>>214619615
מצחיק כי אני כמעט בטוח שאם ביבי היה פותח במבצע לפני כדי להדוף את המתקפה הייתם אומרים שהוא סתם פותח מבצע בעזה בשביל להסיח דעת מהמהפכה המשפטית
אתם איבדתם את הראש, אתם וכל המחנה שלכם, תמיד הייתי נגד ביבי, תמיד, אבל הדרך שבה אתם הולכים ומתנהגים הם הסיבה הכי גדולה ללמה הוא עדיין בשלטון
אף אחד מהאופוזיציה לא מדבר על איזה עסקה הם יסכימו, בעוד שביבי נתן מטרות ברורות וסעיפים ברורים על איזה עסקה ישראל תסכים לחתום, אתם רק צועקים כמו פופוליסטים בשקל 'לסיים את המלחמה!!!!'
אין פה אף אחד שלא רוצה שהשיט הזה יגמר ושהחטופים יחזרו מתי תבינו את זה כבר, השאלה מה המחיר
גם כן אתם וסיום המלחמה המסריח שלכם, נראה לכם שברגע שנצא מעזה הקונפליקט הישראלי פלסטיני יגמר? שאיראן והחות'ים פתאום יוותרו לנו? שכל אלה בתחפושות חמאס בחו"ל יאהבו אותנו פתאום? הדרך היחידה שהוא יגמר זה אם חמאס לא בשלטון יותר, אז אולי יש איזשהו אופק לאוטונומיה מפורזת שלהם, אתם סתם בועטים בפחית וזורקים את העוול הזה על הדורות הבאים כמו שעשיתם פעם אחר פעם בעבר
נהפכתם לפאקינג כת על מלא, אתם והביביסטים אותו דבר, לך תאכל סופגנייה עם סמל שחרור החטופים מרולדין ותקפוץ לי עם הדמגוגיה בשקל שלכם