>>216607618
Szerintem a gúnerség nem jó dolog. Rövid távon okés, fetisizálható. Viszont ha abból a közismert fogalomból indulsz ki, hogy "post nut clarity", nyilvánvalóvá válik, hogy a goonerség egy szexualitás és hormonvezérelt elmeállapotot takar, ami minden, csak nem tiszta és logikus. Megértem, hogy pár napig ezt a mindsetet követve kékíti valaki a golyóit, hogy aztán az orgazmusát ezáltal fennségesítse vagy emelje az intenzitását, de hogy szexuális vonatkozású életstílus legyen...az káros.
Nekem tudod mit jelent a gooner szakasz? Amikor 30-60 percen keresztül keresek valami poreszt amit ha megtalálok, 5 perc alatt végzek rajta.
Beüt a post-nut clarity, fül vagy fülek bezárásra kerülnek a böngészőben és minimum órákra nem gondolok a pinára vagy hogy elsüssem a stukkert. A Pillangó c.filmben megmondta a börtönigazgató is, hogy maszturbáljanak kevesebbet a rabok, mert az sok életerőt szív el.
Az orgazmus jó dolog, meg jó dolog a gerjedelem, felvezetés pár órán át, de annyi. Ha jelentős idődet pazarlod rá az életedből, az szerintem kifejezetten káros. Pár órán át tartó gerjedelem aztán orgazmus formájában a beteljesülés: oké.
De amikor "certifikált" goonerek értekeznek arról, hogy build-up címszó alatt napokon át, naponta órák hosszát csak edgelnek, hogy "felépítsenek" egy erős orgazmust, az hülyeség. Pár óra az effektív, a testnedvek felszívódnak, az anyagcseréd miatt nem lesz 4x annyi gooning után 4x annyi gecid...vagy nem lesz 4x intenzívebb az orgazmusod
pár órán túl a gooning csak egy fetisizált időpazarlás, persze ha valaki élvezi a gooning alatti gerjedt és orgazmusközeli állapot konstans megélését, az az ő dolga
valahol értem is, de tudván hogy amint megtörténik az orgazmus az agyad kitisztul egyből és rögtön leszarod az egészet