>>214573880
Nem akartam megint én kezdeményezni, és eltelt így jópár este. Majd megint elutaztunk együtt (munka miatt) és eltelt 5 nap úgy, hogy minden este együtt aludtunk de nem történt köztünk semmi intim. Pedig amúgy napközben kaptam a bókokat és megjegyzéseket, és én is próbáltam ezeket viszonozni. Megpróbáltam óvatosan elmondani, hogy én azt érzem, nem kívánja az együttléteket, és mi lehet ennek az oka. Azt mondta, hogy nem tud erre most mit mondani, de majd átgondolja. Szerinte gátlásos. De beszeljunk erről pár óra múlva ha végzett a munkával. Hát nem beszéltünk róla. Egy napot agyaltam, hogyan lehetne megoldani, hogy tudnék segíteni neki ebben, stb. Másnap felhoztam, hogy jó lenne beszélnünk erről. Először eleg ideges lett, hogy ő most éhes, fáradt, és minek erőltetem ezt, de aztán később nyitott lett. Kérdeztem, ez volt-e az előző kapcsolatában is, azt mondta nem, ott inkabb ő volt a kezdeményező fél. Így viszont elég indokolatlan volt az, hogy ő gátlásos. Akkor azt mondta, hogy mégsem gátlásos, szimplán ez ilyen időszak most neki, hogy fáradt, ki van égve a munkájától, és amúgy is ezzel, hogy én ezt felhozom, csak rontok a helyzeten mert még kevesebb kedve lesz hozzá. Még annyit mondtam neki teljesen higgadtan és normálisan, hogy én megértem azt is, ha nem tetszem annyira neki, és nincs meg a kémia, mert van ilyen is, és ezt nem lehet kierőltetni, inkább mondja el és beszéljünk róla. Azt mondta nem erről van szó, nincs velem és a kémiával semmi probléma. Itt elhatároztam, hogy akkor hagyok neki időt, nem erőltetem, nem hozom fel a témát.