alma
md5: 82e18566daca72bb892f206bbe6f373d
🔍
kurva anyátok
Hahahaha, remélem végérvényesen megfertőződött az algarigmus!
>Megeszed a csalánt!
Femke Bol borotvált innie puncija vagyok
a nindza mester nem nagyon bízik a saját győzelmében, mert éppen egy földalatti bunker komplexumot épít magának. tekintve hogy a legtöbb bukott vezető egy másik vezetőnél szokott menedéket keresni, ez azt jelentheti hogy a pufi kegyvesztett lett mindenhol és sehol se látják szívesen.
>>213725879ott fekszik a Saddam Hussein
>Fegyvert adna a közszereplők kezébe a Mi Hazánk önvédelmi célból
sus
>könnyíteni kellene az emberélet kioltására elvileg alkalmatlan – de a gáz- és riasztófegyvereknél hatékonyabb – lőfegyverek önvédelmi célú tartásának és viselésének szabályait,
gondolom ezalatt a szerelt lőszeres traumatikus fegyvereket értik, amik kb. ugyanannyit tudnak, mint a csőbe tömködött gumibogyós puskák, szóval ezzel mi parasztok nem vagyunk előrébb.
>megengednék, hogy ha valaki valamilyen célból már jogosult lett fegyver viselésére, akkor az más célból már könnyebben kaphasson fegyvert,
felteszem ez a rendőröket/honvédeket takarja, mert ők jogosultak köztéri fegyverviselésre munkavégzés céljából szinte egyedüliként az országban. ezt még támogatnám is, ha nem létezne a harmadik pont, miszerint:
>illetve a kiemelt közszereplők számára is megkönnyítené a fegyverhez jutást.
és itt a lényeg, ezzel azt akarják elérni, hogy ők maguk azaz a karrierpolitikusok fegyverhez tudjanak jutni és azért akarják, hogy a rendőrök civilben is fegyvert tarthassanak, hogy őket védhessék egyenruha és azonosító viselése nélkül.
>Az indoklás szerint utóbbira azért van szükség, mert a „kiemelt közszereplők nagyobb fenyegetettségnek vannak kitéve, ezért indokolt számukra az önvédelmi célú lőfegyvertartás szabályainak könnyítése”.
haha szóval igazam van. amúgy mi az hogy nagyobb fenyegetésnek vannak kitéve? itthon mikor támadtak utoljára politikusra, akarom mondani "kiemelt közszereplőre"? az utóbbi 30 évben soha. ellenben vidéken nagyon szépen mészárolják a cigók a magyarokat, ők viszont érjék be a gumibogyós puskával, ami egy atomra bedrogozott cigus ellen semmit se ér.
Egész napi eledelem: egy túrós táska, egy sajtos perec, egy alma.
vietnam
md5: b492c9736e493490fd06833cbb6c378c
🔍
>>213726290Szomorúan hallom testvér, nagyon nehéz az élet Magyarországon tudom én.
Egy kicsit jobban beosztva a pénzed amúgy ehetnél jobban. Pl. csinálhattál volna túrógombócot. A kalória/forint érték sokkal jobb.
>>213726445A faszt, csak beugrottam a pékségbe hogy valamit mégis egyek ma. Otthon van kaja bőven csak nem csomagoltam időhiány és lustaság miatt.
>>213726484gójszlop hamnyam az való neked
Egész napi eledelem: sertéstakarmány, némi epres pudingpor, 3 deci víz amivel felönthetem, továbbá 2 szem édesítő tabletta.
>>213726484Ja lol, azt hittem te is csóró vagy.
>>213726529Ez elég helytálló, tényleg takarmány lesz ma is.
>>213726529nehogy zöldséget vagy gyümölcsöt vegyél
400ft a mézédes sárgadinnye
>>213726515Mi van szivi, nem szereted a túrót?
>>213726621Tegnapelőtt 150 volt a görögdinnye a SPARban
>ruszkik haza
based
>mocskos Fidesz
neeeeeeeeeeeeeeeeeem
>>213726780A fehér lengyel a fekete gánai.
nincsen románcigány románc nélkül
>>213726725Kedves Fiatalok!
Fiatalnak lenni kiváltság. Ez az az életkor, amikor az ember száguld. De jó, ha közben néha lassít, és ellenőrzi a térképen, miként befolyásolja úticélját egy látványos, de valójában olykor bevehetetlen kanyar.
Látni az arcotokat a fesztiválokon, a koncerteken, az utcákon; a lendületet, ami sokszor szembeszáll a világgal, az erőt, ami bennetek forr, és ami gyakran nem találja a helyét.
Kiáltásotok üzenet. Azonban ne engedjétek, hogy a hangotok mások indulatait visszhangozza. Kiáltani akkor érdemes, ha a szó mögött ott a gondolat, ami méltó rá, hogy meghallják.
Nem kérek tőletek csendet, csak azt, hogy figyeljetek egymásra, a jövőtökre és arra a helyre, amit egyszer majd a gyermekeiteknek hagytok örökül.
Legyetek azok, akikre holnap is büszkék vagytok!
Bízom Bennetek!
vajon hány anon halt már meg az évek alatt?
>>213723992 (OP)buna dimineata, bozgorilor
>>213727243Nekem egy volt wowos guildtársam felkötötte magát pár éve sajnos.
>>213727215Igen, örülök, hogy valakinek átjött.
>>213727215ez mintha az én egyik ironikus szarpostám lenne
>>213727295>győzött a Lich king, anyu most már kikapcsolhatod a kamerát
>>213727350Olyan mint valami miskolci szakmunkásképzö igazgatójának a ballagási beszéde a rendszerváltás derekán.
>De jó, ha közben néha lassít, és ellenőrzi a térképen, miként befolyásolja úticélját egy látványos, de valójában olykor bevehetetlen kanyar.Mindezt célozva ilyen pogány indulót hallgató srácoknak, tényleg annyira bizarr..
https://youtu.be/8R8z9SgehQ0?si=vOTd34ZoYCxgEoyp
>>213727447>-Hova mész drágám?>-Csak leugrok egy fröccsre!
Igazából ha ez az ostoba fasz sulyok nem töltött volna 5 órát hogy azt a pár szar sort leírja hanem megkéri chatgpt jobban járt volna.
Bozgoroknak annyira nem tetszik, ha romániában élö boomerek szakértenek :D
Igen, remélem legalább 1 millió ilyen román mami fog szavazni a Fideszre, akik életükbe nem éltek ebben az országban.
>DE HÁT A VIKTOR OLYAN KEDVES VOLT CSIKSOMLYON NAGYON KEDVES VOLT VELUNK MI RA SZAVAZUNK
>>213727772magyarországi fiatalok :(
erdélyországi fiatalok *O*
>>213727789képzeld milyen fincsi lehet a puncija
Nem vitatom az erdélyiek magyarságát, de hogy nem engedném öket szavazni az 100%. Teljesen abszurd, hogy olyan emberek dönthetnek akik sosem éltek az országban, és kizárólag érzelmi alapon szavaznak.
Ilyen erdélyi túrákra is csak akkor mennek magyar fellépök, ha itt már elégge leívelt a karrier. Ott tényleg majdnem leborulnak a lábaid elött ha magyarul beszélsz meg kedves vagy velük.
Orbán jól megtalálta ezeket, igazából ö egy zseniális pszichopata, ez nehéz töle elvitatni.
Itt krrregnek, hogy milyen már ha Angliában élö magyarok hazaszavaznak, de az erdélyi Fidesz szavazók az nagyon based meg hogy merem megkérdöjelezni a magyarságukat.
>Nem vitatom az erdélyiek magyarságát
>hogy merem megkérdöjelezni a magyarságukat.
retardált nyomorék anon?
>>213727791Borzasztó könnyen lehet öket manipulálni. Ez ilyen top5 magyar városnyi ember, elég bizarr ha belegondolsz. És tényleg ilyen csíksomlyói pr event kell hozzá egyedül
>>213727986(szavazó)bázis
>>213728000Fogyatékos, az elsö a saját véleményem, a második meg az átlag fideszdroidé ha azt mondom, hogy erdélyieknek nem kellene szavazni ha nem élnek itt életvitelszerüen.
Ez a másik dolog, ha magyar emberekhez akarsz szólni akkor tényleg úgy kell fogalmaznod, mintha egy általános iskolással kommunikálnál.
>>213728000Ez most kicsit triggerelt, tényleg hogy lehet valaki ennyire hülye, hogy nem lehet érteni amit írok. Annyira rühellem ezt a mocskos cigány népet el nem tudom mondani. A mocskos kurva élet faszát, hogy nem tudtam Angliában jó melós lenni.
Mondjuk igazából kéne ilyen álpropaganda Erdélyben, hogy aki utálja a magyarokat (sok ilyen van) az szavazzon magyar Péterre mert akkor majd hozza ide a buzikat meg a migránsokat, és lehet nevetni a bozgorokon.
>>>/gif/29280586
rizstesik...
>>213728082a problémáid nagy része nem létezne ha a szüleid többszor vágtak volna szájon. ide a rozsdást hogy egy hisztis kis csipszar gyerek voltál.
Figyelem, Erdélyiek!
Ha már unjátok, hogy a bozgorok megvédik a határokat, és megóvják Magyarországot a buzik és migránsok inváziójától, akkor itt az idő, hogy szavazzatok Magyar Péterre! Ő majd hozza ide a multikulti forgatagot, a színes bőrűeket, meg a nemi forradalmat. Garantáltan lesz mit nézni, míg a hagyományokat lebontják, és a templom helyén disco nyílik!
Ha utálod, hogy a magyar zászló itt lobog, és eleged van a magyarságból, ezt az esélyt ne hagyd ki! Szavazz magyar Péterre, és nézd végig, ahogy az országukból multikulti bulivá válik!
>>213728141Rengeteget vertek a szüleim sokszor szadista módon, ok nélkül. Problémás voltam, de nagyon sokszor a saját kudarcaikat töltötték ki rajtam. Pár pofont megérdemeltem volna, de nem hogy a földön rugdosnak, úgy hogy bevizelek.
Az anyám 5-6 éves koromtól teherként tekintett rám, aki csak megakadályozza az ö kiteljesedülését (kurválkodás). 11 éves koromtól meg már nem is titkolta ezt.
>>213728191átdobnád anyud számát?
>>213728292Megvernéd értem? Ne aggódj veri öt a sors eleget ahogy hallom. Nem kell nekünk beavatkozni, nagy buddhista, hisz a karmában, ez lesz a veszte :). Kereszténységgel jobban járna, föleg az ö helyzetében.
>>213728191szóval innen ered a fehér nők gyűlölete. érdekes.
>>213728344Nem gyülölöm a fehér nöket, abban viszont lehet sara, hogy lenézem öket.
>>213728328ha ennyire utálod annál inkább add meg a számát, berakom a púzójába szárazon
>>213728420Nem tudom a számát, 15 éve nem beszéltem vele. Tavaly írt pár emailt, amiböl nyilvánvalóvá vált, hogy bolondabb mint valaha. Nem eröltetem ezt a témát. Megrekedt egy 8 éves gyerek szintjén, anyja kontrollmánias single mother, ilyen igazi kisvárosi trash volt. Tökéletes kombót alkottak a proli nincstelen apámmal, aki játszotta a pesti vagányt.
Csak azért nem lettem olyan bolond, mert apámat megcsalva összejött egy pénzes sráccal, aki x évig a nevelöapám volt. Az ö szüleivel rengeteg idöt töltöttem és ök voltak az én "igazi" nagyszüleim. Ha ök kisgyerekként nem foglalkoznak velem, szó szerint teljesen elmebeteg bolond lettem volna. így is genetikailag elég necces, de legalább valamennyi normális kaptam.
De persze a pénzes srácot is állandóan megcsalta, és egy idö után ki lett rakva a szüre (szürünk) amikor már nyílt utcán csinálta. Igazi hulladék trailer trash szemét.
>>213728528>Igazi hulladék trailer trash szemétlakókocsi parkban laktatok? magyarországon van olyan balatoni kempingeken kívül?
>>213728512>szerint teljesen elmebeteg bolond lettem volnaanon...
>>213728543Nem, csak a viselkedése hasonló. Az a szint kb. Föleg amikor elkezdett xanaxozni, akkor már ilyen full ilyen fehér cigányba tolta, ahogy patáliáztak az anyjával. Tényleg borzasztó emlékek, szerencsére lezártam meg nem stresszel már, de így is visszagondolok elborzadok.
>>213728574csak a gének tehettek róla
És voltam én, a genetikailag osztályelsö kisgyerek. A többi már történelem.
>>213728574neked csak egy nedvszívóbb tampon kell
>>213728585Igen sajnos. Az üknagyanyám (az ö dédnagyanyja) öngyilkos lett, a dédnagyanyám (az ö nagyanyja) öngyilkos lett. Az a vonal nagyon beteg.
>>213728604a grúmpedofil megint férfiakat próbál feminizálni
öcsikkel is ez volt a terv? szisszifikáció?
>>213728579Na ez, a rizs a lényeg testvér. Ha rájuk nézek minden fájdalom megszünik.
Untitled
md5: 501a486bfdea1344aa7e6f77d1300ffe
🔍
>>213728622Mi köze a tamponnak a buzigrúmoláshoz és a pedofíliához? Elmagyaráznád nekünk egyszerű halandóknak?
>>213728734férfire kényszerítesz nőszerepet = buzulás = pedofília
az szerintem minden épelméjű embernek tiszta, még én is értem
>>213728762Akkor ezt most olvasd el újra, szép lassan.
>>213728647majd amikor nincs itt
>>213728734gyerünk magyarázd meg hogy nem volt pedókódolt a postád
kérd meg visnu nagyurat is hogy segítsen te cigány
bizonygasd az ártatlanságod 100 postában ma is
>>213728822>pedószenszej oktatja a gyerkőcöket
Képes lennék bármelyik pillanatban bekattanni és szétágyúzni mindenkit, aki egy kicsit is megsérti a daimjóm becsületét.
A pápista portugálok és a Taiko hívei rettegnek tőlem, éppen olyan vagyok, mint Andzsin-szama. Azonban az eddigiekben még nem kínálkozott lehetőségem arra, hogy kibontakoztassam a bennem élő hatamotót.
>>213728903ez nagyon szűz volt
>>213728936nem a javajeet vagyok. csak szólni akartam, hogy nézzétek meg a Shogunt, ha még nem tettétek, mert szerintem tetszene nektek...
>>213728878>depianon postákon át sír mint egy nő hogy szar az élet>valaki tampont ajánl a rinyapinának>szűzanon agyvérzést kap: "buzi grúmolás, pedó pedó PEDÓ!"nem vagy te normális a többi anonhoz képest és ez a 4chan viszonylatában azért durva
>>213729038>valakimár megint E/3-ban beszél magáról a rudis
>>213729038>a buzulás teljesen normális és semmi köze a pedofíliáhozá igen kik is szokták ezt mondani?
>>213729207kábé mindenki, aki nem barna sivatagi alember vagy valami szektás fasz
mindazonáltal halál a rudisbűnözőkre
>>213729207Az mitől buzulás ha egy hisztigépnek tampont ajánlanak? Nem tudom eldönteni hogy iszol, drogozol vagy csak alapból vagy ennyire retardált. Rizs és pedofília, ez a két gondolat határozza meg a léted minden aspektusát. De ez így van jól, bohócok is kellenek egy cirkuszba!
>>213729297Ez hol hisztizés, hogy leírom, hogy az abuzív "anyám" hogyan bánt velem? Ha még amiatt szólsz be, hogy a kurvák miatt sírok elfogadom, de hogy emiatt az tényleg vicc.
Tudom, erre az szokott lenni, hogy xy-nak rosszabb volt mégis "megbocsátott' etc. etc. Újabb gaslighting és kurvára nem vagyok rá kíváncsi.
>>213729266Donáth Anna itt postázik?
beni gyere már baszmeg lemaradsz a mónika sóról
>>213729409Felnőtt emberként tettek helyett csak szavakat produkálsz ide. Bocs ha élesen fogalmaztam, de a pátyolgatás nem hiszem hogy célravezető lenne. A rinya az rinya.
>>213729297buznyák vagy
grúmer vagy
****fil vagy
>>213729409ő egy nagyon beteg "ember", sajnos felizgult attól, hogy leírtad, hogy bevizeltél amikor a földön rugdostak téged a szüleid. sajnálom Ánon.
>>213729509Ami felizgat az amikor a földhözvered a segged és pdf-ezve őrjöngsz a Te-kért. Majd szétdurran a károm!
>>213729297>>213729486te amúgy miért fogdostad az unokaöcséidet?
>>213729486Nem fogalmaztál élesen, csak a proli szarmagyar melósigazságaid böfögöd fel folyamatosan. Próbálsz ilyen 60+os atyáskodó boomertónust megütni, ami semmi más csak borzasztóan fárasztó és felesleges.
Milyen tetteket kellene csinálnom? Karrierem, pénzkeresési lehetöségem nincs, így próbálom az idöt múlattatni ahogy tudom, pl. itt beszélgetek. Nem én hoztam fel a témát, valaki azt az ötleted dobta be, hogy ha többet vertek volna a szüleim nem lennék ilyen, innen indult a beszélgetés.
És kiméljük meg egymást ezektöl a botloopoktól, ahol te elkezdesz tanácsokat adni, hogy mit dolgozzak. Lépjünk túl ezen.
>>213729509>sajnos felizgult attól, hogy leírtad, hogy bevizeltélNa jó, tegyük tisztába a dolgokat (Értik ugye?): ez a te fantáziád, magadból indultál ki! Ügyes vagy, Takon' Peti!
*nevetés*
*taps*
>>213729509Apám nem vett részt a rugdosásban, nem is volt ott, de lehet felizgult volna. Ö is élvezettel pofozott azért, tudom hogy jól esett neki.
>>213729576Engem keversz mással, én kb. csak 3-4 napja próbáltam neked segíteni tanácsokkal, de feladtam.
Egy tehetetlen melós volt, teljesen alkalmatlan az apaszerepre. A apaszerep kudarcait úgy oldotta meg, hogy megvert. Tehetetlen szerencsétlen gyáva ember.
>>213729641szerint ott az unokaöcstapizóról volt szó, nem az apádról
>>213729663Nem keverlek senkivel. Nem tudom ki vagy. Az alapján válaszoltam amit írtál. Az ha egy megfelelö helyzetben elmondod a sérelmed nem "picsogás", random nem kezdem el azt mesélni, hogy milyen sérelmek értek.
>>213729680Az szomorú anon, de túlélted. Úgy inthetsz be neki a legnagyobbat ha összeszeded magad és sikereket érsz el, mégha kezdetben csak keveset és apránként. Ha megmondod mikor születtél leírhatom a horoszkópodat is!
>>213729700Tudom, csak nem a "szüleim" rugdostak hanem csak az "anyám". Az apám az csak pofozott, egyszer vágott ököllel arcon de akkor már 17-18 éves lehettem. Amiatt nem is neheztelek rá.
>>213729713Alapesetben egyet is értenék, de ez már napok óta megy, szóval szerintem jogosan soroltam a picsogás kategóriába.
Anyám megtalálta a levágott macskafejeket az alsógatyás fiókomban 11 éves koromban, azon jobban aggódott hogy most megint moshatja ki őket, mint azon hogy háziállatokat csonkítok meg.
Az vicces volt, ahogy ököllel hirtelen összement nagyon kicsi szánalmas emberré. Nem azért mert gyenge volt az ütése meg balfasz, hanem mert érezte, hogy milyen szánalmas véglény. Tényleg sajnálom is, igazi melós.
>>213729630>Gallaeljársz a művész úr recskaszeánszaira is?
https://www.borsonline.hu/celeb/2025/02/galla-miklos-meztelen-nemiszerv-botrany
>>213729726Nem akarok nekik beinteni, abszolút nem érdekel ilyen "revans".
>>213729752Hát szokj hozzá, lehet még pár hónapig ez lesz. Vannak még tartalékaim, meg 2 hónapig netre is van még pénzem.
>>213729844Kérd meg Vágási Ferit hogy szálljon be az internetbe.
>>213729830kek, nem normális az a tag
>>213729784miafasz, remélem büntetésből felfalnak téged a bakenekók mielőtt még kurvázhatnál egyet Japánban
>>213729726és te miért úgy intettél be a világnak a szar életed miatt hogy molesztáltad az unokaöcséidet?
>>213729968bezzeg amikor a sárgák kutyát-macskát élve nyúznak az teljesen rendben van
>>213729038>depianon postákon át sír mint egy nő hogy szar az életEz amúgy vicces, hogy a jó dolgokban egyenlöség van, de háborúba csak férfiak mennek meghalni, meg ha a férfi panaszkodik akkor egyböl shamelve van.
Legyen egyenlöség, de akkor normalizáljuk a férfikesergést is meg picsogást is.
>>213729630A rudis példaképei Vol. I.
>>213729844Hát jó, legalább nem csak rizsspam és pedofilozás tölti meg a fonalat.
>>213730001Én a macskakinzókat nem itelem, meg úgy sem hogy imádom a cicákat. A macskák szadista gyilkosok, akik élvezetböl kinózzák az áldozataikat.
A kutyákat sajnálom, ök nem érdemlik azt a sorsot, mert ha ölnek is nem szadisták.
Rendkívüli
Sokkoló fordulat: megkezdődött a nők kényszerű mozgósítása Ukrajnában
>>213730068Öklendeznem kell ettöl a képtöl.
>>213730103Nagyon jó, kíváncsi vagyok a nyugati feministáknak mi lesz erre a válasza.
>>213730051Én nem rajongok a nemek közti egyenlőségért, mert teljesen más a férfi meg a nő.
>213730060Ez meg úgy tűnik felizgult. Félpucér Galla Mikis képeket keres az interneten meeeert.....mert csak, mkay'?
>>213730088Bázis, bár én elítélem az állatkínzás minden formáját. De a kutya >>> macska pontban egyetértünk.
>>213729784>>213730001>>213730088jó lenne, ha állatkínzó alemberek nem postáznának a fonálba
>>213730215Nem, cica >>>>> kutya, csak a kutyákat nem etikus bántani.
>>213730240Én cicabarát vagyok, de be kell látni hogy pszichopata gyilkos az összes.
>>213730215az is állatkínzás amit te tettél Jámborral, Imre
>>213730343előbb azt magyarázd el hogy ki az a Jámbor, aztán meg hogy ki az az Imre
>>213729784hát akkor öld meg magad
>>213730068de hát te egy pedofil vagy
mit vársz, mi legyen a fonálban, amikor itt pedulsz?
>>213730391>öngyilkosságra buzdításment a feljelentés
>>213730420Pl. mesélsz a legutóbbi pinába fröcsizésedről.
>>213730423hogy fosik a házmesterpedofil
>>213730463ingyen csinálja
>>213730452szomorú hogy valaki annyira kisszerű legyen hogy ezt tekintse az emberi kiteljesedés csúcsának
>>213730507Mit vartal az elemlampastol?
>>213730507Miért akkor szerinted mi? Szó szerint képtelenség a megtermékenyítésnél jobban kiteljesedni (egyelöre)
>>213730507Bocs, igazad van. Folytasd is az instagramról lementett ringyók képeinek posztolását te prolihisztor.
>>213730551még csak nem is megtermékenyítésről volt szó, a pedofilnak nincs gyereke (hála az égnek)
>>213730592>prolihisztorez vicces, mert moldovát leszámítva valszeg te vagy itt az egyetlen nemdipis
>>213730697na megint kezdi a hazudozást a 40 éves 0 pedó csöves
>>213730697itt se voltam
csak napi 20 perc
>>213730685just asian things
>>213730731>zéró pedóna ez talált, ügyes vagy
>>213730758nem, 40 éves nullára gondoltam mert az vagy
illetve pedó is
>>213730766nem kell a dadogós magyarázkodás
elbasztad
vége van
este tele fogod sírni a moncsicsis párnádat
Húsfogyasztást ösztönző kampányt indított az agrárkamara – az országban, ahol eleve túl sok húst eszünk
Idén nyáron indult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tények ízekre szedve című kampánya, ami influenszerekkel igyekszik eloszlatni a húsfogyasztással kapcsolatos közismert aggályokat, azt közvetítve, hogy sem környezeti, sem egészségi szempontból nincs baj azzal, ahogyan és amennyi húst fogyasztunk.
Videókban, cikkekben, influenszerekkel, Wossala Rozina tévés személyiséggel, Szécsi Zoltán exvízilabdázóval (aki jelenleg marhatenyésztéssel foglalkozik) és Szabó Adrienn dietetikus segítségével népszerűsítik az üzeneteiket. Mivel a kampány közismert és világszerte elfogadott tényeket próbál cáfolni, szakértőket kértünk meg, hogy reagáljanak az állításokra.
Az általunk megkérdezett környezetvédelmi, dietetikai, agrártudományi és élelmiszer-politikai szakértők szerint nem a húsfogyasztás növelésére, hanem éppen hogy a csökkentésére kellene ösztönözni a magyar fogyasztókat.
A kampány tele van csúsztatással, ellentmondással, illetve az úgynevezett cherrypicking érvrendszerrel operál, amikor egy összetett helyzet sok tényezője közül csak azokat választják ki, amelyek az üzenet alátámasztásához szükségesek. Tény, hogy az állattenyésztés súlyosan terheli a környezetet, a kormány viszont a húsfogyasztást, azon belül is a nagyipari állattenyésztést támogatja. Az ökogazdaságból, kistermelőktől származó húsok minősége jobb, de ezek nehezen hozzáférhetők és drágák. Magyarországon amúgy is túl sok húst eszünk, és a feldolgozott húsipari termékek nagy része bizonyítottan káros az egészségre – ezért inkább zöldségfogyasztásra, a hüvelyesek fogyasztására kellene buzdítani.
>>213730653hú, amúgy ez
elég jellemző, hogy pont az a két ember akarja megszakérteni az élet nagy dolgait, akik lepattantak az etyetemről
ebben a pedofil meg a kurvás nagyon hasonlítanak egymásra
>>213730807Disznósajt, fincsi mi?
Tehéntőgye rántva, fincsi mi?
Marhagyomor pörkölt, fincsi mi?
Kakas vér hagymásan, fincsi mi?
Füstölt marhanyelv, fincsi mi?
Disznó köröm pörkölt, fincsi mi?
Bikahere paprikás, fincsi mi?
Lazac pete, fincsi mi?
>>213730807kurzgesagt tesik öngyilkos karórán
>>213730795oks pedó, ez most nagyon működött
ja nem
>>213730813a sok egyetemet végzett papíros normiet ösztönszinten nyers agyból kivégzem
>>213730795milyen szalmaszálakba kapaszkodsz már, pedofil?
>>213730872megjött a pedószopó petikézős perszóna?
>>213730807Engem nem ösztönözni kéne hanem finanszírozni, ez nem jutott eszébe az agrárkamarának? Minimum napi fél kiló színhús lenne normális.
>>213730813Én középiskolából is kibuktam már.
Viccen kívül kérdezem, volt bármelyikötök helyezett Zrínyi matekversenyen? Nem az ovis sikereimmel akarok felvágni, csak kontextusba akarom helyezni, hogy engem önmagában egy "dipi" nem igazán nyügöz le.
bogar8
md5: 71511a7b69aeead3d680d07dcb593a7d
🔍
>>213730916sok emlős válogatós, nem eszik meg akármit
Talán a robotbaszóból kinézem, hogy elért ott valamit (vagy legalább indult).
>>213730968gondoltam hogy ez ravaszolni fog
kis felhúzós bádogkatona vagy, parancsra csinálod
>>213730951Én voltam, Cegléden a 90-es években. Voltak kirakva vicces tablóképek, a ballagók képével. Ott volt a kis Ondó Józsika képe is kirakva, könnyesre röhögtük magunkat.
>>213730997fasz se emlékszik már hől
jó tanuló voltam, elküdtek engem mindenhova
>>213731008és ott döntötted el hogy amikor 40 éves lúzer leszel akkor molesztálni fogod az unokaöcséidet?
>>213731008Na akkor te lehet te érted miért nem hat meg a sok diipis, kegyetlenül elbasztam az életem és lecsúsztam, de nem az értelmi képességeim miatt. Legalább ezt hagyjátok meg nekem, semmim nincs a méltóságomon kívül.
annyi van csak meg hogy melyik iskolában voltam és hogy sci-fi díszletnek tűnt az olajos padlós áltsulimhoz képest
>>213730997iiiiiiigggggggeeeeeeeennnnnn
>>21373097311. volt OKTV matek kettőben
az mondjuk vidékiként nagyon nem rossz
>>213731036Na, "jó tanulókat" nem küldtek zrínyire, jó matekosokat küldtek. Mármint tényleg jókat.
Pont ezeken a "jó tanuló" egyemetistákon nevetek a legjobban, és irigykedem hogy nekik vannak jó munkáik meg szociális hálójuk.
>>213730951Zrínyi matekversenyen
az nem valami ált. iskolás cucc volt? ne akarom leértékelni, de azért... érted.
>>213731079Ja gondolom ott taroltak ilyen fazekas meg berzsenyis geniuszpalánták
>>213731053Nekem is van dipim, de valamilyen szinten tényleg csak idő és pénzelbaszás volt. Találni olyan céget ahol rendesen le is tesztelnek, mert sajnos vannak olyan dipisek a szakmában akik hülyék mint a segg. A tényleges tudás a fontos, a papír meg dísznek van meg a HR-es picsáknak hogy az alapján szűrjenek.
>>213731118A matematika pont az a tárgy, amiben ha jó vagy kisgyerekként elég jó képet ad a potenciálodról. Matekot nem lehet "bemagolni". Igazából önmagam nyugtatgatni jó, hogy nem csak az én hibám ez a nyomor.
200w (9)
md5: dea9e3e6cfe61285c5dfb7efb27ad6b4
🔍
>>213731164Ezért érdemes az alapokat minél korábban lefektetni. Ha kell, finomságok felhasználásával!
>>213731159na ez ilyen tipik dipitlen pedókóp
fingod nincs miről beszélsz
>>213731053>>213731164a matek akkor még abszolút utánzásról meg a felkészítés minőségéről szól
>>213731123>A 2023/2024-es Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) matematika III. kategóriájában a legkiemelkedőbb eredményeket a következő iskolák diákjai érték el:geci majdnem az összes fazekasba jár :D
>Nguyen Kim Dorka
>>213731267Lehet, lényegtelen. Igazából tényleg szánalmas 40 évesen az általános iskola alsós skereimröl regélni, de hát én is szánalmas vagyok :D
dolka
md5: 4ca86cb92ecde9f18de2c9b4a3345d65
🔍
>>213731268bázisolt csudett
>>213731254Felizgat az irigy toporzékolásod!
züha ugye nem vegetáriánus
>>213731268>>213731314hogy kaphatja rizs azt a nevet?
>>213731327miért lennék irigy egy 40 éves csöves gyerekmolesztálóra?
>>213731327savanyú a szőlő mi pedofil
nincs semmi végzettséged aztán azzal kópolsz hogy a rátermettség meg az elemlámpaismeret
>>213731365Nem tudom, mindnek van magyar neve. Mondjuk a Kim pont nem az a név ami indokolttá tenné, meg a vietnámi neveket ki lehet ejteni, a kínai nevek már tényleg nehezek.
csak gyümölcsökkel fényképezkedik
>>213731365Mert a sárgák irigyek a fehérekre. Idejönnek, letelepednek, magyar nevet adnak a kölykeiknek. Ez ilyen egyszerű. Ezért sminkelték magukat fehérre a gésák, ezért kerekítik ki a szemüket sminkeléssel (az animeben a túlkompenzálás miatt akkora a szemük) és még sorolhatnám.
>>213731398>rátermettséghjaj ez is ilyen prolikóp, kegyetlenül elbasztam az életem. meg kell halni ez egy pokol.
>>213731438rád ki lenne ilígy, unokaöcsmolesztáló?
ja, mondjuk te barna vagy
>>213731398>>213731479megvolt a mai szűzleolvadás, kemény is lett a mellbimbóm úgy felizgultam
>>213731508oks gyerekmolesztáló
>>213731267egyébként ez nem igaz. nem tudom persze milyen háttere van moldovának, de a zrínyi versenyek nagyon nem rossz dolgok, megnézhetsz pár negyedikes feladatsort, negyedikesen fineszesnek kell lenni, hogy jól menjen.
ettől még röhejes ezzel flekszelni persze
>>213731427>KimFelizgat ez a név. Basz-ingert okoz.
>>213731555az ott egy trabi dehiszen
>>213731547moldovának pszichopata háttere van, szerintem többet ne állj szóba vele
>>213729784
>>213731578Mickey Rourke volt a neve mielőtt transz lett
>>213731617?????? Én nem bántottam soha a cicákat
>>213731661>I've never touched a pussy!javítva
>>213731617miafasz nem olvastam vissza. gyerekek minden őrültséget csinálnak de ez elég meredek, a tékozló koldusgén kijött
>>213731688azt a rudispedofil írta zsenedek nem a creamie tesi
>>213731547nézem a feladatlapot, nekem nehéz megállapítani, hogy ehhez mennyi ész kell negyedikesen
inkább az idő tűnik a palacknyaknak, ha leállsz minden kérdéshez jegyzetelgetni, akkor vége van
a gyorsaságot meg aztán tényleg gyakorlással a legegyszerűbb fejleszteni
>>213731713>folytatódik a szűzspekulációén elítélem az állatkínzás minden formáját, ezért is tekintem a sárgákat szubhumán gyarló mocskoknak
>>213731661akkor az ki volt?
asszem a pedofil picsogott még itt arról, hogy milyen rossz anyja volt
>>213731751ez a vonat már elment pedókám, főleg hogy a creamie tesire próbáltad kenni
>>213731547Összeállították: CSORDÁS MIHÁLY általános iskolai tanár
CSORDÁSNÉ SZÉCSI JOLÁN középiskolai tanár
Lektorálták: CSORDÁS PÉTER középiskolai tanár
NAGY TIBOR általános iskolai tanár
amúgy ez nem összeférhetetlen?
>>213731730Nem akarlak megsérteni, de te gyakorlással a büdös életben nem fogsz valakiböl jó matekost csinálni. jó matekos = adottság + gyakorlás. nem fogsz tudni kompenzálni gyakorlással.
egy gyors szexnyúl aztán csinálok egy mojitot
>>213731762na ez, meg előadta, hogy a kutyák mennyire faszábbak, mint a macskák
Ez nem olyan mint irodalom, hogy egy hülye gyereket addig magoltatod amig vissza nem tudja mondani szóról szóra.
nem csak gyerekmolesztáló hanem állatgyilkos is, nem semmi
>>213731814>kutya, fehér nöreddit
>cica, ázsiai lány4chan
>>213731792lol micsoda kóp
amúgy mondtam hogy engem is elküldtek erre a szarra
Imádom ahogy dagad a szűzek kreálta pedó-saga.
Majdnem úgy mint az édesanyjuk, s annak szaga.
>>213731836>The Macdonald triad (also known as the triad of sociopathy or the homicidal triad) is a set of three factors, the presence of any two of which are considered to be predictive of, or associated with, violent tendencies, particularly with relation to serial offenses. The triad was first proposed by psychiatrist J. M. Macdonald in "The Threat to Kill", a 1963 article in the American Journal of Psychiatry.>The triad links cruelty to animals, obsession with fire-setting, and persistent bedwetting past the age of five, to violent behaviors, particularly homicidal behavior and sexually predatory behavior.ugye a tüzeskedés már megvolt
most az állatkínzás is
az ágybavizeléséről nem vallott még
>>213731884vagy mondjuk csak ne fogdosd az unokaöcséidet
>>213731914>>213731836azt a kurva
nem gondoltam, hogy a kettő összefüggne
mocskos rudis
>>213731914Jó gyerekként ki nem szeretett pirózni? Mi is röhögtünk amikor a cigánygyerek a társasház ereszének az aljában rakott tüzet, és néztük ahogy ömlik felül a füst meg társai
>>213731956ezekből az önbuzulós hazugságokból tudom hogy nagyon baktörtelek titeket és ezt a tudatot nem tudjátok elvenni, marad a további kóp és őrjöngés
(és ez felizgat)
>>213732056Miért fejezted le a cicákat?
>>213732056amúgy miért fogdostad az unokaöcséidet?
>>213732096az a creami nagyúr postája, cicafiú
>>213732119én életembe nem bántottam egy macskát se, geciztem velük max, mittomén zoknit húztam a fejükre
>>213732119szerintem ő minden faszsága ellenére egy jólelkű ember
rólad azonban tudjuk, hogy velejéig gonosz vagy
>>213732146én azt se, de hógolyóval dobtam meg kutyát az utcán amelyik ugatva közeledett, gazdátlanul
nem sokat ért, de hamar abbahagyta a követésemet
>>213732160hát ez a vonat már elment pedó
>>213732179>levágott macskafejek>jó emberez az ázsiai standard szerint jó?
>>213732237>tömegközlekedéses minimálbéres metaforákbe kell szarni
>>213732160>ö-önbuzultok>j-ja nem is de seggfájtok>nem is én voltam>csak napi 20 perc>félreértetted én nem úgy gondoltam a tüzeskedést meg a szisszifikációt
>>213732269>69az egy szekszszám
a szisszifikációdat komolyan gondoltam, évek óta sír a szűz valagad a szexért, de nem tettél érte semmit
pedig ha anyád kihízott gönceiben elmennél az Aldi parkolójába egyből kapnál ott szexet, alig győznél válogatni a sok vaskos romafasz között
>>213732332látom bekattantál gyerektapizó macskagyilkos
>>213732360Felizgat a dühöd, istállófiú!
>>213732240Most az a stratégia, hogy másokra próbálod a te büneid kenni?
>>213732412Nem, a spermámat kenem másokra. Az ilyen kis cuki szisszik popójára!
>>213732332te ilyen buffalo bill szintű travi pszichopata lehetsz
>>213732447nekem is ilyen a hajvonalam
>>213732411>>213732441na teljesen bekattant a gyerektapogató
>>213732447Tényleg! Beleteszed a csalánt a kosárba!
>>213732447a pedó az inkább az a fajta sorozatgyilkos palánta akit az első próbálkozásnál összeverne egy 40 kilós nő és repülne a dutyiba
Mustard1
md5: 5bc528752b3bceed66e4f91eb25ba7f9
🔍
>>213732511>Meanwhile: Csak a muszaka adhat erőt és mindent lebíró akaratot!
>>213732560és te amúgy hogyhogy tapogattad az unokaöcséidet?
>>213732511nem hiszem, azért a rudis jóval mázsán felül van, nem egy súlycsoport
>>213732511hát jó de attól még a mentalitása ugyanaz
>>213732585Sajnos csak 88 kg :(
>>213732585de attól hogy dagadt még gyenge csak kisgyerkeken meg kisállatokon tud fölényeskesni
az szép beismerés volt amikor leírta hogy szereti apucitestű fehér csanádnak képzelni magát
(ha el kell képzelnie akkor egyik se igaz rá tehát egy kórosan elhízott ronda cigány)
>>213732637A magyar b2 megvan, cigus?
>>213732715persze, de te amúgy miért fogdostad a rokon kisgyerekeket?
>>213732695Tükör előtt szoktam masztizni, annyira izgató a testem! Szex közben pedig a saját nevemet szoktam mondogatni!
>>213732740csak a macskavért kentem a ruhájukba
Nagyon felizgatott ez a Buffalo Bill!
>>213731914Ez a tudtuk csak nem sejtettük kategóriába esik.
üdv: mjv
sima tenyér a hátukhoz ér (túrórudiért cserébe)
Muszáj valamit tenni ennyi izgalom ellen. Hol a faszketrec amikor egy férfinak szüksége lenne rá?!
>>213732971betonon hasalnak (az unokaöcsik)
>>213733005rotyog a gulyáskrém
Amúgy jól megdolgoztátok a mocskot. Grat!
üdv, mjv
grilled tüzénél
unokaöcsit nyársalok
>>213731674köök felforraltad
de lassan újra feljön a nap
>>213733091Egész napra biztosítva az őrjöngésük. Biza megbuggyantak ebben a melegben!
Az összes magyarcigány/tejnigger ribancot meg kéne erőszakolni
halott kisállatok illatát
>>213733137rotyog a cnc joystick
>>213733157nem veled nevetünk hanem rajtad gyerekrontó
tinipárok fényképeztetnek
valami véget ért (az unokaöcsik ártatlansága)
>>213730577Ki a faszt érdekel a képzeletbeli transz gyerekének a halála? Nem értem miért fantáziálnak ilyenekről a normiek.
Viszont, fognám a melleit, belenyomnám az arcom és brrbbrrrghfhhhhhrhghr
>>213731047Így néz ki a legtöbb rizs ha nincs rassz vakságod
>>213733449 Max a kurva anyád te kiírtandó magyarcigány
>>213735024 igazam van sajna