706
md5: fc0550a04056fb41690d56ffe33c1422
🔍
Shalom
>>211715042 (OP)ישר זה קהילה של קונטר
more like FOREskins amirite
>>211715131A tasty treat!
>>211715171אולי ההפנינג האמיתי הוא הטילים שיירטנו בדרך
32520
md5: 7d87f2c9a254c8891db8654f9af074f4
🔍
>>211715321לא יורי, זה רק התחיל
אולי הסרטון הכי טוב מאתמול
>>211715753זה הסרטון הכי טוב
אני בשוק
https://x.com/i/status/1933614282408628578
>>211713473בוא נבחן את זה
>ארה"בלא מנופפת במקל הגרעיני, גנרל אחד שהתעקש להשתמש בנשק הזה בקוראיה של שנות החמישים ופוטר
>צרפתדוקטרינה גרעינית המאפשרת ירי נשק גרעיני כאזהרה - רלוונטי רק במצבים בהם שימוש בנשק גרעיני בלתי נמנע בכל מקרה. לא מנופפת במקל הגרעיני
>בריטניהלא מנופפת במקל הגרעיני
>ישראללא מאשרת ולא מכחישה שיש לה, לא מנופפת במקל הגרעיני גם במצבי מלחמה. לכאורה הציבה משגרים כאות אזהרה לאמריקאים במלחמת כיפור - מלחמה קיומית
>דרום אפריקההתפרקה מרצון מנשק גרעיני
>סיןדוקטרינת הגרעין הכי סבירה בעולם
>רוסיהמנופפת במקל הגרעיני פעמיים בשבוע, חושבת שהנשק נותן לה זוכת להתבריין למדינות אחרות
>הודו & פקיסטןכל אחת פיתחה נשק בגלל השניה, איכשהו לא עוצר עימותים צבאיים ביניהם. העולם צריך לעצור נשימה כל פעם שהמפגרים רבים
>צפון קוריאהאסטרטגיית ביטחון לאומי שבנויה על לאיים בגרעין ולהציג את עצמה כלא רציונלית
אני חושב שיש כאן תבנית די ברורה
>>211716252>מצלם פגיעה ישירה בקרייה ומעלה לטוויטראיך המפגר שצילם את זה לא במרתף של השב"כ
איך המפגרים שהפיצו את זה לא במרתף של השב"כ
המדינה הזאת צריכה להוציא להורג איזה שעיר לעזעזל על בגידה כדי שאנשים יפסיקו לתת מידע לאויב?
>>211716287אי אפשר באמת להגביל את כולם שלא ישתפו
אם הוא לא היה משתף אז מישהו אחר היה
>>211716327אז מה? איזה מין בן אדם רואה סרטון פגיעה בקריייה וחושב לעצמו שזה בסדר להפיץ את זה
אני לא צוחק היו מוציאים על דברים כאלה אנשים להורג זה שירות שמדינת אויוב אמורה לקבל מסוכן לא ממפגר באינטרנט
>>211716422בנתיים תקפו תעשייה צבאית ומתקני טילים
מניח שאם יתקפו בתי זיקוק זה יקרה היום ושיקח זמן עד שיכינו את החבילת(חבילות?) תקיפה
>>211716474נקווה שלא יהיה דרדלה
>>211716501תם עידן הדרדלה
אנחנו בימי הבומבה
IMG_9765
md5: 70592cb2e57d3e4b4b736850c29d847e
🔍
>see a guy suffering
>make a new meme based on him
Why do they project their evil tendencies on Jews when you’ll never see this happening.
המטה הכללי האיראני: בריגדיר גנרל ע'ולאמרזה מהראבי, סגן ראש המטה לענייני מודיעין של הכוחות המזוינים, נהרג כתוצאה מהתוקפנות הציונית.
אם כך זה היה החיסול הלילה
file
md5: aa226ebe025fed8eb3f5e002f4226aed
🔍
file
md5: 655eb61f2118cabac9ae4180ab0a74e7
🔍
>>211716548עוד חיסול הלילה -
גנרל מהדי רבאני, סגן ראש המבצעים.
חיסלו את בריגדיר גנרל עלבובו קפופו סגן ראש מעצבי השיער של משמרות המהפכה
>>211716603מתי יחסלו את חוות השרתים שלך בוט!
>>211716670ראיתי שפגע טיל בקרייה, בטח זה גרם להפסקת פעילות הבוטים
בומבה ברוס...
יש לנו בומבות טקטיות שמתצלמות יפה
אבל חוששני שבאופן אסטרטגי זה הכל דרדלה...
>הרמטכ״ל אייל זמיר ומפקד חיל האוויר תומר בר אמרו בהערכת מצב כי "הדרך לאיראן נסללה".
>בהתאם לתכניות סדורות, מטוסי חיל האוויר יחלו לפעול בתקיפת מטרות בטהרן.
טוב אז אני מניח שלא נגמר הפנינג
>>211716689היישות הציונת איבדה את זה, היא בשכרון כוח
אלף תינוקות חומים לא ישביעו את תאוות הדם שלה
על פי מקור ביטחוני בכיר:
>דירות הבכירים האירנים זוהו לפי מזגני טורנדו
על פי מקור ביטחוני בכיר:
על פי מקור ביטחוני בכיר:
בוקר זח
היה לילה ארוך למדי
לראשונה מתחילת המלחמה : מטוסי צה״ל נכנסו למרחב האווירי האיראני
עד היום צה״ל ירה טילים בליסטיים מהמרחב העיראקי
צה״ל השמיד סוללות טילי קרקע-אוויר בכל מערב איראן
לישראל יש חופש פעולה אווירי כמעט מלא באיראן
צהל השמיד שלושה שדות תעופה בינלאומיים, באיראן
צה״ל תקף את שדות התעופה הבינלאומיים בטהראן, המדאן וטבריז
>>211716770>ממקורות אמריקאים נחשף שהמוסד זיין את אמא של אנון
מקור צבאי מאשר: אנון לעולם לא יגשים את הפנזטיות המיניות שלו
>>211716287משמאל זה הקרייה
ימין זה לא הקרייה
הוא מצלם מהמידטאון
>>211716510>Phone wallet case>Goyim kvetch
How are things in Israel right now?
I know it's Shabbat but still.
Is anyone worried about Iran annihilating you? Didn't their missiles destroy a lot of buildings?
file
md5: 3d244a287bf67c61de0cf1fe7d777ae5
🔍
צה״ל השמיד מאות טילים בליסטיים
צה״ל השמיד מאות טילים בליסטיים באיראן, מה שגורם לשיבוש האפשרות של האיראנים לירות מטחים של מאות טילים על ישראל. בכל מטח האיראנים משגרים רק כמה עשרות טילים. האיראנים שיגרו עד כה כ-150 טילים
הניו יורק טיימס: איראן רצתה לירות 1,000 טילים על ישראל, אך התקיפות הישראליות הורידו את המספר לכ-100 טילים בלבד
חמינאי הורה לצבא איראן לירות על ישראל עד 1,000 טילים בליסטיים על ישראל כדי לפגוע בהגנה האווירית שלה ולהבטיח נזק מקסימלי.
התקיפות הישראליות על בסיסי טילים מנעו מאיראן לממש את התוכנית שלהם.
בסופו של דבר, איראן הצליחה לירות רק כ-100 טילים בגלי התקיפות הראשונים שלה.
הפנטגון מאשר את השמועות לראוטרס היה יחסי מין בין אמא של אנון לאנון
>>211716913who is this
are you the kween or some other canuk?
if its you kween please adopt a tripcode
מה אתם חושבים שהבוסים יכריחו אותנו להגיע לעבודה מחר?
לי בעבודה אין ממד אז גם אם המנהל יגיד לי להגיע אני אגיד לו שאין סיכוי
>>211716987נראה לי זה תלוי בפיקוד העורף
>>211716913the missiles are very large compered to what we are used to and some do get through defence. but thanks to an educated populace and safe rooms in many buildings the number of human losses is minimal.
I personally am not worried since I have a safe room in my apartment. I am pretty sure Iran lost already since we had enough time yesterday to fuck with their missile bases & now they can launch only a 100 at a time as oppose to the apocalyptic 1,000 missile strikes we were promised. they can't keep up the attacks for long before ammo rations come into play and we have air superiority.
I am worried that they might be able to cobble together a nuke or dirty bomb but honestly it would be a million times worse if we let them keep arming themselves until they feel ready to strike first
>>211716987אני מהמר על שלישי
תארו לכם אם גרטה הייתה מסרבת לעזוב ועכשיו הייתה בכלא בזמן הטילים
>>211716932וואוו אמיתי אם גדול
לא מאמין שהישות המשרדתית תנצח
עכשיו שאנחנו באור יום יש אישור מה באמת תקפו שם באזור שרונה/הקרייה?
>>211717108תקפו במיקום אסטרטגי של הישות המשרדתית: מתחם שרונה
פגיעה הרסנית בהפסקת הצהריים של הייטקיסטים
>>211717176אז שרונה הלך? אבל מה עם המשרדים??
>בשנים האחרונות הפך השימוש בסמי אונס לסכנה נפוצה. אלא שעל אף התלונות הרבות, מספר ההרשעות הוא אפס. הסיבה: יותר מעשור שאין בישראל מעבדה רשמית שיכולה למצוא את עקבות הסם בזקיקי שיער של הקורבן. דגימות נשלחות לאיטליה, אך התוצאות מתקבלות רק אחרי כשנה – ולא בהכרח קבילות בבית המשפט. עתירות בנושא נדחו. עכשיו עורכת דין ומרכז רפואי מנסים למצוא פיתרון
מה זה השטות הזאת
אין מעבדה אז כל כך אחד יכול לאנוס חופשי??
>>211717225אם היו מפריטים זה היה עובד
>>211717231איזה מדינה מצחיקה
גם הכתבה מצחיקה
כאילו אומרים לך מותר לאנוס לך על זה חבר
קק
https://x.com/koshercockney/status/1933627495988723834
בצה״ל מעריכים: כ-150 טילים בליסטיים שוגרו עד כה לישראל במטחים מאיראן
הגיע הזמן להשמיד את מתקני הנפט
תוכיח שאתה באמת ביבסמרקיהו ולא סמרטוטיניהו
>>211717359הם בטח כל כך המומים כל המודל המנטלי שלהם על העולם התמוטט
https://t.me/kodkod_news_il/15156
https://t.me/kodkod_news_il/15163
למה ערבים לא יודעים לצלם???
אפשר הסגבר על צה שקרה בלילה?
מה הפואנטה בלתקוף את איראן ככה? למה זה מעניין אותנו אם יש להם אורניום מועשר? מה התכנית לעתיד? פשוט להשמיד להם אתרים כשהם מגיעים לרמת העשרה מסויימת?
או שזה סתם תחבולה של הממשלה בשביל למרוח את המלחמה
>>211717041You're not worried that they'll be able to destroy the Iron Dome?
מתי האמריקאים מצטרפים לתקיפות?
>>211717521iron dome is against smaller rockets and drones, all air defence systems are layered. what is used to down balistic missiles is THAAD and ARROW, as well as help from the defence coalition.
Iran doesn't have the launch capability to hit all the parts of the system thanks to our first strike
>>211717521me dying to missile is beyond my control other than maximizing safety by hiding in a air raid shelter or the thickest part of the building.
>>211717521iron dome is shorad, not relevant here
מחקתי את הבאמבל
היחידות שעושות לי ליקים זה שמנות מכוערות, אם זה הלוקס מאטצ' שלי עדיף כבר להיות כבד
>איראן איימה על ארה"ב, בריטניה וצרפת: נתקיף את הבסיסים שלכן אם תסייעו לישראל
איראן איימה על ארה"ב, בריטניה וצרפת: נתקיף את הבסיסים שלכן אם תסייעו לישראל
>איראן איימה על ארה"ב, בריטניה וצרפת: נתקיף את הבסיסים שלכן אם תסייעו לישראל
איראן איימה על ארה"ב, בריטניה וצרפת: נתקיף את הבסיסים שלכן אם תסייעו לישראל
>דיווח מיוחד: אני הולך לעשות ביד
דיווח מיוחד: אני הולך לעשות ביד
>>211717668וואלה היה מתאים לי, אבל אין פרטיות
שמישהו יביא לי קוד לווינדוס 11
>>211717772https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
>>211717772****-****-****-****
>>211717786רציתי להשתמש בזה אבל אני מפחד מגניבת מידע
>>211717861פשוט תקנה מפתח ב10 דולר אז
או שפשוט אל תפעיל
או שתעבור ללינוקס
>>211717861>אבל אני מפחד מגניבת מידעאתה מתכוון להשתמש בווינדוס...
>>211717890איפה אפשר לקנות ב-10 דולר שזה אמין? יענו שהקוד
יעבוד ואם תהיה בעיה ישלחו חדש
>>211717900אבל ווינדוס לא גונב סיסמאות
>>211717916>אבל ווינדוס לא גונב סיסמאותאנון... אני....
>>211717916נכון הוא לא גונב אתה מגיש לו את כל המידע שלך
>>211717916אתה מנסה לקנות קוד באתר אפור ורוצה שזה יהיה אמין??
תבדוק כאן
https://www.allkeyshop.com/blog/
תחפש משהו עם הרבה דירוגים
/g/ is the most pedo board on this website even including /a/ which confirms the suspicion that only literal pedos would be so worried about data privacy
>>211718006>g/ is the most pedo boardthis niqqa never been in /jp/
We live in uncertain times. A time in which we realize how important it is to have family and friends. To know that we protect, support, and help one another. But what is really the greatest help in these times? How can we be sure that we are protecting and helping them not just for the present, but also for the future?
This is where Swiss banks come in. Switzerland offers a large selection of (kosher) banks that are willing to accept and secure Jewish and Israeli assets. And as soon as the crisis is over, you can simply withdraw them again in peace. (The bank account owner is responsible for all matters related to the deposited funds. Only they may withdraw the money. The owner must come to Switzerland in person and present the necessary documents confirming their correct identity. These rules also apply in the event of death; relatives and family are not authorized to access the bank account owner's assets.)
Wait its that easy? Yes it is!
Please get in touch if you are interested, and I will be happy to connect you to one of the Swiss banks.
And right now only for a short time: There is a special offer for IDF soldiers who are currently on active duty.
Cheers! Hit me up.
בסוף השתמשתי בזה
https://massgrave.dev/manual_hwid_activation
קק
לינק וירוס איראני בצורה של עדי זריפי
מוכן לקבל וירוס אם אני מקבל גם את ע"ז
סופסוף נעלם לי הסמל המסריח הזה של לאקטב את הווינדוס
ויכול להשתמש בדארק מוד
ישראל צריכה לשלוח צנחנים לאיראן ולהביא שלל של בנות שנראות כמו ע"ז ולחלק אותם לחברים בתרד
>>211717041they lost the moment they got baited by you and attacked you back on retaliation, when this could have been solved diplomatically since the first attacks done by Israel were super illegal
but that's why they are goyim
אני היחיד שכותב בדיסקורד
בודד
אתה מדבר על הדיסקורד הזה עם ה3 אנשים??
זה עוד לא נסגר? קק
>>211718787כנראה שכן
נחמד שמדברים, אבל בד"כ שקט
מי שנכנס עכשיו רואה כל המסך זה הודעות שלי
>>211715042 (OP)so, Iran is gonna get nuked into dust and destroyed, and Israel will be the only free country left in the world but ruled by pharisees that will soon bail out of the country and destroy it in order to achieve their true final goal which is world domination and they can't achieve that by keeping sucking of a group of people that is so hated around the world
on top of that they, the pharisees, hate jews because they blame you for taking down their perfect society in khemet, and this will be their final vendetta against the people they have always wanted to destroy and finally move on to the private cities they have been building for a while around the world
Israel can still be saved if a good leader gets elected after Netanyahu but that leader will only rise under a revolution because everyone in the Israel government is a corrupt pharisee, that being said there is a high possibility that Israel won't stop being in an active armed conflict from here until we reach the great reset, after all the destruction of Iran although being one of the main goals of the plan is not the final one, China still needs to be destroyed and the jews still need to be genocided, the mossad agent in Syria will probably declare war on Israel after Iran gets destroyed to maintain the country in an active war and stop it from having a revolution
>rains missiles on another country
>runs away while your people suffer the retaliation
imagine getting outjewed by a jew as a jew in jewland
הם חושבים שביבי עזב את המדינה כי המטוס באוויר?
אבל הוא מפרסם תמונות מהבונקר כל הזמן
>>211718978Natacha Jaitt and Hector Oesterheld are the perfect examples that these people do not care about saving the hebrews, judaism, or Israel, you are only a shield and also you serve as "cábala" since jews have "good luck" due to being God's chosen people
I don't believe in such spiritual things, but I believe God exists, and it can't be denied that the sons of Horus do believe a lot in cabala
לא הבנתי
תבין אני 3 יחידות
>פיקוד העורף הודיע כי אין עוד צורך לשהות ליד מרחב מוגן בכל רחבי הארץ.
נגמר
צריך לחפש איזה משחק יכול לשחק בסבבה על לפטופ עם כרטיס מסך 2050
>>211719053המטוס באתונה
וגם אני
somewhere out there is the one smart muslim in world, sitting in his sweaty apartment, wearing earplugs to drown out the sound of his crypto mining rigs and his polish neighbor beating her son, following the news, understanding what's really going on, and designing these ridiculous lies that the other 2 billion muslims in the world eat up
בואו לדסקס בדיסק משעמם לי
WzRmVr87
>>211719337רגע זה הנייטקור אנון פתח את השרת??
הקוקסינל הזה מרדיט שכל פעם מקבל פה התקפים פסיכוטים?
עוד יותר מביך השרת שלכם
>>211719438לא יודע על מה הדרמה
הצטרפתי לשם לפני יומיים כדי שיהיה עם מי לדבר
אם יש לך סרבר פעיל אז שטפו
שום דרמה, אתה פשוט בשרת של הקוקסינל הכי גדול בתרד הזה
>>211719525שוב, לא יודע על מה אתה מדבר אחינו
דיברתי איתו והוא אחלה גבר
אם יש לך סרבר פעיל יותר אז תביא הזמנה
>>211719594לעולם לא יתנו לך להכנס לשרת של יוסי סורי אח שלי אתה כמו חולה איידס נגוע עצם זה שאתה בשרת הזה
>>211719503שתפו*
טוב הלכתי לראות אח גדול
>>211719612לא יודע מי זה יוסי
לא מבין מה אתה רוצה
אני זקן מדי בשביל דרמות אונליין
>>211719641קיצור תחזור לרדיט
>>211719665אני בפורצ'אן מ-2008 שאמא שלך תחזור לרדיט
>>211719706אתה בשרת של רדיט אח שלי כמה אתה חדש בתרד? לא היית פה שעשו למפגר הזה דוקס ופרסמו את כל הפוסטים שלו מרדיט
>>211719738אני נמצא פה רק בהפנינגס
אחרת הייתי משועמם שמתעסק בדברים שאתה מתעסק בהם כרגע
עשינו זאת
הסרנו את האיום האיראני
>פוטין: ישראל מפרה את החוק הבינלאומי
לא יודע יש לי תחושה לא טובה
נראה לי הימרנו שארה"ב הולכים לתקוף איתנו והם לא הולכים לעשות זאת
נקווה שאיראן תתקוף אותם והם יפסיקו לשבת מהצד למרות שהם הצבא החזק בעולם
>>211720258אין מצב שהם מפגרים מספיק לעשות את זה
>>211718430אחינו יהודי ההרים
>Please wait a while before making a post
טקס השפלה
>>211720276האיראנים ההומואים בעצמם אומרים שהם יתקפו בסיסים אמריקאים בגלל שהם עוזרים להגן על ישראל מהטילים
אז יאללה שיתקפו וארה"ב תעשה משהו
אחרת לא יודע כמה נשיג לבד
>>211720591סתם אומרים כדי לנסות להפחיד אותם לא לעזור ליירט וללחוץ עלינו להכנע, זה כבר עבד על בריטניה
>>211718752>the first attacks done by Israel were super illegalinternational law is only relevant as a talking point, if someone did something "illegal" to you than you use that to chastise them or justify escalation. if you did something illegal than it's justified and ok
Russia attacking Ukraine unprovoked? ask Russia and it's defence of Russian speaking minorities, ask France and it's illegal.
We bomb Iranian nuclear sites? Ask Russia and it's illegal, ask France it's self defence.
the only actual application of international law is when all the superpowers agree to bully or suppress smaller powers, like the super sanctions that were imposed on iraq back in the day.
but as the america led world order ends the chances of the security council agreeing like that again are nil.
IMG_8705
md5: 8f7e51d314be62e4ab2bff4906e76666
🔍
With the blessing of Vishnu
ביוני 2025, ישראל החלה את תקיפתה על איראן. בדיעבד זה התברר כהטעייה מכיבוש רצועת עזה והשמדת החמאס.
>>211720621איך אתה יודע שהבריטים לא עוזרים ליירט?
Dear citizens of Israel. Why are you so hellbent on starting the World War III? Have you forgotten what happened to you during World War II?
>>211720689כי הם לא השתתפו ביירוט, זה היה כתוב איפשהו
>>211720700מה קרה לנו
סבא וסבתא שלי היו במרוקו עם המלך שחקו ששבש
ואחרי זה קיבלנו מדינה חינם
מה נקבל הפעם?
>>211719053לקרוא תגובות של אנשים זרים נותן וואחד הבנה של הניתוק שהאדם הממוצע חווה מהסיפור פה
>ביבי התחיל עוד מלחמה בלי סיבה>ביבי ביוון>הם רוצים שהאיראנים יפגעו בהם כדי שיחשבו שהם מסכנים כנראה יש עוד.. יש גם פריקים בארץ שכנראה יגידו את זה אבל עצם העובדה שאפילו יאיר גולן הוציא ציוץ תמיכה אמור להשתיק אותם
>>211720719>אמור להשתיק אותםכאילו שהם יודעים מה ההבדל בין יאיר גולן ליאיר לפיד ליאיר נתניהו
למה לכולם קוראים יאיר פה
>>211720700>be threatened by a country for decades>it tells you it's gonna destroy you and kill everyone you love>has a countdown clock to your destruction>able to advance steadily towards a nuke outwardly and without significant sanctions>other countries completely ignore your warnings of what's to happen and rather make deals with Iran that allow them to get a nuke>is finally days away from a nuke that will be used to kill everyone>surgically target nuclear sites and higher ups to try and stop it>"OMG ISREAL WHY U SO BAD STOP ATTACKING EVERYONE YOU MEANIE!! >:("
they shot down iranian rockets and drones and one of them fell on a relative's mansion and he is really pissed not at iran but, at whoever shot the rocket down
he said things but the tv station that interviewed him said "you can't say that on tv"
>>211720851ryan
you MUST hook me up with your troon friend here before i die to rockets
you are my only hope
>>211720792>be threatened by a country for decades>it tells you it's gonna destroy youIf they're threatening you for decades yet you still exist – then they're doing a quite lousy job, aren't they?
>>211720872I gave you that gay guy in haifa once
why didn't you go for him?
>>211720700why do dramatic crybabies always jump to ww3?
korea didn't cause ww3
vietnam didn't cause ww3
6 day war didn't cause ww3
kippor didn't cause ww3
iraq war didn't cause ww3
afganistan didn't cause ww3
ukraine didn't cause ww3
iran won't cause ww3, iran has no friends only proxies. even if russia wasn't at war they would not put much effort into helping their arms dealer get nukes. china even less so.
Iran had proxies that are now bent out of shape
>>211720881This may come as a shock to a retard like you but building a nuke takes time.
>>211720712יכולים להגיד שלא משתתפים בפומבי כדי שאיראן לא תתקוף בסיסים שלהם, אבל עוזרים בפועל
אי אפשר לדעת
>>211720905>HAIFAniqqa are you fo real
thats too far
>>211720927לא נראה לי
רק נותר לקוות שהטילים שלהם ייגמרו לפני המיירטים שלנו בשבועות הקרובים ושלא יספקו להם חדשים
חוץ מזה עדיין אין לנו חודרי בונקרים אז הנזק שאנחנו יכולים לעשות להם מוגבל
>>211716510This is fucked up. I don't like when people benefit from living in an apartheid state but that's vile
האיראנים הבני זונות מחכים ללילה כדי לירות
>>211720881they have the no-jew debuff when building nukes
it takes a very long time if you have no jews working on your nukes
מעניין איך זה לחיות במדינה נורמלית שלא נמצאת במלחמה תמידית
שקט פה
מה קרה, כולם יצאו החוצה?
>>211721237חצי מאירופה פשוט מסתכלים על המדינה שלהם נלקחת מהם על ידי ברברים. עדיף על מלחמה לדעתך?
>>211721413עדיף על מטחים של טילים בליסטיים כל לילה, כן
>>211720716יא אללה גם סבה איזה קטע אחשילי. אבל פעם האזחות הזאת הייתה שווה מלא דוקטורים אקדמיה אירופאים כאלה אנערף איזה עמידר נתנו לנו היית מת היום כבר לא נותניםן דברים בחינם למה מה
>>211715042 (OP)Give me a QRD on whats happening in the cities and nones of that mossad propaganda. Is it true that bibi fucked of to athens before the reataliation?
>>211721491>כל לילה>יומייםלא יודע אם אני מדבר לסוכן אבל למקרה שלא
לפחות פה יש תקווה לשינוי. לקחת את הגורל בידיים אפילו אם הסיכוי לא מאה אחוז. שם בקצב הזה יש לך רוב שישמיד את המדינה במאה אחוז ואפשר רק לראות את זה כל יום מהצד בלי מעש. קיום קשוח
>>211721626רק יומיים אבל אנחנו לא יודעים עוד כמה זמן זה ימשך
בטח שהאמריקאים יושבים בצד
>>211721626איזה קצב
גם עוד 60 שנה ערבים שם עדיין לא יהיו רוב ועד אז הם בטח כולם יהיו טראנסג'נדרים
>>211721611Mostly nothing unless you live in certain areas in Tel Aviv.
>>211721413בישראל הרבה יותר ברברים אנחנו ברוב מזרחי (ערבי)
>>211721670אני מניח שזה משתנה מעיר לעיר לא? אבל ממה שראיתי בפריז הם בגטואים והמשבר זהות שלהם גורם להם להיות קיצוניים מאוד.
>>211721663צהל השמיד להם מחסנים של טילים. תחשוב שעל קו אדום שלהם קיבלנו כמה מאות בודדות של טילים כשלפי אומדן אין להם כמות כזו מטורפת של טילים במחסנים שנשארו. מצד שני הם כן עשו לכם טרור שם במרכז באופן מגעיל אז אני לא שופט אותך על הרצון שלך לשקט
>>211721825חבר אני מציע לך להנמיך את הזחיחות
ב2020 ההערכה הייתה שיש להם 3,000 טילים בליסטיים, עם קצב ייצור של בערך 1,000 בשנה כנראה שיש להם סביבות 8,000 כרגע, אולי 6,000 אחרי הפעולות ואולי מכירות לרוסיה
כרגע הם בשלב של לבדוק את מערכות ההגנה האווירית שלנו ולראות כמה רחוק ניקח את זה
לדעתי אנחנו נראה מאות או אלפי הרוגים בעוטף עד סוף המלחמה הזאת עם איראן אם לא יעצרו אותנו קודם
>>211717041I would be more afraid of chemical weapons than some shitty nuke/dirty bomb. Didn't they have a huge stock of them or did they get rid of that?
>>211721977they'll land in hebron and kill a thousand arabs and baruch marzel
>>211721915איך? אם אתה צודק, הם ירו 5% מהטילים שנותרו להם. הם הרגו 3 אנשים 2 מהם אומרים שלא היו במקלטים מה שיגרום לאנשים להיות יותר חדים על זה פעם הבאה.
תכפיל ב20 וזה לא מגרד את המאה הרוגים. במיוחד שעכשיו יש לנו עליונות אווירית באירן נראה כמו תסריט מוגזם אלה אם כן הם משיגים ומשתמשים באטום
>>211722112לא קשור למה שאנשים עושים, הם אוספים מידע על דיוק השיגורים שלהם וחולשות המיירטים שלנו, זה בנוסף לתקיפה מאסיבית יותר שתרווה את שיגור המיירטים וטילים יותר מהירים יוביל לאחוז יירוט הרבה יותר נמוך
>>211721977not easy to deliver that over 1500 kilometers
they used that on arabs during the iraq iran war, but they share a border
>>211720959what do you think I am? door dash for trannies
פה משעמם
בדיסקורד משעמם
אין אופציה לגונסש
ברגע שהושגה עליונות אווירית הסיפור פחות או יותר נגמר
>>211722239הם כבר עשו את זה בסבבים הקודמים פעמיים. כמה שיעורים הם צריכים? נראה בימים הקרובים אם יש להם את האפשרות הצבאית לעשות את זה עדיין.
>>211722313זה מוסיף עניין לחוויה
>צה"ל: "נדחה לשנים את תוכנית הגרעין"
נראה שהבינו שארה"ב לא הולכת להשתתף ושהמשטר לא הולך ליפול אז כבר לא מדבר על הסרת האיום הגרעיני לגמרי, רק לדחות אותו
>>211720700you should've surrendered and allowed yourself to become a nazi soap bar under their feet cowardly prag
>>211722461>נדחהטקס השפלה
> תושב כפר כנא נעצר בחשד שפרסם ברשת תמונה של דגל איראן עם "אימוג'י מצדיע"
אחים יקרים באיראן
https://t.me/alexmehacarmel/29586
>>211722422מה מוסיף
אני הבן אדם היחיד שכותב בסרבר היום
כולה רציתי מקום לדבר עם אנונז
אולי עדיף לחזור לדבר עם CHATGPT
>>211722521>ביקשו ממני להודות ל"שלום היפיוף" על האינפורמציה. שבע מטר של סיוט
>>211722525מה איתך? אני בדיוק התעוררתי משנצ השלמתי קצת שעות שינה
>>211722582מה דעתך על אסון הF-35 מטוסאנון
>>211722525>אני הבן אדם היחיד שכותב בסרבר היוםלמה יש מלא אנשים
>>211722637איזה אסון? תמונה מצורפת? זה כנראה בינה מלכותית וזה לא ממש דומה ל f-35
>צה"ל: מטרת המבצע - "הסכם מצוין לישראל"
>>211722687chat is this real?
>>211722747דיברו על החלטת משטר דיברו על עצירת תוכנית הגרעין עכשיו הקרננים מדברים על הסכם חחחח
>>211722649אני בסרבר שיש בו 2-3 אנשים מחוברים רוב הזמן כולל אותי
>>211722774אמרו שזה בציפייה שארה"ב תשתתף, אחרי השיחה עם טראמפ הבינו שאין סיכוי
>>211722786הבנתי
טוב תנסה לבכות פה אולי תקבל הזמנה, סגרו את האפשרות לתת
>>211721043Wait until you one day skim through the average arap newspaper
>>211722827אולי אני אלך ל /soc/
ואחפש חברי אונליין מזויפים כדי שלא יהיה לי משעמם
הבעיה שהם יהיו מחו"ל ולא בא לי להגיד מאיפה אני
>>211722525>>211722582דרך אגב עכשיו כשאני רואה את התגובה שלי שוב אני מרגיש שזה אולי יצא קצת מזלזל או שאני מנסה לצחוק עליך
זה ההפך ממה שרציתי להעביר אני במצב די דומה לשלך
>>211722974חחח אל תעשה את זה
https://archiveofsins.com/soc/search/text/israel/
>>211722997אה תכלס חשבתי הגבת למישהו לא נכון
>>211723036מה זה הלינק הזה
ובכל מקרה לא הייתי אומר שאני מישראל
אולי הייתי משקר שאני בחורה וממדינה אחרת והייתי מוצא איזה פראייר שיקנה לי משחקים בסטים
תתארו לכם מה זה להיות אזרח במדינה נורמלית שלא צריך לדאוג שיטרגתו אותו במלחמה
האזרחים האיראנים חוגגים כי הם יודעים שאנחנו מפציצים רק מטרות מדויקות, בזמן שאנשים במרכז עכשיו כל לילה יצטרכו להטיל מטבע האם זה הלילה שהבית שלהם ייהרס
>>211723069>מה זה הלינק הזהholy newfag
>>211723069>אולי הייתי משקר שאני בחורה וממדינה אחרת והייתי מוצא איזה פראייר שיקנה לי משחקים בסטיםאתה הלרפר?
https://archiveofsins.com/soc/thread/33890540/#q33898314
זה קפוצ'וד?
>>211723129לא אבל הייתה תקופה בחיי שהייתי יושב בבית כל השבוע והייתי עושה דברים כאלה
>>211723180למה יש פה כל כך הרבה טראניז בארון
>>211723078אם אתה גר בבית קרקע במרכז אז זה די מבאס כן
וגם אם אתה גר קרוב לקרייה בכללי
אחרת הסיכויים שיפגעו דווקא בך די נמוכים לדעתי
>>211723194זה לאו דווקא קשור ללהיות טראני
זה יותר קשור לבדידות
>>211723147חח הפולנייה מגיבה
"
>>33898314highly recommended, his cats are majestic "
מה זה אמא לוקחת את הילד שלה לבית של חבר
חחחחחח
>>211722637כבר אתמול סיכמנו שזה AI.
וליתר דיוק זה AI שמבוסס על תמונות של מטוס רוסי שהתרסק
חייבת לפרוק קצת
אני מתה מפחד, באמת
הארוס שלי במילואים אבל לא באזור מפחיד, אני והחתול שלי לבד בבית ואין לנו ממד, מקלט, או חדר מדרגות
יש חדר כביסה שהוא "די" מוגן אבל זהו
אין לי כל כך לאן ללכת, המשפחה שלי הם לא אנשים שאפשר להיות איתם יותר מדי זמן והחתול שלי יותר מדי בטראומה ממעברים
החתול שלי גם בלחץ בגלל שאני לחוצה, אני מנסה להעסיק את עצמי ולא לחשוב על זה יותר מדי אבל אני כל כך מפחדת
אין לי חברים לדבר איתם,
אני אשמח לדבר עם אנשים, אם יש פה עוד בנות כמוני עם בן זוג במילואים.. אולי אפילו לשחק ביחד במחשב מי שרוצה
>>211723393https://old.reddit.com/r/israel_bm/comments/1lb6goi/%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%AA_%D7%9C%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A7_%D7%A7%D7%A6%D7%AA/
חייב לפרוק קצת
אנסתי את השכנה בממ"ק אחרי שכולם הלכו
>>211723393למה שאני ארצה לשחק במחשב עם בחורה שמאורסת
מה יוצא לי מזה
אני רוצה חברה משל עצמי
אני בודד אז כנראה אני אקשר אליה ואז שהארוס שלה יחזור מהמילואים היא תשכח ממני
שתסבול לבד כמוני
מה זה הסאברדיט הזה ד"א
>>211723525תלמד לקרוא
>אני אשמח לדבר עם אנשים, אם יש פה עוד בנות כמוני עם בן זוג במילואים.. אולי אפילו לשחק ביחד במחשב מי שרוצההיא רוצה לשחק עם עוד בנות, אף אחת לא רוצה לשחק איתך
>מה זה הסאברדיט הזה ד"אהמקום שהמפגר הזה נייטקור אנון הגיח ממנו
>>211723147נראה ככה.
הוא פירסם פה את החתולים שלו?
זה הוא עם החתול הפרסי ועוד חתול רגיל?
>>211723577לא יודע בתיקיית איסוף מידע שלי אין לי תמונות של החתולים שלו
>>211723560כן כן ומה הסיכויים שהיא תמצא בחורות שמשחקות במחשב
יותר סביר שזה יהיה גבר ולא אישה
סתם רוצה לשחק בי כי קשה לה לבד
לי יותר קשה ממנה, שתתמודד
>>211723147אחי תגיד תאמת אתה מאוהב בי או מה
>>211723596חבל, זאת אחלה דרך לעשות הצלבת מידע.
>>211723666יש פה מישהו שממש חמום על לרצוח אותו מסתבר
>>211723653לא, סתם חיפשתי ישראל וישר ראיתי פוסט שנראה כאילו אתה כתבת אותו
>>211723694הוא מעריץ נכזב, לא יודע מה יש לילד הזה
>>211723711תזהר הוא כבר יעשה לך טרינגלוציה עם כל המידע שיש לו
לי אישית יש שיטה כמעט 100% בטוחה למצוא אותך אבל אני לא חושב שהפסיכי עלה עלייה עדיין
>>211723729בוא נאכל צ'יפס
>>211723761אני לא אוכל מטוגנים סורי יש לי במשפחה בעיות של שומן בדם
>>211723781מה אתה אוכל כפרע לא מובן לי מה הקטע הזה גם בזמן מלחמה אנשים מחפשים לשים רגליים אחד לשני
>>211723794איך מלחמה קשור ללאכול מטוגן
אני אוכל כל דבר שהוא לא מטוגן ולא מסוכר
>בצה"ל מעריכים כי הירי מאיראן יחודש בערב.
כפי שחזיתי הם יחידשו את הירי אחרי ניתוח נתונים
מה אתם שומעים?
https://www.youtube.com/watch?v=QF_8U29ZV6A
לשחק במקלט של הבניין בדד סלז בטלפון עם שלט של רייזר ליד השכנה יתן לה איק או לא?
>>211723905זה יגרום לפות שלה להתייבש
>>211723874ההומואים האלה מפחדים לירות ביום או מה?
נמושות כמו הרוסים שיורים על אוקראינה רק בלילות
>>211723905>יתן לה איק או לאיש מצב שהיא תקיא עלך
>>211723846רגע כמה יש אוכל שהוא לא מסוכר ולא מטוגן חוץ מקטניות
>>211723905עדיף לקבל טיל בפרצוף
האיראנים מפרסמים כי אוליביה, נווטת קרב ישראלית נשבתה בידיהם כשהופל מטוסה אמש בשמי איראן.
הם מזיינים את ע"ז שלנו
זה נגמר חברה
>>211723905תקשיב אח יקר אם הייתי רואה את זה במקלט אני הייתי מקבל אייק של החיים ואני אפילו לא אישה
IMG_8707
md5: 72e8642950da9166ec16b90bf5c27ddb
🔍
What do you notice first about this image? Mazel tov btw am Yisrael chai
>>211723905הולי סויג'אק
ואז אתה מתפלא שהיא מעדיפה למות מקרינה או להיאנס על ידי מוחמד מאשר להתרבות איתך
ברגע שתשלוף את הצעצוע הזה מולה אתה יכול לדמיין את מדבר סהרה השומם בפות שלה
>>211723902https://www.youtube.com/watch?v=gjEmwvsIhuE&list=RDgjEmwvsIhuE&start_radio=1
>>211724043first thing i noticed is the ugly man face
is this a troon?
>>211723874>כפי שחזיתי הם יחידשו את הירי אחרי ניתוח נתוניםמה כתבת בפוסט המקורי?
שר הביטחון ישראל כ״ץ צפוי להביא בתחילת השבוע לאישור ממשלת ישראל הארכת תקופת מצב החירום בעורף בשבועיים נוספים.
פיקוד העורף יוציא הנחיות הערב לימים הקרובים.
סביר להניח כי לא יהיו התקהלויות ולא יהיו לימודים.
עבודה - רק במקומות חיוניים.
בחו"ל - 50 אלף ישראלים תקועים ללא אפשרות הגעה לישראל.
>>211724043That I can see her nipple trough the shirt.
>>211724072לא כתבתי חשבתי את זה אולי אני צריך לכתוב יותר
>>211724043Table is too clean for an engineer
אולי אני אחכה שפורטוגל תשלח טיסת חילוץ ואלך מפה
הבעיה שאין לי משפחה באירופה ללכת אליה
האזרחות האירופאית שלי נשענת על משהו מלפני 500 שנה
אצא החוצה במטח היום ואראה אם נוחת לי על הראש טיל
>>211724071Rude
She’s an Italian cutie
>>211724099Sharp eyes my Jewish friend
>>211724123She’s a clean girl
>>211724157אם ארצות הברית שולחת טיסות סיוע אני אקפוץ על ההזדמנות
>>211723905פשוט תשחק קלאש רויאל כמו כל נורמי
>>211724192is this a thing for her she pose with electronics and make her nipple visible?
IMG_8708
md5: 44312077fc4476626574453415af3867
🔍
>>211724235I’ve only noticed it today maybe she needs more views
>>211724251is she trying to be like LaurieWired?
>>211724225או שהוא סוף סוף ישחק עם הדגדגן שלה כמו גבר אמיתי ובוגר ולא פיטר פן מגודל
חימשלי! אני מאוהב
https://x.com/i/status/1933620917239718343
>>211724284No I think she’s just autistic
>>211724184תאמת בא לי לעשות הערב רון חלדאי ולראות את הכל באיכות HD 8000K
>נדחתה החתונה של אבנר נתניהו
אח שלנו מתח-ACK
>>211724291בנות לא אוהבות סקס בכלל חבל על הזמן שלך
>>211724340אני אלך היום לשדה ליד בית, אעלה שם על הגבעה איפה שפעם התנשקתי עם האקסית שעזבה אותי ואעמוד שם לבד ואצפה עם עצמי בעולם עולה בלהבות
>>211724392באיזה דירת לסביות אתה גר
>>211724392>בנות לא אוהבות סקס בכלל חבל על הזמן שלךholy cope
>>211724338ok I'll give her a watch tnx anon
>>211724392>בנות לא אוהבותHOLY שנוזל
>>211724423She has an English and Italian language channel and films the videos twice for each language it’s kind of cute
>>211724336למה היא כל כך מושכת?
בנות לא יכולות לגמור אז איך הן יהנו מסקס מפגרים
>>211723902https://www.youtube.com/watch?v=Jxz6TvZems0&list=RDJxz6TvZems0&start_radio=1
>בנות לא יכולות לגמור אז איך הן יהנו מסקס מפגרים
>>211724529באותה צורה שגבר נהנה מגמירה פרוסטטלית
הם חפרו מנהרות בהר בשביל לעשות שם מדורות מטילים בליסטיים
בזה הם משתמשים בכל כספי הנפט שלהם. אולי עדיף ששדות הנפט האלה יהייהו בשליטה ישראלית
>בנות לא יכולות לגמור
מקווה שאתה בתול ושאף בחורה לא סבלה
הבוס התקשר
מסתבר שאני חיוני ואני צריך לבוא למשרד מחר למרות שהוא ממש ליד הקרייה
>>211724043יש לי את אותו המברג (קופסה משמאל לבן+שחור)
ציצים
יש לי אותן פינצטות
יש לי גם מיקרוסקופ כזה אבל קטן יותר ומעפן
עצוב שברו אף פעם לא הרגיש איך זה כשבחורה גומרת לך על הזין
>>211724564בסדר זה כבר בעיה מוחית
רוב הבנים לא יהנו מזה ככה שגם רוב הבנות לא
>>211724639איך אפשר להרגיש כזה דבר
>כותב משהו של בתולים
>מקבל ים תגובות ישר
לול זה ככ קל
אני שם טריפ רק להודעה הזאת
כל יום אני אודיע פה אם אני עדיין חי או לא
אם אין הודעה - נספיתי
שתדעו שאתם אחלה גברים ואני אוהב אתכם אפילו את פפ למרות שפחות
>>211724748המוח הגברי אוהב ישר לקפוץ על טרף קל כשהוא בעמדת כח
ככה זה, אנחנו בתחרות וזה גנטי
יש לי פטיש לגרום לבחורות לגמור, זה מחרמן משום מה
>>211724796פשוט כרישים מתחרים על הדג רקק
>>211724748>מסטר שיטפוסטר
>>211724687נראה לי אתה צריך לדבר עם בחורות ולשכב איתם בשביל זה, לא בטוח תאמת שמעתי ממישהו פעם
>>211724841כלנו אוהבים לענג אישה
>>211724912לא חושב
כל אלה שדיברתי איתן (קופאיות,שירות לקוחות....) לא רצו לשכב
>>211724976כמה זמן אתה מכיר אותן לפני שאתה מעלה את הנושה?
>>211724976אה אז לא הבנת אחי
הן קודם כל צריכות להביע עיניין בך לפני שאתה שואל אם הן רוצות בולבול, כך כתוב במדריך שקראתי
אני מוכרח להודות שזה די מצחיק
>>211725012אני לא מעלה את הנושא כי זה לרוב לא קשור למה שמדברים עליו (בעיות בשירות....). אבל הן גם לא מעלות את זה אז אני מניח שלא ככה מגיעים למצב של לשכב איתן
"The mayor of Rishon LeZion, a city just south of Tel Aviv, expressed shock at the extent of destruction caused by the recent Iranian bombardment, stating:
"I have seen much in my life, but I have never witnessed such devastation before. The scenes are extremely painful, looks just like Gaza."
A taste of your own medicine jews
>>211724841>>211724956התנהגות בטא, אלפא אמיתי לא חושב על איך הוא מענג אישה, הסקס קודם כל בשבילו
>>211725073לא חושב שמישהו מראשון יודע או מדבר אנגלית חוץ מטרנטינו
חוצמזה אתה נראה טיפש
>>211724976היית צריך להגיד להם תשמרי תעודף
>פורטוגל
קק, תודה על האזרחות האירופאית יא בני זונות
>>211725073israel was bombed consecutively by gaza since 2005 retard
>>211725173אבל אתה לא תעבור גם ככה
>>211725173בשביל מה אתה צריך את זה
>>211725100טעות
אלפא אמיתי נהנה מלשבור בחורה במיטה ולהרגיש אותה מפרקסת על הזין שלו
>>211725073וואי איזה טמבל
>>211725241אה כפרע מה עושה בסודאפריקה
download
md5: ae664ae886de167b11883a45a79a8684
🔍
>>211725231>אלפא אמיתי נהנה מלשבור בחורה במיטה ולהרגיש אותה מפרקסת על הזין שלו
>>211725204>>211725225אין לי מה ללכת לפורטוגל אבל אפשר לגור בכל מקום בשנגן עם האזרחות שלהם
אין לי אזרחות כפולה ולמרות שיש לי אפשרות להוציא אני מסרב בתוקף
תמות נפשי עם פלישתים
>>211725253מה קשור התמונה שצירפת יא דפקת
>>211725277>מה קשור התמונה שצירפת יא דפקת
>>211725256למה שמישהו ירצה לגור בחור תחת הזה
כם ככה יש לנו כניסה לשם בלי וויזה כך שאפשר ליסוע לשם בשביל להיות פאספורט-ברו ולהעמיס בחורות
>>211725073קוקסינל מפגר נשבור לך תראש
https://www.youtube.com/watch?v=Np21rH7Ldto
הצביעו
https://strawpoll.com/XOgOV9Xb4n3
>>211725073https://voca.ro/1ja32XOzPxdw
מחסנון
מה הולך עם המחסן?
אתם תמשיכו לעבוד???
>>211725357עד עכשיו הכל היה דרדלה וימשיך להיות דרדלה
ביבי חלש ושמאל
>>211725386לול
מה אתה עושה בדרום אפריקה?
>>211725326כן אבל אחרי 90 יום אתה צריך לעזוב בלי אזרחות של שנגן
עומד לי כשיש אזעקה. איך אני מסתיר את זה כשאני במקלט ציבורי? יש דבר כזה אנטי-ויאגרה? Anvhh
>>211725524למה להסתיר
שהשכנה שתראה ותתרשם מהגודל
או שאין גודל
>>211725524אל תסתיר לך בגאווה זה ממגנט צ'וצ'ות
קמתי מהפיצוצים ב5 בבוקר המוח שלי עדיין בחלומות הייתי בטוח שאני משחק call of duty בVR
>>211725524תלבש טרנינג אפור וכל הכוסיות ירצו אותך
איך אפשר להיות חסר חברה אם אתה גר בבניין בתנאים של כיום. באמא אתם לא סובלים כמו שאני בבית פרטי עם ממד ביישוב פריפריאלי שומם
>>211725676ניסית להיות מכוער ומקורזל?
>>211725692>מקורזלזה טוב
>מכוערתפתה אותה עם האינטלקט שלך
>#צפו | מחוסלים ופצועים הגיעו לבית החולים שיפא לאחר שהותקפו בצפון-מערב רצועת עזה.
רגע רגע לא הרסנו את שיפא?
>>211725718אין לי אינטלקט יש לי הפרעות קשב וריכוז ודיסלקציה
>>211725676זה נורא קל אם אתה פשוט לא מפתח שיחה איתן
>>211725739אתה יודע לגמור בטמפו הנכון?
>>211725737מה זה עזה
מקום באיראן?
>>211725676כי כולם הולכים לחדר מדרגות בקומה שלהם או למקלט קומתי
אתה בד"כ נתקל רק בזקנים או בזוגות צעירים עם ילדים
אולי אם יש לך מקלט משותף אז אתה יכול למצוא איזו מישהי
אבל עדיין צריך מזל כי אני הייתי ב-2 דירות שלא הייתה אף אחת
בבניין הקודם הייתה מישהי עם פנים לא רעות וגוף די רציני אבל היא הייתה דוסית ואמא שלה שמרה עליה ממני
>>211725758גם לא, רק יודע לשתות טמפו
מתי פעם אחרונה קיימתם יחסי מין?
אני לפני 9 שנים
>>211725783אל תביא בושה לחלרוטה
הולי האפנינג
>הסנאטור ג'ון הופמן (דמוקרט) ממינסוטה ונציגת המדינה מליסה הורטמן (דמוקרטית) נורו בבתיהם. מצבם לא ידוע - KMSP/KSTP
אני יודע שקשה להרגע כשהרגשות מציפים אבל שוב אם רק תסתכלי על זה בצורה הגיונית:
מה שעשינו באירן זאת פעולה קיצונית שכמצופה תהיה לה תגובה בהתאם , אבל, קחי בחשבון שעם כל הרצון שלהם לפגוע בנו מתו בכל מדינת ישראל 3 אנשים? מיום חמישי. הסיכוי שיקרה לך דווקא משהו מאד מאד קטן .
נורו מאה טילים , הם לא יכולים לפגוע ביותר מ100 מבנים במקרה הגרוע ביותר. יש בישראל יותר ממיליון בתים.
גם אם כל מדינת ישראל הייתה רק בתים וכל טיל בטוח יפגע בבית הסיכוי שמתוך 100 טילים שהבית שלך יפגע במקרה הקיצוני הזה הוא 1 ל 10000 .
אבל רוב הטילים לא מגיעים לישראל ואלה שכן מגיעים מיורטים ואלה שלא מיורטים לא בהכרח יפגעו בבתים ואלה שכן יפגעו בבתים לא בהכרח יהרגו ואלה שכן יהרגו הסיכוי שזה יהיה דווקא את ככ קלוש..
פשוט תשמעי להנחיות , צאי לעשות קניות אם צריך. תדברי עם אנשים תתארחי אצל חברים עם ממד אם את ממש מפחדת או תשאלי שכנים.
תחזיקי מעמד אנחנו איתך , גם לי אין ממד אני מתכוון לשפץ ולבנות אחד שנה הבאה.
>>211725794לפני 3 חודשים עם לוויתן
לא גמרתי
>>211725879מצמרר
שקראתי את זה ידעתי שהעולם השתנה לנצח
>>211725899בחיים לא זיינתי שמנה שמנה
זיינתי כמה צ'אביות אבל נראה לי אתה מתכוון למשהו יותר עגול מזה
איך היה הריח? שמעתי שהן מסריחות בטירוף כי קשה להן להתקלח
>>211725921>>211725921טוב אם אף אחד לא פותח חדש
למה צריך חדש עדיין בעמוד 7
לא יודע למה ישר רצים לפתוח פה שמגיעים לבאמפ לימיט
אפשר לרכב קצת עד עמוד 10
>>211725970זה באמת כזה משנה? זה יותר הרגל כזה