>>214474671
ölü internet teorisi bitti botlar akıllandı artık botların bot olduğunu vesaire anlayamıyorsun bile yapay zeka ile
şu an internetin kötü olma sebebi BOKTEN internet teorisi (türkiye için) veya ingilizcede indian internet theory
okuyorum AMERİKA bayrağı mavi tik amerikalıyım jeopolitik bir bakıyorum sokağa sıçan hintli çıkıyor diyorum REİSÇİ şeyler okuyim bir bakıyorum bangladeşli çıkıyor diyorum ÇİN+BRICS okuyim bir bakıyorum brezilyalı çıkıyor ARAB BUA bakalım ne yapmış diyorum paki çıkıyor kanada ingiltere amerika hintli meksikalı çıkıyor
internette konuştuğun herkes yolda yürüyen tinerci sokağa sıçan hintli arası bir şey. AI ve Botlar zaten boktenlilerden daha akıllı interneti bot ve AI bitirmedi, boktenli bitirdi. internet eskiden ishal benizlilerden kaçma yeriydi şu an gerçek hayat daha az boktenli öyle bok akıyor artık elinde 100 dolara çinkfon alan sokağa sıçan bombokten süper teröristler internete de sıçıyor acilen TEN RENGİ captcha, geolocation İP filtering gelmesi lazım bakın bu çan sitesindede bu konuda bile İSHAL BENİZLİ insan sayısı arttı konu öldü konuşulan bişey yok sürekli sıçıyor insanlar trollüyor haha dalga geçiyor demeye çalışıyor ama bunları yapmasının gerçek sebebi BOKTENLİ olması BOKTENLİ olduğu için tek mesaj atış şekli o komik olduğu için,derail etmek için vesaire yapmıyor bu insanlar BOKTENLİ oldukları için yapabildikleri tek şey o başka türlü mesaj atmayı bilmiyorlar.
gerçeklere kızmayınız