>>214782056
mivel ő egy paraszt, előre csak úgy mehet a zebrán, hogy simán elindul vagy kiugrik egyet, de halad tovább, jön szembe a másik gyalog, en passant felrúgja hősünk aztán elbassza a bástya oldalról
>>214784754
A szűzek mióta ilyen válogatósak? Mintha szűznek lenni az egy ilyen titok lenne pont mint kiválasztottnak lenni amire csak te élveszkedsz. "Na nézd meg már ezeket a prolikat még azt sem tudják, hogy én szűz vagyok." Mintha egy francia affektálna Romániában, hogy félreírják meg ejtik a szavakat amiket ért. De ilyenkor fel kell tenni a jogos kérdést. Minek ment oda?! Ez lenne a rejtőzködő nárcizmus valódi ereje?
Rendkívüli! Az amerikai konzervatív influenszer, Charlie Kirk életét kioltó lövedékre felvésve egy magyar radikális LMBTQ-aktivista robotikával kapcsolatos inspiráló idézeteit találta meg a nyomozó hatóság. Az érintett F. Benedek egyelőre nem tagadta, hogy ő lett volna a merénylet szellemi atyja.
>>214790751
kinyírtak egy jobbközép megmondóembert, a szélsőjobbot pedig vindikálták ezáltal. azok akik eddig a kerítés tetején ültek most besoroltak az Endlösung oldal mögé..
>>214794269
én őszintén nem értem, hogy egy hohol hogy tud arról beszélni, hogy ő mit akar, miközben Kárpátalját megszállva tartják
nem veszi be az agyam
akkorát szartam, hogy eldubult a szarószék, öntöttem egy doboz sósavat a likba de olyan geci büdös lett hogy majdnem elájultam, most meg kint ülök az erkélyen és várom, hogy elmújon a szag. nem merek rágyújtani mert szerintem ez a gőz gyúlékony.