>>214880755
haHAHAHAHHAHHHAHAHHHAAH
Dodje sa posla i ovo me saceka, idemo jazavcu.
Pa ostavio sam do sada 50auta raznih, konstantno neke pare, sex sa 10riba, lazna dokumenta i identitete, kradene stvari, bleje sa drustvom na lsdu, pijani, pijanu dok rostiljamo, pijani dok jebemo, dok ne znamo sta drugo pa pravimo hranu, od nekoliko grama spida, kokaina, lekova, buprenorfina itd...a nesto od toga i prodajem uz posao koji radim, pa cak i vazne od par hiljada evra i dzemper od 290evra sam ostavio ne bih li vas sprdao.
Sta ti tu nije jasno majke ti, sta je tu lazna prica, sto se toliko svi mucite i uzivate u tome da verujete da je to laz jer ne mozete bukvalno podnesti istinu koliko ste jadni?!?! Pa sta nisam sve ostavio i dokumentovao, Mercedese, Mini Morise, BMW-a, novi Reno, novi Pegeout, iPhone sve verzije, probookove, sve robne marke koje kostaju, sve droge moguce, lazne identitete, pasose i licne karte, ja ne znam sta je sve potrebno, ali sta je potrebno da tvoj jadni mozak skapira da pricam istinu??
Jebem ti leglo autizma u kome ljudi ne veruje da neko moze da jebe i da se malo zeza, da radi i da ustaje na posao i prica sa ljudima, vi ni to ne verujete a ne nesto malo nastranije gde se neko bavi "necim".
Pa ako me vec demantujes ili prozivas da lazes ostavi sliku barem svoje sobe, kupatila, kuhinje, svog auta, BILO CEGA!!!! Samo dokazi da si nesto stvorio, slikaj tu picku koju jebes da vidimo, lako je srati po drugome a praviti se da si neki misteriozan lik, okaci ovako nesto!
Necu ni da trosim energiju vise ali me jeste bocnuli sa postom kao on je "mangup koji cuti" a ja lazem, pa picku bih ti polupao mama da te uvija 2 meseca sisetino glupa sa izmisljenim sranjima.
Sta si doziveo toliko misteriozno?
Ortak je izvadio Koku a Koka je skupa do jaja, WAUUUUUUU i prisle vam ribe i uzeo si broj. WAUUUUUUU, garant nije ni toliko.
Kada okacis ovako nesto javi se, do tada si samo neetara i serator, cak i neetovi ovde znaju da ne lazem zato ih i trigerujem toliko.