>>215937217
képet posztolni és azt szerkeszteni mint valami kettyós - mindezt péntek este - két különböző dolog
engem felizgat hogy egyesek így mutatják be életük ürességét
mindemellett ma is termeltem egy kis zsebpénzt, igaz csak $270 plusz, de elég is volt mára a zsuga
>>215937383
már csak négyezerszer kell ezt beírnod és akkor valóság lesz, eskü
ellenben a fent leírtakkal, amiket ti magatok bizonyítjátok
szóval ez ide kevés, öcsi
>>215937335
ó igen, egy lolcow pedón gyúnyolódó paint munkát cikibb szerkeszteni, mint négerfétises szarokkal elárasztani a fonalat, amiket nem te szerkesztettél meg
>>215937668
ezért reagálsz minden postára, egy állításod szerinti lolcowon őrjöngsz, lárpolod, archívumot túrsz miatta egész nap, évek óta
még egy hülyének is leesne idővel ami neked még nem sikerült, de ezen már meg se lepődök
kinek mi az élet, ugye
>>215937788
hát te vagy a fonálpedofil, akit mindenki következetesen gyerektapizónak hív és 3 éve próbálod bebizonyítani minden nap hogy ez nem is igaz
egyszer biztos sikerül, még az is lehet hogy a májzsugor előtt összejön
>>215937915
dehogy van kiröhögve, csak te kópolod be gyerekmolesztáló
ha elhangzik hogy imre, vagy rudis akkor mindenki egyöntetűen tudja hogy egy alkoholista pedofilról van szó
>>215937971
te meg a buzizsákos társbérlőd, bár igen nálad ezt jelenti a mindenki, ez számodra az egész világ, a humán interakcióid több mint 90%-a
kellemetlen lehet
>nya jóvan én nyejtem én vatyok a legjob mind iligyek vagytok metyek összebújok zsófikával a paplan alatt irigykedjetek!!!! én ilyen eccerű vatyok élem az életem nektek nincs pézetek kőbányaira és herbálos cigire!!!!!!
>Büdös, gusztustalan szociopata emberek. Megkockáztatom némi eséllyel arra az egyszerű életre irigykedik amivel rendelkezem és egy fotó vagy videó erejére meg merek osztani
>>215938513
elég gáz hogy zsenedek jóval fiatalabb nálad és robotokat hegeszt külföldön, családja van te pedig egy közel 40 éves gyerekmolesztáló deviáns pedofil vagy aki tehetetlenül toporzékold az interneten xD
>>215938513
pedó úr probáld meg a tiktokot, ott a sok félszerzet között biztos megértő fülekre találnál, még az is lehet hogy az indiai szósaláták miatt valaki intelligensnek gondol majd