0 kilátásuk van a normális életre ebben az országban.
>>213586104>t. a pénztárcámban de nincsen pénzem csuhajja
>>213586092Szó szerint rosszul vagyok ettöl, semmit nem akarok mint eltörölni elfelejteni ezt a népi paraszti magyar világot. Undorító elkeserítö örökség.
Orbán Viktor tenne pénzt a pénztárcádba, de nem hagyod. ez a te hibád.
Elmondani nem tudom mennyire utalom ezeket a szar zománcozott edényeket, ilyen rendszerváltás utánni igazi magyar hulladék, persze rajta van az olasz zászló meg Italy, ugye akkoriban ezzel szopatták a magyar prolikat, és így adtak el nekik hulladékot többszörös áron.
Rithnovszkyval mi lett nem tudnátok???
halkan szarok és krémes állagút
ilyen a magyar ninja creamy
>>213586136Hogyan kell hagyni? Nekem soha nem adott senki pénzt.
>>213586143hú pont van itthon olyan, egy bajszos dagadt olasz kuktát is nyomtattak rá, olasz zászló, minden XD
>>213586161Legyen hited és nyisd meg a pénztárcád Orbán Viktor előtt. Bízz a tervben.
>>213586150Igen ez találó. Ez jutott, miért panaszkodsz? Indiában még wc sincs amire leülhetnek, örülnének ha ilyen jómódban élhetnének.
>>213586169Tényleg szó szerint fizikailag rosszul vagyok ezektöl a bóvli szar magyar termékektöl. Minden a legszarabb leggagyibb.
Viccen kívül csak annyi a dolgod, hogy teszed a dolgot és a Viktor majd gondoskodik a többiről.
>>213586170Ez nem vigasz miközben szó szerint éhezel.
>>213586195Viktor semmit sem csinált az elmúlt 15 évben te elmebeteg fogyatékos nyomorult patkány. A jelenlegi állapotom ennek a bizonyítéka.
Ilyen körülmények között élni bazdmeg ez elképesztö, normális országban már rég még az országból is elhajtották volna Viktort.
Mehetne Oroszországba a barátaihoz, Assaddal biztos jól megértenék egymást.
>>213586175A faszt, a wc nekik maga a sátán és többször volt már indiában olyan hogy a publikus wcket lerombolták a helyiek. De volt olyan is hogy istenítették a wc csészét. Szóval minden mást tettek, de rá nem ültek.
Undorító mocskos szar szemét ország ahol egy átlagos magyar embernek éheznie kell és mint valami állat olyan szinten kell élnie mert nincs semmire pénze. Ez az orbáni Magyarország.
>>213586197Gyere még tolom ki magamból a friss ninja creamyt, jut neked is.
>>213586269A magyar emberek minden nap megeszik Orbán Viktor ninja creamyjet. A "nindzsakormány" gondoskodik róla, hogy mindenki annyi szart ehessen ami belefér.
>>213586334Ez végülis igaz. Pedig most szopkodhatnánk Dúró Dóra vajpuha kebleit is ha anno máshogy alakul.
azz komoly hallod voltunk unokaocsemnel inni szulinapjan azt mondta hogy a csaja az szokott latni halottakat es multkorjaban ketten voltak, o meg a csaja es este kint cigiznek a teraszon azt mondja a csaja hogy a kertben a kiuloben ul egy kopasz ferfi ez nezi oket. unokaocsem meg mondja hogy az a szomszed lesz aki meghalt most tavasszal. baszarok milyen pofatlan atjon a szomszed hazbol kiulni a szellem lmaooo
>>213586352Igen, tényleg a lehetö legostobább emberekre van ennek az országnak szüksége. Akkor nem azért éheznénk mert ellopják a pénzt, hanem mert szó szerint semmi nem lenne. Szó szerint gyalog járnánk a földekre kapálni, de legalább IGAZI MAGYAR EMBEREK lennénk.
Elképesztö, ilyen lemondásokkal teli, nélkülözö életet. Egyszerüen Magyarországon élni elveszi az ember méltóságát.
>>213586239Az átlagos orosz nő 23 felett már meg van házasodva. XD
>>213586479Átlagos cigány nő 23 felett már nagymama. Mi a lényeg?
Tényleg nem tudok már nevetni a sertéstápon, 3 hónap alatt eljutottam oda hogy ez a nyomor teljesen valósággá vált. Ez embertelen, szó szerint megalázva érzem magam.
És nincs kiút, Angliába nem tudok visszamenni mert azt a munkát nem bírom már. Egyszerüen NINCS kiút csak az öngyilkosság, ha nem akarok folyamatosan szenvedni.
AKI AKAR DOLGOZNI AZ TUD TE IS ELTUDNÁL MENNI DOLGOZNI EGY GYÁRBA 250E FT NETTOERT ÉS AKKOR LENNE MIT TOMJ A MOCSKOS POFÁDBA
>>213586558Crossdressing és Onlyfans
AFRIKABAN ORULNENEK HA ILYEN JO MINOSEGU MAGYAR ZOMANCOS EDENYEKBEN FOZHETNENEK MINT TE. MEGESZEL EGYSZERRE 5 TOJAST ES VAN POFAD PANASZKODNI?????
Apa kezdődik!
>Az Orbitron és a Megaharcos
>>213586570Ez, de én komolyan is gondolom. Felölem meg is dögölhetsz te szerencsétlen, mindenki annyit ér amennyije van. Nem tetszik? El lehet menni.
Majom >>> magyar = cigány
>>213586704ching chong ding dong
>>213586498Ezen a jányon már két évvel ezelőtt volt jeggyűrű (akkor volt kb 19) csak leszedte a sztrímelés miatt ha annyira felizgat a cigányság. Az átlagos orosz már 16 éves korában is dolgozni kezd valami minimálbéres szart az iskola mellett. Huszonéves korukra van lakásuk, autójuk, stb az összes szankcióval és gazdasági válsággal. Egyszerűen nem foglalkoznak felesleges dolgokkal, van hogy basznak bele angolt is tanulni már mert kivel is használják ott. Ha te egy orosszal beszélsz online az vagy 15 éves, vagy komplett skizofrén és nem lehet munkába állítani, vagy egy mosszádos propagandista. A "primitív" ivánék immunisak, mert sosem tanultak meg jól angolul és nem tárgyalnak idegbetegekkel online. Egy lobotómiát megkisérelhetnél. Úgy oldschool stílusban, szeg és kalapács. XD
>>213586704VPN testvér szerintem a lista inkább
Nigériai>Indiai>Bangladesi>Magyar=Cigány>Aboriginal
vpn-re van pénze de itt nyavajog hogy borsót eszik meg gombócot xddd (az befizetettt internetén) ((((((a kifizetett villanyszámlával)))))
>>213586728*jegygyűrű
aranyos kis vöröske amúgy
>>213586742Durva, hogy ezt te komolyan is gondolod szerintem. Tényleg Magyarországon épésszel felfoghatatlan nyomor van.
28 Years Later 2025 1080p WEB-DL HEVC x265 5.1 BONE
Megvan a mai film
>>213586728Te teljesen bolond vagy, szó szerint menekülnek a fiatalok oroszországból. Ha nem vagy a hatalom része (pont mint Magyarországon) akkor egy pokol az életed. Az általad gyülölt orbáni rezsim a orosz társadalmat próbálja utánozni.
Van aki ilyen helyről postáz, durva.
>>213586809Na jön a szokásos "lehetne rosszabb" meg "örülj amid van". Annyira fárasztó, tényleg csak azt akarom, hogy legyen bátorságom ennek véget vetni. Minden nap egy kibaszott szenvedés, reménytelen küzdelem és nyomor.
>>213586838Én nem kívánom a halálodat anon, de kesergéssel tényleg nem jutsz előre. Man up.
Kifejezetten örülnék ha Orbánt becsicskítaná az EU. Vagy betartod a szabályokat vagy kirakunk. Az EU és nyugat nélkül itt szó szerint éhezés lenne.
>>213586838a course in miracles könyvet ajánlom
>>213586887Nagyon sokszor volt "man up", és elfáradtam. Elég volt, szeretném ha vége lenne. Minden egyes "man up"-al magamból csináltam hülyét. Az egyetlen méltóságteljes megoldás az öngyilkosság.
>>213586913>a course in miraclesCsodásan hangzik ez a szellemi elemózsia, miközben éhezem, tisztességes körülmények nélkül. Semmi kilátásokkal, semmi önmegvalósítással csak lemondásokkal.
Igen, ez lesz a megoldás. Egy felsöközéposztálybeli amerikai boomer nö gondolatai. Biztosan átérzni az én szarmagyar helyzetem.
>>213586993Nincs kádam, csak zuhanytálcám (se piritosgepem). Ha lesz kötél lesz, valahogy az stílusos offolás lesz.
Ebben a választókerületben még egy belső mérés szerint is a Tisza Párt vezet
>>213587002és ráadásul egy zsidó klinikai pszichológus ateista nőnek és hasonlóan ateista kollegájának jelent meg jézus. na ez csoda bizony mondom néktek!
sajnos ezt a házit neked kell elvégezned, bármennyire szeretne az ember segíteni rajtad
Élen a Fidesz, de nincs messze a Tisza
A Mátészalka központú, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei 5-ös számú egyéni választókerületben a kutatás alapján a Fidesz-KDNP vezet, de látótávolságban van a Tisza Párt. A sorrend:
Fidesz-KDNP – 39,7 százalék
Tisza Párt – 32 százalék
Mi Hazánk – 4,4 százalék
Demokratikus Koalíció – 2,9 százalék
Jobbik – 1,7 százalék
MSZP – 0,8 százalék
Magyar Kétfarkú Kutya Párt – 0,6 százalék
Momentum – 0,5 százalék
LMP – 0,1 százalék
Párbeszéd – 0,1 százalék
Más pártokra a megkérdezettek 0,4 százaléka szavazna, a „nem mondja meg, nem menne el” csoport 5 százalékot, a „nem tudja, bizonytalan” réteg 11,9 százalékot tesz ki a kutatásban. A felmérés 500 fő megkérdezésével, CATI-módszerrel (telefonos megkérdezés) készült 2025 júliusában.
Nagyon szarul vagyok és éhes vagyok, nem bírom magam rászánni hogy megfözzem a felesborsót.
>>213587050szopogasd el, tovább tart
Budapesten a 2022-es választáshoz képest az Országgyűlés kormánypárti többsége törvényi kötelezettséget teljesítve, de éles ellenzéki kritikák mellett átrajzolta a választókerületeket, sőt, kettővel csökkent is a számuk. Budapest 6-os számú egyéni választókerületében a kutatás alapján a Tisza Párt vezet:
Tisza Párt – 34,9 százalék
Fidesz-KDNP – 26,6 százalék
Demokratikus Koalíció – 7,2 százalék
Magyar Kétfarkú Kutya Párt – 5,9 százalék
Momentum – 4,3 százalék
MSZP – 3,8 százalék
Mi Hazánk – 2,8 százalék
Jobbik – 2,5 százalék
Párbeszéd – 2 százalék
LMP – 1,6 százalék
Más pártokra a megkérdezettek 0,4 százaléka szavazna, a „nem mondja meg, nem menne el” csoport 4,2 százalékot, a „nem tudja, bizonytalan” réteg 3,8 százalékot mutat a kutatásban. A felmérés 500 fő megkérdezésével, CATI-módszerrel készült 2025 júliusában.
>>213587043Ki mondja, hogy egyedül kell elvégeznem? Ha szeretnél segíteni miért nem teszed? Föleg ha olyan emberröl beszélünk aki nyilván segítségre szorul. Nem kérdezni kell, hanem szó nélkül csendben adni. Ennyi.
Vétkesek közt cinkos aki néma.
Gyülölöm, hogy magyar vagyok. Semelyik nép nem nézné el, hogy így szenvedjen valaki. Ez tényleg embertelen.
Rettentöen visszavágyom Angliába, de nem tudom azt a bevándorló életet csinálni többet. Nem sikerült megvetnem a lábam sajnos. Borzasztóan utalom Magyarországot.
Otthon Start Program: jelentősen csökkenhetnek az albérletárak
A büdös életben nem kerülnék ott ilyen helyzetbe még magyarcigányként sem.
>>213587162Gecire nem fog semmi csökkenni ember, ez az ország teljesen rohad el, a propaganda nagyon küzd, de a valóság teljesen más.
Fájhat Zelenszkij feje: összeomlott az ukrán társadalom harcikedve
Egy amerikai közvélemény-kutató szerint az ukránok több mint kétharmada mihamarabb békét szeretne.
KERESHETNÉL MUNKÁT SENKI SEM KÉNYSZERÍT RÁ HOGY ÉHEZZ. JA HOGY NEKED DEROGÁL A GYÁRBAN DOLGOZNI 250E FTÉRT 3 MÜSZAKBAN AKKOR CSAK ÉHEZZ FIACSKÁM
A PANASZKODÁS KESERGÉS AZ MEGY DE A MUNKA AZ BÜDÖS LEFOGADOM A KERTED SINCS KAPÁLVA PEDIG MENNYI MINDENT MEGTERMELHETNÉL MAGADNAK. NE CSODÁLKOZZ HOGY ÉHEZEL
A NAGYSZÜLEID DÉDNAGYSZÜLEID TUDTAK A FÖLDEKEN DOLGOZNI?? LEESIK AZ UJJADRÓL A KARIKAGYURU FIACSKÁM? A TISZTESSÉGES BECSÜLETES MUNKA AZ DEROGÁL CSAK A KESERGÉS. AKI AKAR TUD DOLGOZNI, GYERÜNK OTT A LAPÁT HA ENNI AKARSZ
TANULNI KELLETT VOLNA MINT A NORMÁLIS GYEREKEK MIÉRT NEM JÁRTÁL ISKOLÁBA FIACSKÁM AKKOR MOST NEM ITT TARTANÁL NEM KESEREGNÉL NEM VÁRNÁD A SÜLT GALAMBOT 40 ÉVESEN. LUSTA DISZNÓ MEG IS ÉRDEMLED HOGY ÉHEZZ ÉS NÉLKÜLÖZZ
>>213587088meg kell próbálnod segítséget kérni, itt hiába kérsz minket sajnos nem tudunk mit csinálni helyetted/érted
>>213587356Nincs kitöl segítséget kérjek, meg ha lenne is, ma jól lakom de mi lesz holnap? Egy életem át nem élhetek alamizsnán, föleg hogy tisztességes emberi életet akarok. Ez az egész szó szerint teljesen el van baszva.
Két opció van, vagy mindenki összeesküdött ellenem, vagy tényleg ennyire szar a világ. Mindkét esetben pusztuljon az egész. Viccen kívül, olyan helyzetben vagyok ahol minden outcome vesztes.
Szinte remegek annyira rosszul vagyok, megvedeltem egy rakás kávét éhgyomorra és nincs mit megyek. Nem visz rá a lélek, hogy a mocskos szar szemét sertés takarmányt megegyem.
Tényleg egy normális országban a háziállatok jobban esznek mint én.
ESTE MÁR MOSOGATHATNÁL VALAMI ÉTTEREMBEN ÉS MÉG A MARADÉKBÓL IS ZABÁLHATNÁL PANASZKODNI AZT TUDSZ DE A MUNKA AZ BÜDÖS
>>213587612na ez, de én komolyan is gondolom. Mit képzel ez az elmebeteg.
>>213587542Igen a macskák nálam kapnak szalámit meg parizert.
IMG_0364
md5: 8ccd9ef47a6380c251cfbc17becb83b8
🔍
jöhet
Jöhet.
Ez lesz az utolsó étkezésem.
>>213587648Kicsit kapasd meg zsíron, nem tart semmiből
szarul vagyok és éhes vagyok
lisztem van, pár tojás, nagyon kevés rizs meg hagyma.
mindegyiktöl öklendezem már. húst akarok enni meg ninja creamis fagyit, nem ilyen irgalmatlan nyomorkonyhás moslékot.
>>213587996hagymástojás, a bajnokok reggelije
>>213587996AKKOR DOLGOZZ FIACSKÁM ÉS LESZ PÉNZED ZABÁLNI HA KESEREGNI VAN ERÖD AKI A GYÁRBAN IS LEHETNÉL ÉS NORMÁLIS EMBER MÓDJÁRA TERMELHETNÉL
>>213588007imádom a tojást, hónapokig tudom enni minden nap HA van más is mellette. Így kényszerböl viszont undorom van már töle. Amúgy ez nagyon érdekes.
>>213588009ez de viccen kívül
>>213588025van liszted is, esetleg egy kis sajttal meg vajjal (kockamargarin) szuflét is csinálhatnál...van tej?
>>213588109Adná a magasságos Isten. Olyan gyorsan lapátolnám be ezt a steaket amennyire csak lehet, csak legyek már túl ezen az "életen".
Szegény ember szedjen gombát, tartson csirkét, szedjen csalánt, kamillát meg minden szezonális szart (ahhoz ki kell mozdulni és tenni érte).
https://www.youtube.com/shorts/KmNoycGhjvs
>>213588025Na hát még mindig amcsi transzvesztiták moderálják ezt a táblát.
Inne törli.
https://desuarchive.org/int/thread/213586328/
Aztán teleszpemmeli gore-al hogy azt is rámfogja.
https://desuarchive.org/int/thread/213587518/
https://desuarchive.org/int/thread/213587901/
Itt meg megtartja a trabit, hogy őrjöngjön rajta.
>>>/lgbt/40644948Nagyon furcsák ezek az amerikánerek. Biztos a körülmetélés az oka. XD
>>213588197na ennyi, nem panaszkodni kell csak nagyon sokat dolgozni és gürizni.
>>213588230Nem tudom melyik rosszabb, amcsi tranyonak lenni vagy heteroszexuális keleteurópai férfinak. Elég szoros verseny.
>>213588235biciklizni oda-vissza 1 órát az erdőbe pl. csalánt szedni szerintem sokak fejében sport, kikapcsolódás és szabadidős tevékenység. Megtöltesz egy zsákot csalánnal 20 perc alatt, hasonlóan kell elkészíteni mint a sóskát.
>>213588197A mai tanításod lehetne ilyen életvezetési tanácsod szegény embereknek. De fontos, hogy csak olyan dolgokról beszélj amiket te vagy nem csináltál (és nem is ismersz személyesen olyat aki igen) vagy teljesen értelmetlen (csalántea, csalánfözelék).
Tökmindegy a valóságalapja, a lényeg, hogy gaslightolj másokat és véletlenül se kelljen szembenézni a valósággal.
>>213588340Hát csalánt szedni még mindig élelmesebb dolog mint panaszkodni a csóróságról egy anoním képtáblán. És szegénységtől függetlenül, a csalán egy alulértékelt növény.
>>213588289Tökéletes, épp ezt kértem
>>213588340Kevés jobb dolgot tudok elképzelni mint egy kis csalánfözelék, tele tápanyaggal. Szedek mellé egy kis kamillát és van fennséges teám is. Visszafele ha szerencsés vagyok találok valami roadkillt, és akkor jut hús is.
>>213588285A búzísokat mindenhol garantáltan utálják. XD
>>213588383Hát a kamilláról idén már lecsúsztál.
>>213588365Igazad van, megyek is gyorsan felásom a kertet hogy tudjak csalánt ültetni és minden nap ilyen finomságokkal tölthessem meg a hasam.
Milyen más tanácsaid vannak? Fát hogyan kell megfözni, hogy ehetö és hússzerü legyen?
>>213588415>van kertje és nem panelban nyomorogrohadt késforgató kertvárosi normálféreg
>>213588399A picsába. pedig én hiszek a gyógynövényekben és nem teljesen értelmetlen faszságnak tartom amit elkeseredett szegény emberek eröltettek mert nem volt más amiben bízhattak. Szerintem a fokhagyma is gyógyító hatással bír, vírusokat ellen sokkal jobb mint bármi orvosság és véletlenül sem azért találták ki anno mert NEM VOLT orvosság.
>>213588415A csalánt nem ültetni kell te vadbarom, kimész a vadonba és szedsz - már amikor érdemes. Szezonálisan gombát eső után, stb. Ezekhez nem kell hogy legyen Forint a zsebedben. A kertészkedés egy jó dolog, de rossz stratégia, azzal nem jutsz ki a gödörből. Dolgozz.
>>213588451te nagyon ostoba vagy sajnos.
Szerintem a fokhagyma a rákot is gyógyítja, csak sokat kell megenni és éhgyomorra. Tapasztalataim szerint 4 kiló fokhagyma naponta megöli a hasnyálmirigy rákot is. Csodálatosak a gyógynövények.
>>213588471Na bekapcsolt a mikrochip az oltottnál. Milyen érzés tudni, hogy a szíved egy ketyegö bomba? Eredetileg 2024ben ölt volna meg a Bill Gates de elhalasztották.
>>213588469Dögkútra érdemes menni? Vagy hol lehet tetemeket találni az erdöben?
unokaöccs molesztáló: egyél csalánt és döghúst
na így már egyértelmű a bőrszíne
>>213588451A fokhagyma ősidők óta az emberiség barátja. Gondolj bele, a vámpírmítoszok még azokból az időkből erednek, amikor azt se tudták mi az a baktérium, nem hogy a vírust. Mégis, a vámpírmítoszban az ellenszerek pl. az ezüst és a fokhagyma. Mindkettő öli a bacikat. A vámpirizmus folklórja pedig talán a veszettségből eredhet. Harapással elkapja az ember, denevérek (is) terjesztik (amikkel asszociálták a vámpírokat). Persze sok a homályos átfedés, de hogyhogy nem az ezüst és a fokhagyma (és a napfény, talán az UV miatt) az ellensége a vámpíroknak.
ez melyik kép vajon nem látom thumbnailt
Igen igazad van, most fel is kerekedem és minden étterembe bemegyek hogy nem mehetnék-e mosogatni. Nem panaszkodni kell hanem cselekedni, aki akar tud dolgozni van lehetöség.
>>213588543ja ez a náci filmes nő aki a háború után retró fekete fasz videókat forgatott
>>213588538az unokaöcséidet milyen folklór hatására fogdostad meg?
>>213588548A Viking mosogatógépek elvették a munkámat!
>>213588564Az egy TV sorozat miatt volt, 2 kicsi meg egy pasi
>>213588567A magamfajta tisztességes magyarokat ezek a gépek teljesen ellehetlenítik. Elöször a kombájn, most a mosogatógép, kezdem azt hinni ez szándékos és meg akarnak ölni.....
>>213588543india ledobta az EDAM-ot megint
https://desuarchive.org/int/thread/213578646/#213578939
>>213588632Kihagytad a vibrátort
postázzatok még fekete faszt
>>213588672>a nagyapám már a háború idején is cuck volt valahol teljesen máshol mint a front
>>213588672>Relatives: Elliot Rodger (grandson)TE MIT
>>213588558Ezeket a modelleket érezhetően a reddit, 4chan, stormfront, misc, meg más ilyen őrült helyekről tanították be. Sokszor volt, hogy flegmázott nekem vagy sértegetett is. Lól aki ezért fizet. XD
bármilyen irritáló tud lenni a kurvapercér anon siránkozása, még így sem tud huszadannyira krindzs lenni, mint a bográcspedó unironikus életvezetési tanácsai
>>213588690Öszintén, 30-40 év házasság után kit érdekel ha a megöregedett összeaszott ráncos feleséged szarrákurják mindenféle afrikai niggerek?
>>213588712>Flagshipmore like Fagshit
>NEEEEE GPT ÚRRAAAM KÉREM NE VEGYE EL A MUNKÁMAT MÉG BE SEM FEJEZTEM A BÉESCÉT---- ACK
>>213588719hát ja meg hát a gyerektapizó egy gyerektapizó, ezen nincs mit ragozni
>>213588710nincsenek különös egybeesések
>>213588725de ez a faszi a képen 41 évesen múlt ki
>>213588746mégse, hanem a fattya halt meg 41-ben, benéztem
>>213588649Nem tudom, én rendben vagyok szexuálisan. Igaz fizettem érte de ez van.
húha Leni néni 70 évesen is falta a nagy fekete faszokat. jóval azelőtt hogy divat lett volna. micsoda hipszter. micsoda remegős orgazmusok!
Vár a sok D-vitamin. Kell nekem a D. Felizgat. Egyre barnább leszek. Izzadok is majd, tehát megyek össze. Oaah. Kutyasétáltatás egy verőfényes reggelen!
>>213588719Micsoda irritáló abban amit írok? Csak nem érzékeny dolgokat érintek?
IMG_0366
md5: 193e4bb2170199e7fcc1cdfcd0fe40bf
🔍
>>213588804az hogy nem rizs
minden ami nem rizs az frankón bassza fel az agyamat
leni néni kettesével izgatja az árja afrikai faszokat
>>213588802a polgárőrség már készenlétben, védik a gyerekeket a hozzád hasonló pedóktól
Na megyek is szedni csalánt, múltkor a szeméttelepen találtam egy fasza bográcsot. Csinálok kis csalánpörit, meg múltkor a turiban beszélgettem egy emberrel, aki elmondta, hogy merre szokott az úton sok döglött állatot találni. Elmegyek arra, hátha szerencsém lesz. Nem vagyok válogatós, meg a csalánpöri annyira finom, hogy minden hús jó bele...
>>213588813ez elmeháborodás korai jele
>>213588828olyat csak a rudis gyerektapizó mutat
>>213588813Nem tudok most rizsre gondolni, tényleg borzasztóan éhes vagyok. Ha az ember hónapok óta szegényesen kajál minden más szükséglet háttérbe szorul. Tényleg elképesztö, hogy ide jutottam.
>>213588822gulyáskrémes paprikás krumpli bográcsozás
Úristen rolloljon valaki 88888888
Annyi jó külföldi ribanc van a tinderen a sziget miatt.
Egy se ad lájkot.
>>213588862Ezen csodálkozol keleteurópaiként? Szó szerint alember vagy a szemükben.
>>213588842>gyerektapizóezt a szót még csak 179-szer írtad le a desuarchive szerint
>>213588849NEM PANASZKODNI KELL HANEM DOLGOZNI. TOKMINDEGY HA TELJESEN LEÉPULTÉL MENTÁLISAN ES FIZIKÁLISAN VISSZA KELL MENNI RABSZOLGÁNAK MERT SZENVEDNI FÉRFIAS ILYEN KIS BUZI ANYÁMASSZONYKATONÁJA ÉHEZZEN CSAK
>>213588909és még sokszor le lesz írva amíg a körünkben van egy ilyen
EL KELL MENNI FIACSKÁM DOLGOZNI, A KEMÉNY MUNKÁNAK NE AGGÓDJ MEGLENNE A GYÜMÖLCSE MAGYARORSZÁGON DÖZSÖLÉS VAN
>>213588860Kinézet. Faszméret.
>>213588710bahahahahaa ez kurvajó
>>213588912uniróniss: ez
kijutottál csangliába 10 évre és nem tettél félre
>>213588968Csirkeparizer, trappista sajt, tojás, tej, kenyér. Vegyél mellé egy kis mustárt meg piros aranyat. Nemtom mi a bajod ez egy egész jó napi menü.
>>213589074Semmi sem pótolja a színhúst, semmi. Nem vagyok hajlandó ilyen feldolgozott szemetet enni.
>>213589062Jól van leírtad, kicsit éltesd még Orbánt aztán húzhatsz is vissza robotokat reszelni.
Húst és ninja creami fagyit akarok enni csak. Semmi mást. Ez nem élet, elegem van a nyomorból.
>>213589092>a kurvázás nem számít szeksznek>a fast-food nem számít éteknek>az örökölt vagyon nem számít pénznek>a külhoni nem számít magyarnak Kezdem észrevenni, hogy te egy liberális sorosista klozettbuzis transzvesztita vagyol.
>>213589158????
Én ilyeneket hol állitottam? A fast-food meg színhús, nem eszem gyakran, de nincs vele bajom. Ellenben ezekkel a magyar "húskészítményekkel"
>>213589197Na mostmár mosdatja is a szerecsent. Tipikus liberátor.
>>213589109kurvára semmi sem változik káeurópában bárki is van hatalmon. a nagyon nem óbán lengyeleknél, baltiaknál, cseheknél is vernéd magad a földhöz. azon vinnyogsz hogy nem a világ top ~7-8%-ába születtél. uniform eloszlást feltételezve ha 8x rerollolnál, még mindig kevesebb, mint 50% valószínűséggel születsz oda.
Brit tudósok megállapították, hogy a szegénységért és a szüzességért ugyanazok a gének felelősek
>>213589451>uniform eloszlást feltételezve ha 8x rerollolnál, még mindig kevesebb, mint 50% valószínűséggel születsz odamatematikus ön?
>>213589480>Zuckerberglehet, hogy okosabb vagyok nálla’!
>>213589480Nőnek szeretne születni és asztatt számolta ki.
>>213589548egyszer kiszámoltam a travik felezési idejét is popi, nem szép… sok instabil elem tovább él
>>213589595>felezési idejétaz a 12 cm-ről 6 cm-re összemenés ideje?
>>213589595És hány év? XD
>>213589629mennyi idœ kell ahhoz, hogy n traviból n/2 legyen.
>>213589464>szegénység-szüzesség ekvivalencia
Végre fent van. Már alig vártam.
https://mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2025/08/08/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-augusztus-8
>>213589644~1.313 év, kicsit tartósabbak, mint a Rádium225, de korábban ackolnak, mint a Bizmut205
>Dobozos fagyit vettem Ninja Creami helyett
megint a zsidók győztek
Na meghallgattam. Az ikszem megyen a Vityára.
>>213590259geopolitikastratégia a következő 1000 évre megvan?
Nektek melyik a kedvenc néger főszereplős filmetek?
>>213590302Te hiába ironizálsz én megszavazom a Vityát mert egyszerűen imádom. Te azért nem szavazod meg mert egy sorosista prüsszelista liberátor buzerátor trabi vagy akinek nem toszták meg a seggét rendesen. Miután megkaptad a nagy narancsos fasz adagodat mint itt, imádni fogod az Orsóst és még meg is fogod szavazni.
>>213590831Felizgat, arcra olyan mint Kerekes Vica
>>213590831>egyszerűen imádomdópmanussal postálunk tesik
>>213590381mármint film film vagy pornó?
>>213590932Lopni, megyünk lopni,
a Matolcsy na meg a Mészáros!
>>213589451IGEN NE TORODJ SEMMIVEL NAGYON JO AZ ORBAN HATALMON UGY SE VALTOZIK SENKI MINDENKI LOP AZ ORBAN LEGALABB MEGVEDI A MAGYAROKAT A MIGRANSOKTOL ES A BUZIKTOL A MAGYAR EMBEREK EZT AKARJAK
>>213590975ja olyat nem nézek
>>213590976>agyad disznótakarmányon
TOKMINDEGY HOGY MAR A SOMALIAI MENEKULTEK IS GUNYOSAN MOSOLYOGNK AMIKOR ELMONDOD HOGY MAGYAR VAGY OK CSAK IRIGYEK ERRE A SZEP ES GAZDAG ORSZAGRA ES NEM CSAK CSORO KELETEUROPAINAK NEZNEK ES ESZUK AGABAN SEM LENNE IDE JONNI NEM ORBAN MEGVED TELED TOLUK MEG A BUZIKTOL HA NEM LENNE ORBAN MINDENKI BUZI LENNE ES A GYEREKEK ELOTT BASZNANAK A NYILT UTCAN NEM HAGYHATJUK HOGY A BUZIK ILYET CSINALJANAK KERLEK ORBAN VEDJ MEG MINKET ES A MAGYAR CSALADOKAT MINDENKI A MAGYAR CSALADOK ELLEN VAN AZ EGESZ VILAG ES SOROS CSAK TE MENTHETSZ MEG MINKET MINDENKI BUZI MEG MIGRANS
sztálni, mennek molesztálni
a k imi meg a t rudi
>>213590987Halálos fegyver, Utolsó cserkész, Die Hard 3? Vagy valami mélyebb Gordon Freeman vonalon? Esetleg 12 év rabszolgaság? Ne légy barom...? Van egy csomó film, nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy "nem nézel olyat".
>>213590957kórus: nem a te péénzeeeed
>>213590865Felizgultam. Szeretem amikor egy nő arra készül hogy a dákójával lökjön!
>>213591051Narrátor: de az ő pénze volt.
>>213590865*Vica Kerekéšová
BUDAPEST MEGY IGAZI VILAGVAROS AHOL NINCSENEK MIGRANSOK CSAK ARJA EMBEREK ÉS CSODÁLATOS MINDEN ARROL A MINDENHOL EREZHETO HUGYSZAGROL IS AZ A PAR MIGRANS TEHET AKIKET NEM TUDOTT ORBAN KISZURNI
HA MAGYAR PETER JUTNA HATALOMRA AKKOR HOZNA DIREKT AFRIKABOL A MIGRANSOKAT ES AZ UTCAN SZARATNA OKET MEG NEVETNE AHOGY BASSZAK A VILAG LEGSZEBB NOIT (A MAGYAR LANYOKAT) MEG A GYEREKEKNEK MINDEN REGGEL AZT KELLENE NEZNIUK AHOGY A BUZIK SZEXELNEK ISKOLABA MENET NEM NEM NEM
CSAK ORBAN CSAK ORBAN CSAK ORBAN
>>213591138Valóban, ő közös kincsünk.
>>213591152>Born: March 28, 1981 (age 44 years), Fiľakovo, Slovakiahát, 20 éve lehet az volt
>>213591087te nem érted a viccet moldova
>>213591180ez a gyerekmolesztáló nem a kurvapecér
>>213591144kek a moldova becsavarodott, vége
Ennek az országnak olyan emberekre van szüksége mint Dopeman, remélem miután Orbánt ismét megválasztják 2026ban Pityinger "Dopeman" László nagyobb szerephez jut, szerintem lehetne külügyminiszter, szerintem mindannyiunk nevében mondhatom azt, hogy megtisztelné az országot ha ö képviselne minket külföldi ügyekben. Egy emberként sorakozik fel a magyar társadalom Orbán Viktor és Pityinger "Dopeman" László mögött
>>213591201én néha keverem őket a >tehetséges voltam 4.ben komplexus miatt
hq720
md5: 9a7e3fc69d11e0532f5a58607cbcf8ed
🔍
>>213591168igen, régen minden jobb volt
Alizée azért jól tartja magát 40-en túl
>>213591180A Te kurva tatád!
>>213591240a kurvapecér csak megkeseredett amúgy jó ember
a pedofilból meg süt az elemi gonoszság, sértés egymáshoz hasonlítani őket
>>213591274beteg vagy, most is a szeretet a téma, Kerekes Vica a fénykorában meg ez a francia picsa, ez pozitív SAAR
>>213591274hasonló mentalitás néhol pedig
rudeesh kevésbé tud magáról ez igaz
moldova inkább sajnálható ez is igaz
>>213591297az epstein barátod is biztosan beszélgetett már kismacskákról attól még ugyanolyan megvetendő gyerektapizók vagytok mindketten
Untitled
md5: b84243cf3b4c036c5646adc8884ba60b
🔍
>>213591325az a baj hogy nagyon hanyag szelekcióval vannak ebbe vagy abba besorolva a posták és nincs tűpontos kép
>>213591361ami nem rizsposta az a rudis gyerektapizó
>>213591346Az elméletem szerint meg sem halt Epstein, kimentették. Találtak egy hasonló embert és okosan megölték. Azért mert megtehetik, minden kontrolljuk megvolt látszólag.
>>213591325szerintem sértés bárkit is összemosni a rudispedóval
meg amúgy a kurvapecérnek kb. 40-el magasabb az iq-ja is csak megkeseredett, a tapizó meg sötét mint az éjszaka
Amikor megindult ez az Epstein didn't kill himself mémhullám, már akkor kicsit eröltetettnek érződött. Ezzel kondicionálva az embereket, hogy meg se kérdőjelezzék a halálának tényét. Fura.
>>213591381nem kérdeztük, és szerencsére megdöglött
ezt érdemli a fajtád
>>213591437Én nem vagyok meggyőződve arról hogy meghalt, téged mi győzött meg?
>>213591477leszarom, erőlködj máshol a hülyeségeddel pedó
>>213591477a hangok mondták
>>213591493Bár meghalt volna Epstein és azzal együtt kihalt volna a nyugati cukrosbácsi ipar, de azt te sem gondolod hogy ez történt.
>>213591512be van tépve mint az állat
>>213591534én őszintén kívánom hogy minden olyan gyerektapizó mint te nyilvánosan fel legyen akasztva
>>213591394>csak 40el magasabb ikuja, szóval így kb 90 köôk. érdekes jelenség amúgy a pasas nem mondom, egyszer csak tudatra ébredt egy 40 éves melós testében egy tájföldi kurvaszeánsz után
>>213591577>tájföldi kurvaszeánsz utánbiztos nagyobb volt a csaj fasza mint az övé
>>213591577az én fejkánonomban ez a tag az eredeti mustár, aki a legenda szerint megőlte magát. de ezek szerint él csak az elmúlt években kurvázott indokínában és nem volt ideje itt őrjöngeni.
>>213591571Én csak rokon gyerekekkel érintkeztem fizikálisan és ruhában, nem szexuális módon. Ha ezt neked nehéz felfogni mert egy pincében rohadsz egész nap, az ne az én gondom legyen a rinyád és lejárató kampányod által. Kellemetlen a fonálnak magának hogy ez tölti ki itt az űrt, meg dühöngsz mint egy elmebajos. Kezdj valamit magaddal, tök kínos ezt látni.
>>213591577Ennél árnyaltabb, de van benne igazság. Tényleg elkeserítö
>>213591654>Én csak rokon gyerekekkel érintkeztem fizikálisanna eddig olvastam, pedofil
>>213591615Nem tudom mit fantáziálgatsz te fogyatékos de semmi közöm "mustárhoz" aki sosem létezett. Ezek mind ilyen larpok, mustár, kaiser most a rudis.
>>213591690Kösz a bejelentést, már malmoztam hogy vajon meddig olvashattad
>>213591704sajnálom de nincs kedvem olvasgatni az unokaöcséid megrontásának a leírását
>>213591735Köszönik jól vannak. Átlagon felüli szellemi szinten vannak a korukhoz képest, ez a lényeg.
>>213591757ja biztos jót tett nekik hogy egy zsákfalusi dögevő fogdosta őket
>>213591757igazi géniuszokat nevelsz belölük, a hihetetlenül magas intellektusod amiröl nap mint nap bizonyságot teszel nekünk szinte rájuk száll.
eröltessél lehetöleg minél több mindent a kis "zsenipalántáknak" meglátod 10 éves korukra mennyire be fog érni a gyümölcse a munkádnak
>>213591773Ha trollkodni akarsz akkor keress magadnak olyan valakit aki tényleg egy gané ember. Én nem fogdostam az unokaöcséimet, de tettem a jövőjükért tök triviális módon, minimális időbefektetéssel. 3 évesen fejben szoroz a kisebb is
>>213591615>musler transzcendált>nem és nem az én hibám csak pénzzel>a kurvázás szeksz lettez egy jó szíkvel. szeretem
>>213591793képzeld el micsoda tudásanyagot adhat át egy 40 éves családtalan csöves biztiőr
elképesztő
>>213591793Nem ezt mondom, de még az ovi vége előtt pikk pakk megtanulják a matekot az általános iskolai 4. osztályos szintig, nincs ezzel baj
>>213591827már meg is találtam, te vagy az unokaöccs taperoló
>>213591844Te csak irigy vagy, láthatóan te nem kaptál jó nevelést.
>>213591854fúj már ilyen fiatalon molesztáltad őket? aztakurva
>>213591827Amit nem értesz, hogy olvastál ilyen "csodagyerekröl" akik x évesen már ezt csinálták, és azt hiszed, hogy ha teljesen átlagos gyerekekre ráeröszakolod ezt akkor ök is "zsenik" lesznek. Ez ilyen tipikus szarmagyar copeolás, a saját kudarcaidért próbálsz meg rajtuk keresztül revansot venni az életen.
>>213591875senki sem szeretne a buzigrúmolt unokaöcséid helyében lenni
>>213591854És mi értelme van? Azért járnak általános iskola negyedik osztályáig hogy addigra megtanulják, nem véletlenül olyan az oktatási rendszer amilyen. Te tényleg annyira hülye vagy hogy az már szinte fáj.
Az anyám akart velem ilyen iskolás dolgokat csinálni 5 évesen és mivel nem figyeltem meg nem érdekelt megvert. Volt részem ilyen elmebeteg emberek terrorjában szóval pontosan tudom miröl beszélek.
Se írni se olvasni nem tudtam, söt még a bal és jobb kezem se tudtam mikor általános iskolába mentem de év végére mindenböl osztályelsö voltam.
>>213591892Nincs erőszakolva semmi, olyan beteg felfogással állsz ehhez az egészhez hogy hihetetlen, a szóhasználatból látszik.
Anyám pedig elérte, hogy egy életre megutáltam már kisgyerekként. Te is ilyen elmebeteg lehetsz aki észre sem veszi magát.
>>213591990ja de itt nem erről van szó, ez tényleg azt magyarázza hogy hogyan molesztálta a rokon gyerekeket csak ilyen kacsintgatós mondon írja le mert azt hiszi hogy ez büszkeség kek
>>213591990Én már 4 évesen le tudtam írni azt hogy KAKA, az volt a csúcs!
>>213592019Zsarolod öket te magad mondtad, "akkor lesz édesség ha megcsinálod azt amivel neked még nem is kellene foglalkozni"
>>213592019>Nincs erőszakolva semmicsak az unokaöcsik
>>213591892na igen, csak szarmagyarországon!
bezzeg szlovákiában meg romániában!
>>213592039Nem hiszem molesztálta volna öket, de tuti hogy a gyerekeknek teljesen más emlékei lesznek vele mint gondolja. Amennyire itt sem veszi észre magát, valószinüleg az életben sem
>>213592076Írhattam volna keleteurópát, de nem változtat ezen. Múltkor láttam valahol "zseniképzö" nyáritábort? Hogyan képzel zsenit? Zseninek születni kell, pont ez a lényege
>>213592078dehogynem csinálta, ez egy unirónikus buzigrúmer
>gyerekeknek teljesen más emlékei lesznek vele mint gondoljana az biztos kek, majd a kékfényben beszámolnak róla
>>213592049Ugyan, egyszerűen nem kényeztetem el őket minden fogrohasztó cukros szarral. Szerintem igen is felelősségteljes hozzáállás. A gyümit ingyen viszem úgymond :)
>>213592131>ingyen viszem úgymondcserébe meg fogdosod őket
>>213592162Nem, cserébe toltuk a matekot, de már múlt idő. Nem eröltetek rájuk semmit, de jó a tudat hogy már képben vannak az alap matekkal.
>>213592122Ez egy nagyon ostoba nö akiröl te azt hiszed férfi, és ezért gondolod, hogy molesztálta öket. Nyilván ahogyan ö fogalmaz abból egy férfi esetében egyböl rosszra következtet az ember. Lásd
>>213592131 "gyümi".
Valószinüleg nagyon rossz családból származik, vagy apa nélkül vagy abúziv apával nött fel. Tippre voltak komoly mentális problémái, lehet intézetben is volt.
>>213592190áh nem ez egy 40 éves homokos aki travi is mellé azért hiszed nőnek
>Valószinüleg nagyon rossz családból származikja azt mondta múltkor hogy az apja is cukrosbácsi volt
Amit nem ért meg, hog itt senki sem fog rajta segíteni, viszont a larpja csak kiégeti az embereket folyamatosan. Egyszerüen rossz helyen van.
>>213592190jó tipp de nem, a gyümizés meg az azt megelőző smiley csak idegesítő csali volt, hagy dühöngjön az aki dühöngeni akar alapon, leszarom
>>213592236Nyilván. Ez jó menekülés, kár hogy 1000 ilyen apró jel van elrejtetve abban amit írsz, csak az embernek nincs ingerenciája mindet kiemelni.
sőt látod azt is leszarom hogy most beáldoztam a csalimat
>>213592214a pedónak sajnos nincs semmije, azért veri itt egész nap a faszát
40 évesen családtalan csöves lett belőle aki elől rejtegetni kell a kiskorúakat a zsákfaluban
>>213592259bocs az infóért, de hapsi vagyok
igen, direkt írtam hapsit
könnyű ez, de ezt leszámítva talán lelkileg tényleg nőiesebb vagy anyaszerűbb vagyok, ez megmagyarázza hogy érdekel az unokaöcséim jövője és ezt a pinceszűzek egyből betegesnek vélik mert hát hogy merészelem.
Nem igazán érdekel már az egész.
>>213592263tehát te most irónikus gyerektapizó vagy? az sokat segít a dolgon
>>213592263Nyilván így van. Na megyek is bográcsozni most egyet, találtam egy elég méretes döglött gyíkot csalánszedésböl visszafele, jobban örültem volna egy mókusnak vagy rókának de ezen is van olyan 15 deka hús, ráadásul nem is büdös, szerintem frissen lapították ki. Jó mert egyben ki is belezödik, nem kell vele bajlódnom. Közben a kutyámat tanítom beszélni ilyen gombokkal, sajnos elfogyott a jutalomfalat(megettem) de ha ráüvöltök akkor nyomkodja öket.
>>213592325a magát nőnek képzelő gyerektapizó aggcsöves
>>213592115igen is meg nem is. kisiskolásokkal ezt csináltatni marhaság meg semmit sem jelent; kicsit később, főleg gimiben viszont nagyon is jó ha az ember foglalkozik matematikával rendesen, persze nem az alkesz nagybácsi útmutatásával. KeletEUnak egyébként ebben nagy hagyományai vannak (kömal, versenykultúra, rendes! táborok)
>>213586029bázisolt pedó ánon
üdv, a vajda
>>213592325Ha érdekel az unokaöcséid jövöje akkor egy lakást vegyél nekik, vagy kapcsolatok építs amiket kamatoztathatnak. Az hogy szirszar matekfeladatokat végeztetsz velük amit amúgy is megtanulnának amikor eljött az ideje, azzal te semmit sem segítesz.
>>213592460hogy venne már lakást nekik amikor 40 évesen egy zsákfaluban csövezik kek
>>213592362Szerintem szép dolog hogy ha az ember törődik a másikkal, ez az általam megosztott történet tanúsága. Nem a kor, nem a szex. Aki ennyire megrögzötten pedofilozik mást ilyen sztorikra támaszkodva az vessen magára.
>>213592437Ezt jól mondod, kurva sokat kell matematikát tanulni és gyakorolni. Szerintem már fiatalon (10 év körül) is lehet eröltetni valamennyire, ha látszik hogy valaki tehetséges. Sajnos nálam ezt baszták el teljesen.
>>213592476hát téged sok más mindenért nevezünk annak de ez az unokaöcséid molesztálása a legnagyobb bűnöd
>>213592521Te segítetted a gyerekeket a rokonságodban akármiben is vagy nincs is ilyesfajta interakciód?
>>213592473Tudom, ez volt a lényeg. Valódi segítséget nem tud nyújtani mert az ö élete is egy kudarc, ezért próbál ilyen dolgokat eröltetni, hogy megnyugtassa magát meg mondhassa hogy ö "milyen alapot épitett", amikor kibaszottul semmi értelme, ellenben egy lakás ami tényleges valódi segítség.
>>213592538van de amit te csináltál az nem segítség hanem molesztálás
>>213592538A legtöbb rokongyereknek a legnagyobb segítség anyagi jellegü, persze ezen a sok proli magyar rögtön höbölög mert instant invalidál mindenféle bohóckodást amit öt "segitségnek" gondolnak.
"Hát lakást nem adtam, de élettapaszalatot azt igen, az mindennél többet ér".
Amúgy 1-2 év és már a gépen kódolunk a kölykökkel, legalábbis én kódolok és ha látják hogy mit csinálok, lehet hogy érdekli őket és csatlakoznak. Ezt is lehet groomingnak nevezni, konkurenseim a TV meg az agyatlan mobil játékok.
>>213592506azt nem tudom, hogy erőltetni mennyire lehet. elég gyorsan tudnak fejlődni a fiatalok, ha tényleg szeretik; ha nem, akkor meg minek. én megértem, hogy miért írod ezt, de szerintem neked is inkább az tett volna jót ha az érdeklődésed keltik fel és nem az ha ráderőltetik
Egyszer kérdezd meg unokaöcséid, hogy mire vágynának. Biztos lehetsz benne, hogy valami anyagi dolog jellegü lesz. Szerintem bátorságod sincs megkérdezni mert csöves szarmagyarként üres zsebekkel nem tudnál adni semmit. Esetleg kiköhögsz 2 kinder penguit, valami szar girbegurba kikurt almát ami "bio" meg behütött kamillateát.
>>213592614kek pedofil te még a ganésával sem tudnál megkódolni semmit
>>213592614ha jáva akkor tényleg egyszemélyes paki grúming geng lettél, gratula
>>213592561Ne eröltesd ezt a vonalat kérlek. Rágalom és a fonálnak se jó, nem tudom kin akarsz bosszút álni de évek óta ez megy.
>>213592614Megtanítod öket is Cnc joystickkel scripteket írni? Távmunkában már 10 évesen milliomosok lesznek a kis géniuszok.
>>213592639ez nem bosszú csak hányingerem van a retkes buzigrúmerektől mint te
>>213592615Nem, nekem pont az kellett volna hogy rámeröltetik. Az kellett volna, hogy anyám leül velem és következetesen betartatja a házi feladatokat, odafigyel az iskolai elömenetelemre ilyesmi. De a legkevésbé sem érdekelt, csak megvert félévkor meg évvégén hogy szar a bizonyitvany.
És ez az ironikus, mert amikor nem kellett volna akkor meg rámeröltette és meg is vert mert nem érdekelt, nem voltam érett hozzá. Tényleg az a nö teljesen bolond, minél idösebb vagy és többet értek a világból annál jobban döbbenek meg a szüleimen, hogy hogy a faszomba büntethetett meg engem a sors két ilyen szó szerinti elmebeteggel.
>>213592624>Egyszer kérdezd meg unokaöcséid, hogy mire vágynának. Biztos lehetsz benne, hogy valami anyagi dolog jellegü lesz.Ez vicces, ők még abban a korban vannak amikor hétről hétre változik, hogy mit akarnak. Vicces amúgy, hogy némelyik felnőtt anyagiaktól függetlenül nem igazán tudja mit akar, vagy nem érdekli hogy hova tart.
Legutóbb ezt kapták tőlem:
https://www.arrma-rc.com/en/product/1-10-gorgon-2wd-rta-kit-brushed-monster-truck-battery-and-charger-included-gun-metal/ARA3230SKT1.html
Nyúzzák mint állat, szigorúan az apjuk felügyeletével, vagy velem. Nyers móka! Későbbiekben persze olyan ajándékokban gondolkozom mint egy teleszkóp, mikroszkóp, stb. Ki tudja mi érdekli majd őket...
>>213592696nem érdekelt volna téged aztán ugyanitt vernéd magad hogy megnyomorítottak lmao
>>213592748hát az hogy fogdosni szoktad őket az biztosan zavarja őket
>>213592759Ez megint objektíven nem igaz, és ezzel akarod semmissé tenni amit mondok. Pont mint múltkor, amikor azt írtad hogy ha gazdag lennék akkor is itt keseregnék meg szó szerint éheznék szerinted. Tényleg orbitális hülyeség és színtiszta gaslighting.
>>213592773Ami rohadtul overkill az a játék maga, 12-14 éves kor felett ajánlott ezzel a játékkal játszani mert sérülést okoz, de ár-érték arányban befizettem a tartós és optimális közös mediánjára.
>>213592824nem kérdezte senki pedofil
>>213592748Mindenre van válasz, mindig kitalálsz valamit vagy one uppolsz. Olyat nem lehet mondani amire ne tudná rálicitálni.
Mondd, ez a kóros hazudozás gyerekkorban ragadt rád? Gondolom a rossz családi helyzet miatt rá voltál kényszerülve, meg számodra is menekülés volt ha a saját alternatív valóságodban létezhettél.
>>213592805>jajjjj 4csányon gonòszak:((((lmao@te
>>213592845amúgy ezt kurva jól látod eleinte ez a retek milliárdos progarmozónak hazudta magát aztán lassan lehúlt a lepel hogy egy zsákfalusi csöves biztiőr xd
a kisgyerekekhez érzett vonzalmán kívül mindenben hazudik
De nyilván amerikából rendelsz valami professzionális taviranyatasos autót, amikor te magad turkalóban vásárolsz ruhákat, meg csalánon élsz.
>>213592887Miért próbálod elvicceskedni? Teljesen normális hangnemben objektív választ adtam, te meg úgy teszel mintha én azon pörögnék, hogy "gonoszat mondtál". Nem lehet, hogy tényleg nincs igazad?
Ráadásul egy 3 éves gyereknek, aki még a legbasicebb autót is összetörné, hát még olyat amit igazából felnötteknek gyártanak. Mi lesz a következö? Hogy te kismotoros pilóta vagy és az 5 éves unokaöcséd most tanítod repülni?
30 km/ órával megy ez a fos autó, beszarok rajtad komolyan. Mi értelme van ennek amit csinálsz?
>>213592845Ez az igazság. Szállítással együtt akkor fájt 76k-ba és nekünk kellett összerakni. Edzettlen fos imbuszkulcsot mellékeltek ami a második csavar után elkenődött mint a vaj. Mindegy, kocsikáztunk és végül összeraktuk. A gyerekek figyelték az összeszerelés minden mozzanatát, de egy kicsit akkor én és a bátyám is gyerekek voltunk, ahogy apránként összeraktuk a kocsit. És bár alapmodell, de tartós, bivaly és moddolható.
https://youtu.be/POVBUOB4RZk?t=302
>>213593003Szerencsére volt kéznél egy Cnc aluminium nyomtató amire te csináltál joystickkel egy scriptet és nyomtattál egy új imbuszt.
>>213593003és utána fogdostad meg őket?
Esetleg a három éves unokaöcséd aki másfél éves korától hobbiként kovácsként dolgozik csinált nektek egy új imbuszt és azzal gyorsan összeszereltétek majd felszálltatok a repülögéppel (az egész család) amit az 5 éves gyerek vezetett és versenyeztetek.
>>213593062Imádnak játszani vele, ez a lényeg haver. Nem csak édességet kaptak. Jó a kapcsolatom az unokaöcséimmel, de nem fogom ezt bizonygatni képekkel meg videókkal. Állj le.
>>213593170nem vagyok a haverod selejt pedó nyomorék
>>213593170>de nem fogom ezt bizonygatni képekkel meg videókkalDe kérlek tedd azt te elmeháborodott, bizonyítsd be mindenáron, hogy neked van igazad. Doxold a családod csak hogy tiéd legyen az utolsó. Esetleg még velük is beszéld meg, hogy támasszák alá amit mondasz, csak hogy bebizonyítsd nekünk.
>>213593204nem mondod, egy antiszociális penész vagy
>>213593229ilyet ne kérj gec, amilyen dolgokat tárol ez a szardarab a gépén hogy azt a törvény szigorúan bűnteti
>>213593261te meg egy gyerekmolesztáló csöves
>>213593229Én azt tudom, hogy kár volt ide anno megosztani olyan személyes sikert ami az unokaöcséimet is érintette, azóta bitflippelt a szűz ROMja és erölteti ezt a vonalat.
>>213593330>gyerekfogdosás>személyes sikerkek
>>213593330Szerintem csak nem érted meg, hogy nem kedvelnek az emberek és minden annak az eredménye. Ha nem lennél kóros hazudozó és nem akarnál mindenáron one uppolni mindenki lehet még el is viselnék, hogy elég butácska vagy. De így ez borzasztó kombó és minden embert kiégetsz.
>>213593375nem, itt egyedül te vagy pedofil
>>213593408te egy rühes nyápic vagy, szerintem falazol a ketrecnek
ha valakinek ennyi bizonyítéka van egy pedó ellen és nem jelenti, az falaz neki
hogy is volt? vétkesek közt cinkos aki néma
miért nem teszel ellene és miért csak a szád jár? ezzel leplezed a támogatásodat?
>>213593460kek miért beszélsz magadról harmadik személyben pedofil?
>>213593395ez egy világi nyomorék amúgy széljobbernek kamuzza magát közben meg egy seggdildozó buzi
és képzeld a robotbaszó ánon mikor viccelődött vele azt mondta hogy kifényképezi a postáit és elküldi a zürichi egyetemre xd
ez egy komcsi házmester kb. abszolút hulladék
>>213593556Mondjuk szerintem is bolond a robotbaszó, hogy ennyire doxxolja magát (ha tényleg ö) és nem csak egy larp.
>>213593395ezeket nem fogja fel
kb. egy éven keresztül reggeltől estig szidta a mustárt, a >szüzeket meg mindenki mást, akit felismerni vélt
és ezek után, amikor nagyon is gyanúsan fogalmaz az unokaöccseivel meglévő kapcsolatáról, mellre szívja, hogy ugyanazok az emberek, akiket eddig obszesszíven szidalmazott, nem viszonyulnak őhozzá jóindulatúan
>>213593835ja de nem az a lényeg hanem hogy milyen kicsinyes a pedógeci
>>213593835véletlen volt, csak hát aki ideszokik az nehezen takarodik el
én is kitűztem egy dátumot amikor szándékosan dokszolom magam hogy többet ne kelljen idejönnöm
de aztán láttam hogy a bendzsi még névvel is vállalja az idepostázást úgyhogy inkább nem csináltam meg