narancs
md5: 8bfccfcec089e88bef8b55ab989e30f3
🔍
kurva anyátok
Nem tudok ezzel a lánnyal betelni, ö testesíti meg minden vágyamat.
Kéne mennem kutyát sétáltatni de gecimeleg van
>>213702830akkor a polgárőrök már készenlétben
>>213702957viccek rajtad, csak azért nem vagyok polgárőr mert nem akarok az lenni, pedig felkértek
>>213702990persze mert már biztonsági őr vagy
>>213703052nem igaz, de kiegyezem azzal, inkább hívjanak annak mint pdf-nek
>>213702990na az unokaöccs tapogató polgárőr, ez vicces
>>213703052De itt is geci, nem akarunk inkább rizst postázni?
>>213703072áh én inkább maradok az utóbbinál mert az vagy
>>213703154Ne válaszolj neki, ignore ignore ignore
>>213703089fél évet diszpécserkedtem a helyi rendőrségnél az egyetem mellett, szarul fizetett de közhasznú munka volt
sajnos kaptunk ilyen orfk-s ellenőrzést és mennem kellett mivel nem állományban lévő személy voltam így adatbiztonsági okokból nem kezelhettem a hívásokat/térkamerákat. 2000-es évek vidék kevés rendőrrel. A 2 járőr ha elment, senki nem volt az Őrsön. Szóval mondhatni megtisztelt díszpolgárként még a helyi rendőrségen is dolgoztam.
Évekig fogod még a larpjait meg a tanácsait hallgatni ha állandóan válaszolsz neki. Kezdem azt hinni te szándékosan csinálod és titkon már kedveled öt.
volt egyszer egy szamuráj.
mesemondó nagy király.
>>213703217>fél évet diszpécserkedtem a helyi rendőrségnél az egyetem mellett, szarul fizetett de közhasznú munka voltmár megint ezek a lárpok kek
>>213703244ne válaszolj neki
>>213703244Kajakra nem az. De volt az őrsön más szabályellenesség is, pl. szülinapi bulik és pia. Az első ilyennél beavatásként kotonból kellet jagert innom.
IMG_0411
md5: 09dba5ee22760cf83a29af8bcf73f11c
🔍
jöhet
>>213703217jó de miért fogdostad az unokaöcséidet?
habin
md5: 6f594721d8a4f9a71221c880d1fc23a4
🔍
>>213703275NE HALÁL MINDEN LARPERRE HALÁL RÁJUK
>>213703313puszit adtam az arcukra és a homlokukra, ez a szeretet gesztusa és ne asszociáld mindenfajta szexuális abberációhoz
>>213701592 (OP)buna ziua, ce faceti?
>>213703333fúj gusztustalan unokaöccs molesztáló
>>213702468csalánleves és elemlámpa
>>213703313NEM SZÉGYELLED MAGAD HOGY NEKI VÁLASZOLSZ?
de amúgy mostanában pacsizunk mert az fiúsabb és menőbb
>>213703333szóval erre ment ki a befolyásjáték
aki tényleg utálja nem válaszol neki, aki válaszol az pedofil kollaboráns és legalább annyira bünös.
>>213703414mondom, mostanában már a pacsi a menő meg tanulják a fistbump + explosiont, legalábbis 2x már mutattam de néztek mint borjú az új kapura
>>213703417Nézd én mint a vádolt személy még azt is mondom, hogy ha valaki itt rágalmaz és biztos a dolgában de nem jelenti a hatóságoknak az vagy hazug geci vagy passzívan hagyja hogy esetleges bűncselekmények történjenek. Ez a kettő opció van és mindkettőben egy szar alak.
IMG_0407
md5: 61360de4ee38f3d42e9478e0aa2a694b
🔍
>>213703417jó, de azért jó néha emlékeztetni a krindzs szarságaira, mint a csalánleves, cnc joystick, gulyáskrém bogrács, nyársalás, elemlámpa mint alapvető férfias eszköz stb
csak unironikusan nem kell leállni vele komoly hangvételben vitatkozni
>>213703544De borzasztóan fárasztó, a lista meg csak bövül, sosincs vége.
>>213703472a (wannabe) "menő nagybácsi" ragadozó buzipedó
>>213703513jó de továbbra sem értem hogy miért fogdostad az unokaöcséidet
>>213703513pedig már kétszer is kaptál feljelentést és teljesen elment az eszed tőlük
>>213703544miért fáj az ha ingyen növényt gyűjtesz amit elfogyaszthatsz? legyen az csalán, kamilla, gomba...megint bekattant valami?
a cnc tudás igen is hasznos, tetszik vagy sem
a gulyáskrémes lárp nem az enyém, de nem zavart vizet ezért sosem tagadtam
a nyársalás egy jó időtöltés a tűz körül, eleve tűz körül lenni a szeretteiddel jó dolog, ki kéne próbálnod
az elemlámpáról annyit hogy egy must have eszköz, cree ledes jó full fém tokozást ajánlottam, de amúgy hülye vagyok a témához, ez az én saram
>>213703675igazából az a baj hogy sötét vagy, mindenbe belepofázol és taperoltad az unokaöcséidet
>>213703729a faszt, családi program az is, hogy őszi ágmetszéskor nyársaltuk és a gyerekek önszántukból szedték össze az apró gallyakat hogy táplálják a tüzet
tervezett manipuláció, de ettől nem leszel rossz ember te hülye
>>213703675>a cnc tudás igen is hasznosde neked nincs cnc tudásod, gyerektapizó. szó szerint csak végtelen önbizalommal idefosol valamit hindusztáni szófosást valamiről, amihez nem értesz (minden téma a világon)
>>213703807>tervezett manipulációaz olyan mint a tervezett elavulás?
Amúgy az én ötletem volt és bejött, úgy éreztem könnyű tipp volt
>>213703807>de ettől nem leszel rossz ember te hülyeja de te azért vagy rossz ember mert buzigrúmer pedó vagy
amúgy is egy utolsó visszataszító csöves vagy, de ez így már mindennek a teteje
>>213703825Sajnos nem fejlődős helyen csöppentem a CNC-be az igaz, német cég Magyarországon. Azt hinnéd precíz, aha...a faszt. Olyan sablonokkal dolgoztunk hogy a pontatlanság miatt nem tudtál ciklusokat írni a varratokra, pedig elvileg úgy volt csinálva. 1 mm csúszás miatt már máshova került a kis varrat pl., szóval minden scriptet manuálisan kellett koordináta szerint megalkotni. Jobb precízióval jobb lenne.
>>213703880Ne beszélgess vele, csak eteted és méginkább írogatni fog.
>>213703880jaj a szisszifikációs poénokat ne gondold komolynak, az tényleg csak egy helyi mém nekem, azért merek viccelni a buzisággal mert egyszerűen nem érdekel, itt pedózol szóval gondolhatod hogy a buziság vádja érdekel a legkevésbé, poénra veszem
>>213703932csak beméred joystickkal a szkriptet és megvan, butapedó
NE VÁLASZOLJ NEKI NE VÁLASZOLJ NEKI NE VÁLASZOLJ NEKI
>>213703975>>213703932sajnos hiába dörgölőzöl pedofil
ugyanannak az 5 embernek mosdatod magad akik már tudják, hogy egy pedofil gyermekmolesztáló vagy
ez a vonat már elment
>>213703990persze, de egy német cégtől nem ezt várná az ember
>>213703955na mindegy is, pá
>>213703975csak poénból vagy buzipedó hogyne
>>213704048aha
és mi a 24/48 melód, amivel az "apucifílinges" postában vágtál fel?
nem bírom, már a YouTube feedemben is ezt a fogyatékost látom. a kurva anyátokat de tényleg
Egyébként kívülállóknak egy CNC gép csak egy gép a sok közül valami unalmas munkát érintően és néha így is van. De elfelejtik milyen erőt képesek kifejteni ezek a masinák. Pusztán szar szoftveres léptetés és utasítás miatt 2 pozíció közti átmenet gyk. tönkreteheti a robotkart ha rosszul van utasítva (és megengedi a runtime szűrés), főleg a sebességet illetően. A 2000-es években a low-end CNC horrorisztikusabb volt mint gondolnád. Láttam rekt videókat sokat, emberekkel megsérülve. De a CNC fail videók valahogy durvábbak.
hoztam 20 tojást meg sört, van kaja és pia, van hidegzuhany lehetőség, rendben van a kert, a fák meglocsolva, fagyi a hűtőben, sör a pohárban
meg kell sétálltatnom a tyutyusomat, ennyi az erkölcsi bilincse a mai napnak
séta a napon
https://www.youtube.com/watch?v=LQj--Kjn0z8 [Embed]
>>213704456mi fog most rotyogni a bográcsban, keembopedó?
>>213704556de minek triggereled? tényleg egy chatbottal beszélsz. naponta párszor leírná amit akar és ennyi. ehelyett órákon át beszélteted
>>213704556a te dühöd, én megiszom a sörömet, elszívom a cigimet és sétálok egyet a kutyámmal, de ezt te tudhatod előre, minden lépéselőny adott
Szó szerint kimondta az igazságot, az a tápláléka amit töletek kap. Ez tartja életben, ha nem válaszoltok neki éhenhal.
https://youtu.be/BpLHlAsflq0?si=hYDcsF3mJgGc2E4v&t=344
ez már szinte zenének is jó
>>213704699lépéselőny hmmm hol halottam mát ezt a szót
>az én unokaöcséim fogják hitelcsapdába ejteni a te szánalmas rokonságodat, mert idejekorán érteni fognak a matekhoz>és ha valaha is sakkoztál, megtanultad mit jelent a lépéselőny
>>213704805Én nem fogok eltűnni csak úgy, de ha megtanuljátok kevésvé szétszarni a magyar generált pedózással, én talán megtanulom kevésbé kiemelni a rizsspam tematikusan káros hatását.
>>213704854Ez itt egy Sherlock!
A kurva anyád petike te mustár lárpos 50 kilós bottom buzi
ignoráljátok a pedot, ne válaszoljatok soha a pedonak
Szegényke milyen életkörülményei vannak. Kéne neki egy kis donét. :`(
>>213704953átlag moldáv lány
>>213704920amúgy mi az a híres 24/48 melód? jöttél itt azzal hogy "engem nem köt a proli munkarend"
Kutyát kell sétálltatnom. Eztet a majomfajzatot. Neme$$ kóborkutty-AH
>>213705008*a bal füle hegye megvan amúgy csak pont szerencsétlen a kép
>>213704953elmehetne kasszázni. miért nem hallgat benedekre
itt vajon van mentálisan egészséges rizspostás?
>>213705166szerintem a mentális egészség megköveteli hogy ne legyen repertív coomer mind postás valaki, akármit is követve
>>213705121hajaz egy picit an anya taylorra
>>213705121Viszont arcra megmondom, hogy ronda a pinája xD
>>213705076Mert kényszerítik rá és kihasználják, minden álma hogy kasszázhasson, és hogy hazamehessen a kömüves férjéhez. Benedek rettentöen jól ismeri az embereket és sok élettapasztalata van.
El kell mennem _megint_ ittasan kutyát sétálltatni a picsába, de ez olyan task amit nem csak nem bánok de bevállalok. Poén, jól érzem magam és nem bánom egy percig sem.
A múltkor téptem gazat és bedobáltam a kecskéknek a kerítésen át.
A Fidesz politikája valójában tökéletesen összhangban van a magyar néplélekkel, föleg azt tudja mit akarnak a 35 alattiak. Csak sajnos a zsidók meg a stricik belekényszerítik a fiataljainkat a mocsokba meg a fertöbe. Nincs mese, Orbán Viktorra kell szavazni magyarok.
Megyünk, további jó kövi 1 órát nektek!
na akkor larpolhatok addig pedot
>>213705275ráírsz megint a fizikatanárodra, hogy valami hindusztáni szófosást magyarázz nekik?
Lukácsi Katalin betért a zsidóságba – Interjú
>>213705798Nem lehet betérni, ha az anyád nem zsidó te sem vagy az. Papíron "betérhetsz" de a zsidók nem fognak komolyan venni. Ilyen csicska leszel a szemükben.
>>213705876menj már sétáltatni az asszonyt
>>213705950Mennék én, de nagyon messze van és nincs pénzem. Szegény ott áll és vár rám egész nap :((((
>>213705220>>213704979Török szavakat használt, meg tört oroszt. Ruszki ikonok a sarokban. Ruszki csendélet a falon. Szovjet korabeli orosz-orosz bútorok és függöny. Ez a jány kirgiz meg tatár, mint Dóra.
https://www.youtube.com/watch?v=WNadEfGnV04
>>213706199geci nagy kúmer vagy
szexelő vagyok, ez a ti bajotok
Nincs itthon sokminden szóval csinálok egy bögrés browniet és megeszem egy pohár tejjel
>>213706798én ma léböjtölök
>>213706338Most lehetne még cigány is azzal az arccal és a párduc meg tigrismintás bugyijaival viszont a környezetéhez képest a bőre túl tiszta, a cigányoknak akikkel dolgom volt olajos bőrtípusa volt ami ott abban a melegben amit most Volgograd és Saratov környékén mértek a hetekben nem menne. Ezek a török jányok ruszki földön amúgy is szeretik a cigányos öltözeteket csak meg kell nézni a népviseleteiket. Szóval türk tehát turáni és valahol az udvaron sztrímel az összetákolt viskóban, hogy a házban ne lássák. Ez az igazi szovjet posztkonzervatizmus ereje. Victoraș Orșoș majd elrendezi, hogy csakis ilyen bevándorlók legyenek.
kik hozzák a legtöbb boldogságot a földre?
>>213706982Orbán inkább a saját kivándorlását rendezze el.
>>213706822végül durva melegszendvics orgia lett belőle
Robert Kiyosaki gyakran részletesen kifejti a Twitteren, hogy szerinte miért van a küszöbön a legújabb összeomlás. Most nem bocsátkozott konkrét részletekbe, hanem azt hangsúlyozta:
a tőzsdei mutatók hatalmas összeomlásra figyelmeztetnek
>>213709503Robert Kiyosaki többször is jósolt gazdasági válságot, és legismertebb azért, mert 2008-ban helyesen jelezte előre a gazdasági világválságot. Azóta is rendszeresen figyelmeztetett különböző pénzügyi összeomlásokra és válságokra.
2013-ban megjósolta a történelem legnagyobb tőzsdei összeomlását, amelyet 2025 februárjára várt.
2025-re egy nagyobb válságot ("Greater Depression" vagy "Nagyobb Depresszió") jósol, amely súlyosabb lehet, mint a 1930-as évek gazdasági válsága.
Többször hangoztatta, hogy a jelenlegi pénzügyi rendszer instabil, és félelmetes válság közelít az amerikai gazdaságban, amit a növekvő államadósság, hitelkártya-tartozások, munkanélküliség és csökkenő nyugdíjmegtakarítások kísérnek.
Ugyanakkor ajánlása szerint aranyba, ezüstbe és Bitcoinba érdemes fektetni a válság idején.
Az eddigi válságjóslatai közül az 2008-as válság előrejelzése volt a legsikeresebb, amikor is a pénzügyi világválság bekövetkezett. Azóta is gyakran figyelmeztet válságokra, de az előrejelzései a jövőre nézve maradnak, így azok tényleges bekövetkezése még nem értékelhető.
kurva jó hogy mindenféle skizofrén jóslattal dobálóznak de azt egyik se mondja soha hogy mindezt a központi bankok okozzák akik rendszeresen csődbe jutattják saját magukat utána meg az országokkal mentik ki magukat.
az megvan hogy a pénzt nem az állam bocsájta ki, hanem a központi bankjától veszi hitelre? nem gondoljátok hogy ezzel az abszurd rendszerrel kéne leszámolni?
>>213709711Én ázsiai lányba akarok fektetni, lehetöleg naponta többször.
>>213709824ezért mondtam a szakmunkát
de te a viet prosikért nem vagy hajlandó megtanulni villanyt reszelni
a helyzetedben ezt tenném, de a te életed
>>213710038Nem érdekel a pofázásod, nem fogok vésni kaparni falazni meg a faszom tudja mit kell csinálni. Mit nem tudsz megérteni azon, hogy nem akarok fizikai munkát végezni mert rühellem? Tényleg mit nem lehet megérteni? Miért vagy ekkora ostoba szerencsétlen fasz? Hogyan írjam le magyarul, hogy inkább megdöglöm, mint hogy ilyen melós szakmát csináljak?
Olyan szinten rosszul vagyok már ettöl a szakma (trade) dologtól, hogy elmondani nem tudom. Miért nem lehet békén hagyni de komolyan?
>>213710409ja akkor csak nem szereted a rizst eléggé
én óceánokat átúsznék a rizsért
Ez itt egy büszke magyar nő a Szigeten.
Te ezt nem érted meg vagy hiszed el nekem, hogy nekem az ÉLET maga nem ér annyit, hogy ezért szakmázzak. Egyszerüen nem fogok egy olyan életet élni, aminek a javát rühellem. Nincs semmi perspektíva ebben az országban, semmi értelme bármibe is energiát ölni mert úgyis csak szenvedés lesz a vége. Ahhoz meg öreg vagyok már, hogy most kitanuljak egy szakmát, és kimenjek gyakorlat után külföldre sok pénzt keresni. Game over ennyi. Kibaszottul ennyi.
Ez meg egy moszkvai szoláriumozott orosz kamerakurva. XD
Itt van a kolleganőjével.
https://livecamrips.tv/video/9841349
Egy arc, egy nép. Ki meri még letagadni a Szlavoszférát.
>>213710486Magamnál jobban nem szeretem a rizst, nem fogok a rizsért életem végéig szenvedni. Viccen kívül jobb az életem így, mintha szakmáznék és évente 2 hétig baszhatnék Vietnámban.
>>213710562Te amúgy nagy coomer vagy ez feltünt. Kurváztál vagy csajoztál életedben?
Amúgy semmi baj a villanyszereléssel, tisztességes szakma amire nagyon szükség van, de én egyszerüen GYÜLÖLÖK barkácsolni, szerelni bármi ilyesmit csinálni. Semmi érzékem hozzá és az egész egy kín. Nekem VAN szakmám és dolgoztam mühelyben és minden pillanatát utáltam. Semmi szépséget vagy örömet nem okozott. Az egyetlen munka életemben amit elviseltem a futárkodás volt, de már abból is borzasztóan elegem van.
>>213710557most is utálod az életed 100%-t, munkával meg csak a 90-t% utálnád
>>213710617>Magamnál jobban nem szeretem a rizstvagyis akkor nem szereted a rizst. a rizs über alles
Nekem ezért kell meghalnom, egy rabszolga vagyok genetikailag kódolva, amiböl lehetetlen kitörni viszont a rabszolgaságból mindenképpen szabadulni akarok. Elegem van mocskosul.
>>213710660Semmi sem számít szeksznek még maga a szeksz sem mert annak a ténye nem bizonyított hiszen sosem láttam a szomszédom vagy ismerőseim dugni tehát nincs is és amikor én szekszelek az skizofrén hallucináció mert ezt megállapították rólam itt és akkor az úgy is van. Csakis az ikszelés, na az a szeksz mert megbaszol vele egy országnyi embert, ezért is vagyok fideszes.
>>213710848Az lehet, de nem vagyok konstans szarul csak ha rámjön. Amikor dolgozom majdnem egész nap szarul vagyok, reggeltöl estig. Nincs egy olyan pillanat amikor elengedem magam és csak vagyok, hanem minden egyes mozdulatra meg kell magam eröltetni. Gondolj el egy munkanapot így, hogy minden egyes csavar betekerését kínnak és kényszernek éled meg.
Nem dramatikus akarok lenni, de ez a színtiszta valóság. Nekem ebböl borzasztóan elegem lett.
én is elég lúzer vagyok, de bennem túlzottan nagy a túlélési ösztön, hogy egyáltalán az öngyilkosságot fontolgassam
Alvás. Talán a legrosszabbon már túl vagyok. Turistalányokkal álmodom
meg katolikus vagyok, az öngyiség haram
Amikor odaállsz a gép elé, és tudod hogy 240 darabot le kell gyárts. Minden egyes kibaszott munkadarab egy küzdelem. Éveken át csináltam, szó szerint rosszul vagyok ha visszagondolok, és arra gondolok, hogy a büdös mocskos picsába bírtam ki? Annyira elegem van ebböl a MELÓS életböl, el nem tudom mondani. Köpök mindenre és mindenkire aki ezért megszól, inkább felakasztom magam mintsem, hogy még egy percig olyan dolgot csináljak ami rossz hatással van a közérzetemre. A kurva édes anyádat.
>>213711023Igen sajnos bennem is, volt már a nyakam körül kötél és nagyon bepánikoltam. A túlélési ösztön bekapcsolt.
>>213711044Menj el Ha Tranghoz, 1 körül kezd el dolgozni, érdemes korán menni mert este nagyon busy.
Most egy Ha Trangos nuru masszázs az elég jól esne.
IMG_0410
md5: 35179cc5ae31ef680dc813451763c3b5
🔍
egy kis GMS?
IMG_0409
md5: cadaa2a7bc22e1b1acd76dcd92a6fbf2
🔍
>>213711967ruszin reggeli
>>213712013Csak reggeli? Én egész nap pakolnám....
Aki soha nem baszott ázsiai lányt, az miért spameli öket? Elég fura nekem.
>>213712124Igen ez jogos. Lehet nem is szereti öket csak divatból spammel.
>>213711663Tévedtem testvér, NEM jöhet.
>176.4cmez magasabb mint én 12 óra alvás után
>>213712722ruszin csecsemőt kell kihordania
>>213710409hát bazmeg a villanyszerelés az nem tudom hol fizikai munka
amúgy ha most azt mondanák hogy tessék geci írj egy 80000 karakteres jelentést egy általunk választott témában akadémiai folyóirat minőségben és kapsz érte ennyi meg ennyi pénz megcsinálnád?
csináltál már ilyet?
(ganésa nem akadémiai minőség)
>>213713456pedig a Qubit-on azt olvastam, hogy Ganéshának literálisan mindenből PhD-ja van,
>Doktorrá avatták a ChatGPT-t: ingyen elérhető az OpenAI várva várt új modellje, a GPT–5>„A GPT–3 kicsit olyan volt, mintha egy középiskolás diákkal beszélgetnénk. A GPT–4 olyan volt, mintha egy egyetemistával beszélgetnénk. A GPT–5-nél érzem először azt, hogy tényleg olyan, mintha bármilyen témában egy PhD-szintű szakértővel beszélgetnénk” – ezekkel a szavakkal vezette fel Sam Altman, az OpenAI vezérigazgatója a ChatGPT motorjaként szolgáló nagy nyelvi modell (LLM), a GPT családjának legújabb, ötös számú tagját, amiről magyar idő szerint csütörtök este rántották le a leplet, és már elérhetővé is tették a ChatGPT-ben.
nyert ganésha, rendszergizda tesik
najó, elmentek a faszomba de tényleg már.
>>213713456Ilyen moslékot bármikor kitolok magamból. Ez ha nagyon megeroltetem magam 2 éjszaka kb.
Ne legyél már nevetséges.
Ha angolul kéne az már kihivás lenne.
creamie protein fagyi keine milch bitte
Föleg chatgpvel, mert akármilyen szarul fogalmazott mocskot beírsz neki érti a gondolataid és egy koherens szöveget csinál belöle, de teljesen a gondolatmeneted alapján.
>>213714323akkor gondolom a tudományos folyóirat rész az elkerülte a figyelmed
De ha magamtól kellene is menne, csak valószínűleg nem lenne akadémiai szint mivel nincs ebben tapasztalatom. Az biztos, hogy 40 oldalt irgalmatlan gyorsan megírok bármilyen témában.
>>213714496mondtam hogy ganésa nem játszik
azokat a szövegeket még azok a vén szarok is kiröhögik akik nem tudják mi az a ganésa nagyúr
Ez ilyen full értelmetlen szófosásnak tünik, valószinüleg nem lenne hozzá türelmem, esetleg ha érdekel a téma.
>>213714646>valószinüleg nem lenne hozzá türelmemúgy látom
vietül megtanultál?
>>213714704Mi a faszomnak tanulnék meg vietül? Tanuljanak meg ök angolul.
>>213714741meg amúgy is ott a jeetpt ugye, az beszél minden nyelven
hát akkor az elemzői irányt is felejtsük el asszem
>>213714791Nem akarlak megsérteni, de elég együgyü embernek tünsz, szerintem ne eröltessük ezt.
>>213714831oké tehát nem vagy hajlandó fizikai munkát végezni még ha az csak annyi is mint bevésni egy csatornát a kibaszott vakolatba géppel
és nem vagy hajlandó tudományos munkát se végezni mert ahhoz túl okos vagy
>>213714791>meg amúgy is ott a jeetpt ugyevicceskedsz, de unironikusan ez. ha nem most 2 év múlva. ez az egész akadémia meg bohóckodás a 800 oldalas szakdolgozatokkal megy a kukába.
>>213714899Ez nem tudományos munka, ez szófosás. Teljesen értelmetlen. Mondjuk ezt még szívesebben csinálnám mint vakolatba vésést, de ez is kiégetne egy idö után, föleg hogy azt érzem mennyire nincs értelme ennek.
Ezért nem fogok 5 évig tanulni, hogy publikálhassak olyan dolgokat amiket a chatgpt 2 perc alatt kiszar magából szó szerint.
Ha a mostani chatgpt sloppokat visszaküldenéd 10 évvel ezelöttre, mindenki tapsolna az akadémián hogy micsoda géniusz tanuló.
>>213715017oké akkor mi a neked való munka
>>213715056Alibi online tanácsadói munka, zéró elvárással alanyi jogon, egy gazdag országban pusztán a kapcsolati hálóm és az emberi értékeim alapján.
£3000 / hó heti 10 óra munka, de az is csak alibi.
>>213715280szóval hogy szolgáltak eddig a soft skilljeid
mutasd a kapcsolati hálód
Tényleg nem viccelek amikor azt mondom, hogy én ezt az életet nem vagyok ilyen formában tovább folytatni. Minden erömmel azon leszek, hogy minél elöbb elpusztítsam önmagam ha nem változnak a feltételeim. Ez nem fenyegetés (kit fenyegetnék?) hanem puszta tényközlés. Kibaszottul elegem van és fáradt vagyok.
>>213715333Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy neked kellene bármit is bizonyítanom. Egy bizonyos pontig elbohóckodom veled, de ez a felkérdezös dolog nem müködik már. Nem akarlak semmiröl meggyözni.
>>213715367jó akkor levonhatjuk a tanulságot hogy kamutanácsadónak nem vagy való?
Hozzáteszem, a skilljeim meglennének ehhez, a származásom cappel, mert a magyarok teljesen inszignifikánsak a világporondon. Ha angol lennék majdnem biztos, hogy ilyen alibi munkám lenne. Ha amerikai akkor 1000000000%.
>>213715392Felölem azt vonsz le amit szeretnél, változtat ez bármin? :D
>>213715443>a skilljeim meglennéneka hálót mutasd
>>213715549Milyen hálót akarsz magyarként? Kinek van itt hálója. Ember ez az ország teljesen inszignifikáns, zéró nemzetközi jelenlét. Ha nem vagy tagja a politikai elitnek esélytelen vagy bármi alibi munkára. Nincsenek magyar cégek nemzetközi jelenléttel, akiknek lenne annyi extra pénzük, hogy ilyen naplopókat alkalmazzanak. A külföldi cégek meg nyilván a sajátjaikat fogják alkalmazni.
Magyarként csak akkor tudsz érvényesülni ha tényleg tudsz valamit nyújtani, olcsóbban mint mások. Nekünk nincsen ingyenebéd.
Én ebbe belefáradtam.
Hozzáteszem, a magyarokat azért sem szeretik mert egyszerüen szó szerint BUTA és EGYSZERÜ emberek. Kibaszott földmüves állatok vagyunk.
>>213715729>ha tényleg tudsz valamit nyújtanide hát te tudsz valamit, nem?
>>213715770Nem, jelenleg semmilyen értékteremtö munkát nem tudok végezni. Pont erröl beszélek, ezért kell alibi munka.
fizikai munkát elutasítod
szellemi munkát elutasítod
szociális pillangóskodás azt mondod feküdne nekem de a szarmagyar származásod gátol abban hogy kibontakoztasd az ingyenélő conman tehetségedet
>A magyar üzleti szféra nem termel felesleget olyan pozíciók finanszírozására, ahol a fő érték a státusz és kapcsolattartás.
>A magyar üzleti szféra nem termel felesleget olyan pozíciók finanszírozására, ahol a fő érték a státusz és kapcsolattartás.
az lenne a fair ha téged azért fizetnének hogy fürdőköntösben szivarozol a hotel mendencéje mellett
(igazi tengerpart büdös meg szúrja a lábad)
>>213715815Nem, ez nem ingyenélö conman, ezt nem érted meg. Senki nem tekint rájuk úgy, hanem részesei egy gépezetnek. Ha érdekel olvasd el a Bullshit Jobs cimü könyvet, nem pont erröl szól de talán jobban megérted, hogyan müködik egy fejlett társadalom.
>>213715855Úgyérzem veled magam, mint amikor 2 gyárimunkás beszélget és az egyik próbálja gyözködni a másikat, hogy ne ugorjon le. Amúgy még az is lehet, hogy tényleg segíteni akarsz, de meg kell értened, hogy ez egy vesztett állás.
Nem véletlenül mentem Vietnámba meghalni kétszer.
Kicsit most el is szomorodtam, eszméletlenül fáj ez a magyar lét. Annyira kilátástalan meg szánalmas.
Pénzügyi felesleg hiánya: Magyar cégek és szervezetek többsége nem bír akkora erőforrással, hogy „alibi” vagy státuszpozíciókat finanszírozzon, amikben valaki csak „jelen van” és a kapcsolatait használja. Ez más gazdag országokban létező szociális vagy tanácsadói körök egyik jellemzője, de itt nem.
Politikai háttér: Magyarországon a politikai elit és befolyásos körök zártsága, valamint a klientúra-rendszerek miatt a bejutás nehéz azoknak, akik nem részei ennek a körnek. Ez sok kutatásban megjelenik (klientelizmus, korrupció, befolyási hálók).
Igen, majd egy ilyen rendszerben fogok elmenni villanyszerelönek. Tényleg elmész te a retkes kurva anyádba.
>>213714535>40 oldalt irgalmatlan gyorsan megírok bármilyen témában.ember neked érettségid sincs
még több jeetpt szar ez biztos igazolni fog
A belem kiokádom, hogy ennek a cigány népnek vagyok a gyermeke. Imádom Orbán Viktort és fejet hajtok elötte, hogy ezt a nyomorult utolsó szar cigány népböl az utolsó fillért is kisajtolja. Minden ellopott fillérre büszke lehet. Ezt nagyon komolyan mondom, irigylem és becsülöm minden magyar embert aki a magyar embereket lopja meg, mert objektíven ennyit érdemelnek.
>>213716175asziszi ez olyan egyszerű mint amikor a pedofil ide fossa a szót
>>213715114>Alibi online tanácsadói munkamóricka hogy képzeli ezt el?
>>213716175És? :D Nem értem mi köze van a kettönek hozzá. 11 éves korom óta napi 8-10 órát töltök gép elött minimum, szerinted mennyit írtam és olvastam? :D
>>213716249igy
>>213715280. valami cég alkalmaz, de maguk se tudják minek,
>>213716321A fönökeim munkája abból áll, hogy úgy tegyenek hogy adnak nekem munkát, nekem meg úgy, hogy eljátszom hogy elvégzem azokat.
>>213715924>Nem véletlenül mentem Vietnámba meghalni kétszer.kurva jókat szórakozok a fonálon mióta megjelentél itt
jó lenne ha tartanánk mgunkat az alma körte szilvához, utána leszarom mi jön
>>213716433Pedig ez elég gyakori, de inkább thaiföldre mennek ezek. Egy idöben akkora probléma volt ez, hogy a thai hatóságok eltussolták az öngyilkosságokat, mert rossz fényt vetett rájuk.
>>213716467a rizst tartsuk meg az a fontos
amúgy inkább írjad meg a memoirodat, elolvastam eskü. ilyen bukowski stílusban.
a szüzességet tartsuk meg, az fontos
>>213716591>elolvastamelolvasnám*
>>213716678Én meg a milliókat nézegetném a bankszámlámon. Sajnos nem kapjuk meg mindig amit szeretnénk.
https://www.reddit.com/r/Thailand/comments/1euivso/whats_with_all_the_suicides_in_pattaya/
>>213716620mért kellett pont az öcsiket molesztálni szexuálisan?
idegen gyerek túl nehéz célpont?
Minden ostoba szar proli magyar megnyilvánulással magatokat égetitek. Annyira elképesztöen szánalmas szar nép a magyar, hogy nem tudok mit írni.
>>213716433MIVAN TE UTOLSÓ MOCSKOS SZARHÁZI KUTYA MI VAN TE CIGÁNYMAGYAR