piątek stópiątek
edycja kideo hojimy
m
md5: e6bb6f4dafd6cc0c024ee252dcb0e33c
🔍
kto up rozpierdalanie stopiarzom lba o kraweznik
>>212153358albo jedz mięso jak normalny człowiek?
od kiedy mp4 da sie wysylac
>>212153488w jaki sposob to sie laczy z summerfagizmem
>>212153458wyobraź sobie zjeść jej rajstopy i potem stają ci w gardle i połowę masz w żołądku a połowę na zewnątrz i się dusisz i wciągasz i to ci podrażnia gardło i rzygasz na podłoge i to podrażnia ci gardło jeszcze bardziej i boli i czujesz zapach rzygów i rzygasz jeszcze raz bo śmierdzą
normalni ludzie: hej jak sie masz
>>212153534anon: *cisza kilkusekundowa* ee dobrze
o ciekawe co wujek tymek dał za darmo
absolutnie nic już to mam
dostalem jednego (1) lajka na bamblu
>>212153432 (OP)Cześć, chciałbym się z Tobą zaprzyjaźnić, czy chciałbyś mnie dodać do grona przyjaciół?
>>212153670dzk
na tinderze 14 o czym to moze swiadczyc
>>212153764jak to możliwe że te aktualizacje tak mało ważą
przecież taki webview to jest z 200 mega
>>212153858Ściąga różnice a nie całość pewnie
>>212153833fajnie, odwiedź wątek, który zamieściłem ))
>>212153410
>>212153874Taki arbuz to pewnie drogi
nie wchodźcie na /v/
postują kody qr które odsyłają na catboxa
Dlaczego Polska nadal nie ma rakiet balistycznych?
>>212154194zaczyna się na ż
e no doobra co pobierac jeszcze oprocz tindera i bambla
dlaczego już na sezonowe wyprzedaże nie ma specjalnych profili ze steamowską animką why gaben whyyy steamowska animka była bazowana a na to gówno co teraz jest to nawet punktów nie wydaje
>>212154702wykurwiaj mi z tym żydostwem
>>212153432 (OP)She looks finnish
https://www.youtube.com/watch?v=2BWgmYHAxs4
sluchamy sadcele
Przyśniło mi się że jestem jebany przez dwie orczyce z gigantycznym kutasem
Mówiły do mnie że jesteś od nich gorszy, a ja grzecznie odpowiadałem „Rozumiem”
>>212154915co o tym by pomyślał profesor freud
też chciałbym mieć swoje 5 minut władzy nad życiem i śmiercią
super system na głębokie myśli
napisz incelki/shizolski wysryw
skasuj wszystko oprócz ostatniej/przedostatniej linijki
>>212155148anon chce być bogiem
https://www.youtube.com/shorts/r3xJeq9PNEY
jak obdzierać gady ze skóry
lol ejaj pisze że dosłownie nie da się odróżnić 16 latki od 22 latki, można tylko zgadywać po ciuchach albo ewentualnie zmarszczkach
>Podsumowanie: Na podstawie samego zdjęcia nie da się precyzyjnie stwierdzić, czy dziewczyna ma 16 czy 22 lata, ale różnice w stylu, kontekście czy pozie mogą dawać pewne wskazówki.
>>212154702Jebac abrahamic gownò
>>212155513ty kurwo oskóruje cie
pytam ejaja czy na żywo da się to określić
>Podsumowanie: Nawet widząc dziewczynę na żywo, nie da się precyzyjnie stwierdzić, czy ma dokładnie 16 czy 22 lata.
>Nawet na żywo różnice między 16 a 22 latami mogą być bardzo nikłe. Genetyka, styl życia, makijaż, ubiór czy sposób bycia mogą sprawić, że 16-latka wygląda na 22-latkę i odwrotnie.
mówi że najlepszy proxy to torebka jaką nosi lol
>Na żywo można zauważyć drobne detale, jak np. biżuteria (22-latka może nosić bardziej "dorosłe" dodatki, np. pierścionki zaręczynowe czy profesjonalne torebki), czy sposób poruszania się.
>>212154377woli w linuxy i handheldy sie bawić
nie rozumiesz, staje mi do 22 latek ale do 16 latek nie bo JA JE ODRÓŻNIAM
co? dosłownie kurwa nie da się ich odróżnić? JA PO TOREBCE ODRÓŻNIAM
ughhhh BIAŁY BYK idzie spać
Czy znawca sądowy byłby w stanie udowodnić, tylko po wyglądzie, czy konkretna dziewczyna ma 16 czy 22 lata?
>Nie, znawca sądowy (np. biegły sądowy, antropolog czy specjalista medycyny sądowej) nie byłby w stanie udowodnić, czy dziewczyna ma dokładnie 16 czy 22 lata, opierając się wyłącznie na jej wyglądzie zewnętrznym. Precyzyjne określenie wieku w tak wąskim przedziale (6 lat różnicy) na podstawie samego wyglądu jest praktycznie niemożliwe, nawet dla ekspertów.
>Znawca sądowy nie byłby w stanie udowodnić, czy dziewczyna ma dokładnie 16 czy 22 lata, opierając się tylko na wyglądzie zewnętrznym, ponieważ nie ma wystarczająco precyzyjnych cech wizualnych ani metod medycznych, które pozwoliłyby na takie rozróżnienie.
>Biegły mógłby co najwyżej oszacować wiek w szerokim przedziale np. 15-25 lat.
A czy AI jest w stanie stwierdzić, tylko po wyglądzie, czy dziewczyna ma 16 czy 22 lata?
>Nie, sztuczna inteligencja (AI) nie jest w stanie precyzyjnie stwierdzić, czy dziewczyna ma dokładnie 16 czy 22 lata, opierając się wyłącznie na jej wyglądzie zewnętrznym (np. zdjęciu twarzy lub sylwetki). Nawet zaawansowane algorytmy analizy obrazu mają ograniczenia w określaniu wieku w tak wąskim przedziale (6 lat różnicy). Oto szczegóły:
Niektórzy ludzie mówią że są w stanie odróżnić 16 latkę od 22 latki tylko po wyglądzie. Co o tym sądzisz?
>>212155773>Twierdzenie, że ktoś jest w stanie odróżnić 16-latkę od 22-latki wyłącznie po wyglądzie, jest bardzo problematyczne i w większości przypadków przesadzone. Choć niektórzy ludzie mogą mieć wrażenie, że potrafią to zrobić, ich ocena opiera się na subiektywnych przesłankach i nie jest wiarygodna.>Jak wspomniałem wcześniej, nawet biegli sądowi czy zaawansowane algorytmy AI nie są w stanie precyzyjnie rozróżnić 16 od 22 lat na podstawie wyglądu. Jeśli specjaliści z dostępem do zaawansowanych metod (np. analiza kośćca, AI) mają problem, to tym bardziej zwykła osoba polegająca na intuicji nie może tego zrobić z pewnością.>Podsumowanie: Twierdzenie, że ktoś potrafi odróżnić 16-latkę od 22-latki tylko po wyglądzie, jest raczej przejawem nadmiernej pewności siebie niż realnej zdolności.o nie /polska/ siostry ejaj dzwoni bycze gówno!
>>212153432 (OP)nigdy nie zrozumiem fenomenu tego zjeba
@Grok Chciałbym stanąć w pozie zachęcającej do rozmowy. Jak to zrobić, dokładnie? Opisz w 3 zdaniach
>>212155940>Stań prosto, ale swobodnie, z luźno opuszczonymi ramionami i lekko zwróconym ciałem w stronę ludzi, unikając skrzyżowania rąk czy nóg. >Utrzymuj delikatny uśmiech lub neutralny, przyjazny wyraz twarzy i co jakiś czas spoglądaj na innych, nie unikając krótkiego kontaktu wzrokowego.>Unikaj zamykania się w sobie, np. patrzenia w telefon czy garbienia, by wyglądać na dostępnego i otwartego na rozmowę.
>>212154702@Grok czy jezus był żydem?
>Tak, Jezus, znany jako Jezus z Nazaretu, był Żydem. Urodził się w żydowskiej rodzinie w I wieku n.e. w Judei, praktykował judaizm i działał w kontekście żydowskiej kultury oraz religii. Ewangelie i źródła historyczne, takie jak prace Flawiusza, potwierdzają jego żydowskie pochodzenie i przynależność do tradycji judaistycznej.
@Grok czy jezus był rabinem?
>>212156196>(...) w Ewangeliach bywa nazywany „rabbi” przez swoich uczniów i innych (...)>(...) jego nauczanie, interpretacja Pisma i działalność w synagogach były podobne do roli ówczesnych rabinów żydowskich. >Dlatego można powiedzieć, że działał w sposób przypominający rabina, choć niekoniecznie miał ten oficjalny tytuł.
@Grok Tak ogólnie patrząc, to jezus był bardziej rabinem czy księdzem?
>Ogólnie patrząc, Jezus był bliższy roli rabina niż księdza. Działał jako nauczyciel religijny, interpretował Pismo, nauczał w synagogach i był nazywany „rabbi” przez uczniów, co odpowiadało ówczesnej roli rabinów w judaizmie I wieku, choć nie miał formalnego wykształcenia rabinicznego. (...)
>(...)nie był księdzem w chrześcijańskim sensie.
ŻYDZUS SIOSTRY CO TERAZ?!
gramy w kto pierwszy mrugnie... ale przegrany robi laske wygranemu
grasz anon?
>>212156323w obu wariantach się przegrywa
>>212156356zależy czy trafi się anonek z doświadczeniem
>>212156314>CO TERAZ?!... nic?
n8e chce3 mi sie kurwa zyc ja pierdole jaj uzkurnwaimgoe
kolejny dzień, i znowu do pracy w której spotkam się z ludźmi z niekompatybilnym charakterem co nie miałoby miejsca gdybym był programistą
rozum odchodzi tam gdzie jest agresja
tam gdzie jest duzo agresji, nie ma za wiele mądrości
polozylem sie wczesniej spac i bardziej sie czuje niewyspany niz jakbym spal trzy godziny. nie polecam tego stylu zycia
>>212158745to może masz dużo do odespania
>>212158751widziałeś kiedyś mądrą agresywną osobę? te rzeczy sie nie łączą
>>212158779pani w szkole jak nic nie rozumiesz
>>212158801jakaś znana osoba? coś powiesz o niej?
>>212158817hernando cortez, generał patton, napoleon
w pracy wielka klotnia o seks cipe ruchanie
>>212158889dobrze że nie mam
czasem lepiej nie mieć
bo wtedy nie budzisz zawiści
>>212158927to zwykłe tchórzostwo
>>212158947czasem to wymaga odwagi
>>212158967nie ma czegoś takiego jak tchórzliwa odwaga
>>212158990a czym jest odwaga
I'm descendant of Polish jews.
akurat czyjaś zawiść to najmniejszy problem, nawet żaden problem
>>212159005a czemu zabito ceo
>>212158997zdolnością do przeciwstawiania się strachom
>problemy ceo nie są moimi problemami
czytałem że działaniem pomimo strachu
>>212158882czy hitler był agresywny
>>212159058muchy by nie skrzywdził
>fyfafem fe fafiafief fofifo fafu
akceptuje twoją koncesje
o dwóch pozostałych nie wiem
>napoleon
obrona własnego kraju to nie agresja
>>212159132ale myślę, że odwaga bierze się z doświadczenia
>>212159183to fajnie że tak myślisz ale co z tego?
>>212158848patton i napoleon nie byli agresywni w takim sensie
>>212159195mógłby cię zapytać o to samo
>>212159195to że się mylisz i niczego w życiu nie doświadczyłes
kurwa cykl snu zjebany o zjebanej 6 sie obudziłem a nie o 4 jak chciałem i kurwa chuj mi w dupę
nieszkolona odwaga jest bezużyteczna wobec tresowanych kul
prawdziwym bohaterem jest ten, kto walczy pomimo strachu
prawdziwym fiutem jest ten co ma napletek
jak protestanci rozumieją fragment ewangelii:
>nie stawiajcie oporu złu, ale zło dobrem zwalczajcie
jestem potężny
śniadanie zjedzone, kawa wchodzi
mam pustą piwnice i ostatnio myślałem czy nie zrobić małe zapasy na wypadek wojny czy bomb
>>212158745mam podobnie, im mniej śpię tym więcej energii mam.
i fajny obrazek, teto ładnie wygląda zapisaned
>>212159437baza, smacznego, mocarzu
>>212159437zjedzone przez kogo?
potężny anon by nie używał strony biernej jak cipka zdun
byłem przed, jestem teraz, będę po
dziś ostatnia rozmowa na sram mastera, trzymajcie kciuki proszę, to moja szansa na zmianę życia
>>212159683mam nadzieję że ci się nie uda
co gdyby anon zaczął się dobrze ubierać, chodzić na siłownię i przestał się jąkać
>>212159741na co czekasz?
>>212159183odwaga to cecha osobowości
z doświadczeniem mniej się boisz, a odwaga to nie jest brak strachu tylko działanie pomimo strachu i zagrożenia
działanie gdy nie ma zagrożenia nie jest odwagą, a po prostu działaniem w bezpiecznych warunkach
>>212159750pa jaki kurwa mądry się znalazł mati
>>212159737czemu tak mi źle życzysz
>>212159750mnie się kojarzy (i pewnie wszystkim ludziom), że odważny to ktoś po kim nie widać strachu
>>212159783bo wtedy przestaniesz tu wchodzić i będę czuł się samotny :(
>>212159534mili blogposterzy postujący animki i touhou to anony
ale ruchającego oskariatu jest tu sporo trzeba przyznać
anon znaczy niezydentyfikowany
>>212159807dlaczego miałbym przestać, postowalbym więcej z pracy zdalnej
ideologia blackpill i rozpaczanie nad swoim wyglądem = oski
anon może być brzydki albo ładny ale zawsze będzie niedopasowany społecznie przez autyzm, traumy i introwertyczną osobowość więc po chuj analizować długość ryja
>>212159851a-anon...
to przepraszam i trzymam kciuki
>>212159803>nie mam pojęcia o czym mówię, więc pewnie wszyscy tak myśląna brak odczuwania lęku jest inny termin
jeżeli ktoś w sposób zestrachany idzie do kasjerki i się jąka to powiedzą o nim, że jest zestrachany, a nie odważny
>>212159471dziękuję potężna jukari-sama
>>212159477znasz zasady
>>212159508dziękuję za jusika
>>212159922tak bo ludzie są głupi a ty nie jesteś wyjątkiem
myślę, że gdy ktoś dopuści się odważnego czynu nie ma w nim strachu
pokonał lęk
>>212159922zależy kto, ogólnie debili mało kto słucha bo nie ma po co
>ktoś mi odpisał na posta
>patrz mati wysram teraz 50 oczywistych bejtów
wysłuchaj nawet tępych i nieświadomych
oni też mają swoją opowieść
oni też mają opowieść
telewizja przyjezdza czy cos i wszystkim kurwon oddzialowym odpierdala. na ostatnio chwile jak zawsze cyrk
czy to prawda że jebanie 15 latek to zdrowy chłop?
jebanie 15 latek oczywiście w polsce, gdzie to jest w 100% legalne by rozciągać im dziury kutasem
Polska to kupa gnoju na mapie Europy, wieczna ofiara, która myśli, że jest mesjaszem narodów. Husaria? Przehypowany LARP dla inceli, co marzą o szarżach na czołgi. Wasza 'kultura' to pierogi z Lidla, disco polo dla debili i msze dla babć, które i tak mają was w dupie. Geopolitycznie? Jesteście dziwką NATO, co liże buty Amerykanom, ale nawet oni wolą Ukrainę. Rosja was rozjedzie, a wy będziecie skomleć o pomoc, której nikt wam nie da. Nawet Białoruś ma więcej jaj.
>>212160151zachodni game dev
Przeklejka z karaczana jak ogarnąć medyczniaka bez wizyty stacjonarnej, częstujcie się zanim zamkną im interes
https://greenrescue.pl/
klikacie zamów bez rejstracji
wypełaniacie xD formularz na NIE oprócz
>Czy zauważyłaś wyraźne obniżenie nastroju od minimum 14 dni?
>Czy miewasz przymusowe czynności lub myśli? (liczenie, powtarzanie czynności)
podajecie dane, wybieracie co tam chcecie, płacicie 100złote i pan lekarz z ukrainy wysyla wam smsa z receptaraz czekalem 15min raz 4h ale zawsze było xD
>>212160090Bazowany anon rzuca faktami
>>212160307wypierdalaj ćpunie
>>212160335Dzień dobry KGB
>>212160015Ruchanie 15 Latków to degeneracja
>>212160307wiesz ze to zamyka wiele drzwi do kariery?
>>212160410ruchanie 15 latków to pedalstwo więc to degeneracja
ale ruchanie 15 latek to baza
ukraina jest jak imperium rzymskie
>>212160307wykurwiaj banderowcu
>robienie legalnych rzeczy jest eeee zue i yyyy, bo... bo tak
majnekin okitej lalulala lej
prendżeluna dupajej lalulala lej
>>212160387The stress gave her a norwood 3
>>212160387było się uczyć, a jak się nie uczysz to scrum master
maciek ja tylko żartowałem
nigdy z twoją ewą nie spałem
>>212159816gacza to nie anime wykopku
>>212160452To to samo
W obu przypadkach to degeneracja
wstałem idę spać jem banana jem śniadanie otwieram piwo baza smacznego ja jem banana i potem idę na siłownie wróciłem z pracy idę do pracy odpalam laptopa i mam korpo piję kawę smacznego jem banana idę na siłownie robię owsianke z bananem jem płatki dzisiaj na obiad gulasz mama zrobila schabowe baza smacznego wrócilem z pracy i idę na siłownie a potem zjem banana i napisze awatarkurwie smacznego dzięki smacznego jem banana i idę do pracy a potem wrócę z pracy i zrobię drzemke ugotuję owsiankę i zrobie gulasz jem banana smacznego otwieram drugie piwo baza dosłownie ja ja też smacznego idę na spacer a potem siłownie z bananem w ręku po zjedzeniu schabowego (od mamy) i zrobieniu śniadania z bananem baza smacznego dobranoc dzień dobry miłego dnia (you) dzięki smacznego jem banana i wracam do pracy bo byłem w domu więc teraz praca a potem dom i trzecie piwo po obiadzie od maminki a potem drzemka i dobranoc baza dobranoc dzień dobry jem banana i dzisiaj kurczak z ryżem a potem siłownia i z siłowni do pracy z bananem na śniadanie smacznego dobranoc dzień dobry miłego dnia otwieram czwarte piwo i piję na spacerze doomerwalk wieczorowy bo jestem awataremanonemdoomerem i chodzę na walki awatarowodoomeroweanonowe i teraz wróciłem mama nie zrobiła obiadu jem zupkę vifona z banenem a potem zrobie owsianke baza smacznego otwieram czwarte piwo witam wstałem dzień dobry miłego dnia dobranoc idę spać a teraz do pracy po pracy siłownia spacer banan i zrobię obiad odpalam gierke gram w gierke i mi nie idzie to mam przerwe zero jusów smutno mi nie smuć się dziekuję jem banana wracam do gierki dzisiaj nie ma obiadu to gram w gierke cały dzień teraz idę spać bo już noć dzień dobry wstałem witam smacznego otwieram piąte piwo wróciłem z siłowni i spaceru więc czas na gierke odpalam gierke miłej zabawy teraz czas na banana i robię owsianke a co potem pewnie walk albo spanie to dobranoc dzień dobry wstał
>>212160652>linux to nie to samo co gnu/linux ty jebany normiku*podnosi rękę, uwalniając smród potu który zwala z nóg wszystkich stojących obok niego*
>>212160652gacza to nie są te takie automaty z kulkami gdzie się nie wie co wypadnie?
>>212160783no i potem chińczycy wpadli na to żeby automaty były na telefonikach a w kulkach były gify z dziećmi i tak doją prawiczków na miliony $$$
>>212160835ja wylosowalem w takiej graczy fizycznej figurkę boskiego miszcza z dragon ball
chciałbym futa gf którą budziłbym lodzikiem
>>212160699nie istnieje nawet 1 argument by to była degeneracja, poza skrajnymi przypadkami które są praktycznie uniwersalne dla czegokolwiek
co więcej, niemożliwym jest by to była degeneracja bo tak się działo przez setki tysięcy lat w trakcie rozwoju ludzkości, więc argument degeneracji przeczy logice i fakfom
>degeneracja - wynaturzenie, pogarszanie się, zwyrodnieniezgodnie z tym 30-40 latki rodzące pierwsze dziecko są wynaturzeniem, zwyrodnieniem i powodują degenerację DNA przyszłych pokoleń
co chciałoś napisać to że masz z tego powodu ból dupy
>>212161095z cipą czy z jajami?
>>212161197baza zdrowy byk
Muszę bo aż się uduszę. Czy zachodni świat ma jakąś obsesję na punkcie nastoletniości? W szkołach słyszałam że po skończeniu liceum lepiej już nie będzie, że licealny wiek to najlepszy okres mojego życia. Mężczyźni zaczepiali mnie już na ulicy gdy miałam jakieś 13-17/18 lat, nigdy już później nie dostawałam takiej atencji (nie żebym bardzo jej pragnęła, po prostu teraz patrzę na to z niesmakiem). Ba, sami znajomi którzy mają po 25-30 lat ciągle podkreślają że kiedyś to było, wtedy to były czasy a teraz nie ma już czasów. Jest tylko ból pleców, strzykanie w kolanie, permanentne zmęczenie i wypalenie. Koleżanki mówią że nie wypada już nosić obcisłego topu czy jakichś alternatywnych stylówek. Dlaczego? Czy seksowne, obcisłe lub alternatywne ubrania są zarezerwowane dla nieletnich lub świeżo co pełnoletnich dziewczyn? Kobieta w wieku dwudziestu paru lat nie może wyrażać już siebie i ubierać się w to co jej się podoba? Nie chcę wiedzieć jaki jest obraz kobiety 30+, zapewne po przekroczeniu trzydziestki powinna nosić szare, opływowe garsonki. Granie w gry, jakieś hobby w postaci tworzenia muzyki, fotografowania przyrody, jazdy na rolkach czy surfowania? Słyszę że to dziecinne i kiedyś to było, kiedyś była ta energia i czasy na aktywności a teraz już nie ma i trzeba zająć się pracą i domem. Tak, jak miliony ludzi w wieku 20-30 lat też codziennie wykonuję swoje obowiązki, chodzę do pracy, sprzątam chatę i gotuję obiad, ale dlaczego zajawki są uważan nagle za dziecinne? Zewsząd zauważam podejście że nastolatki mogą wszystko, że jest to jakiś mityczny złoty okres w którym nie istnieją żadne zasady do których trzeba się stosować bo tylko w tej wąskiej ramię czasowej wszystko nam się wybacza. Dlaczego później podejście do tego co można a co nie tak drastycznie się zmienia? Co się stało że ludzie są dla siebie później takimi surowymi krytykami? I czy po zakończeniu swojego najbardziej złotego okresu w życiu jakim jest bycie nastolatkiem powinno się powolnie umierać na raty?
ludzie za 200 lat:
>czemu mamy tyle chorób i skrzywień genetycznych?!
>bo femki pomiędzy 1990-2040 chciały rodzić po 40stce
>lol, co im odjebało?
>dobre pytanie
kobiety pomiędzy 18 a 38 rokiem życia muszą pić, palić (wejpować) i ćpać by zrobić maksymalny demedż dna komórek jajowych, wtedy po 40 mogą zacząć rodzić
przyszłe pokolenia na 100% będą wdzięczne
>przeklejanie reddita, żeby wkurwić kiejkuta
podoba mi się to
>>212160772wyspiański o tym pisał
>>212161658https://www.youtube.com/watch?v=L0jIPHnM47c
nie musisz dziękować
>>212161571mam nadzieję, że dobrze wypłukane
>>212161809Nie pij sody.(((Oni))) wkładają coś do niej, żebyś zapomniał. Ja nawet nie pamiętam jak się na tę nitkę dostałem.
>>212161629sądzisz że ktoś czyta przeklejki?
>>212161885Jak czytasz powieść, to czy pomijasz jakieś rozdziały?
>>212161909>z dupy pytaniezależy, jak widzę grafomański opis jeziora na 4 strony to to pomijam, tak
Jaką klatkę na siura polecacie?
wzięłem se ze stanowiska na pieczywk ze stokrotki zapiekse, taką gotową i zrobiłem tak żeby się trochę toppingu z tej pod spodem przykleiło do mojej
haha chuj wam w dupę żydy, wygrałem
>>212161956ale całych rozdziałów nie pomijasz?
https://www.youtube.com/watch?v=qmxUbprIrSU
ale gówno jebane żbsz
how do i get a polish gf? i will convert to catholicism
>>212162063be darkskinned.
>>212161991chyba mi się raz zdarzyło w książce gdzie różne rozdziały były pisane z perspektywy różnych osób, i chciałem dropnąć książkę ale koniec końców skipnąłem 2 rozdziały z perspektywy jednego z bohaterów bo to był syf
>>212162072>>212162092to tak samo jest z każdym indywidualnym postem
>>212162063kasa, murzyn, przemoc
>czytam spam
>bo coś tam...
>>212162114jak dostajesz spam na maila to to czytasz?
>>212162154>>212162126nigdzie nie napisałem, że czytam przeklejki, ale sądze, że są osoby, które to robią
>Przesunięcie wieku urodzenia pierwszego dziecka na 31 lat może mieć negatywne skutki genetyczne (zwiększone ryzyko mutacji) i demograficzne (niższa dzietność, wydłużenie pokoleń), które mogą przyczyniać się do efektu dysgenicznego
>>212162082>>212162116guess im outta luck, thanks
dobre dzien and all that shit
kiejkut nowy temat znalazł?
>>212162166>ja tego nie robię>ale pewnie ktoś inny to robi
>>212162215ty kurwa głupi jesteś czy co
a jutro znów będzie chujowo. chyba mam te podwójne bieguny czy co
>>212162282nie po prostu zawsze jest chujowo
>zawsze jest chujo-*stópiątek*
@Grok podaje parę negatywnych skutków społecznych czekania z dziećmi do 31 roku życia
>Spadek średniego IQ i kompetencji społecznych
>Spadek średniego IQ może wpływać na innowacyjność, produktywność i zdolność społeczeństwa do rozwiązywania złożonych problemów.
>(...)zmiany w strukturze demograficznej i społecznej, wynikające z różnic w płodności i wzorcach reprodukcyjnych, mogą negatywnie wpływać na zdolności interpersonalne, emocjonalne i społeczne przyszłych pokoleń
>Późniejsze rodzicielstwo może prowadzić do mniejszej liczby rodzeństwa i słabszych więzi rodzinnych, co wpływa na wsparcie społeczne w kolejnych pokoleniach. Dzieci z mniejszych rodzin mogą mieć mniejszy dostęp do tradycyjnych struktur wsparcia rodzinnego, co może zwiększać zależność od instytucji państwowych.
>>212162282jutro będzie mniej chujowo bo nareszcie sobota
>Mniejsze rodziny oznaczają, że dzieci rzadziej dorastają z rodzeństwem, co może ograniczać ich wczesne doświadczenia w nauce współpracy, negocjacji czy rozwiązywania konfliktów.
>Rodzeństwo jest jednym z pierwszych "poligonów" do rozwijania kompetencji społecznych, takich jak dzielenie się czy empatia. Dzieci z mniejszych rodzin mogą mieć mniej okazji do naturalnego trenowania tych umiejętności.
>Zmiana dynamiki rodzinnej:
>Późniejsze macierzyństwo często wiąże się z większym skupieniem rodziców na karierze i indywidualnych celach, co może prowadzić do mniejszej ilości czasu poświęcanego na interakcje z dziećmi.
>Choć matki po 30. roku życia często oferują stabilność finansową, mogą mieć mniej energii na aktywne zaangażowanie w wychowanie, co może wpływać na rozwój emocjonalny i społeczny dziecka
>>212162114skipuje 3/4 postów, ale książki czytam całe
spoko, przyszłe pokolenia za to zapłacą
jest anon któremu ruchałem matkę?
>>212162599jestem
o co chodzi?
>>212162599>>212162612>minuta odstępuno nieźle... Nigdy nie będziecie mieli wyruchanych matek.
>>212160835f2p jednakowoż
https://youtu.be/X2PiYeTGT7s
>>212162740wszystkie wyglądają na niesamowicie wkurwiające
>>212162740skad bierzesz takie chujowe zdjecia? czemu psujesz fejm?
brytol znowu do siebie pisze
>>212162740>utożsamianie się z ruchaniemnor mi chky
jestem w szoku jak dobre blue archive ma designy postaci - charakterystyczne, zapadajace w pamięć, latwe do rysowania i niebezpiecznie seksowne male dziewczynki. ciężko mi znalezc w głowie cokolwiek co by to przebiło
>>212163254jestes pedofilem
>>212163254>blue archive ma designy postaci - charakterystyczne, zapadajace w pamięćno mają tylko jeden, asune
>>212163444lepiej zdesignowana normalna czy bunny suicie?
>goonbejt ma dobry design postaci
jak podejść(ang. how come)???
>>212163493nie no niektóre to takie platonicznie ładne są. niektóre goon ładne, niektóre ładne ładne
nawet jak strój kąpielowy robią że niby fanserwis to takie żeby miały ozdóbki
>>212163553kołpuj mocniej
>>212163444asuna to najbardziej generyczna postać ever
IMG_0801
md5: fd228501cdadf59d4639d8568d859dab
🔍
zaczęło się. Sezon polowania i wyzywania babyfacerow uważam za rozpoczęty
>>212163577https://litter.catbox.moe/o4f02ufzupexwoih.mp3
>ty wlosy pedale
co to znaczy wlosy pedał
juz nie ma 4channel w linku tylko sam 4chan
>>212163620https://www.youtube.com/watch?v=rxDR4SG_DCc
>>212160898to anonimowy poster
Nie jestem gotów sie z tym zmierzyć.
W skrócie to chodziłem po osiedlu o 3 nad ranem i wkręciłem sobie że jestem mrocznym strażnikiem prawa który będzie wymierzał sprawiedliwość chuliganom którzy zakłócają porządek xd wiem jak to brzmi biorąc pod uwagę fakt że byłem kompletnie najebany aha i jeszcze czekałem na autobus bo na szczęście nikogo nie spotkałem to chciałem sie przejechać gdzieś xd Ale byłem już tak zmulony że wrócilem do domu, ja pierdole
lecę do japonii niedługo, co wam przywieźć :33333
TYLKO POWAŻNE PROPOZYCJE
co sobie ugotowac?
>spoiler
dobrze gotuje
>>212163620koleżanki go pocieszą po bykowaniu
>>212163743ugotować w sensie ze tylko gotowanie wchodzi w grę czy smażenie, pieczenie też?
>>212163743siebie ugotuj
śmieciu
albo nie bo śmieci nie można palić
>>212163762Mam nadzieję że wrócą lata 90 i 00 i takie cwele będą tępione aż się zapierdola
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
>>212163713bliknałbym ci jak bd
Zakupy odbyte
Kupilem arbuza 5.5kg za 12 zeta, deal zycia ze tak powiem. Kupilem chyba 3.5kg ziemnakuw i jakies kotlety i suruwke. Leniwa bula ze mnie wiec nie chce mi sie za bardzo gotowac
Chcialem kupic pistacje bo w gazetce widzialem pul kilograma za 3 dyszki ale znalezc nie moglem. I tak jutro bede musial isc do apteki po szprej do kinola to poszukam jeszcze raz
Kupilem tez plyn do prania, 2 koncowki do mopa, 2 energetyki, banany, chleb, serek z lososiem, ciasto czekoladowe, kokokole i kanapke dlugom z nagetsami. A i 2 kulki mocarela tez kupilem. Dodatkowo 5 piwek zurb na noc zapomniałem a to wazne
>>212163722pełnym zdaniem :333
>>212163814spoko, a co to jest :334
jakbym teraz był w liceum to bym takich oskarkow tępił aż by się wyhustali cwele z fluffy fringe
>>212163771>touhou lamusikdo roboty dziadek
>>212163767>smażenie, pieczeniezle siada na brzuszek, potrzebuje cos subtelnego i fajnego
>>212163849ech co za czasy nastali
kiedyś: spierdon ofiarą NTR
dzisiaj: anon chud ofiarą NTR (kruszynka anona odda dziewictwo fluffyfringe'owi)
Czy samorozwój nadrabia braki w socjalizacji?
>>212163849guwno bys zrobil nie mozna ladnych ludzi byczyc
>>212163879parówki ugotuj zjebie
>>212163920Jeden fluffyfringerr kiedyś się do mnie spruł to go zwyzywałem od cweli i powiedziałem że jak go spotkam to go zapierdole bo nic nie mam do stracenia w życiu i od tamtej pory się mnie boi
>>212163886i to można zamówić? to na chuj mam to przez pół świata wieźć
>>212163987shipping 1 wysyłka na terenie japonii z tego co widze
wariant 1 - zachód wygrywa, elity w 100 lat zamieniają całą planetę w szarych mieszańców, bo tak wychodzi potulniejszy goj
game over dla anona
pic rel kraje zachodu
wariant 2 - chińczyk wygrał i odjebał białych by zacementować swoje wieczne panowanie nad planetą
game over dla anona
i że o co się tu walczy niech mi ktoś przypomni?
robota zrobiona teraz czekac do 2 zeby spierdolic
>>212163713najnowszy tomik COMIC LO
to w sumie zabawne, że w tej samej nitce masz schizolów mówiących o jakiś new world orderach, polityce, i innym "poważnym" gównie, a dwa posty dalej widzisz gołą archiwkę z napisem "pućku" albo "sraćku" czy coś tam
>>212163879rajstópki w sosie własnym
>>212164065często to ci sami ludzie
>>212164003i po japonsku będziesz czytał?
>>212163965nie jestem w polsce i nie vibuje z polska kultura
z 5-10 razy w zyciu moze jadlem parowki, a od 18 lat to 0
>>212164083do roboty, sensei~
>>212163879szame rb sobie jak nie wiem co robić że bulgur z sezamem prażonym i cebulką smażoną
i kasze przyprawiam po łyżeczce worcester sosu sojowego oleju sezamowego troche miodu
dobre z tofu prażonym, rybką omletem kurczakiem z patelni itd albo z curry z soczewicy
tuhułki kontra arhivki to czego nam potrzeba
jak tam cwele jebane, nadal jesteście bezużytecznymi śmieciami?
>>212164097google lensem sobie przetłumacze
>>212164129dlatego ugotuj parówki kurwa
>>212164162ok, sprawdzę biblioteki jak bede na miejscu, ale pewnie lepiej byłoby kupić wersję angielską albo polską
>>212164037ok, a odbierzesz z dworca?
>>212164037>ok, a odbierzesz z dworca?
tuhu
>muzyka
>spoko skillowa giera
>gigantyczny fandom
>petabajty fanartów
>liczne ukryte nawiązania w kulturze
>futa pornografia
troon archive
>gierka na telefon
>dziecięca pornografia