alma
md5: 82e18566daca72bb892f206bbe6f373d
🔍
kurva anyátok
sziasztok sexy fiúk írjatok disznólkodjunk
mariska2
md5: 6cc368a849dd55c346ee99ea85f945dd
🔍
>sziasztok sexy fiúk írjatok disznólkodjunk
visszafekszem még, ti is aludjatok ti buzik
>>213691485egy nagyon feszülős, biciklis póló szövet egyberuha lesz rajtad, telis tele számokkal. mindenhol számok. 1 és 2 jegyűek. és twisterrrel ahova pörgetek számot, oda fogom paskolni a faszt
>>213692165ez egy férfi lesz tuti
Hoi an a fehér nő Nagaszakija
Tegnap rosszul voltam de ma folytattam a túrát
Indogoknak 7 napig tartott hogy megmérgezzenek, ezek a makik 3 nap alatt megoldották
Csóró anon nehogy megöld magad
IMG_0403
md5: b16eb61a203e89d09180da70610cb0dc
🔍
jöhet
olyan csóró vagyok hogy újságpapírral törlöm
dikhonnan tudta az algoritmus hogy én most pont egy ilyen artsy lány videóját akarom nézni aki eleganciával csinálja a semmit 20 percen keresztül
https://youtu.be/BpGnVlsmxyg
>>213692458Amikor én voltam Hol Anhban akkor tele volt ausztrálokkal. Szerintem háromszor annyi fehér volt mint ázsiai. Szerettem arra incel walkolni
>>213692803Én ha nincs papír nem törlöm, hanem megyek a kádba egyböl.
>>213692502Csak viccelek, eszem ágában sem lenne felalakasztani magam. Csak rajtam múlik minden, aki akar tud dolgozni, nem esik le a karikagyürü, más is kibírja akkor én is kitudom. Nem azt kell nézni, hogy mennyire rossz a munkád hanem, hogy mennyi ember életét könnyíted meg.
Mindenkinek vannak rossz napjai a munkában, én eddig csak szerencsétlen voltam, hogy az elmúlt 13 évben a legtöbb nap többnyire rossz volt. De majd ha visszamegyek minimálbérért dolgozni kiigazodnak az arányok és minden nap JÓ lesz.
Valami jó szakmát kellene kitanulni, akkor biztos szeretném amit csinálok. Meg elengedni ezeket az ázsiai lányokat, úgy is csak filter meg plasztikai sebészet, és összejönni valami korombéli helyeskével. Úgy is az a normális. Az se baj ha van gyereke, én majd úgy nevelném mintha a sajátom lenne.
Nem kell elkeseredni, mindig van megoldás, az embernek csak nyitott szemekkel kell járnia, pont amikor az erdöben sétálsz, ki tudja mire bukkansz.
>>213692950>incel walkolniazt hogy kell érteni kurvázás kontextusában?
Ideje, hogy felnöjek. Gyerekes amit csinálok, itt élek ebben a gyönyörü országban csak rajtam áll minden. A magyar lányok a világon a legszebbek, miért akarna bárki is egyáltalán az országhatáron túlra menni. Magyarország amúgy is a világ közepe.
>>213692950Most 80-20 az ázsiai fehér turista vagy még jobb is
>>213693107tudsz orgazmust színlelni? tudod ki az a imbatukhaaaaaaaaaaaaaaan?
>>213693132Egy szociális settingben attól, hogy kurvázol ugyanúgy "Incel"-ként viselkedsz. Ezért nevetséges ez az egész incelkedés, mert sok "Incel" ha nem lenne "Incel", akkor is "incel"-ként lenne megbélyegezve a társadalom által.
Nem jelent semmit a szó, viszont az Incel walkolás nagyon vicces, mert én mindig azt csinálom.
>>213693174Tudom, most van nyáriszünet arrafele. Amikor én voltam az idö sem volt annyira meleg, pont jó volt.
Ba Na hillshez elmész? Elég vicces, kicsit gagyi európai szemmel de egyszer el lehet menni. A cableride ut fel le elég szép.
>>213693200>incel walkol egyik kurvától a másikigna ez kurva nyomasztó robikám
>>213693200nem mondtad el mit jelent
>>213693249pénzcelwalk tesik….
>>213693249A társadalom szemében minden szüz ilyen potenciális Elliot Rodger, amikor a többség csak tehetetlenül magányos szociális awkward weirdo.
Lehetnék 5 gyerekes családapa is, akkor is incelwalkolnék a normiek között.
tell me what the youngsters mean by incelwalking
ChatGPT said:
"Incelwalking" is a term that has emerged from internet culture, specifically among online communities of younger people. It's a playful, often mocking reference to a certain way of walking or posture that some associate with "incels" (involuntary celibates). Incels are typically men who express frustration or anger over their lack of success with dating or relationships, sometimes adopting a very negative or bitter worldview about women and society.
The term "incelwalking" is used to describe a slouched, awkward, or defeated posture that is stereotypically attributed to someone who might fit the "incel" archetype. It's often used humorously or sarcastically to describe a person walking in a way that looks like they're either overly brooding, depressed, or have low self-esteem—essentially, embodying a type of "downtrodden" energy.
It's a kind of internet meme or joke that's poking fun at certain subcultures and their attitudes, but it can also be seen as a form of ridicule.
>>213693315nem semmi hogy elinflálódott az incel szó
vannak a normik és vannak mi
>>213693275Incelwalk: Krónikusan magányos ember, cél nélkül nyilvános helyeken sétál. Az emberek azonnal kiszúrják, kilóg a sorból amitöl méginkább furcsa lesz az egész. Mintha mindenkin piros póló lenne öt kivéve, mert ö sárgában van. Nyilvánvalóan senki nem akar vele kommunikálni, ö sem kezdeményez soha. Ha valaki véletlenül megszólitja nem reagál vissza.
Ja és még az, hogy a jelenléte feszélyezi az embereket, amikor semmi különöset nem csinál. Mindenki örül, ha másfele incelwalkol.
>>213693359kínó ez megy alatta https://youtu.be/GCYndZn6wuk?list=RDGCYndZn6wuk
a pedofil biztos nagy incelwalker, lehet azért szereti az erdöt mert ott csak néha ijeszt meg 1-2 túristát
>>213689871 (OP)Rozika néni megáldja a fonalat
https://www.youtube.com/watch?v=irNDZhcd9yw
Ma lesz a napja, hogy megfordítom az életem.
1. keresek valami minimálbéres munkát, nincs rossz munka csak rossz ember
2. leadom aż igényeimet, és egy normális korombéli növel összejövök. ha van gyereke az sem fog zavarni.
3. nem posztolok több rizst, amúgy is csak plasztikai sebészet meg fotoshop. egy normális 35 éves elvált magyar nö SOKKAL jobb
4. ha ez mind megvan akkor kitalálom, hogy milyen szakmát fogok kitanulni, hogy tudjak pénz keresni a családnak.
Áldás leni néni fekete kakas
>>213693593elbasztam. de holnap tényleg ez lesz.
>>2136935935. mosd meg a péniszed
6. rakj rendet a szobádban
https://youtu.be/m5N9IHqqGcA?list=RDz0TXYpHFtDM
>>213693625Futykosom tiszta, ha nem is furdok minden nap szaras után mindig beállok a zuhany ala es kimosom a seggem és akkor a károm is megmosom.
Szobában is rend van.
BTC meg mindjárt megint ATH, én ezt egyszerüen nem hiszem el. Olyan irgalmatlanul elegem van.
>>213693593ugyanez, de nekem csak rizsfeleségem lesz
>>2136936257. járj úgy, mint egy felegyenesedett homár
8. ne zavard a gördeszkázó gyerekeket
9. nincs csokoládé vacsora előtt
>>213693651Nagyon helyes testvér, nem kell megijedni a munkától. Attól, hogy az elsö pillanattól kezdve gyülölöd a szakmát amit tanulsz ne bátortalanodj el. Elárulok egy titkot öcsi, mindenki utálja a szakmát. Csak csinálni kell, egy 5 év után enyhül a gyülölet és frusztráció. 10 év után hozzászoksz. Csak csinálni kell.
>>213693701szopd ki a gecit
>>213693701kell pénz a prostizásra meg vietnámi utakra
unironikusan csak ezért kell a szakma
>>213693651De szerintem felejtsd el az ilyen kamu rizslányokat. Ez csak fotoshop meg filter, valami jó 30as magyar lány mindennél jobb. Az megbecsülne egy rendes hapit aki tudja mit akar.
Most komolyan mit csinálnál egy ilyen szétplasztikázott törpicsekkel?? Valami jó 35ös magyar lány testvér, az kell nekünk. És a szakma.
>>213693701amúgy moldova idő idő
én tökre értem, hogy szerinted szuper lenne, ha mindenki megtalálhatná a helyét a világban, és olyat dolgozna, amit szeret, helyes, szép dolog
szerinted hány olcsó rifke lenne aki túlsúlyos 40es melósokkal szkekszel ha ez így lenne?
>>213693747én mondtam neked a szakmát, de máris szalmabábozol
azért mondtam, mert így több pénzed lesz utazgatni vietnámba, nem azért hogy szarm*gyar nőhöz érjél
>>213693766Szerintem meglepöen sok. Mennyit is keresel mint elismert robotbaszó?
Ha Trang napi 200e ftot keres, 25 napot dolgozik az havi 5 milla. Egy harmadvilágbéli országban.
Tudom az ilyen magadfajta korlátolt fasz ezt úgy sem érti meg.
szociopata benedek egyből aknázni kezdi creami idealista világnézetét ahogy van egy jó napja
Meg meglepödnél mennyi nö van vele tisztában, hogy az egyetlen igazi értéke a pinája, és nincs ezzel problémája. Nyilván a te ideális világodban kevesebb kurva lenne, szóval az ár felmenne, de mindig lennének kurvák akik sok pénzt akarnak keresni.
Egy Ha Trang jellegu svájci kurva mennyit kereshet vajon?
>>213693830több, mint a 60%át megkeresem ennek kesben nyersen, tulajdonosi részekkel nem számolva, undiszekz nélkül + én a karrierem elején vagyok, ezek a szegény lányok meg minden munkáskuki után egyre kevesebbet érnek.
de ettől most tekintsünk is el, olyan furcsa nekem, hogy saját magad nagyon tudod sajnálni a szar meló miatt, de nem esik nehezedre igénybe venni olyan szolgáltatásokat amikre literális emberkereskedők lopkodják össze a lányokat
kiforgatod a szavaimat kurvapecér
ha havi 800-900 ezret keresnél + nem kell albérletet fizetned + nem alapítasz cs*ládot, akkor 3 havonta utazhatnál ki vietnámba kurvázni
ezért mondtam a szakmát
de persze neked szalmabábozni kell
>>213693900pfu itt csinos lányok sztem simán mennek 2-300ba, de sose néztem. kákoldság
Szóval ez pont rossz példa volt. Mondanám, hogy fiatal vagy és azért vagy ilyen ostoba, de tippre te 50 évesen is ennyire fogalmatlan leszel a világról.
Az sokkal érdekesebb kérdés lenne amúgy, hogy mennyi ember robotolna a gyárakba éhbérért, úgy hogy szó szerintem éppenhogy megél hónapról hónapra, amikor gyakorlatilag semmire sem költ. És sorolhatnám.
>>213693851szociooooopata beeeeeenedek ooàá szociopataaa benedeek
postáld a számot
23c
md5: 3c78458087a1af71b377b48b3c05decf
🔍
>>213693908Te tényleg nem tudod miröl beszélsz ember. Ezeket a lányokat olyan emberek akarják feleségül venni akiknek te a cipöjét fényesre nyalnád, ha velük dolgozhatnál.
Nem sértegetni akarlak, te ilyen vidéki becsületes fideszes magyar srácként ne akard már megszakérteni a világ dolgait.
Emberkereskedök? lol hogyne. Beszélgess inkább kurvákkal.
>>213693923Mivel keresek annyit?
>>213693930világ proletárjai egyesüljetek (ui: kivéve a kurvákat, őket taknyosra szopatjuk fillérekért továbbra is)
amúgy így belegondolva bázisolt vagy moldova, én megdönteném veled a kapitalizmust és lecserélném bázisoltbolsevizmusra
fű ez a materialista nyavajgás megyek strandra vizi sakkozni a robbantókkal rather
>>213693985már Marx Károly is megmondta, hogy a kurvák lumpen proletárok, akiknek nincs valódi proletár öntudatuk, ezáltal osztályellenségek.
Pont ezekkel az Incel mérnökök meg robotbaszók lesznek a legnagyobb kurvások 30as éveikben, amikor beindul a karrier és lesz pénz. Ezekkel is televan délkelet-ázsiai, kínából, koreaból japánból.
Pont hogy az szokott lenni a story, hogy nem is ilyen tisztes családanyái lesznek egy ilyennek, hanem kegyetlenül átverik és lehúzzák öket majd mennek vissza Vietnámba.
>>213693967jaja hivatásból nyalják a golyóid harmadik világbeli lányok, ez nekik amolyan karriercél
na de megyek gyárat foglalni a bázisoltizmusért, engem meggyőztél amúgy
>>213693985Szerintem inkább maradj a robotok butykolesenel és ne akar okosabb meg bölcsebb lenni mint amilyen vagy, mert jelenleg csak egy vidéki kissrác vagy aki borzasztóan hadakozik, amikor feltálalják neki, hogy lehet a világ nem olyan mint amilyennek ö szeretné látni.
>>213694006bázisolt marksz leszopatta a lumpeneket, én velük vagyok (a labubut is én tettem a sírjára)
>>213694027Igen, miközben nyalja a golyóim arra gondol, hogy kétszer annyit keres mint te. Egy svacji golyonyalo meg lehet 4szer annyit.
>>213693983gyárban simán megkeresel annyit szakképzettséggel
de legyen 750. heti 40 óra + néhány túlóra nem megéri a viet prostikért? 750 már nem éhbér ha nincs családod és nem kell albit fizetned
Meg van valami story a kozossegben ahol olvasom a kurvás storykat, hogy valami ilyen vietnami blowjob barbol vitt el new Yorkba csávó lányt és vette feleségül. Nem tudom pontosan wall street-e. de valami hasonló kaliberü emberröl beszélünk.
A Pretty Woman az nem csak egy fantázia.
>>213694017except no. tudod ha lett volna normális fiatal korod akkor kiélhetted volna mindazt amiről most fantáziálsz. ha valaki még 30+ évesen is kurvázni akar akkor
A) valami perverz libertine
B) kimaradt neki a kamaszkori lamúr
meg őszintén, ki a bánatos Lutfballon kurvázik amikor ott a Tinder? maximum ha valami nagyon egyedi perveziód van amit csak egy "szakember" tud kezelni, pl. azt akarod hogy megbasszanak egy felcsatolható néger csecsemőkézzel.
>>213694077Nem éri meg mert szarul vagyok, szó szerint. Dolgoztam gyárban és borzasztóan utáltam. És nem is soron, normára kellett dolgoznom mint Cnc, tehát agyatlanül rakni kellett a géped, de nem volt feszített a tempó.
Annyit szó szerint nem érne, hogy évente kétszer elmehetek pár hétre csajozni. Amikor az életem 90%át gyülölöm reggeltöl estig.
>>213694105>>213694034őszintén örülök, hogy ilyen klassz életpályamodell a kurválkodás világszerte! lányodnak ajánlanád?
>>213694043mémeken kívül, az öreg egész jó találati aránnyal megjósolta a kapitalizmus kizsákmányoló oldalát, persze ettől még az általa kínált alternatíva abszolút, vegytiszta retardáció marad. egy tanárom szerint Marksz inkább újságíró volt, mint ideológus. ezért a kijelentés miatt pedig köptek már bele bölcsészek a boros kólámba, bár az ital minőségét ismerve ettől talán még jobb is lett.
>>21369411930 évesen vesztettem el a szüzességem kurvával. Szóval igen, elég durván kimaradt minden.
Fiatal lányokat szeretem, gyakorlatilag semmi hátterem vagy karrierem nincs. Ha 18 éves csajokat akarnék hajtani tinderen akkor elég durva profilt kéne csinálnom.
Illetve nem is akarok randizni, ismerkedni, az egész fáraszt és frusztrál. Vietnámban ilyen nincs és 20e ftért dughatom a fiatal lányokat amikor jólesik.
Trump meggondolta magát: zöld utat kaphat a marihuána
Külföld :: 2025-08-10. 20:34 :: ►
Donald Trump olyan változtatást tervez a marihuánával kapcsolatban, amely jelentősen megkönnyítené a vásárlását és eladását. Az amerikai elnök nyitott arra, hogy a kevésbé veszélyes kábítószerek közé sorolják, sőt lehet, hogy bővítené a gyógyászati célokra felhasznált marihuána kutatását – írja az Index.
Donald Trump azt fontolgatja, hogy a kevésbé veszélyes kábítószerek közé sorolná a marihuánát – számol be a The Guardian. A lap forrása szerint augusztus elején az amerikai elnök a New Jersey-i golfklubjában tartott egymillió dolláros adománygyűjtő rendezvényén közölte, hogy érdekli egy ilyen változtatás az országban.
>>213694150Hát, ha választhatnék hogy soron robotoljon vagy legyen kurva akkor lehet az utóbbit mondanám. 10 év alatt ott irgalmatlan pénzeket lehet keresni, ha nem bassza el a pénzét az felfoghatatlan kitörési lehetöség.
>>213694166Mágenhejm doktor felsír a háttérben.
>>213694157A kapitalizmusra nincs alternatíva. Tökmindegy mi a rendszer, nem fog több ház és autó epülni. A szocializmus miatt nincs verseny, nincs olyan nyomás hogy termeljenek és innovatizáljanak.
Persze ezt a sok soyboy úgy sem fogja soha megérteni. Mindig lesz aki a gyárban robotol éhbérért, nem ezt kell megváltoztatni, hanem hogy ne te legyél az.
>>213694162Nem számít szeksznek. Nem, nem, soha!
>>213694140van nem fizikailag megterhelő szakmeló
de ha az sem éri meg neked, akkor kamus vagy és csak nem szereted a rizst
>>213694285Biztos van, csak nem nekem így közel 40 évesen. Fiatal mérnökök keresnek 3-400e nettót, majd én fogok milliót keresni 8 általánossal. Ne legyél már nevetséges.
Soha nem látott érdeklődés az eladó lakások iránt – az árrobbanás még csak most jöhet
>>213694331Ne aggódj, majd Beni az ifjú titán, az új generáció bajnoka ledönti a kapitalista falait és hirtelen épül 2 millió embernek lakás a semmiböl. A gonosz kapitalisták miatt nem épül elég ház, és nem mert az eröforrások korlátozottak. A gazdagok ellopják és megeszik az alapanyagokat.
>>213694285>kamus vagynem nagyobb kamus mint aki beszpemmel ide több tízezer ázsiai kurvát de még egyet sem baszott meg életében
Én is a gazdagok miatt nem tudok új Suzukit venni, mert a gazdagok mindet felvásárolják és halomra áll a garázsaikban a zsír új autó amit senki nem használ. De majd ha Beni eljön és megváltoztatja, mindenkinek jut Suzuki mert nem amiatt nem jut az embereknek mert korlátozott a kapacitás hanem mert a gazdagok ellopják azt is!!!!!!!!!!!!
>>213694358pontosan! a foglalkoztatás új modellje az örömlányokéra épül majd, hiszen olyan páratlan munkakörülményeik vannak mint senki másnak! világ stricijei egyesüljetek!
ekkora egy rákot ilyen korán baszd meg
>>213694384Borzasztóan gyerekes vagy és csak magadat égeted. Én elfogadom, hogy a szakmádban jó vagy és ez tiszteletreméltó, de ne akard túlgondolni önmagad. Amit most csinálsz az tényleg gyerekes.
(Nyilván azt fogod írni, hogy trollkodás meg etc. etc. Jön a vicceskedés)
>>213694413>Borzasztóan gyerekes vagybagoly mondja verébnek?
>>213694319>mérnökök keresnek 3-400e nettótdiákmunkán tényleg így van kek
valós melóban minimum 700
kurvapecér tegyed meg a szükségest és takarodj el gyárba
ha már nít vagy legalább aludnál délig
de nem baszd meg te felkelsz hatkor csak hogy siránkozzál egész nap és rontsd a levegőt másoknak a saját fáradtságon árán, nulla forint kompenzációért cserébe
>>213694431Én miért is vagyok gyerekes szerinted? Komolyan kérdezem.
>>213694461összevissza alszom, tegnap aludtam 2 órát, este 8kor feküdtem le és reggel 7kor keltem.
>>213694444>valós melóban minimum 700kétlem
ennél baszd meg egy gyilkos, egy tolvaj is jobb, mert azok legalább saját magukért tesznek valamit
te meg geci azon fáradozol hogy másnak szarabb legyen
közben neked is szar
és még fizetséget sem kapsz érte
>>213694507Hát nem tudom, ha ennyire zavar adhatok egy walletet ahova küldhetsz pénzt.
>>213694555mit csinálnál az összekoldult pénzből moldova?
>>213694651Valamennyire rendberakatnám a házat, plasztikai sebészre is költenék majd mennék kurvázni. 15 millió forintot most simán eltüntetnék. Lehet kicsit rendberakatnám a házat, kimennék Vietnámba keresnék valami kurvát akinek fizetnék, hogy jöjjön el Magyarországra és ápoljon a mütéteim alatt. Bár ez lehet nem kivitelezhetö mert nagyon nehezen kapnak vízumot.
A fiatal lányokat nagyon kiszűrik sajnos.
De lehet Thaiföldön operáltatnám magam, csak ott fosnék hogy viccböl levágják a farkam amikor a zsírréteget szedik le a farkam mellöl :D
>>213694714>rendberakatnám a házatmilyen házat? most akkor mégis a tiéd?
>>213694555és akkor még flegmázzál basz meg
én ahhoz adok tippeket, hogy hogyan legyen pénzed viet prostikra az életed végéig
a dörmipedó olyan tippeket ad, hogy csalánlevest zabálj meg hádába járj
nem becsülsz meg
Szijjártó: Az Állami Számvevőszék emberei papírokat gyártanak, én meg munkahelyeket hozok Magyarországra
>>213694753Nem az enyém, de én használom. Rendberakatás alatt azt értem, hogy a nyílászárókat megjavíttatnám, mert nagyon régiek és szarok. Vennék hutot, mosógépet, air fryert, indukciós sutot, CREAMYT. Elkéne sok kacatot is szállíttatni, a kertben is lenne munka. Van egy bejaráti rész ahol festeni is kellene meg ott komoly munkák vannak.
De még sorolhatnám, gecisok pénzt bele lehetne tolni ha lenne, hogy olyan legyen mint szeretném.
Azabaj én minden ilyen munkához alkalmatlan vagyok meg gyülölök. Tényleg nincs érzékem hozzá és csak felbasz ahogy kinéz a munkám mert amúgy nagyon kritikus vagyok és jó a szemem.
>>213694811>Tényleg nincs érzékem hozzá és csak felbasz ahogy kinéz a munkám mert amúgy nagyon kritikus vagyok és jó a szemem.
>>213694753erre valami fura kitérő választ adott hogy nem az ő nevén van
>175 cm "magas"
>100 kg súly (hízok)
>17 centis fasz (zsírba nyomva)
>lógó toka
>0 skill
>rossz fogak
>38 éves incel tripla digit test számlálóval
>>213694783Mert nincs reális megoldás. Önmagában már a kurvázás (és maga az élet) sem ér annyit, hogy én nekiálljak erölködni. Itt nem azzal van a baj, hogy nem akarok dolgozni vagy hogy nem ismerem a "rossz nap fogalmát", de ha az egész egzisztenciád gyülölöd akkor mi értelme? Ezt nem lehet már helyrehozni 40 évesen. Ne legyünk már nevetségesek. Egy frissen érettségizett 18 éves ember jobb helyzetben van mint én.
>>213694920Fogyok mert nincs pénzem rendesen enni, az izmaimat is veszítem el mert nincs pénzem konditeremben járni. Ilyen összeaszott csontos lógos undormánnyá alakulok most. 125 kilósan feszes bearként jobban néztem ki. Ez a legundoritóbb. Ez is kiéget.
>>213694963miért nem iratkozol be egyetemre? mindenkinek jár a 14 félév vagy mennyi ingyenesen
>nincs érettségijejah lol akkor érettségizz le. szoktak a hátrányos helyzetű romáknak is indítani érettségi tanfolyamot ingyen.
>>213695000Jól hangzik, akár 45 éves koromra lehet valami junior melóm. 50 évesen akár már egy kicsit elöre is léptem a ranglétrán.
Megyek is érettségizni, lehet találkozom ott majd valami 35 körüli rostással aki szintén most akarja rendbehozni az életét. Nagyon romantikusan hangzik ez is. Fullos tippek, de tényleg.
Amúgy ezzel a robotbaszónak is megválaszoltam, hogy miért szórtam el a maradék pénzem Vietnámban, és miért akartam megölni magam.
Én ezeket végiggondoltam, és nem láttam reális utat, hogy ennek bármi értelme is lenne. Úgy voltam vele, hogy inkább kisajtolom a maximumot ebböl a nyomorult elbaszott életböl, aztán game over.
Szerintem ha valaki objektíven nézi, az egyet tud érteni velem.
>>213695212Ámen testvér, ámen.
A Szarbán múltkor mondta valami intertyúkba, be kár hogy a Varga Judit megbukott mert az biza milyen jó miniszterelnökasszony lehetett volna. De sebaj itt a két másik tuti jelölt a Lézerjani és a Szargyártó. Mivel Lázár nem indul se egyéniben, se listán, se polgármesternek csak a Szijjártó maradt. Egy ilyen Szijjártó miniszterelnökkel és Orbán Balázs államfővel a Fidesz beomlik és szinte bárki aki egy tál krumplilevesnél karizmatikusabb kétharmadot szerez egy új párttal. XD
>>213695397>Szijjártó miniszterelnökkel és Orbán Balázs államfővel a Fidesz beomlikegy fenét, akkor megtérünk oroszország anyácskához és közösen elvonulunk újhonfoglalni az urál alá jurtákban. nem értheted popper ez reálgeopilitik!
>krumplileves
ez a dagadt skizó kedvenc szállóigéje
>belegörgetek a fonálba
>kesergés meg fekália
majd ez feljavítja: én egy ázsiai kupleráj orgiáján
>>213696192aaaaa gangbeng kúmolooooook
Publicus Intézet: 10 százalékponttal vezet a Tisza a Fidesz–KDNP előtt a biztos szavazók körében
A buzi Google már az otthoni címemet kéri hogy (((megerősítse a fiókom biztonságát))). A durva anyjukat!
>>213696477>népszavagondolom a 8 százalék a még élő népszava előfizetőket takarja, akik még fel tudják venni a telefont anélkül hogy elaludnának a mondat közepén.
>>213696477Lefordítom a 31% bizonytalant: "Megvárjuk a zsák krumplit"
>>213696500A Fidesznek még mindig megvan a kétharmadcsináló egyharmada. Hát a Peti erre rábaszott. Kell még egy nagy cirkusz a választás előtt. XD
>>213696477Ez az egész felmérösdi ilyen vicceskedés, az igazság itt van.
>>213696505krumplival a cigányokat vették meg, ők pedig már 15 éve stabil fidesz szavazók, de a krumpli már kevés lesz, ezért is dobta be a barna sertés a 3%-os lakáshitelt, hogy szerezzen magának néhány szavazót az 50 év alatti fehér emberek közül.
>>213696529A Cătălin Drulă akire fogadott mint Bukarest következő polgármestere na az USR, az az oláh Momentum. Ez egy ironizaló redditlibsi. Az átlagos románt nem érdeklik a magyarok.
>>213696696>Catalin>Transylvania
>>213696756Nem mert bukaresti, de a Wikipédia cikk az haláli.
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/C%C4%83t%C4%83lin_Drul%C4%83
>La începutul anilor 2000, a dezvoltat o platformă de comunicare prin bluetooth. Ulterior, a dezvoltat o altă platformă, ce permite comunicarea necesarului de sânge pentru transfuzie prin telefonul mobil, și livrarea acestuia prin drone la distanțe de până la 70 km, sistem devenit operațional în Rwanda. In the early 2000s, he developed a Bluetooth communications platform. Later, he developed another platform, which allowed for the communication of blood transfusion gear via the cell phone and its delivery by drone over distances of up to 70 km, which became operational in Rwanda.
>>213696852emlékszem amikor folyamatosan bíróságra rángatta tomketet egy kurva mém miatt, tomket meg kamerák előtt pofán baszta úgy, hogy összecsuklott. utána egy darabig fenyegetőzött hogy lecsukatja ezért, aztán semmi se lett belőle.
>>213696852Mindig van valaki aki jobb nálad, pl. kommunikációban is.
>>213696917nekem a kedvencem amikor kitépte valakinek a kezéből az lgbt zászlót és elfutott vele mint egy honfoglalás kori lovasíjász
>>213696917Ezek a haszidok a legfurcsább emberek a földön, tényleg. Vicces, hogy ök kapják a legtöbb gyülöletet a "zsidó bünökért" amikor ilyen amish szintü vadember a többség.
>>213697050pont ezért nem tudom kollektíven utálni a zsidókat. haszidok bázisoltak a maguk módján. főleg a haredik.
Én zsidó akarok lenni, egyszerüen genetikailag okosabb emberek. A világon mindenhol seggebasznak mindenkit, nem csoda hogy megy a seethelés.
Föleg Izraelben lehet jó valami askenázi zsidónak lenni, ilyen Mizrahi alemberek a szolgáid.
>>213697050>>213697073az összes sztereotipikus elbaszott zsidó szokás tőlük ered.
ők verik agyon a csirkéket, hogy átruházzák rájuk a bűneiket, ők szívják ki a vért a csecsemők metélt péniszéből, ők kúrnak kilyukasztott lepedön keresztül, ők imádkoznak üvöltve és sírva és a gój gyerekeket is ők szoktál feláldozni, bár a haszidizmus előtt is létezett ez, de ők népszerűsítették igazán.
>>213697172és mégis ők a keresztények szellemi elődei, különös
>>213697172Igen és? Nem ök a "gonosz és kapzsi" bankárosztály.
Én dolgoztam Londonban haszid környéken, a férfiak szó szerint ilyen GTA npc-k módjára viselkednek. Tényleg szürreális, még a szemedbe se néznek soha, mintha nem léteznél.
Igy random mennek az utcán, sosincs náluk semmi csak mennek. Tényleg mint az NPCK
>>213697246A földet nézve kullognak, keresik az aprót.
>>213697189kurvára nem.
a judaizmus a második templom pusztulása után jött létre a leírt szájhagyomány után, addigra már nemhogy léteztek keresztény felekezetek, de addigra már az iszlám is elkezdett terjedni, ezáltal a judaizmus a legfiatalabb a három ábrahámita vallás közül.
a júdeaiak vallása, ami nem egyenlő a judaizmussal, nem létezik, az a templomukkal együtt megsemmisült, amikor a papi kasztjuk is elpusztult, akik a szájhagyományt adták tovább. az a zsidó vallás, amit a bibliában is szerepel már rég nem létezik.
>>213697262kajmán uracska tesik… a válaszunk?
ja és a templom nem csak egy nagy zsinagóga volt, az volt a vallásuk forrása, úgy értve hogy ők abban hittek, hogy a templom alatt van az első kő, amit isten teremtett, az első fizikai tárgy ami létezni kezdett és arra van felvéve isten igazi neve, ezt a nevet pedig szigorúan tilos volt kimondani és a főpap is csak évente egyszer mondhatta ki ima közben.
fun fact: a talmudban az áll, hogy jézus titokban beszokott a templomba, elolvasta ezt a nevet, majd ezt a nevet kimondva hajtotta a végre a "csodáit" ami a zsidók szerint fekete mágia volt, mert ellopta isten nevét és az erejével visszaélve térítette el a zsidókat az igazi útról. a büntetése ezért pedig az, hogy az idők végezetéig egy szarral teli üstben fő.
>>213697403Láttad a Pi című filmet?
>>213697262grok és chatgpt is azt mondja hogy ez faszság
>>213697438Érdekes, az enyém mást ír. Direkt kértem, hogy tényekre alapozza írja meg a véleményét? Most a te AI barátod buta vagy az enyém?
https://www.youtube.com/watch?v=T47s4L1Wje4
>>213697474na mit mondtam bazmeg? és még van pofátok kételkedni a tudásomban.
>>213693938>postáld a számothttps://suno.com/song/c531b45a-abd6-41d8-b131-ba22acd5bcc6
>>213697403Az ortodox templomban normálisan nincsen pad állva kell hallgatni a misét. Mind azt 3-4 órát. Mostmár ezen változtattak a nyanyák miatt itt. Az a szó oroszul is falusi vénasszonyt jelent.
A katolikus templomban ha a régi típusú padban ülsz érződik, hogy dobna előre mert lejtése van a térdeplő pozícióba.
A zsinagógában nincs térdeplő és a pad eléggé magas még egy emberkekirály 175-177 centis egyénnek is (a zsidók meg alacsonyabbak), ha kicsit arrébb fordulnál egy irányba már eltakarja az arcod és nem látszik mit susmogsz a másikkal. Ha meg felnyitod a lapot ami előtted van mint egy régimódi iskolapadot meglepődsz hány zsák krumpli elférne.
Remélem felizgat. XD
lefogadom azt hittétek kamuzok és valami őrült vagyok. na milyen érzés ekkorát tévedni?
gratulálok, megtettétek az első lépést az igazság felé vezető úton.
Visszalép a DK kecskeméti képviselőjelöltje, a döntése indoklása valamennyi DK-snak üzenet lehet
„A tét túl nagy ahhoz, hogy a kormányváltás esélyét bármilyen módon gyengítsük.”
Nem állhatok a változás útjába – Visszalép a DK kecskeméti képviselőjelöltje
Várkonyi Zoltán azzal indokolta döntését, hogy indulásával csökkenthetné a legesélyesebb ellenzéki jelölt győzelmi esélyeit, és hiszi, hogy lépése példaként szolgálhat másoknak is.
Épp az akkugyártás hibáit készülünk lemásolni a mesterséges intelligenciával
Nagyok akarunk lenni MI-ben, de csak adatközpontokban gondolkodik a kormány, már megint nem az oktatásban és a magasabb hozzáadott értékben.
b0$$
md5: cd31ac973c7990c4ba6f8371e9d0c2b9
🔍
>>213697682Én már megtaláltam rég
Pofon csapott minket a nagystratégia
Van-e Magyarországnak nagystratégiája, és ha igen, hogyan működik? A helyzet bonyolult, de rejlenek benne lehetőségek is.
epstein lista? milyen epstein lista? ÓJ VÉJ GÓJ NÉZD CSAK MEGINT JÖNNEK AZ UFÓK, INKÁBB RÁJUK FIGYELJ!!!!
>>213697803>>213697832>>213697858https://www.youtube.com/watch?v=QUHkQ9vP_lA
EZ VÁR RÁNK HA MAGYAR PÉTER NYER MEG KELL VÉDENÜNK A MAGYAR GYEREKEKET
#csakviktor #csakafidesz
MEG FOGOD ENNI A PÚ PÚT!!
ÉS BOLDOG LESZEL!!
kek
https://www.youtube.com/watch?v=E4_QtDJwjT8
>>213697896pasta egy legenda, fel vagyok iratkozva a YouTube csatornájára.
https://www.youtube.com/watch?v=WUC3QlSs8HQ
>>213697858Ez igen, a Lumumba Szása megmondta. Hozzá ment az Orsós Gáspár Csádba buzikonverzióra?
XDDD
https://youtu.be/jUnY5mOv0PA?t=63
https://www.youtube.com/watch?v=YJ446Onb_p0
mekkora rohadék :DDD
https://www.youtube.com/watch?v=Jwtw5-TdBMI
nem tudom megunni ezeket és most van szezonja az újaknak
>>213697832>>213697858>>213697954kurvajó ez jut eszembe
https://pidginbible.com/
Szegény kiszolgáltatott lány az utcán árulja magát Japánban, biztos kényszerítik rá és nem csak sok pénzt akar keresni :((((( megszakad a szívem :(((((((((
>>213698569azok bizony zongoralábak
és egy szekszszám
Japán egy nagyon szegény ország ahol nem mehetne el bolta eladónak amiböl csak-csak megél. Nem ha életben akar maradni akkor az utcán kell árulnia magát :(((((( milyen mocskos állat aki kihasználja szegény lányt :(((((((((((
>>213698586Én ezt szeretem, ilyen kis husi tömzsi lányokat.
Megszakad a szívem amikor ilyet látok, két kegyetlen undorító Incel éppen alkudozik a szegény kihasznált lánnyal. Sirnom kell amikor ilyet látok, tesik ezt nem engedhetjük meg ez borzasztó. Viktor segíts!!!!!
ott áll szegény mert ha nem ott állna már a föld alatt lenne :((((((((((((((((
gondoljátok el tesik van olyan férfi akinek belefér hogy odamegy hozzá és pénzt adni neki (ki se merem mondani).... SZEXÉRT
Szegény lányok, biztos szívesebben dolgoznának valami boltban vagy gyárban ha tehetnék, de nem, rá vannak kényszerítve hogy a földön ülve várják az inceleket akik undorító dolgokat csinálnak velük. pl. van amikor azt kérik, próbálom nem elhányni magam, hogy vegye a szegény lány a szájába a péniszüket. tesik van ennél rosszabb? hát szerintetek csinálná ezt bárki önkéntesen ha nem kényszerítenek rá öket????
kínában vannak ilyenek, úgy hívják őket, hogy "elveszett lányok" akiket a szüleik eladtak egy gyárnak, hogy a fiú testvérük tandíját kitermeljék, aztán megléptek onnan és azóta faszszopásból élnek, mert a családjuk kitagadta őket.
>>213698838designated sitting streets
>>213698876ez szomorú, de teljesen hihető
Megszakad a szívem, ott áll ez a fiatal hófehér japán lány és rá van kényszerülve hogy árulja magát. Japán nagyon szegény ország :(((((((((( Hát ember aki odamegy hozzá és fizet neki???? Tényleg van akinek ez belefér, hogy szó szerint rabszolgakereskedök zsebét tömje????
>>213698939ki kell menekíteni házassággal, majd el lesz itthon az akkugyárban
>>213698876Vietnámban is, volt olyan lány aki mondta, hogy az anyja 14 évesen eladta öt egy masszázsszalonnak. Hozzáteszem, amikor nálam volt akkor videotelefonált az anyjával, szóval annyira nem haragudott meg rá.
Ez egy teljesen más jellegü probléma, ott megszokott hogy a lányokat elküldik kurvának hogy a családot eltartsák. Nyilván ez szomorú, de ez a borzasztó szegénység eredménye csak. Öket sajnálom, de rengeteg kurva van aki nem ilyen okokból csinálja.
>vasutas dicspécser 7 számjegyűt keres 5 év tapasztalat után
>>213699017>megszokott hogy a lányokat elküldik kurvának hogy a családot eltartsákvgh a tradíciók
>>21369892915000-20000 yen (40-50e ft) a market price, lehet alkudozni meg ilyesmi. Szerviz elvileg elég szar, de sok a fiatal lány. Egyszer ki lehet probálni, egy ilyen csajt azért elvinnék
>>213698939
>>213699066nem tudom, engem bántana a tudat mert gyerek arca van
szomorú az egész, inkább egy 30-ast célozz meg ugyanennyiért és kapsz jót
https://youtu.be/zPYNuUit-VU?si=m4Bcis_hudlgWCCv&t=98
kegyetlen undorító szexehes Incel hordák hadakban támadják a kiszolgáltatott lányokat :((((((
>>213699151ez azért kegyetlenül disztópikus
>>213699113Már miért bántana? Én imádom a gyerekarcú lányokat, az a fétisem. Amit csinálsz az burkolt bodyshaming, mert egy kifejlett nöt kritizálsz, hogy nem lehet szexuálisan izgatónak találni az arca miatt.
én inkább szexelek rosszat egy fiatal lánnyal, mint kurjuk szét egymást egy 30assal. Nem lehetünk egyformák.
>>213699190Lehet, nem tudom. Nem moralizálok ezen. Igy működik most a rendszer, vagy élsz a lehetöségekkel vagy sem.
>>213699213Én is szeretem a fiatal arcot, de nem mindegy hogy egy 23-4 éves nővel van párkapcsolatod vagy egy prostival. Csak annyit mondok hogy elszomorít a háttértörténet gondolata és nem lenne olyan minőségű a keksz mint egy 30-assal, volt elég ideje átgondolni az életét és ha kurva akkor nem zavar.
>>213699213ne foglalkozz ezzel a gyökérrel, ezt a gyerekarcú hülyeséget a rudispedofil gyerekrontó írogatja állandóan
őt meg tudjuk mihez vonzódik
>>213699336ahhoz a kövér anyádhoz, ahhoz vonzódom
nem én tehetek róla, hanem a gravitáció
>>213699389nem kérdeztük gyerekmolesztáló
>>213699066>németországi tarifa minden lyukba gumis szekszért egy savanyú holdképű fapinával egy szinte éccmentes országban ahol igazán nem lenne miért használni ahol amúgy angolul sem beszélnek és apróbb baromságokért is letartóztatnak de csak menjél mert anime és mert 13 időzónával arrébb van és délben aludnál éjjel meg nem tudnál Oké inszel.
>>213699283Ezek a lányok totálisan menthetetlenek. Rengetegen szöknek el otthonról, lesznek addiktok kerülnek rossz társaságba etc. etc. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha megpróbálsz egy ilyen lányt megmenteni te faragsz rá, egyszerüen nincs értelme ezen moralizálni. Élvezni kell öket és ennyi. Ez lehet undorítóan hangzik de ez a valóság.
Megint leírom, nyilván egy tapasztaltabb növel élvezetesebb a szex, de összeségében számomra kielégítöbb ha egy szép fiatal lánnyal dugok. Volt olyan 30as vietnámi kurva aki úgy leszopott azt hittem keresztbe áll a fülem, de összeségében a 18 éves lány jobb volt, aki kb. csak nyalogatta meg szopogatta.
>>213699472Egyet értettem volna veled 10 évvel ezelőtt, de kiöregedtem ebből. Tinderen kell kekszet keresni és haladni a korral.
>>213699458Extraért lehet öket gumi nélkül dugni. Én nem mondom menj japánba, én sem voltam soha, de egyszer kipróbálnám.
Vietnámba viszont mondom, hogy menj. Ha meg ennyire gumi nélkül akarsz baszni akkor Indonézia, ott kb. az a standard.
>>213699516Nem foglak megbaszni, utálom az öreg nöket. Sajnálom, vitatkozhatunk erröl bármennyit nem fog változni ez. Fel se állna egy 30as magyar rostásra, viccen kívül.
a fehér szupremacisták miért hiszik, hogy kibasznak a fehér nőkkel, ha nem szexelnek velük?
>>213699516biztos jól mutatnál tinderen a dohos turkálós trikódban te ócska pedofil xd
>>213699526akik iparból űzik gumi nélkül azokat csak gumiban dugja az intelligens ember, de gumiban dugni számomra olyan mint zokniban lábat mosni
tinderen vagy egyéb platformon találsz közös megegyezésre egy összejövetelt kajálással meg egy egyéjszajkás kalandot ha jól alakul, kerek-perec lefektetve (phun intended) a szabályokat nagyon célravezetően találsz magadnak "ingyen" mókát, aka beállítasz házhoz piával valami korod 5-10el feletti random nőhöz, jobban jársz az ilyennel meg chateléssel tényleg szűrsz és talán találsz magadnak párt, vannak erkölcsös, normális nők is magányosan elveszve ebben a szociális labirintusban, főleg hogy az illendőség vagy az erkölcsi normák várromjai között botladozunk, mostanában adoptálódnak késéssel ezen nők tömege és rengeteg pina van a neten ha jó helyen és módon keresed
>>213699730már nem vágom mi irónia és mi nem
>>213699649Miböl gondolod, hogy ki akarnak baszni a fehér nökkel? Én nem azért nem akarok fehér növel baszni mert ki akarok vele baszni, hanem mert nem izgat fel szexuálisan.
>>213699730>valami korod 5-10el feletti random nőhöznyomassad, ha neked megfelel
>>213699771ez a rudispedofil herbálos delúziója
Szegény lány, nem hogy teljesen kizsákmányolják de még lapos képü sárga béka is. Nagyon sajnálom öket, nagyon kegyetlen volt hozzá isten. Sírnom kell, ha elképzelem hogy valaki éppen most megy oda hozza, hogy pénzért bemocskolja öt :((((((((((((
>>213699779Azt bánom hogy nem nyomattam a 20-as éveim elején, mert "friss hús" alapon bomba milfeket dughattam volna.
Nem bírom, valaki képes fizetni ennek szexért?
>>213699852helyette megmaradt neked az unokaöcséid fogdosása kek
>>213699901ijesztőbb az, hogy minden gondolatod ez
te kirekeszted a puszta gondolatát annak, hogy egy unokaöcsit pl. nyakba venni normális dolog lenne, szociálisan retardált tüneteket mutatsz
>>213699942szerintem ilyesztőbb az hogy cukorkáért cserébe fogdostad az unokaöcséidet
>>213700033*ijesztőbb
Csak másolnod kellett volna, de mindegy is, a gőgös ignoráns hozzáállásod amúgy is tükröződik
Miért akarod hogy a pedózós lárp igaz legyen? Miért ragaszkodsz hozzá?
>>213698939Nagyon cuki ez a lány, egy ilyen kellene barátnönek, az lenne az ideális. De sosem lesz annyi pénzem/sosem leszek annyira érdekes.
>>213700242>De sosem lesz annyi pénzem/sosem leszek annyira érdekesmég írd le 500x
>>213700117ez nem lárp te egy gyerektapizó vagy
faszketrec és operáns kondicionálás
Frusztráltan megint kimentem, elszántan, hogy szerezzek egy újabb lányt. Ez nem viselt maszkot. Messze a legszebb volt a három közül. Remek test. Az utcán más lányokkal beszélgetett és nevetgélt, így élénknek, boldognak és szórakoztatónak tűnt, ezért odamentem hozzá. Beleegyezett 20 ezerért 1 órára, a franciázás extra. Felmentünk a szobába, én lezuhanyoztam, ő viszont megtagadta, hogy lezuhanyozzon. Ő az első freelancer, utcai lány, call girl, bárki, akivel találkoztam, aki egyáltalán elgondolkodott azon, hogy ne zuhanyozzon le szex előtt – nemhogy aktívan megtagadta volna (időspórolás miatt).
Általában szeretem az előjátékot, és ha a lánynak jó érzést okozok, az engem is ellazít, és jobban beindít, mint egy hideg szájba vétel, ahol az az érzésem, hogy minél előbb fel kell állítanom. Ő visszautasította (AMI 100%-BAN RENDBEN VAN), de amikor megkérdeztem, hogy csókolhatom-e, rám kiabált: „NEM, TEDD BE!”. Megkérdeztem, megcsókolhatom-e a melleit – „NEM!”, a vállát – „NEM!”.
Ez hatalmas hangulatgyilkos volt, hogy így lekiabál, miközben teljesen tisztelettel kérdeztem, ráadásul ezek teljesen alap dolgok. Az is nagyon lehangoló volt, hogy úgy éreztem, mintha egy küldetésen lennék, ahol a bomba bármikor felrobban, ha elélvezek. Hanyatt feküdt, széttette a lábát, becsukta a szemét, és úgy csinált, mintha gusztustalan lenne vele szexelni. Öt percig próbáltam élvezhetővé tenni a helyzetet, de ő vagy undorodó arcot vágott, vagy rám kiabált, hogy „tedd be” és „legyen vége gyorsan”. Ekkor feladtam. Feküdtem még egy percig, majd mondtam, hogy befejezhetjük korábban, ha visszaadja a felét. Nem volt hajlandó. Már azon voltam, hogy ott tartom a maradék 45 percben és nem csinálunk semmit, de végül úgy döntöttem, nem éri meg az időmet, hogy bosszúból az övét is elpazaroljam. Elmentünk, és remélem, soha többé nem látom.
>>213700117hallod miért akarsz buziszektát csinálni az unokaöcséidből
Az lenne a logikus lefutása a dolgoknak (ha valós lenne a vádad), hogy te jó állampolgárként kutya kötelességedként jelentenéd a dolgot a hatóságoknak. Talán meghurcolnak minket a hatóságok, kikérdezi az unokaöcsiket egy gyerek- vagy/és kriminálpszichológus, nem találnak semmit. Rámutatok arra hogy a desuarchive szerint milyen mantrában ment a lejáratókampány polgári pert indítványozva kiadják a feljelentő adatát és külön 2 perben én és a testvérem (az unokaöcsik miatt) is pereljük az illetőt, kb. 2 év hajcihő és 8-10 milla mínusz, durván az illetőnek. Arról nem is beszélve hogy személyes érdekből használt egy internetes szociopata állami rendvédelmi erőket arra, hogy a személyes frusztrációit realizálja, Ott bizony nem csak megbüntet az állam de esélyesen ülni is kell majd.
>>213700372Nem vagyok épp a következő James Bond, de elég jól nézek ki, biztonságosnak tűnök, jó vagyok az ágyban, és általában elég karizmatikus ahhoz, hogy egy lány szinte soha ne mondjon nemet a szolgáltatásaira, és még a ritka esetekben is, amikor csak fekszenek, mint egy tengeri csillag, látszólag élvezik. Értem, hogy ez egy üzlet, de nem lenne az érdekük, mint a „shop girl”-öknek, hogy visszatérő vendégeket szerezzenek? Vagy behúzzanak olyan „simp”-eket, akik ingyen is pénzt szórnak rájuk?
Ehelyett olyan robotikusan tranzakció-orientáltan (és/vagy agresszívan) viselkedtek, hogy összességében borzalmas élmény volt. Láttam, hogy ugyanazok a lányok több más férfit is visszautasítottak, ami azért jót tett az egómnak, de ettől még elég szörnyű volt az egész. Sokkal jobb tapasztalataim voltak Japánban a „store girl”-ökkel, és Thaiföldön a nők istenként bánnak velem, fele ennyiért.
De most megyek a boltba, további jó őrjöngést és esetleges feljelentést.
>>213700395vagy csak ne fogdosd az unokaöcséidet?
>>213700444Azoknak, akik annyira lelkesek és kíváncsiak, hogy kipróbálják az Okubo Parkot: nagyjából 99%-ban ilyen élményre számíthattok ott. Persze, olcsó. De ár-érték arányban megéri? Szerintem nem. Amikor valaki elmeséli, hogy volt egy soapland-élménye 60-80 ezer jenért, mindig akad valaki, aki azt mondja: „Ó, az Okubo Park sokkal olcsóbb!”, „Ó, inkább az Okubo Parkba kellett volna menned, hogy ott szedd fel a lányokat!”
Csakhogy az ilyen emberek 80%-a, akik ezt mondják, soha nem volt elég bátor, hogy akár egy lányt is megszólítson, amikor tényleg eljutott az Okubo Parkba – mégis úgy reklámozzák, mintha ez lenne Japán legjobb üzlete. A legtöbb külföldi „monger” Japánban sosem próbálta ki az Okubo Park lányait, ők csak fórumokon és értékelésekben olvastak a helyről. Persze, néhányuk jól néz ki. De ha nem zavar az előzőekben leírt hozzáállás, akkor hajrá. Arról nem is beszélve, hogy az Okubo Parkban ladyboyok is vannak, és magasabb a betegségek aránya is.
>>213699526Mindkét hely tele van éccel és Indonéziában a nőket is körülmetélik vagyis levágják a csiklójukat akkor meg hogyan nyaljam baszás előtt meg közben te szűz? Ott azért megy gumi nélkül mivel nem legális a prostitúció és a rendőrség úgy szúrja ki a jányt és az alapján csinálnak jegyzőkönyvet, hogy van nála vagy 50 óvszer.
>184 134,96 Hungarian Forint
Mondjuk ez elég durva 2 óráért egy japán lánnyal. Durva pénzek vannak a világban baszki.
>>213700541Én dugtam olyan 10 Indo muszlim lányt és nem voltak körülmetélve.
Igen, indoneziában a rendörök kifejezetten üldözik a lányokat, azért van Jakarta tele olyan helyekkel ahol 200 lány közül választhatsz .
beizzította a pedo a Dr Ganesa, esq jogi tanácsadást
https://www.youtube.com/watch?v=iypl8g3EdYk
Classic hotel, olyan 15e ft egy éjszaka. 200 lány közül választhatsz. Egy menet szintúgy 15e ft körül van jattokkal.
Itt voltam márciusban, a saját szememmel láttam/tapasztaltam.
>>213699730Tinder
>csettbotok>60 éves vén buzik akik nőként lárpolnak a faszképedért>45 éves depressziós elvált nők akik a 27 éves korabeli fotóikat rakják fel amivel 32-nek hazudják magukatNa meg persze
>nézzél ki jól hogy válaszoljanak is visszaNa ha a haloperidol nem használ már neked akkor próbáld a quetiapint. XD
Vége van, Kicsi. Már remegsz! Miért remegsz, Kicsi?
>>213700686De soha nem mennék vissza, nagyon lehangoló amúgy. Beszélgettem a lányokkal, többnek volt gyereke, apa elhagyta öket, borzasztó szegénység ilyesmi. Kevesen csinálták önszántukból, de borzasztóan hálásak ha igénybe veszed a szolgáltatásaikat.
De mondom, amig ilyen helyek vannak mint classic addig nincs kifogás arra, hogy nem tud valaki szexelni.
>ctrl f
>"Screenshot 2025"
>31 matches
gyerünk moldova
>NEM, TEDD BE
én ezen kajak nevetnék meg kicsit felizgatna ahogy mérgesen üvölti
imádom a szép lányokat, az egyetlen dolog amit szeretek a földön. nem tudom isten miért büntetett meg ilyen külsövel és elmével
a buta emberek miért vannak meggyőződve róla, hogy okosak?
Ez is milyen pici cukorfalat lehet
aztán persze hotelben meg jön a
>NEM, TEDD BE
Esztett itt még kiemelném utólag:
>>213699730>gumiban dugni számomra olyan mint zokniban lábat mosniEz olyan Bravo tinimagazin szᵫzfantázia. Egy szekszelősnek ha férfi a gumival az a baja, hogy kevesebbet érez a faszályával. Ilyenkor az a kellemetlenség következhet be, hogy a micsodád asziszi nincsen már baszásra használva és ezért elpuhul. A nőknek meg az a baja, hogy dörzsöl amit úgy írnak le szarmagyarul "húz a gumi". Na még 50 év és a Skynet majd csœbe tud húzni. Jó vergődést addig. XD
Na a gaijin hazatalált, mondjuk pont a legszarabb csajt választotta.
>>213701610Az nem nő és nem is japán. XD
Édes istenem ez a lány is csodálatos. Szerintem én megnyomorodnék japánban egy életre.
>>213695056Te vagy a rostás. Rostásoknak csak a rosta jár. Lekésted a szociális fejlődési mérföldköveket amiknek a fiatalkorodban kellett volna hogy megtörténjenek.
Ilyen ösztönszintü védelmezési reflex van nálam az ilyen típusú lányok felé, amit ök persze kegyetlenül kihasználnak és az utolsó forintot is kisajtolják belölem.
Ezek a lányok a legveszélyesebbek, már kiismertem öket meg a játékaikat, de van az a test amiért hajlandó vagyok hülyét csinálni magamból. Ö is ilyen
>>213701702
>>213701745Ez így van sajnos, sosem fogom tudni ezt helyrehozni. Öszinte szerelemben lenni egy 16-18 éves lánnyal lehetetlen már. Plusz egy strigula a rope no rope táblán
>>213701788Meg ne öld magad. Jövőre ki szavaz akkor Orbánra. Hogyan fog a Fidesz nélküled nyerni? XD
még hogy nem létezik a magyar jordan peterson
>>213701861Nem tudom testvér, nagyon nehéz. Pénz kell az élethez, én pedig nagyon fáradt és magányos vagyok már. Szükségem van nöre, de az igényeim és a lehetöségeim nagyon nincsenek balanszban.
uhh geci milyen cicát fogott a bácsi
>>213701997https://youtu.be/IGIIGsxgmmI?si=lOyKtrAIzHkHHE8A&t=23
Nem hiszem.
Megjártam a boltot és meglocsoltam a fákat is, fánként kb. 50L.
>>213701891Inkább Dr. Feldmár András
>>213702102na akkor végre biztonságosak lettek az utcák a gyerekeknek
>>213702205sosem lesznek biztonságosak, de nem rajtam múlik :3 0 baleset 0 priusz eddig, utoljára talán este jégen csúsztam el biciklivel a semmi közepén
Meg volt egy olyan hogy a bicikli hajtó fogaskerék bekapta a cipőfűzőmet, lockolva a lábamat és lassítva végül eldőltem az út szélén a füvön
>>213702277>sosem lesznek biztonságosakpersze mert egy olyan gyerektapizó mint te sétálgat rajtuk
>>213702313most írtam hogy bicikliztem, butus
Imádom a szép és fiatal ázsiai lányokat. Mindenki mást utálok.
>>213702313Miért eteted a pedofilt? Azt mondod mennyire utalod, de te eteted a legjobban.
>>213702392Felizgatja, engem meg az hogy így hivatkoztok rám, holott talán a legrendezettebb erkölcsű ember vagyok itt. Legalábbis nem hobbim szociopata módon másokat mocskolni.
>>213702434kek hogy hazudik a gyerektapizó megáll az ész xd
>>213702505Miért válaszolgatsz neki?
>>213702514hogy tudja hol a helye
>>213702514mustár ilyen kényszeres őrjöngő. mindig talál valakit vagy valamit amin őrjönghet.
>>213702505Nem és ezt kellene felfognia a rágalmazó szűzeknek. Amikor ment a Mustár-saga és poénból szívtuk a vérét, olyanokkal "vádoltuk" hogy szűz, pisiflakonok közt él, muszaka és bottomfriendly diéta, stb. Semmi büntetőjogi következménye van.
De más a fekvése ha mást pdf-fel vádolsz és belevonsz konkrét gyerekeket a teóriádba. Ha ott történik egy intézkedés, jogosan perelhetjük ki a szart is a hajad alól.
>>213702547az egész fonál egységesen gyalázza a gyerektapizót dehiszen
>>213702559*nincs
mán' idegbű írok Maúnika
>>213702559na ezek aztán csúcs pedó delúziók
>>213702573Egy pontig biztos poén valakinek, csak nem kellene konkrét gyerekeket beleszőni ezekbe a lárpokba, pláne nem a rokonaimat. Érthető hogy nekem büdös a hal.
>>213702528Nem érted, egy bottal beszélgetsz. Semmilyen inputot nem ért meg. Az egyetlen megoldás a teljes ignorálás.
>>213702617hát pl. nem kéne egy hányinger gyerektapizó buzigrúmernek lenned
>>213702634áh az sajnos nem működik a pedó aggcsövesnél
nincs semmije, se család se barátok csak az itt postázás 3 telefonról
>>213702655anyád az, én csak egy bétateszer szülő vagyok és az unokaöcséim részben a felelősségem, hogy értelmesek legyenek, nézd el nekem
szar alak vagyok
>>213702547Mustárral csodát tenne egy vietnámi túra, aztán még nyomorultabb lenne. Igazából nincs menekülés, csak lehet jó élményeket szerezni. A végeredmény úgy is ugyanaz : kötél. Sokunknak nincs happy end.
>>213702696de az vagy mint azt mindenki tudja itt
>>213702655De minek írogatsz neki? Miért vagy ilyen buta?
>>213702719az ilyen netes pöcegödörből felkapart alakok mint te fel se fogják, hogy pénzért meg nem vehető momentumok azok amikor pl. megmutattam nekik, hogy a kaszáspók nem bánt, fut a karomon és megbízva bennem ráengedte a karjára az unokaöcsém és nevetett
>>213702719Azt megértem, hogy arra rászólsz aki válaszol neki, de hogy neki minek válaszolsz azt tényleg nem. ignore ignore ignore
>>213702714én teljesen elégedett vagyok az életemmel hől meg ahogy halad
a pedót is igazából sajnálnám hogy mekkora csődtömeg csak sajna nem tudom az unokaöccsei taperolása miatt
>>213702779De nem keseregtél te itt éveken át, hogy szüz vagy? Nem vágom annyira itt a loret.
>>213702767te egy senkiházi őrült csöves vagy aki semmire sem vitte az életben és emellé unokaöccs tapizó is vagy
>>213702819Ne válaszolj neki. Hidd el ha tényleg ártani akarsz neki akkor az a megoldás.
>>213702809rossz mentális állapotban írogattam ide és rámtámadt egy rakás középszerű buta csöves, már elmúlt
>>213702856az nem műkszik sajna
>>213702862engedd el, de ennek a fogyatékosnak meg tényleg ne válaszolj, ha annyira utálod
>>213702862>rámtámadt egy rakás középszerű buta csövesna az volt csak a paranoid skizofrénia
>>213702889Miért ne müködne? Próbáltad?
IMG_0405
md5: 24002eebb9c27547904d181cf91da0af
🔍
>>213702779akkor sem érdemelné meg a sajnálatot
jellemre is egy nagyon alávaló figura
mármint nagyon gonosz és buta is a pedosága mellé
>>213702892áh a fonál egységesen gyalázni fogja a gyerektapizót amíg itt bűzölög
>>213703012De nem gyalázod mert egy full autista aki kiszür mindent, írhatsz bármit elolvassa és visszaáll alapértelmezett módba. Rohadtul fárasztó olvasni a szar larpjait meg hogy vitatkozol vele állandóan. Ha nem ignoráljuk itt fog büzölögni örökre.
>>213703065hónapokig ignoráltuk, és akkor is lazán elbeszélgetett saját magával egész nap
>>213702892faszom, mindig helytelenül írom ezt a szót
>>213703065és ez téged ennyire felizgat?
>>213703012hoztam 20 tojást meg sört, van kaja és pia, van hidegzuhany lehetőség, rendben van a kert, a fák meglocsolva
meg kell sétálltatnom a tyutyusomat, ennyi az erkölcsi bilincse a mai napnak
séta a napon
https://www.youtube.com/watch?v=LQj--Kjn0z8
>>213702779Itt kajak petike larpol musit