>>214628960
Tehát lehet, hogy csak a számok baromságok (jelentéktelen részlet, ha adóról van szó), úgyhogy mehet ahogy a csövön kifér, hogy Kovács Tamás vízszerelő tudja a franc hány tízezerrel kevesebbet keres, ha nem nyer a Fidesz meg más ilyen szintű baromságok.
Nem követem a 444-et, de az FSZB dolog kapumozgatásnak tűnik. Nem amiatt volt letámadás, mert hozzá hagyták férni az oroszokat informatikai rendszerekhez? Leírta bármilyen komoly portál (mondjuk a 444-et nem igazán tekintem annak, de mindegy) nem véleménycikként meg latolgatásként, hanem tényként, hogy a külügyet az oroszok irányítják? Linkeld már be.
Az aszados dolog még ennyire se releváns, lepkefingnyi súlyú témában lepkefingnyi súlyú cikk (amíg nem írtad, azt se tudtam miről van szó, rá kellett keresnem), ami pontosítva lett, és ami vélhetően tévedésen alapult (ha tudják, hogy baromság, miért hozzák le, hogy aztán pontosítsanak, hülyét csinálva magukból?), nyilván pont ugyanaz a szint, mint egy nemzeti konzultáció tudatos hazugságokkal, meg ugyanezeket önteni mindenhonnan. Azért te se gondolod komolyan...
Annyival jobban tisztelném a jobboldaliakat, ha vállalnának, amiben hisznek ehelyett a mismásolás helyett. Ha egyenesen leírnád, hogy igen, át kell baszni az embereket mindenfélével, mert az őskonzervatív értékrend annyira nem eladható, de az, hogy MZP/MP/akárki eltörli a minimálbért, brutálisan megemeli az adókat, támogatja Ukrajna gyorsított felvételét stb (lehet, hogy erről az alanyok máshogy vélekednek, de az tök mindegy), azzal szerencsére lehet riogatni, és mivel uralják a nyilvánosságot, az utolsó zsákfalu utolsó alkoholistája is értesülni fog róla, ez által pedig megmenthető a haza, még ha ennek az ára a magyarok átbaszása is.