>>213712976 bu zamana kadar ulku ocagi, alperen ocagi, türk ocagi, r, ldp ortamlari, sol organizasyon, anap dyp genclik kollari, ak genclik, fesliler vs. yani akliniza ne gelirse gordum. yemin ediyorum bu kadar egitimsiz, anlayisi kit, temel mantik yurutme - neden sonuc bagintilari kurmaktan aciz, hergangi bir seviye ve duzey kaygisi tutturmak kaygisi gutmeyen tipler gormedim.saniyorum bunlar akape'nin en buyuk eseri zira fesli delinin muritleri bile en azindan normal insan gibi gorunme cabasi guduyorlar. zavalli türk milliyetciligi bunlara kalmissa zaten baska diyecek bir sey de yok. gercekten inanilmaz bir sey. yani bir erkegin bir erkek gibi degil de ergen yasinda bir cocuk gibi gorunmek istemesini, bunu kabul etmesini, mesela "tekk kaşşş tek kaşşş - heval zaaa - 31 31 31" falan diye konusmasini, bunu "havali" bulmasini ben anlayamiyorum. anlayamamak bir yana bunlarla konusurken ben utaniyorum. daha once hic yasamadigim bir his. hani en seddeli dinciyle bile en fazla kizginlik hissederdim ama bunlarla konusurken gercekten utaniyorum.