Angliába nem tudom lesz-e eröm visszamenni. Szeretem az országot, de nem bírom a rabszolgasorsot. Mondjuk a saját hazámban "szabad emberként" nehezebb az élet.
Két szék köze estem, Ázsiába kell menni, én oda tartozom. Teljesen asszimilálódnom kell, a magyar identitást végleg el kell hagyni.
Édes istenem annyira szeretem öket.
Megorulok, chainlink 40%ot pumpalt 1 hét alatt. TUDTAM HOGY EZ LESZ. Ez volt a tervem kibaszott áprilisban, ez volt a tervem. Az isten húzzon a faszára hogy nem bírtam dolgozni.
>>213655878Gecire nem kellett ez a chainlink pump, borzasztó fosul vagyok. Ez volt a tervem áprilisban. Gyűjtők pénzt és minden hónapban beteszek legalább 1000 fontot chainlinkbe. Április május Junius az £3000, most már lenne £5000
Dolgozom 1-2 hónapot még, megnyomom jobban októberben mehettem volna vissza közel £10000el. Ha tudom elöre, akkor sem bírtam volna. Nagyon ki voltam készülve.
>>213656326férfi ember ilyenkor ébred
a sarjabbak most jönnek haza csak. volt tegnap vagy hajnal egy körül analog balaton
>>>/x/40861062
>>213651912Én is egyre jobban ezt gondolom. Az élet kibaszás, legjobb elvonulni és hátradőlve élvezni valami lazább ázsiai helyen.
>>213657309menjél már aludni
https://youtu.be/386iVwP-bAA
Gondolkozok milyen pénz forrás lenne reális.
Mi lenne ha a 2 nincstelen rokonom nevére meg a sajátomra vennék 3 lakást egymás mellett a belvárosban és kiadnám Airbnb-be. Valami ügynökség intézné, lehet hozna nettó 1k eurót ha a 3%-os fideszes hitelt felveszem
>>213657467Dél van mindjárt, meg lehet dogleni
>>213657506láttad a black mirror új évadot? tudod akkor mire gondolok.
>>213657525Nem láttam, de elolvasom ha leírod. Csak folyton úton vagyok még most kaja van
6 ezer euróból élek mint egy csicska
Nagyapám fiókja tele volt kommunista kitüntetésekkel, h legjobb dolgozó meg élmunkás, ilyen faszságok. Na én vagyok a legjobb goj, mert több pénzt kapok mint a többi szolga, de nem annyit hogy előre lehessen lépni az életben. Több pénz kell és kevesebb munka
Nincs értelme ide jönni ha cserébe 2-3k euróra csökken a jövedelem vmi meg csicskább munkával
Ez más mint Indonézia meg Thaiföld, sokkal több az ázsiai turista
újrajátszás szagot érzek
https://pcforum.hu/hirek/29702/heretic-hexen-felujitott-kiadas-id-software-doom-motor
1 euróból lehet reggelizni, kb. mint egy Subway szendvics. Kávé szintén 1.5 euro
Vietnámi stock index 12 százalék YoY. De minden a narancskreténen múlik
Turi Tamás a kénycöl már szisszifikálódott és szedi a hormont. Ti mikor kezditek már el?
>>213657901næz. nem tudom mit fantáziálnak itt a komék. mennyiből lehet ott komfortosan élni? ingatlant vehetsz kűfődiként? sok ország nem engedi
>>213658418Hol vagy? Gondolom elsöre Hanoi vagy Ho Chi Minh?
>>213659136Egyszerü
>VietnámSzex szép ázsiai lányokkal
>SzarmagyarországNincs szex szép ázsiai lányokkal
Ezen kivül egy teljesen más világ ami nap mint nap stimulálja az elméd.
A bozgorok mostanság miért akarnak oláhnak kinézni?
>>213659501jólvan moldova értjük, léteznek örömlányok. nekem egyébként sok volt az elmestimuláció; bejártuk dk ázsiát egész jól, rém csövver infrastruktúra meg rendetlenség mindenütt. még szingapúr külvárosában is szerencsétlen volt az élet
>>213659614Jó hát ha Svájchoz vagy szokva akkor eléggé borzasztó állapotok vannak, de nekem a lányok olyan löketet adtak, hogy teljesen filterezte az agyam a rosszat. Szerintem az infrastuktúra nem rossz Vietnámban, söt meglepöen jó. Ez hogy még a hegyekben is van 5g internet amiért filléreket fizetsz elég jó.
>>213659519Te mi vagy? Viccen kívül kérdezem? Mert hallottam romániai "magyarokat" is bozgorozni, akiknek magyar az anyanyelve.
>>2136591361.5k eur az irányadó amiből a száműzött ruszkik is jól elvannak már itt. De abból nem fogsz felvágni. Vannak akik 1k-ból is megoldják és közösen bérelnek
>>213659456Da nang, Hoi an
>>213659501Ez
>>213659614Moldova elvtársnak mindig igaza volt, régen is meg most is. Kórházanon merre járt DK Ázsiában?
>>213659767Én egy rémálom vagyok. Szedd be a gyógyszered.
>>213659831Éltem Da Nang-ban 2 hónapot, imádtam azt a várost. Egész éjjel kurváztam meg motoztam. Fürödtem mindig a tengerben, néztem hogy kézzel halásznak a helyiek.
>>213659831Keféld meg Ha Trangot, én imádtam. Sokat jártam hozzá.
https://gaigu41.tv/gai-goi/20323/HA-TRANG---SUGAR-BABY-CUC-XIN
Da Nangban sajnos drágább a sex, de ö szerintem megéri 1 millió dongot. Elég hideg lány, de baszni szeret meg tud. Jól is szopik. Mondjuk hallottam olyan pletykákat, hogy külföldiektöl már 2 milliót kér, ami viszont lehúzás.
Hoi Anh Old town elég fasza.
Lumea a intrat pe un teritoriu necunoscut în ceea ce privește povara datoriilor marilor economii. Șapte țări dezvoltate au datorii care depășesc PIB-ul lor anual, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată în combinație cu niște rate ale dobânzilor atât de mari. Monedele lor ar putea suferi o serie de devalorizări care amintesc de crizele financiare din Asia și Rusia de la finalul anilor '90, dar la o scară mult mai mare. Fondul Monetar Internațional (FMI) estimează că Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franța, Italia, Spania și Japonia au datorii mai mari de 100% din PIB. Acest așa-zis grup „D7” s-a împrumutat masiv în timpul crizei financiare globale și, din nou, în timpul pandemiei de Covid-19. Japonia se confruntă cu datorii mari de mai bine de un sfert de secol, însă ținând cont de dependența „Grupului celor Șapte (Datornici)” de piețele globale de credit, situația este mai gravă acum decât a fost vreodată. Raportul datorie/PIB nu a fost așa de mare nici în urma Marii crize economice din 1929-1933. Deprecierea monedei naționale face ca datoriile acumulate ale acestor țări să fie mai mici în comparație cu veniturile fiscale actuale. Este un truc ingenios care evită politicile complicate de reducere a cheltuielilor sau de creștere a impozitelor. Acest lucru s-a mai întâmplat atunci când economiile majore se confruntau cu un nivel foarte ridicat al datoriilor: Franța, în anii '50, Marea Britanie, în anii '60, și Italia, în anii '90. Dar și investitorii pot fi cei care declanșează procesul de devalorizare dacă cred că inflația va crește rapid sau că obligațiunile de stat nu vor fi rambursate. Evenimente de acest gen se pot declanșa fără niciun semn de avertizare și pot accelera extrem de rapid, ceea ce ar putea lăsa guvernele în dificultate în încercarea de a-și refinanța datoriile.
Lassan beszűkül az életterem, egy lejtőn érzem magam és nem tudom hogyan szálljak le róla
mentális egészség
29 éves férfi vagyok, menedzserként egy IT multinál, a kollégáim nagyon megbízható embernek tartanak, jól kijövök velük. A magánéletemben nincsenek barátaim, csak sportolni mozdulok ki, ahol szintén nem tudok barátkozni. A gyermekkori traumáim miatt nem tükrözök érzelmeket az arcomon, fura a mozgásom/járásom, nem tudok ellazulni, ha beszélek az halk és többször vissza kell kérdezni, arra, hogy pontosan mit is mondok. Mindez csak az arcom, belül hiperérzékeny vagyok, ha valaki szomorú vagy vidám azt azonnal megérzem, emiatt jókor tudok jót kérdezni, talán ez az egyedüli jó szociális skillem. Adja magát, hogy a párkapcsolatok terén is rosszul teljesítek, nem volt sok barátnőm, jellemzően extrovertáltak voltak és “örökbe fogadtak”. Korábban még próbáltam küzdeni és emberek közé járni, viszont az utolsó szakításom másfél éve történt azzal az indokkal, hogy nem teljesítettem a barátnőm igényeit. Ettől kezdve folyamatosan kezdett beszűkülni az életterem a következő módon:
Az edzésre kaptam rá beteges mértékben. Van, hogy napi 2x edzek és minden edzést addig a pontig csinálok amíg már nem nagyon tudok felállni. Emiatt gyakran vannak fájdalmaim és aludni sem tudok rendesen, mert állandó küzdj módban van a testem a hét minden napján. Folyamatosan a testem vizsgálom, milyen asszimetriák vannak rajta, hol nem tökéletes.
Régen szerettem filmeket nézni, viszont mostanra már nem merek új filmeket nézni, csak azokat amiket már láttam egyszer. Azt érzem, hogy félek attól az érzéstől, hogy megnézem és nem tudom újra átélni az élményt többé.
Korábban sokszor utaztam szigetekre, mediterrán helyekre egyedül fotózni, kirándulni, mert boldoggá tett, viszont ma már nem érzek késztetést erre. Ez a nyár volt az első, amikor nem mentem sehova, pedig az összes szabadságom megvan még az évre.
És ami a legújabb: nem merek kimenni a lakásból. Azt érzem, hogy nem tudom elviselni azt, hogy másoknak van párja, barátai, tudnak beszélgetni és kapcsolódásokat átélni. Nagyon irigy vagyok rájuk, amit szégyellek. Jellemzően HO-ban dolgozom, így csak az 5 percre lévő edzőterembe járok el és heti 1x bevásárolni.
Azt érzem, hogy már ez is kezd sok lenni és nem akarok más embereket látni, mert kirekesztettnek érzem magam. Megterhelő kilépni az ajtón, nehéz felöltöznöm úgy, hogy elfogadhatóan nézzek ki, 30-40 percen át készülődöm a tükör előtt. Úgy érzem annyi társadalmi elvárásnak kell megfelelnem külső és belső tulajdonságok terén, hogy nem érzem magam teljes embernek, hanem valami torznak, akinek szégyellnie kell a létezést. Rettegek attól, hogy nem vagyok elég jó másoknak, esetleg csúnya és unalmas vagyok. Tudom, hogy manapság magas elvárásoknak kell megfelelni amit a social media diktál, legyen szó párkapcsolatról vagy barátságokról egyaránt. Pedig a mindennapi edzés miatt nagyon sportos vagyok és viszonylag intelligensnek tartom magam. A kérdésem az, hogy hogyan tudnék erről a lejtőről leszállni, mivel ha ezt a tendenciát követem lassan elveszítem a munkámat és minden kapcsolatomat a külvilággal.
>>213660044>https://gaigu41.tv/gai-goi/20323/HA-TRANG---SUGAR-BABY-CUC-XINAmúgy ö mondta nekem, hogy naponta olyan 200 e forintot keres. Nyilván rengeteget leszednek a pénzéböl, de akkor is brutális ha belegondolsz. 5 perc alatt kivégzi ezeket a spicces kínai/koreai vendéket és megy a következöre.
Egy picit bele is szerettem, de elég nyilvánvalóvá tette, hogy nem vagyunk egy szinten. Sebaj, a sex tényleg jó volt. Egyszer elfelejtette magát és visszacsókolt nyelvvel is
Le lehet elni ugy egy eletet, hogy a parod csaladja lenez?
Lenyeg a lenyeg, nem vagyok eleg jo a parom csaladja szerint. Egyebkent van benne valami, orvos csalad, ki nem talalnad, en nem vagyok az. Tul lehet ezen az erzesen valaha tenni magat az embernek, vagy mindig ott lesz ez a fajdalom ?
Síkosító vs. hüvelygomba
Tudtok ajánlani olyan síkosítót ami nem irritálja a hüvelyt, és kifejezetten olyanoknak megfelelő akiknek visszatérő hüvelygombája van.
Köszönöm!
pcL_0r
md5: 515e4d2bf70c785d2f92301f7433157e
🔍
Már most olyan parti hangulatom van
https://www.youtube.com/watch?v=rkDNjOhfAU0
>>213659831szingapúrtól malajzián át tájföldig. már tájföld is túl fűszeres volt nekem, haverok meg vietnám/kambodzsáról még erősebbeket meséltek szóval nem bántuk h nem mentünk tovább. ha már csövver, akkor a természet legyen nagyon érintetlen, laoszt megnézném hől
Ez mennyire valós?
https://www.youtube.com/watch?v=MhXB1Y4jpmw
https://gaigu41.tv/gai-goi/24387/Le-Na---hoa-khoi-ngoai-ngu-dep-trang-nhin-quen-loi-ve
Ez a csaj is nagyon jó volt. Nem lehetett leállítani úgy csókolt. Szerintem ö is meg Ha Trang is legalább 25%ban fehérek, az arcuk meg a felépítésük is full hapa. Hófehér bör ilyesmi.
Ha Trangot megkérdeztem, de azt mondtam nem. Aztán lehet ilyen több generációs kurva családból származik (nem ritka), és valamelyik nagyapja valami katona volt vagy ilyesmi, csak nem büszkélkednek vele.
>>213660212Ez ilyen ai slop csatorna ahogy nézem.
>>213660283We have nothing else to eat unfortunately, things aren't going to well
>>213660182SG és malajzia normiknak való hely, sőt Thaiföld is valamilyen szinten. De könnyű hozni a luxus életet és becsülik a fehér embert.
Természetben amúgy fülöpföld a menő
>>213660375Mit csinálsz Da Nangban amúgy?
>kapjatok sok plüssállatkát
>egy elég pici gyereknek persze egyáltalán nem érdekesek, de a kontrasztok/hangok jól lekötik, úgyhogy játsszatok velük
>az egyik egy kis dörzsölt fejű alligátor (kép csatolva)
>kb mindegy persze mit mondasz mellé történetnek
>egy hónap után kialakul a meta
>kajmán uracska egy tőzsdei manipulátor fehérgalléros bűnöző
>országok gazdaságát dönti romba szórakozásból
>harmadik világbeli milíciákat pénzel
>ő van minden nagyobb terrorcselekmény mögött
>mindig próbálja rádumálni a többi állatot, hogy foglalják vissza a Kajmán-szigeteket, az ősei földjét
lehet bajba fogunk kerülni amint közösségben beszél a gyerek
>>213660375hm fülöpfölde sem lehet rossz valóban. mondasz valamit.
>>213660265Ez is régi mert F16-ból ami a multirole lenne vagy 85 darab van most. Mellette kell legyen még F18 is vagy 30.
>>213660446>kajmán uracska ad pénzt, hogy tudj robotokat baszni>kajmán uracska hirtelen nagyon rendes leszNem tudom robotbaszó, ahogy öregszem úgy leszek egyre kevésbe fogékony ezekre. A személyes boldogulásom jobban foglalkoztat, mint hogy erkölcsi alapon próbáljak predikálni, olyan dolgokról amiket lehet nem is igazán értek.
Soha nem jelentkeztek ennyien a felsőoktatásba, ezek voltak a legnépszerűbb szakok a pótfelvételin
De kajmán uracska kifejezetten vicces, mert sokan azért seethelnek mert szó okosabb volt és lehúzta öket. Persze, ha ök csinálják akkor tisztességes meg normális, de ha valaki a saját játékukban veri öket laposra akkor az hirtelen "tisztességtelen" lesz.
>>213657884>6 ezer euróból élek mint egy csicskaezt hogy kell érteni? havi 2.5 millió Ft azért nem olyan kevés
>>213659996>motoztamEzt már tegnap is írtad, de nem vágom hogy ez a kurvázás egy formája vagy motorozásra gondolsz?
Tudom te ilyen nagy germánfetisiszta vagy, szóval ha eddig nem tetted meg olvass utánna a Fugger családnak. Ugyanazt csinálták mint a Rotchildok késöbb. Sokak szerint Magyarországot irgalmatlanul lehúzták arannyal.
dc8
md5: c2ee1e8c36fef539d577fc944a6a7c79
🔍
>>213660695Nem, szó szerint. Két lány között a tengerparton motoroztam éjszaka.
>>213660446mondjuk az jó fej ha a feleséged ilyeneken még nem botránkozik meg
>>213660570ja ebben semmi erkölcsi fölény nincs
csak rém szórakoztató
>Neeeeeem az árja németek nem csinálnának ilyet, ök nagyon becsületes tisztességes dolgos emberek. Sosem élösködnek és manipulálnak.
Nem a faszt nem te ostoba fasz.
>>213660777Hát abból ítélve, hogy ilyet tanítasz a gyereknek de, azt gondolnám. Hacsak nem vagy teljesen bolond és tanítod a gyereked elmebeteg dolgokra.
tesómnak az ilyen mániája hogy nem szabad felnőtt viccet a gyerek előtt mert az megalázó neki ha nem érti
>>213660744Hát az árja német Fugger család seggbefuggolta a magyarokat elég rendesen.
>>213660608>>213660839na akkor most melyik moldova össze vagyok zavarodva
>>213661038>Hát abból ítélve, hogy ilyet tanítasz a gyereknek de, azt gondolnám, (hogy igen te azt hiszed, hogy kajmán úr ellen lazítani erkölcsi fölény)
Dermesztő, fagypont alatti hideget mértek a Bükkben
frz
md5: 26433f15421c406755cfa883cfdd96b5
🔍
>>213661141rotyog a bogrács. tüzesek az öcsik. a gyufát most bontják
>>213661262jobb ha ők húzzák ki mintha én tolom be
számora fontos volt a befolyás
>>213660744Sajna a ":DDB" az shop, de így is vicces.
>>213661340hu te ilyen okos vagy?
>>213661340igen, találtam jobbat amúgy még korábban
Hogy eltünt a szarházi larper vpnes amikor belekérdeztem a dolgokba. Ez se járt Da Nangban, csak ilyen BEST EXPAT CITY IN VIETNAM videókat nézett.
>>213661354Nem, csak te vagy hülye.
>>213661369mondd meg neki vizespuding úr
>>213661367ez a kép a remény és a reménytelenség képi metaforája
a mennyek vagy a pokol
szerencsétlen ifjú pályakezdő kiöltözve mehet az állásinterjúra, fülig érő szájjal, de ez a jövőben megváltozik, fellépve a tömegközlekedésre szépen demoralizálódik idővel
mennyek és pokol: balra a figura kékesfehér háttérrel vidám, energetikus, normális alakban, jobbra egy vérben úszó torz figura képe rajzolódik ki
>>213661392Csinálnék valami nagyon kifinomult vaníliafagyit, amibe mix inként raffaello golyókat tennék. Az én ninja creamimben csoki fagyi nem fog készülni az fix.
>>213661445ne tedd, helyette vegyél ostyát, krémes mogyoróvajat, nutellát vagy amit akarsz és rétegezve csinálsz ilyen fagyi lasagne-t, olcsóbb és elegánsabb
>>213661499fagyi lasagne, persze majd a gumicukor gulyásleves után az lesz a második fogás
>>213661499azért cserébe mit kellett csinálni az öcsiknek hájpedó
>>213661536nem mondod ez ö volt? te ez tényleg minden szar ami ír :DDD
>>213661527ostyalap megkenve mogyoróvajjal, rá csokifagyi, repeat n ahogy a doboz mérete adja. Csomó mindennel kombinálható, a lényeg a rétegzett ostya.
>>213661445>raffaello golyók házi fagyibancsúcs proletár
>>213661083úgy értem hogy itt
>>213660608 normalizálod kajmán uracskát, a következő postában meg már elmebeteg dolog. én inkább az első postával vagyok hől
>>213661559Alapból én azért akarok ninja creamit mert a soft serve a kedvencem, ez a réteges téma meg nem müködne. Ez nem is fagyi hanem jégkrém már.
te tényleg semmit nem értesz :D
>>213661536fagyilazannyát innentől bele lehet venni a rudeeshkánonba
>>213661553persze, hogy ő volt
majd ráérzel
ha nem takarodik el addig
>>213661586Én a raffaellos anonnak adtam egy olcsóbb alternatívát, amúgy nem az én világom szintén, de próbáltam, viszont mivel nincs fagyigépem így langyosan eláztattam picit az ostyát és szmöttyös lett a végeredmény, nem ropogott. Ehhez fagyigép kell vagy 2 liternyi jégkocka.
>>213661578inkább befeedeltem chatgptbe, ö elsöre megértette
>csúcs proletárnem tudom a raffaelo szerintem egy nagyon öszinte termék.
>>213661499>fagyi lasagna>elegánsó törp anyám
>>213661632Ember én is találhatnék alternatívát, sóval meg jéggel lehet egy zacskóban is fagyit csinálni, nem erröl van szó.
A ninja creaminek nincs alternatívája a piacon, fentről lefelé egy teljesen kifagyott tömbböt fokozatosan borotvál le. Az eredmény pedig friss házi soft serve. Én nem fagyihamburgert meg lecsócsokit akarok, hanem ninja creamis soft serve házi fagylaltot. Miért osztogatsz ÁLLANDÓAN kéretlenül tanácsokat?
fagyaszd le a gulyáskrémet, keverd össze mézzel és azt nyalogasd
jó nyársalás mellé
ha moslékot akarsz gyártani ahhoz nem kell nindzsa fagyigép, elég egy vödör és egy fakanál.
>>213661716nem becsülöd meg unokaöcstapi senseit eléggé
>>213661668mi az hogy őszinte termék? finom mint az állat, de túlárazott egyértelműen az anyagfelhasználás szempontjából
házi fagyiba belebaszva semmi értelme szerintem, más kategória a kettő és nem lehet csak úgy összerakni hogy "múkoggy"
>>213661686lasagne lett volna de kételketem már mindenben
a kételyek is alakítják a világot, lásd Mandela effektus
>az én unokaöcséim fogják hitelcsapdába ejteni a te szánalmas rokonságodat, mert idejekorán érteni fognak a matekhoz
>és ha valaha is sakkoztál, megtanultad mit jelent a lépéselőny
>>213661794az nem az én postám, és ezért reklámozod
>>213661725Mármint mi a moslék? Amerikában a fagyiba keverni dolgokat a legnagyobb fancy dolog.
https://www.youtube.com/watch?v=FZuIch-Eq1s
Direkt ezért van a ninjan mix in funkció, ami csak nagyon lazán beleforgatja a fagyiba amit te kitalálsz, pl a Rafaelo megmarad ilyen jól kivehetö darabokban, és tökéletesen kiegészíti a kifinomult minimalista házi vaníliafagyit.
>>213661819lejárt szavatosságú paráncs az ecseriről
>>213661828*parány, kurva telefon
>>213661756Túlárazott miért? 3 darab raffaello 340 ft, az már két ember adagjába elég mix in.
Mondom, ismerkedj meg a loaded ice creamek fantasztikus világából. A ropogós raffaelo kurvajó a krémes soft serve ice creamben.
>>213661802>nem az én postámez a mániákus hazudozás is ilyen indiai vérbeli jellemvonás?
>>213661668a két postát rakd össze ember
mindegy, majd egy nyelvi modell egyetért veled helyettem
kurva szomorú
>>213661851Parány is kurvajó lehet, azt teszel bele amit akarsz. Csak ezeket gyorsan kell enni mert pikkpakk megszívjak magukat ahogy olvad a fagyi es akkor elég undoríto lesz.
>>213661876hát ha van fagyi géped akkor gondoltam family sizeba gondolkodik az ember és nagy dobozokat pakol meg amikor nekiáll, pl. ha szezonálisan málnához jut vagy eperhez, azt így is lehet tartósítani vagy felhasználni, a befőttezés nagyobb nyűg.
>>213661891milyen szar lehet hogy annak amit leír a 80%-át le kell tagadnia utólag
finomságokért való tapizás és bosszúállásra grúmolás
elemlámpa és nyársalás
totális GPTcigány halál amúgy
ennél lejjebb, mikor a kibaszott chatbot válaszát bemásolod ide, már alig van
>>213661912Elsö körben szerintem nézz utánna, hogy mi az a ninja creami meg hogyan müködik.
>>213661930Megvolt, lehet hogy befizetek egyre közösen, 2 háztartás javára.
>>213661930Utána is számoltam, 2-3 embernél még - szokástól függetlenül - nagyon lassan hozza be az árát, ellenben 8-10 embert ellátva plusszosra jön ki olyan 2-3 év után, tényleg sokat számít a fogyasztási szokás.
>>213661954Akkor látod, hogy mekkora a serving size, és az cappel, mert a speciális edényben kell lefagyasztani a fagyit. Lehet venni mondjuk extra edényeket, és akkor több.
Egy öt tagú családnak (föleg ha nagyobb étküek) lehet már nem annyira praktikus. A maximális adagot egy pillanat alatt szétkapja 5 ember, és kell várni amig a gép elkészíti a következöt.
Ilyen zabadisznónak mint én, vagy egy párnak tökéletes mondjuk.
Eljött a szűzizgatás ideje.
Még mielőtt kétségbe vonná bárki a zsákmány eredetiségét.
>>213662132Angliában is Barney, nincs valami románspecifikus mackónév?
>Radu
>>213662132ott nem a győri édes gyártja?
>>213662033Én teljesen máshogy képzeltem el a felhasználási lehetőségeket. Adott mondjuk néhány kiló szezonális gyümölcs, 24 órán belül foglalok le tejet, ~5% minimum zsírtartalommal, de azt még mindig fölözhetem és sűrűbb fagyit csinálhatok, cukor van, én a fagyigépezést mint befőtt elrakást képzeltem el, csak a jeges úton. A ninja creami komoly cucc, ki kell használni. Na meg az élet adta lehetőségeket, mint a szezonális olcsó gyümölcs. De egy túlfőzött lekvárt is megmenthetsz vaniliafagyival rétegezve pl.
ja hogy a dörmi az ilyen nemzetközi dolog?
a világ befolyásos rudisainak ő a jelképe?
>>213662185Igen, ki kell használni a lehetöségeket. Én is amikor az erdöben sétálgatok mindig figyelek mit lehetne hazavenni. Érted, ha már ott fekszik valami vadállat minek rohadjon el ott, amikor ínycsiklandó finomságokat lehetne készíteni, csak kicsit jobban kell füszerezni.
>>213662161Kérdezd meg tőlük. XD
>>213662247Ja akkor ott vetted a magyar pudingot, mondjuk minek akarna bárki is magyar szloppot venni azt sosem fogom megérteni. Román termékek jobbak. Sajtok, virslik etc.
az egész életem hazugság volt, erröl is kajmán uracska tehet
>>213662274Lölő a maci. A gecimaci. XD
>>213662132>>213662274>>213662335ó ne ó ne óóó neeee ........ 11 centis nővérek, most még jobban összementünk.
>>213660401Kikapcsolódni jöttem meg baszni. De délutánra elkapott a sugárfosás.
>>213660446Kekk
>>213660613Igen, fix költségeim mellé 1400 eur havonta akkor is ha kint vagyok itt, otthon 2000 havonta ha nem költök semmire. Nem nyugtat meg hogy 70 évesen gazdag leszek, net worthom minuszbol indult proli család miatt
>>213662509D Ö G Ö L J M E G K É S F O R G A T Ó !!!
Pár nap itt nagyon durván redpillelt amúgy pedig láttam már cifra dolgokat. Az ázsiai turista lányok serege megdöbbentő. Minden fehér nőnek el kéne jönnie ide, de addig jó amíg a férfiak nem talalják meg ezt a helyet
>>213662477És hol baszol meg kikkel? Te ilyen chad vagy aki my khe beachen reszel a normiekkal? Hol Anh old city is televolt részeg anglo lányokkal.
ne feledjük a legendát
valamint
>vancouver
>"when Q ver"
>amikor a Q elver téged
>a nagy nulla kis farokkal
Véletlen? Aligha!
IMG_6958
md5: dcee82a9f41593228b15b157857ffaca
🔍
>>213662526Tényleg olyan koreai lányokat láttam ott lotteban néha nem hittem el. Volt egy lány akin látszott, hogy megérezte hogy mennyire megdöbbentett ahogy kinézett. Szerintem ha nem vagyok ilyen autista meg is tudtam volna dugni, a barátnöivel volt.
Koreai meg kínai lányok nyári ruhában, nőies igényes megjelenés
Néha egy egy fehér nő ide téved, olyan érzésem van mint amikor a Shrekben Fiona átváltozott zöld ogrénak. Csak nekik van tetoválásuk, narancsbőr, piercing, igénytelen ruhák
Helybeliek is jók de nehezen lehet megkülönböztetni a domestic turistát
Motorrol lattam, ahogy tengerparton sétáló tökéletes koreai lányt a fekete csávo füzögeti. Ha normie vagy Da Nang maga a paradicsom. Sokan panaszkodnak, mert az fehér emberek között nagyon felkapott lett.
minden egyes dörmi szelet után 1 milliméterrel nagyobb lesz a béniszed
>>213662593Ugye geci? Vicces a kontraszt a trampli ausztrál meg német lányok mellett, mindegyik gubancos hajjal ilyen farmer short valami csumpi top és ennyi.
>>213662621A motor szekszi. A minap láttam egy Suzuki Intruder 1500at, felizgatott. Bár ebben a színben volt, nekem nem jön be.
>>213662544Nem vagyok giga chad csak normál fehér ember. Összeszedem magam és megpróbálom majd az appokat, kurvázni nem szoktam, itt sztem nem érdemes, de ha muszáj lesz majd megnézem amit a csóró anon linkelt
>>213662621Itt kevés a fehér ember egyelőre, azok egy része is boomer. De még egy mid helyi lány is alázza a fehér turista """nőt"""
>>213662660Elmondom mi jut eszembe erről a színárnyalatról. Az olcsó műanyag burkolatok a 70-80as évekből, szépen megsárgultak. Bár itt fém és festék van, mégis azt az érzetet kelti hogy elejét mentek a sárgulásnak és eleve olyan sárgára festették, mint amilyen a fehér majd lesz (persze ha fehér műanyag lenne az alap). Ezért visszatetsző ez az árnyalat nekem.
>>213662662Ha megteheted ne hagyd ki a kurvázást semmiképpen. Ha gigachad vagy akkor is ki kell próbálni. Ha Trang tényleg jó baszés, és legalább valaki végre megérti, hogy miröl beszélek
>>213662718még jó hogy senki sem kérdezett téged pedofil
>>213662716Lehet rosszkor mentél (vagyis jókor), én február-marciusban voltam akkor rengeteg fehér ember volt. Nyáron van ott peak szezon, mert akkor mennek az ázsiaiak.
>>213662735bekattant hülyegyerek vagy
Appokkal vigyázz föleg ha vietnámi, 99% kurva vagy lehúz. Megbeszél veled egy randit egy bárba, ami drága aztán csinál neked egy kis számlát.
Én vietnámi lánnyal csak akkor próbálkoznék ha valami személyes helyzetben találkozunk (gym, étterem). Ilyen netes ismerkedés ott elég nehéz hacsak nem vagy tényleg modell tier vagy nagyon gazdag. Kínai, koreai turistalányok más tészta, ott eltudom képzelni hogy összejön ha jóképü vagy.
Hidd el nekem, kurvázás a legtisztább ha csak baszni akarsz.
>>213662774mondja ezt a gyerekmolesztáló
>>213662718Az eredetileg ilyen színű. Ez volt a divat.
>11 centi (megy össze)
>bsc 10 év alatt (nincs kész)
>csoki puding (vízzel)
Ilyen Ha Trangot az életben nem füznél be szerintem, aztán 1 millió dongért a tiéd.
Ázsiai férfi státusz 2025: megsemmisült. Pár nap alatt amíg vizsgáltam az embereket a 2000 turistából aki elment mellettem 2!! darab Chang volt, aki tényleg rövid gatyában és trikóban, teljesen kigyurva jó hajjal feszített. De ők is kb csak szem magasságig érték nekem, bár a sajátjaiknak biztos vonzóak.
Többi mind törpe, down kóros fejű, fogpiszkáló karú. Semmi férfiasság. Csóró helyieknél még érthető. Pár öregebb papa gd csajokkal. Itt sztem tarolni lehet ha tudnak angolul.
Ja és a legtöbb koreai lány ilyen 4 fős bandákban egymást fotozgatja. Nem hozták fiúkat otthonról
>>213662892Ezek a lányok nem úgy néznek ki mint a tipik seamonkey a pult mögött
>>213662863sosem tettem ilyen, büszkén szisszifikálhatok tehát minden satynya szűzet
>>213662961Ezt mondtam. Fiúk lányok külön bandákban mennek. Néha látsz párokat.
az autista retardáció olyan szintjére értünk aminek a tudomány szerint nem szabadna léteznie.
>>213662995Mondom menj el hozzá, aztán meséld el mit gondolsz. 13 ezer forint plusz 1500 forint szálloda, rossz esetben 26 ha igazak a pletykák, de öszintén megmondva egyszer azt is ki lehet köhögni.
>>213663004Úgy érzem itt több a női turista mint a férfi. Még a yogás falvakban sem éreztem így indoban meg Thaiföldön
megmondom spoilerbe a szúznek, hogy most jönnek az unokaöcsik számára a matek általi tudásuk miatt élvezhető játékok, mint a connect four, amőba, de lassan betűzünk is és tervben a Scrabble játszás, csak még nem találtam jó magyar szótáras alternatívát
Csinált régen masszázst is, az úgy 1.8m dong volt, fél óra masszázs. Pinájával csúszkál a farkadon meg ilyesmi. Szerintem ha akartam be is rakhattam volna neki natúran. Borzasztó jó emlékek.
>>213663001tehát pedofil vagy
>>213663039Lol de ez az óradij?
Mon 25k, nyugaton lassan 200 eur egy cigánykurva órája
>>213663069Fél óra masszázs aztán fél óra sex persze, 1.8m-ért.
>>213663070nem, a szisszifikáció gondolata ugyanis nem implikál semmiféle megkötést az alany korát illetően
>>213662887VGH egyenesen a béniszbe (megy össze)
>>213663066csak azt nem értem, hogy miért molesztálod az unokaöcséidet
>>213663086Ott a standard az fél óra 1 shot. Szóval 1m dong az fél óra, de mondom nem tudom igaz-e, hogy már külföldiektöl kétszeres pénzt kér. Sajnos Da nangban nagyon szeretik ezt csinálni.
>>213663124Nem teszem, sőt ők mint fogyasztók hozzájárulnak ahhoz a gondolathoz hogy megérős lenne befektetni egy Ninja Creamibe, vagy valami alternatívába.
>>213663159vagy pl. befejezhetnéd az unokaöcséid molesztálását
>>213663128Magyar áron kapsz fullos nőt végülis jó deal. Ha otthon lenne ilyen senki se vinné randira a lefosott magyar nőket
punci petike pina penztarca pont jo teen punci jo 22 50 P 22223 G T R S 3
22PPK
Ha a végletekig gondolom ez a 2025 a clash between Family Frost & Ninja Creami, a végfelhasználók szemszögéből
- 1 x K - michael bay mod, robbanások helyett - szigorúan a Tenet után - vagybombákkal megy vissza az időbe'je
>>213663187Ja, és ezt ök is pontosan tudják, ezért kérnek dupla pénzt. Ez a fair trade nem a banán meg kávé bazdmeg.
>>213663229*fagybombákkal, a gombok egymás mellett voltak
>>213663222figyeld a számokat fr öcsi
3 ezer forint plusz 1500 forint szálloda, rossz esetben 26 ha igazak a pletykák, de öszintén megmondva egyszer azt is ki lehet köhögni.
>>213663229pedofil halandzsa
Passzív hideg állomások kellenének, mint szőrszálak a Föld bolygón.
Kinyúlva az űrbe, belső keringéssel és egyszerű fizikával le lenne juttatva a hideg, tehát alacsonyabb energiaszint. Olyan lenne a Föld mintha megalitikus építmény szőrszálakkal csapolná le az energiakülönbséget megfelelően.
Még volt szén tabletta Indonéziából szerencse
A gyógyszertáros néni a ragtapasz mellé megpróbált egy szalmakalapot is elsózni loll
A magyar lányok a legszebbek, és a legolcsóbbak is! XDDDDD
>jaj nee túláraztak nekem a turistának valamit a helyiek
>így csak ötödannyiba kerül mint otthon nem tizedannyiba
régen érdekelt de most már nem tudok rajta felfúvódni
>>213663447Cuki csaj. Nem túl szép, de tökös! Felizgat!
>>213663066és a bankárság mikor jön, amikor hitelcsapdába csalják a csicska szűzeket, bográcspedó?
>>213663357Vietnámban mindent megpaksz a gyógyszertárban recept nélkül amúgy, föleg ha nem franchise. Cialis viagra minden amit akarsz semmit nem kérnek. És ezek legit normális patikák.
>>213663402Vidéken falunapon bekönyökölsz egy 2-es golffal és iszol meg lekúrod a falu aktuális tini kurváját.
>>213663485ne dörgölőzz, tetves
>>213663516az nem az én postám, nem fogok beleállni ebbe a hülyeségbe
>nem is én vótam
>csak napi 20 perc
>>213663557na most van az amikor x nem szólt y-hoz, te dörgölőzésnek veszed más szexuális orientációját analizálva, buzi vagy?
>>213663534>költs rá pénzt hogy álljon a léc aztán riherongyokat bassz pénzértzseni
>szorzótáblatudás kell az ötödölőhöz
lol ez mekkora kamu
hála Istennek, hogy az
innen tudni, hogy már nem engedik oda az öcsikhez a bűzpedofilt
>>213663535ezt itt sokszor memélték de x a kétlésért
IMG_6948
md5: 8f34db4c4c834a03e48024e0ff67e495
🔍
>>213663559miért hazudsz még ilyen helyzetekben is pedó? te kajak ennyire hülye vagy?
>>213663587Hát, ha napi 3ik lánynál már jó ha van egy kis segítség. Meg cialissal én jobban bírom, Ha Trang így is 10 perc alatt mindig kivégzett. Volt úgy felszopott 2 perc alatt eldurrantam doggyban.
Nem szégyellem, hogy degen vagyok, én ezt élvezem. Nem ártok senkinek, szóval ne ítélkezz felettem robotbaszó.
Nyilván itt vagyok, de engem kitartóan meg sokat lárpol valaki, viszont korlátolt buzz stringekkel mint a szüzezés rövid ü-vel, szóval ne számold túl
>>213663640azt se tudom ki vagy meg mi a seggfájdalmad, de nem is érdekel
>>213663584>>213663652ne vergődj pedofil, inkább húzz a gecibe
>>213663652>korlátolt buzz stringekkel lol ez literálisan te vagy, te szoktál ilyen értelmetlen salátaömlengéseket írni
>>213663647ja én azt leszarom max humorosnak találom a delúziókat meg az önmagunkkal kibaszást
>>213663691Milyen delúzióim vannak? És miért baszok ki magammal és hogyan tudnám ezt elkerülni.
>AZ NEM IS ÉN VOLTAM!!!!4!!
>engem itt lárpolnak!
>tönkreteszik az e-hírnevemet!
>segítség rendőrség!
IMG_6933
md5: 30b8dc46bce1e273726edcd359759c49
🔍
>>213663681nem érdekel, akkor meg mit mondogatod, hogy nem az én postám? unokaöcsiket bosszúállásra grúmoló tapipedó
>>213663690mint pl. a rétegelt fagyi ötlete? legutóbb ez baszta a szűz csőrt pl.
vagy szeretném látni, emeld ki
fizesd a nyaralásomat köcsög
hallod rudeesh arra nem jössz rá hogy teljes értelmetlenség lenne a te "hírnevedet" tönkretenni mert mindenki alapból rühell saját magad miatt?
>>213663739nem a fagyival van baj hanem hogy édességért cserébe molesztálod az unokaöcséidet
>>213663775Arra jöttem rá, hogy ne posztoljam milyen jó zöldségem van fogyasztásra.
>>213663739pl.
>>213662185Nem tudom, de valami nem frankó azzal ahogy fogalmazol, mintha imposztor lenne köztünk. Mindig triggerel amikor írsz.
>>213663779igazából az édességgel is baj van
főleg ha jutalomnak használja
nem gondolnám hogy ilyet cigányokon kívül Magyarországon bárki csinálna még
nincs csokika kisgyereknek
>>213663817ja mert a pedofil nem erre az oldalra való
valami magyar lolcow fórumról baszta ide a rák és nagyon látszik hogy fogalma sincs az anonim képtáblákról
>>213663836hát ti hülyék vagytok és messze a szülőktől
>ha nem csinálod ezt meg azt, nincs édesség!>minden kibaszott felelősségteljes család ever
>>213662024>plusszosra jön ki olyan 2-3 év utánannyi idő alatt pont tönkre megy a gép (pláne ha minden nap használod) és lejár a garancia
bivalybasznád du pont családja
avagy hogyan jutott el két fivér túró rudival való motiválástól a legbefolyásosabb bankárságig
>>213663884hát ez nem ugyanaz mint hogy cukorért cserébe fogdostad az unokaöcséidet
https://www.youtube.com/watch?v=ie4u2i_5OdE
csavarlazítónak
Itt az új air fryer generáció, aminek sokan nem fognak örülni
Megérkeztek Magyarországra a párolós funkcióval megtámogatott dupla fakkos air fryerek. Megnéztük hogy van-e értelme.
pista bácsi a legbefolyásosabb skizofrén informatikus
>>213663908mert sosem történt fogdosás, és bár itt lennél hogy a szemembe mondd és reagálhassak
>>213663884nincsen édesség már átlagosan szituált családokban sem
te buktatod le magad ezzel hogy putris cigány vagy
>>213663921én a rizsfőzővel párolok
egyszerre megvan a rizs meg a zöldség
csak akkor van édesség ha kiszopod az expozált fütyimet, ez faktum
>>213663936mit csinálsz, fejbe kólintod az 5000 mAh-s elemlámpáddal?
>>213663921Párolós air fryerben olyan sajttortákat lehet csinálni, hogy ihaj.
és kajak arra büszke hogy pénzt (lol) fizet azért a harmadik világban (lol) hogy orkokat (lol) basszon mert hurr durr fehér nők rósz.
https://i.4cdn.org/gif/1754805368222652.mp4
>>213663939zavart érzek a fejedben, egy család nem úgy működik
>>213663936>befolyás>tüzeskedés>szisszifikáció>dildó és faszketrec>jutalommal kondicionáláslol nem gondolod hogy bárki elhiszi a mentegetőzést ezen a ponton
>>213664002te beteg vagy haver
8 elvesztett és mérhetetlenül tragikus év
>>213664027>>213664001a zavar ott van hogy fogdostad a rokon gyerekeit
tinifiúkra nyáladzás stb.
>>213664027Nem akarsz elmenni a dögkútra kirándulni egyet, hogy legyen feltét a makkfagyi mellé?
>>213664000Mi a baj? Mi jár a fejedben ilyenkor? Voltál már ott? Dugtál már velük? Egyáltalán jártál valaha külföldön?
Ezeknek az anonoknak nincs érzékük, stílusuk, lelkül.
https://www.youtube.com/watch?v=9r8pxIogxZ0
Ott voltam, amint megjelent az 1000-es nvidia széria meg a korban a raytracing lehetősége, ahhoz képest csak egy modest headstone, hogy "heyho, elkezdődött egy új korszak"
részegen a sulis fizikatanárodra ráírás?
>>213664166ja, lemaradt hogy 4kbyte
tartalmazza a zenét és raytracing korai stádiumban
>>213664166sajna leszarjuk gyerektapizó
>>213663652erről beszéltem, komplett elmebaj kóp
ahelyett hogy szexelne itt őrjöng
nálam meg már rotyog a bográcsban a hagyma, husi, paprika, paradicsom felkockázva, fokhagyma felaprítva, az asszony meg csinája a nokedlit és az uborkasalátát
te mit fogsz ma csinálni Musi?
>>213664267az a rudispedofil régebbi postája
így utólag kideült hogy a döghús rotyogott a bográcsban
>>213664322a gulyáskrém is hamis lárp amúgy, de nem akartam közbeszólni mert már tök felesleges
>>213664000nekem az a posta tetszik ott feljebb amiben leírja hogy mennyire férfiatlanok a vietnámi "férfiak" de abba bele sem gondol, hogy a saját gyereke egy viet nőtől hogyan is nézne ki (elliot rodger csak barnább és rondább)
>>213664345nem vagyok őr, de vicces ez a lárp
a zseblámpám cree ledes, 2x28500 párhuzamos bekötésű, durván 8000 mAh
egy férfinak legyenek alapvető eszközei, vicces hogy te csak a túlárazott szarokig jutottál el, de azt is csak google keresésben
>>213664345igazából tök mindegy mert beteges hazudozó vagy, az unokaöcséid tapogatásán kívül nem igazán volt még valós postád
>>213664366próbáltam elköltözni egy másik vidékre . de nincs pénzem .
El kell takarodnom kutyát sétálltatni
https://youtu.be/oz4bpOLe3ZQ?t=96
próbálom motiválni a moodot hozzá
>>213664261Pacsi tesó, nálunk is már készül a finomság. A házikészitésü smokerben azt a vaddisznót fogom elkészíteni, amit a tegnapi erdöjárásomnál "találtam". Mondom ne ott rohadjuk el, csak elhozzuk. Jövöhéten jönnek a kicsik matekozni, nekik is fog maradni.
>>213664392tökéletesen átlagba illő állatkínzó középosztálybeli csalás
D
>megittam még 2 sört
>ráírok a volt fizikatanáromra, hogy mi a véleménye az 1-eketron teóriáról
>online
fuck me
>>213664355kajmán uracska: képről lemaradt
>>213664366Én nem tartom öket férfiatlannak, nyilván a fehér férfi superior de nincs velük sem baj. Én nem akarok gyereket szerencsére, de igen, ez minden büszke fehér férfi keresztje aki szereti az ázsiai lányokat tiszta szívböl. Ha lányaid születnek akkor nincs baj mondjuk.
vicces hogy manapság kenyérpirítókon elfutnak a régi demók
>>213664392na akkor a polgárőrök már készülnek a kisgyerekek védelmére
Tényleg borzasztóan rosszul érzem amikor ezt felhozom, a hapa fiúk akikkel találkoztam mindig jó fejek voltak, de akkor is.
nemzetközi fogyatékos szálak, nem szükséges verifikáció
IMG_6950
md5: ceb6d2fc5b81f32f1a371a7991c615b0
🔍
lu
>>213663985áh, meghallgatok még 1-2 demó zenét és tényleg takarodok sétálltatni
4 kbyte
benne a zene, a modellek
egy ponton már zavarbaejtően tömör, de csak megy tovább, angyali szólamokkal
https://www.youtube.com/watch?v=ZT_rlKRT4K8
>>213664594>reagálhassakez mi volt, pedó? hogyan "reagálnál"?
>>213664594leszarjuk pedó
>>213664466>Ha lányaid születnek akkor nincs baj mondjuk>>213664466aztán azoknak is az lesz a sorsa hogy fehér férfiak faszát szopják éhbérért. micsoda jövő.
>>213664645felejtsd el b+, szarról szól ez és ne foglalkozz vele
>>213664671de én utálom az olyan buzigrúmer férgeket mint te
>>213664671oké, csak ne tapogasd az unokaöcséidet
Vár rám egy felajzott kutya akit már jól meg kéne sétálltatnom, az 6 km+ alapból. Ittam elegendő sört, élmény lesz.
IMG_6919
md5: 55ec964e98017b6d88d3eac48f2bc907
🔍
szlávszerető
>>213664027tagadod ezeket?
>>213664723hamar meg lesz sétáltatva az a kutya, mert már 30 másodperc múlva itt fogsz pedulni
>>213664707soha ne emlegesd, mivel soha nem tapogatom őket, Kapish?
>>213664405csak le kell vágni a büdös részt
a többit elásni két napra a föld kiszívja a mírget
pacsi tesó
ki be jár a fütyim a szátokban, részegen igazi élmény és ingyenes plusz csemege
>>213664768>Kapishez milyen nyelven van?
>>213664767faszt, meg most mentem ki kipisálni a sört és nyüszített és megsajnáltam, viszem sétállni
>>213664768de tapogattad őket, ezért mondjuk
>>213664571most is itt van?
vagy ez régi?
>>213664812régi
de majd jön hozzám
0 régi xddd boldogság van az integrált trűcel fejűeknél úgy látom
>>213664768a fejed tetejére állhatsz, akkor is jogosan gyerektapizónak foglak nevezi, bosszúpedó
göhög sali mehet bele? az mennyi? 400 ft persze, mérhetetlenül gazdag vagyok
URAIM ki az a molli?
tudod addig nincs fogalmad a hatalomról vagy a lehetőségekről, amíg a hártyát áttörve valaki oda nem basz úgy istenigazából
tudod bizonyos példa statuálással az a baj, hogy amikor megtörténik már nem viszakozhatsz, és ez fog történni itt is
sokszorosan figyelmeztetlek titeket és bár röhögsz akárhogyan, meg fog szűnni ez a játszótered, csak
1.) mert én azt akarom
2.) mert egy nárcisztikus fasz módjára reagálsz a realistaként belátható felvázolt jövőképre is
>>213664871mennem kell
Henkel nem kell
>>213664594balfasz szósaláta újra lecsap
Szép munka skacok.
üdv, mjv
>>213665296semmelweis egyetem informatikai igazgatosag
>>213665225Ez egyszerüen felfoghatatlan geci, elviselhetetlen. Ezt az embert nagyon durva traumák érték és onnan ered ez a külvilág teljes kizárása, és csak azt beengedés amit ö akar. A fejében ö tényleg valami műkedvelő, aki mindenki az o kifinomult zenei ízlésére vagyik, csak "nem merik bevallani".
>>213665364Mellé ment balfasz ;)
üdv, a vajda
Az őrületbe kerget ez a folyamatos ajánlgatás, rálicitálás MINDENBEN. De tényleg bármi a téma ö one uppol téged.
>>213665376emlékeztet valakire aki pont most ment vissza bécsbe, mindegy nem az én problémám
>>213665399alacsony "emberek" szokása az one uppolás
>>213665395pdig közel jártam xddd
Ha írsz valamit akkor arra azt írja, hogy szar vagy ajánl valami jobbat. És bármit reagálsz figyelmem kívül hagyja. Szó szerint ilyen sérült ember, aki nem is kórosan hazudozik, mert ö TÉNYLEG elhiszi azt a sok faszságot amit összehord. Ez a hely a végsö menedék számára, mert tuti mindenhol ezt csinálta, csak a való életben idövel mindig kiszürik az ilyet, és szó szerint mindenhonnan elhajtják megalázzák.
Itt viszont sosincsen annyira megalázva az anonimitás korlátai miatt, hogy elszégyellje magát. Durva, hogy tényleg ilyen kudarcot vallott fogyatékos normik már ide is betörtek.
>>213665466ez nem normi, ez egy 40 éves csöves pedó lol
>>213665483Nem is neked írtam, hanem inkább a többieknek. Neked tényleg teljesen felesleges bármit is írni, hülye aki válaszol igazából. A pedofilozo is annyira rossz, mert ö adja alád a lovat, ha ignorálna lehet idövel elmennél innen.
>>213665506De szerintem ö ilyen tipikus failed normi lesz, nem azért nem Facebookon osztja az észt mert nem szereti az oldalt vagy mert anonim akar maradni, hanem mert elhajtották onnan rendszeresen.
>>213665541dehogy menne el kek
azért van itt mert már mindenhonnan kiutálták ezt a szánalmas gyerektapizót
>>213665466>Itt viszont sosincsen annyira megalázvamit kaphat a való életben, ha itt napi 90x van jogosan legyerektapizózva
>>213665565a failed az helyes a normi az nem
ez egy 40 éves csöves
>>213665578Nem tudom de érdekes lehet, szerintem ö az a fajta lehet, aki utcán is nekiáll full random dolgokban szakérteni. Mittomén csinálják a járdát, ö odamegy nézelödni majd idö után elkezdi az észrevételeit megosztani.
>>213665636arra van valami olasz kifejezés, de nem jut eszembe
>>213665636ja ez egy ilyen zsákfalu bolondja, szokták is mondani a gyerekeknek hogy az ilyet kerüljék el
itt pedig különösen igaz
>>213665671miskolci kivancsiskodo hitler feju gecik
>>213665671Umarell (Italian spelling of the Bolognese Emilian word umarèl, Emilian pronunciation: [umaˈrɛːl]; plural umarî) are men of retirement age who spend their time watching construction sites, especially roadworks – stereotypically with hands clasped behind their back and offering unwanted advice to the workers.[1] Its literal meaning is "little man" (also umaréin).[2] The term is employed as lighthearted mockery or self-deprecation.
>>213665700"Mama nézzed már meg azt a marhát hát megint mit csinál a bozótban, a múltkor is ott kotorászott a gazban majd 10 percig magyarázott nekem, hogy mit kell csinálni azzal a sok kóborkutyák által összehugyozott kóróval csinálni."
"Hogy az isten faszáért kell ennek mindig a házunk elött elmennie azzal a döggel"
kicsit fogyatékos, kicsit board game fan, kicsit weblapkészítő --- de semmi baj nincs vele
>>213665636ez is a pedofíliájának az egyik kifejeződése
egyoldalú kapcsolatokra vágyik, ahol nála alsóbbrendű lények (gyekekek) felnéznek rá és csodálják, és neki elég a zsenijét néha megcsillantania azért cserébe, hogy a társas és a szexuális igényeit kielégítik
ahogy a másik anon mondta, szektavezér szeretne lenni, csak a karizmája hiányzik hozzá
nehéz ha ÚGY néz ki de legalább megprópállta